Det här är den sämsta dagen ever och jag kan inte skriva uppsatser

JAG KAN INTE SKRIVA UPPSATSER DET ÄR SKILLNAD PÅ EN NOVELL OCH EN UPPSATS OCH G PÅ EN UPPSATS ÄR INTE BRA SÅ SÄG INTE ATT JAG ÄR BRA. FÖR G ÄR INTE BRA INTE NÄR DET GÄLLER MIG. HELVETE DET HÄR SUGER. JAG HAR SLARVAT BORT EN BOK JAG HELVETE!


Dead Flowers

Jag har alltid velat skriva, det är det jag vill därför har jag börjat blogga men om jag ska vara ärlig tycker jag att bloggvärlden håller på att spåra ut helt. Nu mer handlar allt om utseende och hur intressant liv man har. Nu säger jag inte att jag inte känner mig avundsjuk för jag är ju den jag är och strävar inte efter att ha en stor blogg på något sätt, men det känns så trist. Det är inte heller bara bloggvärlden som är så utan hela bloggvärlden har skapat miljöer som gör att allt fler människor tänker på sitt utseende, kläderna och ja allt. Jag tycker det är extremt obehagligt att se en 12 årig tjej gå i outfits som är inspirerade av Elin Kling eller Frida Fahrman mfl. Jag tycker det är sorgligt att man måste vara snygg för att vara populär. Kan man inte gå mer på personligheten? Ingen är perfekt alla har vi negativa sidor och alla har vi någon gång en dålig dag, alla är vi unika.


Nu säger jag inte alla är på det här sättet och ni som inte är så fortsätt som ni är och ni ska ha en massa cred men man märker det i så många bloggar och på andra ställen. Jag vill inte vara en sådan tjej, jag vill inte bli hyllad för att jag är snygg eller för att jag har ett kul liv, nu säger jag inte att jag är det eller har det det är en ensak och jag tänker inte så mycket på hur jag ser ut på det sättet jag har bara lärt mig att acceptera mitt utseende och jag har väl inget liv som är så märkvärdigt men min poäng med att blogga är inte att jag ska uppmärksamhet. Jag vill inte höra hur snygg jag är för de som nu skulle tycka det. Visst det uppskattas men jag blir hellre berömd för det jag är duktig på och det jag brinner för det är mycket viktigare. Jag vet att Eric Saade har sagt det här i en intervju men jag håller med honom det är så himla klokt sagt och nej jag säger det inte bara för att han sa det. Om ni tror att jag skulle tänka att jag säger saker bara för att mina förebilder säger så har ni fel för sådan är inte jag, jag är en person som står för mina åsikter, säger vad jag tycker och hela tiden är mig själv. Jag skiter i om folk inte tycker om mig jag är den jag är och gillar ni mig inte so what? Det finns ingenting jag kan göra, jag kan inte ändra mig bara för att det kanske finns personer som inte tycker om mig. Kom ihåg att vi lever inte som Gossip Girl brudarna det gör ingen det är omöjligt. Alla har vi dåliga dagar och ingen är perfekt.


done

Jag kommer aldrig att få MVG i något ämne och jag kommer inte kunna bli en journalist för jag är inte tillräckligt bra.

Jag som trodde det var nog

Jag vet inte hur jag lyckats men en majoritet av min SO-Uppsats är borta. Då får man väl sitta i 3 timmar igen.
H*lvete.


Update: Min dator borde hamna i datorfängelset. Den lurade mig.  


Till Final semi 2

Georgien
Rumäninen
Ukraina
Armenien
Sverige
Kroatien
Azerbadjan
Cypern
Danmark
Schwiez


Rumänien
Kroatien
Azerbadjan
Israel
Georgien
Armenien
Sverige
Ukraina
Holland

 


Så går det i Semifinal 2


Litauen-In Culto East europain funk
Min Kommentar: Det här är bara töntigt. Sex stycken halväckliga killar sjunger en låt som de själva verkar tycka är en jättebra låt. Om de vill att det här ska vara Funk så har de misslyckats totalt. En funklåt är mycket bättre än det här. Det här går fetbort. Allt är bara töntigt.
Chanser: Man vet aldrig med den här tävligen men i den här semifinalen är konkurrensen hård.


Armenien Eva Rivas-Apircot Stone
Kommentar: Jag tycker att den här låten är så otroligt charmig och den är lätt att gå och nynna på. Det känns som lite skön pop som skulle kunna fungera på radio. Det ryktas dock om att hon inte varit bra på repen. Men en riktigt stjärna är inte bra på repen. Det har jag hört av proffs.
Chanser: Sjunger hon rent och gör ett bra performance så finns det ingen tvivel om att finalen och en topp placering står i fokus. För låten är mycket bra och det är klart den bästa uptempo låten i tävligen.


Israel Harel Skaat Millim
Kommentar: Jag kan förstå att folk gillar den men det här är alldeles för trist för mig. Sedan tycker jag inte att det är en sådan där ballad som sticker ut. Men visst allt är proffsigt.
Chanser: Han kommer ju gå till final det finns ju inget snack om saken och jag kan dessutom ge med mig att han kommer placera sig topp 5.


Danmark Chanée och N´evergreen A moment like this
Kommentar: Det här är ju en modern verision av Every Breath You Take. Artisterna är otroligt proffsiga och låten är i sig väldigt bra det är den. Men frågan är hur länge man kommer tycka det. Kommer man tycka det efter att ha lyssnat på den fem gånger? Nej jag tror inte det.
Chanser: Det här är en typisk sådan där låt som man kommer rösta vidare men efter den sista snabbreprisen i finalen så kommer man bara vilja spy på den och vänta på att nästa låt är slut. Men typ en mittenplacering kanske?

 


Schwiez Michael Il pleut
Kommentar: Kul att vi har fått en manlig La Roux också. Han ser ut som henne, hans låt låter som hennes och videon är lika glamourös som hennes. Lite Wanna Be där kanske? Det är bra om man bara lyssnar utan att titta.
Chanser: En bögfavorit blir det nog. Men frågan är om resten gillar det? I detta sammanhang?


Sverige Anna Bergendahl This is my life
Kommentar: Det är en väldigt bra låt. Anna är en bra artist och har många bra tecken på det. Faktiskt tycker jag att den står sig ganska bra så här efter bidragen som varit tidigare. Det är bra att det starkaste låtarna kommer senare och att vi har Schwiez som inte är så stark innan oss.
Chanser: Det handlar ju egentligen om att Europa ska förstå Annas sätt och gör man det tror jag det är svårt att inte rösta. Om de gör det kan vi gå långt.


Azerbadjan Safura Drip Drop
Kommentar: Den här växer ju och det känns lite farligt att ha den efter Anna. Det är en toppkandidat helt klart. Men låten är bättre än henne och det är segt.
Chanser: Går den här inte till final kommer jag nypa mig själv och bli så chockad man kan bli. Jag känner redan nu att det luktar topp 5 på låååååånga vägar.

 


Ukraina Alyosha Sweet People
Kommentar: Den här låten växer. Jag tror den till och med växer så mycket att den när jag ser den live kan bli en favorit hos mig. Hon är en otroligt proffsig artist. Ni vet ju att jag gillar rockballader också. Sedan måste jag säga att det här är den enda bra rocklåten.
Chanser: Jag hoppas att folk inser att det här är en väldigt bra låt och att den är välgjord. Jag vet inte riktigt men det lär ju gå hem tycker man. Men det är svårt.


 Holland Sieneke Ik ben verliefd, sha-la-lie
Kommentar: Man kan ju undra om de menar allvar eller om de skojar. Tjejen är 17 bast och hon ser ut som 35. Tycker hon själv att det här är bra? Det kan hon väl ändå inte tycka. Det känns ju som att låtarna i Holland måste ha varit världelösa?
Chanser: Folk kommer säkert rösta på den för att den är så dålig. Men frågan är om det räcker i denna hårda konkurrens.

Rumänien
Kommentar: Även om den här låten är otroligt bra så blir den ännu bättre när den startar efter Holland. Artisterna är otroligt duktiga. Går inte det här bra har Europa ingen smak. En klar topp 3 kandidat för mig. Personkemin är ju också så bra den kan bli och det gör låten bättre.
Chanser: Det är konstigt om den inte går vidare. Nej men den är solklar till final det är den verkligen. Topp 10 utan tvekan där också.


Slovenien Ansambel Roka Žlindre & Kalamari Narodnozabavni rock
Kommentar: Den här är så dålig. Rumänien kommer helt klart gå vidare den framstår ju som en proffslåt om man lyssnar på den här låten. Så dåligt att det är bra.
Chanser: Den här kommer ju komma sist i semin. Om den inte gör det vet jag inte vad folk tänker med riktigt.

Rumänien Bäst, kommer gå vidare
Irland Falsksång går inte hem någonstans


Bulgarien
Kommentar: Vet inte vad jag tycker, nej det är inte bra.
Chanser: Kanske, kanske inte


Cypern Jon Lilygreen & The Islanders Jon Lilygreen & The Islanders
Kommentar: Det här är en mysig låt på något sätt. En låt som EMD skulle kunna göra. En riktig boyband låt och jag gillar ju sånt.
Chanser: Det blir nog tufft att ta sig vidare.

Feminnem, som representerar Kroatien i Eurovision Song Contest 2010 i Oslo
Kroatien Feminnem Lako je sve
Kommentar: Här har vi en till låt som växer. Tjejerna är vackra och proffsiga. Det här är riktigt bra.
Chanser: Den här kan vinna. Jag tror faktiskt på vinst. Hej Zagreb!


Georgien Sofia Shine
Kommentar: Bra, bättre, bäst
Chanser: Topp 10

Turkiet Inte bra, men går säkert bra.

 
 

 

 

 

 

 

 

 


Eurovision

Ni som känner mig vet att jag älskar Eurovision eller melodifestivalen över lag. Igår ägde ju första semifinalen an. Jag måste säga att de låtarna som var bra, var riktigt bra men resten var ju helt kassa och jag känner att jag måste anlita ny koregraf, stylist och sångcoach. Haha hur som helst så gick dessa vidare:
Moldavien
Kommentar: Tja vad ska man säga alla har ju olika smak och alla hör inte hur falskt vissa kan sjunga men tur är väl det.
Ryssland
Kommentar: Jag har inte riktigt fått något särskilt grepp om den här låten. Tydligen är allt ironi och bara det gör mig deppig och då går det inte hem hos mig.
Grekland
Kommentar: Tja det finns folk som tycker om detta, varför kan jag dock inte förstå
Portugal
Kommentar: Det första jag tänkte när denna gick vidare var: Ha! Där fick ni recensenter för att ni inte trodde på den här. Enligt mig är det här en av de överlägset bästa. Även om otroligt vackra Filipa inte klarade det höga tonerna så gjorde hon ett grymt framförande, hon får plus poäng för att hon hade snygga kläder också. Den här blir farlig.
Vitryssland
Kommentar: Jag tycker det är så synd att vissa artister inte pallar trycket. Det kan förstöra en bra låt vilket det enligt mig gjorde med denna låt. Jag hoppas att de rycker upp sig för det här är verkligen en toppkandidat. Hahaha man kanske ska ge lite plus poäng för att Robert Wells är med. Då har vi ju i alla fall en svensk i final om Anna inte skulle ta sig vidare.
Serbien
Kommentar: Jag tror att antingen gillar man den eller så gillar man den inte alls. Jag gillar den inte alls.
Belgien
Kommentar: Jag går många bra tankar när det gäller den här låten. En tanke är att jag har en av mina absoluta favoriter i final, en annan tanke är att det är exakt samma stil som Annas låt och om den här kan gå vidare då kan vi också ha en chans.
Albanien
Kommentar: Denna klatshiga låt passar bra i balladernas majoritet. Allt var proffsigt och det är en riktig schlager poplåt. Sådant går alltid hem och sånt gillar vi i dessa sammanhang.
Island
Kommentar: Gillar man lite techno artade låtar är det här ju en väldigt bra sådan. Men det är inte min stil på genre. Men visst det finns ju sämre technolåtar än det här.

Eurovision favorites
Här har jag samlat några favoriter som hamnat i topp 10 sedan 2003. Kan ha glömt någon.
Ett till laddningsinlägg angående ESC kommer komma upp.

Här kommer också några som inte fanns på spotify

Den här sista låten minns jag att jag och min syster hela tiden gick runt och lyssnade på. Det gör att jag varje gång jag hör den tänker på Maria.

Tisdag


Jag känner att den här veckan inte riktigt kommer bli den bästa veckan. Jag är förvirrad vad det gäller skolan och det känns som det är otroligt mycket hit och dit. Egentligen är det lite komiskt det här, antingen får jag mitt sämsta reslutat någonsin eller så får jag mitt bästa. VG+ och IG går inte riktigt hand i hand kan jag tycka. Sedan är det inte likt mig att få IG på något men det handlade ju inte om att jag varit slarvig utan att jag missuppfattat. Nu glömmer vi det. Oj shit! Vad klockan flög iväg, jag måste snart gå, ska på återträff med min konfa. Men bara så ni vet är jag glad men förvirrad och en aning stressad men det löser sig.

Må bäst!

Måndag igen

Veckorna går så himla fort och snart är det sommarlov. Jag känner mig stressad och tycker att lärare kan vara för hårda ibland och jag är glad för att det gått bra på både svenska novell och iof helt okej på bokrecension. VG+ och VG. Jag mår dåligt för att en vän till mig mår dåligt. Jag är glad för att jag imorgon ska träffa mitt underbara konfirmationsgäng imorgon. Jag vet inte så mycket mer jag är glad för att det är sommar. Jag känner för att titta på Gilmore Girls (läs: som vanligt). Jag känner för att stänga av datorn.

Viva la vida


Hemma igen. Nu är det nya tag som gäller tillbaka till skolan alltså. Efter 2 fantastiska veckor prao, ni har väl inte missat min och Maries lilla artikel igår i tidningen? Jag har lärt mig så otroligt mycket och kommit på ännu mer att journalistbranschen verkligen är något för mig. Det behöver inte vara om kändisar eller nöje i allmänhet det kan också vara om annat. Bara jag får skriva. Kanske dock inte om mördare och sådant men om världsnyheter eller sånt kanske, men kändisar skulle inte vara helt fel. Inte musik heller för den delen. Men imorgon är det back to school och då är det bara 2 veckor kvar. Om en vecka drygt ska allt vara klart och betygen sätts. Imorgon kommer jag också börja på min VG-MVG uppsats i SO. En annan grej min NO-lärare har rättat våra prov och jag fick ett G vilket jag är relativt nöjd med vad det gäller NO. Men jag ska definitivt försöka satsa högre än så i nian. Jag är taggad på nian faktiskt och jag är taggad på att jag ska konfaåterträff på tisdag ska bli så kul att träffa alla igen.

Ingen rubrik

Tänkte just skriva ett jätteglatt inlägg och jag hade världens inspiration men nej den försvann av en anledning. Men ni förstår själva att man inte har lust när man blir tillsagd att man borde lämna datorn. Men jag startade datorn för att blogga och inget mer. Ingenting ska kunna hindra mig för att göra det jag tycker är roligast. Ibland gäller det bra för folk att förstå det. Jag skulle inte kunna leva utan det här. Ni vet ju hur jag känner mig när jag har bestämt mig för att inte blogga på några dagar. Någon människa som har tips på vad man kan göra på ett ställe där det inte finns någonting att göra?


Dag 6

Ja vad ska man säga om dagen? Jag och Marie ska vara byline i en artikel och jag har träffat världens snyggaste grabb Eric Saade, japp lika snygg In Real Life och sjukt trevlig jag är lite glad (ironi menar sjukt glad!). Har annars fått sätta rubriker igen med hjälp av Marie och av Elisabeth som sköter det. Mer har jag inte gjort och det finns inte så mycket mer att säga förutom att jag ska träffa Björn Skifs imorgon.


Dag 5

Hoppas att ni har haft en bra kristihimmelfärds helg det har jag. Igår var jag alldeles för irriterad och trött för att sitta här då jag var på premiären av Prince Of Pursia dock kunde vi inte se på filmen eftersom att det var för krångligt att fixa. Men det räckte gott och väl med att stå och stirra på en massa kändisar. Anna Nicole Winter var där för att bara nämna någon och även andra kändisar såklart. Sedan idag mina vänner har jag och Marie verkligen varit reportar mer om det på torsdag tror jag det blir. Annars så kommer vi imorgon att få sätta rubriker igen. Ni har väl läst det jag skrev i förra veckan? Om inte GÖR DET! Annars kan man inte veta vad som händer! Haha nej jag skoja bara, men om ni inte har gjort det tycker jag det är hög tid att göra det nu. Expressen.se mina vänner och skrolla ner tills du kommer till spel anonnsen.

Må bäst!


Jakten på julia

Vet att jag inte skulle skriva förrän på måndag men jag vill bara säga att jag blir rörd av det här. Jag blir så sjukt rörd av folk som varit mobbade och sedan lyckas bra senare i livet. Se bara på Kristina från Jakten På Julia.

Tredje och sista praodagen för denna vecka avklarad


Underbara Nässja
Har precis kommit hem eller inte riktigt ifrån praoen nu, nu har jag varit på en runda på stan med min kära moder samt ätit lunch. Slutade min prao vid 12.00. Idag har det varit en otroligt intressant och rolig dag. Fick först reda på hur det går till när det läggs ut reklam på Expressen sajten, mycket enklare än vad jag trodde även om det fortfarande var ganska komplicerat. Sedan har jag fått hjälpa en tjej att sätta rubriker på en artikel det är den första artikeln längst upp med Ernst. Sedan har jag helt själv fått skriva rubriker på länken till att spela spel. För att se det jag skrivit gå in på expressen.se (eller tryck på start på den sidan du förmodligen redan har uppe) och skrolla sedan ner tills du ser att det står "Vinstspel" och det som står där under har jag skrivit alltså länkarna till spelet/spelen. Det ni! 

Nu åker jag till landet och lämnar datorn åt sidan under helgen men på måndag är jag tillbaka och då är det yttligare en veckas prao (då hela veckan) har även Marie från klassen med mig. Det kommer bli najs. Jag hoppas att det kommer bli lika bra även nästa vecka. Nu ska jag packa.

Puuuusssss


Andra praodagen avklarad....

...ja denna gången för typ 5 timmar sedan, men ibland finns inte lusten att sätta sig framför datorn och skriva ett inlägg. Denna gången inte alls på grund av dåligt humör för det har jag varit långt ifrån att ha, har snarare haft lite andra grejer för mig som dels varit viktigare(seriöst viktigare) sedan har jag gjort andra grejer som är minst lika roliga. Dagen har förresten beståt av att ha fått lyssna på en liten föreläsning om annonser och sedan hände det inte så mycket mer. Träffade i alla fall yttligare mycket trevliga människor. Nu ska jag alldeles strax ta och gå till sängs. Först ska jag skriva klart en grej.


Första praodagen avklarad

Oj oj oj, vilken dag. Började vid 11.00 och avslutade dagen med att följa med en reporter på en fotbollsmatch mellna Brommapojkarna och Kalmar. Faktiskt rätt så kul, särskilt att sitta på reporterläktarn haha. Jag har även fått se en film om hur det går till på en tidning dock för andra gången men det funka, sedan fick jag även lägga i något kort i kuvert inte det roligaste på dagen. Alla var jätteotrevliga om ni undrar, haha nej jag skojade bara alla var jättetrevliga verkligen.


Första praodagen


Foto av Maria, hoppas det var okej att jag snodde den.


Godmorgon!

Nu ska jag snart ta och hämta min macka som jag har en känsla av att just ha hoppat upp ur brödrosten och efter det är det dags för första dagen på praoplatsen, i mitt fall Expressen. Ska bli sjukt roligt. Sedan har jag en fråga till er som ni förmodligen inte kan svara på: Men vart tog det fina vädret vägen? Det var ju strålande sol och typ 15-20 grader för bara några dagar sedan? Eller har jag vaknat upp ur min dröm nu? Haha hur som helst så ska jag nu slita mig härifrån och göra lite vettiga saker, innan jag springer ner till bussen.

Ha en jättebra dag och önska mig lycka till idag!


Söndag

Hoppas att ni har haft en bra dag so far. Jag har haft en väldigt slapp och bra dag med släktträff, det kändes skönt när man hade en otroligt rolig dag igår med världens bästa Ida. Jaa man kan ju säga att vi två kommer leva länge haha ellerhur Ida? Nu blir det promenad och sedan tyvärr lite plugg, hade egentligen tänkt och göra det imorgon men jag gör det ikväll istället.

 

 


The boy does nothing

Har haft en oerhört härlig fredag, som innehållit mycket skratt. En perfekt fredag har det varit. Vid klockan 5-halv 6 satte vi oss på vårt stammisställe Gordot, servitören kände igen oss med tanke på att vi var där igår också. Mycket trevlig sådan. Efter ett tag kom Eva och Eva , då blev det mycket skratt. Sedan gick jag hem för att kolla på Så ska det låta vill bara säga er att Caroline Johansson Kumhunen är min nya idol. Sedan gick jag tillbaka till Gordot haha men vad gör man en fredagskväll? Härligt att man knappt höll på att komma in och sedan blir välkomnad tillbaka av servitören haha.

Mamma ska vi säga att han är våran Luke? :)


Friday i´m in love

Tjeeeeeeeeeeena! Hoppas att allt är bra med er. Med mig allt finfinfint, jag har haft en väldigt bra dag även om min mattelärare skällde ut mig på grund av sen ankomst men det är en annan femma som egentligen är väldigt ointressant. Nu är jag glaaaaaaaaad för nu är det freeeeeeeeedag och nästa vecka är det prao, på den där berömda tidningen Expressen ni vet... första veckan helt ensam och andra veckan tillsammans med Marie. Kommer bli riktigt gött hoppas och tror jag. Min fredag blev också förgylld av att det är sjukt bra med i Så ska det låta ikväll. Rockbruttan Anna Maria Espinosa mot Idolsnubben Sebastian Karlsson och Idolvinnaren Kevin Borg mot min idol den coola Caroline Johansson Kumhunen.Må bäst och ha en strålande fredag mina vänner

Lalalala


Okej, nu borde jag egentligen plugga. Men det känns så svårt att göra det när det finns roligare saker att göra. När man hela tiden tänker på annat. Jag har hellre lust att gå runt på stan och shoppa mängder av sommarkläder eller bara slappa framför Gilmore Girls eller sitta med gitarren och lära mig någon schysst låt på tal om det gick det asbra att spela på musiken för er som vill veta det. Att lägga sig i soffan med ipoden(snyft) och läsa hade varit najs. Men nej jag måste plugga. Det känns trist, riktigt trist. Men om man gör det nu kan iof göra något roligare senare.

Förresten du som frågade undrade det där sakerna här kommer svaren:
Kroppsdelen jag är mest stolt över: Den frågan har jag inte funderat på faktiskt, så jag vet inte.
Min bästa egenskap: Är att jag är omtänksam och lojal. Sedan har jag väldigt lätt för att få folk att skratta. Jag är också stolt över min självständighet.

Må bäst!


Suuuuuumer!


Måste jag ens säga att allt är från H&M?

Look at the stars and they all shine for you

Jag vet att ni vill ha mer uppdatering och att jag bloggar dåligt men det finns ett skäl till det och det är att skolan tar över mitt liv. Jag är inne i en av de värsta perioderna i mitt liv och jag vill försöka göra något bra utav det, att sitta och skriva meterlånga texter med otroligt personlig touch eller vad man ska säga är ingen bra idé. Dels vet man inte vem som läser och för det andra så känns det inte bra och jag tror ni hajar varför, så vi gör kort sagt så här att vi ses på måndag. Nu säger jag inte det och kommer skrica ett inlägg om en timme igen utan nu menar jag verkligen det. Må bäst tills dess!

Jag vet inte vad jag ska säga, ni får hata mig, ni får älska mig ni får tycka vad ni vill om mig, jag struntar i om ni hatar mig men beundrar er om ni älskar mig fortfarande med tanke på att bloggandet står mig alldeles för varmt om hjärtat och mina problem som då känns som världens största blir sedan små, små problem. Ni vet säkert hur det känns, nu när allt känns bättre kan jag passa på att be om ursäkt till alla som jag skrek åt idag ni vet vilka ni är, men jag menade inget illa alls, jag var bara på sjukt dåligt humör. Nu nog med det. Den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge;)


Favorittippade: Sofia Nizharadze från Georgien


Klicka på bilden för att höra låten

Sofia är en av Georgiens mest framgångsrika artister, hon har vunnit flera priser. Hon gick snart med i en barnkör där hon blev ledare som en begåvad sångerska på olika uppvisningar och i TV-projekt. Senare uppträdde hon med världshiten "Sous Le Ciel De Paris" vid Frankrikes ambassad. Därefter, bjöd journalisten Bernard Pivout, som hade förvånats av hennes talang in henne till sitt program på TV5. Allt detta trots hennes ynka 24 år på jorden. Nu gäller det bara att se om hon håller sitt fantastiska rykte och om hon tar hem det här som tippas göra.


På begäran


 Här har ni några av mina favoriter, iår är det Georgien som står för den stora favoritippningen vad jag har försått. Mer kommer om ni vill se mer

Ny design


Gjorde en liten spontan design nu för att jag var så trött på den förra, hope you like it!


In these arms


På fotot: Moi
Foto: Maria
Ibland förstår man inte hur lärare tänker när de bedömmer, jag som inte göra något annat än att skriva vill förståss ha ett MVG i svenska det kan ni säkert förstå, men jag förstår inte varför vissa måste vara så petiga. Jag kommer inte höja mig i svenska som var mitt mål, jag tror faktiskt tyvärr tvärtom att jag kommer sänka mig till ett G, säg inte emot mig nu, mina uppsatser denna terminen har gått åt skogen i bedömningen, VG- och inget betyg alls räcker inte till ens ett VG det kan till och med jag förstå. Därför är jag på otroligt dåligt humör, har tre uppsatser att skriva denna vecka eller nej förresten fyra två svenska uppsatser jag måste kompletera (hörde ni? JAG?! som älskar att skriva noveller/uppsatser allt över annat och hade typ överfullt på våran stationera dator och har över 25 noveller/böcker skrivna på min egen bärbara, måste kompletera? Det suger kan jag tala om för er). Plus en teknik uppsats och en Hemkunskapsuppsats, vågar inte säga att det inte är något problem för något problem måste det ju vara om jag fått VG- på en och IG på två. Eller?


RSS 2.0