Guadeloupe


Maria, Gustaf och Anna

Då var man äntligen hemma höll jag på säga och det vill jag väl på sätt och vis säga men samtidigt längtar jag tillbaka till värmen, till alla rutiner, till Virgin Pinja Colada, Ananas juicen och ja you got it men jag har saknat mina vänner och min alldeles egna säng. Ovan har ni fem bilder som är tagna från min mobil fler bilder kommer så fort de är uppladdade.

Må bäst!

15

När ni läser det här sitter jag förmodligen på ett plan på väg mot varmare ställe, på väg mot att ta det lugnt. Jag vet förmodligen om jag kan känna mig stolt över mig själv vad det gäller skolan och jag kan bara leva i nuet och slippa tänka på massa saker.

Må bäst

Dream a little dream


Veckorna flyger iväg, allt flyger iväg som attan. Tiden flyger iväg fortare än vad jag själv hinner med. Det gör mig sjukt förvirrad och snurrig. Har sjuk resfeber och är stressad och nervös över mina betyg. I synnerhet är jag orolig över mitt musikbetyg så här är det:
1. Om jag förväntar mig på det värsta så kommer jag i alla fall bli sjukt frustrerad om det bara blir G
2. Om jag förväntar mig på det bästa så jaaa då fattar ni ju själva blir det G så är det ett rent helvete
3. Om jag inte tänker på det så kommer vad som helst förutom VG eller MVG bli förjävligt.

JAG VET hur mycket jag tjatar om att man ska vara nöjd med ett G osv men ni som inte känner mig förstår inte hur viktigt det här är för mig och hur mycket jag kämpat. Det har och göra med det jag skrev igår mer än så kan jag inte säga för att det ska bli för personligt.

HUR SOM HELST så ska jag nu börja packa snart och jag måste få i mig något.

Må bäst!

Sweet Silver Lining

Den här låten är till er. Ni vet vilka ni är.

Im going home
Downhearted and hoping
Im close to some new beginning
I know
Theres a reason for everything
That comes and goes

But so many people are looking to me
To be strong and to fight
But Im just surviving
I may be weak but Im never defeated
And Ill keep believing
In clouds with that sweet silver lining

Most days
I try my best to put on a brave face
But inside
My bones are cold and my heart breaks
But all the while
Somethings keeping me safe
And alive

Chorus

I wont give up like this
I will be given strength
And now that Ive found it
Nothing can take that away


Please don´t leave me


Imorgon är det min sista dag i skolan för den här terminen vilket känns både skönt och tro det eller ej men det känns faktiskt också lite vmodigt. Anledingen till att det känns skönt tror jag är ganska så givet. Men anledingen till att det känns vmodigt är att det här varit den klart bästa terminen i hela högstadiet men det har också varit den jobbigaste. Det har varit den bästa för att jag har vuxit som fan som människa. Jag är inte samma människa som jag var när jag började nian, det har jag flera personer att tacka för. Vissa människor har gjort mig starkare genom att visa att de uppskattar mig och finnas där för mig och andra människor har gjort det på motsatta sättet men det har gjort mig så mycket starkare så att ni inte kan ana. Men framförallt är allt detta en särskild persons förtjänst som jag inte vill nämna men han vet vem han är och ni som känner mig vet vem jag pratar om. Sen så måste jag ta farväl av en mycket bra vän till mig i klassen som flyttar tillbaka till Uppsala nästa termin och jag beskriver honom kort: Det är han som sätter igång snacket. Så tusen tack till alla er som alltid finns här och sedan tack till er som varit ett stort stöd för mig under denna terminen ni vet som sagt vilka ni är.

Terminen har varit jobbig för att jag har kämpat hårdare än hårdast och jag har varit övertaggad på ett prov, gråtit över prov och gråtit av stress.

Jag finner inga ord för den här terminen förutom att jag har aldrig varit så här lycklig i hela mitt liv och jag har aldrig varit så stressad i hela mitt liv.


Må bäst!

Söndagen den 12 december


Har haft en jättemysig dag, mest ensam på stan och sen fika hemma hos Johan och Magdalena. Idag blir det att lägga sig tidigt och det fattar jag faktiskt själv, för imorgon blir det tidig uppstigning ska nämligen vara i skolan 7.30 men faktum är att Lucia är väldigt mysigt och det ska faktiskt bli riktigt kul om jag ska vara ärlig, hoppas bara att jag inte råkar bränna upp någon stackares hår haha.

Strax kommer Lisa och Eva på middag det ska bli riktigt härligt och tills dess blir det chill utan någon dator.

Beacuse I love you too much baby


Jag bjuder på denna oerhört vackra bild

Hur ska man sammanfatta denna dagen då? Jag fattar det kort händelserik! Mer än så kan jag nog inte sammanfatta. Hoppas att ni har haft en bra dag.

Må bäst


99 timesDet är helt sjukt vad den här terminen har gått fort. Jag minns så väl när jag började nian med vilken inställning och hur allt kändes exakt. Då hade jag ingen aning om att jag skulle växa så här mycket som människa, jag tyckte redan att jag vuxit som människa men jag kunde utvecklas mer mycket mer och det är tackvare vissa personer jag tänker inte nämna några namn. Men om jag sammanfattar denna termin så har jag varit den lyckligaste människan på länge men också i vissa sammanhang väldigt arg, ledsen och irriterad av en massa olika anledningar. Det finns bara en sak och säga vad det gäller höstterminen i nian: Man måste stå på sig, ta vartenda dag precis så som den kommer och kämpa trots motgångar och trots att det är jobbigt.


Håkan Hellström och jag


All i want for christmas is you


Skrev ett inlägg tidigare som inte verkar ha publicerats det kanske var lika bra eftersom det var ett inlägg med en massa överdrivna känslor som är över nu men jag var riktigt arg när jag skrev det. Varför jag var arg? Det ska vi inte gå in på men kort sagt, jag blir arg när folk säger åt mig saker som inte stämmer, när folk liksom som säger åt mig men egentligen inte vet vad som föresegår i mina tankar. Kanske låter töntigt men faktum är att jag äsch skit samma. Att sjunga för min musiklärare gick i alla fall asbra dock är jag rädd att mitt urusla prov påverkar hela mitt betyg vilket han sa att det faktiskt gjorde lite jag önskar att jag kan säga men men det är som det är eller men att sjunga gick bra men det kan jag inte. Dock så tror jag att allt känns bättre när mamma skickat ett mejl till honom där hon ska skriva hur otroligt mycket han betytt för mig. Idag blir det mycket plugg men jag är faktiskt ganska taggad på det om jag ska vara ärlig.

Hoppas att er dag har varit bra, min har väl varit sådär. Det var en annan grej också men vi tar inte det.

Må bäst!

För en lång lång tid


Bild från Håkan Hellström konserten

Hej! Morgonen gick sedan bra sådan tur var och jag hade väl inte världens bästa dag men mitt dåliga humör försvann och dagen var väl inte dålig, den enda anledningen till att den inte var bra var att jag hela tiden missade en lärare jag skulle prata med precis. När jag såg honom och hade världens bästa läge att haffa honom så försvann han och när jag såg honom andra gången satt jag på mattelektionen och tredje gången såg jag honom sen till en lektion och då kändes det inte rätt att haffa honom vilket jag tror att ni förstår, men det är inte hela världen skickade ett mejl och sa vad det var jag ville, sedan träffar jag honom imorgon och kan förklara mer då. På tal om musiklärare så är det dags för mig imorgon att sjunga för högre betyg ni vet... gaaah jag börjar bli nervös, inte för att sjunga för honom för det vet jag att jag kan men jag är nervös för att det är betygsgrundade och rädd för att faila... Men det kommer säkert att gå bra. Måste också plugga NO och SO...

För övrigt sitter jag och laddar upp en massa bilder på Facebook men eftersom att den är så himla såg och hävdade att en minut var 10 minuter så håller jag nu på med uppdateringen där man bara kan ta fem stycken åt gången vilket är väldigt segt men är det Facebook så är det och jag har försått att man helt enkelt får ha en bra stubin och tålamod vad det gäller Facebook, men jag antar att det inte bara är jag som insett det.

Må bäst!


Tisdag

Godmorgon! Okej nu tror jag att SL vill mig något ont. Sitter på en station långt bort ifrån där jag borde för att underbara älskade SL lurat mig. Varför säger de att tåget går till Ropsten om det går till Mörby Centrum? Det här gjorde ju mitt humör bättre kände mig faktiskt ganska glad alldeles nyss men SL förstörde mitt glada humör. Nu tror jag nog att det krävs mkt från mina vänner för att jag ska kunna bli på bra humör. Må bäst!

Måndag


7 dagar kvar, underbart!
Känns riktigt bra att man sitter framför Facebook och en massa bloggar när man har ett franskaprov imorgon. Fast jag ska ta tag i pluggandet och repetera det sista strax, men innan jag ska sova måste jag också hinna klinka lite på gitarren som nog måste vara den roligaste läxan någonsin om jag inte redan sagt det. Fast idag känner jag verkligen att jag måste gå och lägga mig tidigt är helt slut och har kännt mig allmänt seg hela dagen förmodligen var jag övertrött halva dagen. Juuuste SL krånglade imorse vilket dock gjorde mig på ganska dåligt humör men med sköna människor försvinner humöret snabbt. Men hörrni nu måste jag nog ta och plugga lite klockan är snart mycket och om jag känner mig själv rätt så kommer jag sitta här vid 11 i alla fall om jag inte sätter igång nu.

Må bäst!

IdolVem vinner Minnah eller Jay?

Jag tänker så här: Sångmässigt spelar det absolut ingen roll för mig eftersom att båda två är sjukt duktiga och två helt unika artister. MEN jag tycker att Minnah förtjänar att vinna mer eftersom att hon åkte ut, kom tillbaka efter att Alice hoppat av och går till final det är beundrandsvärt och sedan så tycker jag det är dags för en tjej att vinna då det vunnit två killar i rad. Sedan så tycker jag att det skulle vara kul om Minnah vann just för att allt handlar om Jay och det känns ganska givet att han vinner, det skulle vara sjukt kul med en skräll. Men jag kan inte bestämma mig vem som är bäst för de är båda fantastiska. Dock hejar jag nog liiiiite mer på Minnah av skälen ovan.


Free fallinDet finns så mycket saker som jag bara kan skratta åt som egentligen säkert inte menas något och kanske bara är en slump men ni vet ibland känns det inte som en slump, det känns som att en särskild person vill mig något och säkert vill han inte det, inget särskilt i alla fall men det känns så och det börjar faktiskt bli lite läskigt utan att han ens gjort mig illa. Sug på den karamellen både på vem denna person kan vara och på vilket sätt han är lite läskig men fortfarande väldigt snäll... Misstolka bara inte.

Hej förresten!
Har gått och blivit sjuk igen, denna gången sjukare än vad jag var förut jag tror att jag åkt på en riktig förkylning och jag måste säga att jag har VERKLIGEN inte tid att vara sjuk just nu. Det är så otroligt mycket saker som jag måste hinna med och när jag ska sjunga för ett högre betyg så känns det inte heller helt awesome att vara förkyld eller vad säger ni? Har ett franskaprov som jag INTE får missa och dessutom måste jag hinna köpa lite julklappar till lite fina människor och det är inte en bra idé att göra om jag känner mig så här, dessutom måste jag på samma gång köpa en massa saker som jag måste ha med mig på resan till värmen vilket jag inte heller orkar göra i det här läget, så det är bara att hoppas på att jag blir frisk, annars får jag väl klura ut saker och ting på annat vis. Dessutom måste jag förmodligen skippa släktträffen imorgon, damn it, ni ser jag blir förkyld i helt fel tid!

Må bäst hörrni!


Kalla mig nörd

Okej ni ser hur bra det går för mig att börja med en bloggpaus. Hur som helst så är det tusentals saker som snurrar runt i mitt huvud det är prov dit uppsatser dit och prov som går dåligt och uppsataser man sitter och biter på naglarna för att man inte fått reda på resulatet det är vad jag helt enkelt kallar betygshets. Jag säger bara en sak ni som läser det här och fortfarande inte har börjat nian NJUT, NJUT och NJUT nian är om ni inte redan fattat det hemsk. Fick just reda på att mitt svenska prov imorgon är antigen eller tar man ett VG-MVG prov och skriver för G får man istället IG?? I dont get it.

Må bäst!

Whenever you remember

Som ni kanske märkt mår inte jag så bra nu och därför så känns det allra bästa att ta en paus från detta och komma tillbaka när allt känns bättre men det kan ta en vecka till dess så mina vänner må bäst!

Sweet Silver Lining

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

Jag tänker inte följa denna men jag tänker välja några jag tänker skriva

You Belifes
Det finns så otroligt mycket jag tror på i livet och så mycket som jag vill tro på. Jag tror bland annat det värsta om folk det kanske är något ni inte vet och det säger jag inte för att göra er rädda eller upprörda på något sätt. Anledningen till att jag tror det värsta om folk är att jag varit med om falska vänner och att folk inte varit särskilt schyssta mot mig. Jag tror ändå på människans godhet och att de flesta är snälla innersta inne men de som inte visar det utåt bara är osäkra, jag tror ni fattar vad jag menar med det. Jag tror på att om man kämpar så kan man nå dit man vill men då måste det ske på rätt sätt, man kan inte kämpa på fel sätt för det går inte, men jag tror att gör man sitt bästa och hittar ett sätt att hitta dit man vill så kommer man komma dit.
What´s In Your Bag
Okej jag valde den för att jag tycker den är lite kul men vi ska se:
- Kalender
- Halstabletter
- Plånbok
- Bok
- Skolböcker
- Pennskrin

Your dreams
Jag har ganska många drömmar. Min allra högsta dröm är att de personerna som betyder något för mig alltid får vara lyckliga och friska. Jag drömmer också om att bli en journalist på en stor tidning ämne vet jag inte riktigt än. Jag drömmer om att ha en fantastisk familj. Sedan har jag drömmar om att bo i New York och kanske driva en egen tidning men det är en annan femma och något som kräver mycket och inte heller något det skulle vara en katastrof om det inte hände, jag skulle liksom vara lycklig ändå så länge jag har bra människor omkring mig och känner lycka.

Something to upsets you
Något som irriterar mig otroligt mycket är människor som på något sätt sårar någon annan, när folk inte säger vad de tycker. Om jag ser en person såra någon annan människa så kan jag verkligen bli full av ilska, skulle någon såra mina vänner så skulle jag genast få lust att slå till den skyldige, om någon sårar mig så blir jag frusterad men jag har ändå lärt mig att inte bry mig men ändå det gör mig så himla arg och det är så himla lågt. Jag fattar inte varför kan inte alla bara behandla varandra så som man själv vill bli behandlad? Gillar man inte personen fine skit i den, låt inte personen få veta det genom att du klankar ner på den? Sen stör jag mig på personer som inte vågar säga vad de tycker mest för att jag inte förstår varför man inte vågar vara ärlig. Vad skulle kunna hända? Vad är det värsta som skulle kunna hända? Jo det är att du inte tycker samma som personen men so what? Smaken är som baken och skulle alla tycka om samma musik, samma mat, samma kläder, samma tv-program, samma vad man nu kan hitta på. Hur roligt skulle livet vara då? Svara ärligt. Livet skulle helt enkelt bli dötrist. Sen finns det självklart en massa personliga saker som irriterar mig ni vet saker som händer i livet osv.

Something that makes you feel better
Något som får mig att känna mig bättre är musik. Musik är din räddare i nöden, låtar med fantastiska texter kan ändra en hel dag. Det kan låta helt sjukt men faktiskt är det så för min del. Den som uppfunnit musik är ett geni. Något som får mig att känna mig bättre är också människor omkring mig det personer som står mig allra närmast och alltid finns där för mig. De personer som jag vet att jag kan prata med och som jag vet att jag kan lita på och få en massa kloka råd eller som bara kan offra en axel att gråta ut mot. Ibland får ensamheten mig att må bättre, att antingen bara med musik i öronen koppla av och inte gör någonting särskilt, ibland får också skrivandet mig att må bättre att bara få skriva av sig, låta tankarna flöda och veta att ingen läser det.

Something that makes you cry
Vad som kan få mig att verkligen börja gråta är kärleken, vänner som sviker, stress i skolan, sorgliga och vackra filmer eller när man förväntat sig något och det blir raka motsatsen.

Something that you miss
Den här frågan är på tok för personlig men det finns en sak som jag saknar och det är flyt. Att livet bara flyter på utan att man behöver tänka på saker och inte behöver oroa sig det är vad jag saknar.

Your aspirations
Min allra högsta önskan är som jag sa tidigare att alla människor som betytt något för mig i livet och som jag tycker om får leva ett lyckligt och friskt liv så mycket fler önskningar har jag inte förutom att jag ska bli lycklig och bli en journalist men att personer som betyder något för mig  får ett bra liv är mycket viktigare än att jag ska bli journalist. En annan önskan jag har är att alla osäkra människor någon gång ska stå på sig och någon gång i livet bli självsäkra. Du är bra, du är lycklig tro på det, tro på dig själv allt blir så himla mycket enklare då, eller ja det mesta.


Play on when you losing the game

Så mycket som surrar omkring i mitt huvud, så mycket som jag önskar, så mycket som jag önskar att det inte hänt. Att jag bara vill spola tillbaka tiden och gör om saker men det går inte. Det gör det inte och ibland finns det som mycket som jag skulle vilja spola tillbaka som nu till exempel jag skulle be till Gud att få göra om mitt musikprov men det får jag inte för jag fick godkänt men inte mer än så sedan ska vi inte gå in mer på detaljerna. Jag skulle vilja tänka som Carrie Underwoods låt:

Play on when you're losing the game
Play on 'cause you're gonna make mistakes
It's always worth the sacrifice
Even when you think you're wrong
So play on, play on

Men det går inte, jag kan inte det här är för stort och jag gjorde dessutom så att halva skolan vet om att jag är missnöjd med betyget på mitt musikprov great! "Det är för att du är en drama queen" skulle min mamma sagt och det stämmer väl då. Sen är det en annan grej som är på tok för personligt och det tänker jag inte skriva här men det gör mig i alla fall otroligt ledsen. Aja guys, jag hoppas att ni mår mkt bättre än vad jag gör. Nu är frågan ska man göra en dubbel Peyton och rita ut sin ilska och lyssna på "100 songs to save your life" eller bara lyssna på "100 songs to save your life"?

Må bäst!

RSS 2.0