I never promised there be sunshine every day

Den här dagen har varit sjukt konstig, mådde asbra imorse och på lunchen men på non känner jag hur min mensvärk liksom också påverkar min förkylning vilket gör att jag verkligen inte orkar fortsätta gå i skolan, så går hem. Sitter och tittar på underbara älskade One Tree Hill och har det bra, sätter på Bekännelser filmen och inser för första gången att personerna i den filmen är ganska omogna. Pappa kommer hem och tvingar mig spela gitarr inget fel på det tänker jag och spelar tills jag får blåsor på fingrarna, nu är bara frågan om jag kommer att få fler blåsor eftersom det kan vara så att jag får uppträda redan på onsdag trots att jag nästan inte övat ett ända dugg, men man ska alltid göra sitt bästa och övning ger färdighet. Jag känner på mig att jag kan klara av det här även om det är mer nervöst nu och nu inte för att det är offentligt som det var tidigare. Nu är jag bara nervös för att det här påverkar mitt betyg och gör jag bort mig är jag ganska körd, dock får jag stöd från min musiklärare då han lovat att spela gitarr vid sidan om men i alla fall. Imorgon är det en ny dag och jag tror banne mig att jag ska försöka köpa något energirikt på morgonen så att jag orkar dagen.

Må bäst!

If it makes you happy

Nu är det inte en särskilt glad person som skriver ska ni veta, det är egentligen helt sjukt vad mina dagar kan gå upp och ner och ni har ingen aning om hur mycket jag avundas er som har lätt för er i skolan, jag tror inte ens att jag kan förklara för er hur mycket jag avundas er, ni är jävligt lyckligt lottade vet ni det? Ibland känns det som att ni inte vet det, men ta vara på det. Precis som man brukar säga med ilandsproblem: "Tänk på barnen i Afrika" tänk på de som måste KÄMPA för att bli godkända i ett ämne. De sekunderna då jag är glad är jag den lyckligaste, jag kan tänka p allt som hänt mig detta år precis som jag sa i förra inlägget på att det finns människor som på flera olika sätt förändrat mitt liv men allt på ett positivt sätt men det finns också personer som fått mig att må dåligt ska ni veta och jag tänker inte nämna några namn eller anledningar men dessa personer är färre än de som fått mig att må bra och detta är inte heller lika starkt men ni vet själva att en liten grej kan få än att en hel dag känna sig världelös och bli på dåligt humör. Jag tänker inte tvinga er att läsa dessa inlägg och jag beundrar er om ni står ut, för jag inser själv vilken otroligt tråkig blogg jag har och att jag nästan bara upprepar mig stup i kvarten. Men take it or leave it.


Day 02: Your first love

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

Jaa, min första kärlek det måste ha varit oj vad svårt, det måste ha varit Justin Timberlake räknas det? Hahaha

Mina föräldrar är världens bästa på alla sätt. De finns alltid där för mig, ibland är de fruktansvärt irriterande men jag antar att de hör till men samtidigt så är mina föräldrar de personerna som älskar mig oavsett vad som händer. Jag kan berätta vad som helst för dem och jag delar så otroligt mycket med dem och jag älskar de så otroligt mycket.

Vad jag åt idag? Är det överhuvudtaget intressant? Men jag åt typ sådana där italienska köttbullar och potatismos och glasss.

Kärlek är ibland det vackraste som finns ingenting kan beskriva den underbara känslan av att man är kär, det kan det verkligen inte. Dock kan den känslan också vara förjävlig särskilt när man är olyckligt kär och man egentligen vet att man aldrig någonsin kan vinna den personens hjärta. Jag har otroligt svårt för att bli kär, jag minns att jag varit kär i på riktigt en ända gång och det var i 6:an, det var väl ganska komplicerat kan man väl säga och förändrade väl i pricip mitt liv (nej jag blev inte tillsammans med honom och han var inte elak mot mig) men vi behöver inte ta den historien nu det var då och allt är bra nu så nu vet ni det. Men jag säger så här för det mesta är kärlek det absolut vackraste som finns. 

Min dag har varit jättehärlig, har tillbringat den med min fina vän Antonina och jag beskriver det kort. Mycket skratt och en massa snack.

Jag är inte den typen som har en bästa vän jag har hellre många nära vänner men det finns tre personer som jag verkligen litar på till 100 procent. Det är Lisa (som jag inte ens kallar min kompis hon är min syster) Lisa och jag har växt upp tillsammans, hon har alltid funnits där vid min sida och hon är min syster vi har så himla kul tillsammans. Sedan är det Ida även hon är som min syster vi har så himla mycket gemensamt och även så himla många minnen sen tror jag att hon är den snällaste tjejen man kan tänka sig. Sen har jag en vän som står mig väldigt nära som heter Antonina och med den tjejen har man inte tråkigt vill jag lova.

Japp ni får mer imorgon.

nu är det jul här i vårt hus

Nej nu börjar jag själv lida utav bildbrist men hur som helst så börjar jag nu känna julstämning även om det tog lite tid och även om jag har svårt att riktigt smälta att det är jul snart, tycker denna termin gått alldeles för fort men shit vad den har varit bra ändå och shit vad jag har lärt mig mycket. Det finns så många personer som har fått mig att växa som människa som har fått mig att kunna stå upp för den jag är och faktiskt på riktigt kunna förstå vem jag är. Jag trodde inte att personer kunde ändra mitt liv, inte på det här sättet och inte på så här många olika sätt. Jag pratar om att det är både bra människor som fått mig att bli mer säker i mig själv och förmodligen så kommer jag att bli ännu mer säker i mig själv snart då jag ska sjunga offentligt för första gången i mitt liv, sen är det personer som fått mig att bli starkare för att de inte varit särskilt schyssta men vet nì? Jag tycker inte att vi kommenterar det, dels för att det är fullkomligt ointressant och sen för att jag har kommit över det och det gjorde mig starkare dessutom. Om tre vecko ligger jag på en strand kan ni fatta det? Det kan nämligen inte jag ;).

Må bäst

Gilmore Girls

Tror att jag har åkt på någon typ av förkylning har ont i halsen plus att jag har mensvärk inte en bra kombination. När hantverkaren har gått ska jag nog sätta mig ner klinka lite gitarr och därmed ta itu med plugget, det känns som en otroligt rolig läxa och jag menar det. Jag vill äta något men jag orkar inte handla.

Aja, må bäst!


Kom änglar kom älvor det börjar bli kallt

Har haft en lång ganska bra dag i skolan. Fick dock dåligt samvete för att jag missade en grej FAN, men det blir bra. Hur som helst nu ska det i alla fall satsas på MVG och G... även om jag håller fast vid det jag sa tidigare. Mamma har besök av jobbarkompisar och jag ska nog sätta igång och plugga. Underbar litteratur historia, nejdå det funkar. Bättre att gör mycket nu så jag slipper sitta så mycket i helgen har ju mer att göra då vet ni, måste plugga musik då plus att jag planerar att träffa en vän som jag inte träffat på jag vet inte hur länge. Så det känns ganska värt att sätta sig och plugga nu för att hinna träffa henne.

Må bäst


Bad day

Okej jag skrev precis att det här inte är min dag och vet ni vad som händer då? Jo jag råkar göra så att jag går tillbaka till blogg.se (läs: inte genom att logga ut utan genom att trycka på "tillbaka". Smidigt verkligen. Hur som helst så gick musikprovet rent åt helvete känner att jag förlorat mitt MVG, dock känner jag mig mer irriterad och arg än ledsen. Men det är egentligen ett ilandsproblem och jag har varit med om värre saker idag, två och en halv saker ska vi inte ens nämna, en grej är att jag när jag redan när jag var irriterad råkade jag ut för otrevlig expedit, jag startade min dag med att ramla med publik dock gick det bra att strunta i det, vad hände mer? Det kan jag inte komma på. Men musikprovet alltså... det känns inte bra. Vet ni vad det betyder? Det betyder att jag måste sitta vid gitarren nu och öva för att kunna rädda mitt MVG, men jag orkar inte jag vill inte tänka på musik. Haha känner mig som en hycklare som igår satt och skrev att man inte skulle sörja över att man inte får MVG eller VG... nejdå. Nu sätter vi punkt innan jag börjar snacka en massa strunt.

Må bäst!

Vad vill du säga? När allting är sagt? Vad vill du känna? När någon tagit din makt?


Bild för två somrar sedan

Förutom att jag blivit utskälld av min lärare och att han fick mig att få otroligt dåligt samvete, att jag varit på sjukt dåligt humör för att jag inte hittade till logopeden, att jag varit hos logopeden att jag hejat på min musiklärare men att jag glömde bort att fråga honom om det här med att sjunga för högre betyg..., att jag har pluggat musik och borde fortsätta snart, så har jag inte så mycket att säga om dagen. Om den har varit bra? Ja det får ni bedömma själva, vad tycker ni att det verkar som? Jag ger er en ledtråd jag har det bra nu och är glad över att jag skrev av mig i föregående inlägg.

Visste ni att det är 23 skoldagar kvar eller 18 för mig? JÄVLAR 18 skoldagar kvar?! Jag hänger inte med i svängarna. Förresten om jag inte skriver mer ikväll:
Önska mig lycka till på musikprovet och påminn mig nu att jag måste prata med min musiklärare!

Må bäst!

Uprising

´Jag är en person som tänker sjukt mycket (om ni inte redan noterat det) jag tror att vartenda sak har en anledning. Skolan har till och från varit sådär viktig för mig det beror mest på att jag aldrig riktigt har haft riktigt bra lärare och för att jag aldrig riktigt kommer överrens med lärare, inte för att jag är den där gapiga rebellen som jämt säger emot och inte kan hålla tyst, tvärtom jag är alldeles för tyst jag tror jag har haft två lärare som verkligen noterat mig och fått mig att våga visa vad jag går för och som fått mig att känna mig trygg (en av dem har jag nu). Jag har insett att lärare är superviktigt och nu har jag verkligen fattat att skolan är viktig och att man måste kämpa vare sig man gillar läraren eller inte. Nionde klass är den jobbigaste perioden i en persons liv. Det är så himla mycket som går i tankarna, gymnaiseval hit och dit och man vill ha MVG, man vill ha VG osv. Jag avundas alla som har lätt för de flesta ämnerna och bara kan fokusera på att höja alla betygen istället för att försöka bli godkänd i ett ämne och samtidigt höja till VG och MVG.

Just nu har jag gråten i halsen för att jag mer än så himla gärna vill ha MVG i vad blir det? 6-7 olika ämnen men om jag måste försöka få godkänt i matte, kan jag inte riktigt nå upp till de förväntningar och krav jag har på mig själv, det handlar inte om för höga krav för det har jag inte även om det kanske låter så. Jag har krav som jag vet att jag kan klara av, jag väljer att inte ha MVG i vissa ämnen för att jag helt enkelt är medveten om att jag aldrig kommer klara av att få det, men jag tänker inte låta det bli en stor grej, jag nöjer mig med G eller VG bara jag är nöjd med mina slutpoäng och känner att jag kan komma in på den skolan jag vill. Jag vill bara säga till er som ändå har godkänt i alla ämnen och kanske till och med VG i det mesta och några MVGN ta vara på det och kämpa för att behålla det eller öka det. Är man inte godkänd i ett ämne sedan förra terminen är det ett rent helvete nu i nian, lita på mig jag överdriver inte. Skulle inte jag vara en otroligt målmedveten och bestämd människa så skulle jag ge upp redan nu, så skulle jag nöja mig med G i allt men då skulle jag inte må bra, då skulle jag ångra mig senare och det tänker inte jag tillåta mig själv göra.

Dessutom så kommer jag inte in på samlinjen(Sam/media) om jag inte får 200 poäng och det kommer göra att min värld går under för det finns en stor risk att det är just samhälle/media jag i slutändan vill in på och därför måste jag kämpa, jag måste ha VG i Samhälle, Historia, Geografi, Religion och Franska minst för att jag ska vara nöjd och det kan jag fixa med måluppsättningar. Jag ska ha MVG i svenska, engelska och Musik vilket jag kan fixa om jag kämpar. Ville bara skriva av mig och berätta att ni som ändå har VG i det mesta ta vara på det och stressa inte för det betyder att ni kan, mycket mer än vad ni tror. Tänk på de som inte kan, som måste kämpa extra för att ens bli godkäna i ett speciellt ämne. Jag skulle sväva på moln om jag var i ert läge då skulle allt vara mycket, mycket lättare. Att bli betraktad som oseriös, ofokuserad när man i själva verket kämpar som attan och pluggar häcken av sig i andra ämnen kan vara något av det värsta som finns.

Stå på er people och var stolta över vad ni har. Tro på er själva, ingenting är omöjligt. If you can dream it you can do it.


I wish I could do all over again

Gårdagens inlägg stämmer inte längre, jag har inget matteprov och någon viskade som sagt i mitt öra att man aldrig ska ge upp det man verkligen vill, If you can dream it you can do it right? Just därför ska jag sjunga det finns inget snack om saken. Det säger jag också för att jag vill börja mitt nya liv, eller jag ska verkligen försöka vara den personen jag själv vill vara vilket jag försökt ett tag nu men hela tiden får jag höra saker som BARA är mitt gamla jag och då menar jag självklart positiva saker. En mycket starkare och tuffare person mentalt är vad jag snackar om. Nu är klockan fem och Amanda borde komma snart, men jag börjar. Japp när man talar om trollen...

Disaster

Okej så här är läget:
Jag är totalt förvirrad, stressad och gråtfärdig.
För att:
1. Min mattelärare har sagt till mina föräldrar att jag har matteprov i veckan MEN problemet är att han BARA sagt det till mina föräldrar vilket absolut inte är okej.
2. Har jag nu matteprov i veckan så kan jag inte lägga ner lika mycket tid på musikprovet som jag hade hoppats och får jag inte VG eller MVG i musik så går SERIÖST världen under.
3. Jag är helt slut, har hormonbesvär och när jag nyss kom in i köket frågar pappa mig: "Hur går det?" det kan ju bara betyda en sak och det är DU MÅSTE PLUGGA! Men en fågel viskade faktiskt i mitt öra att man ska inte plugga när man känner sig på dåligt humör och att man ändå inte kan koncentrera sig, det betyder energi oh jag måste äta först. Jag känner verkligen att jag vill riva sönder allt, till och med pappret för musikprovet som jag tycker är svinkul och då tror jag ni fattar att jag är i det sämsta plugghumöret man kan bli. Kanske ska jag duscha först?
4. Just nu är allt i en enda röra som ni kanske förstod men också för det här med att sjunga för min musiklärare kanske inte funkar och det betyder BYE BYE MVG i musik och det vänner svider så in i norden.

Okej ta det här inlägget som ni vill, imorgon kommer jag säga att ni ska ta det med en nypa salt men just nu är det precis så här jag känner och nummer fyra kommer alltid vara sådär.

Jag skulle vakna mitt i natten om du lämnade mig nu

Okej, nu ska jag inte låta min syster vänta längre jag måste hitta kamerasladden, jag ska inte låta mig själv vänta heller för den delen eftersom jag lika gärna vill ladda upp bilderna.

Hej förresten. Jag känner mig otroligt seg, jag tror att mina hormoner håller på att brista ut och imorse kändes det som att jag åkt på en förkylning då jag hade ont i halsen men jag hoppas att jag klarat mig får förkylning. På tal om sjukdomar ska snart sticka iväg för att ta spruta för Hepatit A inför vårt besök i Goa De Loup. Annars har jag börjar titta om på hela One Tre Hill och den är lika bra som första gången, Brooke är bara för skön ibland. Även musik har pluggats och jag kom nu på att jag har en hel del att läsa vad det gäller engelskan men läsa är kul så det är inga problem, dessutom orskar det knappast stressfaktor. Sätt bara på musik och sätt dig i en mysig ställning så går det prima att läsa vilken bok som helst, okej nej kanske inte riktigt vilken bok som helst men you name it. Nej vet ni vad? Nu ska jag inte stå här (ja jag står faktiskt), nu ska jag forstätta plugga lite musik och sedan bege mig iväg. Vad har ni för er vänner? Tell me jag vill veta, jag är jättenyfiken.

Må bäst.

30-dagarslista

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

Hittade denna lista i en blogg och tänkte att det är ett perfekt inlägg för mig som jämt har brist på inspiration.

SÅ OM MIG SJÄLV jag heter Sofia och är 15 år, jag bor i Stockholm men går i en skola på Lidingö för att jag bott där i hela mitt liv förutom sedan ett år tillbaka då jag flyttade in till stan. Musik är något jag inte kan leva utan, då snackar vi inte bara det där lyssnandet utan även andra saker som att kunna analysera kring det och veta saker om allt osv. Förutom musik så är ett stort intresse mode, vissa sporter (dock är jag för lat med att sporta det blir bara att titta på det). Jag tror att många uppfattar mig som den otroligt snälla, söta, otroligt ordenliga tjejen som har MVG i allt och bara gör små misstag. Men jag kan säga att jag inte har MVG i alla ämnen, jag är inte alltid den där jättesnälla urgulliga tjejen om jag säger så här: När jag är stressad, har hormonbesvär eller riktigt arg över något så vill man inte ha med mig och göra. Men annars är jag ganska snäll.

vi är de som förlorar men jublar ändå

Tjeeena!
Att träffa Håkan Hellström var väldigt kul, dock gick det knappt att säga något till honom eftersom att soundchecken var igång samtidigt men en kram och en bild räckte gått och väl. Konserten sedan var mycket bra en jävla energi kan man ju säga att han har. På hemvägen blev vi ombedda att köpa godis till den stora släktträffen som pågick hemma så lyckades vi slippa betala godiset, läs mer om det här. En annan grej är att jag har fått min iPhone fyra och hur kul är inte det. Jag sa förut att fyran inte var snyggare men jag sa fel den ÄR snyggare. Imorgon är det prao, men tyvärr slipper jag inte undan skolan för det ska pluggas en massa musik. Harmonilära utifrån ett häfte inför ett prov och sedan ska jag tillsammans med min kära fader skriva en låt och sedan öva men vi det här laget borde ni ha lärt er att jag inte tycker det är tråkigt någonstans:).  Bilder från konserten kommer så fort jag hittat kamerasladden som är helt spårlöst försvunnen.


Jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Finns det ingen Håkan Hellström låt som går så?

Heeej, måste snart bege mig härifrån och göra mig i ordning för att åka iväg till Håkan konserten.
Nej, nu måste jag verkligen sticka, ville bara berätta för er att jag lever.

Må bäst och ha en toppen lördagkväll!


Nu har jag ramlat gatan ner

Heeeej! Hoppas att er dag har varit lika bra som min, förutom att jag i pricip fått överlämna min iPhone och att det har varit SO-plugg för hela bunten idag så hade den här dagen inte kunnat bli bättre tror jag. Allt kändes allmänt bra fram tills SO lektionen då min i och sig sig ganska bra dag blev förgylld nej, bättre. Då fick jag ett sms av min kära far som sa att han har fått biljetter till en Håkan Hellström konsert och inte nog med det jag och Maria ska få träffa honom innan konserten hur coolt är inte det? Och hur kul är det inte framförallt? Resten av den var jag överlycklig och arbetspasset var bara kul även om det kanske var lite oseriöst...

Nu ska jag nog bara ta det lite lugnt innan jag ska sova.

Må bäst!


For every 99 times you looked me in the eyes

Den här dagen har varit upp och ner, hade det inte varit för att musik och One Tree Hill funnits så hade jag säkert varit lika arg som var tidigare idag. Snart är det slut på den här veckan vilket innebär prao, dock suger det att jag inte kan praoa på fredagen då jag ska till en logoped och vad det är? Jaa det får ni lista ut själva. Hur som helst så ser jag sjukt mycket fram emot helgen som kommer tillbringas i Uppsala med min fina vän Antonina, sen måste jag under skoluppehållet fundera på om jag ska framföra en egen skriven låt för min musiklärare, men grejen är ju den att jag aldrig har sjungit offentligt förut och jag har ganska mycket scenskräck men jag känner att jag kanske behöver sjunga för att få mitt MVG. Hur som helst, på tal om dåliga dagar här är listan som gjorde min dag och på mig funkar faktiskt tanken :).

Må bäst!

Top of the world

Okej, nu har jag suttit med den där bokrecensionen i en timme och jag orkar inte skriva mer, men tyvärr väntar mer plugg, något ännu roligare ekonomi. Visserligen är det kul att skriva bokrecension men inte när mallen inte är efter den mall man själv vill följa. På grund av att jag verkligen inte orkar plugga nu men måste så är jag på riktigt kasst humör. Så top of the world som Dixie Chicks sjunger kanske inte riktigt är vad det här inlägget handlar om eller vad säger ni?

Why the hell are you so sad

Åh herregud vilket jävla väder! Det går ju inte att vara utomhus! Flera saker ha gjort mig lite irriterad idag även om dagen varit bra. För det första jag skulle ha tagit mössa och halsduk imorse, för det andra så var jag sjukt taggad på musik men så har vi halvdag imorgon det är ju riktigt great när man är taggad på att ha ett ämne. Ni som känner mig vet att musik ipricip är det ämnet som får mig att tycka det är roligt med skolan. Men livet är inte alltid kul det är väl något man får leva med antar jag, men det som är riktigt segt med det här är också att jag var tvungen att fråga min musiklärare en massa frågor angående provet som vi har nästnästa vecka, men jag får väl helt enkelt ta och mejla dem till honom och sedan istället njuta av den helt lediga eftermiddagen imorgon, okej nu ljög jag det blir inte en hel ledig eftermiddag jag måste plugga, underbar älskad SO.

Må bäst!

i been long, long way from hereHey Guys. Nu är lovet över vilket innebär nya tag och självklart back to school, kanske inte det roligaste dock har det sina höjdpunkter då man ändå kan skratta och ha kul, även om jag blev sjukt taggad på att kasta pennan på min SO lärare imorse för att jag var så himla trött, inte på SO det är egentligen ganska intressant men ingenting kändes kul, jag var bara helt allmänt morgontrött ni vet säkert vad jag snackar om. Ibland önskar jag att jag hade upptäckt vissa artister för ett halvår sedan för idag skulle de artister som stod högst upp på listan i vintras stå en bit ner och fröken Voegele skulle tillsammans med fröken Wainwright och fröken Crow istället stå allra högst upp. Paaaaapppaaaa du läser det här nu va? Hur som helst så känns det faktiskt ganska skönt att vara tillbaka i skolan, det började bli lite segt med lov ;). Nästa vecka blir det prao vilket verkligen ska bli grymt. Prao som journalist åter igen. Shit vad tiden har gått fort, det känns som det var igår jag praoade på Expressen.

Nu ska jag ta och påbörja en bokrecension av en bra men ganska töntig bok om jag tänker efter.

Må bäst!


Ingen rubrik

Känner mig yr efter typ ha spenderat halva dagen framför datorn inte bra. Ska ta och göra något åt saken nu, ska klä på mig och städa mitt rum och eter det ta in stereon till Marias rum och sen blir det middag med hela familjen, mysigt! Skulle egentligen ha gjort något med Teona idag men hon har inte hört av sig och jag får inte tag på henne så jag tror inte att det blir något.

Må bäst!

Can´t speak french so let the funky music talking


Sitter och lyssnar på en massa härlig musik som för med mig härliga minnen rubriken ovan är från London då den här låten gick konstant på MTV och jag och Maria gick runt och sjöng på den. Sitter också och konstaterar hur mycket jag saknade Daniel i Idol och hur otroligt gullig Minnahs lilla bror var och att man nästan blev rörd av Jays inslag. Sitter också och tycker synd om min syster. Krya på dig syster.

Må bäst!

Bloody mother fucking asshole

Har haft en väldigt slapp dag vaknade av att mamma skriker "Dags att gå upp" eller liknande därefter bär det av till Uppsala där vi hämtar upp min mormor och äter lunch på Burger King, sedan bär det av hem till henne då också Erica och Kjell kommer förbi, det var väldigt trevligt och sen bar det av hem igen. Har sjukt ont i halsen efter att ha svalt schampoo när jag duschade, inte det mest bekväma kanske så gör inte det misstaget när ni duschar, så länge ni inte vill ha ont i halsen såklart. Fråga mig inte varför jag gjorde misstaget. Aja hoppas att ni har haft en bra dag och imorgon är det väl sista chansen att njuta av lovet, eller på lördag kanske man ska säga, på söndag är sista dagen och det är då man ska förbereda sig inför veckan som kommer särskilt när det varit lov.

Jag känner på mig att veckan jag har framför mig inte kommer bli särskilt rolig vad det gäller plugg, jag kommer ha totalt fullt upp med pluggandet men det kanske det är värt när man ändå har prao veckan efter, något som också stör mig är att vi ska börja repa Lucia på kulturen, hallå det var nyss sommar? Jag tror fortfarande att det är det ibland, jag hänger inte alls med i svängarna.

Förresten rubriken jag kanske borde påpeka det, det är låt som Martha Wainwright har gjort till sin mamma snällt va? Nej kanske inte, men hon kanske förtjänade det jag känner inte henne.  Martha Wainwright – Bloody Mother Fucking Asshole.
Må bäst!

New Slang


En bild från 2009
Tandläkarbesöket gick bra. Nu ska jag mysa med mamma och en massa härlig musik. Hoppas att ni har haft en bra dag. Imorgon kommer jag förmodligen hitta på något med Teona och dagen där efter något med Antonina och sedan bär det av till Uppsala. Ett mycket härligt lov. Vet ni en sak? Idag är det första november det är helt sjukt vad tiden går fort. Min musiklärare sa också att nu efter lovet ska vi repa Lucia, jag har sagt det en gång och jag säger det igen det är helt sjukt vad tiden går fort. Den här bilden ovanför är tagen för 1 och ett halvt år sedan och jag minns den dagen som igår.

Må bäst

The first cut is the deepest

Tjeeeena!
Det känns utmärkt att inleda höstlovet med ett tandläkarbesök, skulle faktiskt hellre gå till skolan. Dock är besöket inte förrns fyra, så innan dess kan jag hinna med en hel del, funderar lite på att knalla ut på stan dock vet jag inte om jag har pengar för det då jag handlat upp hälften alla pengarna på mat (faktiskt inte likt mig) och att titta blir jag bara deprimerad av för då tar det ett tag innan jag kommer tillbaka och då är plagget jag ville ha slut. Aja, jag får se vad jag hittar på.

Må bäst så länge

RSS 2.0