30 December-1 Advent


Foto: Jag
Hej! Förlåt för dålig upptadering, men jag skrev ett inlägg igår men just under min skrivstund här i bloggen så gick det en propp så att den där grejsi mojsen som gör så att vi har bredband här i huset pajjade. Så att eftersom internet då inte funkar så kunde inte mitt inlägg bli publicerat. Anyway idag är det första advent imorgon är det första december shit vad tiden går fort. Var det inte nyss det var 1 november? Tiden bara flyger iväg jag vet tusan om det är sant att tiden går snabbare och snabbare ju äldre man blir eftersom tiden går så förbaskat fort ´för mig hur fort ska tiden gå när jag är 70 om tiden går så här fort när jag är 13? Det jag skrev igår var´att vi skulle få gäster och att jag skulle vara barnvakt för 6 småbarn mellan 2-9 år. Det var jättekul och alla barn var jättesöta. Denna dag kommer förmodligen bara bli en typisk chilldag för att kunna fira första advent. Trust me snart är det fredag igen, då vet vi vilka som står i finalen i globen av idol. och på söndagen är det andra advent.

Den här klänningen hade jag på mig igår, efter ett tag blev det en kjol =). Till det ett par ballerina skor tänkte ha ett par pumps men kom på att det blir väldigt jobbigt att gå runt högklackat hela kvällen när man egentligen inte ska göra något haha vad konstigt detta lät nu men ni fattar vad jag menar. Under klänningen fanns ett linne ifall att det skulle bli så att jag kände för att ha det som en kjol.
Vad ska ni göra idag?

Kiss & Hugs! Ha en jättefin dag!

I Love Peace

Hej! Hur mår ni? Själv mår jag väldigt bra. Min dag har varit riktigt bra faktiskt. Har inte kunnat blogga idag eller kunnat och kunnat har jag väl men jag har haft fullt upp. Skoldagen började klockan 8.15 och slutade 14.20 (Vi fick sluta 15 minuter tidigare för att vi var så duktiga haha, men det är faktiskt sant, nej men faktum med det var att våran lärare skulle gå och göra ett ärende och innan hon gick sa hon: "Gör klart till sidan x innan jag kommer tillbaka så får ni sluta 15-30 minuter tidigare." Och alla skyndade sig och jobbade med en väldans fart och vi klarade det! Yeeey! Direkt efter det åkte jag hem till mamma och då ringde pappa och sa att han kunde hämta oss för att handla middag. Så vi åkte iväg, när vi kom hem hann jag inprincip spana in lite bloggar. Innan jag och mamma gick ut på en promenad. Och nu sitter jag här efter en smarrig middag. Om 25 minuter börjar idol. Ska ni se? Innan ska jag ha börjat på en grej till imorgon, men jag gör det bara för 6 barns skull. Jag (och eventuellt Maria) ska vara barnvakt mot 6 barn som är mellan 2-9 år imorgon.
Eftersom att det är fredag bjussar jag på en önskeoutfit.



Tunika, Tee, cardigan x 2-H&M
Jeans x 2-Cheap Monday
Uggs-Ellos
Halsband x 2-Cocoo.se

Ha en jättetrevlig fredags kväll!

Kiss & Hugs!


Torsdag

Hej! Hopps ni har haft en bättre dag än vad jag har haft. Jag ska inte berätta mer om min dag innan vi går in på det personliga. Men jag hoppas att ni mår bra. För de är ni trogna och ni som läser min blogg då och då som betyder något. Som ni kanske förstått så mår jag inte så bra just nu. Men okej, nu ska vi vara lite glada här, by the way så ska jag och mamma snart ut på stan för att köpa lite saker till mig, bland annat en ny vinterjacka och mysiga tröjor. Imorgon är det fredag gud vad skönt! Då kommer julsakerna bli upphängda. Gud vad jag älskar alla föreberdelser inför julen det är bättre än självaste julafton tycker jag. Fast just nu har jag lite ångest att hitta en klänning att ha på jul och nyår två ska de vara. Något ska jag nog hitta. Har ni sett några snygga klänningar någonstans som passar att på jul/nyår?

Tips: Boktips & filmips, Liv & Lovisa & Syskonen Baudelaires olycksaliga liv



Lovisa är snygg, rik och begåvad, medan Liv är motsvarigheten hon är inte särskilt vacker, fattig och har det svårt. Liv & Lovisa är så långt ifrån vänner man kan komma. Båda ´tycker att det ska bli skönt att nian snart är slut och att de förmodligen aldrig mer kommer få se varandra. Men när Livs mamma träffar Lovisas pappa förändras allting. '

Liv & Lovisa är en slukande roman som ínnehåller både spänning, drama och romantik, det jag gillar är att det händer skaer hela tiden det är liksom inte något tillfälle i boken då det blir segt utan man vill alltid fortsätta läsa, jag tycker dock att den är rekommenderad för lite äldre personer typ 13 år och uppåt på grund av att det inte är enkelt drama typ mamma och pappa skiljer sig vi pratar om utan de är väldigt avancerat och ganska obehagligt för folk som är allt för unga, samtidigt är det för romantiken i boken det är lite samma sak det är inte romantik "Åhh jag älskar dig", utan det innehåller en hel del mer avancerade saker, detta kanske låter som världens mest personliga och konstiag bok , men trust me den är inte så personlig och konstig som den låter, så mycket sådant är det ärligt talat inte. Men jag rekomenderar denna bok stort.



Syskonen Baudlaires olycksaliga liv handlar om Violet, Klaus och Sunny som alla 3 har varsin talang, Violet som är äldst är förutom intelligent och klok en uppfinnare hon har uppfunnit en massa saker till familjen medan Klaus som är mycket intelligent kan allt inom allt i och med att han började läsa redan som 4 åring och har läst i böcker om allt. Medan 2 åriga Sunny är väldigt smart för sin otroligt unga ålder med hennes ända tänder kan hon bita i allt.

Men en dag när syskonen står på stranden så kommer en mystisk gubbe mitt från ingenstans eller rättare sagt deras föräldars vän Mr Poe. Och berättar något som  hemskt något som barnen säkerligen hade som sin värsta mardröm. Deras föräldrar har omkommit i en eldsvåda ("Brunnit upp"), eftersom barnen då är föräldrarlösa tvingas de bo hos elaka Greve Olaf. Som får reda på att barnen inte bara är föräldrarlösa utan att de även har väldigt bra med pengar i arv av sina föräldrar. Så därför blir syskonen hotade och flyr därifrån. Sådan tur är kommer de till en person som tycker om barnen om inte deras morbror farbror Monty, men av någon andledning tvingas de flytta ifrån farbror Monty. Och kommer då till Tant Josephine som är rädd för allt och då menar jag verkligen allt.

Jag kan rekommendera filmen varmt men jag varnar för känsliga tittare coh då menar ajg extra känsliga tittare jag är känslig och jag tyckte att den inte var så läskig men den handlar ju om mycket hemska saker och det händer saker hela tiden. Den räknas som genren Thriller men enligt mig är det mer en Thrillerdramakomedi mest åt dramakomedi hållet. Komedi är det faktsikt de har lyckats fånga in humor vilket är kul. Men som sagt är du väldigt känslig så ska du nog inte se denna film men annars rekomenderar jag den varmt.

Plugg plugg

Tjolahopp, sitter och försöker få in alla glosor i skallen. Det går väl ändå hyfsat måste jag säga. Funderar på att skriva ett tips redan idag, vad säger ni? Jag gör det. läs nästa inlägg.

If I were a boooooooooy

Hoppas ni där hemma har haft en bra dag, jag var överlycklig igår kväll, ni kanske inte tycker att 10 läsare är mycket men för mig är det jättemycket och jag kommer aldrig kunna tacka er som har hittat min blogg och ni som verkligen följer bloggen och är mina trogna läsare. Men anyway det var inte det jag tänkte blogga om. Utan det är nämligen så att jag funderar på massor med saker hela tiden angående mina bloggar både denna och musikbloggen ni som läste min musikblogg ´tidigare idag kanske märkte att en förändring skätt. ´Jag funderar på det hela tiden om denna bloggen, jag sa ju förut att jag skulle komma med mer tips. Det ska jag också men det har liksom inte blivit av. Så nu ska jag verkligen ta itu med det. Jag har massor av tips på lager, men jag vill också höra lite vad ni vill se, ut med språket. Var inte rädda för att skriva ner vad ni tänker om  detta. Ingenting är fel. Imorgon får ni första tipset. '

Innan jag börjar blogga vanligt så vill jag säga det där med att blogga på mornarna, jag ska försöka så gott jag kan, men faktum är att jag är på uruselt humör på mornarna och då menar jag verkligen uruselt. Dessutom har jag inte så mycket i huvudet, men jag som sagt göra så gott jag kan. Så vi får se lite hur det blir med det.

Just nu sitter jag på mammas kör och ska nu ta itu med plugget. Engelska glosor bläää, vettigt men trist. Nej men om jag ska vara helt ärlig så är engelska rätt kul om man har en bra lärare. Glosor är förstås inte det roligaste.

Kiss & Hugs!

Onsdag

Tjenixen! Hoppas ni har haft en bra dag min dag har varit bra förutom att mina skor har läckt in finfint där. Mina Uggs också som jag behöver, får ta mina skor jag snodde från mamma imorgon. Om inte uggsen har torkat förstås. Har inte så mycket att skriva egentligen jag ville bara kika in här och berätta för er att jag är hemma och att det förmodligen kommer lite roligare upptadering senare. Förresten jag kommer inte lägga in dagens på ett tag och det är för att jag inte ser så inspirerande ut, jag har bara massa extra lager av tröjor och uggs. Nu på vintern men självklart ska jag lägga upp outfiter om ´jag har kläder som inte är så trista eller om det är någon middag jag ska på. Nu ska jag skriva i musikbloggen, ta något att äta, ringa mormor.

Kiss & Hugs!

Besöksrekord

Hur konstigt det än låter så är jag nu överlycklig, vilket bra slut på denna kväll, jag har fått besöks rekord med 10 besökare. Tack tack tack! Tusen tack till er som har följt min blogg under denna dag. Och jag hoppas nu att ni underbara får en jättehärlig natt. Och att ni inte drömmer några mardrömmar, snart kommer sängen börja skrika mitt namn. Men först ska jag dricka upp min misslyckade chai. Hoppas ni har haft en underbar dag!

Kiss & Hugs, Godnatt och dröm söta drömmar!


Det där med rubriker

Jag var allmänt utråkad och valde därför att lägga in kapitel 2 av berättelsen idag istället för på fredag som jag sa i fredags att jag skulle göra. Jag hoppas i alla fall att ni gillar den. Den kanske är lite kompilicerad fattar ni handlingen? Isåfall kommer här en sammanfattning:
Kiera Waldorf är rik, snygg och populär. Hennes liv skulle näst in till kunna beskrivas som perfekt, men det är någonting som får henne att inte vara lycklig. När hennes mamma en dag berättar för Kiera och hennes lillasyster Amy att deras pappa har fått ett jobb i LA. Så är hela Kieras liv i en stor katastrof tycker hon. Det enda som kan rädda henne är hennes vänner och inte mindre hennes 3 bästa vänner, Ashley, Izabella och Aliana.

Men ni vet väl att jag är öppen för kommentarer om vad ni vill läsa om. Ut med det bara! Ni får skriva vad ni vill, det kan vara allt från att ni vill att jag ska skriva om ballonger till inredning, kanske inte världens bästa exempel men ni fattar. Jag kanske inte skirver om allt som ni kan tipsa om men om det kommer upp något som jag känner mig bekväm med att skriva om så kommer jag skriva om det. Musik skrivs i musikbloggen det vet ni va? Juste det där med bilder jag ska bli bättre jag lovar och faktum är att jag har börjat ta foton och jag har till och med laddat upp några snygga bilder på datoron men nu krävs det att jag sätter in dem i inläggget och de bilderna som inte är fotade ännu måste få en bra miljö vilket jag inte har kommit i på sistonde, för vem bill ha flera exakt lika dana bilder som är tagna vid olika tillfällen om jag bara lägger ut bilder som är tagna från mitt fönster så kan det bli rätt så tröttsamt tillslut, right?

Trist inlägg jag vet men jag gör det här av en ända andledning och det är för att om jag inte har något att skriva om en dag som vill jag ha något som jag skriva om,.



Säger godnatt senare.

Kiss & Hugs!

lalalala

Idag känner jag mig verkligen seg och jag känner mig inte speciellt fräsch heller måste jag säga. Jag tror att duschen väntar på mig. Ja jag borde verkligen gå in i duschen och duscha bort allting som jag känner att jag blir 'ofärsch' av. Men alla har vi sådana här dagar. Imorgon blir det ridning men jag har ingen lust att gå på den, jag tycker helt ärligt talat inte att det är något kul att rida, om jag kunde så skulle jag sluta nu, men det går inte bara att hoppa av eftersom ridning är så jäkla dyrt ursäkta mig , men det är sant. Men jag ska försöka fixa så att jag får lite ersättare. Man kanske ska ta och hoppa in i duschen på en gång. Kanske att bloggtorkan är över då? Eller vad säger ni? Duscha var det ja.

Kiss & Hugs!


Tisdag

Hoppas ni har haft en bra dag, nyss hade jag mycket på tur att skriva om men självklart försvann det. Jag återkommer senare. Då förhoppnings vis min bloggtorka är över.

Hej så länge!

Kiss & Hugs!

Utmaning

bloggvärldens allra:

snyggaste: Kenza
hetaste: Kenza
bäst klädda: Kenza, Elin Kling & Ellinorak
coolast klädda: Amanda Berg
sötaste:  min bästa vän coh hennes lillasyster
störigaste: De som är störiga mot mig och de som tror att de är störst bäst och vackrast
mest imponerande:  Liene hon har en jättefin blogg ocg skriver väldigt bra.
vilken bloggare vill du:
bli kompis med:
Alla bloggar jag följer (orkar inte rabbla alla, men Kenza, Ellinorak, Liene för att nämna några)
ge en kram: Se ovan.
ge en diss: Dom som förtjänar det.
helst träffa: De som jag ville bli kompis med
inte träffa: Den som är elak mot mig, men jag har nog ingen att nämna.

Jag utmanar
Ellinorak
Maria

Love Lockdown

Jag kör på låttext namn idag känner jag haha, jag ville bara ta och säga godnatt och jag hoppas ni har haft en bra dag. Lägger ut en utmaning som jag måste göra relativt snabbt eftersom jag måste gå och lägga mig.


Godnatt! och sweet dreams

White Christmas

I´m dreaming of a white christmas. Varför börjar jag sjunga på julsånger nu? Fas det där är faktiskt sant,´den stora drömmen är ju en vit jul i mina ögon. Haha, har ni haft en bra dag? Min dag har väl varit lite sisådär kan man väll säga. Men sådan tur var så blev allt bättre när jag och mamma gick ut på stan. Men vet ni en riktigt störande sak, eller 2 störande saker. Minns ni att jag skrev att jag blivit inspirerad av Ellinorak med hennes vinterjacka, men vet ni vad den är slut i HELA Sverige. Så himla typsikt, en annan sjukt störande sak är att alla koftor som finns att köpa nu sticks. And i hate it. Men någon skön kofta ska jag nog hitta.


Dagens fynd, Partylinne från H&M.

Kiss & Hugs!

Måndag


Godmorgon! 

Har ni sovit gott?I dag är min dag ganska slapp och kort eller det beror på vad man själv tycker är kort. Men om jag säger så här, det är mina lungaste och kortaste dag. Jag har lektionerna, svenska, musik, gympa och NO. Och slutar 14.30 ska bli väldigt skönt eftersom man har blivit på ett särskilt humör vid den här tiden efter skolan blir det förmdoligen jakt på en vinterjacka jag har fått ännu en inspiration av bloggerskan Ellinorak med hennes vinterjacka. Gud vad många bloggar det finns som man kan få inspiration av, Kenza, Ellinorak, Elin Kling, Lisaplace & Natalie. Jag sitter och äter mackor med senap och skinka på det ger mig en gudomlig julkänsla. Härligt! Eftersom att vinterjackan väntar på mig så vet jag inte hur det blír med bloggningen men förhoppningsvis tar jag en sväng förbi mammas jobb. I så fall lovar jag er ett bloggande när jag kommer hem och då får ni bilder på dagens och även nya jackan.

Ha en jättefin dag!

!Hola!

Har ni haft en bra dag? Min dag har varit väldigt bra. Den började som sagt med att vi kollade på en massa lägenheter. Efter ett tag kom mina bröder och deras Cissi och Magdalena det var väldigt trevligt. Vi avslutade kvällen med att kolla på filmer från förra sommaren i Italien, det var väldigt kul. Just känner jag mig alldeles varm efter att ha suttit där i tre timmar och kollat, men det var de värt det för kul var det kan jag lova. Nu min kära far och skjutsar hem allihop. Och jag och mamma är ensamma. Såg ni förresten snöstormen? Nu är det verkligen vinter och vet vad det är dags att göra på typ fredag? Plocka fram alla julsaker! Weeeiiii. Fast vill ni veta något hemskt, jag fick reda på idag att alla våra saker ligger i ett förråd en bit bort härifrån inför visningen vilket gör mig lite irreterad efter som det är alla förberdelser som är det roliga och att jag verkligen sätt fram emot det. Och så får man vänta i yttligare en vecka för det , men ingen kan ju hjälpa det så det är ingen som kan beklaga det. Men fördelen med det är att jag kan se ännu mycket mer fram emot det. Nu ska jag bege mig upp till sovrummet, då ni kommer få lite budget drömfynd.

Bild från Italien i fjol, det var et stuuuuup ner från poooolen. =)

Congratulations and celebrations

 

Idag fyller stjärnskottet Miley Cyrus 16 och skådespelerskan Kelly Brook 29 år.
Grattis säger vi till dem! Tycker ni om någon av dem? Kelly Brook vet jag egentligen inte  så mycket om förutom att hon är skådis och Miley Cyrus tycker jag inte alls om enligt mig är hon en yngre variant av Paris Hilton. Hon är kompis med Vanessa Hudgens kom igen tjejen varför inte gå i Vanessas fotspår och hänga med henne istället för Paris Hilton?




Julafton vs Nyår dröm outfiter

Warehouse Twist And Drape Silk Dress  ASOS Bow Front Tiered Chiffon Dress Lipsy Gothic Lace Sash Prom Dress Rare Satin Top Mini Gathered Hem Dress Rare Satin Layered Prom Dress Rare Satin Jersey Padded Cup Dress
Traffic People Satin Mini Dress Warehouse Lace And Fringed Flapper Dress Emily & Fin Black Cotton Drill Dress With Contrast Sash

Någon av dessa klänningar skulle vara finfint att ha på jul eller nyår. Mina personliga favoriter är nog den fjärde första och det tre sista. Vilken/vilka är eran favorit?

Alla klänningarna kommer ifrån Asos


Söndag

Naaaaaaaaaaaaaj, skämtar ni med mig? Vet ni vad jag gjorde? Jag raderade hela inlägget. Minns ni att jag skrev om det där med anonyma kommentarer, att jag kunde se vilka ni är. Två saker angående det, självklart får ni skriva anonyma kommentarer men det är bara det att jag tycker att man borde stå för sin åsikt och sedan fick jag en kommentar om det verkligen är sant att jag kan se vem som har skrivit anonyma kommentarer. Och faktum är att om du heter tex. Moa(Påhittat nu , det kom bara upp i mitt huvud och har ingen ´baktanke) och har skrivit en kommentar tidigare och sagt att du heter "Moa". Så finns det en liten kod längst ner där du skrivit kommentaren och du som skriver kommentaren får alltid just den koden när kommentaren är publicerad och svaret på den kommentaren blir väl ja om du har skrivit en kommentar tidigare med ditt namn.


Nu över till min dag som jag egentligen har så mycket att säga om förutom att det har varit en familjen ottosson söndag och för er som följer bloggen vet säkert vad det innebär alltså innebär det kolla på lägenheter och det är alltid lika trevligt. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen för ikväll kommer ju mina kära bröder och Cissi på besök trevligt trevligt. Så här ser resten av min dag ut:
Nu: Skriva klart detta inlägg
Om 5 minuter: Hoppa in i duschen
När jag duschat: Ladda kameran
Efter det: Klä på mig
Om jag hinner: Designa mitt drömrum på sims haha!
Följt av: Besök av bröder och Cissi.

Ha en trevlig söndagskväll!

Kiss & Hugs!

Jag som 10 åring

Saturday 18.17 Snooow

Hej! Förlåt för dålig upptadering men jag har inte kunnat blogga efter som att direkt när jag vaknade bar det av till Uppsala. Har ni by the wau sätt? Det snöar! Eller det är 1 dm snö ute rättare sagt. För mig ska de snöa på julen alltså om en månad, jag hoppas verkligen att det gör det också, men nu är det riktigt härligt med snö. Så här 1 månad innan det är dags. Men det är ju 3 veckor kvar tills alla förberdelser och det tycker jag nästan är roligare än själva julaftonen. Snart bär det av för en middag. Hoppas ni har haft en bra dag. Imorgon blir det kolla lägenheter det börjar bli min familjs söndags hobby haha! På kvällen blir det middag med M, J & C. Nu ska jag gå på jakt efter min dunjacka, please i neeeed you! And I Love You. Come To Mama! Nu är det ju verkligen vinter så typiskt att den ska försvinna när snön kommer. Ellerhur? Jaja, ha en jättetrevlig lördags kväll. Så ses vi tommorow.

Kiss & Hugs, mycket engelska jag pratade i detta inlägg BTW. Haha!

Lördag

Godmrogon eller vad vad man ska säga. Haha, ska snart hoppa i säng, men en sak, varför skicka anonyma kommentarer? Jag kan ändå se vilka ni är, så det är ingen idé. Kvällen slutade rätt så bra. Förutom att fel åkte i idol men annars blev jag och Maria på flumhumör när vi skulle göra en grej. Det kändes som ett bra slut på en sådan här kväll. Nu säger godnatt.

Hoppas ni har haft en bra dag!

Godnatt & Sweet Dreams!

Freeedag

Hej! Hoppas ni har haft en bra dag en så länge. Min dag har varit riktigt bra. Snart bär det av på stan med mamma för att äntligen köpa de där förbaskade vantarna. Efter det bär det av för att hämta Maria för en mysig fredags kväll. Vad har ni gjort idag? Jag hoppas att jag har lite mer att skriva om senare det har jag ju spana in min musikblogg vid halv 10-tiden, även senare i denna blogg. Då ni kommer få dagens och mer info.

Ha en trevlig fredags kväll!

Kiss & Hugs!

Fredag nästa


Jahapp då var det slut på denna dag. Imorgon är det fredag skööönt. Eller vad säger ni? Sitt just nu med morgondagens outfit på mig, ja jag har faktiskt börjar planera morgondagens outfit från och med i förr går faktiskt, imorgon får ni som sagt se den. Jag är nöjd. Hur har eran dag varit, min dag har varit riktigt bra! Imorgon är det en ny dag det vill säga att man måste ta ny tag och se framåt. Fredag=läxfritt, slapp och Idol. Nu säger jag godnatt.

Gooodnight and sweeet dreeeams!

Torsdag

Hej nu är jag hemma och direkt när jag kom hem var det duschen som gällde så nu har jag väl suttit framför datorn i någon timme. Skulle jag gissa på. Imorgon är det matte prov och svenska redovisning. Känner mig ganska säker. Eftersom att jag har skrivit vad jag gjorde idag så har jag en aning bloggtorka. Men en påminnelse till er där ute, minns ni att jag för ett tag sedan skrev att min musikblogg var paj, men nu funkar dne imorgon och jag skriver självklart som vanligt i den i imorgon. Juste jag vill be om ursäkt för detta men det blir ingen dagens igår eftersom min kamera laddade ur ville bara att ni skulle veta det.

Kiss & Hugs!

Gimme Gimme

Tjenixen! Sitter här med fina Ida och vi slår upp torsdag i lexikonet haha duktig jag är på engelska va? Haha, samtidigt som vi sitter och sjunger till Abbas låtar det är lite överdrivet sjunget så det låter väldigt falskt. Jag har haft en bra dag. En väldigt oseriös engelska lektion blev det. Vad sköna människor det finns. Alla garva hur högt som helst. Nu är jag också väldigt oseriös tillsammans med Ida, fast det är vi nästan alltid när vi gör ngt. Fast kul har vi som vanligt. Imorgon är det fredag skööönt! Då blir det looooooove i idol. och mys med Maria och familjen. Hoppas ni har haft en bra dag, lägger upp dagens senare. Även fast den är ganska enkel och inte så inspierande. Nu ska jag lämna över bloggningen till Ida.


Kiss & Hugs!

The Hills

Eftersom att jag har en läxa om att skriva om en såpa så tänkte jag för en gångs skull dela med mig av läxan. Som ni kanske redan´har förstått så har jag valt The Hills. Vad handlar den om då fortsätt läsa.

The Hills är en amerikansk reality/dokusåpa. Det vill säga att den inte har något manus utan allt som händer i serien händer på riktigt. Man följer 4 tjejers vardag. Dessa 4 tjejer lever 4 helt normala så serien innehåller alltså en hel del vardagliga problem och allmänna saker som händer på dagarna om man säger så. Karaktärena är:

Lauren Conrad (Huvudpersonen)
Lauren är för det mesta självsäker, vänskap och sådant är väldigt viktigt för henne. Samtidgt som hon verkar vara en väldigt bra vän. Lauren är alltså huvudpersonen.

Heidi Montag
Heidi är för det mesta elak. hon förlorar sina vänner lätt på grund av hennes on och off pojkvän Spencer. Ni får ursäkta mig nu att jag pratar rakt ut på sak, men jag tycker helt seriöst att Spencer är sjuk i huvudet. Heidi är Laurens föredetta bästa vän och rumskompis.


Audrina Patridge
Audrina är en osäker men snäll tjej, Laurens vän och föredetta rumskompis.


Whitney Port
Whitney är en sprallig och glad tjej. Som är väldigt målmedveten av sig och vet vad hon vill göra som till exempel hålla på med mode och styling vilket är hennes jobb.

The Hills utspelar sig i Beverly Hills i Hollywood.

Plugg,

Just ni sitter jag på mammas kör för att plugga, fast innan dess ville jag fixa en grej. Som ni märker så blir inläggen väldigt täta idag och det beror på att det finns en hel del att skriva om. Jag vill be om ursäkt för att jag inte la upp dagens outfit igår som lovat men jag tog en bild på den men bilden blev ganska oseriös´, så jag valde att strunta i den. Jag ska göra vad jag kan för att upptadera den varje dag. Juste tipsen ska också bli av jag har inte glömt bort dem, utan jag har haft så mycket att göra och faktum är att jag måste lägga ner en tid på det, vilket betyder att det krävs ett litet arbete för det. Men nu på fredag får ni första tipset och vad det är får ni se då. Jag kan säga att det är 2 tips. Det har med vintern på sätt och vis att göra i alla fall. Nu är det plugg som gäller, det blir svenska och so. Svenskan är rolig, öva på en redovisning och läsa ett kapitel ur boken jag läser "Den Sorgsna Sjön". Son är i försej också rätt så kul, jag gillar so. So, svenska och ´musik(profilval) är mina favorit ämnen. Hur konstigt det än låter så tycker jag om skolan det är intressant och bra undervisning just nu och dessutom har vi väldigt bra lärare i alla ämnerna, först tyckte jag inte om min engelska lärare men nu har jag ångrat mig hon är faktiskt bra. Tur är ju det. Men som sagt alla mina lärare är bra det är nog en källa till att jag gillar skolan tror jag. Sedan tycker jag tro det eller ej att det är kul med skolarbetet. Okej, vad egotrippad jag känner mig som sitter och skriver átt jag tycker om skolan. Jag lämnar över frågan till er istället.
Gillar ni skolan? Har ni bra lärare?

Kiss & Hugs!


The Hills

Hej igen, jag vill bara meddela er om att min musikblogg funkar nu så att imorgon kommer jag att kommentera idolernas rep i den (länk hittar ni längre ner). Funderar på ny design eller vad säger ni? Ha kvar eller nu? Om en minut så ska jag göra min svenska läxa, haha ni kanske undrar varför jag är så exakt det är nämligen så att jag ska kolla på The Hills och kommentera lit om den.


Kiss & Hugs!


Looooove

Som ni kanske märkt så har inte jag skrivit vad det är för tema i idol denna vecka och det är med flit istället valde jag att berätta temat i samband med att jag redovisar låtarna. Så nu varsågoda!


1. Robin Bengtsson,
Låt 1: Let Me Entertain You/Robbie Williams (Till fansen)
Låt 2: Fields of gold/Sting (Till killgänget)

 

2. Kevin Borg,
Låt 1: If tomorrow never comes/Ronan Keating (Till flickvännen)
Låt 2: In the shadows/The Rasmus (Till fansen)


 

3. Anna Bergendahl,
Låt 1: Simply the best/Tina Turner (Till fansen)
Låt 2: Over the rainbow/Eva Cassidy (Till bästa vännen)

 

4. Johan Palm
Låt 1: I'll stand by you/The Pretenders (Till storebrorsan)
Låt 2: Friday I'm in love/The Cure (Till fansen)


 

5. Alice Svensson,
Låt 1: Because of you/Kelly Clarkson(Till familjen)
Låt 2: Crazy in love/Beyoncé (Till fansen)

Om man kollar på låtvalen så  ligger Alice risigt till. Tyvärr jag vill inte att hon ska åka ut, men om hon gör det riktiga versionerna och inte lägger i något Alice så blir det riktigt tufft, Lycka Till Alice! Och alla andra förstås


Onsdag

Hej! Hoppas ni har haft en bra dag hittils, min dag har väl varit lite både och måste jag säga eller om jag säger så här:
Jag vaknade vid 7.00-av att mamma sparng in till mitt rum och sa:"Sofia Sofia! Vi måste åka tåg!". Men jag orkar seriöst inte gå upp så jag ligger och drar mig och går sedan och lägger mig i mammas säng som alltid för att titta på Vakna Med The Voice, men det okar jag inte heller så jag somnar nästan om och jag är helt tvungen att tvinga mig upp trots mitt urusla humör och då menar jag verkligen urusla. Så jag och mamma går till tåget och jag lyckas ta mig till skolan utan några problem. Jag tänker att åh nu har vi kultur det brukar alltid friska upp humöret så jag blir lite gladare och lyckas tänka på att jag vaknade på fel sida, men vad säger då min musiklärare när jag sätter foten i musiksalen? Jo han säger "Det är ingen kultur, vi är tvunga att öva på Lucia!" Så himla typsikt att det skulle bli så, så jag får tillbaka mitt dåliga humör och följer med Saina och sätter mig i korridoren med kalendern och hon måste ha tyckt att jag var konstig eller något eftersom jag satt och klagade hela tiden efter ett tag kom Teona och då gick vi och satte oss cafeét, så satt vi fär ett tag.

Men efter att jag satt med Saina i korridoren så blev min dag trots allt bra. Hur har eran dag varit?

Nu måste jag plugga!

Kiss & Hugs!

Rubrik

Hej! Jag skrev ju i morse att jag trodde att det inte skulle bli ett inlägg men sån tur är så blev det de. Det var som vanligt väldigt kul hos Ida vi har alltid lika kul just nu har jag ingen sångröst kvar, eftersom vi överdrev en aning i Singstar, vi sjöng högre en låtarna i själva verket var, å andra sidan var det jobbigare för mig att sjunga en aning överdriven högtonart eftersom min röst är mörk och jag sjunger mörkt. Men kul var det. Jag ska snart plugga lite. Imorgon blir det ännu mer plugg. det blir plugg hela eftermiddagen, har SO, Svenska coh lite mer. Men svenska läxan är rätt så rolig vi ska skriva om en serie, vad den handlar om, vilken miljö den utspelar sig i, vilka karaktärer som finns och hur de är osv. Kul, självklart ska jag ta The Hills som för tillfället är min favorit serie. Juste plugga var det.

Kiss & Hugs!

17.19

Hola! ?Que Taille? Jag mår finfint. Sitter här med dagens födelsedagsbarn Ida. gratta henne här. Hoppas ni har haft en bra dag, som jag sa imorse så skulle jag inte ha tillgång till en dator men så fel jag hade. Just nu sitter jag och Ida sjunger till Abbas Dancing Queen. Låter finfint! Jag är hemskt ledesen men jag har lite av en bloggtorka just nu. Vi hörs senare.

Kiss & Hugs!

Tisdag


Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har i alla fall jag gjort. Idag blir det inte så mycket bloggning men som jag sa igår jag ska göra så gott jag kan. För upptaderingen men dagens outfit blir det garanterat och då kommer jag skriva lite kort om min dag. Idag blir det alltså direkt efter skolan försöka hitta en buss som går vi hantverkshuset, då jag ska träffa Ida coh sedan så ska vi åka hem till henne och fira henne som fyller år. Jag kommer hem vid halv 9 tiden ungefär. Nu måste jag rusa för att hinna med allt.

Ciao Ciao! Ha en jättefin dag!

Kiss & Hugs!

Att Lova

Hej! Hoppas ni har haft en bra dag, min dag har varit ok, det finns egentligen inte så mycket att säga innan vi går in på det riktigt personliga. Men men, jag hoppas verkligen att ni mår bra. Jag sitter och lyssnar på när mamma kommenterar lägenheter och hör klicket från datorn. Åh vad skönt det kan vara när det är tyst det har jag faktiskt aldrig riktigt tänkt på jag brukar nästan alltid musik på i bakrunden men nu hör jag bara fläkten, och klickljud, det kan faktiskt vara rätt skönt med tystnad ibland. Imorgon blir det rätt dålig upptadering men jag lovar att upptadera när jag kommer hem vid sådär halv 9-tiden, jag ska nämligen fira min bästa vän fram till klockan 20.00. Men jag hade tänkt börja med att blogga på mornarna. Vad säger ni om det? Jag ska försöka blogga när jag kommer hem, men det är inte säkert att det går eftersom jag har en hel del att göra när jag kommer hem också. Men jag lovar att göra ett gott försök och upptadera så bra som möjligt. Mycket jag lovar i detta inlägg förresten. Haha, nu är det hoppa i in i duschen som gäller.

Kiss & Hugs!

Godnatt & Sweet Dreams.


Måndag

Jahapp då var det måndag igen då. Har suttit här i någon timme och chattat med min kompis från Örebro. Trevligt, men jag har sagt en gång tidigare och jag säger det igen my god ´vad kallt det är ute. Igår snöade det ju! Helt sjukt! Det ska ju snöa på julafton. Senare blir det utvecklingssamtal och nu funderar jag på att göra mi gsjälv en stor varm chailatte...
Hoppas ni har haft en bra dag.

Kiss & Hugs!

Chris Martin

Jag skrev ju om dagens fråga tidigare idag och då kanske ni undrar vad mitt svar är på den frågan?´
Vem är min idol då? Jo min idol är Chris Martin och för er som inte vem Chris Martin är så fortsätt läsa:

Chris Martin eller Christopher Martin som han egentligen heter är idag 33 bast. Han är gift med skådespelerskan Gwyneth Paltrow tillsammans har de sonen Moses 2 år och dottern Apple 4 år. Chris Martin är mest känd för sitt medlemskap i pop/rockgruppen Coldplay. Coldplay har haft hittar som:
"Yellow"
"Don´t Panic"
"Speed Of Sound"
"Fix You"
"The Scientict"
"Viva La Vida".
De har även vunnit många priser för sin musik.Och Chris Martin är alltså songwriter och sångare i Coldplay.



Orlando & Miranda Bloom

Hej! Nu är jag hemma eller har varit i någon timme. Jag försöker skriva ut en grej men det funkar alltså inte. Typiskt!

För 2 år sedan kom det ett glädjande besked till oss alla att de paret som sas vara "Det Perfekta Paret" och de paret som kanske var mest omskrivna nämligen romansen mellan Kate Bosworth och Orlando Bloom. Och beskedet kom att de planerade bröllop. Men 2 månader efter ryktet sågs Orlando med flera olika tjejer. Men chockbeskedet kom då när Kate avslöjade i en tidning att de valde att vara vänner istället. Redan 4 månader senare efter Kate och Orlandos break-out, så skapade Orlando stora rubriker när han och nuvarande flickvännen Miranda Kerr gick ut med att de var förälskade. Idag bekräftar paret att de är förälskade på riktigt och enligt en källa ska vi någon inom nästa år få höra bröllops klockorna slå för Mr Bloom och Miss Kerr. Synd för oss, men kul dem. Så Grattis! Och Hej Miranda Bloom!


Söndag

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag. Idag blir det kolla på lägenheter hela dagen, jag och mamma börjar dagen med frukost på Wayne´s. Efter det börjar det med att kolla på lägenheter. Där i mellan ska vi träffa Johan, Micke, Cissi, Magdalena och eventuellt Maria. För en fika. Trevligt trevligt. Vad ska ni göra idag?

Vi kör på dagens fråga. Som är:

Vem eran idol eller stilikon?


Rockferry

TjingTjong! Hoppas ni har haft en bra dag trots det urusla vädret. Det finns alltid något som kan rädda sådana dagar det är perfekt för en mysig hemmadag med massor av varmt the och en härlig film, det är lika härligt som att gå runt i köpcentrum och shoppa. Eller sitta med trevligt sällskap hemma eller på ett mysigt café. Jag kommer att börja med att skriva en hel del tips och det kan vara allt från mode till filmer. Dagens låt får bli Rockferry med Duffy. Men nu säger jag godnatt och hoppas att ni drömmer söta drömmar så ses vi imorgon.



Godnatt & Sweet Dreams!

Förändringar

Det är något jag måste meddela er nej det är inga dåliga nyheter eller det beror på vad man själv tycker är dåliga nyheter men det är inget hemskt, det är nämligen så att jag har ju en musikblogg och den krånglar och i den har jag ju bestämt mig för att och att lovar er att skriva om idol och bara för att något krånglar ska ju inte det betyda att man inte måste sluta skriva om det, ellerhur? Så nu kommer jag tills att bloggen funkar skriva om musik och framförallt idol här istället. Vad säger ni om det? För jag brinner verkligen för musik det är mitt intresse så som jag sa bara för att en blogg är ur funktion ska inte det betyda att man måste sluta. Så från och med nu finns kategorin Musik. Och imorgon får ni alltså ett inlägg om idol. I denna blogg, men ni kan alltid fortsätta att gå in på musikbloggen och trycka på alla olika datum. Om ni har lust men det kommer alltså inte bli upptaderingar i den tills den funkar again. Lovar att meddela när den funkar i denna blogg.

Kiss & Hugs!

Halens

 Klänning KlänningKlänning

Jag surfade in på Halens hemsida och hittade dessa otroligt söta klänningar. Gå in där ni också och titta om ni hittar något snyggt.

Dagens och gårdagens shopping

Jag sa ju igår att jag skulle lägga upp min klänning som jag glömde lägga upp och själklart ska ni få den upplagd. Även så ska ni få de jag köpte idag, jag ångrade mig ni får se de flera gånger istället. Så här kommer fyndet.

Klänningen:


Så här ser alltså min nya klänning ut jag ville egentligen ha den i svart men den var slut, istället fick det bli mörkturkos och jag vet att Alice hade en sådan här klänning i idol, visst jag tyckte då att klänningen var fin, men nu var det av Kenza jag fick inspiration för den svarta men när jag märkte att den svarta var slut och såg den färg var min första tanke "Åh vilken häftig färg måste prövas". Det var nu i efterhand som jag kom på att Alice burit en sådan här klänning. Klänningen är köpt på H&M Divided

Dagens fynd:



Dagens Fynd kommer ifrån Vero Moda

Dagens


Tröja från Monki
Kjol från Gina Tricot
Tights från H&M?
Skor från Vagabond
"Armband" (Hårsnodd) från Konsum (haha!)

Lindsay Hjärta Samantha

Ingen har väl missat att superstjärnan Lindsay Lohan och djn Samnatha Ronson i våras bekräftade att det var mer än bästa vänner som de tidigare talats om. Envisa rykten om förlovning har gått och Lindsays pappa har till och med protsterat men ångrat sig om att få en svärdotter, men nu verkar det vara bekräftat att imorgon åker paret till Paris för förlovningsresa för att spendera kärlekssemester tillsammans då de också planerar att förvlova sig. Kul för de. Men det lär inte bli kul om ryktet är sant att Lindsay stöter på Chace Crawford. Fast å andra sidan kan hon låta honom va för det går rykten om att han och Jessica Szour är mer än vänner. Jag tycker dessutom att han ska hålla sig borta från divan Lindsay Lohan. Men som sagt kul för Lindsay och Samantha.

Något udda par!
Snyggt klädd Lindsay btw.

Saturday


Jag i London i vintras
Foto: Maria

Heeej! Hoppas ni har haft en bra dag. Min dag har varit bra, den började med att mamma väckte mig efter det så bar det av till ett ställe här på Lidingö för att hämta motionscykeln som min mormor helt omedvetandes skulle få. Så vi åkte och hämtade den. När vi hämtat den bar det av till Uppsala, för att hälsa på min mormor, hon blev överlycklig för cykeln. Så vi satt och pratade med henne litegrann. Sedan bar det av till min 97 åriga gammelmormor. Fast innan bar det av till ett köpcentrum i stan för att hitta ett par randiga tunna strumpbyxor, men icke sa nicke att det fanns. Men istället blev det en tunika och ett linne fyndat från Vero Moda som ni får se imorgon eftersom det lir morgondagens outfit. Efter det åkte vi tillbaka till mormor och snackade lite och nu är jag och mamma hemma och städar. Jag kom på att eftersom antalet läsare på denna blogg ökar. Så kom jag på att jag kunde skriva lite kort om mig själv.

Namn Sofia
Ålder 13,7
Född 30 Januari 1995
Längd 1,66
Musik Lyssnar på det mesta bara det inte är dansband eller hårdrock, men jag har kommit in i en Coldplay, Beyoncé, Leona Lewis och Justin Timberlake period. Men medeln ligger väl på R&B och på Coldplay-musik.
Familj Mamma, Pappa, 2 bröder på 26 och en syster på 16.
Rolig fakta om mig Jag har en väldigt musikalisk familj, alla håller på med musik på något sätt. Om jag är intresserad av något kan jag brinna för intresset och vill analysera det och verkligen engagera mig för det. Mina vänner skulle nog beskriva mig som en väldigt snäll, smågalen och fokuserad tjej. Vilket är helt sant, jag är väldigt snäll, smågalen och fokuserad. Samtidigt som jag är väldigt mogen för min ålder. Mina negativa sidor är att jag är väldigt envis på båda hållen (ena hållet är ju bra men inte det andra), sedan kan jag lätt ta illa upp av saker och ting. Jag har en vän som är min bästa vän som jag har kännt ända sedan jag föddes hon var alltså en av det första som fick se mig sedan har jag växt upp med henne.

Leona Lewis



Avslutar kvällen med denna otroligt vackra bild på vackra Leona Lewis. Hoppas ni har haft en bra dag imorgon lägger jag ut min nya klänning som inte ville vara med på bild idag =). Dagens låt-Leona Lewis-Forgive Me.
Imorgon lägger jag även ut dagens outfit och jag lovar jag ska bli bättre på att lägga ut det. Idol btw, musikbloggen krångöar så kör på en kort sammanfattning av kvällen i denna blogg.

Anna snyggast klädd,
Kevin,Anna och Robin B bäst.
Johan, Robin B och Robin E hängde löst. Robin E  åkte. Tycker att det var rätt på sätt och vis tycker dock att Johan borde åkt ut före Robin. Men annars var det ok. Jag måste också berömma Kevin inte för att det verkar som att stöttat Anna så otroligt mycket under denna vecka. Bra jobbat Kevin! (och Anna)

Godnatt och Sweet Dreams!

Dagens fynd

Nu kommer mitt fynd.







Kjolar från Gina Tricot
De två första tshirtarna från Gina Tricot
Den sista tshirten från Monki

Freeeeeeedag!

Hallå i stugorna, just nu sitter jag på mammas jobb jag sa ju igår att jag och mamma skulle ut på stan och det ska vi också men det är om några minuter. Så då passade jag på att blogga lite, lovar att visa det jag köpt när jag kommer hem, även så lägger jag upp dagens outfit. Men gud vilket väder det är idag! Det är hemskt, please take me to a hot country! Det blåser ösregnar och är så fruktansvärt kallt! Imorgon blir det dunjacka och uggs som gäller utan tvekan. Även halsduk och mössa. För annars kommer jag vara en enda stor istapp innan den här veckan är slut. Har ni haft en bra dag förresten? Min dag har jag inga kommentarer om fast den var inte dålig. Nu ska jag kolla runt på lite bloggar.

Ha en fortsatt bra dag!

Kiss & Hugs!


World Wide Woman

Hej! Ska snart gå upp för att bli förhörd på no provet som jag har imorgon. Men jag tänkte bara kika in här först och meddela er lite saker. Imorgon kommer jag vara borta hela dagen jag kommer inte kunna blogga från ganska sent eller det beror på vad ni tycker är sent men om vi säger vid 19.30 ungefär. Men om ni vill vara uppmärksamma så gå gärna in på min musikblogg då ni får information om idol, jag kommer analysera framträdaderna, gissa vilka som hänger löst, vem som ryker, vem som var snyggast klädd och vem som var bäst. Juste rubriken= Dagens låt World Wide Woman-Beyoncé. Nu blir det lussebullar=D

Wish Me Luck för provet!

Kiss & Hugs!

Foto: Jag

Torsdag

Hej! Just nu sitter jag i soffan och och kollar på reprisen av EMA. Det kändes ungefär som att jag gick till skolan och sedan vände det gjorde jag ju nästan, den började med musik, efter det åkte min klass til berwaldhallen för att se när Salem Al Fakir spelade där, jag trodde han skulle vara divig alltså rätt så dryg, men icke sa nicke, han var väldigt skön och verkade trevlig. En rätt cool sak var när min musiklärare, stod och sa: " Den där pianisten Anders Widmark är väldigt duktig" då däger jag: " Jag känner honom". Det var lite coolt jag känner min musiklärares idol,(hon sa att han var hennes idol)  hur coolt är inte det? Inte för att skryta eller något. Så när jag gick hem köpte jag en pastasallad och lite Ben And Jerry´s glass.

Hoppas ni har haft en bra dag hittils.


Kiss & Hugs!

På röda H&M s röda matta


Mandy Moore snygg som alltid!

Mischa Barton i en söt klänning men en desto fulare "kappa"

Nicky Hilton i en kaxig outfit en riktigt snygg outfit, kanske inte något jag skulle sätta på mig men det klär henne väldigt bra.

Jessica Stroup
Jessica Stroup i en skitsnygg outfit!


Michelle Trachtenberg i min drömoutift!


Nicole Richie bar tydligen galans snyggaste outfit men om jag ska vara helt ärlig så tycker jag inte att det var så snyggt, jag älskar en kort klänning med tights men jag tycker inte att klänningen var något snygg.

Onsdag

Hej, hoppas ni har haft en bra dag, min dag har varit bra. Sorry för dålig upptadering idag, men jag har inte haft någon dator tillgänglig förns en timme tillbaka men det är inte förns nu jag har haft lust att blogga. Dagen började med profil sedan följt av en massor av lektioner, direkt efter slöjden åkte jag till stallet för att möta upp Ida, då vi åkte hem till henne och gjorde lite olika saker, därefter bar det av till stallet för ridning, det har blivit väldigt tråkigt på sistånde jag tror att jag ska sluta med det. Någon som har tips på någon rolig sport? Jag måste gå på någon sport, känner jag. Nu håller min mun på att torka ut och min mage håller på att svälta, usch vad hemskt det där lät.

Kiss & Hugs!

Dagens Outfit





Kofta-BikBok
Tunika-BikBok
Jeans-Puss & Kram
Uggs liknande-Vagabond
Halsband-New York (Köpt i NY)

En till en till

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/102852/sophos-world?claim=td2hwh0nsx2">Följ min blogg med bloggkoll</a>

Hej! Jag måste verkligen börja plugga no nu men jag sitter och gör massor av andra saker, men jag lovar er att när jag kommer hem blir det dagens publicerat. Juste plugga No var det!

Mer av mig

Jag kom på en sak att det finns en hel del som inte jag visar av mig här i bloggen och för tillfället så känns det som att antalet läsare ökar, jag kanske drömmer. Men anyway jag funderar på visa mer av mig själv och vad innebär det?
Jo det innebär följande: Mina intressen är musik (för att läsa om musik gå in på min musikblogg), mode, bloggning (självklart), och sedan brukar jag skriva en hel del berättelser. Det är nog det jag förtränger mest här i bloggen, även mode men det har jag lovat er att jag ska ta mig an vid. Men vad säger ni om att jag lägger in delar av mina berättelser inte hela berättelser men att jag tar ett kapitel per vecka, möjligtvis slänger jag in någon novell också men vad säger ni om det? Och då lovar jag att jag ska göra det. Och juste minns ni som följt bloggen länge när jag frågade om jag skulle göra en speciell grej här på  bloggen varje fredag? Jag har inte fått några svar så jag fortsätter fråga, vad tycker ni att jag ska göra här på bloggen varje fredag? Det kan vara vad som helst, bara det inte är musik för det skriver jag i min musikblogg (Länk högre upp).


XoXo!


Tisdag

Hej! Just nu sitter jag på mammas jobb och ska egentligen plugga men jag ville bara kika in här och berätta för er att jag lever. Dagen har varit ok, den kunde varit bättre. Jag är ledsen men det finns inte så mycket att skriva. Men när jag kommer hem ska jag slänga in en bild på dagens outfit. 


Kiss & Hugs!

Hallå i stugan!

Hoppas ni har haft en bra dag, just nu fick jag ett ryck av att jag måste ha en hel del nya klädesplagg och det behöver jag ju också, ska försöka få ihop en shopping dag, vad sägs om fredag eller torsdag? Och vet ni från och med imorgon kommer ni att kunna få se mycket mer bilder, mycket mer inspiration och självklart dagens outfit. Eftersom jag har en överladdningssladd nu som inte går att slarva bort. Nu ska jag plugga NO.

XoXo!


Min klänning


Måndag!


Hej! Just nu sitter jag i soffan och ska snart sätta igång med pluggandet, men innan det vill jag bara meddela er om att jag lever. Och att min dag kunde ha varit bättre. Fick nyss en förkylningsreaktion, blev snuvig och jag är seriös på 5 minuter ´blev jag förkyld. Bloggar mer senare för nu måste jag verkigen sätta igång med pluggandet innan det blir försent men lovar att blogga senare. Då lägger jag bland annat upp en bild på min nya klänning.

Hej så länge!

XoXo


Duffy



Nu säger jag Godnatt och tack för denna dag trots dålig upptadering. Upptaderingen kommer bli rätt dålig de kommande dagarna eftersom jag har väldigt mycket att göra, så kommer jag inte få någon bra tid att blogga, men jag lovar att göra så gott jag kan. Men skolan och vännerna är viktigare än bloggen, så just nu kommer bloggen komma lite i kläm. Men ni får ursäkta mig för dålig upptadering. Imorgon när jag kommer hem slänger jag in en bild på dagens outfit, och en bild på min nya klänning. Jag kommer även försöka skriva en kort sammanfattning av dagen. Nu börjar jag höra att sängen ropar på mig. Men först ska jag ropa upp mamma som ska snacka med mig, nej jag har jag gjort något dumt, vi ska bara snacka om livet. Nej vad säger ni? Nu säger jag godnatt!


Godnatt och Sweet Dreams!

Söndag

Hej på er! Förlåt för dålig upptadering men jag har inte fått nåot tillfälle förns nu att sätta mig här. Men nu så, dagen började med stress stress, för att klockan var 12.00 och vi var tvunga att åka iväg strax före 13.00 på grund av visningen av vårat hus. Så vid 1 bar det av till Uppsala (igen!) fast den här gången för att hälsa på min morfar. Idag är jag inte på topphumör kan jag meddela er. Jag vet inte vad som gör mig på sådant här humör, men ni vet ibland finns det dagar man bara vill glömma. Då man helst av allt skulle vilja ligga i sängen med täcket över huvudet och inte visa sig eller anyway bara vara för sig själv. Nu så ska jag försöka pigga upp mig något med en kopp the.


Kiss & Hugs!

PS. Kika in på min musikblogg om cirka 10 minuter om ni vill veta något kul om idol! DS.


Lördag


Bild tagen från Google!
Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag, jag känner mig helt konstig idag. Jag är en blandning mellan trött, pigg och tagen, jag är tagen efter Robin B och Kevins framträdaden igår. Ni kanske inte förstår men jag är väldigt känslosam och mina starka känslor kan hålla på i flera år. Det var ett år sedan drygt som jag var på Justin Timberlakes konsert och jag kan även idag, tänka: Men gud, jag kan inte fatta att jag varit hyfsat nära en av världens största stjärnor. Anyway om ett tag bär det av till stan med mina kära mor, och nu mina vänner NU ska den där förbaskade sladden bli köpt! Om jag glömmer bort den får ni slå mig. Efter shoppingen bär det av till Uppsala för att hälsa på några vänner till M & P (mamma och pappa), de har två urgulliga barn på 1 halv år drygt och 2 drygt. Inte mamma och pappa alltså utan de vi ska hälsa på. Men innan allt detta händer ska jag försöka få i mig min yougurt, klä på mig och fixa till mig allmänt. Medan jag får i mig min frulle blir det titt på Gossip Girl.


Kiss & Hugs!

Fredag

Jag vill börja med att be om för dåligt bloggande idag. Förlåt,, men faktum är att jag inte har har kunnat blogga eftersom min mamma kom hem från USA och hade köpt säsong 1 av Gossip Girl så det blev att kolla på den i två timmar och efter det bar det av till fältis för att handla därefter ett besök på mysingen. Följt av idol, shit jag är tagen av det! Vilken kväll, jag är tagen av Robin B s och Kevins framträdaden. Dagen har förresten var väldigt bra. Hoppas ni har haft en bra dag. Nu ska jag gå upp och hämta ett glas vatten är så grymt törstig!


Kiss & Hugs!

Rockfan?

Det ser inget bra ut i EMA, hittils är det HELT fel personer som vunnit, jag börjar faktiskt undra om det är personer som gillar rock som sitter och röstar. Eftersom det är rock stjärnor (okej Katy Perry pop), de som kom i top 3 i bästa video, jag har ALDRIG hört varken låtarna, hört talas om artisterna eller sätt videorna, (kalla mig inte för efter, jag har väldigt bra koll på kändisar, men rockband har jag noll koll på, men men). Nu är det paus nu ska jag gå upp och hämta lite glass! Mums!

Kiss & Hugs!

Grattis till vinnarna förresten!


Glad!

Hoppas ni har haft en bra dag, min dag har varit ok, blev lite gladare när pappa kom hem med en present till lilla moi. Nu ska jag plugga lite,trist men vettigt. Sedan ikväll blir det EMA  finns det något bättre än EMA föritom idol? Ska se om vi har något smarrigt hemma som jag kan mumsa på, för det går ju inte att titta på världens bästa musikgala utan att ha något smarrigt att äta på eller vad säger ni? Minn ni att jag i ett tidigare inlägg skrev att jag skulle måla mina naglar röda, men jag misslyckades totalt då, men nu så nu har jag lyckats och nu är de rööööööda! Funderar om jag ska sätta på mig lite myskläder, vad säger ni om det? Nej, nu måste jag nog fixa lite saker om jag ska hinna till det börjar. 21.00 på MTV alltså. Glöm inte det!


Kiss & Hugs!


Torsdag

Hoppas ni har haft en bra dag en så länge. Ibland finns det dagar som man bara vill glömma, idag är det en sådan dag för mig. Eller lite så, men annars har dagen varit okej. Men vi har fått så sjukt många läxor. 3 svenska repilker i en såpa till på tisdag + en annan svenska läxa, engelska repilker till på tisdag(10 st), 3 sidor so, + svara på frågor. Och det allra värst no prov nästa torsdag plus matte prov näst nästa fredag. Shit! Men det ska nog gå bra, bara jag kämpar. Ikväll blir det EMA! Och imorgon är jag läxfri okej kanske låter lite konstigt i och med alla läxor vi har men de blir uppskjutna till söndag. Nu ska jag gå och hämta en goooood Hägen-Dazs glass!


Kiss & Hugs!

Röda naglar

Godkväll, alla underbara! Har precis kommit ut från duschen. Även fast klockan bara är 20.00 blir detta dagens sista inlägg. Direkt efter att jag har skrivit det här inlägget ska mina naglar bli rööööööda! Ni missar väl inte EMA imorgon klockan 21.00 på Mtv? Ni missar väl heller inte idol på fredag klockan 20.00? Nej, nu ska jag gå och måla mina naglar. Men försök lova mig en sak! Dröm INGA mardrömmar, dröm 
bara söta drömmar!
 

Godnatt & Sweet Dreams!





So What

Hejhej, sitter och kollar på mtvs download chart lista, just nu spelas Pinks So What, som ligger femma för den som vill veta. Förresten, det blev ju Obama som tog hem valet inatt, det har ni säkert redan läst, men för er som inte visste det. Nu kom pappa hem. Men anyway imorgon blir det skolan igen. Det ska ske mycket för att jag inte ska kunna gå i skolan. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. btw om ni vill veta om låtvalen idol klicka här

Kiss & Hugs!

Onsdag



Bild från London
Foto: Jag
Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har i alla fall jag gjort. Just nu sitter jag och kollar på en top 10 lista med Chris Brown på Mtv. Jag valde att stanna hemma idag också, för att vara på säkra sidan. Så idag ska jag alltså fylla på kroppen med järn och då menar jag inte järn järn utan sådant järn som man har i kroppen. Nu ska jag börja denna trista dag med att med att läsa lite bloggar. Efter det ska jag försöka göra den "goda" gärningen att inte sitta vid datorn utan att sitta och titta lite på någon rolig film. Det blir nog Eva & Adam, har ni sett den? Om ni inte har det kan jag verkligen rekomendera den för den är väldigt bra. Den är inte barnslig! Den är sjukt bra! Jag tycker att barntillåten är att ta i, det borde vara 7 års gräns på den som det är på video-versionerna. Strange....  So tell me vad ska ni göra idag?

Ha en jättefin dag!

Kiss & Hugs!

Bara början...

Hej på er mina vänner! Hoppas ni har haft en bra dag, ja hur har min dag varit egentligen, en chilldag! Varför skulle jag bli sjuk just nu när skolan har börjat och allt. Kanske låter lite konstigt men det känns som att jag verkligen ville ta nya tag igen efter det sköna lovet, men min kropp var tydligen inte redo för en tripp till skolan igen. Men men. Det blir hemma imorgon också, men genom att försöka hjälpa allt på traven imorgon så kan jag nog gå till skolan på torsdag. Det finns så otroligt många låtar som jag har fastnat för,några av dem är de låtarna i inläggerna lite längre ner, men efter min skivrecension i min musikblogg, så har jag verkligen fastnat för Beyoncés låtar. Så man kan alltså säga att detta bara är början på min ny komna Beyoncé period.  Alla hennes låtar blir bara och bättre för varje gång man hör dem. Lite plus över B är ju det hon har sagt. Nu säger jag tack för denna dag och alltså godnatt.


Tvn i London
Foto: Jag


Sweet Dreams!

Can I Have This Dance/The Boys Are Back



Älskar denna låten den är så fin! (Från High School Musical 3)





Även denna låt är en favorit ifrån filmen.
Förvånande bra låtar i filmen faktiskt!


Zac Efron så snygg! Och i HSM blir man ju verkligen kär i honom.


Listen



Listen,
To the song here in my heart
A melody I've start
But can't complete

Listen, to the sound from deep within
It's only beginning
To find release

Oh,
the time has come
for my dreams to be heard
They will not be pushed aside and turned
Into your own
all cause you won't
Listen....

[Chorus]
Listen,
I am alone at a crossroads
I'm not at home, in my own home
And I tried and tried
To say whats on my mind
You should have known
Oh,
Now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what, you made of me
I followed the voice
you gave to me
But now I gotta find, my own..

You should have listened
There is someone here inside
Someone I'd thought had died
So long ago

Oh I'm screaming out, for my dreams to be heard
They will not be pushed aside or worse
Into your own
All cause you won't
Listen...

[Chorus]

I don't know where I belong
But I'll be moving on
If you don't....
If you won't....

LISTEN!!!...
To the song here in my heart
A melody I've start
But I will complete

Oh,
Now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what, you made of me
I followed the voice, you think you gave to me
But now I gotta find, my own..
my ownn...


Dagens låt: Beyoncé-Listen, läs texten den är verkligen fin!

Christmas

Gud vad jag längtar till julen! Inte bara till att få alla julklappar det är faktsikt inte det viktigaste för mig när man kommer till julen. Det är tro det eller ej, alla förberdelser, allting som skrivs om julen och självklart när man börjar ta fram alla julsaker och ja allt! Inför själva julen, självklart är det ju alltid ett plus om det är snö. Sedan är ju nyårsafton en rolig högtid, det är alltid extra kul att samla sina nära och kära och fira det nya året. Jag har kommit på en sak det finns bara två plus med vintern och det är julen och sedan att jag fyller år. Men det är nog det ända jag tycker om med vintern annars är sommaren och hösten favoriter här.
Vad önskar ni er i julklapp?

Själv önskar jag mig en ny mobil mest av allt.



Bilder tagna från google


Tisdag

Godmorgon! Just  nu ligger jag i sängen valde att stanna hemma idag också för att vara på den säkra sidan. Så idag blir det en chilldag igen. Funderar på att gå upp och äta lite smarrig frukost. Eller funderar jag ska upp och äta det så fort jag är klar med detta inlägg. Har ni sovit gott förresten? Jag vet inte om jag har det, har otroligt ont i mina axlar, och faktum är att jag inte vet om det beror på att jag legat konstigt eller om det beror på hormonerna. Nej men vad säger ni om jag ändå ska ta och resa på mig och ta på mig myskläder och sedan käka lite frulle.

Ha en jättefin dag!

Kiss & Hugs!

En bild från London i April
Foto: Jag
På fotot: Marias fötter

Tack för denna dag!

Hoppas ni har haft en bra dag och har mått bättre än vad jag gjort/gör. Det känns som om mitt huvud bara snurrar runt runt runt. Jag tror inte att det blir skola imorgon heller, på grund av mitt mående. Men då ska jag försöka upptadera lite olika typer av skvallrer och sådant. Men om ni tycker att upptaderingen är dålig så kan ni alltid kolla in på min musikblogg, imorgon kan jag garantera att det blri upptadering i båda bloggarna. Nu så ska jag slappna av ordenligt.

Tack för denna dag, ni är underbara!

Godnatt och Sweet Dreams!


Rachel Bilson

Världen blir mer och mer full av stilikoner, både i hela världen och i Sverige. I och med det tänkte jag lista topp tio på det snyggaste stilarna på kändisar.

10. Nicky Hilton ibland kan jag fundera på att det märks på sätt och vis att Nicky och Paris inte är det en da barnen i familjen Hilton. För det skrivs ju inte mycket negativt om Nicky som det gör en om Paris. Nicky måste ha en till äldre syster som hon inspireras av. Eller är det Paris Hilton som påverkas av sin kompis Lindsay Lohan måntro? Kanke hon borde inspireras av sin lillasyster. Gud vad läskigt nu pratar de om Paris Hilton på radion!


9. Ashley Olsen, det finns ju bara en sak att säga oversize, oversize och oversize det är så himla snyggt, och inte mindre än på snygga Ashley Olsen.


8. Blake Lively det förvånar mig inte att vackra Blake Lively lyckas ännu en gång, se bara på denna outfit!


7. Nicole Richie,



6. Kate Bosworth, snygg som alltid,


5. Jessica Alba, nu när vi börjar komma upp i toppstriden blir det vackra Jessica Alba som får ta hem femte platsen.
Cool mamma!

4. Jessica Biel, asså det där paret, det är verkligen Hollywoods snyggaste par och saken är även klar att båda två har sinne för stil, kolla bara på bådas outfiter och fjärde platsen går till vackra Jessica Biel
Justin och Jessica verkade väldigt inne i det!

3. Vanessa Hudgens när vi börjar komma i pallplatseran är det utan tvekan vackra vackra Vanessa Hudgens som tar hem bronsmedaljen!
Vanesssa Hudgens

2. Lauren Conrad, silver platsen går till snygga The Hills-stjärnan Lauren Conrad
Vi älskar Lauren Conrads stil!

1. Rachel Bilson, första platsen går till enormt vackra Rachel Bilson, hon har helt klart den snyggaste stilen av alla!
Rachel Bilson lanserar sin klädkollektion Edie Rose!


Gemma Ward

Grattis säger vi till den vackra supermodellen Gemma Ward som fyller 21 år idag.


Jessica Biel vs Beyoncés kloka beslut

Det är många i Hollywood som stänidgt håller på med olika saker och ting, som att börja ta droger, dricka, operera sig (negativt, tex, läpparna mm.) och banta för att man tycker att man är fet, fast att de i själva verket är smala/normala och därför går de ner 10 kilo i onödan och besväras av anorexia eller ser äckligt smala ut. Men det finns trots allt en hel del kändisar som verkligen står för den de är och är självsäkra. Katherine Hiegl, Alicia Keys bara för att nämna några. Det finns citat från några av dessa stjärnor som verkligen visar att de är kloka och gör allt för att få ett bra liv, men även för deras fans.

Jessica Biel:
" Att börja knarka, operera sig och festa sönder sig, nej tack!"

Beyoncé:
"Jag är väldigt kurvig, men det är jag, om jag är smal är det inte Beyoncé som står och kollar sig i spegeln, jag passar helt enkelt inte som smal"

Dessa två citat är något som man verkligen borde ta åt sig av, det kanske inte är ett tips men det är på sätt och vis det och som sagt något som är bra att ta åt sig av.
Nu går vi till två citat av sångfågeln Alicia Keys, ett av dem är ett klokt tips till unga tjejer.

Alicia Keys:
"Man kan ha de snyggaste kläderna och skorna, men med fel inställning ger det ingenting. Men med cool attityd kan man rocka världen!"

"I´m In Love With Myself"

Det första citatet är verkligen sant och absolut något man borde tänka på. Det sista citatet är också väldigt bra, det tyder på det som Jessica Biel och Beyoncé sa.


11.25

Hej! Jag hoppas verkligen att ni mår bättre än vad jag gör idag, jag känner mig verkligen helt off. Det känns som att mitt huvud bara snurrar och att jag inte ens kan gå, jag kan inte sitta knappt. Min mage börjar lite ont. Och jag lovar detta är bara hormoner. Inget annat! I och med att jag inte mår så bra vet jag inte om bloggandet kommer bli så bra denna dag. Eftersom yr i huvudet= inte så mycket i huvudet. Men jag ska göra så gott jag kan. Nu ska jag ta något att äta eller i all fall försöka, jag är hungrig men ändå inte.


Kiss & Hugs!

Måndag

Godmorgon! Har ni sovit gott?  Sitter hemma och känner mig helt konstig. Det känns skönt att bara vara hemma och ta det lungt  och slappa, min kropp sa ifrån, jag är tydligen inte redo för skolan igen efter en veckas lov. Haha, varför kan inte killar ockås få hormonproblem, varför är det bara tjejor som får det? Jag ska försöka ta tag i lite plugg, och lite sånt. Men just nu är jag helt off och jag orkar verkligen inte. Pga av att jag inte är på topphumör och det som jag skrev tidigare. Hoppas ni mår bra!


Ha en jättefin dag!


Kiss & Hugs!

20.08

Hoppas att ni har haft en underbar dag. Själv ligger jag och halvmyser under mitt guldiga överkast. Förlåt för dålig upptadering idag btw. Men ursäkterna är plugg och att jag inte riktigt orkat blogga, eller rättare sagt jag vet inte vart dennaq dag har tagit vägen så därför har det inte blivit av. Men har nyss kollat på Gossip Girl, det är sjuuukt bra, men ibland klarar jag inte av att se allt det där som händer, det är kul att se det är inte det men faktum är att jag det är svårt att förklara jag kan säga att jag var riktigt nära till tårarna när Dan sa att kanske ville göra slut. Ni skulle se mig när jag sitter och kollar på GG, jag har en kudde redo och när sådant händer kudden för ansiktet och sedan olika skrik eller meningar som skulle passa in och så som jag vill att det ska se ut. Typ så här: "Nejnej, säg förlåt, men gå till honom då", "Becuase I Love You". Haha, Maria kan nog intyga det. Vilken är eran favorit serie?
Mina är Gossip Girl och The Hills.

Bloggar och säger godnatt senare.

Kiss & Hugs!


Söndag

Hej! Har varit vaken i två timmar ungefär, men har gjort lite olika saker som har stoppat bloggnigen. Idag vet jag inte vad som händer, jag börjar tycka illa om dagar som jag inte vet vad som händer, eller kanske inte så, men det är bara för att jag tar för givet att alla kan göra något och sedan visar det sig att jag har fel, så på så sätt tycker jag illa om sådana här dagar, men annars är det verkligen skönt. Well imorgon börjar skolan igen det är bara att ta nya tag och fokusera sig på den, men jag har verkligen blivit utvilad. Kom just på att jag hade en SO läxa, varför inte sätta igång med den nu direkt så att man senare kan göra något kul. Vad ska ni göra idag?

Ha en jättefin dag!

Kiss & Hugs!

C & M

Hoppas ni har haft en bra dag, jag fick inte tag på min vän Mikaela, men det gjorde inget eller jo på sätt men ni fattar vad jag menar, för att kl. 4 träffade jag Cissi och Micke, på ett fik som hette Louie Louie, jag drack varm choklad och åt en cheesecake, mums! Det var i alla fall väldigt gott och trevligt att träffa C&M. Sitter och pratar lite sims med Maria eftersom det är det hon håller på med just nu. Imorgon ska jag ta kontakt´med M igen och då ska jag köpa den där förbaskade sladden som alltid glöms bort, och då trust me då blir det  förhoppnings vis  och jag lovar jag ska försöka laddar upp bilder och allt. Till mina inlägg. Nu ska jag kika lite på det som M håller på med.


Ciao!

Saturday- 1 November

Hej! Just nu sitter jag och lyssnar på Tracks. Har varit vaken i en timme nu. Idag vet jag inte vad som händer, försöker få tag på Mikaela och få ihop ngt med henne så att vi kan göra ngt. Men om det inte blir ngt med henne kanske jag ringer någon annan vill verkligen göra något idag, idag är det ju 1 november btw. Det betyder att det är exakt en månad till 1 december det vill säga att det inte är långt kvar till jul! Vad ska ni göra idag?

Ha en jättefin dag!

Kiss & Hugs!

RSS 2.0