20.08

Hoppas att ni har haft en underbar dag. Själv ligger jag och halvmyser under mitt guldiga överkast. Förlåt för dålig upptadering idag btw. Men ursäkterna är plugg och att jag inte riktigt orkat blogga, eller rättare sagt jag vet inte vart dennaq dag har tagit vägen så därför har det inte blivit av. Men har nyss kollat på Gossip Girl, det är sjuuukt bra, men ibland klarar jag inte av att se allt det där som händer, det är kul att se det är inte det men faktum är att jag det är svårt att förklara jag kan säga att jag var riktigt nära till tårarna när Dan sa att kanske ville göra slut. Ni skulle se mig när jag sitter och kollar på GG, jag har en kudde redo och när sådant händer kudden för ansiktet och sedan olika skrik eller meningar som skulle passa in och så som jag vill att det ska se ut. Typ så här: "Nejnej, säg förlåt, men gå till honom då", "Becuase I Love You". Haha, Maria kan nog intyga det. Vilken är eran favorit serie?
Mina är Gossip Girl och The Hills.

Bloggar och säger godnatt senare.

Kiss & Hugs!


Kommentarer
Postat av: Anonym

nice blogg (:

2008-11-02 @ 22:41:38
URL: http://oktobeer.blogg.se/
Postat av: ulliis

desperate housewives och that 70's show.

2008-11-03 @ 05:48:42
Postat av: Åsa

Är du sportintresserad?

Jag tycker att golfaren Robert Karlsson ska bli nominerad till Årets Manliga Idrottare. Vad tycker du??

2008-11-03 @ 09:11:14
URL: http://caspelihna.blogg.se/
Postat av: Emem

Hej! Vill du ha gratis biobiljetter, eller presentkort som du får fördela som du vill? Registrera dig på den här länken: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=84960Förutom att du tjänar på det så gör du mig en tjänst, eftersom jag är med i en tävling på sidan.Tack :)

2008-11-03 @ 09:35:19
URL: http://www.metrobloggen.se/emem
Postat av: Sofia

SvarAnonym: Vad roligt att du tycker om min blogg! Tack så mycket!Åsa: Nej inte så värst, jag är intresserad av friidrott endast och fotboll kan vara kul att kolla på men jag är intresserad av det. Jag kan bara alla friidrottare och det mest omskrivna fotbollsspelarna. Så någon av friidrottarna om jag måste välja. Kul att frågade.

2008-11-03 @ 09:54:47
URL: http://sopho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0