Lisa&Maria

Hej! Just nu sitter jag och har egentligen ingenting att skriva men eftersom att min vän Lisa sa att jag skulle göra det så gör jag väl det då. På tal om Lisa så sitter hon just nu och lyssnar på Marias ipod (i hennes stoooooora hörlurar) samtidigt som hon dansar vilket ser väldigt kul ut. Hahha. En annan som grej som händer i min galna omgivning just nu är att min syster läser vad jag skrivit här med värsta snobbdialekten. Vad har jag gjort idag? Idag har jag, Lisa och Maria varit inne i vadstena och bara snackat. Supertrevligt, nu ska jag försöka övertyga dem att spela kort med mig eller spå mig.

Kramar

You need me and i need you

Nämen tjenare, det var ett tag sedan! Jag har en fantastisk sommar och det hoppas jag att ni också har. Ända sedan vi sågs sist har jag umgåtts med mina fina syskon och mina bröders flickvänner, smsat med Anja och vad har jag gjort mer? Haft musiktävlingar. Sätt Harry Potter. Filmen alltså, inte skådisen. Typ inget mer där. Men en sak är i alla fall bestämd och klar och det är att min bästa vän och min vän som såg mig födas typ det ni! Hon kommer på söndag och den 14 augusti ska jag och en av mina närmsta vänner Anja gå och se Mums mums på grönan. Klicka för en bra låt klicka här för en till. Vill ni höra en till?


The King Of Pop

Hallelujah, just nu sitter jag och kollar på the dangerous tour av King of pop och storbölar. Shit vilken kille alltså. Tittar ni också? Hoppas ni har det bra.

It´s raining man

Hello! Ni som läser detta, ville bara berätta att jag lever och átt jag mår bra. Men min dag har varit oerhört speciell om man säger så. Men det ska vi inte gå in på. Ville bara berätta att jag lever.

RSS 2.0