Ingenting (Läs inte detta inlägg om ni är emot trist onödigt babbel)

Just nu känner jag mig otroligt nere och irriterad de senaste veckorna har jag sätt fram emot så mycket och planerat mina dagar men när jag äntligen ska göra dessa grejer är det någonting som kommer i vägen eller gör att det inte funkar, är inte det typiskt? En annan grej det här betyder också att jag är beroende av mina föräldrars datorer när jag ska göra uppsatser och liknande saker i skolan och det är ju kanske inte särskilt bekvämt för någon av oss... Aja.

På hemväg

Sitter i bilen på väg hem från landet. När jag kommer hem är det packning inför Gotland som gäller. Förresten blev jag just överraskad över att p4 spelade en Carrie Underwood låt jag trodde inte ens att hon var känd i Sverige men man lär sig något nytt varje dag.

Ego

Fredag

Sitter på nere på mitt fantastiska landställe och har precis ätit en god middag och jag är riktigt glad av flera olika skäl ett skäl är att jag har gjort klart läxan till nästa fredag, hur skönt är inte det? Det ända som är kvar är soläxan som jag snart ska gå igenom med min kära moder strax och när den är klar behöver jag inte gå igenom den på söndag som min lärare bad mig om det känns också riktigt skönt. Jag vet inte hur bloggningen blir i helgen men i så fall kommer jag tillbaka på torsdag då jag på måndag åker iväg på klassresa och kommer tillbaka sent på onsdag kväll. Men jag hoppas att ni har haft en toppenvecka för det har jag och jag hoppas att även nästa vecka och klassresan blir toppen. När jag kommer hem blir det att hänga med Antonina och mer skolarbete dock roligt skolarbete, lovar att berätta när jag ska börja med arbetet. Vi ses på torsdag vänner.
Må bäst!

Torsdag


Hej guys, hoppas ni mår bra. Jag mår bra men nu börjar jag verkligen känna att min min trötthet för att ha börjat skolan börjar komma. Jag kände på svenska lektionen att jag höll på att somna och det berodde inte på att lektionen var tråkig i sig bara att allt var tråkigt just då för att jag var så himla trött, dock är det bättre nu. Sen måste jag säga att jag redan känner mig väldigt förvirrad vad det gäller svenskan men det behöver vi inte ta. Då det förhoppningsvis och uppenbarligen inte är något att vara förvirrad över men än så länge är det just det och det är en lång historia som är ointressant och jobbig att skriva ner här, sorry. Men jag kan säga så här: För tre timmar sedan hade jag en plan i hur jag skulle lägga upp mitt nya svenskaarbete men nu surrar tankarna omkring i huvudet och jag undrar lite om jag inte planerat lite för långt...Men det löser sig hoppas jag. Det negativa med det är att jag inte får plugga som jag längtat efter hela dagen, onormal jag vet men det här med artiklar är som ni som känner mig vet min starka sida och intresse.

Må bäst!

Tisdag


För det första är det bara jag som tycker att vädret är otroligt konstigt? Ena sekunden är det regn och ena sekunden strålande sol, jag hänger inte riktigt med och jag fattar ingenting. Hur som helst så kom jag nästan precis hem skulle egentligen ha slutat för en halvtimme sedan men vi fick sluta en timme tidigare kändes rikitigt skönt. Förresten så känns det konstigt att vara äldst i skolan, jag var ju det i femman men då var man så liten att det liksom inte kändes så, nian är annorlunda dock tror jag att det här kommer bli ett bra år. Eller det ska jag i alla fall försöka göra det till i eftermiddag har jag utvecklingssamtal som jag hoppas går bra. Jag vet också att inläggen inte är dem roligaste nu men jag ska försöka bättra mig på lite mer intressanta saker men ni vet ju hur dålig jag är på att lova. Hoppas ni inte lider allt för mycket av de tråkiga inläggen. Men snart så!


Dream a little dream


Random bild på mig och Lisa
Första skoldagen avklarad och det känns bra än så länge, förutom att vi redan fått läxor, dock roliga läxor en läxa jag redan kan och sedan ska jag skriva lite om en speciell händelse om min sommar fast eftersom min sommar mest varit rolig och inte så spännande tänker jag hitta på saker och göra det lite mer spännande. Dock vet jag inte riktigt vilken händelse jag ska ha som grundhandling kanske Skåneresan? Eller Uppsala? Jag vet inte vi får helt enkelt vänta och se vad det blir. Dock vet jag inte om jag kan visa den för er då vi ska skriva den för hand men om ni vill veta så kan jag väl berätta för er vad jag skrev om i slutändan. Nu ska jag sätta mig och plugga och om en halvtimme kommer Amanda och då ska jag ha börjat tänkte jag.

Må bäst!

Someone New

Nu mina vänner kör vi om på nytt, imorgon börjar mitt nya liv kan man väl säga eller delvis i alla fall. Jag börjar nionde klass. Jag kommer få fatta beslut i livet, en fågel viska i mitt öra att nionde skolåret är det jobbigaste men också det roligaste om fåglarna har rätt får jag helt enkelt snart svar på. Jag har blivit med iPhone också, det kan inte bli bättre. Jag är sjukt taggad inför imorgon och det här kommer bli bra tror jag!


Ny kategori

Förresten vill bara nämna något som inte är så där jätteviktigt men ibland skriver jag om saker som handlar om min vardag men som jag inte skulle kategorisera som babbel därav rubriken En del av mitt liv. Så nu vet ni det om ni undrade.

Lady StardustDet blir ingenting med Caroline imorgon och inte på fredag heller. Men det överlever jag, det får helt enkelt bli en heldag på stan helt för mig själv hoppas dock på att kunna äta lunch med mamma. Men som sagt det finns en hel del grejer jag vill köpa inför skolstarten och sen behöver jag komma ut, jag måste röra på mig är trött på att hela dagarna sitta framför datorn som jag gjort idag och som jag gjorde större delen av tiden igår. Nu ska det bli ändring på datorsittandet och skapa ett liv det får bli ett löfte i höst. Jag känner mig som tjejen i Bekännelser om kyssar, katter och killar när hon ska börja i nian. Fast jag vet inte riktigt om jag ska stöta på en ny snygg kille... fast vem vet hon har ju inte heller planerat det. Nej nu skämtar jag. Men hur som helst jag ska börja om på nytt och göra nian till mitt bästa skolår någonsin.

Half of my heart

Hemma från bion nu filmen var bra men en aning överskattad och komplicerad. Nu blir det att ladda inför skolan som gäller, jag känner mig lite förvirrad nu men det struntar vi i, det är inte viktigt. Allt kommer bli bra för jag har haft världens bästa sommarlov och jag är lycklig.

Wait wait


Okej nu fattar jag ingenting av Gossip Girl, hade inte Bart dött? Har han uppstått? Aja, tydligen så dog han aldrig men gud vilken falsk människa som låtsas att han dött. Hur som helst så har jag ingenting att skriva villl bara vara duktig och uppdatera men vet ni vad? Ni kan få ett brutet löfte, jag tänker försöka ta upp det löftet igen. Ni vet säkert vad jag pratar om. Snart ska jag göra mig i klar för att gå på bio med Gillian, Inception.

Må bäst!

Hockey

Precis hemkommen från min kusses ishockey match, i början stod vid med en massa AIKare lite fel kändes det att hålla på Almtuna när alla i ens närhet hejade på konkurrenterna... förresten Uppsala en förort? Hur tänkte ni då? ;). Hur som helst så förlorade Almtuna med 1-0 trist. Hoppas att ni har haft en bra dag trots det stora ovädret. Nu ska jag lägga ansiktsmask och äta middag.

Må bäst!

Found myself

Okej, den här dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men det behöver vi inte prata om. Jag är inte säker på att jag kommer gå på hockey plus att det är lite andra saker jag inte vet just nu. Men det kommer jag förmodligen få reda på förr eller senare.

Lät du henne komma närmre
Stockholm

Kom precis hem från Uppsala som precis som väntat var jättetrevligt. Nu är det sista veckan på lovet, skulle vilja skriva onej, men faktiskt så känner jag mig taggad till att ladda inför ett nytt skolår. Dock tror jag att jag behöver en riktig laddning eftersom jag i höst kanske måste fatta en hel del beslut om vad jag vill göra. Jag kan tänka mig att det kommer bli jobbigt då beslutet om att söka mediegymnasium eller efter gymnaisiet börja plugga på journalisthögskolan måste fattas men nu lämnar vi det för ett tag, lovet är ju faktiskt inte slut än. Imorgon blir det att titta på hockey på Hovet med Teona, sen på onsdag väntar kanske bio med Gillian och sen vet jag inte om inte Caroline hör av sig, i så fall blir det att träffa henne också. Sen måste jag ju hinna köpa en massa grejer jag behöver men det är en annan femma och det kan jag göra på de eller den dagarna/dagen som blir över.

Må bäst!


Uppsalalala

Just nu sitter jag här med Erica och tittar på trevlig reklam. Ikväll ska vi på bio knight and day, ska se om jag kan bli av med min actionfilms fobi. Nu är Erica i duschen och sen blir det smarriga färdiga (från affären) pannkakor. Förresten nu har värmen äntligen kommit tillbaka men det behöver inte vara så häääär varmt.

Må Bäst!

Suddenly I See

Kate Bosworth
Vet ni att Kate Bosworth kan vara den snyggaste och coolaste bruttan i Hollywood?

Nu är jag hemma igen efter flera, flera veckor i den lilla staden utanför Linköping. Men hemmet får stå tomt efter klockan 18.00 på fredag för då bär det nämligen som jag redan sagt av till Uppsala, ja för att mina föräldrar är i London (utan mig! Inte lugnt). Men först är det besök av den trevliga bruttan Antonina. När jag kommer hem är det klipptid och jag tror banne mig att det blir slingor ändå efter att ha sätt den här bilden på Ashley Greene blev jag lite inspirerad. Då på tisdagen planerar jag också filmkväll med Gillian och på onsdag ska jag kanske träffa Caroline. Sen efter det måste jag försöka fixa grejer inför skolstarten.

Må bäst!


Beacuse The Night

´
Sommaren börjar ta slut känns det som och jag börjar tröttna att vara här på landet, snart blir jag och mamma ensamma. Det är en sådan där dag då man egentligen inte orkar göra något men även om jag nu känner att jag måste röra på mig så inser jag att det inte känns bra när vädret är helt kasst. Snart kommer jag hem!


Torekov

Just nu sitter jag som jag sa i Skåneland mer exakt Torekov och besöker mammas kompis landställe, hon har tre barn väldigt trevliga dock är två av dem och spelar tennis just nu och den yngsta är med de vuxna på en utflykt. Egentligen gick jag in här för att radera ett inlägg vilket tänker jag inte tala om men jag kan säga att jag är full av dåligt samvete och inlägget måste  bort fort som attan så att jag inte glömmer bort det. Om ni som känner mig undrar vad jag pratar om får ni fråga. Hoppas ni i alla fall har det bra och att ni mår bra.

Må bäst!


Vet ni?

Vet ni en grej? Jag funderar på att bojkotta ett par oversizade jeans och istället gör ett par oversizade jeansshorts istället eller nej de kanske inte skulle passa som de kom jag på, äsch vi struntar i det glöm vad jag sa det ska jag inte alls det.

The first cut is the deepest

Ibland kan jag skratta åt mig själv, åt saker som ingen annan någonsin skulle förstå varför jag tycker är kul jag vet det låter helt vrickat och en aning egotrippat eller? En grej är att jag kan fullkomligt dissa en artist utan att ens knappt ha lyssnat på den men när jag väl anstränger mig och faktiskt lyssnar inser jag att det faktiskt är riktigt bra. Jag vet inte varför det bara blir så. Hur som helst hoppas allt är bra med er jag mår bra förutom att jag tror jag dricker alldeles för lite vatten och jag känner att mina hormoner inte är på topp men annars är det toppen. På torsdag bär det av till Skåneland och sen åter igen tillbaka till den lilla staden i Östergötland och sedan hem. Två dagar själv med mamma i huvudstaden, sen kommer min vän Antonina och då ska vi ha (läs:försöka ha) filmmarathon eller vi ska snarare ha Gossip Girl marathon men om jag känner oss rätt så kommer det sluta med att vi sätter på en massa musik och istället skrattar ihjäl oss av skämt eller kuliga spel det kommer i alla fall bli kul den saken är säker. Därefter bär det av till Uppsalalala för en helg med kusin Erica lika trevligt det. Sen kommer fader och mor hem från London och då vet jag inte vad som händer. Kanske träffar någon skön människa har pratat med Gillian bland andra. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag göra ingenting. Försöka få mamma att göra något med mig.

Puss

RSS 2.0