I brist på inspiration

I brist på inspiration tänkte jag fråga er en grej. Eller många grejer rättare sagt, det kan bli för rörtigt med allt i samma inlägg men vi testar.

Jag känner många av er som läser min blogg men det finns även folk jag inte känner vilket glädjer mig väldigt mycket, därför undrar jag vilka ni är? hur gamla är ni? vad heter ni? osv. Sedan skulle det vara lite kul och veta hur ni uppfattar mig som person, bortse från mina personliga inlägg är ni snälla.

Till er alla vad vill ni se mer av?

Torsdag

Hoppas allt är bra med er, med mig är allt helt okej livet är bara inte som det ska just nu som ni redan vet eftersom jag sagt det typ 75 000 gånger, sedan har jag läxor i typ vartenda ämne, jag brukar inte vara en person som klagar på lärare men nu måste jag faktiskt säga att det känns inte okej att sätta 2 prov och 2 väldigt stora läxor till en och samma dag.


Syster yster


Jag saknar dig, du får ta och komma hit snart! Känns som att det var evigheter sedan vi träffades.


Onsdag


Okej, den första bästa bilden jag hittade, misstolka den inte. Och jag går inte klädd så där i vanliga fall den är ifrån min konfirmation om ni undrar. 
Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag bra förutom att jag har otroligt mycket att göra när det gäller skolan som ni redan vet. Håller just nu på med att läsa om blodet och avfallet i kroppen inte det mest intressanta och kanske mest fräscha att läsa om, men vad gör man när har prov i det? Jag kommer i alla fall inte bli labbtekninker eller nolärare eller i vilket yrke man nu behöver kunna detta. Den sortens journalist hade jag inte heller tänkt bli, musikjournalist är det som gäller eller möjligtvis kändisjournalist. Hur som helst så ska jag nog alldeles strax återgå till plugget och sedan får det vara nog för idag jag har ju faktiskt imorgon på mig också, att sätta två prov på samma dag är inte snällt enligt mig.Tisdag

Jag säger bara en sak: Skolan gör mig förbannad!

Monday

Shit jag tror aldrig att jag har varit på så här dåligt humör förut, nu känner jag på allvar att jag inte vill snacka med någon och gör jag det kommer jag fan ryta i rejält. Detta betyder att jag nu inte har någon lust alls att skriva här men hur som helst så ska jag nu försöka ta itu med allt plugg, känns riktigt bra att ha 2 prov på fredag, 2 gigantiska uppsatser OCH matte vad fan. Ursäkta att jag svär, nej nu ska jag fortsätta äta pizza.

Söndag

Äntligen klar med min svenska artikel eller äntligen kanske jag inte ska säga då den gick ganska fort att göra men det känns skönt att ha den gjord. Förresten har jag sagt att ni inte ska ta mina skriva av mig inlägg på allvar, att känslorna ibland kan vara mycket överdrivna? Om nej, snälla gör inte det. Allt är sant men oftast blir allt så överdrivet för att jag bara skriver en massa konstiga tankar som ploppar upp i skallen och hur jag känner för stunden, men nog med det. Jag och mamma var och tittade på Eva och Lisas lägenhet i Hagaparken, otroligt fin lägenhet, och fantastiskt läge. Nu är mamma ute och springer och när hon kommer hem ska vi ta en promenad och sedan äta middag på någon mysig restuarang. Blev sjukt sugen att se första avsnittet av GG när Macy Grays I try kom upp på spotifylistan. Haha.

Ha en fortsatt bra dag mina vänner.

En perfekt lördag

Har nästan precis kommit hem från stan med min kära moder. Det var lite kul när vi satt på Wienerkonditorit och fikade så satt vi och tittade på folk och helt plötsligt tyckte jag att jag kände igen två tjejer sedan ser jag att det är Ebba och Gabriella från min konfirmationsgrupp och efter ett tag ser jag också en av ledarna Tomas, sedan när vi är på väg hem träffar vi en gammal vän till familjen, vi har även sett Dilba och en annan kändis enligt mamma men vad hon hette kommer hon inte ihåg. Så jag och mamma har sätt kändisar och kändisar lite kul. Nu ska jag försöka tvinga henne att göra något med mig istället för att hon ska titta på tv.

Try to sleep with a broken heart


Foto: moi
Okej, nu tror jag nog att jag har hämtat mig, kändes skönt att skriva av mig, cred till er som orkar läsa inlägget under. Nu känns det inte lika viktigt att lämna staden något mer, bara jag får tänka på annat. För helgen är till för att man ska vara lycklig right? Måste köpa ett par jeans, har inga jeansblåa och det kan man inte klara sig utan, dessutom är alla smutsiga och jag har inga kjolar typ och jag känner inte för att ha några tights hela tiden, för det andra har jag bara två par. Nej men usch vad hemskt det där lät. Men nog med det ville bara att ni skulle veta att jag mår okej nu. Hoppas allt är bra med er och att ni får en jättefin dag.

Everything changes

VARNING! För otroligt mycket känslor

Ibland gör man saker som man ångrar, sjukt mycket. Saker som i efterhand inte ens förstod varför man gjorde och man vill bara slå sig själv för att man gjorde så fel. Ni vet saker som då känns jättebra men som man sedan ångrar att man gjorde. Ibland finns det stunder då ingenting göra än glad heller. Inte ens att tänka på roliga saker liksom ingenting känns kul, bara ytterst få saker. Idag är det en sådan dag, men det ska självklart ändras och jag ångrar en grej men det behöver inte snacka om det är fullkomligt ointressant och egentligen ganska oviktigt för er att veta.

Idag är det lördag och jag vill bara bort ifrån allt sluta tänka på allt och bort från den här stan typ. Känns konstigt att tänka så men det finns så mycket som jag hela tiden tänker på. Ena sekunden är jag lycklig för att jag tänker på mina vänner och alla som älskar mig för den jag är, men sedan kan jag inte vara lycklig på grund av personliga skäl. Ibland kan jag bli arg och irriterad på att jag saknar saker som egentligen var sjukt bra. Alla gör vi saker som vi någon gång ångrar och jag känner att jag ofta gör det nu för tiden, det känns så typsikt när jag bestämmer mig för att börja om på nytt just för att jag har fått ett helt nytt självförtroende så känns det som att jag gör misstag.

Inte så stora misstag men små, små misstag som man kanske inte tänker så mycket på om en månad när allt är löst och bortglömt men just då är det allt man tänker på och man vill helst bara sjunka ner genom jorden. Faktum är att det var exakt sådana här grejer jag inte ville råka ut för. Jag ville inte göra misstag, okej jag är med alla gör misstag någon gång i livet, det fattar ju jag också. Men man ska lära sig av sina misstag och man ska väl inte känna att man hela tiden gör misstag.

Det här får mig att tappa självförtroende jag vet också att det inte borde göra det och att jag borde tänka över dessa små, små misstag, men det är inte så lätt ska ni veta och jag försöker och försöker för innerst inne finns den där bra känslan och det där självförtorendet det kan jag känna det kan jag men just nu känns det lite samma som med mitt humör, att ena sekunden är jag självsäker och ena sekunden känner jag mig dum och dålig, inte osäker men jag känner mig dum och dålig som gjorde si och så.


Okej, observera att detta inte är något jätteallvarligt och att jag inte har gjort särskilt stora misstag som gör någon annan illa utan misstag som gör mig själv illa som får mig själv att må lite smått dåligt. Det behöver inte ha hänt på senaste tiden det kändes bara skönt att skriva av sig just för att jag vaknade upp med världens känslor att jag gjort fel för mig själv (säger man så?). Innerst inne är jag lycklig absolut, för vem kan inte vara lycklig när man har så fantastiska vänner och en så fantastisk familj? Men som sagt livet är inte perfekt, inte någonstans faktiskt.


Friday i´m in love

Hej på er! Känner mig riktigt glad och lycklig. I bakrgrunden spelas fantastiska Inside Your Heaven som är skriven av geniet Andreas Carlsson. Hoppas ni har haft en väldigt bra dag.

En seg torsdag


Jag längtar tills jag kan springa runt med kjol, shorts eller ligga och sola på gräsmattan, spela badminton med de bästa människorna, ligga i solen och läsa en bok, ta härliga kvällspromenader med de bästa, ta dagspromenader med de bästa, sitta på en uteservering i världens mysigaste stad och bara snacka skit i timmar, inte behöva tänka på skolan en ända sekund och helt enkelt bara slappna av. Om det blir en kall sommar så vet jag inte vad jag gör. Då kommer jag inte vara lycklig på samma sätt. Kanske kommer jag inte kunna göra det som jag drömmer om och saknar.

Skolan tar på mina krafter, jag måste meddela er att den här veckan inte varit en toppenvecka, jag har varit helt slut, den har inte varit bra på grund av andra skäl och jag har druknat i en massa plugg. Känns verkligen som helt fel tillfälle att dränka ner mig i detta just nu, det är nu man börjar bli skoltrött. Men vad gör man? Man kan ju inte precis skita i det, eller jo klart man kan men det är inte en bra idé, en bra idé är att göra sitt allra bästa och försöka. Jag ska ha VG i engelska, MVG i svenska, VG i Musik (man kan inte få mer än så första terminen), G i matte, VG i SO och VG i franska har jag bestämt. Men helvete vad franska redoviningen gick dåligt. Jag vet inte vad som hände men allt gick åt skogen och jag skojar inte. Jag skäms över den sjukt mycket. Höll på att börja gråta efteråt. Därför känns det ganska så omöjligt att få VG i franska, men jag i alla fall försöka haffa ett VG på sista provet vi har om 2 veckor. De andra ämnerna skulle jag nog kunna fixa med de kraven jag har på dem. Resten av ämnerna jaa, där kör jag på mitt bästa coh tar det betyg som kommer, bara jag blir godkänd.
it´s not okay

4 prov, 3 uppsatser och plugg under praoen känns inte riktigt okej, bli inte förvånade om bloggen blir dåligt uppdaterad....förresten är sega datorer inte heller okej. FY FAN vad det här suger, ursäkta språket men det gör verkligen det.

Lorelai Leigh GilmoreRory Gilmore är den coolaste och klokaste karaktären från en tv-serie i alla fall från de serier jag har sett. Hon är en tjej med båda fötterna stadigt på jorden samtidigt som hon är en otroligt självsäker tjej som varken är rädd för att säga ifrån, stå för sin egen åsikt eller att sitta ensam. Hon går sin egna väg och tänker inte på vad andra tycker och tänker om henne, så länge en person inte sårar henne rejält. Rory har hela tiden varit som en förebild för mig, ni kanske inte tycker att man kan ha en karaktär som förebild men det struntar jag i för hon har inspirerat mig mycket när det gäller olika saker. Hon fattar nästan alltid väldigt bra beslut och hanterar alla saker på ett strikt och klokt sätt.... ja för det allra mesta.

Självklart råkar även hon ut för problem, men det är det som är bra med Gilmore Girls att ingen är perfekt. Livet i Gilmore Girls är fullkomligt normalt en person skulle seriöst kunna leva så som de gör. I sjätte och sjunde säsongen har hon till och med en riktigt bra stil. Sedan har hon en otroligt bra smak när det gäller killar haha. Logan ska vi inte tala om.... inte Jess heller för den delen.....Dean okej, kanske lite för mycket "Nice Guy" för min smak. Men snygg är han. Okej, nu ska vi nog inte gå in mer på det där tror jag känner mig som värsta killtjusaren... Nu vet ni i alla fall vem min förebild är om ni någonsin skulle undra det...

Erik Grönwall

Erik Grönwall – Crash And Burn
Igår släptes den otroligt duktiga idolvinnarens andra singel Crash and Burn och jag måste faktiskt säga att jag gillar den. Det känns inte som sådant där typiskt idolmaterial det känns mer eget och proffsigt men samtidigt något som kan bli en hit.

OnsdagOkej om ni trodde att jag skulle tråka ut er med det förra inlägget trodde ni fel så tråkig är jag faktiskt inte. Men om jag ska vara ärlig så har dagen inte varit särskilt speciell, den har liksom rullat på har träffat lite härliga människor nu på eftermiddagen samt pluggat och nu ska jag göra en grej ni kan få klura ut vad det är, det måste inte vara något som är det första som kommer upp när ni tänker på mig. Misstolka inte det där nu snälla. Okej, jag ska sitta hemma och jag ska inte göra något dumt jag lovar allt annat äm dumt skulle jag säga. Haha

The spring is finally here

Hello Guys, nu har jag varit väldigt duktig och skrivit klart två stycken sidor på in teknik uppsats bara fyra sidor kvar, men det var faktiskt enklare än vad jag trodde nu är det bara att hoppas på att det är tillräckligt bra. Måste plugga Hemkunskap denna veckan också, behövde kompletera en jämförelse men det gör jag på ett kick sedan måste jag lämna in en intervju som jag ska göra med min kära far angående maten på 70-talet. Ligger efter på grund av sjukdom (är det bara jag eller skriver jag inte väldigt ofta att jag ligger efter?). Det var så här det inte skulle vara, men det löser sig och nu ska jag bara ta det lungt förresten jag tänkte visa er lite bilder jag tog i helgen, bilder med tecken på att våren ÄNTLIGEN är här. Om jag ska vara ärlig är det därför jag loggade in...Alla bilderna är tagna av mig och får inte kopieras! Jaa, man skulle kunna tro att jag är typ besatt av blommor men nejdå det är jag inte, det är bara typiska vårtecken och sedan måste jag erkänna att jag är grymt stolt över dessa bilder.

Gilmore Girls=den bästa starten på dagen


H&M is the shit!
Tjena, hoppas ni har sovit gott, det har jag men jag kände att jag behöver en dag att vila upp mig på då jag inte känner mig 100% frisk men imorgon då kör vi! Då måste jag också börja på min teknikuppsats måste få lite info om den först, men faktum är att det är snabba puckar som gäller då den tydligen ska vara inlämnad nästa vecka och jag ska hinna skriva 6 sidor + att vi säkert kommer få mycket mer läxor nu framöver med tanke på att det är prao om två veckor, gud vad det kommer bli kul, men shit vad tiden har gått fort. Jag kommer så väl ihåg när jag satt där i Paris på nyårsafton och såg framför mig att 2010 kommer bli ett bra år och ett år då jag tar nya tag. Visst hade jag rätt hittils kan jag faktiskt säga att det har varit ett bra år, men det får inte ta slut det finns så mycket jag vill göra det här året vet inte vad men det känns så. Nu ska jag nog fortsätta att titta lite på Gilmore Girls. Sätter mig med uppsatsen om jag orkar annars är jag beredd att sitta med den i helgen eller mycket den här veckan.

Release me

Klockan börjar närma sig kväll eller det är kväll och jag har precis kommit hem ifrån en promenad med mamma. Den här dagen har varit väldigt skön, känner att det finns väldigt många saker som jag skulle vilja spola tillbaka och ändra på, min telefon har lurat mig, jag känner att jag kanske inte alltid ska lita på min första tanke trots allt... inget viktigt egentligen men jag känner att jag gjort små, små misstag denna helgen ett på grund av att min telefon lurade mig, kanske låter konstigt men japp så är fallet. Sedan pendlar ju mitt liv upp och ner som ni redan vet. Men det gäller att ta en dag i taget som jag lärde mig lägret, att försöka se det bästa med varje dag. Men det är inte allt just det är särskilt lätt ska ni veta. Men jag är en stark tjej så jag klarar det nog och jag kan ju faktiskt känna en lycka på riktigt vilket jag inte har kunnat göra på länge. Sedan ska ju alla hormoner förstöra allt stup i kvarten men det är en annan femma. Nu ska jag fortsätta lyssna på Coldplay, läsa klart bloggar och kanske klämma ett GG avsnitt till för att tänka på lite annat.

Söndag

Jaaa, kan man säga godmorgon nu? Hur som helst så har jag varit vaken i typ 1 timme men ända sedan dess har jag kikat på Jakten På Julia, faktiskt ett väldigt bra program om jag ska vara ärlig. Idag ska jag nog bara ta det lugnt och vila upp min hals lite grann, känner att jag missar allt för mycket om jag inte går till skolan imorgon och det gör ju faktiskt inget om halsen värker lite grann sådär och det börjar bli på bättringsvägen nu så jag är tveksam om det är en jättestor smittningsrisk. Nu ska jag nog ta och spela lite gitarr måste öva på två låtar till musiken. Girls Just Wanna Have Fun och Hero Of War. Inte de bästa låtarna i världen men de duger mycket väl även om Girls Just Wanna Have Fun är en aning uttjatad...
Nu ska jag nog slänga i mig något att äta innan jag sätter igång.

Ha en fantastisk dag mina vänner!

J&M

Sitter hemma hos Johan och Magdalena och allt känns prima ballerina, min hals känns lite bättre. Även om jag pendlar mellan att ha jättemycket röst och låt som en kråka och även om värken fortfarande finns där. Håller på att läsa lite bloggar och tror nog att jag snart ska gå tillbaka till de andra och vara lite social. Hoppas ni alla har haft en bra dag. Det har jag har tagit kanonfina bilder jag tänkte visa er sedan.

She´s a good girl

Jag har dåligt samvete över en grej som jag inte tänker berätta. Det hela blev ett missförstånd just då. Det var inte alls så jag menade, verkligen inte. Allt blev så fel, jag hoppas att min ursäkt godkändes och att allt är löst. Men det kan lika gärna vara så att den inte är uträtt och att jag måste tala om sanningen på hur jag egentligen menade. Det sista jag vill är att såra en annan människa om jag ska vara ärlig vet jag knappt hur man gör och jag skulle inte ens komma på tanken att fälla en elak kommentar. Aldrig i hela mitt liv.

Ville bara skriva av mig lite grann. Känner mig allmänt seg just nu och min hals värker. Ska nog faktiskt ta och börja tänka på att sova. Är man sjuk så är man och jag har dessutom ingenting att göra. Eller jag orkar inte göra något rättare sagt, tvn är upptagen och mamma och pappa vill inte göra något.

 

Godnatt!


A beautiful day


Att se ut så här i sommar eller möjligtvis i Gua Delope skulle inte vara helt fel.

Fredag

Godmorgon!
Jag tror att jag har åkt på en förkylning med halsont och snuva så det blir att stanna hemma idag. Ska plugga senare men först måste jag sticka ner och köpa halstababletter tror jag. Annars kommer jag inte kunna plugga. Men först måste jag glömma bort lite saker som får mig att inte vilja plugga vad är totalt oviktigt. Sedan ska jag ju träffa Antonina och våra planer om att käka första glassen i kungsan verkar ju vara som bortblåst om man kollar på vädret...
Somebody Told MePrecis hemkommen från den lilla återträffen eller vad man ska kalla det det var otroligt mysigt att träffa några av dem igen och de var precis lika trevliga och härliga som jag minns de. Nu ska jag göra lite grejer, smått börja på min novell. Nu säger jag godnatt vi ses imorgon guys. Okej, jag är schitzofren;). Ena sekunden arg, ledsen, irriterad och ena sekunden lyckligare än någonsin. Haha


I can´t speak french

Det känns som att alla min inlägg bara är olyckliga nu för tiden men det känns så fel att ljuga för er, varför säga att allt är bra när det i själva verket inte är det? Vi ska inte gå in på detaljer nu hade jag tänkt men jag vill att ni inte ska behöva lida av tråkiga inlägg eller att ni ska behöva tycka jättesynd om mig, för det är inte därför jag skriver de, jag skriver de för att allt som händer påverkar mitt humör, inspirtaion mm. Därför finns det inte så mycket att skriva och jag ser ändå bloggen som en typ av dagbok utan mina innersta känslor för det skulle jag aldrig skriva det är på tok för personligt då man inte vet vem som läser. Nu ska jag nog sluta babbla och istället försöka hitta ett sätt att ta mig till Olaus Petrikyrkan, men den kyrkan finns inte på Eniro eller jo i Örebro och Halmstad(!) och det låter ju på tok för långt bort.

Nej guys, nu ska jag träffa lite fina människor. Må bäst puss!

Torsdag

Denna dagen har inte varit bra kan jag tala om för er för att gå rakt på sak, det beror på en särskild sak som jag inte kommer gå rakt på sak med, den tänker jag inte ens förklara eller ens försöka. Nu ska jag plugga inte kul, men sedan ska jag till den så kallade ungdomskvällen för att träffa mina konfavänner, det kommer i alla fall bli kul. Sitter och stör mig på att Facebook chatten vägrar fungera sjukt irriterande kan jag tala om. Vet knappt om jag orkar med så mycket, vet inte heller om jag ska göra novellen och bokrecensionen imorgon eller om jag ska gör någon av de nu. Måste stiga upp tidigt på tisdag för att göra klart den där teknikgrejen men alla material till den är borta. Shit vad jag både älskar mitt liv just nu men samtidigt känns allt så jobbigt. Faktiskt känner jag mig som ett skitzofren som ena stunden är lyckligast på jorden och andra stunden inte alls lycklig. 

Tusen tack för allt ni gjort mot mig och tusen tack för att ni i överhuvudtaget finns, utan er hade jag inte varit något, då hade jag inte kunnat känna lycka. Ni vet vilka ni är.

"Let me see your funky chicken"

"WHAT DID YOU SAY?"


Det där är lycka, varför är svårt att förklara för er som inte varit med och hört det. Hur som helst har det konfalägret att göra och tro mig det var sjukt roligt.

På tal om lycka fick jag just ett ryck av lycka. Mitt i pluggpausen.
När jag tittar ut genom fönstret kan jag se att solen skiner och enligt termometern är det 10 grader, det har firats med tunna härliga kläder. Blev faktiskt lite taggad på att ta en promenad eller sätta mig i humlan och läsa en bok. Fy vad skönt. Det ska man ju göra. Haha. Hur som helst så är det lycka att det är vår, det är lycka att jag känner att jag har världens bästa vänner, att jag har haft världens bästa påsklov och att det knappt är 2 månader kvar till sommarlov! Woho.


Ännu ett minne på tal om konfalägret.
BTW Vad komiskt att denna låten är ett minne från konfalägret och Markus Krunegårds album heter Markusevangeliet?!


Lalalala

Nu blir det plugg, känns riktigt trist men vad gör man när har onändligt mycket läxor? Lyckligtvis gjorde jag klart nästan hela engelska recensionen på lektionen idag så det är bara att skriva rent och sedan skriva lite till men det lär gå rätt fort. Sedan är det den där förbaskade novellen som jag iof kan skriva lite på under morgondagen när jag kommit hem då ska jag också skriva en recension på min bok som jag måste läsa ut. Det var lite av hur min dag kommer att se ut so far. Så nu vet ni det.


Jag skulle vakna mitt natten om du lämnade mig nu

Med Lars Winnerbäck och Miss Lis Om du lämnade mig nu i öronen kan jag glädja er med att allt är finnemang igen. Allt har löst sig och jag är nog världens lyckligaste igen, förutom att jag är stressad i så in i bomben, men imorgon blir det pluggdag för hela bunten plus att jag nu kommer tillbringa hela kvällen med näsan i två böcker. Nej inte på samma gång, 1 åt och gången tack och lov. Det var allt ville bara att ni skulle veta att jag mår bra igen. Nu kom jag och tänka på lägret igen när en Lars W låt kom upp! Hahahaha.

Må bäst!

Empire state of mind

Nej hörrni vet ni vad nu krävs detta en paus i plugget. Att skriva en deckarnovell var tusen gånger jobbigare än vad jag trodde. Särskilt när man måste skriva efter ett särskilda recept och man inte känner sig bekväm med något av alternativen. Men jag måste skriva klart den så fort som möjligt om jag ska hinna med allt annat. Men jag ska säga er att det hela är inte att leka med inte alls.
På en härlig och bra konsert skulle inte vara helt fel att befinna sig på just nu.

eller så vill jag tillbaka till konfalägret eller umgås med någon härlig människa eller bara sitta med gitarren och spela på i min ensamhet eller skriva en novell/bok utan att någon säger att du ska ha med det här och det här eller ta en promenad i det underbara vädret eller lägga mig med en bok i soffan med musik i öronen.... men vänta? Det kan jag ju faktiskt göra för det har ju med skolan och göra! PERFEKT!

Serious

Nu ska jag försöka skriva ett inlägg som inte innehåller så mycket känslor eller precis så som jag känner mig just nu. Just nu mår jag inte alls bra psykiskt. Jag har gått från att vara världens lyckligaste till inte alls lycklig. Totalt oviktigt och ointressant varför. Hur som helst kommer hela min vecka att bestå av plugg, plugg och åter igen plugg. Jag ligger efter i skolarbetet jag har blivit utskälld av min lärare på grund av det, jag kan inte träffa mina underbara konfavänner på torsdag på grund av att jag har ett litet so prov på fredag. Okej nu sa jag lite varför men det får duga mer får ni inte veta. Det här känns riktigt surt. Det här som började så himla bra och det här året som skulle bli så bra när det gällde skolan, jag som ville betraktad som en otroligt ambitiös tjej. Nej nu vet jag snart inte om jag orkar skriva mer innan tårarna börjar rinna ner. Vi kör på en bloggpaus under denna vecka, är tillbaka på fredag.

Ha en bra vecka!

Update: Okej vi gör så här: Mitt liv är rörigt just nu, en enda stor röta att säga rakt på sak. Jag är inte olycklig någonstans, jag är lycklig det är jag. MEN jag är stressad otroligt stressad när det gäller skolan och jag känner att jag till våren måste få VG i vissa ämnen och jag tänker inte misslyckas på ett enda förhör, jag är en fighter så in i bomben. Jag vill inte se mig själv misslyckas och det tror jag egentligen inte att någon vill. Vi gör så att vi gör en checklista.

IDAG:
NOVELL (Måste bli klar) ()
LÄSA SÅ MYCKET JAG KAN I SVENSKA BOK ()

IMORGON:
LÄSA SÅ MYCKET JAG KAN I SVENSKA BOK()
LÄSA UT ENGELSKA BOK(X)
SKRIVA BOK RECENSION PÅ ENGELSKA(X)
BOKRECENSION SVENSKA()

TORSDAG:
BOKRECENSION ENGELSKA(X)
TYP AV ÅTERTRÄFF MED KONFAGÄNGET()


Kors i taket

Ursäkta om jag skryter men jag är så sjukt stolt över ett skämt jag sa i helgen som jag känner att jag måste skriva ner någonstans innan jag glömmer bort det. Som ni alla vet var det jag som bar korset in och under repet på lördagen sa en av ledarna till mig: "Sofia du får inte hålla för högt upp på korset så att du kraschar med det i taket" jag skrattade då och tänkte att: Varför skulle jag göra det? Men dagen därpå kom jag på att tänk om jag gör det ändå? Därför blev jag sjukt nervös. När det är 25 minuter kvar innan allt börjar ungefär sitter jag och snackar med Ludvig från min konfagrupp.

Ludvig: Är du nervös?
Jag: Ja sjukt nervös, tänk om jag tappar korset, tänk om jag snubblar på trappen!
Ludvig: Nej det kommer du inte göra
Jag: Ja men tänk om jag gör det, eller tänk om jag slår korset i taket som Victor varnade mig för isåfall blir det kors i taket!
Ludvig skrattar.

Hahaha sorry var bara tvungen att skriva det någonstans innan det är bortglömt.

 

 

 

 

 


In the ghetto

Kan nästan ångra att jag inte tog med mig mina egna kamera när jag sitter och kollar på alla andras bilder på Facebook. Jag kan ångra det sjukt mycket. Fan nej nu blev jag nästan arg för att jag inte tog med mig kameran, tänk vad otroligt många minnen bilder kan bära. Något jag dock inte ångrar är allt annat.

Måndag igen

Fick just en känsla av att jag vartenda gång skriver rubriken måndag? Eller i alla fall att jag är på väg att skriva det. Nej jag tror inte att det är måndag hela veckan för så dum är jag faktiskt inte, dock säger känslan att veckorna går så sjukt fort så innan man ens hunnit tänka på saken så är det måndag igen. Eller är det bara jag som känner så?

Hur som helst så har denna vecka börjat med att jag lärt mig en grej. Det är att jag aldrig ska skippa skolmaten, gjorde det idag för att mina vänner istället ville spela i musiksalen och då orkade inte jag vänta 10 minuter på andra gruppen (vi hade halvklasstimmar) så mitt humör har inte varit på topp sedan lunch och nu sitter jag och frossar i mig lite rester ifrån gårdagens konfafest. Förresten på tal om det, er som jag inte tackat: Tack så jättemycket för alla fina presenter och tack så mycket för att ni kom det var jättekul! Nu måste jag nog sätta mig ner och ta itu med plugg, om jag ska kunna gå på en slags återträff med konfagänget på torsdag måste jag verkligen sätta fart nu. Det betyder tack och hej leverpastej.

Lycka

Det var länge sedan jag hade så här många känslor i kroppen. Känslor av en otroligt lycka, känslor av ledsamhet och känslor av självsäkerhet. Konfirmationstiden har varit en av de bästa tiderna i mitt liv eller en av det bästa jag tror banne mig att det har varit den bästa tiden i mitt liv. Jag har fått lära känna så många nya människor och inte vilka som helst utan helt fantastiska människor. På köpet har jag fått mitt självförtroende ökat och jag tror till och med att jag har kämpat emot min blyghet en aning. Jag har med mig ett minne för livet, oavsett hur mycket någon än försöker få mig att glömma detta kommer jag aldrig någonsin att göra det. Mina tårar har precis torkats bort ifrån glädje och sorgtårar. Jag ska självklart göra allt jag kan för att hålla kontakten med de som jag kom närmast. Jag vill också säga en grej, till er som funderar över att konfirmera er gör det. Ni kommer inte att ångra er, det kanske inte är roligt i början men ju mer man lär känna varandra desto roligare blir det och lägret är tusen gånger roligare än vad man kanske tror. Även ni som kanske inte ens funderat på konfirmation kan jag rekommendera att göra det.

Söndag

Ni som läste gårdagens inlägg jag hoppas att ni inte tog illa upp. Jag kände efteråt att det där var helt fel att publicera och att det kunde ha misstolkas, det jag menade var inte att jag inte lita på mina bästa vänner och familj och övriga vänner. Ínte alls! Det jag menade var att jag är mer försiktig när det gäller människor jag tänker inte längre tro de allra bästa om nya människor som jag träffar. Men jag tror inte heller dert värsta om folk. Och de som jag litar på mest är mina närmaste och ni vet vilka ni är. Så nog med det.

Nu som sagt kommer jag inte ha tillgång till dator eller internet på en vecka på grund av konfaläger. Jag kommer imorgon bitti klockan 8.45 åka till en liten ort jag inte minns namnet på strax utanför Mariestad och Skövde. Jag kommer komma tillbaka på lördag men då vet jag inte heller hur mycket ork jag har att sätta mig här och på söndagen är det konfirmations dags. Så vi ses på måndag om en vecka mina vänner!

Må bäst så länge!


I said no no no no1. Jag 2. Jag igen på Mocco 3. Maria på Mocco 4.Mitt påskägg 5. Lite av innehållet

Nu vet ni lite hur min dag har sätt ut:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här var Maria fy skäms på henne!!!!!!!!!!!!!


Beautiful Day

En bra dag idag, känner mig dock på dåligt humör verkligen helt fel tillfälle att åka på något sådant nu. Heeeeeeelt fel tillfälle. Men det är bara att försöka visa sitt bästa humör och hela tiden försöka sudda, sudda bort den sura minen. Annars är det ju verkligen vårväder idag hur härligt är inte det på en skala? Det känns också ganska skönt att ha hälften av packningen klar, det ända jag ska fixa är lite grejer som jag inte kan komma på i huvudet just nu, men det kan jag fixa imorgon. En annan grej är att jag äntligen har fixat en konfaklänning, den är hur fin som helst. Funderar antingen på att fixa lite med min berättelse eller spela sims.
Vad säger ni? Vad skulle ni göra?

Påskafton

Har precis vaknat. Ska alldeles strax ut på stan, ska nog dra mig ut själv tror jag hittar något som bäst då. Nu ska jag fixa något att äta så att jag får upp mitt humör på topp sedan måste jag lägga fram lite kläder som ska tvättas inför lägret.

See you

Långfredagen


Jag och Lisa
Hej! Även om jag inte har någon aning om ni gick på mitt aprilskämt igår med tanke på attt ni inte kommenterade så kan jag säga att det där om Gilmore Girls var ett aprilskämt, det skulle vara najs men nej så är det inte. Hur som helst så har denna dag gått sjukt fort, vet inte vart den tog vägen om jag ska vara ärlig, men det har varit en ganska slapp dag. Sims har det spelats och det har varit tittande på mamma när hon sjöng med sin kör och det har varit en fika på Mocco med mamma, pappa, syster, Claes och Katarina mycket trevligt. Imorgon blir det en heldag på stan, ska hämta ut ny inköpta kläder från H&M, köpa en konfirmationsklänning och göra lite annat. Ska ladda upp mina batterier till kameran, japp min kamera går på batterier. Nu ska jag nog läsa klart bloggar och sedan försöka göra något mer vettigt än att sitta här.

Ciao

Jag som annars brukar vara väldigt positiv...

Antonina: Gud vad skönt det är ute!
Sofia: Nej det är kallt, jag fryser!
Antonina: Du blir säkert varm snart...
Sofia: Men det är fortfarande kallt
Antonina: Men solen skiner, jag älskar att den gör det!
Sofia: Ja men inte här!
Antonina: Men negativa människa hur överlever du
Sofia: Ja men jag kände bara för att vara lite negativ för en gångs skull

Dance anthem of the 80's

Gud vad tiden går fort, den här veckan har varit kanon och det kändes riktigt skönt att sluta några timmar tidigare än vad man egentligen skulle ha gjort. Ska iväg om en timme ungefär och träffa Antonina och jag känner mig otroligt glad och lycklig vet inte varför kanske för att jag har lov? Kanske för att.... inte vet jag. Nu ska jag läsa lite bloggar och ta det allmänt lungt.

Visste ni förresten att det ska komma en Gilmore Girls film? Ni vet precis som Sex and the city? Jag är lite sådär lagom glad. Premiärdatum är dock oklart men jag kan inte vänta!


RSS 2.0