090228


En bild från min och Marias photoshoot
Foto: Maria
God förmiddag! Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Frågan är om jag hinner hoppa in i duschen innan vi ska träffa J & M för en fika. Förresten på tal om det så har jag bestämt mig för att vara nyttig nu ett tag framöver, ikväll kanske man får offra sig lite då det blri schlager kväll men detta är ju bra för både huden och konditionen, visste ni att 50% av hur din hud påverkas av vad du äter. Tänk på det, ett tips tiller som har problem med finnar, försök att ta ner på sötsaker, eller grejer med mycket fett i. Hur som helst så ska jag nu gå upp och äta frukost och sedan hoppa in i duschen i värsta fall gör jag det när jag kommer hem. Men göra mig i ordning ska jag i all fall.

Puss

Ha en jättefin dag!


I Taket Lyser Stjärnorna


Jennas mamma är sjuk och håller på att dö av cancer. I hennes 15 åriga liv så känns allt fel och hon vet inte vem hon ska vara arg på. Elle rom hon i överhuvudtaget ska vara arg på någon. Hon är inte heller särksilt populär och hon har inte den bästa vännen för henne eller?
Jag tyckte att den var bra men inte så himla bra som alla säger. Den får SSS

Say Ok


Nu går det ett rykte att Hollywoods sötaste par (enligt mig) är förlovade! Sjukt kul om det är sant. De är ju så galet söta ihop. Grattis till dem!

Funderar på att göra ett inlägg om mina stilikoner men först en recension på I Taket Lyser Stjärnorna.

Soon!

090227

Hej! Nu bär det av till stan där jag och mamma ska shoppa och äta lunch. Sedan blir det bio. I taket lyser stjärnorna. Har hört att den ska vara bra och att man börjar gråta det låter ju bra, jag som stor bölar till folk som hoppar runt och är glada (Internt skämt). Men först ska jag klä på mig.

Ha en jättefin dag!


Inspiration

Fick precis inspiration eller rättare sagt inspritaion på vad ska man säga? 2 outfits av en och samma person. Nämligen den här tjejen. Svensk? Javisst! Finns det ingen sida som endast skriver om svenskt mode eller i alla fall mer svenskt än amerikanskt? Ni vet så som det skrivs om amerikanskt typ överallt. Glöm inte pengarna imorgon Sofia. Påminn mig om det. Då ska jag bli en ägare av en kavaj, randig tröja, stentv.jeans, slitna jeans grån gina. Inte för att jag vet om jag kommer ha råd men... Men dit jag ville kommer med detta inlägget var att jag tänkte fråga om någon av er vet någon hemsida som fokuserar sig på svenskt mode eller svenska kändisar.

Hur du får en egen header

Gå in på kategorin "Design" klicka sedan på "Redigera Stilmall"

Så här ser det då ut när du kilckat dig in på det som står ovan. (Scrolla ner så att det står "Header" och där så ska du klistra in din kod, (Som måste vara en html kod) sedan trycker du på spara och publicera)
 

body {

margin: 0px;

padding:0px;

background: #FF99CC url();

}


a {

color: #996633;

}

a:hover {color: #996633;}


#wrapper {

clear:none;

margin: 30px auto;

padding: 20px;

width: 830px;

background-color: #FFFFFF;

}


#wrapper:after {

content: ".";

display: block;

height: 0;

clear: both;

visibility: hidden;

}


p {

padding: 0px 0px 0px 0px;

margin: 0px 0px 0px 0px;

}


#header {

background: #FFFFFF url(https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/717095/images/2009) no-repeat right center;

padding-left: 30px;

padding-bottom:30px;

padding-top:230px;

margin: 0px 0px 20px;

width: 800px;

height: 55px;

}


#side {

float: left;

width: 180px;

margin: 0px;

padding: 24px 18px 0px 12px;

left:-30px;

border-right-width: 3px;

border-right-style: solid;

border-right-color: #FFFFFF;


Jag kanske inte är världshistoriens mest pedagogiska människa men jag hoppas att du förstår. och att du nu kan fixa en riktigt snygg header. Lycka Till!


So What

Hej på er finaste! Nu är jag hemma efter en nästan heldag tillbringad med Ida. Bestämde även att vi på lördag ska ha schalgerkväll. Det blir ju ännu roligare mer lite sällskap. Imorgon blir det stan med M & Mamma, haha vad konstigt det blev där. Hur som helst så sitter jag och drogar Pinks So What. Jag har inte alls gillat varken Pink eller den låten förut. Men det är så typiskt mig att nu när den är utspelad börja beundra den låten. Och faktsikt älska den. Särskilt på högsta volym i mina wesc hörlurar som jag fick av Johan, Micke och Cissi i födelsedagspresent. Fråga mig inte varför namnen är understruckna. Till dig som frågade hur jag fått upp min header där: Jag ska göra ett inlägg nu och göra så gott jag kan för att kunna beskriva på ett bra sätt.


Puss på er


090226

Hej på er! Känner verkligen att inspriationen ligger på noll. Om en timme ska jag ta och ringa till Ida. Om inte det blir av kanske en runda på stan blir av. Eller rättare sagt en heldag med min kära mor. Nu ska jag klä på mig och lyssna på lite musik. Ni får ha en toppendag allihopa!

Puss

Danny Saucedo


Idag fyller en av våra största flickidoler 22 år. Stort grattis till  honom!
Ni har väl inte missat honom i melodifestivalen?

Honey I´m home

Hej på er! Nu är jag hemma från Uppsala, och jag ahr haft det riktigt bra. Har mest tagit det lungt men det kan faktiskt vara riktigt härligt det med eller vad säger ni? Har saknat min favoritmusik, men nu kan jag äntligen lyssna på den igen. Köpte förresten en ny tröja på en affär som jag inte tror finns i Stockholm eller så är det bara jag som missat något. Nämligen en affär som heter New Yorker som har otroligt snygga t-shirtar ni kan få se den imorgon då jag planerar att ha på mig den då. På tal om kläder så måste jag rensa min garderob. Verkligen! Något som kanske ska göras imorgon? You never know. Eller varför inte ta och börja redan nu. Men först så ska jag ta och skriva lite om en tjej i min musikblogg som är megaaktuell i vad säger jag inte nu det får ni se. Men det var i musikbloggen det.

Pussar

Summer


Kanske inte önskeoutfit men en mix,något är en önskeoutfit. Krångligt där.
Överdelar-H&M Bruna skor likaså
Halsband, Shorts, solglasögon, svarta skor-Topshop

090225

Hej på er! Äntligen kan jag skriva ett inlägg då internet bråkat lite med mig eller jag startar alltid att läsa igenom lite bloggar och så men internet har som sagt bråkat med mig där emellan. Men nu hoppas jag att jag kan publicera detta inlägg. Annars vet jag inte vad jag gör. Men anyway vad ska ni göra idag. Min dag blir inte speciellt märkvärdig. Ska ta och slänga in en liten önskeoutfit här senare och sedan så åker jag hem härifrån Uppsala. Imorgon planeras det att eventuellt göra något med Ida. Vad ska ni göra idag?

Ha en jättefin dag!

Puss!

Bröllopsduellen


Emma (Anne Hathaway) och Liv har varit bästa vänner i 10 år. De har delat allt precis allt. Då drömmen om det perfekta bröllopet har stått högt upp på bådas listor. När tjejerna sedan blir förlovade så vill båda börja planera varandras bröllop. Men när de sedan får reda på att de bokat bröllop på samma dag. Så finns det inte så mycket mer att göra än att starta en catfight.
Jag tyckte att bröllopsduellen var en mycket bra film med bra skådisar och en väldigt härlig story. Jag kan rekommendera den varmt. Den får SSSS/SSSSS

I´m home

Hej, nu är jag hemma efter att ha spenderat en timme i biosalongen, just nu är jag oerhört trött på godis och jag känner att om jag äter något mer så kommer jag inte att få behålla det. Men mina vänner nu ska vi prata lite mer trevliga saker. Sitter och lyssnar på mormor och tvn. Visste ni förresten att kronprinsessan Viktoria förlovar sig med Daniel Westling idag? Roligt för dem att de äntligen får göra det. Om 5 minuter så ska ni få en filmrecension av filmen vilken det är får ni reda på då. Muhuuhuhuhu. Ni missar väl inte min musikblogg(aquamarine8.blogg.se) där jag skriver om melodifestivalen, musikminnen, idol när det då sänds. Men jag har kvar kategorin för Idol 2008 så att om ni har lust så kan ni se där om mina åskiter om Idol.

See you soon babes!

090224

Hej, måste skriva ett inlägg lite fort här. Då jag åker till min kusin och äter middag och sedan så blir det bio.När jag kommer hem så svarar jag på era kommentarer.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Puss puss

Uppsala nästa

Nu åker jag iväg till Uppsala eller om kanske 10 minuter. Ni får kanske ett inlägg ikväll. Då får ni eventuellt en bild från min och M s photoshoot. Ha det bra så länge!

Många pussar!

Beyoncé vackare än vackrast

Jessica Biel

Om du skulle försöka att räkna alla listor som finns och hur många som någon gång sagt att den och den är vackrast i världen, nej det går inte att räkna men om du sedan försöker få fram hur många Jessica Biel har nämnts på det sättet. Vad sägs om 10 000 kanske? Vi känner ingen henne mest som lyckligt förvlovad med superstjärnan Justin Timberlake. Men tjejen har faktsikt varit med i en hel del filmer. Som sjunde himlen och Ilusitionisten för att nämna några. Hon är också känd för att vara en av Hollywoods mest "tråkigaste kändisar" men om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att det är roligare att läsa om sådana som inte bara festar och knarkar, för tänk efter vad är roligast att läsa "Paris Hilton festar och blir full IGEN!" "Jessica Biel går en shoppingrunda och är trendig".


Snyggast och fulast på Oscarsgalan

Lisa Rinna
Lisa Rinna: Klänningen är verkligen hur söt som helst, dick hadehon gjort allt snäppet snyggare om hade haft ett halsband. Men den här klänningen. SSSS
Freida Pinto
Freida Pinto: Hollywoods nya stjärnskott är strålande vacker i en otroligt vacker klänning. Blå som havet och vacker som en varm sommardag. Så rätt. SSSSS
Natalie Portman
Natalie Portman: En vacker tjej med en vacker klänning är de som är pricken över iet. Lite samma som två ovan hade varit lite snyggare med ett smycke om halsen. Men SSSS
Viola Davis
Viola Davis: En riktigt vacker klänning guld är verkligen en färg som håller även i vår. Och hon matchar det snyggt med en silverväska. Det gör faktsikt inget att hon inte har smycke, jag tror dessutom att de hade förstöt outfiten.
SSSS
Taraji P. Henson
Taraji P. Henson: En vacker klänning och ett smycke som säkert är värt flera  mijoner. SSSS

Alicia Keys: Alicia är kanske inte den tjejen med den snyggaste stilen, men denna klänning är väldigt vacker på just henne. Riktigt bra att skära av med en silvrig kuvertväska också. SSSS

Kate Winslet: En oerhört vacker klänning. Den passar utmärkt på henne och hon gör det ju inte fulare med sina armband. SSSS
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried: En av världens vackraste kvinnor gör mig inte det minsta besviken med en häftig röd klänning med söt rosett. Amanda skulle säkert passa utmärkt i vilken klänning som helst. Men denna klänning tar utan tvekan hem priset för snyggast klänning. SSSSS
Amy Adams
Amy Adams: Med sitt speciella utseende och speciella klänning så är Amy Adams riktigt snygg. I sin röda klänning. SSSS

Fulast:

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens: Vanessa är en av mina största stilikoner men vad hände här? Om hon hade hoppat över det där längst ner och haft lite mindre blommor upptill så hade hon haft på tensial att bli mycket snyggare. Men okej är det. SSS
Sophia Loren
Sophia Loren: SS
Meryl Streep
Meryl Streep: Trist, SS
Jessica Biel
Jessica Biel: Lite samma som Vanessa att vad hände med en världens snyggast klädda? Klänningen är inget hurra över men hon är verkligen hur vacker som helst med en ganska avslappnd makeup. SS

Beyoncé: Låt klännigen tala för sig självt SS
Melissa George
Melissa George: Ska du damma golven rena? Låt den tala för sig självt. S
Tilda Swinton
Tilda Swinton: Jaa, hur tänkte du här? S
Whoopi Goldberg
Whoopi Goldberg: Leopard är visserligen inne men inte på det här sättet inte enligt mig i alla fall. Lite för mycket där tror jag. S

Sedan finns det några som jag inte riktigt kan bestämma mig för om de är snygga eller inte. Miley Cyrus tex.
Miley Cyrus

Miley Cyrus: Jga kan inte riktigt bestämma mig om jag ska tycka om den eller inte. Grejen är att överdelen på klänningen är hur fin som helst och hennes väska likaså. Strålande vacker är hon också. Men nederdelen vad hände där? Den får SSS

Vackrast var:
Zac Efron och Vanessa Hudgens.
Vanessa Hudgens och Zav Efron: Finns det något mer att säga?

Miley Cyrus: Strålande vacker är hon det måste jag erkänna även om jag inte tycker speciellt mycket om henne.
Freida Pinto
Frieda Pinto: Se min recension längre upp
Beyonce
Beyoncé: Har hon ingen snygg klänning så kan man väl bara säga att hon är en av världens vackraste?

Natalie Portman: Låt de tala för sig självt! Vacker är hon iaf.

Penelope Cruz: Se recension av Beyoncés makeup. Dock är halsbandet pricken över iet.

Jessica Biel: Se så snygg man kan vara med en avslappnad look med lite smink. Man behöver inte alltid ha mängder med smink för att vara snygg. Låt inspireras av Jessica Biel bara.

Alicia Keys: Vacker vackrare vackrast
Evan Rachel Wood
Evan Rachel Wood: Riktigt vacker.


090223

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag drömde ganska konstiga drömmar inatt, drömmar om att jag och mamma blev jagade osv. Det blev lite oscarsgala igår kväll men innan dess så gjorde jag och Maria en liten photoshoot eller vad man säger. Då hon stylade mig och sedan fotade mig. Det blev inget åka till Uppsala igår eftersom att det var snöstorm, men idag bär det av. Tusen tack för alla era kommentarer fick en fråga om vilka bloggar jag läser dagligen och jag kan säga att jag läser ganska många, dels så läser jag min systers blogg, sedan så läser jag bland annat, Kenza, Myfashion, Louisestyle, Ellinorak, Elin Kling, Flora, Mini och sedan så läser jag idoldeltagarna Alice Svensson och Yasmina Simic. Och många många fler.

Ha en jättefin dag!

Hugs


Taylor Momsen snyggast på Fashion Week

Taylor Momsen skapar kalabalik på Fashion Week!
Älskar den här byxdressen!
Taylor Momsen blir bara snyggare och snyggare tycker jag. Hon får snyggare och snyggare stil. Hon är verkligen någon att inspieras av. Riktigt cool stil är vad hon har!

090222

Godförmiddag! Har ni sovit gott? Det har jag gjort även om jag legat konstigt och fått lite ont i axeln men det verkade bara vara i några minuter för nu är smärtan borta skönt. Nu så ska jag alldeles strax klä på mig och sedan så ska jag ta det lungt ett tag, kanske blir det lite Gilmore Girls som jag har sagt i några veckor nu att jag ska se. Men nu så ska jag nog ta mig an att kolla på det eller vad säger ni? Ikväll bär det av till min Mormor i Uppsala. Men det betyder inte att jag inte ska blogga för det ska jag kan jag lova, för minns ni mitt löfte? Vilket jag tänkte börja med lite grann redan idag. Men innan dess så ska jag nog klä på mig och göra mig i ordning. Ska ni by the way kolla på oscarsgalan som går av stapeln ikväll? Den nattuggla som jag är så skulle jag gärna sitta bänkad men jag vet inte om jag kan göra det, då repris faktsikt går och det är ju inte heller så svårt att hitta info om den då typ alla tidningar och skvallersidor skriver om den i efterhand så självklart så får ni en sammanfattning av vilka som var snyggast på röda mattan ikväll. Nu så ska jag inte sitta hör och lata mig utan istället göra något vettigt och sedan lata mig igen haha. Ska också fixa lite med min design i musikbloggen som ser ut som ända stor jag vet inte vad.

Ha en jättefindag! Puss på er

Update: Det kollas för fullt på vm i långfärdskidor där nere, så nej ingen GG idag. Det får bli en annan dag tur att Lovisa är inloggad på msn så att jag kan få något kul att göra.

Bababa

Hej! Förlåt att jag inte bloggat tidigare, men jag har inte riktigt haft tid, dagen började med bloggning och sedan åkte jag och mamma dirket och strosade runt i the city ja alltså stockholm. När vi kom hem var det en timme kvar tills alla skulle komma och då resencerade jag kläderna i melodifestivalen, sedan så kom alla och vi hade det hur trevligt som helst med massa snack och melodifestival tittande, Molly vilken talang! Helt fantasisikt har en känsla av att jag kommer gråta på generpet. Ida är du beredd du hajar säkert vad jag menar? Ni som inte känner oss fattar säkert ingenting men det är nämligen så att jag och min bästa vän ska gå på genrepet tillsammans och vi har kommit fram till en grej som är ganska hemlig men nu ska jag inte göra er allt för nyfikna. Istället kan jag berätta att jag sitter och inte lyssnar på Anna Maria Espinosa som Maria tipsat mig om utan Miss Li som jag har tipsat mig själv om faktiskt haha. Jag lovar er att jag verkligen ska göra mitt bästa med bra uppdatering.

Godnatt! och sov gott

090221

Godmorgon!

Gud vad skönt det är med lov. Sitter och chattar med min vän Lovisa på msn. Om ett tag ska jag ta och klä på mig efter det funderar jag på att åka och hjälpa mamma med handla inför ikväll då min bröder och deras respektive kommer hit för att fira mamma som fyllde år för 2 veckor sedan ungefär. Men innan dess så ska jag fortsätta chatta lite och lyssna på världens bästa musik. Om ni vill veta vad det är för musik jag pratar om klicka HÄR. Juste sedan ska jag försöka jobba lite med musikbloggen på morgonen. Ni får ha en underbar lördag.

Pussar


21.44 Ego

Hej, sitter och är ganska så uttråkad, funderar på att fixa lite grejer. Ska också höra av lite grejer med syster. Eventuellt kommer dagens outfit upp lite senare. Hoppas ni har haft en bra fredag. Under lovet så ska jag fortsätta köra med att skriva 3-5 inlägg per dag men kommentera så mycket som möjligt hos andra bloggare, för jag ska inte ha 8 läsare per dag. Jag är en fighter ska ni veta. Eftersom att jag är utråkad tänkte jag skriva ner lite sanningar om mig.
- Om jag verkligen älskar något så brinner jag för det och jag ska alltid reda på allt som finns att veta om det. Vilket är kändisar, musik och mode.
-Jag är ganska klumpig
-Jag är ganska osmart ibland,
-Jag är expert på att skjuta upp saker
-Jag tycker om att skojja med folkn och gör det gärna så ofta som det går
- Jag är väldigt temperaments full, självständig och en bra vän som alltid stöttar och ställer upp i alla lägen, samtisigt som att jag är oerhört envis, jag ger aldrig upp oavsett vad det gäller. Galen är jag också. Det kan mina vänner intyga.
-Jag är mogen för min ålder
- Jag har lätt för att tycka om människor
-Jag har även lätt för att minnas ansikten dock ganska dålig på att minnas namn (har blivit på sistånde)
-Jag har blivit lite shoppinggalen så sistånde

Så det för räcka. Var det kanske något ni inte visste om mig som ni fick reda på nu?

15.41 Rihannas outfits


Jag firar Rihanna genom att mixa ihop lite av hennes snyggaste outfits


15.07 Rihanna


Såhär glad vill jag att Rihanna ska vara!
Idag den 20 onde februari är det ingen vanlig dag i alla fall inte om man heter Robyn Rihanna Fenty. Det är nämligen så att tjejen fyller 21 år. Men att stjärnan ska få leva lyckligt och vara frisk på sin födelsedag kan vi bara glömma. När man är blåslagen(Klick för bildbevis!) och har fått ett hjärta krossat så kan väl inte ens en födelsedag rädda ilskan eller? Att Rihanna inte mår bra har ju framgått ganska skarpt och detta har tagit över pressen och vi har kunnat läsa om detta nästan överallt. Stackars Rihanna. Hon förstår nog inte riktigt hur illa det här är, hon vill tillbaka till sitt ex. Men det kan hon inte göra och sån tur är så har hennes familj och vänner sagt ifrån att "NEJ Rihanna det här är riktigt illa, du får inte gå tillbaka till Chris han är en idiot!" Hon ska vara glad att hon har dessa kloka människor omkring sig som kan stötta henne och förklara sanningen. Helst av allt borde ju Rihanna stanna kvar på Barbados ett bra tag till. I alla fall tills Chris hamnar i fängelset för dit måste han ju bara. Jag tycker synd om Rihanna som annars skulle ha sätt så mycket fram emot denna dag och jag tycker att hon är väl värd en riktigt bra födelsedag och jag hoppas att hennes familj och vänner ställer upp för henne så att ska få en riktigt bra födelsedag. Men om de har sagt att Rihanna måste hålla sig borta från sitt ex så borde de väl ändå se till att stackars Rihanna får världens bästa 21 års dag.

Stort Grattis till Rihanna!


15.03 Friday

Hej på er! Har varit hemma i någon timme nu, då jag faktsikt hunnit med att kommentera alla bidrag i musikbloggen och lite till. Dagen har annars varit bra förutom att engelskan inte gick på topp men det är´ordnat nu och vi kan vara lyckliga och glada igen. Det bästa är att jag äntilgen har lov! Wihooo. Ska vad jag kan hitta på.

Puss på er hoppas ni har haft en bra dag!

17.35 Björn Gustafsson 23 år idag!


Idag fyller en av Sveriges kanske mest populära personer just nu år. Nämligen 23 bast. Alla minns vi då han höll i pausunderhållningen i fjol. Enligt många är han nog också Sveriges kanske snyggaste man. Grattis till honom i alla fall!


Idag fyller också en av de kanske vackraste kvinnorna 24 år. Hilary Duffs storasyster nämligen Haylie Duff. Grattis till henne!

Ola Salo fyller 32 år.

17.31 Strawberry Jewelry


Hood- Present men köpt i Los Angeles
Jeans-CheapM
Tröja-H&M
Halsduk-Indiska
Halsband-Fått i julklapp av syster

16.32 H&M Fashion&Homestyle



Nu: Tillbaka till plugget!

15.33 To Win my Love

Hej på er! Hoppas ni mår bra, själv mår jag väldigt bra. Vi behöver nämligen inte ha en kris över att vara gatuliggare i maj. För pappa stack precis iväg för att skriva kontrakt great! Jag kommer bo granne med en kändis det ni! Vill ni veta vem? Det kan ni få reda när vi flyttat in. Nu blir det plugg har 2 läxor tills imorgon. Men imorgon blir det lov whooo. Nu ska jag ta och ta itu med plugget. Vi ses senare!

Hugs

22.11 Birthday Childrens


Idag fyller finaste Lisa 16 år. Stort grattis till dig och jag hoppas du har fått världens bästa födelsedag!

Visste du att du har samma födelsedag som Ebba Von Sydow?

21.30 The Best Music By Sofia


Mitt musikregister är ganska så brett men på sistånde har jag börjar gilla en speciell musikstil eller musikstil och musikstil eller lite både. Något som i alla fall står högt upp är just svenskt Anna Ternheim, Anna Maria Espinosa, Lykke Li, Miss Li, Mando Diao, Veronica Maggio bara för att nämna några. R&B musiken börjar närma sitt slut då jag fortfarande har kvar mina favoriter men jag lägger inte ner min tid på R&B musik. En annan musikstil som jag fastnat för är Country med Dixie Chicks och Carrie Underwood i spetsen. Coldplay ligger fortfarande högt liksom Beyoncé, Justin Timberlake och Rihanna. Men svensk musik och Country är verkligen något jag fastnat för.

21.06 A Little Moonlight


Favorittröja-Lindex
Jeans-H&M
Koftor-F21
Skor- Din Sko, Ellos

20.02 Honey i´m home!

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag. Min dag har varit bra, dock lite halvdan sådär vid 3-tiden, då min telefon slutade fungera men är man finurlig så fixar det sig tillslut, men när man sedan åker en station för långt och håller på att hamna i Nortull istället för på Kungsgatan så kanske man inte är så smart längre. Eller vad säger ni? Hur som helst så har min dag i allmänhet att gå vilse eller rättare sagt åka förlångt var ju inte precis första gången då jag börjat bli ganska virrig på sistånde jag börjar gammal! Haha, desto gladare blev jag när jag träffade Cissi och vi hamnade på Espresso House för plugg. Vilket gick hur bra som helst. Nu är det bara att läsa igenom lite granna inför imorgon så kan jag nästan allt. Det kommer gå great hoppas jag. Nu så ska jag fixa lite grejoooor. Ruuuliga grejooor.

Puss på er, by the way så tycker jag att ni har blivit lite dåliga på kommentarer på senaste tiden, ni som var så duktiga på det ett tag. Kom igen kommentera mer! Det värmet bara. Ut med språket gott folk!

22.20 Godnatt


Nu säger jag godnatt och imorgon då måste det köpas en lägenhet inte jag dock men mina föräldrar för annars får vi bli gatuliggare i Maj. Haha, jo men seriöst.

Sov gott dröminga mardrömmar! Godnatt på er!

19.03 Svåra beslut

Nu har det äntligen blivit dags för mig att designa mitt rum, först var jag helt säker på att det var en brun tapet med dekorationer på like this. Men nu vet jag inte ska man kanske slå till med en fondvägg på New York? Nej nu blev det svårt. Ska nog kika igenom mitt blivande rum och leva mig in i hur det skulle se ut med en brun tapet och med en tapet över New York.

Update: Nej vet ni vad? Jag fantiserar om en tapet och köper drömtavlan som är över New York. Nu har jag bestämt mig!


Lindex


Igår såg jag denna snygga tröja på Lindex nu såg jag också att Engla tipsade om den. Jag har letat länge efter en sådan här tröja som är jag och ni har jag hittat den! Imorgon ska den bli min likaså lite andra kläder. Tur att jag har hyfsat med pengar.

18.07 Chris Brown talar ut om misshandeln


"Words cannot begin to express how sorry and saddened I am over what transpired. I am seeking the counseling of my pastor, my mother and other loved ones and I am committed, with God's help, to emerging a better person.
"Much of what has been speculated or reported on blogs and/or reported in the media is wrong.
"While I would like to be able to talk about this more, until the legal issues are resolved, this is all I can say except that I have not written any messages or made any posts to Facebook, on blogs or any place else.
"Those posts or writings under my name are frauds".

Precis som jag sa förut hur mycket han än bevisar att han är ledsen och hur mycket han än ber om ursäkt så är det aldrig okej att misshandla någon (nej vad läskigt nu kom Rihanna på min spellista haha) oavsett om en person behandlat någon elakt eller vad Rihanna nu gjort för hon kan ju inte ha varit schysst. Men det är aldrig okej och Chris är i alla fall aldrig förlåten av mig, visst det kanske låter konstigt men att misshandla någon är oaccetabelt. Det är i och för sej väldigt starkt att tala ut om det och be om ursäkt och visa att han är ledsen för sitt enorma misstag. Det kanske kan få mig att lyssna på hans musik eftersom att den är bland den bästa R&B musiken som finns men jag tycker inte om honom för det. Jag tycker inte ett dugg om honom, jag tycker om hans låtar.

18.01 Smycka till det i vår


En av vårens absolut största trender är mycket halsband och stora örhängen.

Källor: H&M, Forever 21 och Cocoo.se

17.03 Chocolate

Var tvungen att plugga der var därför ett kort inlägg kom in och jag kände att jag var tvungen att slänga in ett inlägg, nu är jag klar med svenskan för idag och nu blir det ännu mer plugg för ett prov i ekologi på torsdag, på tal om prov så blev jag väldigt besviken på mitt franska prov som jag trodde skulle vara bra vilket jag ju igår berättade att min lärare tyckte. Men jag är jättemissnöjd! Jag kan mycket mycket mer än så det vet jag, jag kan till och med possesiva pronomen! Men allt låser sig liksom men nej jag är inte alls nöjd. Jag kan så himla mycket mer och jag ville verkligen det här. Dagen har väl inte varit så speciell då jag inte är på topphumör. Nej men hörrni jag ska bli bättre på att lägga in bilder måste faktsikt erkänna att jag är riktigt usel på det. Under lovet ska jag försöka få med mig kameran vart jag än går och fota lite så att jag kan sumera min dag i bilder eller något sådant.

Pussar

15.58 17 Februari


Idag fyller en av våra största bloggare, en av våra störtsa förebilder och inte minst en av våra största stilikoner, 26 år. Kan ni tänka er att hon blir 26 år fast å andra sidan har jag hört att hon fyller 23. Vad är egentligen rätt? Vet ni? Grattis till henne i alla fall. Idag fyller även den kanske mest omtalade och den kanske mest kända personen på vår gjord 28 år. Nämligen Paris Hilton! Grattis till båda.

Nu: Plugg, I´m back soon.

21.31 Tankar om svensk kultur


Jag har ju sagt tidigare att jag tycker vi har alldeles för lite info om våra känidsar när det gäller mode och faktiskt så är det så och jag ser miljontals bilder, intervjuer och ja allt egentligen då man faktiskt inspireras av dessa personer, men jämt och ständigt, Lauren Conrad är en fashionista man inte får glömma, Nicole Richie inspireras, Rachel Bilson snygg även när hon besöker ica haha, men Marie Serneholt är duktig på att sjunga, Molly Sandén är nya Carola, Lykke Li sjunger indiepop nej men ni förstår vad jag menar, visst ellegalan finns, men har vi sått något mer av Lykke Lis stil? Nej, det känns som att det skulle kunna skrivas mycket mer om svenskarna för jag menar vi har minst lika många stilikoner, minst lika bra sångtalanger, minst lika bra skådistalanger. Men det skrivs om USA USA hela tiden och det känns som att man skulle kunna lägga ner lika mycket tid som man gör på USA som man skulle kunna göra på Sverige right? För finns det någon artist som vi har som inte kan sjunga? Finns det någon som inte är en fashionista. Nu säger jag inte att alla är lika duktiga som Whitney Houston och att alla kan bli lika framgångsrika som Angelina Jolie eller det där var kanske överdrivet men ni förstår. Du skulle kunna hitta några svenska idoldeltagare som är bättre en usas trust me. Det finns svenskar som är lika modemedvetna som Lauren Conrad eller Nicole Richie.

Är det något jag missat, finns det någon sida som skriver mer om den svenska kulturen än den amerikanska? Tipsa mig isåfall. Ursäkta detta inlägg men jag var bara tvungen att skriva av mig lite. Som ni kanske förstår så tycker jag att USA för en aning för mycket uppmärksamhet när det gäller kultur och att jag vet átt Sverige inte är dåligt jämfört med USA.

Puss på er!


20.10 090216

Hej, förlåt att jag inte upptaderat tidigare, har haft lite fullt upp eller har inte kunnat logga in och sedan så har jag inte varit hemma. Inspirationen står på högsta volym och jag är väldigt glad för det har gått bra på mitt franskprov! Jag är överlycklig. Det var mitt mål. Jag firar det med mycket bra musk och då menar jag självklart Carrie Underwood. Nu är det en vecka kvar i skolan att bara kämpa med. Nästa vecka är det ju faktiskt lov hur skönt som helst. Dock hade jag velat kämpa ännu mer haha, kanske låter konstigt men jag är sådan går det bra i skolan vill jag kämpa mer och ja jag älskar skolan. Nu ska det firas med att designa lite intervjuer med trevliga bloggare, nej jag ska inte avslöja vem. Kanske att ni får se den när den är klar men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ni vet. Vill ni veta en grej.

Namnet Sofia är grekiska och betyder vishet. Men det roliga är att jag ofta kollar på olika grejer sånna där grejer ni vet, typ internet sidor, namnskyltar osv. eller ofta jag gjorde det ofta när jag var mindre och grejen är att det som står där stämmer exakt in på mig. Det ni! Så jag är alltså en Sofia rent ut. Jag ska tydligen inte heta något annat. Haha. Till alla som heter Sofia: Hon tror på det hon gör, tycker om att få beröm för sitt arbete. Men är beredd på att berömma andras ansträrningar. Första klass engegemang.

17.48 090215

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag. Min dag har varit väldigt bra. Även fast den flugit iväg. Då vi har kollat på lägenheter hela dagen. Efter att ha kollat på kanske 5 stycken lägenheter så mötte vi upp Cissi och Micke då vi satte oss på ett fik och efter ett tag kommer Fredrik Kempe då börjar vi prata om schlagern och jag säger ganska så högt att jag tyckte jättemycket om Måns låt och honom. Så jag har alltså "berättat" för låtskirvaren att jag tyckte om låten som han skrivit det ni! Haha. Annars har det inte hänt mycket alls. Hoppas ni har haft en bra dag.

Puss!

22.35 Godnatt

Nu säger jag godnatt. Tack för era kommentarer ni ska veta att jag blir glad oavsett hur många ni än skickar. Självklart är de ju fler desto roligare, tack i alla fall. Hoppas ni har haft en jättebra alla hjärtans dag! Min dag har varit bra men väldigt slapp och det är ju inget fel med det. Fick nyss ett oerhört shoppingsug inför imorgon. Jag vill så gärna och det finns så mycket snyggt som jag måste köpa innan de är slut. Vilket jag tyvärr tror att det redan är. Men men. Nu är jag helt slut och jag mår illa av allt godis.

Godnatt på er!

19.10 But It´s over know

VARNING! För mycket känslor.

Att lyssna på en text som handlar om att en person som inte mår bra när man vet att en person inte mår bra är förfärligt. Just nu sitter jag här med nästan tårar i ögonen för det är så himla sorgligt. Låten värmer verkligen. Det känns som att hon menar vartenda ord och jag har aldrig tänkt på att denna tjej sjunger så mycket med känslor som hon faktiskt gör. Kanske beror det på det som hänt henne? I don´t know. Men hur som helst så tycker jag ännu mer synd om henne när jag hör denna låten. Jag kan inte fatta vad den här tjejen har utsatts för. Det är något som är så fruktansvärt att ingen någonsin kan ta till sig det förrän den åtalade verkligen har erkänt att han gjort något som är så korkat så att det inte finns. Hade hon haft otur så hade hon varit död nu.

Oavsett hur mycket den åtalde ber om ursäkt han kan be om ursäkt tusentals gånger men det går ändå inte att förlåta för det är något som bara korkade människor gör. Jag har alltid tyckt om denna vackra brunett men inte så här att jag måste lyssna på hennes låtar varje dag vilket jag kan känna med flera stycken. Men nu när det här hänt så kan jag känna att jag verkligen måste lyssna på henne. Hon sjunger faktsikt bra, hon har en speciell och ganska gnällig röst men jag älskar den! Nej jag älskar hennes låtar. För tillfället så finns det nog ingen artist som är bättre än denna vackra tjej. Samtidigt som jag tycker så himla synd om henne. Om ryktet är sant att Justin Timberlake nu stöttar henne så skulle jag ta första bästa plan till LA och ge dem varsin kram, tjejen en kram för att det är så jäkla synd om henne och JT för att han är så jäkla snäll och stöttar tjejen. Ni förstår säkert vem jag pratar om. Rihanna såklart. Men vet ni vad? Hon har enligt ett rykte inte varit otrogen då det ryktas om att hon och Chris gjort slut strax innan Chris Sverige-besök.

Vilket är ännu värre för vad kan Rihanna ha gjort då i December om hon inte var otrogen? Vad hon än gjort så är det ingenting jämfört med vad hennes ex gjort mot henne. Jag hoppas verkligen att Rihanna förstår att hon måste bort från Chris och till och med bort från Hollywood då Chris lätt kan leta upp henne. Jag borde egentligen inte sitta och lyssna på Rihannas allra mest sorgliga låtar men jag är beroende. De är ju så himla bra. Om ni inte har något att göra någon dag så tycker jag att det skulle vara värt att lyssna på texterna till låtarna Take A Bow och Unfaithful.

17.30 Before He Cheats


The worlds greatest Maria and sister. Jag saknar dig hoppas vi ses snart. Och hoppas du mår bättre nu!
Foto: Jag

Åhh jag vill så gärna ha något gott till ikväll, för vem vill kolla på schlagern utan något gott? Schlagern är ju ett måste Måns är ju med! Det får man ju inte missa. Han är ju bara så bäst. Funderar på att springa upp och köpa lite hallonchoklad och lite sådana där hjärtan ni vet. Ska ni kolla på schalgern ikväll? Vem är eran favorit?

17.11 1 kjol 2 outfits

Sitter och kollar igenom en massa bilder så himla kul och se. Även fast de flesta är realtivt oseriösa. Men kul är det i alla fall. Tänkte visa er en grej, jag fick en idé att eftersom att jag fick beröm för min kjol så tänkte jag visa er en annan outfit som tagits när jag har samma kjol men en annan outfit.

 
Vilken tycker ni är snyggast?

15.10 Dixie Chicks



Tackvare min pappa så har jag upptäckt en hel del ny musik. Coldplay framförallt men även ett band med en musikstil som jag aldrig riktigt förstått mig på men nu förstår jag mig på den alldeles utmärkt speciellt när Dixie Chicks sjunger den. Och självklart Carrie Underwood men nu pratar vi Dixie Chicks.

Året 1989 bildade systrarna Emily Robinson och Martie Maqure tillsammans med gemensamma vännerna Laura Lynch och Robin Lynn Macy. Efter några år tillsammans så hoppade Robin av och istället stod Laura som sångerska men när hon sedan hoppade av så kom istället Natalie Maines som tog över gruppen nu är en trio att stå som den högsta sångerkan. Gruppen fick sitt stora genombrott  1995 med låten Wide Open Spaces även om vi kanske känner igen de från 2006 då de släppte singeln Not Ready To Make Nice och albumet Talking The Long Way. Låten blev en megahit då albumet och gruppen fick 5 Grammy Award. Idag är Dixie Chicks ett av USAS absolut största band.
Dit jag ville komma: Dixie Chicks är ett av mina absoluta favoritband och ett tips till er som gillar countrymusik. Eller vill testa på något nytt.

14.43 Påminnelse

Om ni är intresserade av att se vad jag tycker om kvällens artisters kläder eller om ni bara vill veta hur deras kläder ser ut klicka här

14.12 Valentines days outfit


Tröja-Indiska
Kjol-Gina
Smycken-H&M och gammalt.
Till det har jag dessa skor.

12.55 Dags att göra sig i ordning

Nu ska jag gå och klä på mig. Jag återkommer snart. Då får ni se dagens outfit.

Puss så länge

10.41 The Valentines Day


Godmorgon!

Jag vet inte hur bra bloggning det blir idag, känner att jag verkligen vill men jag känner samtidigt att jag inte har någon inspiration alls. Men den kanske kommer. Det är ju sällan man har inspiration på morgonen. Idag är det i alla fall alla hjärtans dag. Och min mammas födelsedag. Så glad alla hjärtans dag och grattis mamma!

Ha en jättebra alla hjärtans dag!

22.56 The serious bad days dreamoutfit



En snygg outfit så här på fredagen den 13 onde som dessvärre blev fredagen den 13 onde. En really bad day!
Stonewashed från Cheap Monday
Svarta naglar från Chanel
Skor från Gojane
Tisha från Forever 21
Halsband och väska från H&M trend och Diveded

Trevlig fredags kväll


Vill bara önska er en trevlig fredagskväll var försiktiga vad som helst kan hända fredag den trettonde.

Puss på er!

12.42 In my dreams


Dagens önskeoutfit, pricken över i et.

Var bara tuvngen att säga att för en gångs skull så har Samantha snygga kläder på sig. Riktigt snygga dessutom! Dock hade jag haft ett par andra skor, men hon gör som hon vill.

10.50. 090213

Hej mina vänner! Hoppas ni mår bra, själv mår jag sådär, gick till skolan och gjorde provet som by the way gick jättebra! Efter provet gick jag hem för att jag inte mår något bra. Mår oerhört illa och har ont i magen. Fråga mig inte varför. Ska ta och bara ta det lungt och hålla alla tummar jag har att syster kommer idag har inte träffat henne på flera veckor då hon inte mått på topp. Men nu hoppas jag att hon mår så pass bra att hon kan träffa mig. Annars så ska jag fota lite grejer som jag lägger upp här senare, efter klockan 13.00 kommer ju även en recension på lördagens låtar men det är i musikbloggen. Nu: Sims!

Pussar!


19.50 Chris misshandlat Rihanna förut

Det kommer fler och fler rykten ang.det hemska som ingen någonsin trodde om denna R&B-stjärna, men ryktet går nu att i och med Rihannas och Chris alla bråk så var detta inte första gången detta hände. Då Rihanna sätts flera gånger med massor av blåmärken på halsen redan i December. Jag har en uppfattning men jag vet inte om jag vågar berätta den då den är ganska stark och jag vill inte skrämma upp er Chris Brown fan. Men jag kan säga att även jag blev väldigt arg och besviken nät jag hörde detta. Chris är inte ett dugg cool han är en kvinnomisshandlare som är värd 9 års fängelse. Nu tycker jag att Rihanna ska ta med sig sin familj och fly ifrån Hollywood bort måste hon, för risken är ju att Chris kan leta upp Rihanna ganska lätt om hon befinner sig i samma trakter. För jag menar försöker han döda henne och inte lyckas ja då kan allt hända då kan han ju försöka igen och lyckas.

Vilket skulle vara en katastrof. Okej nu har jag redan sagt detta, men okej jag säger vad jag tror och kom ihåg att det är för att vara ärlig och inte för att skrämma upp er. Men jag tror på det här. För misshandeln är sann den är till och med bevisad på film, Rihanna andländer till sjukhuset, lämnar sjukhuset, Chris hoppar in i en polisbil och personer ringer till polisen. Det är bevisat så där är det klart men ang. strypningen och detta så vet ingen men jag tror på det. För grov misshandel kan göra att det blir ännu värre.

Rihanna jag håller på dig du klarar det här!

PS. Förlåt att jag inte bloggat om något annat idag men jag har inte mått på topp och plugget har tagit en stor del och dessutom hade jag inte att skriva om dagen. Då det inte hänt särskilt mycket. Men jag hoppas ni nöjer er med detta och ni kan ju alltid kika in i min musikblogg om det skulle vara så.

Puss och godnatt!


18.48 Jessica Simpson

Jessica Simpsons tjockis-drama fortsätter!
Idag kan man läsa på posh 24 att Jessica Simpson blir mobbad av journalister på grund av hennes viktökning. Jag blir så himla arg av sådant här. Varför ska man mobba en kändis som gått upp i vikt? Det är väl bara bra att hon inte är pinnsmal. Det är inte mycket snyggare att vara kvinnligt kurvig än pinnsmal. Så låt Jessica vara! Hon behöver ju inte vara en annan människa bara för att hon gått upp i vikt. Lämna Jessica i fred!


Nytt rykte om Chris Browns misshandel

Chris Brown försökte strypa Rihanna!!
Det har ju nu framgått att det inte var någon enkel misshandel utan grov misshandel som Chris gjort mot sitt ex. Men det räcker inte nu går det även ett rykte att ett vittne såg att Chris tog stryptag på stackars Rihanna, han lyckades inte döda henne tur är väl verkligen det, men däremot lyckades han strypa henne till att hon svimmade. VERKLIGEN INTE OKEJ! Vad tänker han med? Seriöst är denna människa frisk? Om detta är sant så kan jag verkligen ALDRIG mer tycka om denna sångare. Dessutom om detta är sant så är han ju inte frisk. Ellerhur? Trots att Rihanna varit otrogen (vilket Chris också varit), sagt åt honom på skarpen (på ett elakt sätt) och kastat ut hans nycklar och vad mer? Så är honinte ett dugg värd detta för. Det är ALDRIG någonsin okej att misshandla någon och att strypa någon ska vi inte tala om. Det är verkligen ännu värre. Nej Chris du har i alla fall fått en som älskade dig som artist till att nästan hata dig. Hoppas Rihanna flyr bort bort, för där kan hon ju inte vara.

21.52 090211

Hej! Ledsen för dålig upptatering Men har inte haft tillgång till en dator förrens nu. Då jag direkt efter skolan eller jag hoppade över sista lektionen eftersom att jag hade en aning ont i huvudet, och slöjd är kanske inte det bästa då man har huvudvärk träslöjd dessutom så jag åkte hem till Magdalena som var så snäll och hjälpte mig med plugget. Det var i alla fall väldigt trevligt. Känner tyvärr att jag inte alls har någon inspiration just nu. Funderar på att mixa ihop en önskeoutfit.

Puss på er!

21.57 Audrey Hepburn


Just nu sitter jag upp i min otrooooligt sköna säng och ska alldeles strax fortsätta med plugget. Tänkte bara säga godnatt och det gör jag med en bild på Audrey Hepburn.

Godnatt! Puss på er!


20.45 Clothes By H&M


20.27 H&M och Plugg

Hej igen! Det blev ingen shopping men dessutom så hittade jag massor av saker som jag gärna skulle vilja köpa, men det är ju lite svårt när man inte har några pengar med sig? Haha Eller vad säger ni? Hur som helst så planerar jag att på torsdag hänga med mamma ut på stan en snabbis för att försöka köpa dessa grejer eller i alla fall delar av de. Tänkte visa er vad jag fastnade för om ni vill. Ska göra det och sedan blir det lite plugg. Francais.

Hugs

16.05


Hej på er!
Just nu sitter jag på mammas jobb och dricker kaffe inte så gott egentligen men jag var så sugen på något att dricka och kaffe var det ända som fanns. Haha, hur som helst har ni haft en bra dag? Min dag har varit bra men inte alls något speciell. Ska försöka övertala mamma att gå lite på stan med mig om ett tag. Men innan ska jag skriva lite om min gud då vi läser om antiken och mytologin på svenskan. Såg förresten denna hemska grej ang. Chris Browns brott mot Rihanna.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Kram

090210

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Sitter och lyssnar på vakna där de berättar ang. Chris Browns misshandel det är hemskt, de berättar att det är grov misshandel. Fick lite tid över tänkte därför skriva lite. Kommer hem klockan 15.00.

Ha en jättefin dag!

Besöksrekord

Det finns inte ord för hur oerhört glad jag är. Jag minns hur otroligt glad jag blev när besöksrekordet låg på 10 läsare. 125 sidvisningar är bara det jag drömt om jag trodde aldrig att det ens skulle nå upp i 50. Dessutom är era kommentarer bara för underbara. Jag vill säga tack för er som ger mig  kommentarer. Puss på er!

Godnatt!


I´m so happy and happy happy smile

Eller hur var det den gick? Ni vet den där låten. haha. Vi tar det lite senare.
Tusen tusen tusen tack för att ni finns alltså! Förstår ni att ni verkligen betyder något för mig. 105 sidvisningar är något som berör.


jag vet att ni har sett denna bilden väldigt många gånger men den förklarar min lycka väldigt bra.


miljontals pussar på er! Och sov gott! Det är ni värda

Chris Brown

Tyvärr så tror jag på det hemska ryktet om att Chris misshandlat talangen Rihanna. Vänner till Rihanna och Chris, journalister och andra vittnen berättar enligt rykten att detta är sant och att de sätt Rihanna skadad och att de väldigt ofta sätt exparet storbråka. Dessutom så läste jag en kommentar på posh24 att hon på expressens hemsida läst att Rihanna förts till sjukhus igår natt. Det var ju just igår natt detta hände.Det ska tydligen vara så att Rihanna varit otrogen med Kanye West vilket iof är väldigt dumt. Men det är aldrig okej att misshandla någon. Jag har tyckt mer och mer om Chris Brown och tyckt att han varit en cool artist som dessutom verkat vara en ganska härlig person. Men cool är han ju verkligen inte. Nu har han i alla fall förlorat ett fan. Riktigt riktigt korkat av honom. Det var väl bara att sig till Rihanna att hon gjort något dumt och sedan dumpa henne, svårare än så är det inte. Fruktansvärt dåligt av en föredetta favorit artist a la Sofia. Men nej nu har inte någon favorit längre. Ta det inte som att jag tycker det är okej att Rihanna varit otrogen. För det tycker jag inte men jag tror ni förstår vad jag menar.

Sheane Grimes

Vintage Fashionista
Åh vad snyggt! Rutig skjorta, stentvättade jeans, pannband och grymt snygga skor. Kan det vara bättre? En riktig drömoutfit. Bra gjort Sheane. Vad tycker ni?

Kärlek till er


Oj vad statistiken har ökat idag! Ni är verkligen bäst. Ni är guldvärda!

Många pussar till er!

Gårdagens outfit


Topp-Indiska
Jeans-Cheap Monday

Svaren

Favoritbloggar?

Det finns så många olika bloggar, men just nu har jag gillar jag Kenza, Natalie, Wlisa, Febb, Ellinorak, Louisestyle och Myfashion   

Vad vill du bli är du blir äldre?

Jag älskar att skriva och då menar jag inte bara blogg utan också att analysera saker, om jag är intresserad av något så brinner jag verkligen för intresset. Så journalist skulle vara riktigt kul!

Favoritbutik?

Det kan variera så himla mycket, men H&M, Zara, Gina Tricot och BikBok

 Pojkvän?

Nix, jag är singel

Favvomat?

Sushi!

Vad är det bästa du vet?

Att umgås med de som verkligen betyder något, göra det jag brinner för dvs. skriva och analysera saker som intresserar mig.

När börja du att blogga?

Minns inte riktigt exakt, men jag minns att jag startade min första blogg för att min syster hade en blogg. 2006 startade jag min första blogg.
Vad är ditt favvoplagg?(gärna bild:D)

Oj vad svårt! Räknas skor till plagg? Isåfall är det mina skor som jag fick i födelsedagspresent, om det inte räknas som plagg så är det nog koftor av olika slag har dock ingen speciell favoritkofta. Men koftor i allmänhet, helst en cardigan.

Favvoland?

Utan tvekan USA och England.
Favorit blogg?

Se längst upp.


Påminnelse

Vill bara påminna er om frågestunden som fortfarande pågår. Fråga på nu! Var inte rädda för att fråga någonting, dock svarar jag inte på för personliga grejer.

14.59 In My Dreams


Pannband-Asos.com
Tisha-Forever 21
Jeans-Forever 21
Kofta-H&M
Converse

12.53 Paus

Hej på er! Fortsätt gärna ställa frågor här. Har precis tagit en paus från pluggandet och ska snart bege mig tillbaka och plugga lite. Har franska prov på fredag omg på fredagen den 13 onde, men tro det eller ej men för mig är 13 ett tur nummer. Samtidigt som jag har so förhör imorgon, om jag inte blir sämre så tror jag att jag kan gå imorgon. Hoppas. Har inte alls någon inspiration just nu. Om ni har lust att läsa lite om melodifestivalen om ni alltså vill läsa om hur röstningen går till. Och självklart mycket mer klicka här.

Puss på er!

I need some help


Håller på att leta förbrilt efter en paljett topp är det möjligtvis någon av er som har sätt någon/har en som ni kan tipsa om. Det ska helst vara en för budget då jag hellre lägger ner mycket pengar på flera än bara en och sedan så ska det helst vara i en affär som finns här i Sverige alltså en sådan som man kan gå in i, helst inte en affär på internet för att förlklara det enkelt.

Hetast på Grammy Award

Inatt hölls stapeln av Grammy Award, det var fullsmockat med kändisar. Det ryktas om att superstjärnan Chris Brown misshandlade sitt ex Rihanna (Ja det ryktas om att Rihanna har ny kille och Chris ny tjej) men att Chris efteråt erkände sitt brott och själv ringde efter polisen då han satte sig i polisbilen och lämnade stackars Rihanna med blåmärken på armen och på grund av sin blåa arm har Rihanna nu ställt in sin första spelning på sin turné, Chris likaså men på grund av sitt brott. Om nu detta är sant. Hoppas det inte är det, jag tyckte Chris verkade vara ganska cool men det är han ju verkligen inte om han misshandlar någon.
Nu ska vi gå till gladare grejer tänkte jag. Som vanligt hade de flesta vackra klänningar och här är mina favoriter:

Miley Cyrus och Taylor Swift hetast på Grammy Awards!
Miley Cyrus
Sara Bareilles
Sara Bareilles
Taylor Swift
Taylor Swift
Duffy
Duffy
Audrina Patridge
Audrina Patridge
Carrie Underwood bytte också om under kvällen!
Carrie Underwood

Frågestund


Eftersom att jag nu inte har så mycket att göra. Så kör vi på. Fråga vad ni vill. Tills jag säger stopp
STOPP!

Nu får de allt ta och komma

Stretchjeans
Nej nu vill jag att dessa snygga jeans ska komma. Jag vi ha de nuuuuu. Ser fram emot när de kommer.

090209


Nice, Foto: Jag
Godmorgon finaste! Hoppas ni har sovit gott. Jag har sovit rätt så gott men vaknade upp av att jag mådde lite illa. Förhoppnngsvis blir jag bra snart igen. Min pappa ligger hemma med infulensa och jag ber till gud om att jag inte blivit smittad. För influensla är väl nästan det värsta som finns? Stackars pappa! Nu ska jag först ta det väldigt lungt och sedan så ska jag ta tag i lite läxor. Funderar på försöka starta en frågestund eftersom att kommentarerna ökar. Vad säger ni om det? Jag lämnar över ordet till er.

Puss på er! Hoppas ni mår bra och ha en underbar dag!

Tack för denna dag!


En bild från nyårsafton
Foto: Maria

Nu säger jag godnatt. Men innan jag gör någonting annat vill jag bara tacka för era kommentarer idag och de senaste dagarna ni är verkligen bäst. Ni är guldvärda. Tusen tusen tack för alla kommentarer! Du som frågade när Gossip Girl börjar igen så började de idag. På söndagar klockan 19.00 går det nu. Om du missade dagens avsnitt så går det i repris imorgon (måndag) klockan 14.45.

Godnatt och sov gott!

090208

Hej! Hoppas ni har haft en bra dag. Min dag har varit great. Den började med att jag blev väckt av lilla Sara som tydligen är hur morgonpigg som helst till skillnad från mig som säkert är den mest morgontrötta människan som finns. Gårdagen var i´alla fall väldigt bra. Anyway när vi sedan skjutsade hem I & S så åkte jag och mamma vidare till Uppsala där vi skulle fira en person som fyllde år. Så dit bar det, där var det en massa god mat och massa trevligt folk. Nu är jag hemma och tänkte fota dagens outfit på tal om det så har jag fått en kommentar om att jag måste posa mer på de bilderna men grejen är att jag egentligen inte har något bra ställe att fota på. Men sure jag ska försöka.

Pussar

Saturday Evening


Bild från Nice

Vill bara önska er en riktigt trevlig lördags kväll.

Pussar/ S


Nitar & Spets


Klänning-Urban Outfitters
Skor-Chie Mihara

The Fear

Hej på er finaste! Sitter här och känner mig rätt så handikappad med träningsvärk i både armar. ben och rygg. Känner mig väldigt stel i allmänhet, om en timme kommer mitt söta sällskap för kvällen. Ska alldeles strax fota dagens outfit i lite bättre kvalité till skillnad från de jag tog i morse.

Sitter och lyssnar på Lily Allens låt The Fear, det är inte direkt min typ av låt men jag har hört så mycket folk prata om texten på låten. Nu när jag lyssnar på den märker jag att de faktiskt stämmer. Texten är finare än finast, den handlar om att det inte är okej att banta då man egentligen är smal. Hur himla hemskt det är. Att det inte är okej. Tänk på alla som bara för att de har fått ätstörningar eller klagat på sin kropp fått anorexia eller bulimi. Det kan till och med gå så långt att en person blir så pass smal att den inte kan stå på benen och får därför sitta i rullstol resten av livet. Hur hemskt det än är så är det faktiskt sant. Dessutom är det mycket snyggare att vara kvinnligt kurvig en pinnsmal.Se bara på Beyoncé hur snygg hon är med en kvinnligt kurvig kropp. Bra gjort Lily faktum är ju att hon skrivit texten själv. Riktigt klokt Lily!


Forever 21 till Sverige?


Min favoriter från Forever 21. Gud vad roligt om det kommer till Sverige!

Mobbning= Inte okej


Varje gång jag ser denna reklam blir jag berörd för mobbing är verkligen något som är hemskt. Mobbing är verkligen inte okej.

Ändrade planer

Syster mår inget bra och därför är planerna ändrade så sötaste Ida och hennes lika söta lillasyster kommer hit ikväll. Ville bara att ni skulle veta det.

Kul att ni tycker om mina skor by the way och tack för att ni kommenterar i vilka är ni? inlägget.

Massa pussar!

Ha en jättefin lördagskväll!

Jessica snyggast klädd i fredags

Jessicas klänning kommer från Topshop och skor från Bianco Footwear samt smycken från www.asitas.se. Davids kavaj kommer från Sand. Skjorta, väst och jeans från Matinique. Skor från Bianco Footwear. Slips från Capasca.  Foto: Linus Hallsenius/TV4
Åhh vad snyggt. Klänningen skorna bandet i pannan. Hippiebandet är ju verkligen hett just nu!

090207


Förra årets vinnare Charlotte Perrelli, bild tagen från google
Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott? Det har jag gjort fast jag vaknade upp med en enorm tränigsvärk vilket är från gårdagen. Som var väldigt lyckad, att åka skidor är verkligen kul och jag är väldigt stolt över mig själv eftersom att jag inte ramlade någon gång förutom när jag körde rakt in ett träd och ramlade i gupp då jag gjorde det lite med flit. Jag tänkte nu kommer jag ramla. Men mindre bra var det att de tog 30 minuter att lämna tillbaka skidorna jag var oerhört nära att missa bussen. Men skönt var det när jag fick slappna av hemma hos Cissi. Då jag hade en härlig tjejkväll tillsammans med Cissi och Magdalena supertrevligt var det i alla fall. Dagens planer är ännu en tjejkväll fast tillsammans med syster. En kväll framför det som är bland det bästa nämligen Melodifestivalen. Såg by the way att Shirley Clamp som tävlar ikväll fyller år idag, vilken present det skulle vara för henne om hon gick vidare. Om ni vill läsa min recension om kvällens bidrag klicka HÄR.

Vad ska ni göra idag?


Ny design


My Shoes


Här är mina nya skor som jag fick i födelsedagspresent! Gaah vad jag älskar dem! Passar till precis allt. De kommer från Chie Mihara i Sturegallerian.

090205


Kofta-Urban Outfitters
Tisha-H&M
Jeans-Bikbok (Ser gröna ut men de är blåa)

Hej på er!

Hoppas ni har haft en bra dag, min dag har väl varit okej. Hade matteprov och det gick faktiskt ganska bra tror jag. Har egentligen inte så mycket att säga men bjussar på en dagens och sedan så tänkte jag meddela er om att i imorgon blir det ganska dåligt med upptatering eftersom att jag ska klockan 06.30 samlas på min skolas skolgård för att tillsammans med skolan åka till Kungsberget för att åka skidor och när jag kommer hem vid sisådär klockan 19.00 så ska jag ha tjejkväll tillsammans med C & M. Jag tror inte ens att det blir upptatering alls. Men på lördag är jag tillbaka och då mina vänner så ska ni få en rejäl upptatering i musikbloggen om Melodifestivalen som jag dessutom har fått lite fler besökare i, roligt! Glöm in att kika in där då om ni vill läsa om schlagern. Kika gärna in här också men det kommer inte handla om musik.
Nu: Plugg

Pussar!

Ny design i musikbloggen!


Min musikblogg

Jag tänkte bara påminna er om att jag nu kommer angagera mig en hel del på min musikblogg eller iof mer på denna men på musikbloggen kommer jag anagera mig på Melodifestivalen och jag skulle vara oerhört tacksam om ni berättade hur ni vill att jag ska lägga upp allt. Och om ni har något annat önskemål eller åsikter. Så berätta gärna det, ut med språket! Om ni har lust så kan ni alltid kolla in kategorierna om det jag redan skrivit om schalgern och det som jag skrev i fjol.

Puss och godnatt!

Stonewashed

Stretchjeans
Minns ni att jag bloggade om dessa jeans ovan att jag ville ha dem? Nu är de köpta och jag kan inte vänta förren de kommer! I´m so in Love!

Olivia Palermo

“The zebra-print rug is a bold statement, but taking risks is more fun,” says Olivia of her prized walk-in closet.

Olivia topped her sofa with mirrored pillows from Calypso Home “for a little Austin Powers touch.”

The art deco chair was a housewarming present from her aunt.

Olivia can i buy your appartment and walk in closet, you can buy my closet for $1000?

Mn kan ju bara drömma om vilka kläder Olivia har i sin walk in closet stor är den ju. Åh vad jag vill ha en walk in closet.

090204

Hej, förlåt för dålig upptadering men har inte varit på humör förns nu. Fråga mig inte varför jag varit på dåligt humör. Då det är lite för känslosamt. Men EMD räddar det. By The Way ett tips till er om ni har en dålig dag varför inte ta och sätta sig i lugn och ro och lyssna på bra musik, helst tror jag av en artist/grupp men det är helt upp till er. Eftersom att jag egentligen inte har särskilt mycket att berätta så slänger jag in en outfit på en av mina stilikoner nämligen Rachel Bilson.

Rachel Bilson - en äkta fashionista!
En speciell men ganska söt kjol tycker jag=).

Vill ni ha lite info om Rachel? Nu får ni det vare sig ni vill eller inte.

pussar


Monki


Hittade dessa snygga plagg från Monkis vårkollection älskar de svarta gladiatorsandalerna.

090203

Hej på er! Ledsen att jag inte bloggat tidigare men har inte haft tid för någon dator. Ända fram tills kanske 2 timmar sedan så satt Cissi och hjälpte mig med plugget, har nämligen matteprov imorgon, i´m very nervous! Eftersom att mina mattetalanger inte är de bästa, men för ovanlighetens skull kändes det riktigt bra och jag fick riktigt bra hjälp. Kom nyss på en grej, som jag kan göra imorgon, för det är nämligen så att min favoritbloggerska Kenza är på Vakna imorgon och jag var rädd att missa det men så kom jag på den brilijana idén att jag går upp vid sådär 06.30 och gör mig i ordning och då är jag lagom klar tills Kenza kommer, smart va? Så kan jag bara gå och klä på mig lagom till att hon åker och jorden går ju inte preci under om man missar 5 minuter eller?

Puss på er!

20.13 Jessica fight


Jag lämnar över ordet till er, vem av Jessica Alba och Jessica Biel har snyggast stil?
Själv tycker jag Jessica Biel.

20.02 Jessica Albas nya look

Cash and Jessica skrattade ihop!

Vad tycker ni om Jessica Albas nya frisyr? Tycker hon var riktigt söt i lugg och page. Dock är klänningen inget att hurra över.

19.59 Cupecakes

Hej på er, mitt förra inlägg kändes så himla överdrivet, men det hände en liten grej som är väldigt mycket över nu och jag kände att jag inte hade något val, var bara tvungen att skriva av mig lite, men självklart ska jag satsa, för det är verkligen det här jag vill. Och detta som är min passion. Jag älskar att skriva och gör det gärna hur ofta det bara går. Men det kommer inte bli flera inlägg per dag skulle sikta på 2-3 stycken men det gör väl inget eller? Men under sportlovet så ska jag satsa allt vad jag kan, kommentera minst 4 bloggar varje dag så får vi se vart det leder, förhoppningsvis leder det långt. Den förbaskade kameran ska hittas också. Och jag lovar att det kommer upp fler bilder, outfits och mycket mer! Istället för massa långa tråkiga texter, då menar jag inte att jag kommer sluta skriva om min vardag utan mer att det kommer inte bli massa tråkiga inlägg om att jag har bloggtorka, you name it!

Break The Ice

Det känns jobbigt att behöva säga detta men jag har helt enkelt inget val. Det är egentligen helt fel tillfälle om man ser på hur mycket jag verkligen vill satsa på att bloggen ska bli större och jag vill inte ge upp och de ska jag aldrig göra. Men jag känner att det helt enkelt inte går att kombinera bloggen med skolan. Jag måste ta en paus för att kunna satsa på skolan och försöka planera hur jag ska lägga in bloggen på ett hörn. Jag hoppas verkligen att ni förstår. Jag lovar att komma tillbaka när jag känner att jag kan kombinera bloggen, skolan och vännerna för vänner och skola går liksom före allt det andra. Sköt om er själva och era nära och kära

Pussar


Vilka är ni?



- Vad heter du?/Vilket kön är du?
- Vart bor du? (Bor du i Malmö, Sthlm osv osv.)
- Hur gammal är du?
- Varför läser du min blogg?
- Hur hittade du hit?
- Hur ofta läser du den?

Ex. Jag heter Anna och bor i Stockholm, jag är 13 år. Jag läser din blogg för att jag tycker den är väldigt bra. Jag hittade hit via bloglovin. Jag läser din blogg 3 gånger per dag.

Good Girl Gone Bad

Hej på er! Glömde helt bort att jag gått och hämtat vindruvor hur kan jag glömma det? Det som är så himla gott. Om jag ska vara helt ärlig så hur tråkigt det än låter så tycker jag faktsikt att vindruvor är godare än godis, jag skulle kunna slänga i mig hur många som helst okej då kanske jag inte skulle må särskilt bra efteråt. Ända sedan gästerna åkte hem vid 6-tiden så har jag suttit framför denna dator, då jag har pluggat, fixat lite och kollat på en intervju med Alice Svensson och en med Danny. Danny är en riktig sköning, det visade han även när jag träffade honom. Ingens utseende slår Chace Crawfords han måste vara den snyggaste människa som någonsin har skapats. Bra att han också gått ut med att han ibland kan stå och kolla sig i spegeln och tänka att han inte alls är snygg och att han alltid tänker ha fötterna på jorden oavsett vad som händer, likaså grabbarna i EMD. Oj vilket otroligt blandat inlägg detta blev. Ville bara säga godnatt.

Favoriter från H&M



Observera att det inte är tänkt att det ska passa ihop eller något

Stentvättat

Stretchjeans
Jag har letat förbrilt efter ett par stentvättade jeans och de är ju slut i hela jävla stan men på halens hemsida finns ett par rea dessutom. Måste köpas. Tack Ellinor för att du tipsade om de!

Audrey Hepburn


Bild från Google

Nu ska jag gå och vara lite social med mina gäster.
 pussar

LC, ER


Idag fyller en av världens största stilikoner och dessutom tror jag nog att det är min absolut största stilikon. Hon har gjort megasuccé i sin egen realityserie The Hills. Stort grattis till henne! Jag pratar självklart Lauren Conrad.


Men även så fyller en av våar yngsta skådisar år. Nämligen Emma Roberts, grattis till henne också!

090201

Godmorgon! Inatt drömde jag en dröm som aldrig någonsin skulle kunna hända i verkligheten men jag vet inte hur jag skulle reagera om det hände, jag skulle seriöst svimma och gråta sönder alla lyckotårar som det bara går att gråta, jag skulle be mina nära nypa mig miljontals gånger för att verkligen se om jag drömmer. Hur som helst så drömde jag att jag, syster och våran vän Lisa var tillsammans med våra föräldrar på en resa i New York och vi bodde på ett jättekonstigt hotell med en hiss vars passagerare (säger man så) dog när man åkte den (Okej det var jättehemskt ,men ni ska få se det roliga snart) på hissen var det bilder på folk som dött och en som hade dött hade vi lärt känna hur hemskt som helst. Men efter ett tag så fick jag reda på att jag skulle tillbringa en hel kväll tillsammans med en person och det var inte vilke person som helst utan nämligen världens snyggaste kille Chace Crawford. Minns att jag tyckte han var hur trevligt och rolig som helst. Ni förstår vilken otrolig lycka det skulle vara jag fick dessutom följa med honom och se hur det går till att spela in Gossip Girl. Har ni också drömt något sådant någon gång?

Hur som helst så kommer min släkt hit för att fira mig idag, ska bli trevligt. Har precis duschat och klätt på mig.

Ha en jättefin dag!

Puss!

RSS 2.0