My hat my lovely hat


Snyft snyft snyft, min mössa på bilden ovan är borta. Jag har ingen aning om vart den är. Den som jag tyckte så mycket om. Under tiden att vi var i New York 06-07 bodde jag i pricip i den och hela den vintern också. Men när våren kom så försvann den. Det upptäcktes när nästa höst kom. Någon som sätt den haha? Men men det blir bara att köpa en ny mössa då. En lika snygg ska det i alla fall vara!

Måndag


Asgammal bild, men den får duga.
Hej på er! Jag har äntligen kännt att min inspiration börjar komma tillbaka en aning i alla fall. Egentligen vill jag inte blogga om vad jag gjort under dagen men eftersom att jag ofta får höra att det är mycket intressant av er som läser, så kan jag göra det för er egna skull. Ville bara säga det.

Måndag idag, jag känner mig segare än segast och det är verkligen inte min dag. Mina kläder kliar eller rättare sagt lapparna i mina kläder, jag minns det från när jag liten och att man alltid klippte bort de där lapparna för att det brukade störa en och att man hela tiden gick runt och kliade. Nu i tonåren har jag aldrig haft det problemet riktigt men nu förstår jag att jag hade en smärta på grund av det där lapparna, en annan orsak var att linnet och min tröja hela tiden åkte upp på grund av att båda satt väldigt tajt vid kroppen. En sak är dåligt. På tal om tröjor, jag köpte igår två helt vanliga enfärgade tröjor och båda är stolek 40 för att jag ska få lite oversize, den ena är oversize men den andra den är förliten är inte det konstigt? Någon kanske har satt ut fel storlek eller vad tror ni? För 2 exakt likadana tröjor fast olika färger exakt samma storlek borde väl också vara exakt lika stora låter inte det rimligt? Nu ska jag alldeles strax gå tillbaka till pluggandet av SO.

See you later aligators!

Söndag

Eftersom att jag inte för någon respons och eftersom att jag ändå har lidit av sjukdomen bloggtorka hahah. Så måste jag tyvärr meddela er att jag nu tar en paus ifrån bloggandet. Jag vet inte hur länge pausen varar.

So long!

I Love New York, foto från 2006

Ni ser hur lång tid jag inte kunde vara utan bloggen. Haha. Nej men jag ska verkligen försöka göra vad jag kan för att få mer läsare det hela kanske beror på mig, jag ska inte klaga på er. Jag är bara oerhört tacksam att ni läser oavsett vad jag skriver om. Jag funderar på att satsa på att lägga ut den där berättelsen jag börjat lägga ut. Den har ni väl inte missat? Annars får ni hojta om ni kommer på något, jag ska också göra mitt bästa för att det inte blir några fler tråkiga inlägg. Kameran ska laddas. Kanske att ni får lite bilder från sommarkrysset igår som var helt magiskt. Ida tack för att du sa att vi skulle flytta längst ut haha. För vet ni? Måns stod precis bakom oss under alla uppträdanden ibland även bredvid. Jag trodde aldrig att jag skulle tycka att någon var snyggare än Chace Crawford, men jag tror banne mig att Måns Zelmerlöw är det. Eller tror han är det. På tal om kändisar.
Som ni flesta vet så har jag flyttat och pappan i familjen som köpte vårat hus, äger ett smyckesmärke om jag förstått det rätt då han också designar smycken. Han designade Prinsessan Madeleine förlovingsring. Så jag har alltså träffat han som designat den det ni!

So long!

 


Lördag

Godmorgon! (Godförmiddag!) Har ni sovit gott? Jag har väl sovit gott. Jag har lite bråttom nu, jag och min vän har ett riktigt stort problem nu. Jag måste få tag på henne. Det måste jag verkligen. I alla fall idag ska jag och mina två vänner gå på Sommarkrysset för att se Måns som är programledare. Där kommer det stora problemet. Vi ses kanske senare. Eller vi ses senare.


Friday Night

This is how it works
It feels a little worse
Than when we drove our hearse
Right through that screaming crowd
While laughing up a storm
Until we were just bone
Until it got so warm
That none of us could sleep

On the radio
We heard November Rain
That solo's really long
But it's a pretty song
We listened to it twice
'Cause the DJ was asleep


only hope

Hej mina vänner! Jag hoppas att ni mår bra, uppdateringen har inte varit den bästa. Men det händer en massa grejer i mitt liv just nu som ni kanske märkt. Allt ska vi inte ta upp. Men det jag kan avslöja är att det är enormt mycket i skolan såhär i början av åttan. Sedan så har jag hela veckan försökt få kontakt med en vän då vi skulle bestämma en grej och jag är sådan person som gärna vill ha klart allt dagar innan vi ska träffas. Sedan har jag gjort en massa andra grejer som lyckats komma framför bloggen. Sedan har jag helt enkelt inte haft lust. Men jag hoppas att ni förstår och att ni inte har lidit allt för mycket. Jag ska göra mitt bästa med intressanta inlägg och uppdateringen.

Ha en underbar helg!

090826

Godmorgon! Idag ska jag vara aktiv, jag ska få mer läsare och trogna läsare, ni kanske förstår att det inte är så kul när man en dag har 56 läsare och 2 dagar efter och framfåt har man 11 igen. Säg inte nu att det kanske beror på mig, för det förstår jag med. Men om jag ska kunna få trogna läsare och om jag nu tappar så många läsare måste jag ha en spark i baken dvs att ni hjälper mig och berättar vad som skulle göra bloggen bättre. Snälla hjälp mig nu, det är det här jag brinner för jag vill inget annat i livet än att en dag bli en stor journalist och att få minst 100 trogna läsare skulle betyda så extremt mycket för mig. Så snälla söta ni, vad kan göra bloggen bättre?

Det är inte så att jag inte vet hur jag ska göra för det vet jag och jag tänker inte ge upp när det gäller att uppnå mitt mål för jag är grymt målmedveten ska ni veta.

look at the stars and they all shine for you

Folk som vågar säga vad dem tycker, som vågar säga ifrån, som vågar stå för den dem är. Dem är mina idoler!

Alicia Keys är en tjej med attityd!


We heard November RainThat solo's really long

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag, min dag har jag egentligen inte så mycket att säga till om allt var mitt val. Men nu lämnar vi det. Just nu lyssnar jag på dubbel musik med Regina Spektors-On the radio i öronen (därav rubriken) och pappa som spelar finfint på sin gitarr. Jag tänkte egentligen bara skriva ett inlägg så ni vet att jag lever och att allt är bra med mig.

Puuuuuuuuuuuuuuuussssssssssss

Måndag

Hello Guys! Tja, min dag har väl varit bra förutom att jag hade världens mest häktiska morgon. Jag var jätteglad ovanligt glad för att vara morgon, jag tänkte att jahapo nu ska man till skola ta nya tag och allt börjar på allvar, när jag kommer till tunnelbanan står det att tåget mot ropsten går i blåa linjen(ni kommer förstå varför jag skriver så senare) och jag är fortfarande på gott humör, men när jag kommer ner till perrongen så har tåget jag skulle ta kommit 1 minut för tidigt och tror ni inte att nästa tåg är försenat? Jo självklart så då var det bara att vänta. Efter ett tag kommer det upp en information om att röda linjen mellan Mariatorget, Stadion/Karlaplan är avstängd. Då tänker jag att det inte påverkar mig, men för varje minut som går ökas minuterna som tåget går, jag börjar fundera att varför det i hela fridens dar kan göra det, för det var inga små minuter det ändrades, utan typ från 6 till 16 minuter, efter ett tag pacerade tiden tiden då jag börjar och då tänkte jag att nej nu måste det vara något fel, så jag går till tavlan där det står vilka linjer som är vilka och tror ni inte att det är röda linjen som går mot ropsten?

Stackars den där engelsmannen som frågade mig om hur han skulle göra, jag var nog lika förvirrad som han, jag kom nog med världens sämsta information. Men trög som jag är på morgonen får jag och sätter mig vilket kanske iof inte är så konstigt med tanke på att tiderna på tavlan hela tiden ökas, minskas, ökas så jag tror helt seriöst att tåget bara är försenat men inte förrän tavlan slocknar, får jag ringa upp min snälla mamma som får in mig i en taxi som kör till karlaplan för att jag sedan får ta tåget därifrån. Det slutade med att jag missade hela första lektionen. Lyckat! Men är det någonting som SL måste lära sig är det att komma med nogrannare information, för man fattade absolut ingenting.
En grej som dock var ganska kul, som mamma nyss berättade var att hon skulle köpa limpa i Östermalmshallen och framför henne står en man som tar halva limpan, mannen som tog halva limpan var ingen mindre än Benny Andersson. Så hon köpte halva den. Kul va?


Sunday


Godmorgon! Gårdagen var grymt lyckad. Först spelade jag Lisa och Maria en massa guitar hero och sedan fick Maria för sig att vi kunde sticka ner till stadion för att tjuvlyssna på Coldplay bredvid stadion så det gjorde vi självklart. Då fick jag totala bakblickar på förra året. Även om man inte såg något så var det kul att stå där och lyssna ändå, Chris Martin sjöng lika bra som han gjorde i globen. När de sjöng Lovers In Japan släppte de ner pappersfjärilar som vi fångade haha. Shit vad avundsjuk jag blev på dem som var där. När dem sjöng The Scientist gick vi därifrån för att slippa storböla. Idag hade jag tänkt höra med Ida vad hon gör har inte träffat henne på hela sommaren och det är inte okej. Hur som helst så ska jag nu gå och göra något att äta. Ha en underbar söndag!

SaturdayLördagskvällen spenderas tillsammans med syster, hennes vän Lin och min och systers gemensamma vän Lisa som äntligen flyttat hem efter ha bott i Belgien i 6 år. Förmodligen kommer det bli en massa skratt och en massa Guitar Hero. Ha en underbar lördag!

Kommentera mera

Jag hade inte tänkt att blogga just nu men jag ville bara säga att jag uppskattar era kommentarer mer än vad ni tror, det är ni som får mig att blogga, ju mindre kommentarer jag f¨år desto tråkigare blir det för mig att blogga. Jag ville bara att ni skulle veta det, jag uppskattar hemskt mycket att ni läser och sådant men ni får gärna lämna spår efter er, just nu behöver jag höra fina ord. Känn inget tvång men jag ville bara säga det här.

Friday i´m in love

Tjo! Måste skriva ett litet kort inlägg ska snart iväg igen för att möta upp Anja. Då vi ska köpa en grej, som jag kanske berättar mer om senare, får se om jag köper lite grejer som jag behöver också. Men om jag känner oss rätt så kommer vi gå hem hit och bara lyssna på Måns och snacka om honom och killar. Men det vet jag inte, vi kanske får oss att göra något helt annat men det skulle vara konsigt det. Nu måste jag rusa. Ha en underbar dag!
Se youuuu,

loniest city of all


Bildbomb kan man väl säga

Torsdag


bild från Nice på mig och maria
Tack så jättemycket för era otroligt fina ord ni skrivit till mig under min paus som blev längre än planerat med tanke på att internet pajade. Men jag hoppas att ni inte lidit allt för mycket. Tyvärr måste jag meddela er att jag måste ta ännu en paus på grund av lite grejer som jag inte tänker ta upp just nu, men jag behöver lägga bloggen bakom mig ett tag och inte känna att jag har en massa grejer att göra då bloggen är inräknad. Det handlar inte om att jag tröttnat på att blogga snarare tvärtom, men nej jag ska inte gå in på det just nu. Snälla snälla snälla snälla skriv något fint till mig den här gången jag vet att ni kan. Det behöver inte vara något väl uttänkt. Jag behöver lite skratt när jag är tillbaka vilket jag inte riktigt vet när det blir. Det får vi se.

Men ni får ha det så jättebra tills vi ses igen!

Update: Med tanke på att jag inte kan känna bloggning som ett behov och för att jag faktiskt har trogna läsare som kanske borde bli lite bättre på att kommentera men annars är det ok. Jag kan uppdatera, men förvänta er max 2 inlägg per dag. Jag behöver fina ord från er. Ni är guldvärda som läser. Men ni är ännu mer guldvärda om ni kommenterar mer. En snäll kommentar förgyller min dag och nu behöver jag dem mer än någonsin.

en liten paus


Nu tar jag åter igen en liten paus från bloggandet. Förmodligen kommer jag tillbaka på onsdag. Men imorgon kommer jag inte att uppdatera, då jag ska på begravning. Tills jag kommer tillbaka kan ni väl berätta något kul för mig, snälla! Må bäst tills vi ses igen.  Puss


back to schoolJahapp, då var det tillbaka till skolan igen då. Det känns väl ganska bra, förutom att det var helt sjuuuukt skönt med lov. Det mest sinnesjuka är att det tog slut så himla fort vart tog lovet vägen? Men den här sommaren har varit en av mina bästa i livet. Egentligen har det inte hänt särskilt mycket, det ända jag i pricip gjort är att ha tagit det lungt och umgåtts med familj och vänner, varit på 3 konserter, 1 mer uppskattad än de andra 2, men Madonna är någon man verkligen måste ha sätt i livet om man fått chansen. Man behöver inte göra mycket för att en sommar ska bli grym. Det kan jag konstatera.

22.11 World Record

Shit såg ni finalen av 100 meter? Helt sinnesjukt. Usain Bolt 22 år gammal och ett totalt överlägset världsrekord! My god. Man kan ju säga att man inte skulle ha en chans, när han var i mål skulle jag ha tagit ett steg ifrån startgrejen. Haha seriöst. Begåvad kille kan man ju verkligen konstatera att han är. Ville bara säga det.
godnatt

18.13 on and on back to school

Hello Guys! Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag. Men nog med det. Jag är sjukt taggad inför skolstarten imorgon! Eftersom att min bloggtorka fortfarande finns kvar tänkte jag dela med mig av min spellista på spotify. Enjoy or not.
Use Somebody-Kings Of Leon
Anna-Hello Saferide
When It Was good-Flipsyde
Visit To Vienna-Sahara Hotnights
Solen i ögonen-Lars Winnerbäck
Misery Busniess-Paramore
My Life Wolud Suck Without You-Kelly Clarkson
Beat It-Michael Jackson
On and on-Agnes
On The Radio-Regina Spektor
Broken Strings-James Morrison feat. Nelly Furtado
About You Know-Timo Räisänen
Give it 2 me-Madonna
The Fear-Lily Allen
Dancing in the dark-Bruce Springsteen
The lonliest city of all-Sahara Hotnights
Better-Regina Spektor
Wasted-Carrie Underwood
Neon Lights-Sahara Hotnights
Yellow-Coldplay
Dance With Somebody-Mando Diao
Before he cheats-Carrie Underwood
17 år-Veronica Maggio
Gloria-Mando Diao
Fidelity-Regina Spektor
Elegi-Lars Winnerbäck
Phantom Limg-The Shins
Easy Silence-Dixie Chicks
Last Name-Carrie Underwood
Im in love with the girl-Gavin Degraw
Lost!-Coldplay
Om lämnade mig nu-Lars Winnerbäck och Miss Li

13.36 Lördag

Godförmiddag! Just nu har jag tyvärr lidit av bloggtorka. Så vi ses kanske senare om jag får tillbaka inspirationen.


00.33 Milo Ventimiglia och Måns Zelmerlöw lika som bär?


23.24 i can´t found any words and this is one of the best eavnings ever.

Hej alla! Ledsen att det var lite off här igår, men jag hade annat att göra. Men bättre sent än aldrig right?

Som rubriken säger jag finner inga ord för hur underbar denna var. Helst av allt vill jag tillbaka till då allting började. För varje gång jag ser honom blir han snyggare och snyggare, han liknar Milo Ventimigla när han var med i Gilmore Gilrs, så sjukt mycket. Det är nog bara mamma som förstår att han då är jäääääävligt snygg. Åh, jag tror banne mig att jag bara ska lyssna på denna underbara kille i framtiden. Jag får gåshud, den här killen var den första artisten så verkligen berörde mig. När han sjöng den obeskrivligt vackra balladen Impossible kom tårarna och gåshuden steg, det fick mig att tänka tillbaka. Även när han inlädde med låten Brother Oh Brother, det skapade minnen så starkt att jag inte finner ord. Vi stod längst fram och var där ända från klockan 12.30, men det kan jag verkligen inte ångra någonstans för det var det värt det, även om vi fick lida av både värme och hagel så var det värt det. Det är bland det bästa jag vet när en artist på en konsert bjuder så himla mycket på sig själv som denna killen gjorde. Jag trodde jag skulle dö av nervositet när jag och Anja stod kön för autograf. Jag är lyckligare än vad jag var den där "dåliga" dagen i maj för ett år sedan...
Tack Anja för att du följde med, det var ett nöje att vara där med dig tråkmåns;), *internt skämt mellan mig och Anja*. Jag hoppas du inte blev besviken på min recension. Jag ska försöka visa dig en bild på Milo. Jag lovar. För er som inte förstått så var detta en helt bedårande konsert med en kille vid namn Måns Zelmerlöw. En negativ sak men som också är värt det är att jag har fruktansvärt ont i halsen av allt skrik och med sjungande.... Juste en grej som faktiskt var dålig vilket var mitt fel var att jag gäspade mitt framför Måns ögon under han genrep, men att jag inte tyckte om honom borde han gått och väl ha ändrat uppfattning när han såg mig skrika så att min stämband sprack....

PS. Bilder kommer senare DS.


18.01

Hej, just nu sitter jag och väntar på att Anja ska ringa mig vilket inte har gått särskilt bra, med tanke på att min telefon gick sönder imorse. Vi skulle egentligen ha pratats vid för en timme sedan men nej, det skulle vi tydligen inte om min telefon fick bestämma. Så när mamma kom hem gick vi snabbt ner till stan för att köpa en ny telefon så nu ahr jag det. Men varför ska allt vara så himla komplicerat för? Kan ingen förklara det för mig? ANYWAY dit jag ville komma med här inlägget är att jag tyvärr inte kommer att blogga något mer idag med tanke på att jag har en mängd grejer jag måste göra. Ha en fortsatt trevlig dag.

XOXO

12.23 Morning

Godmorgon, godförmiddag eller vad man nu kan säga. Hoppas ni har sovit gott. Det har jag gjort. Som jag skrev igår så har jag en hel del jag måste göra med tanke på att jag träffa en massa människor de kommande dagarna innan skolan börjar. Men att fixa inför skolan kan vara hur kul som helst. Nu ska jag också hitta den där förbaskade kameran. Som faktiskt verkar ha något emot mig. Ha en underbar dag!


Måns Zelmerlöw-Hope & Glory

22.28 Audrey Hepburn


Okej ni fick inte riktigt se på bloggning idag ledsen för det, men jag hittade inte kameran som jag planerade att jag skulle hitta och visa er lite nya prylar, men det får bli en annan gång. Jag tror inte ens att ni vill veta om min dag istället slänger jag in en bild på Audrey Hepburn och en liten lista om vad som händer resten av veckan mest för att jag ska kunna hålla ordning på det själv och det är här jag kollar för det mesta. Oj vad egotrippad jag lät.  

Onsdag: Fixa grejer inför skolstarten, ringa Anja och Lisa
Torsdag: Träffa Anja, handla inför fredag, ev. möta upp Lisa
Fredag: Gå upp 07.00-07.30, gå till Gröna Lund, köa för MZW konsert, 20.00 Måns Zelmerlöw konsert.

Det var allt för mig! Godnatt!

15.35 Chace Crawfords nya kärlek

Vi hoppas att detta var en lovematch!

Vi vet alla vem Chace Crawford är som tog oss alla med storm som sin roll som Nate Archibald i Gossip Girl. I Gossip Girl är alla skådisar förutom 2 det är Chace och det är Taylor som inte har någon från serien. En lång tid nu har vi fått se killen som singel och utan en tjej bredvid sig. Men här om veckan när en award gala hölls i Los Angeles var det något ansikte som liknade Chace som på efterfesten sågs ha lite uatv en romans tillsammans med Twilight-stjärnan Ashley Gree. Det vore kul om världens snyggaste man har/får ihop det med någon och just Chace och Ashley skulle vara ett väldigt sött par. Bara det håller. Vilket jag hoppas.

12.42 Tuesday

Lauren Conrad behöver inte The Hills!

Goodmorning Sunshines!

Jag tycker att vi börjar dagen med lite inspiration från den alltid lika snygga Lauren Conrad, kanske lite trist med randigt som inspiration men jag blev så kär i outfiten. Idag hade jag tänkt att ni skulle få se på bloggning, jag har nämligen flera inlägg på gång. Det kändes oerhört skönt att ha tillbaka sina läsare igår, det värmde verkligen. Tack! Nu ska jag inte göra detta inlägg tråkigt.

So long


00.01 Godnatt


23.19 Pictures from the concert


Jag, Maria och Mamma


Madonna!


Ja, 60 000 pers är inte så lite kan man väl säga.

För att jag är så himla snäll och för att jag ändå har det väldigt tråkigt för tillfället så
kan jag ge er en kort recension av konserten även om det inte är såmycket att recensera.
Vi vet alla att Madonna är och kommer alltid vara en utav världens allra största artister,
hon är en grymt proffsig och erfaren artist det kan ingen säga emot. Hennes låtar sitter, d
e går att både dansa och gråta till om man så vill. Men något som jag faktiskt
måste kritisera när vi ändå snackar recension så måste jag säga att det var en aning
 prektantiöst, att Madonna är oerhört perfektionisk märks på långa vägar. Allt var noggrannt.
Det blev lite för mycket där. Men som jag sa och som jag tror att de flesta vet är Madonna en av världens största artister,
och det går det verkligen inte ta miste på. Madonna är speciell och det är inget fel med det. Det är oerhört häftigt att ha
sett en sådan här stor konsert, jag ångrar inte någonstans att jag gick. I helhet var konserten något mer än helt okej.
Den får 3,5 i betyg. Tack pappa för att du fixade biljetterna!


20.55 I love music


Ni som känner mig vet att jag är på gränsen till en musiknörd eller på gränsen jag ÄR en musiknörd. För mig är det ingen sommar utan en konsert, livet fungerar inte utan musik. Livet går liksom inte vidare ni vet.... Så nu tänkte jag dela med mig av lite utav det som jag nu har fastnat för totalt i musikväg alltså. Enjoy!
Strawberry Swing-Coldplay, Easy Silence-Dixie Chicks, Tiger Montain Prestant Song-Fleet Foxes, One Minute More-Måns Zelmerlöw, Teadrops On My Guitar-Taylor Swift, Voice Inside My Head-Dixie Chicks, Love Story-Taylor Swift, Give It 2 Me-Madonna,Long Way Around-Dixie Chicks, Solen I Ögonen-Lars Winnerbäck, Like A Virgin-Madonna,
Fler låtar kommer om ni är intresserade alltså.

19.28 Dream a "little" dream

Hej! Nu är jag hemma, efter en resa till Göteborg för Madonna konsert + en heldag på stan med mami. Dagen har varit bra trots att jag vaknade upp på dåligt humör på grund av min mardröm som jag drömde. Nu får ni veta den oavsett im ni vill eller inte. För att ni ska fatta något så måste jag först berätta att jag och min vän Anja har bestämt att när vi slutar gymnasiet så ska vi flytta till Los Angleles. Anja ska söka till American idol och jag ska gifta mig med Zac Efron (om han gjort slut med Vanessa Hudgens) och bli en världsberömd musikjournalist.

Så inatt drömde jag att jag skulle (detta är då jag och Anja slahit igenom och båda är världsberömda) ha en helkväll tillsammans med Zac som jag då gift mig med. Men istället för att få en helkväll får jag telefonsamtal stup i kvarten av tusentals kollegor till mig och människor från Anjas manegment som försöker få mig att recensera Anjas konsert, men jag säger att jag inte tänker göra det oavsett hur mycket dem tjatar. Men dem ville inte ge sig, de skrek på mig och verkligen tvingade mig.

Efter 5 samtal hade jag fått damp och var med flit väldigt otrevlig mot dem. Men nej dem skulle verkligen inte ge sig. När jag hade fått de 20 onde samtalet(jag skojar inte) så ringde det en snubbe som försökte fjäska allt, han sa något i stil med: "Snäääääääälla, du är bäst, jag älskar dig och dina artiklar, du är den vackraste människan på hela jordklotet snälla snälla snälla" då fick jag nog och sa att: "Okej, det är första och sista gången jag gör det, men först måste jag ringa Anja och fråga om det är okej först, efter det kan ni snälla låta mig vara ifred".

Så så var det med det och jag fick vara ifred från otrevliga journalister och manegmentmänniskor den kvällen men samma kväll när alla samtal var avklarade så ringde alla i min familj. Och min stackars man var helt otålig och började kittla mig och verkligen försöka få mig att sluta snacka i telefon, det slutade med att vi bråkade om att jag hade pratat med massa vänner och bråkat med dem. Sådan tur var löste det sig, men när jag hade gjort den recensionen så fick jag ytligare 75 samtal på en dag av journalister som ville att jag skulle skriva en artikel i deras tidning eller att jag skulle skicka recensioenen till dem.

Halleujah hoppas ni inte blev utråkade av att läsa det där. Nu ska jag förberda ett desto mer intressant inlägg till er.

XOXO


23.46 Autumn


H&M
Sommaren är snart slut, hösten närmar oss med stormsteg. Även om sommaren är något utav det härligaste som finns så kan jag inte tycka illa om hösten. Hösten är något speciellt, visst skolan börjar, man kan inte sätta foten utanför dörren utan ett paraply, men om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att det just ska vara så. Skolan kan faktiskt vara rolig och när regnet smattrar mot fönsterutorna finns det en grej som är något utav det mest mysiga som finns nämligen ligga insvept i en filt, iklädd i en mysig tröja och bara slappa framför en film med en stoooooor kopp the i handen. Erkänn det är lite mysigt?

Mina vänner nu framöver kommer bloggningen bli bättre och bättre, men jag har en liten bloggtorka och om jag ska kunna nå mitt mål och om ni ska få något intressant att läsa om vill jag nu ha eran hjälp. Därmed ber jag er svara på dessa frågor:

Är det något ni saknar?
Är det för mycket av något?
Är det något jag kan göra bättre?
Har du något annat du vill tillägga?

XOXO

16.49 minutes to save the world


 


 

16.19 i don´t wanna hear i don´t wanna know, please don´t say you´re sorry

H&M, F21

Hello guys! Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag bättre nu, även om jag är trött och förbaskat hungrig. Om några timmar bär det av till Vadstena och efter det GÖTEBORG! Där jag, mamma, pappa och Maria ska se den omtalade Madonna. Kommer någon av er också vara en av 60 000 pers? Ha nu en kanon helg! Kram

PS. Rubriken har ingenting med varken outfiten eller att jag är arg på någon. Det är bara den första textraden ur en madonna låt som ploppade upp i mitt huvud. DS.


Filmmarathon

Håll ut snart är sommarlovet över. Just nu har jag all lust att amputera bort min fruktansvärt jobbiga näsa som är så täppt att jag knappt kan andas. Min hals gör ont , jag är yr i huvudet efter allt tv-tittande. Just nu ska jag lämna tv och datorn ifred typ en vecka framöver. Annars kanske mitt huvud exploderar eller så kanske jag får fyrkantiga ögon. Hoppas ni inte lider för mycket efter mina inlägg och jag vet detta inlägg kanske är för personligt men jag var bara tuvngen att skriva av mig. Tack till er som går in och läser även om uppdaterningen är usel. Ni är guldvärda.


RSS 2.0