Other side of the world
Random pics taken by me

Imorgon är det första april eller det kanske man inte ska säga?
Nu MÅSTE våren komma. Jag är så sjukt trött på den kalla och vita vintern. Hoppas på en kort dag imorgon och att jag slipper 4 timmars redovisning som det blev av detta i sexan, jag tror att jag fått lite värk av att bära datorn på axeln idag...Nu säger jag godnatt och jag vill påminna er om att spotify reklam är sjukt irriterande och bara totalt onödigt...

 

 


Without jesus here with me


Klicka här för att lyssna på en fantastiskt fin låt som sjungs av Holly Williams vars pappa är en av världens mest framgångsrika countrymusiker. Låten är skriven av henne själv och är tillägnad till hennes käre far som dog i baksätet på en bil på grund av överdos. Så hemskt och låten är så sjukt fin, Holly gör också att jag får gåshud.


Paris


Onsdag


Här skulle jag inte ha något emot att befinna mig just nu
Hello, jag vet att jag skrev att det inte kommer finnas någon tid för bloggning alls, men matten var lättare än vad jag trodde och den tog sjukt mycket kortare tid än vad jag trodde vilket betyder att jag nu är klar med den woho! Det ända jag ska göra nu när det gäller skolan är att fylla i ett papper om temadagarna men det kan jag väl inte säga är en läxa. Eller jo det är det ju på sätt och vis men det är ju inte direkt något man blir stressad över det är inte precis jobbigt att fylla i ett papper där man skriver vad man tycker om temadagar och det vi gjort. Eller?

Hur som helst så har det varit en bra dag, den har flutit på och snart har jag lov och då ska vi prata allvar då kommer ni på riktigt inte få se mig på en vecka. Men det ska vi inte snacka om nu. Måste ut på stan och hitta en konfaklänning det är ju snart bara en vecka kvar och jag har inte den minsta tid att köpa en under veckan som kommer. Det är lite svårt att köpa en klänning när man befinner sig ute på landet eller vad säger ni?

Må bäst!

Chasing Cars


Bild från New York 06-07
Jag kan ju konstatera att jag inte riktigt kan lägga bloggandet ifrån mig eller vad säger ni?
Hur som helst så har våra temadagar börjat och det är faktiskt helt okej, dock är jag typ den ända i hela åttan som har läxa, inte kul kan jag tala om för er. Men snart är det lov och jag åker på konfaläger. Annars har det inte hänt särskilt mycket dagen har flutit på som den ska om man kan säga så. Den där glassen i kylskåpet lockar otroligt men det känns som att jag lever på onyttigheter nu för tiden, nej det var inte så jag menade. Men jag får så dåligt samvete av att äta onyttigt, men den måste ju bli uppäten...

Can´t get you out of my head


Allt från H&M

Jag tror jag gillar er för mycket för att jag ska kunna lämna er två veckor. Vi gör så här:
Jag skriver när jag har tid under denna vecka, men förvänta er inte en superbloggerska. Vi får se hur det hela blir, jag ska nog försöka få in lite bloggning också. Måste plugga en hel del men inte timmar sträck pauser behövs. Dock måste jag lämna er hela nästa vecka. Men det hoppas jag att ni kan stå ut med. Nu säger jag godnatt och hoppas ni har haft en bra dag.

xoxo

 


Come up to meet you


Favorit i repris. Ph: Jag
Hejsan!
Hade hoppats på at att lägga ner väldigt mycket tid på bloggen denna vecka i och med att jag är borta hela nästa vecka pga konfaläger. Men neej, självklart ligger jag 20 tal efter i matten pga att jag var sjuk i förra veckan så trots att vi inte har läxor har jag hela tre läxor att ägna mig åt denna vecka (2 från och med imorgon) den andra är en läxa som egentligen är meningen att man ska göra över lovet men i brist på tid då måste jag ägna mig åt den denna vecka. Därför måste jag säga att jag tyvärr inte kommer ha en endaste liten ledig minut åt bloggen på hela två veckor det gör väldigt ont, det gör det verkligen. Men tyvärr är det så det är och det går inte att göra något åt. Därför måste jag tyvärr meddela er att jag nu måste ta en bloggpaus och att jag är tillbaka om ungefär exakt två veckor. Kanske tittar in här under påskhelgen om ni har tur.

Ta hand om er och Glad Påsk!


Söndag

Veckan jag har framför mig är slapp endast plugg imorgon som gäller, vilket inte gör mig något, vilket jag också känner är sista gången jag ska behöva råka ut för. Min helg har varit bra, anledningen till att jag inte skrivit tidigare var att jag varit på dåligt humör och sedan fått besök. Nu blir det plugg och sedan får jag njuta av en hel vecka läxfri och ännu en vecka läxfri samt påsklov mer om det senare under veckan.

Lördag

Jag vill börja med och säga att gårdagens inlägg vara överdrivet, det var ett sätt och skriva av sig på, men ni kan ju förstå själva hur det är att bli skälld på när man i själva verket hade tänkt förklara hur läget var.

Men nog med det, sitter och väntar på Antonina, hon borde komma när som helst. Upptäckte att jag inte hade behövt stressa imorse då jag försov mig med en timme. Hur som helst så är jag i alla fall klar sedan 1 timme tillbaka och det är ju bra i och för sej. Har inte så mycket att skriva förutom att vi kommer ta en sväng ut på stan. Sedan vet jag inte vad vi ska göra, hon ska ju sova över här om jag inte redan sagt det.

Bye bye fredagshumör

VARNING! En aning personligt och överdrivna känslor

Vad krävs för att man ska vara lycklig på en fredag? Ja inte är det att man är tvungen att göra ett NO Prov man sagt att man ska prata med läraren om att göra, men att sedan på lektionen skäller ut alla för att de tydligen legat där i en månad när man själv vet att anledningen är stress och att man hamnat i en svacka när det gäller skolan. Att man ska be om ursäkt och säga att jag gör provet så fort man kan. Då kan ni förstå att det inte känns särskilt kul, inte heller när det känns som att det flesta fått VG och uppåt. Då är man inte nöjd med sig själv kan jag tala om för er. Där sprack faktiskt lite lycka över att jag kommer få en rolig helg. På söndag blir det plugg. Jag hade i alla fall behövt plugga i helgen det hade jag och det visste jag om redan i måndags, men det är roligare att plugga när man själv sagt till läraren att man ska göra det inte när man blir utskälld. Nej han pekade inte ut någon, han sa det inför hela klassen men det spelar ingen roll.

Vet knappt om jag kommer kunna tänka på så mycket annat denna helgen. Ni som ska träffa mig i helgen (ni vet vilka ni är) ta inte illa upp, var bara tvungen att skriva av mig. Förresten 1 och en halv månad?! Menar han allvar? Jävlar vad tiden går fort alldeles alldeles för fort. Jag som trodde det handlade om typ 2 veckor när det gällde provet. Aja, vad ska man göra? Söndag blir plugg att ägna kvällen åt att plugga.

Strange or what?


Jag har en känsla av att jag gått och blivit knäpp.
1. Jag är kär i en karaktär från Gilmore Girls!
2. Jag sitter och tycker det är nervöst att titta på Gilmore Girls när Rory och hennes kille har problem eller bråkar även fast jag vet exakt hur det går. Är det normalt??? Det är okej och säga att jag är konstigt det skulle inte förvåna mig ett dugg om jag är det, nej nej verkligen inte.

1 klänning 2 stilar

 


Taylor Momsen

Vi gillar bikerjackan!
Jag tror knappast att jag är ensam om att tycka att Taylor Momsen är en tjej som ofta insipirerar. Här har hon lyckats få in flera trender i en och samma outfit utan att det blir alldeles för mycket. Ett klockrent exempel på någonting som defenitivt inspirerar mig till våren/sommaren då min bikerjacka liknar den som Taylor har på sig på bilden. På tal om den kom jag just på att den passar utmärkt till klänningen jag skrev att jag beställt i det förra inlägget. Om man vill göra en lite mer rocklig look av de söta alltså. Kom på en lysande idé nu.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge


I firan på att detta är den sista veckan vi har läxor på två veckor kommer dessa två fingingar tillkomma in i min garderob om allt fungerar som det ska. Senare kommer även fler saker men i första hand dessa två. Can´t wait.

Update: Jag får hämta dem imorgon!

Lalalala


En bild från L.Winnberbäck konsert
Sitter med datorn i knäet och lyssnar till låten som kommer upp Gilmore Girls menyn kanske inte världens bästa låt, då lalalalala är det enda de sjunger tja den är ju lätt att lära sig i alla fall det är alltid något. Hur som helst så är detta min sista vilodag sedan bär det av till skolan igen och det kommer kännas skönt, ska kolla lite vad jag missat imorgon förmodligen kommer jag att få tillbringa någon/några timmar med matteboken och en engelska recension imorgon och på fredag. Men har man varit sjuk så har man och det kan inte hjälpas, dessutom kan jag tycka det är värt det. Att skriva bokrecension är kul, matte är inte lika kul men är man fokuserad och envis så funkar det efter ett tag. Nu ska jag läsa klart lite bloggar sedan städa min garderob en aning, läsa yttligare lite i både engelska och svenska bok, även ta en dusch och fräscha till mig lite. Ha en fortsatt trevlig dag.

Tisdag

Hello Guys!
Hoppas allt är bra med er. Jag mår bättre men känner att jag vill vila lite till så att jag känner mig fullt frisk på torsdag. Min dag har varit väldigt slapp endast att bara ligga och slappa framför Gilmore Girls. Samt att läsa lite. Ledsen om jag inte bloggat men inget roligt har helt ärligt ploppat upp i mitt huvud om jag har lite mer inspiration imorgon kanske det blir att jag bloggar då.

See you then.

Idolfavoriter


Keep on walking

Känns som att veckan kommer gå långsamt, hormoner inte att leka med. Fick just ett enormt sötsug och jag känner mig hungrig men ändå inte, det är en konstig känsla. Sitter och tänker på att Salem Al Fakirs låt skulle ha klarat sig bäst i eurovision utan tvekan och att jag tyvärr tror att vi nu kommer torska. Har kommit igång med min bok igen, är nu inne på sidan 102 hur jag lyckats? Ja fråga mig inte det vet jag knappt själv. Nej hörrni' tror att jag måste unna mig något, jag måste ha något har sjukt mycket sötsug.


Måndag

Hej, hoppas ni mår bättre än vad jag gör, jag har groteska hormonproblem så jag gick i pricip till skolan och vände. Kände att jag inte klarade av att gå i skolan, men jag ska i alla fall försöka plugga med Amanda när hon kommer vid 5. Det lär gå då har jag nog hunnit vila upp mig. Funderar att kolla lite på Gilmore Girls (förlåt mamma men jag har inget annat att göra). Ångrar att jag åt upp mackan jag köpte nu, istället får det bli något annat gott. Ha en jättebra dag.
Snow

Ser jag i syne eller snöar på riktigt? Det är inte lite heller utan det är ju sjukt mycket. Jag blir snart förbannad på den här snön, jag får nästan julkänslor av det här. Mars månad är en vårmånad ingen vintermånad. Snart flyttar jag ifrån det här förbaskade landet. Någon som följer med mig?

Har precis kommit hem från en gudstjänst för konfan som jag sa och resten av dagen har jag ingen aning om vad jag ska göra.

The Boxer


Totally Amazing, i actually dont´t have any words.

Saturdaysaturday


Hej hoppas att ni har haft en bra lördag so far. Det har jag. Vaknade vid nio tiden för att gå på konfa, det var trevligt. Sedan gick jag hem och Johan och Magdalena kom på besök. 
Annars är det en dag där det inte händer särskilt mycket imorgon blir det gudstjänst (pga konfan, inte för att jag är kristen) och sedan blir det eventuellt en fika med min vän Teona.

So long!

En fredag som inte känns som en fredag

Ska försöka skriva ett inlägg där jag inte skriver att jag känner mig seg. Hur som helst så är det fredag, men det känns som vilken dag som helst, har kännt så hela dagen ni vet sådär otroligt seg och en aning sunkig som man kan känna sig ibland, även om dagen har varit väldigt bra kan jag inte känna en fredagslycka. Försöker pigga upp mig själv med lite godis men det går inte. Ikväll blir det hur som helst en rysare när vi lyssnar på Fredriks match emot Malmö igen då de nu ska slå de för att sedan kunna gå vidare till den riktiga kvalserien. Sjukt spännande. Sedan börjar ju det trevliga programmet Så ska det låta ikväll, med tre i varje lag. EMD och Cockies N Beans medverkar. Nu vill jag ta en runda på stan, men jag vet inte om jag orkar känner ett sådant där mellanting ni vet. Vill, vill inte.

...

beacuse the night

002
003
004

Grymt snygga bilder på otroligt vackra Eleanor Tomlinson

Känner ett enormt bloggsug just nu och jag börjar känna att jag vill modeblogga igen. Almtuna leder med 3-1. Kul!. Kom igen nu kussen ta de!


candles

Sloane Sisters: Flytten till Manhattan


Författare: Anna Carey

Stella Childs är 14 år, vacker och populärast i hela skolan i London, hennes lillasyster Lola är precis tvärtom hon är allt annat än populär hon ser inte så märkvärdig ut heller, allt hon önskar sig är flera vänner. När tjejernas modellmamma Emma skiljer sig ifrån deras pappa och i samband med det åker till New York för att skriva på ett kontrakt med Ralph Laurens höstkampanj träffar hon Winston Sloane och dem blir förälskade. Det betyder att Stella och Lola är tvungna att flytta ifrån London och till Manhattan där Winston bor med sina två döttrar Cate och Andie som är jämngamla med Emmas döttrar. Stella vill bara sjunka ner genom jorden medan Lola är taggad och hoppas på att New York tjejerna är mer inställda på personlighet.
Cate som är dotter Winston är även hon skeptisk till att få två extra systrar hon tycker det räcker med att han en lillasyster, hon behöver inga tillskott i familjen. När hon ser den jämngamla Stella känner hon sig också konkurrerad på grund av hennes fantastiska yttre. Cate vill vara populärast och nu kan ingen komma och förstöra hennes makt.
Andie är en söt liten tjej med stora, stora modelldrömmar. Men det finns ett problem ett mycket stort problem, det är att hon är oerhört kort. Dock älskar alla killar henne och kanske räcker eller kan hennes nya styvmamma hjälpa henne? Hon kanske förstår hur mycket Andie vill bli modell?

Sloane Sisters är en typisk chiclit bok. Den handlar om saker som rör tjejer i 12-14-års åldern. Ibland kan jag känna att den är en aning för lik Gossip Girl fast en aning mer omogen, särskilt karaktären Cate som man skulle kunna säga är denna bokens Blair. Jag kan i GG känna att man ibland tycker om Blair men i denna boken vill man bara att denna karaktären ska slänga sig i väggen och man kan ibland förstå att vissa personer reagerar så som dem gör på henne, men samtidigt kan man undra varför hennes vänner inte uppfattat vilken bitch hon är. Medan man tänker så om henne tycker man om alla andra fast på olika sätt. Gillar du Gossip Girl och typiska tjejböcker, ska du absolut försöka läsa denna boken. Jag rekommenderar den varmt.

4/5


Lund

Det känns otroligt skönt att sitta och inte gör mycket alls, att vara klar med so-läxan, att bara ha en stencil att läsa igenom, att det är fredag imorgon, att jag hade halvdag idag. Mindre kul att jag är halvt inspirations lös för ett inlägg nu men sjukt inspirerad till att skriva


Onsdag

En händelserik dag kan man ju kalla det, men egentligen ganska ointressant. En sak har i alla fall tilltalat mig att inte tycka om skolmaten och anledingen tror jag inte ens att ni vill veta. Det får ni inte veta heller. Hamnade av någon anledning borta på norrmalm av att ha gått av vid stadion, fråga mig inte hur. För er som inte kan stockholm så kan jag tala om för er att stadion och norrmalm ligger väldigt långt bortifrån varandra. Nu håller jag på att lyssna lite på Johannas spotifylista hon nyss skickade till mig, låter bra.

Jag har på tal om ingenting blivit beroende av choklad om ni vill veta det och nu kom jag på en grej som jag och min mamma skulle testa angående min kusins hockeymatch imorgon, men mamma är inte hemma. Kanske går imorgon också? Aja, i värsta fall får vi följa det på det gamla vanliga sättet, men det är ju kul att se det.
Skolan tar över mitt liv, det är uppsatser och läsning hit och dit dock inga prov på flera veckor eller jo musikprov men det är ganska enkelt att få in i huvudet. Det känns i alla fall sjukt skönt och om 3 veckor är det påsklov, då blir det konfa läger ska bli trevligt. Har en känsla av detta inlägget kommet bli ganska så trist och att det bara är en massa onödigt pladder, men jag måste skriva av mig och bli av med mitt kli i fingrarna (säger man så).

FÖRRESTEN jag måste få skryta lite (ursäkta, ursäkta) men jag har skrivit en bok på 100 sidor! Inte än man snart, snart. Ni anar inte hur stolt jag är och ni anar inte hur förvånad jag är att jag klarat av det?

Come what may


Foto: Mamma
Vet att jag ser arg ut men jag hade ingen aning om att kameran var framme och jag säger som min mamma brukar säga det så här jag ser ut.

Sitter och lyssnar på en massa härlig musik och gör ingenting mer. Det känns bra att ha börjar en aning på soläxan då det var så himla mycket, känns inte så bra att jag imorgon måste skriva en sammanfattning av en novell jag inte fattade ett skit av. Känns bra att ha planer inför söndag det blir en fika med fina Teona. Det känns inte bra att jag inte längre vet hur man ändrar header för att dem ändrat på hela skiten så att man måste uppdatera något, det känns bra att jag imorgon har en rätt slapp dag, känns helt okej men rätt segt att ha musikprov imorgon. Känns som att detta inlägg inte är särskilt intressant, känns som att jag inte har så mycket inspiration nu. Känns som att jag känner väldigt mycket för tillfället. Känns som att jag ska sluta skriva nu innan jag börjar komma in på alldeles för personliga och väldigt ointressanta saker.

Godnatt!


Funk


Längtar tillbaka till Londons gator

Känns segt att skolan har börjat igen även om det nu som sagt börjar vända från en sådan där dålig period som alla har i sitt liv. Musikprov imorgon, musikuppsats att göra, lååååång soläxa och svenska läxa, känns ju lite segt men vad gör man inte för att bli godkänd och kanske till och med mer än godkänd. Dagen har i allmänhet varit bra förutom att jag tror att mina hormoner och jag inte är bästa vänner just nu och förutom att jag känner mig en aning snuvig ingen fara alls på det sättet med snuvan, det är hormornerna som är största problemet isf. Nu måste jag återgå till pluggningen eller snarare skrivandet på min uppsats om funkmusik. BTW hur kunde i hela fridens dagar klockan hinna bli 17.40???? Jag gick ju hem från skolan alldeles nyss????


Måndag 19.16

Godkväll!
Hoppas ni har haft en bra dag, min dag har väl varit okej och lite extra kul då jag fick reda på att mitt franska prov gått väldigt bra och ni som känner mig vet att franska och jag inte är bästa vänner direkt. Lite kul för att dagen innan jag gjorde provet var också då jag fick reda på att jag fått IG på noprovet då sa min pappa: "Man har svackor i sitt liv och rätt vad det är så vänder det!" och ja vad var det som hände? Hur som helst så har min helg varit kanon och snart är det helg igen dock har jag inget inplanerat denna helgen men det kan ju också vara ganska skönt. Förresten lovade ju att ta med kameran till Uppsala men det är ju så att när man lovar saker glömmer man ibland bort det, ledsen för det. Nu ska jag forsätta med en grej.

Puss

Söndag

Jag skrev ett inlägg om schlagern igår som inte verkar ha publicerats(!). Eller är det bara jag som inte kan se det? Hoppas hoppas hur som helst att det kommer upp under dagen i alla fall,i värsta fall får jag publicera om det, jag har det ändå kvar i arkivet så det är inte på det sättet att hela inlägget är borta, nu kommer det säkert försvinna bara för att jag skriver så här haha. ANYWAY idag blir det gudtjänst ligger lite efter med det där när de gäller konfan måste jag erkänna. Därefter har jag och mamma tummat på att vi ska kolla läget på nya Åhlens på Östermalmstorg, någon som varit inne  där? Sedan blir det släktträff då en släkting fyller år, sedan blir det jaa, det får vi helt enkelt se, imorgon är det i alla fall skola trist, men snart är det fredag igen och sedan är det snart påsklov, prao och sommarlov. Tiden går fort, det gör den verkligen. Nu ska vi också se om detta inlägg publiceras.

Ha en bra dag.

Anna


Jaa, grattis till söta söta Anna Bergendahl. Jag tycker att låten är bra och att Anna är en otroligt duktig artist som inte kommer ha några problem att sjunga rent i Oslo, men däremot undrar jag om hon inte kommer falla på sin låt som är i sin tur ganska tråkig och alldeles för svag, men det är klart Anna är endast 18 bast, har en röst som ingen annan, tonsäkerhet och en charm som lyser otroligt starkt igenom rutan. Om det är så att folk fastanar för hennes enorma charm så kan hon faktiskt lyckas riktigt bra, men det krävs att hon gör ett jävligt bra framförande och att hon visar lika mycket charm som gjorde idag.

Stort grattis till henne i alla fall och det blev en bra final med världens snyggaste grabb på andra plats och jordens mest musikaliska artist på tredje plats.

Lördag

Gårdagen var magisk, anlednignen till att jag inte bloggade var att jag inte kände särskilt stor skillnad av vad det var jag skrev, det är ungefär så ställningen enligt mina tankar kommer att se ut. Vinsten kommer stå mellan Eric Saade, Salem Al Fakir, Darin, Ola, Jöback och Anna Bergendahl många jag vet men där har ni topp fem i vad jag tror utan inbörders ordning.

Nog med det, har precis hoppat ut ur duschen det är extremt skönt att duscha på morgonen. Nu om ungefär 30-40 minuter kommer Antonina, när hon har kommit bär det av till Uppsala. Jag vet tyvärr inte hur uppdateringen blir, kommer vara där hela dagen och kommer hem ungefär till Melodif. så jag tror att vi ses någon gång runt 22.30 bara så att ni vet. Kameran kommer i alla fall få följa med till Uppsala. När vi ändå snackar uppdateringen så kommer denna helg inte vara någon blogghelg imorgon är jag inte heller hemma hela dagen. Tur att det finns så många andra fina bloggar för er att läsa. Nu ska jag äta upp min frukost/lunch, sminka mig, sätta telefonen på laddning och sätta på mig strumpor osv.

Ha en fantastisk dag!

Friday i´m in love

Guys vet ni en sak? Det är freeeeeeeeeedag?! Mitt no prov gick som sagt åt skogen vilket känns riktigt surt, men vad fan det är fredag, solen skiner och jag har en underbar helg framför mig varför grubbla över ett prov som dessutom var sjukt svårt? Jag brukar inte bi underkänd på noprov och det här är det första och sista noprovet jag ska bli underkänd på dessutom var jag nervös och de mesta var slarvfel. NOG MED DET. Snart kommer min kära mor hem och då tänker jag övertala henne att fika med mig fram till att det är dags att börja dra sig till globen för att se på melodifestivalgenrep, men först planerar jag att måla om mina naglar från blåa till röda, vet nämligen inte riktigt om jag gillade den blåa färgen särskilt mycket. Nej hörrni, ha en fortsatt trevlig dag.

Ignore This


Foto: Jag
Sitter med Salem Al Fakirs album i öronen och vet ni killen är ett geni? Det kanske jag sagt, men då får ni det förtydligat.

Nu ska jag nog plugga lite till och imorgon är det äntligen fredag, franska prov som ska gå bra det ska det bara, okej franska är inte min starka sida men den här månaden och den förra har bara varit rent ut sagt helvete, uppsatser och prov har gått åt skogen jag kan inte svara på varför beror inte på att jag har varit lat, inte på för att jag är dålig. Det finns nog inget svar, stess eller överarbete kanske? Eller att jag är för självgod? Nu ska det hur som helst vändas, för jag mår bättre än på länge och det ska visas i skolan. Min helg kommer också bli otroligt rolig verkligen något att se fram emot. Därför känns det skönt att ha provet sista lektionen, just för att man då kan tänka att okej nu ger jag gärnet på det här provet när ja gär klar har jag en hel underbar helg framför mig!
Salem Al Fakir har fått mig att tycka om donka-donka musik, men bara med gränser.

Realese MeUnderbara nyheter från H&M

När vi ändå pratar kläder har någon av er tips på vart man kan köpa fina vita klänningar för ett bra pris behöver en till min konfa.  Tack på förhand!

Torsdag

Franskaprov, matteläxa, musikuppsats, svenskaläxa och engelska läxa INTE lungt även om vissa av sakerna är kul, så kan jag ändå känna mig stressad kan ju bero på att det har med skolan att göra eller vad säger ni? Ja jag tror nog det. Hur som helst så har dagen varit mycket bra. Väntar just nu på Amanda, då det blir lite musik och franska genomgång. Ikväll ska ni få en överraskning som jag tror att ni uppskattar eller det brukar ni i alla fall göra säger ni. Imorgon är det fredag, woho! Och då vet jag inte vad jag ska göra. Nej jag skojade bara då ska jag på Melodifestivalgenrep.

Må bäst så länge!

Update: Fan IG på NO-provet

Eclipse

Hemma nu, efter en ganska kort och härlig skoldag, nu ska jag gå och ta mig något att äta eller inte. Jag vet inte, hur som helst något att dricka. Snart kommer Camilla och då ska det pluggas lite, sedan vet jag inte vad jag ska göra. Kanske att jag följer med mamma till kören och skriver lite på min uppsats om Patti Smith eller Funk. Hur som helst är det vad jag tänkt göra nu. Vill ni att jag ska visa den och göra lite som tidigare gjort med Carrie Underwood och Alexis Bledel?. Säg till isåfall för jag gör gärna det. Om ni skulle vilja det. Nej nu ska jag göra något vettigt hörrni. Vi kanske ses senare men jag lovar inget. (Jag vet att uppdateringen inte är den bästa nu men jag har ingen som helst inspiration och känner att skolan och mitt privatliv tar över just nu, där har ni orsakerna till den usla uppdateringen. Ska försöka komma tillbaka ännu mer när allt är bättre och inspiration är bättre, nej jag mår inte dåligt jag mår bra men ni vet, man ska få in vänner och sådant. Och som ni vet går skolan och vänner helt före bloggandet.)


Half of my heart


Dagarna flyter på och inget särskilt händer förutom helt ointressanta saker som jag inte ska tråka ut er med. Annars ska jag alldeles strax sätta igång att plugga lite samt att jag just kom på att jag måste ha min mobil bredvid mig. Med tanke på att Cissi snart kommer, försöka få tag på mig förmodligen då jag ska hem till henne och min broder senare. För att jag ska slippa vara ensam hemma när mina föräldrar är borta. Ska försöka plugga på nu så att jag slipper det ikväll. Vilket betyder nu på momangen!

Söndag

Imorgon börjar skolan igen, känns ganska segt men ändå helt okej, men det kanske beror på att jag har en mycket härlig helg att se fram emot.


Måndag: Plugga med Amanda
Tisdag: Fortsätta plugga, skriva på uppsats om Patti Smith och Funkmusik
Onsdag: Plugga med Camilla
Torsdag: Plugga med Amanda
Fredag: Njuta av att det är fredag och gå på genrepet av Melodifestivalen med mamma
Lördag: Uppsala med Antonina
Söndag: Släktträff pga. en person som fyller år.

Fler tjejer till finalen!


Vackra vackra Jessica Andersson och Härliga härliga Pernilla Wahlgren knep dem två sista finalplatserna.
Nu blir finalen en hård fight!

Ska det bli den otroligt snygga och charmiga nykomlingen Eric Saade som man inte kan något annat än att älska vinna och få åka till Oslo.
Chans att vinna: 90%
Chans i Oslo: 80%
Motivering: Eric Saade är kanske inte tävlingens proffsigaste och mest erfarna artist men killen har DET som man brukar sig om en person som har ett helt paket av någonting. När man hör honom charmas man direkt av hans enorma utstrålning och han unika men fantastiska utseende. Eric har också än så länge visat att han är en guldkille att ha och göra med och det får man verkligen hoppas håller i sig. För i så fall kommer han förlora ett riktigt riktigt stort fan.

Eller ska det bli den helt okända men ändå väldigt charmiga gruppen Timotej med fyra härliga tjejer?
Chans att vinna: 45%
Chans i Oslo: 40%
Motivering: Timoteij är fyra jättesöta och charmiga tjejer men om man jämför med de andra låtarna så är tvyärr låten inte lika stark, men dem slog Darin. Sedan låter tjejernas sånginsats lite sådär och sånginsats är väldigt viktigt i dessa sammanhang men klarar dem nerverna och pressen så kan dem skrälla men jag tror inte att det är något vi kommer skicka till Oslo.

Kanske blir det killen som kan vara en av Sveriges mest musikaliska människor? Jag snackar självklart om charmtrollet Salem Al Fakir. Det här hörrni kan bli farligt.
Chans att vinna: 95%
Chans i Oslo: 90%
Motivering: Salem Al Fakir behöver inte ens anstränga sig för att sjunga, han behöver liksom inte ens tänka på att han kommer sjunga eller inte. Salem har liksom det som Eric har DET! Men lite till och då snackar jag om att han är grymt musikalisk och fruktansvärt tonsäker, att han skulle sjunga falskt är lika osannolikt som att vi skulle få se en tiger gå på kungsgatan. Låten är stark, det är den och den växer som sjutton.

Eller blir det den unga, söta och begåvade sångerskan ifrån nyköping vid namn Anna Bergendahl som kniper hem det här?
Chans att vinna: 75%
Chans i Oslo: 75%
Motivering: Att Anna Bergendahl är en bra sångerska är en sak som är säker, det kan ingen säga emot. Enligt mig lyser hennes personlighet även igenom starkt och hon har en speciell charm som ingen annan har svårt att förklara på vilket sätt. Men hon kör sin egna grej och jag tror att tjejen kan skrälla ordenligt.

Kanske blir det den folkkära veteranen Peter Jöback som de flesta känner till som tar hem det hela?
Chans att vinna: 78%
Chans i Oslo: 60%
Motivering: Egentligen har jag ingen uppfattning om Peter förutom att han är en riktigt duktig artist, men låten är inte riktigt något jag skulle applådera för om jag ska vara ärlig, den känns en aning tråkig för min smak. Men jag kan förstå om andra folk gillar den och om jag gissar på att gillar man Peter Jöback gillar man också låten.

Blir det den populära grabben som är med för fjärde gången vid namn Andreas Johnson som kniper Oslobiljetten?
Chans att vinna: 80%
Chans i Oslo: 45%
Motivering: Jag har aldrig gillat Andreas Johnson visst han är en jätteduktig artist det är han verkligen, men någonting gör att jag stör mig på honom, det låter bättre när man inte ser honom då kan jag faktiskt hålla med om att låten är väldigt bra. Men frågan är om balkan håller med om att låten är bra? Det känns lite som att det är en sådan där låt som vi svenskar älskar men som balkan tänker: "Hur kan dem tycka den här är bra, det är den ju inte?".

Blir det den blonda, forna idol åttan och flickidolen Ola Svensson som lyckas charma oss lite extra?
Chans att vinna: 76%
Chans i Oslo: 80%
Motivering: Ola är en jätteduktig grabb det kan jag hålla med om, men det är lite samma sak där som med Andreas att jag stör mig på honom. Vet inte varför där heller, men han kan säkert lyckas i balkan.

Blir det killen som i mångas ögon är en klar favorit när det gäller flickidoler men som jag inte ska uttala mig om för att inte låta elak? Darin
Chans att vinna: 85%
Chans i Oslo: 75%
Motivering: Darin är Darin gilla eller inte gilla, jag gillar honom inte alls. Men jag är medveten om att många andra gillar honom och jag är också medveten om att jag borde ställa in mig på att en vinst inte ligger långt borta. Dock tror jag inte så mycket på låten.

Eller blir det hon som kämpat, kämpat och åter igen kämpat sig igenom en sådan barndom som många drömmer mardrömmar om att få leva, som folk inte ens kan fantisera sig om hur det är? Jordnära Jessica Andersson
Chans att vinna: 65%
Chans i Oslo: 75%
Motivering: Jessica Andersson kan vara den som är mest värd att vinna det här, med tanke på att hon inte har haft det lätt. Tyvärr tror jag att det finns andra artister som har större chanser än vad hon har, men jag ska i alla fall göra vad jag kan för att J ska komma högt upp. I did it for love växer rejält!

Eller blir det den ruttinerade, proffsiga och härliga Pernilla Wahlgren som tar hem det här?
Chans att vinna: 70%
Chans i Oslo: 45%
Motivering: Pernilla är Pernilla och jag tycker att hon är duktig på det hon gör, men frågan är om Europa förstår varför vi tycker om låten? Jag är tveksam på det.


Jag tror att ställningen kommer se ut såhär:
1. Salem Al Fakir
2. Eric Saade
3. Pernilla Wahlgren
4. Anna Bergendahl
5. Andreas Johnson
6. Jessica Andersson
7. Ola
8. Darin
9. Peter Jöback
10. Timoteij

The sound of silence

sile
Har ingenting att skriva så vi ses förmodligen ikväll eftersom att ni så fint ber mig om att skriva om melodifestivalen.


Tjejtalang

Just nu sitter jag och använder tjejernas fantastiska talang nämligen att göra flera saker samtidigt. Lyssnar på de vuxna som sitter och snackar, tittar på let´s dance, följer hockey och skriver. Duktigt va?
Det är hur som helst väldigt trevligt.

Ansiktsmask

Ligger just nu på hotellrummet i en liten stad långt ner i Sverige, Östergötland rättare sagt. Har en ansiktsmask som nu har torkat så min mun går inte att öppna haha. Men mamma och pappa ligger och kollar på någon film som går på tv så jag behöver ändå inte snacka. Ligger också och lyssnar på en massa låtar på min kära mors ipod där det bara finns en massa låtar som får mig att tänka på saker, minnen med andra ord, ja kanske inte alla men många. Mysigt är det hur som helst.

Godmorgon

Om en timme ska jag träffa Lisa för att uträtta min present som jag fick av henne när jag fyllde år, vilket nämligen var en shopping runda med henne. Det ska hur som helst bli väldigt kul. Blev just lite stressad för att vi tydligen ska åka till Vadstena klockan 6 och jag är tveksam på om jag hinner det, om jag ska hinna packa och så. Men förhoppningsvis löser det sig..., eller så är jag smart nog att fixa allt sådant nu. Nej jag vet inte, jag känner inte ens för att åka dit, men jag antar att jag inte har något val. Nu kom jag och tänka På Gilmore Girls av att lyssna på I try med Macy Gray, ni vet när Rory och Lorelai har bråkat om att Rory inte vill gå på Chilton och Lorelai lämnar rummet. Rory sätter på cd-spelaren och Lorelai gör samma sak i vardagsrummet, det är den låten dem sätter på. Nu vet ni det om ni tidigare undrade eller inte visste det.

Hoppas ni får en jättebra dag.


Uppsala

En hel dag i Uppsala avslutades med att titta på Ishockey match dock satt jag inte högst upp utan längst ner! Men det gick rätt okej ändåp förutom att man hör alla jävla smällar emot sarjen. Hur som helst så förlorade dem tyvärr. Men bakom oss satt det två tjejer och den ena snackade hela tiden, hon skulle kunna vara deras tränare eller något för hon fokuserade bara på det negativa Almtuna gjorde. Rätt underhållande men samtidigt ganska irriterande, för så dåliga som hon sa att dem var var dem faktiskt inte dessutom var det svårt att följa med vad som hände när man i bakgrunden fick höra alla fel Almtuna gjorde.


Mamma innan matchen försökte få henne att skrika "PW" men det gick inte.

Den här bilden är jag stolt över var bara tvungen att visa den hahaa

Fredrik


Mercredi

Hej, just nu befinner jag mig i Uppsala hos min mormor vet inte alls vad jag ska skriva, snart bär det av för att se på hockey som ni redan vet. Insåg dock nu att det finns en möjlighet att jag har alldeles för lite kläder med mig för att befinna sig i en ishall är ingenting att leka med. Dock sitter vi längst upp så det blir inte lika läskigt att titta då jag är väldigt bollrädd(puckrädd) av mig och blir nervös så fort dem slåss eller blir inknuffade i sarjen, töntigt kanske men jag kan inte hjälpa det. Förresten på tal om Uppsala så planerar jag och min vän Antonina att besöka staden om en vecka, ett besök för att Anto vill se mer den i allmänhet. Det är något att se fram emot när skolan börjar nästa vecka. Sedan är det ju melodifestival genrep också på fredagen samt kanske en fika med min vän Teona på söndagen oj oj en fullproppad helg, men det är ju bara bra och kul att ha något att se fram emot. Hahaha jag hade ingenting att skriva, nu känns det som att jag bara babblar på om helt ointressanta saker här. Nu ska jag inte tråka ut er mer. Ha en fortsatt trevlig dag.


All these things that i´ve donePics by me

Har haft en underbar dag med min kära mor som började med att titta på stört sköna Ellen Degengers (Stavas det så?) där John Mayer gästade, ganska härlig men en aning wierd kille men rätt snygg faktiskt. Därefter bar det av till Wienerkonditorit där jag åt ett alldeles för stort wienerbröd och drack en alldeles för stor och god choccolatte, som gav mig otroligt dåligt samvete. Sedan var det att kika efter i lite olika affärer är på jakt efter en svart enkel baskofta eller möjligtvis någon annan färg. Sedan hamnade vi på Åhlens för att ta varsin te. Därifrån bar det väg via jarlen och sedan hem. Kom just på att det finns något genialiskt som nätshopping, att man kan beställa där menar jag. På tal om kläder fick jag med mig lite kläder hem. Om ni ber snällt kan ni få se dem.

Imorgon bär det av till Uppsala vet inte hur updaten blir men kameran är hur som helst med.


Tuesday

Godmorgon!
Vaknade för en halvtimme sedan och ska alldeles strax äta frukost och sedan klä på mig, men först ska jag ta och slappa lite. Sedan bär det ut på stan med min mamma som sagt och jag måste även som sagt köpa lite grejer men om jag känner oss rätt så kommer vi hamna i biosalongen tillslut. Men det känns lite tråkigt att gå på bio, men jag vet inte. Nu ska jag nog ta och klä på mig samt fixa mig.

There´s a possibility


Kan känna att jag nästan behövde en dag när jag bara satt för mig själv, men det är ju sådana dagar när man anitngen fastnar framför tvn eller framför datorn och kommer på sig själv att sitta och göra saker man egentligen inte tycker är kul eller inser att om man inte slutar titta på tvn nu kommer man sitta här hela dagen. Någon som känner igen sig? Jag trodde väl det. Hur som helst så är det inte en dag för mig själv som gäller imorgon, imorgon blir det en så kallad "mor och dotter dag". Har lite grejer jag måste fixa och köpa så det passar utmärkt men då måste jag verkligen påminna mig själv som att jag ska köpa det jag verkligen behöver och inte lägga ner massa pengar på saker som bara snygga men helt onödiga för tillfället eller rättare sagt sådant jag redan har 35 plagg av. Men det där tror jag knappast att jag är ensam om heller? Har jag rätt?


Andra chansen

Duell 1 Pernilla Wahlgren och Pain of salvation
Vinnare: Pernilla Wahlgren har mer fans, PFS låt är alldeles för långsam i jämförelse med Pernillas och Pernillas är starkare jag glömmer bort PFS låt när jag lyssnar på Pernilla.

Duell 2:
Pauline och Alcazar
Vinnare: Pauline, jag tror att vi är ganska trötta på Alcazar och låten är en blandning mellan Coldplay och Alcazars typiska schlager dängor. Jag tror att Pauline kan skrälla.

Vinnarduell 1:
Omöjligt att lista ut vinnaren, men jag tror faktiskt att Pernilla vinner

Duell 3:
Orsa och Kalle, och Neo
Vinnare: Beror helt på vilka som röstar är det äldre människor Orsa! Är det yngre Neo! Vi chansar på Neo.

Duell 4:
Crusified Barbara och Jessica Andersson
Vinnare: Jessica är i särklass en bättre sångerska, men frågan är om inte CB s låt är starkare. Personligen tycker jag inte det men jag är rädd att andra tycker det och rock brukar gå hem. Men samtidigt har Jessica fler fans än vad tjejerna har och det kan ju påverka någonting. Men jag tror faktiskt tyvärr att Jessica får se sig besegrad igen. Det är det sista jag vill men tyvärr tror jag det.

Vinnarduell 2:
CB och Neo
Rock går hem, CB

Till final: Crusified Barbara och Pernilla Wahlgren

LOV!

Mars, april har knopp i håret är det va? Ja jag trodde väl det, men då ska det inte snöa? Det hade ju börjat töa och det ade ju blivit plusgrader hade det inte? Jag kanske just har vaknat upp ur en dröm? Mars ska det inte snöa i, det är då snön verkligen ska börja försvinna. Jahapp, men vad ska man göra det är bara att hoppas att det här är sista dagen det snöar ända fram till november eller december. På tal om ingenting blev min dag nyss förgylld när Frida tidningen kom. Idag ska jag annars ha en lugn dag, vilket jag igår inte ville ha men idag kan jag gärna ha det när snön öser ner.  Vi kanske ses senare.

Puss

RSS 2.0