I was born to make you happy

I sina dagar var hon faktiskt grym och hennes låtar likaså, här är en klar favorit med henne. Skriven av svenska geniet Andreas Carlsson.

Let your loss be your lesson

Foto: Ulrika Haak
Dagen har spenderats med min vän Amanda vilket var väldigt trevligt, det var längesedan vi två gjorde något tillsammans. Imorgon är det dags för The National konsert, känner mig sjukt taggad måste jag säga. Bestämde även just att jag ska träffa Teona på torsdag vilket ska bli riktigt trevligt. Allt är även klart att jag ska träffa Gillian på fredag. Känner mig sjukt fullbokad, såhär fullbokad har jag inte varit på något lov tror jag eller jo på mitt konfaläger, shit det var ett år sedan helt sjukt egentligen, tiden har gått så fort. Nu ska jag fortsätta att lyssna på Sunny Afternoon av Kinks och bara inte göra någonting, liksom njuta av att inte behöva tänka på att inte gå till skolan imorgon!
Må bäst

En blogg

Jag måste tipsa er om en sjukt och mysig blogg som skriv av en 17 årig tjej vid namn Flora. Inte nog med att hon har sjukt fina bilder och en jättefin och unik klädstil, hennes texter som hon ibland skriver är fantastiska och sjukt inspirerande. Hon har så sjukt många olika tankar och så sunda värderingar. Har ni missat hennes blogg är det värt ett besök. KLICK.

Lista

1. Hur mår du idag?
Everywhere
2. Kommer du komma långt i livet?
The show must go on3. Hur ser dina vänner dig?
There you´ll be


4. Kommer du att gifta dig?
Raise your glass


5. Vad är ditt livs themesong?
Beacuse the night


6. Hur är skolan för dig?
Faller7. Hur kan du komma framåt i livet?
Som jag hade dig förut

8. Hur kommer morgondagen att vara?
Falla fritt

9. Vad är det bästa med dina vänner?
I fought the law

10. Vilken sång beskriver dig bäst?
Hur ska det gå?

11. Hur är det med ditt liv?
Jag kan inte skilja på


12. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Tennesee


13. Hur ser världen på dig?
Kär i en ängel


14. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Radioactiv


15. Vad tycker dina vänner om dig?
Viva la vida


16. Har du en djup och mörk hemlighet?
You cant break a broken heart


17. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Saknade te havs


18. Hur kan jag göra mig själv glad?
Toxic


19. Kommer du någonsin få barn?
Falling slowly

21. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Why do you let me stay here

22. Vad är några tips till mig?
Crosses


23. Hur kommer jag att bli igenkänd?
You, my love
25. Vilken låt är din favoritlåt? 
Inside out26. Vilken låt tycker du inte om?
Calleth you cometh I


27. Vad skulle boken om dig heta?
Famous in a small town


28. Bråkar du ofta med din bästa vän?
Inbetween days30. Har du många vänner?
Idiot


34. Vilken låt får dig och gråta?
Caroline


36. Vilken låt tycker du att texten betyder något viktigt?
Nu kan du få mig så lätt

37. Vilken låttesxt tycker du är konstig/dålig?
Hallelujah38.  Vad är ditt motto?
Jag kommer 


41. Är du kär?
Go your own way

I keep on fallin

Foto från Ullis när fotade mig
Okej det här är mitt andra försök på att skriva ett inlägg, jag var så himla smidig och lyckades trycka bort sidan två gånger, hur lyckas man? Men hur som helst, så har det hänt så mycket grejer på senaste tiden eller nej nu ljög jag men man skulle kunna tro det eftersom att jag inte varit så aktiv här. Men faktum är att torsdagen som var den dagen då jag inte bloggade var ganska känslosam, jag bröt ihop för en grej jag ångrade sjukt mycket och jag sa hejdå till min musiklärare som nu har slutat det var sorgligt men samtidigt var det ett väldigt bra hejdå. I fredags var det också sorgligt på fysiklektionen det var för första gången jag insåg utifrån att jag håller på att välja gymnasium att jag verkligen går sista året i grundskolan. I fredags var vår sista lektion med vår fysiklärare sorgligt men sant och snart innan jag ens hinner blinka så kommer jag säga hejdå till alla lärare, hejdå till alla klasskompisar jag vet knappt om jag ens vill tänka på det, skolavslutningen kommer att bestå av så mycket tårar och nu har jag bestämt mig jag kommer att sjunga denna låt på avslutningen anledningen till att jag väljer den låten är att den har hjälpt mig igenom så mycket, jag kan relatera till den låten osv. Min sportlovsvecka verkar bli väldigt lovande än så länge. Känner dock en liten panikångest för att det är så mycket jag vill hinna med men inte riktigt vet om jag kommer att hinna med.

Måndag: Än så länge ganska oklart vad jag ska hitta på, men kanske hittar på något med min vän Amanda men först måste hon svara på Fejjan.
Tisdag: The National konsert!
Onsdag: Träffa Gabriella
Torsdag: Kanske åka till Sundsvall för att se på Hockey
Fredag: Oklart än så länge, ska dock hör av mig till Gillian
Helgen blir det av börja förbereda mig för skolan igen.

ten years ago

Sommaren mellan femman och sexan
SHIT! Sitter och chattar med min vän Amanda på Facebook om att vi nu har gått i skolan i tio år, jag minns så väl första dagen i förskolan, det roliga är att jag och Amanda har gått i skolan tillsammans i tio år. Tillsammans har vi gått igenom otroligt mycket. Jag kan också konstatera att grundskolan har fått mig att gå igenom en massa olika saker. Jag har alltid tänkt hur det skulle bli när man skulle välja gymnasium, när man skulle behöva tänka på det och hur otroligt jobbig jag hört att nian skulle bli osv. och nu sitter man där själv och ska välja gymnasium och snart starta ett nytt liv med nya utmaningar och nya fler vänner. Jag inser att jag börjar ta ansvar över mig själv och hur otroligt mycket jag vuxit som människa. Att sitta och titta på bilder på sig själv från Italien som var vi sommaren mellan femman och sexan känns heeelt sjukt. Man tyckte själv att man var jättestor, man skulle börja högstadiet det kändes som ett stort steg i livet men shit vad liten och ynklig man var! Det kan jag även känna när jag tittar på sexorna i skolan att shit: "Var jag sådär liten i sexan?" och när jag tittar på dessa bilder kan jag sa att jag faktiskt var så liten, helt sjukt.
Om man tänker efter är det nästan lite sorgligt men också lite läskigt. Mest sorgligt är det att lämna min klass nu. Jag kan inte säga att jag är vän med alla i klassen och är så populär men jag har mina vänner och bara för att jag inte är vän med alla i klassen så är det faktiskt så att dessa personer har i så otroligt många år sett mig växa som människa psykiskt och utseendemässigt, de har liksom varit en del av ditt i många år. Men mest är det sorgligt att lämna alla fantastiska lärare som jag har haft, under hela tiden och som jag fått på vägen. Högstadiet har givit mig motgångar men jag har mognat som fan som människa och jag finner inga ord över hur tacksam jag är över att vissa människor funnits här för mig.

Ms Voegele

2009 Photos
"Life´s a total rollercoaster that's out of your control and you have to be able to embrace the crazy ups and downs. That's your only option, pretty much, so you might as well enjoy it."

Inbetween days


Favorit i repris
Hur mår ni idag? Jag mår toppen även om jag är lite halvtrött sådär, ska snart sätta igång att plugga det är så sjukt mycket att göra nu vad det gäller skolan och jag måste leta upp en grej som jag totalt glömt bort, sen måste jag plugga NO... okej vi har inte så mycket men lite grann imorgon är det sista lektionen med min musiklärare, lite sorgligt. Hoppas att ni har haft en bra dag. Klicka HÄR för en grym låt så här på onsdagseftermiddagen.
Må bäst!

Heaven can wait and hells two for the goes

Nu sitter man här säkert en timme senare och har inte ens öppnat boken. En fördel med lärarna lägger upp arbetsplaner på hemsidan it´s learning men också en stor nackdel, man fastnar istället framför en massa bloggläsande, facebook och jaa listan kan göras lång man gör hur som helst allt annat än att plugga. Borde gå ner och köpa något att äta också men det betyder att jag måste klä på mig, men jag orkar inte jag sitter ju så skönt här. Ska se om vi har något hemma annars måste jag ta tag i mig själv och göra något åt ilandsproblemet. Jag vet inte. Ska i alla fall fortsätta plugga lite nu sen får vi väll se om jag sitter här och inte har pluggat ett skit om en timme igen.

Dont carry it all

'
Att sitta och titta på fantastiska sommar bilder och sedan titta ut känns både bra och dåligt. Det känns bra för att sommaren verkligen får mig att minnas så mycket och det gör mig lycklig det får mig att känna ännu mer lycka än den lyckan jag känner nu. Det gör lite ont eftersom att snön hellre verkar vilja öka i mängd än försvinna... det har liksom gått lite för långt nu. Nu ska våren komma, snön ska försvinna.

Att sitta här med en kopp te, plugga och bara ta det lugnt i pluggpauserna känns faktiskt ganska bra. Jag känner att livet inte riktigt är någonting att klaga på och jag vill inte klaga över att det just nu började snöa men jag vill säga som jag sa nyss att det börjar gå för långt nu. Om ni undrar varför jag sitter här så är det för att jag skulle ha fått göra ett prov jag nästan inte pluggat någonting alls till om jag gått till skolan, vilket hade känts så där. Känns som att jag hellre gör provet vid ett annat tillfälle iställer för att riskera att få beskedet för omprov.
Ska snart sätta igång och förtsätta att plugga men först tänkte jag bjuda er på en sjukt grym spellista att lyssna på när man vill ta det lugnt kanske bara ligga och chilla i soffan med en bok i handen, eller när man känner sig stressad och vill slappna av eller jaa inte vet jag vad man mer kan komma på. HÄR är den i alla fall.
Hope you like it.
Må bäst!

Lista

Du heter:
Sofia


Smeknamn: 
Många


En låt som när du är ledsen sörjer till: 
Sweet silver lining-Kate Voegele eller Without jesus here with me- Holly Williams


En låt som alltid rycker upp dig och gör dig lycklig:
If it makes you happy- Sheryl Crow eller Walk the line - Johnny Cash

Beroende av:
Mina vänner och familj, musik, livet, mysiga hemmakvällar mm.


Vad tror folk om dig?
Det är otroligt svårt för mig att säga eftersom att jag förändrats otroligt mycket på senaste tiden. Det beror också på vilka människor jag pratar med, befinner jag mig i stora grupper så kan jag nog uppfattas som blyg och ganska eftertänksam men i själva verket är jag bara den där som inte gapar och skriker utan försöker ta det ganska lugnt. Träffar jag personer som jag klaffar med direkt har jag fått höra att jag uppfattas som en tjej som går sin egen väg, står emot grupptryck, är trygg med mig själv, struntar i vad folk tycker och tänker och som vet vad jag är bra på. Ibland kan även människor tro att jag är en bortskämd brat som bara tänker på mig själv just för att jag är ganska tystlåten som person och pratar bara när jag har något att säga.


Stämmer det? 
Att jag är blyg skulle jag inte säga att jag är längre, dock är jag inte den personen som tar kontakt med alla människor på en gång, men jag har inget problem med att ta kontakt med en jämngammal person dock aldrig helt random. Att jag går min egen väg, står emot grupptryck, är trygg med mig själv, struntar i vad folk tycker och tänker och som vet vad jag är bra på stämmer och att jag är en bortskämd brat som bara tänker på mig själv stämmer absolut inte.


Något som får dig att må riktigt bra?
Musik, mina fina vänner, One tree hill, Gilmore Girls, min familj, frihet, lugn, ensamhet, att få skriva, sommaren, komplimanger mm.

 

Vad får du oftast komplimanger för?
Mina berättelser och allt jag skriver, mina kläder, att jag är otroligt stark psykiskt...


Hur imponerar man på dig? 
Det finns många olika sätt att imponera på mig. Men är du dig själv till 180%, står emot grupptryck och visar att du vågar säga ifrån när det väl behövs så har du imponerat på mig starkt.


Brukar du skratta för dig själv? Ohja, vem gör inte det? Haha nej men jag kan skratta åt gamla minnen, roliga kommentarer och tro det eller ej skämt jag kommer på när jag med mig själv haha.

 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Malin-"Jag städar, även jag kan göra saker som att städa ibland ;)"

 

Var bor du?
Estocholmo (stavas det så?), vår älskade huvudstad


Trivs du där?
Absolut, dock trivs jag inte med det här vädret...

 

Hur svarar du i mobilen?
Beror helt på vilket humör jag är på och vem det är som ringer. Om det inte är dolt nummer, ett okänt nummer kan det vara allt ifrån: "Hallå?" Heeej" "Hejhej" eller till och med "Aa" om jag är upptagen eller på dåligt humör. Är det dock dolt nummer eller okänt nummer blir det: "Det är Sofia"


Vem ringde du senast?
Mamma tror jag


Vad sa den du senast pratade med i telefonen?
Oj det minns jag inte


Antal timmar sömn inatt:
Tillräckligt!

 

Sov du ensam?
Antonina sov över hos mig


Hur känner du dig nu? Jag känner mig trött men otroligt glad och lycklig och taggad på att plugga (Jaa seriöst)

 

Vanligaste färg på dina kläder:
Vet inte riktigt... ganska mycket tråkiga färger som svart, grått, vitt tror jag...


Vad tycker du om fötter?
Jaa du, jag har ingen uppfattning och har aldrig funderat på den frågan riktigt och det är inte direkt en fråga jag ens vill fundera på tror jag, känns liksom inte så viktigt....


Vad saknar du i denna stund?
Sommar, frihet, sommarkvällar med mina fantastiska vänner...


Hade du en bra kväll igår?
Absolut!


Favorit dryck på morgonen: 
Te!


När brukar du oftast gå och lägga dig?
Runt 23.00 på vardagar på helger kan det bli vid 03.00 haha

 

Brukar du komma i tid?
Aa det tror jag om inte SL jävlas eller om jag inte försover mig eller fastnar framför någonting


Är du blyg?
Om jag befinner mig med en grupp människor där alla är gapiga och stämningen är obekväm så ja men är det en hyfsad stämmning nej. Jag har varit väldigt blyg men kan idag ge mig in i blygas sits och jag vet precis hur jag måste bete mig för att de ska känna sig trygga. Men nej jag skulle inte säga att jag är blyg, nu är jag snarare den som jag nämnde tidigare som bara går min egen väg och tar kontakt med personer jag själv vill och när jag känner för att ta kontakt i allmänhet.

 

Sysslar du med någon idrott?
Haha nej men jag tycker att det kan vara ganska kul när jag väl sätter fart, men jag är alldeles, alldeles för lat för att sätta igång på riktigt


Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Jag tror inte att man blir kär vid första ögonkastet men jag tror på att man kan ta kontakt med vid första ögonkastet börja prata och sen leder snacket till kärlek


Är du nöjd med ditt liv?
Absolut. Jag vet att jag kan kämpa mig igenom små problem för jag har varit med om så mycket och om jag klarade en extremt jobbig period så kan jag klara mig igenom små saker. Sedan har jag helt fantastiska människor omkring mig som gör att jag vill gå upp på morgonen.


Är du bortskämd?
Beror på vad man jämför med men jag är bortskämd med att så fantastiska vänner och familj.


Vad gör du i morgon?
Går i skolan, pluggar, segar


Vad är det värsta du vet?
Falskhet, människor som snackar skit bakom ryggen på folk, personer som aldrig vågar säga vad de tycker, svek, rökning, krig, döden, våldtäckt, svält, personer som lever för att trycka ner andra människor, folk som tror att de är bättre än alla andra, hög ljudnivå, stora folkmängder, personer som aldrig kan känna någon empati och inte inse hur mycket en person kanske lider


Har du bra vänner och äkta vänskap?
Jag tror att jag inte kan ha finare vänner. Jag har några få nära vänner som jag gått igenom otroligt mycket med på gott och ont. Sen har jag andra vänner som också är helt fantastiska. Som jag sa tidigare jag är bortskämd med att ha så fina vänner.


Du samlar på:
Minnen, nagellack, ringar


Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Erica, mamma, Maria eller Lisa


När grät du senast?
Jag grät nästan igår men annars minns jag faktiskt inte

 

Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Köpa allt jag vill ha och jaa sen vet jag faktiskt inte?


Vill du gifta dig?
Ja när jag har hittat den rätte


Vill du ha barn?
Jaa


Är du musikalisk?
Jag vet inte om jag är ett musikaliskt geni men jag är absolut musikalisk på ett sätt fast jag kan fortfarande bli otroligt mycket bättre och det är inte förrns nu som jag insett att jag kan sjunga och spela gitarr därför kan jag bli mycket mer musikalisk.


Vad dricker du helst när du är törstig:
Vatten/bubbelvatten!


Har du någon gång gråtit dig till sömns?
Japp


Biter du på naglarna?

När jag är stressad, uttråkad eller nervös ja, usch jag måste sluta.


Heaven can wait

Söndag idag, och det känner jag verkligen att jag måste utnyttja. Jag ska duscha, plugga och ta hand om mig själv ni vet, kanske att jag följer med till Claes och Catharina vi får helt enkelt se, har rätt mycket att plugga tyvärr. Gårdagen med Antonina var som vanligt väldigt härlig.
Må bäst!

Get me away from here i´m dying

Oj herregud vilken jävla träningsvärk kände just att jag inte kunde flytta på ena benet, det är inte nu verkligen insåg att man faktiskt nästan bara använde sig av ett ben som mest i curlingen. Annars mår jag toppen och senare ska jag iväg för att träffa Antonina, som jag sedan ska sitta och åter igen kritisera melodifestivalen haha, nej usch vad jag är elak mot alla som tävlar egentligen. Hur som helst så kommer jag att få en härlig dag, hade tänkt att gå ut på stan för att uträtta lite grejer men jag känner att mitt ena ben värker för mycket för att jag ska orka det. Istället ska jag fortsätta skriva på min bok som är baserad på en sann historia från mitt liv, åhh nu fick sjukt mycket inspiration till att skriva en av de absolut roligaste händelserna på länge, därför säger jag tack och hej leverpastej och önskar er en sjukt bra lördag.

Mistaken for strangers

Dagen har varit sjukt härlig även om jag, Amanda och Johanna hade kommit för tidigt till busshållplatsen idag, men vi hade sjukt kul när vi väntade och curling var faktiskt ganska kul men sjukt svårt. Måste säga att jag inte trodde att det skulle vara så kul. Annars är det fredag och jag ska bara chilla, skulle ha träffat Malin men det blev tyvärr inställt. Imorgon blir det dock att träffa Antonina och på söndag tror jag att det blir släktträff om jag inte är helt ute och cyklar. Idag fyller min fina vän Lisa 18 år, Lisa som jag kännt i hela mitt liv och som mer är som en syster än en kompis. Stort grattis även om jag redan grattat dig.

Jag behöver hjälp

Jag behöver er hjälp, alla säger att blogg.se är bra på det sättet att man kan göra bilderna hur stora man vill. Men jag kan inte komma på hur man gör det så snälla kan ingen hjälpa mig med det. Skulle vara jättesnällt.

Twist and shout

HOnsdagar brukar flyta på som vanligt. Annars finns det mycket saker jag funderar över och en av sakerna är att jag verkligen är lyckligare än vad jag varit på länge och det beror på att jag inte längre bryr mig om vad folk tycker och tänker och att jag tar för mig mer, vilket resluterar till att jag helt enkelt mår bra. Guadeloup bilden får symbolisera min lycka. Nu ska jag ta och plugga lite och sen ska jag och pappa iväg på en konsert. Men det innebär att jag måste plugga men först ska jag ta ett glas vatten och göra mig en stor kopp te. Hoppas att ni har haft en bra dag.

Our love is fading

Sitter och känner mig seg över dagen som gått. Inte seg för att dagen varit dålig, bara för att jag inte känner mig på humör vilket vi kan tacka underbara SL för. Förutom att den krånglat två dagar i rad nu så har min dag varit bra. Ska ta och plugga lite och sen hamnat jag väl här igen om jag inte tar bort den vanan och gör något annat. Känner att jag måste göra något annat än att bara sitta vid datorn. HÄR har ni lite låtar kan vara härliga att lyssna på i det kalla vintermörkret. 

I have my own


Denna helgen har jag hunnit konstatera en sak. Jag har haft en härlig helg där jag bara tagit det lugnt med härliga människor.

Men då till det som jag hunnit konstatera och det är att jag fullkomligt rasar över hur dåligt melodifestivalen blivit. Jag har i alla år sedan 2005 tror jag varit en NÖRD. Varje år har jag i förväg lyssnat på bidragen, haft höga förväntningar som nått högre än mina förväntningar och jag har alltid varit hyfsat nöjd med låtarna och känt mig inspirerad till att analysera och se hela grejen som ett mysigt sätt att tillbringa en lördagskväll med nära och kära. Men nu har allt spårat ut. Det enda som är bra är Marie Serneholt. Låtarna, pausunderhållningen, uppläggningen, skämten, smaken och ja allt är bara helt världelöst. Vad fan har hänt? Har det hänt något? Eller har vi svenskar helt enkelt bara tröttnat? Förra veckan fanns det en låt som faktiskt var helt okej och det var Rasmus Viberg (Nej jag säger inte det bara för att jag råkar känna han som spelade dragspel) och faktiskt tror jag att den än så länge skulle vara den som Europa skulle ha gillat mest. Men igår nämn en låt som var bra. Christian Walz som jag tyckte var bäst var inte ens bra inte ens okej, men den var bäst jämfört med alla andra låtar. Sen så måste jag säga en annan grej som stör mig. Vi klagar varje år att det går dåligt och undrar vad som går fel, men vet ni vad felet är? Jo vi röstar fram låtar VI tycker om vi tänker aldrig på vad Europa skulle gilla. De låtar som gått vidare de två senaste lördagarna har varit typiska svenska låtar som bara vi svenskar men ingen annan skulle uppskatta. Nej hörrni för första gången är jag besviken och totalt ointresserad av Melodifestivalen, jag ger allt en till chans nästa lördag men är det inte bra då, då får det fanemig vara. Då skiter jag i hela grejen. Jaa ni hörde rätt och jaa ni hörde det från mig. (Anto om du läser det här, självklart går jag på genrepet oavsett)

SnökaosGuadeloup

Snökaos i hela jävla stan och SL är ens bästa vän i detta väder. Vägarna är hala som fan och så fort man börjar gå uppträder man en jävla cirkus för alla människor i världen. Inte kul.

We are not living in america

Måndagar är alltid sega, även om en grej idag förgyllde min dag och det är att det är två veckor kvar till sportlovet. Jag var nämligen rädd att det bara var en vecka kvar och japp ni hörde rätt, jag vill inte ha sportlov, ni som känner mig vet vad jag snackar om, förmodligen. Ni andra kan få suga på karamellen. Annars jaa vad har hänt? Inget särskilt. Hoppas att eran dag har varit bra. Nu ska jag fortsätta chilla lite.


Söndag

Gårdagen var sjukt rolig, även om vi svenskar har väldigt dålig musiksmak. Hur som helst så var det i alla fall kul som vanligt att träffa Antonina. Det blev mycket skratt särskilt åt att jag är så jävla klumpig och åt att låten som var före numret min musiklärare hette Oh my god. (Här är den förresten, killen som spelar dragspel med jääätte långt hår är min musiklärare). Hoppas att ni också hade en bra kväll.


Lördag

Då var det lördag, känns som att den här veckan har gått aströgt, nästa vecka blir inte att leka med. Den lektion som vanligtvis brukar göra att veckan blir rolig och att skolan blir rolig ersätts att nationellt prov, nödvändigt men sjukt tråkigt, men jag får väl komma på något sätt att ta mig igenom veckan har ni något tips?

Nej hörrni nu ska vi inte klaga idag blir det mest en rätt chill dag. En hel dag med Antonina men de allra roligaste melodifestivaltittande med henne. Ni tittar väl? För er som inte redan vet det så spelar min musiklärare dragspel i melodi nummer 6.

Tjaa, vad mer? Ingenting. Ska ta och chilla lite och sen fräscha upp mig lite, min och Antoninas tid då vi skulle träffas blev ju liksom framskjuten ;). (Om du läser det här Anto jag kunde inte låta bli att reta dig lite för det, sorry).


I can´t walk out beacuse i love you to much baby


Fredag idag, denna fredag har fått mig att inse en sak, en sak som jag tidigare bara funderat lite på men idag fick jag klar tecken för just den här saken. Vad det är tänker jag inte berätta, då det är på tok för personligt. Helgen kommer hur som helst bli awesome.


I heard that was a secret chord


Bara för att jag är så himla uttråkad så får ni något ni aldrig brukar få.

Halo


I never promised you a ray of light
I never promised there’d be sunshine every day
I’ll give you everything I have
The good the bad

Why do you put me on a pedestal?
I’m so up high that I can’t see the ground below
So help me down you’ve got it wrong
I don’t belong there

Chorus:
One thing is clear
I wear a halo
I wear a halo when you look at me
But standing from here
You wouldn’t say so
You wouldn’t say so if you were me
And I, I just want to love you
Oh I, I just want to love you

I always said that I would make mistakes
I’m only human and that’s my saving grace
I’ll fall as hard as I try
So don’t be blinded
See me as I really am
I have flaws and sometimes I even sin
So pull me from that pedestal
I don’t belong there

[Chorus]

Like to think that you know me
But in your eyes
I am something above me
That's only in your mind
Only in your mind

I wear a, I wear a, I wear a Halo

Klicka på bilden för att höra låten


Girls and boys in love


Torsdag, en riktigt trött och seg sådan. Sitter och lyssnar på en massa skön musik och kikar lite på hockey imorgon är det äntligen fredag, känns som att den här veckan har gått oerhört segt. Kanske är det så att den går långsamt när man har något att se fram emot i helgen? För på lördag blir det melodifestivalkväll med min fina vän Antonina det är ju inte helt fel sätt att tillbringa lördagskvällen och inte lördagen heller för den delen eftersom jag ska träffa henne redan vid två, känner att jag behöver en massa skratt. Inte för att jag inte har skrattat för det har jag ju med Lisa igår tex. och i skolan tackvare sköna människor, men jag tror ni fattar grejen. Lyckades tydligen glömma mina nycklar i skåpet smidigt, smidigt. Nu ska jag nog fortsätta chilla lite och sen blir det mat. Klicka här, här och här för lite skön torsdagsmusik. Vet ni vad det roliga är? Ingen av låtarna är rubriken hahaha, jaa där fick ni lite torsdagskvällshumor på köpet också.

Lisa


Heej!

Har haft en underbar dag, fick ett spontan sms på tunnelbanan där Lisa ville hänga lite så nu har vi typ hängt enda från 3 till nu det var väldigt trevligt och nu är jag kattvakt mot otroligt söta Simon. Funderar på att se några till avsnitt av Glee eller så chillar jag bara här. Jag vet inte? Hmm... Svåra beslut....

Glee


Tisdag, en helt vanlig tisdag inget märkvädrigt alls. Har fasnat för Glee, mest för att det är en bra serie haha och sen för att jag känner igen mig mycket och även om jag gör det till viss del i Gilmore Girls och One tree hill också så känner jag verkligen igen mig i Glee och det är bra med en serie. Vad jag känner igen mig i? Jaa den karamellen får ni suga på själva.

RSS 2.0