Bloggbyte

Nu mina vänner byter jag domän för att testa lite nytt. HÄR hittar ni nya bloggen.

Vi är dem som du hatar en söndag på dan'

Har inte så mycket att skriva, ska dricka en kopp te med mamma och sen ska jag gå till sängs. Förresten min och Antos blogg krånglar just nu med tanke på att lösenordet är bortglömt för oss båda och blogg.se vill inte skicka lösenordet på mejlen så jag vet inte hur lång tid det tar.

White light moment

En ledig måndag. Ska snart bege mig ner till tunnelbanan för att hänga med min fina vän Ida. Nej hörrni jag ska dra nu i spotifyreklamen, jag ska hinna köpa lite grejer också. KLICK!
Puss

Antonina och Sofia

Nu mina vänner har jag lite breaking news att berätta för er. Det är nämligen så att jag och min bästa vän Anontina har bestämt oss för att starta en blogg ihop. Det har vi också gjort. Jag tror att den kommer vara väldigt bildrik och inte lika full av texter som denna blogg är. Jag tror att detta kommer att bli grymt! Jag hoppas att ni också tycker det. HÄR kan ni hitta bloggen. En så länge har jag bara berättat lite allmän info om Antonina, snart hoppas jag att hon berättar info om mig.
Puss på er.

I promise you will learn from your mistakes

Med inlägget jag skrev igår, jag ljög jag ville komma till en punkt. Men det finns en sak ni bör veta, jag är en tjej med otroligt mycket tankar och åsikter om saker och ting. Jag har inte alltid heller haft saker och ting särskilt lätt för mig heller, men jag är en otroligt stark tjej vilket har tagit mig dit jag är idag. Helt själv har jag såklart inte tagit mig igenom detta, det är också tackavare otroligt kloka och bra människor omkring mig. Men ni ska veta att jag inte ångrar mina misstag jag har gjort, jag ångrar faktiskt inte att jag gick igenom det som jag gick igenom för det har gjort mig extremt mycket starkare, och det är precis så man måste tänka. Anledningen till att jag tog upp musik i går var attt det faktiskt är musik som också hjälpt mig på traven, det var under den tiden som jag verkligen insåg hur mycket musik kan betyda för en människa. Jag började verkligen intressera mig och släppte all sorters schlagermusik, nej nu ljög jag igen helt släppt jag inte schlagermusiken men jag lyssnade inte bara på sånt. Jag började lyssna på riktig musik som min familj kallade det och som jag skulle kalla det idag, no offence till er som gillar schlager. Att upptäcka den relationen till musik är en otrolig känsla som inte går att beskriva. Jag skulle kalla mig själv en ensamvarg, just för att jag föredrar att vara själv framför att hänga med personer jag inte känner så väl, jag hänger endast med sådana som jag vet har ett gott hjärta och som tagit kontakt med mig. Det handlar inte om blyghet det handlar om att jag inte vill bli sårad, jag låter ingen människa trycka ner mig och jag bjuder på mig själv till 100% så fort en person tar kontakt med mig. Självklart kan jag ta kontakt om jag vill ha kontakt och ingen annan tar kontakt men för det mesta behöver jag inte det.

Sadness is A Blessing

Dagen har hittils spenderats lite framför världens bästa One tree hill, på en långpromenad med mina föräldrar och nu ska matteboken bli min bästis för en timme framöver, spotify får också umgås med oss. Sen blire att njuta att jag faktiskt inte har någon skola imorgon, hejdå söndagsångest! Hej chillsöndag och hej pluggfri måndag HELT. Livet är bara lite för bra ibland alltså. Hoppas att ni har haft en bra dag och att den fortsätter att vara bra.
Lykke Li är ett geni
Pussss

Teardrops

Sitter med tårar i ögonen för att jag nyss lyssnade på en massa musik av Leona Lewis och det fick mig att tänka tillbaka på sjuan och åttan tiden då jag mådde som allra sämst. Men det är bara bra för tankarna jag får är att hennes låtar fick mig att känna hopp och dem hjälpte mig genom denna otroligt jobbiga period. Musik är den bästa vännen man kan ha, det bästa med den vännen är att den aldrig kan svika dig, den kommer alltid att finnas där vid den sida oavsett kanske låter astöntigt men det har faktiskt hjälpt mig mer än vad man kan ana. Vet inte vart jag vill komma med detta inlägg alls, kände bara för att skriva något.
puss

Shoreline

Nu har Johanna och Amanda gått nu sitter jag här och suckar över morgondagen kommer spenderas med plugg vilket betyder att dagen imorgon inte blir alls lika kul som den varit idag men men det är sånt man får leva med antar jag, plugga bör man annars får man skylla sig själv haha kom inte på något bra rim till det.
Puss på er

Why do you let me stay here

Hemma från en tur i Nacka forum med Caroline vilket var trevligt. Nu väntar en kväll med Johanna och Amanda. Hoppas att ni mår har haft en bra lördag hittils och att den fortsätter vara bra.
Så nu önskar jag er alla en riktigt härlig kväll!
Puss

Summer day

Godmorgon eller nej det är inte riktigt godmorgon för min del heller, vaknade för en timme sedan ungefär. Ska snart måla på ett överlack på mina nyss målade naglar för er som ville veta det haha. Sen ska dagen spenderas mina vänner för hela bunten, det kan ju bara bli kul. En anann grej som är roligt är att det är bara lördag idag även om det för min del känns som söndag men eftersom att det bara är lördag så är det ingen skola imorgon, men vänta det är inte slut än för imorgon när det är söndag så slipper jag söndagsångesten för på måndag är jag nämligen också ledig. Lycka! Dock lovar jag att det är ett aprilskämt haha. Nej hörrni nu ska jag måla på det där överlacket. Puss på er och ha en jättebra lördag!
Jag önskar att rubriken var sann men tyvärr är det "bara" en väldigt, väldigt bra låt.

Almost lover

Hade alldeles nyss ett inlägg i huvudet att skriva men under tiden att jag väntade på att bilden skulle laddas upp försvann all inspiration. Hur som helst vaknade för några timmar sedan, igår var det en konstig kväll jag ville fira att jag var ledig idag med att lägga mig sent men när jag la mig i soffan för att se på Gilmore Girls kände jag succesivt hur mina ögon slocknade, fattar ni att jag känner att jag behöver denna långa helg. Idag är det första april hörrni. Jag skulle ha träffat Siri och Johanna S men det blev inte något istället får jag väl ta hand om mig själv lite grann, skulle vädret ha varit finare skulle jag ha tagit mig ut på stan men nej vädret sviker och då känns inte det lika kul. En sak som känns surt är att jag är den enda i min klass som kommer sitta med plugg, nope jag ljuger inte, men det är väl bara att acceptera livet är inte alltid rättvist och det får man väl leva med i guess. Imorgon ska jag i alla fall ha lite kul först som sagt en tur i Nacka Forum med Caroline och sen kommer Johanna D, Amanda och Ninnie (om jag får tag på henne) hit. På söndag händer ingenting jooo juste jag skulle umgås med matteboken det var så det var och på måndag bär det av till Liidingö för att träffa Ida. Nu ska jag nog fortsätta lyssna på Rumble Strips (okej låten slutade precis när jag skrev så) och annan bra musik aka Sheryl Crow.
Ha en jättefin dag och hoppas att det finns någon av er som åtminståne har sol ute.
Puss på er

RSS 2.0