Sweet People

Just nu har jag tagit en paus ifrån solen. Här i Vadstena skiner solen och det är varmt som sjutton. Musik går på i bakgrunden i och med ett ganska tomt Itunes-biblotek får det bli en hel del schlager därav rubriken, men någon viskade i mitt öra att schlager är sommar. Ikväll blir det Eclipse på bio efter fan eventet känner jag mig verkligen som ett riktigt twilight fan. Jag trodde inte jag skulle skrika så mycket, men jag erkänner jag skrek precis lika mycket som alla andra. Jag har börjat på New Moon idag man ville bara läsa mer och mer. Om den fortsätter vara så här bra kan den faktiskt slå Ett nytt liv på köpet som den bästa bok jag läst. Nu vet jag inte vad som händer ska kanske ändå fortsätta att läsa?

Vad gör ni? Har ni gjort något kul på lovet såhär långt? Om inte, kan ni väl dela med er av något roligt sommarlovs minne?


Novellserie: Kiera och Chris

Kiera Bradshaw kände hur fjärlirarna samlades i hennes mage, detta skulle bli hennes första skoldag i en av USAS mest omtalade skolor Constance By Chilton en skola där man var tvungen att betala en förmögenhet för att gå, där man var tvungen att bära skoluniform. Kieras självförtroende var nu på botten och hon kunde knappt veta varför, hon hade aldrig haft problem med att få vänner, hon har aldrig vart särskilt blyg. Kanske var det för att det var en helt ny skola, en helt ny stad, en dyr privatskola hon skulle börja i en skola där det ryktats om att bara snobbiga människor gått. Hon anlände till skolan med sin 2 år yngre syster Amy vid sin sida.

”Är du nervös Kiera?” frågade hon när de anlänt in på den gigantiska skolgården och precis skulle ta ett steg upp på den stora trappan.

”Ja”, svarade Kiera sin syster.

”Jag med, men det kommer gå bra”, fick hon till svar.

Systrarna Bradshaw gick raka vägen upp för trappen och i dörröppningen sa de hejdå till varandra genom en lång kram. Medan Kiera såg sin lillasyster försvinna upp för trapporna till niondeklassarna, fortsatte hon själv bort mot korridoren, hon gick långsammare och långsammare. Några tjejer som såg ut att vara i hennes egen ålder tittade på henne och viskade med varandra. En av tjejerna med långt blont lockigt hår och smala ben skrattade åt något som en annan tjej sa och kollade mot utgången samtidigt som hon puttade på tjejen igen. Kiera kollade bakom sig ingenting syntes till, men efter få minuter kom en lång kille med brunt halvlångt och rufsigt hår in, han ruskade på huvudet samtidigt som han drog handen genom sitt hår. Två tjejer kom närmare Kiera och ställde sig precis bredvid henne.

”Kolla, han är så himla snygg” viskade en av tjejerna med långt orangerött hår.

” Iz, är det en nyhet eller? Har du hört att han dumpade Cate igår?” sa den andra tjejen med cendréfärgat hår med en frisyr som såg ut att vara inspirerad av Blair Waldorf i Gossip Girl.

Tjejen med orangerött hår skrattade och den långa brunhåriga killen fortsatte framåt i korridoren, många tjejer rodnade och han vände sig om när han gick förbi Kiera, men drog snabbt bort huvudet igen. En annan kille med blont hår gick fram till killen och gjorde give me five med honom.

Stämningen gick ner på botten igen och alla ställde sig utanför en dörr. Kiera kunde inte förstå vad som höll på att hända.

” Ska du inte ställa dig i kön? Vi börjar nu” sa tjejen med blont lockigt hår.

Kiera gick fram och ställde sig i kön bakom tjejen.

”Hej, är du ny?” frågade hon.

”Ja” sa Kiera blygt.

”Jag heter Rachel” Sa hon.

”Jag heter…” Kiera avbröts av läraren som nu stod längst fram i ledet med ansiktet mot eleverna.

Hon vinkade med handen utanför ledet och visade med fingret att någon skulle komma. För tredje gången kunde Kiera inte förstå någonting alls.

”Jag tror hon vill att du ska komma fram till henne”, sa Rachel och log.

Kiera gick fram till läraren.

”Vad bra, tack Rachel. Det är jag som är Kelly Wainwright men du kan kalla mig Mrs Wainwright, det är du som är Kiera Bradshaw ellerhur” sa läraren och skadade hand.

”Det stämmer” log Kiera.

”Välkommen till klassen Kiera!”

”Tack” fick hon fram.

Mrs Wainwright gick in och Kiera kom efter, även de andra från klassen kom in och satte sig på platser. Det började snackas hejvilt. Den brunhåriga killen och den blonda killen satt och viskade med varandra och några tjejer likaså. Mrs Wainwright bläddrade i några papper sedan ställde hon sig och tittade ut mot klassen.

”Får jag be om största möjliga tystnad” sa hon.

Tjejerna slutade snacka men inte de två killarna.

”Christopher och Dean hörde ni vad jag sa?” frågade hon.

Den brunhåriga killen tittade upp.

”Va? Nej jag var på konsert igår så jag tror min hörsel har blivit skadad en aning” sa han med en retsam röst och fick hela klassen att skratta.

”Christopher snälla, kan inte ni två bara vara tysta?” sa Mrs Wainwright med en sträng röst.

”Va? Vad sa du?” fick hon till svar och han fick åter igen hela klassen att skratta.

” Skärpning! Du hörde vad jag sa, var snäll och var tyst!” sa Mrs Wainwright argt nu.

Chris blev tyst och tittade upp mot läraren, men samtidigt som han gjorde det kastade han upp sin penna i luften och fångade den igen sedan höll han på så.

Mrs Wainwright gick fram till honom och tog pennan ur hans hand och la den på katerden.

”Tack” sa hon.

” Okej, vi har en ny tjej i klassen idag. Hon heter Kiera Bradshaw och har flyttat ifrån Los Angeles.” började hon.

”Från LA minsann, har du kanske bott granne med Paris Hilton eller kanske David Beckham?” sa Chris eller vad han nu hette högt och fick åter igen hela klassen att skratta.

Mrs Wainwright gav honom en arg blick.

”Förlåt då” fick hon till svar på ett likgiltigt sätt och Chris blev tyst.

”Hur som helst så ska Kiera här börja hos oss, jag tänkte nu att vi ska gå en runda där ni får berätta era namn för henne. Vi börjar här” sa hon och pekade på tjejen som hälsade på Kiera men henne kunde hon inte minnas namnet på.

”Rachel” sa tjejen och log.

”Cate” sa en tjej med långt gyllenbrunt hår.

”Vi kör nästa” sa Mrs Wainwright och pekade på en tjej som satt på raden bredvid Rachel och Cate. Det var de två tjejerna som viskade om Chris.

”Izabella” sa tjejen med långt orangerött hår.

”Ashlee” sa den andra tjejen.

Namn fortsatte att sägas efter ett tag kom de fram till Chris och hans vän.

”Chris” mumlade han okoncentrerat.

Mrs Wainwright himlade med ögonen och tittade på killen bredvid honom.

”Dean” sa han.

Kiera hade redan glömt bort de flesta namnen hon mindes Rachel, Chris och Dean men det var nog alla.

”Du kan sätta dig på den där tomma platsen bredvid brunhåriga tjejen där uppe i hörnet minns du hennes namn?” sa Mrs Wainwright.

Kiera kände hur hon rodnade hon kunde inte minnas namnet på tjejen, hon fick dåligt samvete över det och skakade osäkert på huvudet.

”Vill du upprepa ditt namn?” sa Mrs Wainwright.

”Vem då? Jag?! Sa tjejen och pekade på sig själv.

”Nej tjejen borta i Sverige” fick hon till svar.

Tjejen skrockade.

”Andie” svarade hon.

Kiera satte sig på platsen och lektionen flöt på. När lektionen var slut gick alla ut. När Kiera hade satt foten utanför dörren hörde hon sitt namn.

”Kiera!” det var Mrs Wainwright som ropade.

”Ditt skåp är det översta ovanför den där tjejen med gyllenbrunt hår där”

”Okej tack”, log Kiera.

Dörren stängdes bakom henne och hon gick fram till sitt skåp.

För att välja kod tryck * för att bekräfta din kod tryck #.

Kiera började tänka på en kod som var enkel att komma ihåg hon slog in sitt personnummer 2305 det var lätt att komma ihåg.

”Hey Chris”, hördes en röst i bakgrunden.

Kiera vände sig om och bakom henne stod han bakvänd så att han hade utgången i ryggen. Hon fastnade med blicken det var en av de snyggaste killarna hon någonsin sätt. Han vände sig om mot Kiera och kollade henne i ögonen med sina mörkbruna ögon. Han nickade och vände sig om igen, sedan gjorde han ett kom tecken med handen. Efter honom kom två killar dels den blonda killen Dean sedan en kille med svart hår. Killarna ställde sig en bit bort ifrån Kiera.

”Det var Kiera du hette right?” sa en röst bakom henne.

”Jaa det var det”, svarade hon och vände sig om.

Där stod Rachel tillsammans med tjejen med gyllenbrunt hår med ett namn som var totalt bortglömt.

”Du hette Rachel va? Och du vad var det du hette nu igen?” Sa Kiera över sin egen förväntan.

”Rachel exakt”.

”Cate, heter jag”, sa hon.

Kiera vände sig om och råkade snegla ögonen mot Chris och hans vänner igen. Han var längre än båda killarna och stod med ansiktet emot Kieras håll. Hans ögon var riktade emot hennes håll och Kiera kunde inte riktigt hantera situationen men ville samtidigt inte låta det märkas så hon tog bort blicken och tittade istället ner på marken.

” Oh, var det Chris du kollade in?” frågade Cate.

” Ehm, nej jag bara…. Ehm kollade åt det hållet” stammade Kiera.

”Ha-ha-ha, kom igen du får kolla in honom, det var inte så jag menade. Han är skolans absolut populäraste och mest förmögna. Han är känd för att vara uppkäftig emot lärare, vara en riktig hjärtkrossare. Varje gång lyckas han krossa en tjejs hjärta så hårt att hon gråter floder och detta händer efter två veckor max, det längsta förhållandet han haft i var 1 månad och det ansågs vara otroligt mycket för att vara honom. Den senaste han var tillsammans med var… mig, sa Cate.

”Oj, förlåt eller vad man säger” sa Kiera och tittade in i Cates gröna ögon.

”Det är lugnt, jag överlever, jag känner att han är alldeles för snygg för att…” hon avbryter sig själv och kollar bort mot killarna.

”Kiera, grattis” säger hon sedan.

”Vadå grattis?” svarade Kiera och såg ut som ett frågetecken.

”Jag tror att du har en hemlig beundrare” sa Cate och tittade ner mot golvet.

Kiera tittade bort mot killarna och insåg att Chris stod och spanade in henne.

 

 


The one you love


Jag borde egentligen packa och funderar på att göra det nu också, men jag måste först sätta på musik och vakna upp lite, har nämligen gått som en zombie hela dagen på grund av att jag har vänt på dygnet och en kombination av lite hormoner tror jag. Imorgon drar jag i väg till den vackra staden ovan och är där resten av sommaren. Tänkte att ni skulle få ta del av en oerhört dramatisk berättelse, som kan vara mycket lik Gossip Girl men whatever jag har gjort den och gilla den eller inte. Vet ni? Jag vet att jag har publicerat tusentals sådana här men jag blir aldrig nöjd och slutar hela tiden men nu är jag verkligen nöjd så jag raderar det gamla och låter er ta del av det jag är nöjd med istället. Nu ska jag slita mig från datorn och önska er en riktigt härlig sommar.

Ha världens bästa sommar!

Här ska det vara en rubrik för den som vill veta det


Nu är jag hemma från Gotland och bröllopsfesten var jättetrevlig och det var jättekul att få träffa lite nytt trevligt folk. Just nu sitter jag och chattar med min vän Antonina som jag ska träffa imorgon. Just nu verkar hon inte svara dock, vad kul om hon skulle göra det bara för att jag sa så. Sitter också och läser i Expressen om Hockey just för att min kusin Fredrik Pettersson-Wentzel har fått äran att bli NHL-draftad i Atlanta. Stort Grattis!
Måste också kolla igenom min berättelse just för att den är lite konstig just nu haha sedan ska jag nog gå och kolla lite på fotboll. Frågan är bara om man ska heja på Tyskland eller England? Jag tror nog jag hejar på Tyskland i alla fall.

Må bäst!

Playing with fire


Nu drar jag till Gotland för att gå på bröllop. Åker en natt färja inatt och kommer tillbaka på söndag.
Jag vet att uppdateringen inte varit den bästa men det är sommarlov och jag har annat för mig.

I hate this part


Bara för att jag är så himla snäll och för att ni är så underbara så får ni se min skolavslutningsoutfit (som en av er bad om) så här kommer den.
Klänningen kommer ifrån Zara, skorna från Deichman (har dock ett år på nacken) väskan från London

Hemma från Twilight event


Nu är jag hemma från Twilight eventet det var väldigt kul. Tack Saina! Jag har ont i halsen, sänkt hörsel och ont i huvudet men annars är det jättebra verkligen. Ska ta och ladda upp bilderna på Facebook. Imorgon blir det kanske något med Teona eller så blir det en dag för mig själv, men jag tror jag behöver det faktiskt inget illa menar emot Teona men jag kommer inte kunna prata imorgon.

Bästa dagarna i mitt liv

19 Juni 2006
I en och en halv timme stod jag på Kungsgatan och väntade, jag hade missförstått tiden då jag skulle träffa Maria och Cissi och mamma var inne och köpte ny telefon. Trots att jag hade det mer tråkigt än vad jag någonsin haft det den timmen så visste jag att något otroligt härligt förmodligen väntade mig eller det visste jag inte då, jag hade knappa förväntningar vid den tiden var det bara schlager musik som gällde och jag visste knappt vem Justin Timberlake var (läs: jo det är klart men jag hade aldrig medvetet hört en låt med honom) det ända jag visste var att det skulle bli en fantastiskt härlig kväll men inte en fantastisk konsert. När vi väl kom fram till Globen åt vi middag på donken och efter det tillbringade vi flera timmar i Globen Natasha Bedingfield var förband och hon var otroligt bra då stod det lite mer klart för mig att det här kommer bli bra. Hon uppträdde i 30 minuter efter henne var det Esmée Denters och jag vill lova att hon visserligen är duktig på Youtube men vid den tiden hade jag inte världens bästa gehör men jag hörde att hon prickade få toner rätt under sitt uppträdande. Hemskt var det i alla fall. Justin var 20 minuter försenad men när han väl kom upptäckte jag att redan i öppningsnumret var allt riktigt bra. Hela kvällen flöt på och allt var magiskt just så som jag reagerade då skulle jag inte reagerat idag inte på samma sätt, men jag skulle bli rörd och tycka att det här var den bästa konserten jag någonsin varit på. För det var det definitivt och det behöver vi knappt prata om. Men jag minns den här kvällen så väl och det kommer jag att göra så länge jag lever.

27 Maj 2008
Vid den här tiden var jag inte duktig i skolan och det berodde på ett personligt skäl det betydde att jag var tvungen att göra om ett prov (som jag verkligen inte ville göra om för anledningenv ar inte vilja tvärtom men vi behöver inte gå in på varför). Hur som helst så vägrade jag men jag hade inget val det hade jag inte så det var bara att göra det. Men jag kände att när jag hade gjort provet hade det inte gått bra och hela dagen var helt världelös vilket resulterade till att jag blev på svindåligt humör, sådan tur var det halvdag i skolan så jag slutade halv ett för att få bort mitt dåliga humör gick jag till mammas jobb och satt där i flera timmar. Vid typ 3-4 tiden kommer mamma fram till mig. "EMD spelar i Kungsan har du lust?" frågade hon. "Nej inte EMD, dem är ju så mesiga" tänkte jag. Men på något sätt lyckades jag ångra mig och tänka att man ändå kanske ska ge dem en chans. Så iväg till Kungsan bar det och de började spela. Mesiga? Vem sa det? Töntiga? Nej gud nej. Snygga? Bra? Charmiga? Självklart! blev istället mina tankar. Jag var glad, lycklig. När konserten börjar lida mot sitt slut kommer han som höll i konserten fram till oss (Läs: Det var ett fackförbund som jobbar har en koppling till fackförbundet min mamma jobbar på som ordnade konserten) och frågar om vi vill gå Backstage. Jag svarade inte istället skrattade jag till svar och han förstod direkt. Innan sista låten var klar gick vi in. EMD kom in och tittade snabbt på oss sedan försvann de ut igen för att framföra extranumret som var "All for love". Men sen kom de in i det där lilla rummet som finns på scenen i kungsan. Sen började allting.
"Hej sötnos vad heter du?" sa Erik. Jag blev helt stum av att han sa sötnos så jag fick knappt fram något ord.
"Sofia" fick  jag svagt, svagt fram. Medan han skrec autografen förde mamma och han en konversation som jag lyssnade på. Därefter tog jag autograger ifrån Danny och Mattias. Grabbarna var sjukt trevliga och resten av kvällen skrattade jag, jag skrattade mig till och med till söms. Så tro inte att en dålig dag behöver vara dålig hela dagen den kan faktiskt bli bra när man väl ger saker en chans.


Lyckliga dagar

Jag tror aldrig att mina lyckliga dagar kommer att ta slut, bestämde just med min vän Saina att vi imorgon ska åka till Hovet för att gå på Twilight eventet haha kommer bli grymt! Ville bara säga det:)

Unstoppable

Oj oj ännu en otrolig dag igår med en massa tårar och en massa skratt, trots att jag gick och la mig kvart i fyra är jag inte ett dugg trött men det kommer väll gissar jag. Nu sitter jag och tittar på Ola som uppträdde igår oh my god det där är så himla sinnesjukt är det normalt att gå från att typ tycka otroligt illa om någon till att fullkomligt bli hysterisk så fart man hör honom? Är det verkligen normalt? Men shit vad bröllopet var vackert tårarna kom och på morgonen såg jag det där fantastiska avslutningsnumret ifrån konserten då kom ju tårarna för första gången så fint, så fint. Festen igår var otroligt härlig en massa skratt, massa trevligt folk och en massa god mat  och en massa sång. Ännu en lyckad dag igår med andra ord. Två dagar i rad som man sent kommer att glömma.

En hel dag på stan

Oj, oj vilken dag, håller nu på att ladda upp en massa bilder på Facebook men gud vad värdelöst det är. Annars har hela dagen tillbringats på stan med mamma först sedan Eva och Lisa vi hamnade på Grand Hotel istället för en Anna Bergendahl konsert men daaaaaah vad det där med bröllop är överdrivet hela skeppsholmen är ju täckt av en massa tält och sådant. Helt sjuukt. Efter det mötte vi mammas barndomsvän Svinto och sedan gick vi hem det var en otroligt trevlig kväll och imorgon blir det bröllop (Fråga mig inte vilkas det borde alla veta) fast jag ska inte gå men hela stan är ju avstängd och det händer ju saker hela tiden. Efter det blir det fest i Haga.

Må bäst!


Måndag


När ska jag fatta att det är sommarlov? Aldrig förmodligen. Idag har jag ätit lunch med mamma och kollat på Bekännelser om killar katter och kyssar. Gud vad man blir kär i Robbie och jag vill också vara med om ett överraskningsparty. Snart ska jag iväg på något event med mamma har ingen aning om vad men tydligen kommer det vara författare och journalister där. På torsdag eller fredag kommer jag eventuellt att hitta på något med Caroline och tisdag onsdag kanske det bär av till Uppsala. På lördag är det ju kungabröllop då ska jag och mamma kolla vad som händer i stan och på kvällen blir det party i Hagaparken. (Läs: Jajemän, jag är bjuden, nej självklart inte jag skämta men inte med att det blir fest i Hagaparken).

Må bäst!

Konsert

Hej på er! Jag fattar inte vart dagarna tar vägen, ska nu på en konsert som jag absolut inte vill gå på men men. Jag som hela veckan hade planerat min kväll och sett så mycket fram emot den... Jag drömde att jag gick ut med 315 poäng i nian och var tvungen att börja på mediagymnasiet i Uppsala för att alla sådana linjer här i Stockholm var upptagna. Så kan det gå och jag skulle inte förvåna mig om det blir så. Nu ska jag gå, suck! Jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte.


Where you lead

Hemma från en fika och en promenad med Gillian det var mycket kul att se henne igen, det var ju ett tag sedan nu. Det är verkligen helt sjukt vad tiden går fort jag kan inte fatta att det var 2 månader sedan jag åkte till Flämslätt den där regniga dagen. Det som var det bästa jag gjort i hela mitt liv. Så underbara människor så underbart allt. Ett stort minne för livet. Även om namnet Flämslätt inte låter som att det ska vara vackert så var det otroligt vackert, haha vilket namn egentligen... men det var i alla fall kul att träffa henne igen. Jag vill så gärna göra något imorgon men har ingenting inplanerat det känns lite trist har legat framför tvn och gjort ingenting i så många dagar nu. Så länge att jag snart kan alla repliker från Gilmore Girls utantill, okej inte riktigt men nästan. Men, men det blir förmodligen så..

Torsdag


Godmorgon!
Jag tror fortfarande inte att jag förstår att jag har sommarlov, det känns konstigt. Jag hade bestämt mig för att sova till 12.30 men det gick inte vet inte varför men jag vaknade vid 11.00 och kunde inte somna om en liten bit irriterande ja. 13.30 ska jag i alla fall träffa Gillian. På lördag ska jag träffa Ida och resten av sommarlovet är helt oplanerat, dock ska jag se till att det inte är det länge till. Just nu sitter jag och kollar på Room Raiders på MTV ett sådant där program som egentligen är helt kasst men som man fastnar framför i alla fall, bara jag håller koll på tiden.

Hoppas ni får en jättefin dag


Svar på tal

Kan du inte lägga upp mer outfits? samt den du hade på skolavslutningen? :D puss, din blogg äger! :) <3

Svar:
Vill ni det? Men faktum är att jag känner inte alls att det är min grej, jag prövade ett tag men kände att det bara känns helt fel för mig. Men kanske någon gång om ni är riktigt snälla mot mig. Tack vad glad jag blir:).

En grej till er bara, det skulle vara ännu roligare om ni skrev vad ni hette när ni skriver kommentarer bara ni inte är anonyma. Ingen kritik ni bestämmer ju själva men det blir extra kul om ni inte är anonyma:)


ÄNTLIGEN


SOMMARLOV! Gud vad skönt!

Mitt sista obligatoriska sommarlov, nästa år börjar jag nian det känns helt sjukt om jag tänker efter. Åttan har gått så sjukt fort. Jag har hört att nian ska vara väldigt rolig vilket jag självklart hoppas. Jag kan fortfarande inte förstå att jag har sommarlov känns som att det var alldeles nyss jag hade mitt förra? Jag minns den kvällen i Augusti sista helgen innan sommarlovet det var magiskt även om jag inte har kontakt med personen jag gick med men det ska inte påverka för jag stod allra längst fram på Måns Zelmerlöws konsert och skrek mig hes, den kvällen gick min dröm i uppfyllelse iår ska jag försöka uppnå en annan dröm och stå längst fram på Allsång på skansen när Eric Saade uppträder där. Det finns dock ett problem, är det någon som vill hänga på?
Mer om det senare, men får jag inte med mig någon har jag i alla fall uppnått min dröm en gång och det är ju alltid något.


Voice inside my head

Tankarna snurrar runt i mitt huvud så ni anar inte, men det händer så mycket i mitt liv just nu. Jag har en mens som gör att jag är känslig för det mesta och ibland bara vill gråta. . Ibland kan jag nästan känna att jag tänker för mycket på saker och att jag funderar över saker som jag egentligen inte behöver fundera över. Men det finns också tillfällen då jag funderar på saker som jag verkligen vill reda ut och ibland behöver reda ut, som nu vad har jag ingen lust att berätta och ni kommer aldrig att få veta det heller. Alldeles för personligt. Jag är ledsen att det blir sånt här ibland när jag säger A men inte B men jag vill kunna skriva av mig och ibland kan man inte bara sitta och drösa ut vad man tänker här, man kan aldrig veta vem som läser och ibland kanske det helt enkelt finns saker man inte riktigt vill eller vågar dela med sig av misstolka mig inte nu. Men jag hoppas ni förstår det.

Svar

vilket smink använder du? typ mascara och sånt :) din blogg äger, puss!
Svar: Jag använder endast den gula mascaran från Maybelline och ibland cliniques foundation. Tack söta du.
vilken är din absoluta favorit affär?
Svar: Om man bortser från alla priser och sånt så är det Monroe i Sturegallerian och Urban OutfittersVad för hårprodukter tycker du är bra?
Svar: Oj, jag är verkligen sämst på sådant här men Paul Mitchells schampoo är grymt.
vem är din favoritbloggerska?
Svar: Jag har inte direkt någon favoritbloggerska men just nu gillar jag Ellinorak, Felicia Fritihof och Lisaplace väldigt mycket.
är du populär i din klass?
Svar: Jag har vänner i klassen men jag skulle inte säga att jag är populär
Tycker du själv att du är snygg?
Svar: Haha, jaa du jag vet faktiskt inte. Alla har vi dåliga dagar så ibland kan jag känna mig ganska stolt över mitt utseende men andra dagar inte alls.
- Dricker du alkohol?
Svar: Jag har smakat av mina föräldrar men jag dricker inte alls och jag får inte smaka ofta. Så nej.
- Hur ofta tvättar du håret? Jag själv blir galen på mitt hår eftersom det blir smutsigt och fett precis HELA tiden, tänkte om du hade tips? Vad använder ju för schampo? Jag använder Gliss från Schwarzkopf men eftersom det inte funkar nåt vidare kanske du kan tipsa om ett bra schampo?
Svar: Jag tvättar håret ungefär 2-3 gånger i veckan. Jag ska berätta för dig att jag har haft exakt samma problem som dig. Försök att inte tvätta håret alltför ofta men ändå relativt ofta. Ett bra tips i början är att använda torrschampoo på den fronten är jag lite dålig vilket som är bäst men jag använder mig PROFFS vilket funkar väldigt bra. Något jag också kan rekommendera är att gnugga in schampoot så mycket du kan så att hela håret blir som en ända stor lödder boll, gnugga som allra mest i hårbotten. Det schampoot jag använder mig av är Paul Mitchell Schampoo two. Det fungerar hur bra som helst. Så det tycker jag att du ska pröva och jag hoppas att mina tips kommer fungera. Lycka Till!
- Anser du att du har snygg klädstil? (fyi, galet snygg tröja på bilden!)
Svar: Tja det vet jag inte. Det känns som att jag ändrar klädstil typ hela tiden och jag känner mig så otroligt trött på min garderob. Men visst stilen i sig är det väl inget fel på tycker jag nog inte men kläderna är en enda stor röra så jag hittar aldrig det jag vill ha på mig och därför blir det oftast något jag inte velat ha på mig, haha men mitt modeintresse ökar och det känns ganska bra. Tack!, Dessvärre är det inte jättebra kvalité vilket gör att den inte är lika snygg nu som den var när jag köpte den i Paris i julas.
- Vad använder du för kamera?  Tack för en grym blogg =)
Svar: Jag är använder en Nikon vet inte vad den mer heter men det är en 10 Megapixel och inte en systemkamera, kan visa en bild på den om ni vill. Jamen tack för att du läser min blogg och uppskattar den=).
Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?
Jag hade faktiskt inte hört talas om bloggen innan du frågade men det lilla jag kollade på den verkade den helt okej.


Två nya kategorier

Jag tänkte köra på två nya kategorier det har med favoriter att göra.

En är Veckans Blogg och det tror jag att ni hajar vad det handlar om men jag tänker inte låta er anmäla er jag tänker välja ut en blogg som jag tycker om det kan vara en storbloggerska och det kan vara en mindre blogg.

Sedan vet jag inte om det riktigt känns som min grej men eftersom jag lovat att mode ska finnas med på ett hörn så tänkte jag varje vecka skriva om några snygga plagg, kategorin får heta "Veckans plagg"

Lördag

Godmorgon! Hoppas att ni har sovit gott, jag har väll gjort men jag vaknade av olidlig mensvärk och något vi inte riktigt ska gå in på känner jag...Hur som helst så ska jag nu ta det lugnt och sedan ut på stan för att köpa en present till Erica som fyller år imorgon, därefter ska jag väl slappa igen och därefter packa en aning då jag återvänder till Uppsala vid fyra tiden och därför kommer uppdateringen bli dålig resten av dagen men om ni saknar mig och inte har något annat för er kan ni ju alltid fråga mig.


FrågaOkej vi kör på en frågestund eftersom uppdateringen varit kass och för att den kommer fortsätta vara kass nu i helgen. Så fråga på! Tills på söndag kväll. Vad ni vill fast inte för personligt.

Hemma från studentfirande


Jag och Fredrik
Hejsan, nu är jag hemma från ett studentfirande för min kusin Fredrik det var kul och han verkade väldigt glad för att ha tagit studenten och för min och Marias present (jag hoppas att han verkligen var lika glad som han verkade). Det känns som att jag nästan är mer i Uppsala än vad jag är Stockholm nu för tiden haha nejdå men jag är där oerhört ofta, då jag åker dit imorgon också och stannar kvar till söndag då jag ska fira min andra kusin Erica som fyller år. Haha. Men det gör ingenting för mig, Uppsala är en mysig (liten) stad och det är ju trots allt personer i min släkt jag besöker och den är ju bara för härlig!

Må bäst!

BTW: Du som frågade om frågestund visst kan jag ha det men jag har ju knappt några läsare men visst om du vill så kan jag kanske fixa det snart. Tack också för berömet du gav. Vad kul att du gillar min blogg:)

Oh my god

Jag tycker synd om henne. Jag har två vänner som går i samma skola som denna tjejen och hon är tydligen oerhört bortskämd och står ut väldigt mycket.  Det här får mig att ändra uppfattning om Nathalie Schuterman.


Lallalala här ska det vara en rubrik


Jag har inte glömt er, jag har inte slutat blogga, jag har bara haft annat att göra och ingen som helst lust. Man ska försöka kombinera skolan med privatliv och skolan gör att man inte ens hinner med privatlivet. Man ska försöka få det betyg man vill ha osv och det är inte alltid man får det, men jag är en otrolig perfektionist jag vill vara bäst. Det är inte alltid så lätt och när man satsat på en grej och sedan får raka motsatsen i resultat på grund av missförstånd hur kul är det då? Nej juste inte så kul, men nu lämnar vi det. Min kära far tog med mig på ett ja vad ska man kalla det? Ett sorts mingel/middag med liveartister. Jag fick hedran att träffa alla som var där. Bland annat Play och Laila Bagge (läs:hon var där hon sjöng inte). Och många fler. Jag tror att Fanny i Play kan ha varit den trevligaste kändisen jag träffat (läs:inte för att de andra var otrevliga på något sätt tvärtom). Men det var väldigt kul i alla fall och de var otroligt duktiga live. Så mycket mer har jag inte att ta upp. Så jag tycker att vi rundar av där.

Må bäst!

RSS 2.0