Hanging on for hope

Är på ganska dåligt humör idag, skulle egentligen bara vilja lägga täcker över huvudet och inte gå ut. Jag är så jäkla stressad i skolan, det är sjukt mycket och det är mycket som surrar omkring i huvudet. När denna vecka är slut är det slut med allt plugg för denna veckan och då kan jag belöna mig själv med fyra dagars ledighet. Dock så känner jag att det känns väldigt långt borta, tiden har bara flugit iväg och jag måste verkligen fokusera nu, fokusera på riktigt. Jag vill inte att det ska gå dåligt och jag vill som vanligt alltid, alltid vara bäst, bäst , bäst. Är jag inte bäst jaa då känns det lite jobbigt, jag vet det är fel jag borde inte tänka så men jag kan inte hjälpa det. Jag är en jäkla fighter och vet att om man inte kämpar kan man inte komma dit man vill, men för att man måste vilja kämpa måste man finna en lycka i livet. För det mesta kan jag göra det men ibland kan jag inte det, som idag vill jag bara bryta ihop och inte visa mig. Att ha en dålig dag som denna suger, nu är det också en liten särskild grej som gör att mitt humör inte är på topp men den saken behöver inte ni veta.
Var snälla och gör mig en tjänst, ta hand om varandra. Tänk på vad ni säger ut och visa hänsyn. Vissa saker kan verkligen såra andra människor även om ni kanske inte tänker på det själva. Jag tror därmed att varje människa vet att det gör ont, riktigt ont att bli sårad, så gör mig den tjänsten och ta hand om era medmänniskor, allt blir så mycket roligare då, eller har jag fel?
Tack till alla er som förstår mig och som stöttat mig, jag kan inte tacka er nog.

Friday i´m in love

Idag har det varit -1 grader och hur i hela fridens dagar det nu gick till har jag iiiingen som helst aning om, med tanke på att det var 7-8 grader ute typ igår. Självklart tog jag förgivet att man kunde ha skinnjacka idag också så jag frös ju som en idiot så fort jag tog ett steg utanför dörren. Nej hörrni vad hände med den globala uppvärmningen och med våren i överhuvudtaget? Vadå mars månad? Aja nu ska jag sluta klaga, det är faktiskt fredag och en bra sådan dessutom. Gjorde en liten nostalgi grej med Amanda idag, jag gjorde henne sällskap halvägs till tåget idag, precis så som jag alltid gjorde i sexan haha, det var faktiskt väldigt kul och nostalgiskt. Sen har jag fikat med Antonina och mamma samt ätit middag på gordot med mamma och pappa. Nu sitter jag och lyssnar på The Cure och funderar på vad jag ska hitta på. Tror att nästa vecka blir mycket roligare med tanke på att vi inte har sådär sinnesjukt mycket i skolan plus att vi är lediga på fredag och då blir det förmodligen att hitta på något med Johanna S och Siri och på lördagen ska jag hänga med Caroline sen är det en rätt så slapp vecka som jag nämne så det blir nog awesome men nu ska jag njuta av helgen.
Ha en jättebra fortsatt fredagskväll vänner och likaså helg. Pusss

Frustrerande

Jag vet inte om jag har allmänt otur eller om jag bara är rent allmänt korkad men jag har inte pluggat ett jävla skit idag för att jag tog för givet att mamma skulle sjunga och att jag skulle få plugga på hennes kör, men nej då ska inte hon sjunga idag. Här har man då suttit i tio timmar och gjort ingenting och vill göra så mycket annat, det suger att plugga hemma det gör verkligen det. Det finns sååå mycket som är roligare och det resulterar hela tiden till att det är just det roliga man ägnar sig åt. Jag kommer aldrig att kunna lämna in de där j*kla säljknepen. Förlåt!

Mina bästa och sämsta egenskaper

Hade halvdag och åt lunch med Cissi vilket självklart var hur trevligt som helst. Har inte så mycket mer att skriva därför får ni en lista på mina bästa och sämsta egenskaper, blev lite inspirerad av Febb (en blogg jag tänker tipsa om lite senare)
Bästa:
 • Jag har lätt för att få andra att skratta, tydligen ibland även utan att jag tänker på det
 • Jag är otroligt självständig och klarar av att göra det mesta på egen hand
 • Jag är otroligt målmedveten har jag bestämt för att uppnå något ger jag inte upp
 • Jag är inte rädd för att utmana mig själv och testa nya saker
 • Jag bryr mig om mina medmänniskor och tänker att om ingen i min närhet är lycklig då är inte jag heller lycklig.
 • Jag kan vara är väldigt social och är bra på att bryta en pinsam tystnad
 • Jag är inte heller en person som hela tiden pratar särskilt inte i stora grupper det är för att jag endast säger saker då jag har någonting att säga
 • Jag är säker på mig själv och struntar i vad folk tycker och tänker om mig.
 • Jag är alltid mig själv i alla lägen
 • Jag är inte så blyg och har lätt för att öppna mig inför nya människor
 • Jag har en väldigt hög moral och kan stå emot grupptryck

Sämsta:
 • Att vara målmedveten är ibland inte så bra då allt inte alltid går som man vill, jag tror ni fattar vad jag menar
 • Jag tror det värsta om folk vilket ibland är bra och ibland dåligt
 • Jag kan vara riktigt bitchig när jag är på dåligt humör utan att jag tänker på det
 • Jag kan lätt glömma bort saker
 • Jag har lätt för att skjuta upp saker och är alltid i sista minuten med viktiga saker
 • Jag är otroligt envis om jag har sagt nej så är det nej vilket jag tror kan göra folk ganska irriterade, jag är inte så mutbar med andra ord
 • Jag är inte den som pratar konstant i stora grupper vilket ibland, jag säger inte alltid men ibland kan det göra människor väldigt osäkra.

Det var det, kanske inte så kul för er men det är faktiskt skönt att skriva ner allt det här.

Vanderlyle cry baby cry

Idag är det en riktigt bra dag. Livet leker just för att våren är här och jag är så sjukt stolt över mig själv. Jag fick ett spontanryck och satte mig på espresso house och guess what? Pluggade matte. Ni kan inte ana känslan när jag var klar och känslan av att: "Yes, yes tre tal kvar". Därefter lämnade jag tillbaka Malins gitarrstämmare som hon glömt här sist och sedan blev det fika med Lisa. Nu ska jag plugga HK, shit vad jag vill bli av med den där skiten, men dagen har ju varit så bra. Vet ni en sak? Det känns som att jag varje dag skriver om plugg? Men det är ju en hel del sånt nu  tyvärr, men att våren äntligen (!) har kommit för allting så häääääääär mycket roligare och jag känner verkligen att livet leker. Kan inte minnas när jag på under en sådan här lång tid har känt mig så här lycklig.

Det finns en tätort på en slätt

Har haft en ganska slapp måndag, är sjukt trött på att det är vårväder, men att det försvinner på en gång. Man kan säga att jag var på ganska dåligt humör enda tills jag fick ett mejl ifrån min gamla mentor och solärare, lång historia varför som dessutom är en alldeles för personlig historia att dela med ig av. Nu sitter jag och lyssnar på lite Winnerbäck och har precis gjort klart ett första utkast av världens roligaste uppsats. En bildanalys om en bild från One tree hill, så yepp jag har tittat på One tree för att kunna göra denna uppsats? Hur najs är inte det? Ni som känner mig vet också att One tree hill är en av mina största inspirationskällor samt någonting som jag i pricip nördar. Nej mina vänner, nu ska jag gå till lite mindre kul saker vad det gäller plugg. En franskagrej tills imorgon och den där HK-Uppsatsen som jag aldrig blir klar med. Åhh jag vill bli klar med den nu, men det är så jäkla mycket annat att stå i, ursäkta språket.
Puss på er

Just like heaven

Nu mina vänner så är våren här på riktigt! Hur härligt är inte det? Det är ju i dessa tider man är som allra lyckligast. Har varit på en härlig promenad med min käre far och nu ska jag plugga. Kanske inte lika kul, men det är roligare när man har haft en bra dag hittils och kan sitta och plugg med att man i ögonvrån kan se hur solen skiner. Hoppas att ni njuter av vårvädret. KLICK!
Puss

När natten är här ska jag lämna allt tillbaks

Låt bilden tala för sig självt men jag gillar den. Hehe
Har haft en härlig dag med först Malin på café 60 och sen bio med Magdalena. Winter´s Bone är en helt fantastisk film men också en obehaglig och hemskt jobbig film, men otroligt bra gjord och otroliga skådisar och en rörande och gripande historia. Har ni inte sett den, se den! Annars måste jag tyvärr plugga nu, men att joina pappa i köket känns mycket mer lockande, men det finns inte så mycket att göra åt saken, det är bara att bita ihop. Hoppas att ni har haft en härlig dag.
Pusss


We are the people

Ska snart när Malin hör av sig dra iväg för att möta upp henne. Vi ska snacka allmänt skit, plinka på gitarr och se en rad med filmer. Kommer blir bra tror jag. HÄR har ni en låt ni måste lyssna på så här på en fredag. Puss på er, hoppas ni har haft en bra fredag och att den inte blir sämre på något sätt.

Känn ingen sorg för mig i Göteborg

Idag har det varit en händelserik dag. Jag har varit på rätt dåligt humör eller i alla fall efter SO lektionen orkar inte berätta varför då skulle ni få sitta och läsa i timmar, det är ganska komplicerat och ganska personligt. Jag har också skällt ut en vän, konstaterat att det är spotifypremium nästa för mig, och blivit jävligt irriterad på att det snöat. Varför liksom? Det var ju vår nyss eller den var ju åtminstånde på väg? Det är mars då ska det inte vara snö?! Hoppas att den försvinner tills imorgon. Nej nu ska jag städa, mindre kul och kanske inte det roligaste när man inte är på det bästa humöret.

Go your own way

Foto: Ulrika Haak
Åhh vad jag blir glad av att se hur en massa bloggar skriver att våren är här, och det stämmer för det är den ju verkligen och det gör mig minst lika glad. Från och med imorgon ska jag aldrig mer sätta på mig kängorna eller kappan, nu är det converse och skinnpaj som gäller!
Klicka HÄR för en riktigt bra låt så här på onsdagskvällen förresten.

This is how i feel i´m already torn

Hej på er!
Har haft en riktigt chill dag eller nej det kanske inte var så chill om jag tänker efter, att skriva nationellt prov är inte så chill och att sitta i 30 graders värme i en simhall och se på när tjejerna i ens klass simmar kanske inte heller är det roligaste även om det inte kräver så mycket anstränging. Råkade ut för en ganska irriterande sak också, jag trodde att busshållsplatsen låg längre bort än vad den gjorde så jag hade alltså bara kunnat korsa gatan men istället gick jag lite längre. Haha vilket stort lyxproblem egentligen eftersom att jag inte behövde gå särskilt långt till den hållplatsen jag gick till. Ska ta och städa upp på bordet här nu, så att jag kan plugga. Känns trist att sitta här inne och så tittar man ut på det härliga vädret. Nu har våren verkligen kommit. Det gör mig lycklig och jag kan konstatera att min hemmadag igår var välförtjänt med tanke på provet. Nu mår jag toppen och jag säger som mina visa bröder vad det gäller nationella: "Ett skrivet prov är ett skrivet prov" så det får alltså gå som det går.
Pusss

I would have give you all of my heart

Hejsan! Just nu känner jag mig helt stel efter ha suttit här hela dagen, nej jag har inte suttit här riktigt hela dagen, jag har suttit med biologiboken framför mig i några timmar. Snart ska jag tillbaka till biologipluggandet men ska byta ställning tror jag och lägga mig i soffan och läsa för jag orkar inte skriva något mer. Innan dess ska jag plocka undan min lunch och göra mig en stor kopp te. Det är mycket jag vill hinna göra men som jag kan för att skolan tar över mitt liv, kan inte lärarna ha någon empati och sluta lägga allt på samma vecka? Men men livet är hårt och det går om man kämpar. NEJ HÖRRNI! Jag ville bara berätta för er att jag lever och att jag inte mår så bra just nu för att jag har hormonproblem och är stressad, men nej nu ska jag gå och göra något åt stressen och istället plugga.
Puss på er!

Come along come along with me

Titiyo – Come Along
Kent – Ingenting
The Decemberists – Don’t Carry It All
The National – Squalor Victoria
The Kinks – Sunny Afternoon
Wilco – Jesus, Etc.
The Rumble Strips – Girls And Boys In Love
The Wreckers – The Good Kind
Patti Smith Group – Rock N Roll Nigger - Soundtrack Version (Explicit)
Scouting For Girls – She's So Lovely
Sheryl Crow – Summer Day
The Clash – London Calling
Status Quo – Caroline
Johnny Cash – Ring Of Fire
Här har ni några favoriter till låtar och vi låter min blandade musiksmak tala för sig självt.

På begäran

Eftersom att jag är en person som håller vad jag lovar och för att torka era tårar att jag inte är insatt i schlagern längre så kan ni få en analys om hur Eric Saade kommer lyckas i Eurovision.
Om vi tittar tillbaka på vinnare de fem senaste åren så finns det 6 saker dessa artister har gemensamt. Det är:
1. En låt med en klatshig refräng som lätt sätter sig på hjärnan
2. Ett scennummer som gör att låten kommer fram mer men ändå inte så överprektantiöst
3. Något unikt i numret som gör att låten blir speciell
4. En proffsig artist som inte gör en enda sångmiss i tonerna
5. En artist som har något unikt det kan vara vad som helst men om vi säger så här: Varför vann Lena förra året? Jo för att hon var en otroligt sockersöt tjej som charmade hela Europa med ett stort leende och en otroligt unik låt. Varför vann Alexander Rybak? Jo för att han såg bra ut, införde något nytt och hade en enorm charm
6. Låten får inte kräva flera lyssningar
Har Eric Saade dessa grejer då? Jo så här:
1. Popular är en oerhört fartig låt med en klatshig refräng och jaa den sätter sig på hjärnan dock är det verkligen inte en favorit hos mig men det är en annan femma men den är lätt att sjunga med i ja. Så check på första!
2. Ett ordenligt scennummer är det ju verkligen som passar perfekt till låten. Check på andra också!
3. Jajemän, check på den med! Dessutom inför Eric något nytt med sitt nummer, för så speciellt nummer har ingen annan haft förut.
4. Hur proffsig är egentligen Eric Saade? Jag menar killen har varit etablerad artist i 2 år? Han har en grymt bra röst och en dansar bra men räcker det? Är han tillräckligt erfaren för att kunna ställa sig inför 35 miljoner tittare? Jag säger såhär: Om han presterar så som han gjorde i svenska finalen nu så är det ju check men jag är inte så säker på det tyvärr. Så jag är osäker på om det är check på denna.
5. Däremot är han oerhört charmig och ser fruktansvärt bra ut. Såg ni inte vilken hysteri han skapade på Facebook när han läste upp röster i fjol? Så jaa det är definitivt check på femman.
6. Jag vet inte jag kan inte riktigt bedömma denna punkt men jag tror inte att den kräver flera lyssningar. Så vi säger check på den med.
SÅ okej, om Eric Saade gör en bra sånginsats så hamnar vi inom top 15 och vi kommer att ta oss ifrån kvalet.
Om jag sedan får leka lite med tanken så tror jag att denna låt hade klarat sig finfint i Eurovision. Ni kan få analysera varför själva.

Måndag

Det är sjukt vad ens humör kan påverkas av hur dina hormoner mår, saker som man egentligen inte skulle ta illa vid tar man helt plötsligt jätte illa vid och sen är hela dagen förstörd typ. För övrigt mår jag illa av samma stjäl som ovan. Ska ta och chilla lite innan jag tänker göra nytta och faktiskt plugga lite. Annars tycker jag att våren borde komma nu, den var ju liksom påväg och nu kan det inte vara mer än en plusgrader, inte okej. Jag vill att blommorna ska blomma haha nejdå så insatt är jag inte i blommor men jag vill att blommorna ska blomma för när blommorna blommar då är det vår och när det är vår är jag som allra lyckligast. Det tror jag knappast att jag är ensam om eller har jag fel? Nej jag trodde väl inte det. Jag vill kunna gå runt med bara skinnjacka och converse, kunna slippa sätta det bekväma före allt fint... Nej usch vad jag babblar.
Puss på er.

Lista

FAVORITER

01. Filmer? A Walk To Remember, Allt för min syster mfl. 
02. Låtar? Måånga
03. Årstider? Vår
04. Mat/dryck? Gillar det mesta
05. Djur? Katt
06. Färg? Svart
07. Parfym? Ingen aning
09. Ämne i skolan? Svenska och Musik
10. Sysselsättning? Skriva och hänga med vänner

GILLAR DU ATT

01. Ge kramar? Absolut!
02. Ge massage? Det är väl ingenting som jag föredrar direkt men jag är tydligen ganska bra på det så ja kanske
03. Gå promenader i regnet? Om jag har tillräckligt med kläder på mig så att jag inte fryser så ja


ÖVRIGT


01. Svär du för mycket? Det kan du ge dig fan i, nej jag skoja bara haha, jo men jag tror tyvärr att jag svär lite för mycket
03. Vilken låt lyssnar du på just nu? Let your loss be your lesson
04. Vad är bredvid dig just nu? Ballerina kakor och en hemskt stor läxhög
05. Saker på skrivbordet? Post it lappar, cola, kakor, en plånbok jag ej använder, armband, hörlurar, mobil, dator, böcker, papper, ljus, tavla, en tom pennburk och en lampa
06. Hur ser ditt skrivbord ut? Vitt
07. Vad var det sista du åt? En kaka haha
08. Vem vill du spendera resten av ditt liv med? Min familj
09. Har du en lavalampa? Haha nej
10. Hur är vädret just nu? Vettefan orkar inte kolla persiennerna är nerdragna
11. Vad gjorde du igår kväll? Hängde med trevligt folk
12. Vem pratade du sist med på telefon? Mamma
13. Vad gör dig glad? Familj, vänner, musik, roliga och varma människor, när våren är påväg, ensamhet, lugn och frihet
14. Vart skulle du vilja åka? Just nu: New York!
15. Har du pojkvän/flickvän? Nej
16. Är du kär? Nej inte för tillfället
17. Hur tidigt stiger du upp? Deeet är jätteolika
18. Vem/vilka vet mest om dig? Mamma, Mormor, Lisa, Pappa, Maria, Johan, Micke...
19. Gillar du att slåss? Haha inte på allvar men jag älskar att slå folk som retar mig lite löst sådär
20. Vad ska du göra ikväll? Träffa min släkt
21. Har du utländska föräldrar?
22. Var har du ont? Ingenstans
23. Är du bra på att måla? Haha bra och bra, jag bara målar och sen om det blir bra eller inte får någon annan bedömma haha
24. Vem kramade du senast? Caroline
25. Vad längtar du till? Tills det blir vår på riktigt, sommaren, gymnasiet, tills jag har skrivit klart den här listan så att jag kan plugga klart och göra annat.
26. Vad heter dina husdjur? Har inget
27. Har du körkort? Nä men jag vill övningsköra snaaaart. 
28. Favoritgodis? Vet ej
29. Morgon- eller nattmänniska? Natt ofc
30. Sparare eller Slösare? Slösare tyvärr

Jesus don´t cry

Gammal bild från London Foto av Maria
Gårdagen kändes väldigt bra. Väldigt bra och härliga tjejer som kom. Idag ska jag medan jag pluggar äta en massa kakor och vara väldigt onyttig. Senare ska jag försöka se lite på reprisen av Melodifestivalfinalen, jo jag vet jag gillar den inte men jag kan i alla fall ge den en chans och analysera om Eric Saade klarar sig bra Düsseldorf eller inte och för er skull så kan jag analysera det här, bara för att jag vet att ni har saknat mina överanalytiska, fantastiska inlägg om melodifestivalen men förvänta er inget jättestort för jag är som sagt inte så intresserad längre, jag lyssnar hellre på annat om jag får välja liksom men eftersom att jag är så snäll så kan jag offra mig för er skull. Ännu senare vilket inte är jättesent men ändå senare så blir det släktträff för min gudfar som fyller år (Min gudfar är min mammas morbror, därav släktträff). Nej hörrni nu ska jag inte sitta här, nu ska jag plugga Biologi, Tysklands enande och Första Världskriget men först måste spotify reklamen sluta.
Pusssss

I say a little prayer

Hej på er! Idag har jag varit på toppenhumör, känner mig så glad att våren börjar komma, dock blåser det så fruktansvärt ute på ön, så att redan nu börja klä sig vårigt känns sådär upptäckte jag igår, men skinnjackan tänker jag behålla men jeans får sitta på benen tills våren har kommit på riktigt. Ska plugga och lägga upp ett schema för resten av veckan, (yes målmedveten brud här) nej men jag känner att jag behöver det för kunna lägga ner tid på plugget, att chilla, träffa vänner och skriva. Det är liksom tre saker som är viktiga för mig:
Att jag sköter skolan och går ut med betyg jag är nöjd med. Att jag får stunder för mig själv då jag gör exakt vad jag själv tycker är kul. Att jag får tid med mina vänner och familj. Klarar jag eller får jag inte de grejerna jaa då är jag helt enkelt inte lycklig, de där är allt som krävs för att jag ska vara lycklig och om jag gör upp scheman endast för mitt pluggande så kan jag få tid för ensamhet och vänner :). Hoppas att ni har haft en toppendag, förresten snälla ni som bloggar svara mig om det bara är jag som inte kan göra mellanrum mellan mina stycken? Skulle verkligen uppskatta ett svar, för jag stör mig extremt mycket på detta.
Puss

Make a wish make a change and breakway

Hade fantastiska vårkänslor idag, riktigt härligt. Det enda som fick mig att nästan tappa alla vårkänslor var att folk fortfarande går runt i stora dunjackor, vilket inte riktigt kändes så vårigt... men aja hur som helst så mår jag toppen förutom att jag är så skoltrött så det inte är sant men det hör väl till antar jag, men kanske kan våren och att jag har ett mål sedan lång tid tillbaka få mig att plugga, jajemän det kan det för ger jag upp det målet kan jag aldrig mel lita på mig själv, kanske låter sjukt sorgligt men skälet är personligt men målet är att gå ut nian med flest VGn. Den här veckan kommer att gå fort känner jag redan nu, dock har jag en härlig helg att se fram emot häng med Antonina på fredag (Läs: Melodifestivalgenrep men som ni kanske förstått så känns gemenskapen roligare än själva tillställningen) och på lördag tjejmiddag. Ska fortsätta min jakt på lite vårkläder på lördag också had jag tänkt och nu ska det bli av, det är inte något jag bara säger haha.
Hoppas att ni har haft en bra dag.
Pusss

Love you till the end

Det här får ni i brist på bilder, lite vår inspiration. Men vad annars? Inget särskilt. Dagen har inte varit så speciell dagen efter lov brukar inte vara de allra roligaste dagarna kanske men det har rullat på.
puss

Stand still, look pretty


Vaknade upp i Uppsala på halvdant humör, men efter en mycket bekväm hemresa och en fika med Gillian blev jag på bättre humör. Jag tittade på melodifestivalen igår ändå, haha men det var så dåligt att jag nästan ångrar det helt och hållet. Hur som helst så vet jag inte riktigt vad som händer nu framöver, ska väll chilla och ladda upp för skolan imorgon, usch jag är inte taggad, det är nu jag måste ta tag i mig själv och verkligen ta allt seriöst. Nu börjar allvaret. Det betyder att jag inte vet hur pass bra min uppdatering kommer att bli ett tag nu framöver men vi får se. Ha en fortsatt underbar söndag.
Pussss

It´s terrible love when I walking with spiders

Oj oj jag har inte tänkt på mitt falska leende på denna bilden förut, vad fult det var men aja jag bjuder på denna bild som är några år gammal.

Hoppas att ni har haft en grym dag! Min dag har inte varit så märkvärdig alls faktiskt. Skulle ha träffat Gillian men det blir att träffas på söndag istället så dagen tillbringades på stan istället, helt för mig själv. Hittade dock inget kul, inget märkvärdigt liksom och det här är ingen modeblogg så nej ni får inte se vad jag köpte dock tror jag inte ni vill det heller då jag endast köpte ett par vanliga svarta transparenta strumpbyxor ni vet så nu fick ni reda på det i alla fall. Just nu sitter jag i mitt rum vilket jag inte gjort på evigheter, men det är ju så mycket trevligare när det är städat än när det ligger saker över hela rummet, känns bra att jag även lånat syrrans stereo och det får mig att vilja göra detta mycket oftare. Vet ni en sak? Imorgon är mina föräldrar inte hemma vilket innebär att jag om jag inte planerade in något skulle få tillbringa en hel kväll ensam men vet ni varför jag inte vill det? Ni får nypa er själva, ni får håll i er eller ni får tappa hakan nu men anledningen är att jag kommer fastna framför melodifestivalen vilket jag inte vill, kan ni tänka er jag vill inte se på melodifestivalen. Titta här så nördig jag var, eller titta bara på förra året, i denna blogg. Helt sjukt vad man kan förändra åsikter på ett år, fast å andra sidan kanske det inte är så konstigt att man börjat tröttna på schlager musik när man föredrar denna sorts musik. Hur som helst åker jag till Uppsala imorgon för att åka bort i från schlager träsket höll jag på säga, men innan dess ska jag umgås med Antonina.
Puss på er och jag hoppas att ni har en bra fredagskväll.
Update: Okej det här med att sitta i mitt rum kanske var mysigt tills internet mottagningen blev så låg att de tar tio minuter att öppna en internetsida! Just sayin'

Upset

Åh herregud (ni får ursäkta mig nu men jag blir så himla arg på sånt här)!
Jag läste nyss denna artikel om att Zac Efron skulle vara bi/homosexuell. I artikeln skriver de som att det skulle vara fel på något sätt. Men då tänker jag, vad fan gör det? Okej visst det är Zac Efron vi pratar om, men spelar det fortfarande någon roll? Är han mindre värd bara för att han kanske gillar killar eller tjejer och killar? Är han det? Kan man verkligen döma folk på det sättet? Jag skulle aldrig någonsin kunna döma bort en person bara för att den har en annan läggning än jag själv. Jag säger fortfarande att okej, fine det är Zac Efron vi pratar om men han får väl för fan gilla vem han vill? Dessutom så tror jag att det inte finns någon idé att sörja över att han kanske inte gillar dig bara för att du är en tjej eller för att han är kär i kille för tillfället. Tycker man att Zac Efron är snygg så är han väl det oavsett vad han har för läggning? Eller är det bara jag? Jag skulle i alla fall aldrig någonsin sluta tycka att en kille var snygg bara för att jag aldrig skulle kunna fånga hans hjärta för att han inte atraheras av mig. För så länge han (i dett afall) är bra på det han gör så är det allt som räknas. Samma sak gäller det killar som inte är kända att så länge han är bra människa så är det allt som räknas. Självklart skulle jag heller aldrig sluta umgås sluta umgås med någon av mina tjejkompisar om de gick ut med att de gillade samma kön sig själv.
Jag förstår verkligen mig inte på människor som är emot olika läggningar.

imagine theres no heaven

Dagen har tillbringats med min vän Teona vilket var väldigt trevligt. Dock insåg jag för första gången en sak, en sak som kanske gjorde lite ont på något sätt eller jag vet inte. Det fick mig att tänka efter sjukt mycket, det går inte att förklara mer då det kan verkas lite för personligt, och nej ni behöver inte oroa er jag mår bra, det är bara jag som funderar mycket. Men annars har dagen varit väldigt bra, fick en massa saker gjorde innan jag träffade Teona också vilket kändes riktigt skönt.

Vilka är ni?

Besöks siffrona har legat på högre än vad det någonsin gjort (nej det är inte jättehöga siffror men ändå) så därför undrar jag vilka ni är. Jag vet några av er eftersom jag känner några av er men jag vet inte alla, skulle vara sjukt kul att veta.
Så vilka är ni?
Vad heter ni?
Hur gamla är ni?
Berätta något annat kul om er själva
Varför läser ni min blogg?
Vad är bra/dåligt med den?
Vad vill ni se mer av?

I happy for you

Min dag har varit riktigt härlig. Först stan med Gabriella och sen firande på Grand Hotel för Lisa. Är så glad att det är sol ute också, ska ta och springa runt på stan imorgon och köpa lite grejer jag behöver innan jag träffar Teona tror jag. Kanske ska man trotsa vädret och sätta på sig en lite tjockare tröja under skinnjackan och ta på sig conversen eller vad säger ni? Hmm.... Svårt, kanske, eller kanske inte, eller jo kanske..... Hahaaha nu kommer jag varje gång jag säger trotsa vädret tänka på min musiklärares kommentar: "Dagens ungdom sätter skönhet framför bekvämlighet" och ni anar inte varför det var så himla kul, mm det kan ni få fundera på. Ni som känner mig vet säkert, men jag ger er en ledtråd det har med ålder att göra!

Fake Empire

Foto: Ulrika Haak
Det bästa med lov är att man kan sova hur länge man vill. Vaknade idag vid tre, haha jaa mobba mig för det om ni vill. Men hur som helst så känns det skönt att inte på dagen ha något inplanerat. Ikväll är det dags för The National konsert i alla fall är sjukt taggad. Vet ni en annan sak idag är det första mars, vilket innebär första vårmånaden! Man får hoppas att jag kan gå klädd i skinnjacka som bilden ovan och converse på fötterna. Btw, jag raderade inläggen jag skrev tidigare för att jag var på dåligt humör och en dusch gjorde susen, men nu ska jag faktiskt inte sitta här och lata mig. Nu ska jag ta och sätta på lite National, måla naglarna och helt enkelt ta hand om mig själv lite grann. Åhh vad jag älskar att ha lov. Fyra dagar att umgås med vänner och en dag att umgås för sig själv, bättre än så kan det inte bli. Pusss
Mistaken for strangers
Fake Empire
Squalor Victoria
Start A War
Där har ni några favoriter från National.

RSS 2.0