Dagens låtKaty Perry- I Kissed A Girl

Söndag

Hej! Jag är hemskt ledsen för dålig upptadering men för ovanlighetens skull har jag mina ursäkter-inte hemma mycket läxor mm. Idag har vi varit och kollat på lägenheter. När jag kom hem så började jag vända upp och ner på min skivsamling med 50 skivor minst, om ni tycker 50 skivor är väldigtmycket så är det ingenting jämfört med pappas skivsamling som ligger på ungefär 500 skivor skulle jag tippa på. Men i alla fall så har jag kollat igenom vartenda fodral för att försöka hitta det där förbaskade sims spelet. Som jag har lagt på världens bästa ställe, eftersom hela mitt rum är upp och ner vänt, haha! Ska fortsätta leta efter det ska jag göra lite vettigt och plugga in det sista till SV-provet imorgon.

Hoppas ni har haft en jättebra helg! Pussar!

Onsdag

Hej allihopa! Hoppas allt är bra med er. Själv har jag ont i ryggen. Om ni tänker att jag har gjort illa mig tänker ni rätt! Hästen som jag red bockade och tvärstannade så jag låg på marken tillslut. Men nu ska vi inte prata om et, förutom det så har min dag varit rätt okej, ska inte sitta och skriva ner vartenda känsla men i alla fall kom jag i en toppen träslöjds grupp. Vi hade även skolfoto idag, jag upptäckte för första gången att jag hade smilegropar. Hihi! Jag lovar bloggen och er hela tiden att jag ska göra saker. Men nu säger jag på hedér och sambete att jag ska lägga upp dagens outfits och lägga in mer bilder. Nu ska jag nog gå och lägga mig! Sov så gott! Godnatt!

Godnatt

Innan jag stänger ner datron tänkte jag ta och säga Godnatt, Hoppas ni får en riktigt trevlig natt! Ni får inte drömma några mardrömmar!´Så nu säger jag Godnatt!

Favorit i repris

Jag startade en ny blogg för att det gick helt enkelt inte att vara 13 bast och ha en blogg med mitt förra namn. Jag skämdes över det. Men självklart tänker jag inte radera bloggen men jag kommer använda denna. Men om ni har lust kika in och kolla på lite favoriter i repris eller om ni som är helt nya läsare får gärna kika in där och läsa min gamla inlägg. Gärna denna nya blogg också:-).

Kram!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0