Mammas dag


Foto: Maria tror jag
Hejhej, nu är jag hem efter en trevlig tripp på stan med mina kära far, om ett tag kommer min kära mor hem och då ska jag överlämna presenterna som vi nu köpte. Vad det är får ni veta senare. Hoppas ni har haft en bra dag än så länge. Om inte får ni se till att få det.

Neon Lights

Foto: Jag

På bilden: Vårat gamla hus


Neon Lights- Sahara Hotnights


090530


Godmorgon!
Vad händer för er idag? Nu ska jag klä på mig och sedan äta lunch, därefter bär det förmodligen ut på stan, tack maria för att du räknade mina pengar igår. Efter det så ska vi på en studentskiva, rykten säger att även att det ska bli 30 grader idag oj vad najs isåfall, nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och leta efter mina shorts innan jag blir på dåligt humör för att jag inte hittar dem. Förresten tror jag att jag ungefär kommer se ut som på bilden ovan idag och vad jag har på mig hittar ni här. Nu ska jag lyssna klart på lite somriga och härliga låtar innan jag ska in i duschen som jag sa. Ha världens finaste dag och ut i solen med er!

Puss

090529

Det är fredag, jag är trött efter det jättesvåra so provet som iof gick rätt okej, jag ska om drygt en timme möta upp Ida och jag tänkte underhålla er med en trååååååk lista bara för att jag är utråkad hahaha, vad rolig humor jag har alltså.

Namn: Sofia
Smeknamn: Soffan, Soffi mm.
 Bor i: Stockholm
Trivs du där?Jaaao
Dricker du öl eller vin? Näpp, aldrig
Har du blivit full?
Se ovan
Är du allergisk? Mot, sour cream and onion det är något i det ämnet jag ej tål
Hur brukar du svara på i telefon: 'Hallå' eller ' Det är Sofia'
Hu många timmar sov du inatt? ungefär 9 timmar
Kommer du altid i tid? Alltid och alltid, alla kommer försent någon gång.
Hur mår du nu: Grrat, men är väldigt trött
När blev du fottad sist? På landet på kristihimmel
När går du oftast och lägger dig? olika
Är du blyg? Ja det är jag, men inte med jag känner inte.
Går du på någon sport? Nej
Spelar du något instrument? Nej
Äter du helst röda eller gröna äpplen? Gröna
När gick du upp i morse? halv 7
Sov du i din egna säng inatt? Yes
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa, skänka till välgörenhet och spara
Har du glasögon? Nej
Har du piercing? Nej
Har du tatuering? Nej
Vill du gifta dig? Ja, när jag hittat den rätte
Hade du tänkt att skaffa barn? Ja
Brukar du sola ofta? Jodå
Lagar du mat ofta? Nix
Är du flygrädd? nej men det kanske inte är det roligaste jag vet
Är du vig? Verkligen inte
Vad dricker du helst när du är riktigt törstig? Oliks
Är du morgonpigg? Snarare morgontrött
Röker du? NNever and ever
Tycker du om Sushi? Absolut
Vad var den senaste låten du hörde? Lyssnar nu på Neon Lights av Sahara Hotnights
Biter du på naglarna? Nej
Vilken ögonfärg har du? Blå, grön, brun
Vad äter du helst när du ser på film/tv? Candy, eller nothing

Stranger


Just nu sitter jag och gör absolut ingenting om man inte räknar chatta till en sysselsättning + att jag lyssnar på Hilary Duffs Stranger, jag har aldrig riktigt gillat hennes röst men jag tror banne mig att jag börjar gilla den. By the way är rubriken av hennes låt Stranger. Imorgon är det fredag vilket verkligen ska bli superskönt, min fredags kväll är redan klar och den kommer garantarat innehålla en massa skratt om vi inte kör på en seriös kväll imorgon ida eller vad säger du? Nej men usch vad tråkigt, hoppas att du inte tyckte att det var en bra idé. Vi som kan bli hur galna som helst tillsammans även om vi vill så tror jag inte att vi kan det en sekund. Haha. Min dag har varit som alla andra dagar typ, ingen speciell dag med andra ord. Men det kan också vara nyttigt ibland. Nu säger jag godnatt.

Puss

2 Stilikoner

Här är 2 kändisar som inspirerar mig oerhört mycket inom kläder Lauren Conrad och Vanessa Hudgens.

Lauren Conrad


Vanessa Hudgens

Vem tycker du har snyggast stil?


090528

Skolavslutningen närmar sig vilket betyder att jag har så mycket att göra i skolan och allt det där. Jag ska göra så gott jag kan. Men en då ska ni få se på bloggning kan jag lova. Nu ska jag återgå till plugget ville bara meddela att jag inte riktigt är tillbaka som vanligt igen. Kan inte ni snäääääälllllaaaaa rara söta läsare gör mig den stora tjänsten att berätta för mig vad ni vill se mer av här då blir jag såhääääääääääääääääääääääär glad. tack på förhand

Now you´re gone... i´m storng



Hej, nu är jag klar med plugget för idag och nu sitter jag och försöker få bort låten som konstant haft i huvudet sedan jag träffade Basshunter idag nämligen Now youré gone. Så nu håller jag alltså på att få bort den med lite andra låtar men det går fan inte. sjukt störande, jag vill inte ha den låten på hjärnan mer. Vill ni by the way läsa lite vad jag min spotify lista innehåller just nu, nehe men nu får ni det vare sig ni vill eller inte. Enjoy

Coldplay-Yellow
About You Now-Timo Raisänen
Hilary Duff
One In This World-Haylie Duff
Lost!-Coldplay
Sahara Hotnights
Chariot-Gavin Degraw
Mando Diao
A Little Moonligt-Anna Maria Espinosa
Veronica Maggio
Hurtful-Erik Hassle
This is our night-Sakis Rouvas
Don´t panic-Coldplay

Det där var bara några, jag måste by the way åter igen tacka er för era underbara kommentarer jag hinner tyvärr inte svara på så många då jag har väldigt mycket att göra just nu men ni ska veta att jag blir så glad så glad. Ni är bäst! Tack även till er som varje dag kollar in här för att se om jag har uppdaterat trots att jag har skriver världens tråkigaste inlägg för tillfället, ni fattar inte hur glad jag blir. Tack tack tack tack.


Operation Dagsverket

Helloo, nu är jag hemma efter att ha varit ute med Nicole och gjort operation dagsverket ni vet det där när man samlar i pengar till de fattiga hah typ, vi samlade in pengar till skolor i Nepal där det inte har råd med flera än en toalett och att tjejerna därmed inte får gå på toaletten i dessa skolor har de inte heller borde eller stolar, hemskt hemskt! Vet ni vem som gav oss pengar? Basshunter haha det ni! Han är fett snygg ju hahaha. By the way såg jag Magnus Uggla komma ut ifrån grodan också. Haha, jag är förföljd av kändisar + att jag tror att jag såg någon modell på ropsten eller ngt. Nej nu ska jag plugga. Men ni får ha det så bra så ses vi kanske later.

090526

Hello, min hals gör fortfarande ont och jag är väldigt trött men ändå ganska pigg efter dagen som gått, hur det går ihop vet jag inte, nu har jag i alla fall tagit en paus ifrån mitt pluggande, har ni någon gång velat plugga vidare? Det vill jag göra alldeles nyss helt sjukt egentligen men sådan kan jag faktiskt vara ibland, pluggning är faktiskt inte så tråkigt egentligen det är ju snarare tråkigt att inte kunna något. Men gud vad jag låter trist, ni ska inte få utsätta er för det här nu. Jag funderar på att skriva en skitbra berättelse att chocka min lärare med då hon redan har läst upp berättelser som hon tycker var väldigt bra, men nu JÄKLAR! Ska jag imponera på henne i svenska. Jag är faktiskt bra på att skriva om jag får säga det själv. Efter plugget väntar FRIDA. Ja tidningen alltså.

Puss sorry för ett astråkigt inlägg men jag kände för att skriva av mig lite, hoppas att ni inte slutar läsa bara för det här.

Att lyckas i Eurovision


År efter år så misslyckas vi i den så kallade Eurovision Song Contest och tidigare år har vi kunnat klaga  på att öst röstade öst men i år hände något otroligt om man kommer från Island, Norge eller Storbritannien nämligen att komma i topp 5. Så man kan gått och väl nu säga att balkans förälskelse till varandra är bruten right? Då kan man ju börja fundera på om det kanske ändå är fel låtar som vi  skickar. Jag har reflekterat över detta och även lyssnat igenom låtarna i topp 7 och kommit fram till att vad som egentligen krävs är detta: En person som kan charma alla typer av människor stora som små. En person som antingen sjunger skiten ur de andra eller någon som sjunger bra men är fruktansvärt charmig. En medryckande och schysst låt eller något annat som liksom går hem i stugorna men framförallt så har jag kommit fram till att det måste vara fräscht. Man ska kunna skapa något nytt på rätt sätt. Om ni förstår vad jag menar. Så nu har jag kommit fram till att varför inte ta in våra tonårsidoler. Veronica Maggio, Lykke Li, Miss Li, Lars Winnerbäck, EMD, Måns Zelmerlöw, eller varför inte Anna Maria Espinosa. Det är dags nu. Vi skulle göra megasuccé jag lovar eller varför kan vi inte ta in Arash och AySel det gjorde ju succé? Man kan ju göra så som britterna att man skriver en skitbra låt och inte en låt av de gamla vanliga låtskrivarna för det finns sjukt bra låt skrivare. Men anyway så anlitar man kanske 10 artister som får sjunga en och samma låt och därmed röstar man fram artisten som sjunger låten bäst. Eller så inför man lite andra system och ber Veronica Maggio skriva en låt och ställa upp. Hur som helst så det jag försöker komma fram till är att det måste vara fräscht och en artist som antingen sjunger skiten av alla eller någon som kan charma alla typer av människor. Hade vi skickat Måns eller EMD så hade det varit topp 5 kan jag lova.  För vad var tror ni det var som gjorde att Norge vann? Inte bara att låten var stark och bra utan  även också att han charmade alla typer av människor. Vad var det som gjorde att Island kom tvåa låten var stark men hon sjöng skiten av allihopa och var sjukt snygg. Arash och AySel är oerhört stora i balkan och hade en bra låt. Britterna hade en bra vacker sångerska och en stark ballad. Turkiet hade en populär, vacker och bra artist som sjöng en riktigt bra låt. Estland hade en sjukt vacker sångerska som sjöng med 3 andra vackra tjejer och en väldigt unik och fräsch låt. Grekland hade en av balkans största artister, därmed tävlingens andra proffsigaste artist och en charmig sådan. En riktigt stark låt kopplat ihop med det.  Kan du precis som jag se ett samband? Jag ser ett stort samband mellan dessa låtar. Charm, fräscht, (popularitet), proffsighet och något nytt och unikt.


if you say im not that from my peace to come

Hellooo. Hoppas ni mår bra själv mår jag inte så bra då jag har ont i halsen och har nästan tappat rösten nu. Men my god vilken dag jag har haft. Förlåt tjejer att jag sprang iväg sådär men jag var så himla förbannad och mest för att jag inte ville utsätta er för mitt dåliga humör och jag är verkligen inget rolig när jag är förbannad. Sorry! Det var nämligen så att jag hade glömt mina böcker hemma vilket är en katastrof då jag bor i stan och min skola ligger ute på ön. Detta var en katastrof med tanke på att jag har so prov på fredag och mina so böcker var de böcker som låg kvar i mitt skåp. Men så kan det gå när inte haspen är på. Right? Nu ska jag gå och ta mig ett glas vatten och sedan blir det åter igen plugg.

Puss!

090525


Godmorgon!

090524

Hej! Hoppas ni mår bättre än vad jag gör, jag har ont i min hals och känner mig allmänt hängig. Med tanke på att det är så galet mycket i skolan så här i slutampen så kan jag inte stanna hemma imorgon då jag missar så extremt mycket om jag stannar hemma. Men jag är faktiskt tillräckligt frisk för att gå till skolan. Jag vet att jag inte borde skriva att jag är på pisshumör men tyvärr är jag sådan och ibland kommer bara orden ut ur min mun utan att jag inte ens tänker mig för. Jag är ledsen över det och jag lovar att jag ska försöka bättra mig.
Nu: Plugg

Godnatt och tack för era kommentarer, jag tar och svarar på dem imorgon hörrni.

090523

Jag var på topphumör, men nu blev jag på pisshumör. Jag har ingen blogglust alls och jag tänker inte blogga heller.



Hejdå!


090522

Godmorgon(Godförmiddag!) Har ni sovit gott? Det har jag gjort, idag händer väl inget speciellt, förutom att jag måste plugga en aning och sedan hade jag tänkt att fixa en grej, men det funkar inte, någon som vet om Bikboks hemsida är nerlagd eller något sådant eller så är det något konstigt med denna dator. Men men det löser sig. Senare kommer även min bror och hans tjej hit. Ska bli mucho trevligt. Som tröst föratt det inte funkar med det jag tänkte så får ni istället njuta av en great låt. (Nej det är inte Sakis Rouvas).


Puss

Kristihimmel färd

Hello sunshines! Åhh vad skönt det är med ledighet, just nu är jag på mitt landställe och har det ganska så skönt förutom att det är ganska kallt ska nog gå ut och byta till ett par jeans. Någon dag nu i veckan ska jag som sagt träffa en av mina bästa vänner Lovisa som jag endast träffar på lov i och med att vi bor flera mil ifrån varandra men att vi har samma sommarställe. Nu hade jag tänkt att jag skulle göra en spellista med massa schyssta sommarlåtar. Dock är det lite trist att ipoden varit här alldeles ensam och mått dåligt med tanke på att jag ville ladda över lite schlager låtar. Men världen går ju faktsikt inte under bara för att man inte har lite schlager låtar på sin ipod även om man gillar det väldigt mycket right? Och det finns så himla bra musik.

Nu ska jag göra lite nytta, pussar

Hurtful

Hello, sitter och är allmänt uttråkad, jag funderar så att det knakar angående flyttningen med musikbloggen eller nej förrestenjag har bestämt mig! Det blir av! Från och med nästa vecka så kommer jag börja blogga om musik här istället inklusive grejer som ploppar upp i mitt huvud. Låter det bra? Jag kan säga redan nu att ni inte kommer få höra mig sjunga då jag inte tror att ni vill höra mig sjunga tro mig! Misstolka inte- Jag är inte tondöv, men jag har ingen talang för att sjunga. Anyway imorgon bär det av till landet och då kommer jag nog inte uppdatera speciellt mycket. Men jag hoppas att ni förstår det. I alla fall så ska jag träffa en av mina bästa vänner Lovisa! Gud vad det var länge sedan har saknat henne så mycket. Maria ska du med by the way? Vi ses på Måndag babes!

Ny header

Nu har jag en nu header igen(!). Som ni kanske ser så har jag även fixat lite med designen. men den är inte riktigt klar än. Men i´m on my way.

090519

Hej! Nu är jag hemma och har ingen aning om vad jag ska göra, det känns som att jag skriver det varje dag. Och jag kan säga er att jag är inte mobbad, jag har vänner. Nu är jag verkligen riktigt sugen på att göra något med tanke på att jag är läxfri. Just nu har jag ingen lust att blogga alls egentligen fortsätt gärna svara på frågan vad ni vill se mer/mindre av här. Jag tappar nämligen väldigt många läsare vilket är oerhört trist. Jag är en målmedveten tjej som ska nå upp till mitt mål med minst 100 läsare per dag. Men det känns som att jag aldrig kan komma dit om jag inte får eran hjälp så jag skulle vara oerhört tacksam om ni ville hjälpa mig. Jag vet att jag borde kämpa och det gör jag, men så här är det att då jag skriver kommentarer vilket jag försöker göra varje dag så har jag mellan 20-50 läsare men 2 dagar efter är det nere på 8 igen. Så snälla hjälp mig.

Update: Jag funderar på att flytta musikbloggen hit eller rättare sagt att radera musikbloggen och istället blogga om musik här istället. Fast självklart om andra saker. Men sluta inte att ge förslag.

Tell me

Vad vill ni ha mer/mindre av?
Förutom bilder som kommer komma. Snälla jag behöver eran hjälp. Ut med språket gott folk.


090518

Hej på er! Nu äntligen har jag lite goda nyheter och det är att uppdatering som nu har varit dålig på grund aav att vi inte haft någin uppkoppling är över. Nu gott folk på kommer det att vara mer uppdatering och jag ska försöka fixa mer bilder och allt det där. Men vart i hela fridens dar är min förbaskade kamera, någon som sätt den? Snart kommer min kära fader hem från USA. På tal om ingenting så om ni vill höra på den låtarna som jag typ är beroende av för tillfället klicka här och här. Dessa låtar sjungs av världens snyggaste och världens mest talangfulla grek. Om ni vill veta vem det är så klicka då på länkarna.Ni som känner mig vet vem jag snackar om.

Nu ska jag plugga lite.

Yeeears ago when i was youuuunger

JAG GER UPP! Den är bra och Alexander Rybak är gaaaaaaaalet charmig och snygg. Det är bara att erkänna. Han är bra. Stort grattis Norge.


090517

Godmorgon! Ojoj, har ni hunnit hämta er från gårdagen? Jag vet inte om jag ska ge upp eller vad jag ska göra. Vad är storheten med den där Alexander Rybak? Men jag förstår inte heller hur det kunde gå så dåligt för världens bästa Grekland och deas klockrena artist Sakis Rouvas, jag ska nog köpa hans skiva tror jag. Synd för Malena också men hon har gjort en jättebra insats och hon har ju faktiskt vunnit i Sverige det är ju bara något. Jag vet att jag typ är ensam om att inte alls tycka om Norge. Men okej det var superkul för Norge att de vann. Grattis Grattis Norge!

Vad ska ni göra idag annars? Jag måste ut och köpa en bikini och lite sådant för jag tänker minsann inte vara ute i sista minuten i år igen. Men det återstår att se hur jag gör. Nu ska för det första ta och vakna ordenligt.

Ha en jättefin dag!

090515

Hej det var ett tag sedan nu,men eftersom att internet inte funkar precis som det ska och att det kostar pengar att koppla upp sig så kunde jag lika gärna prioritera lite grejersom faktiskt är viktigare än bloggen. Men jag hoppas att ni förstår det. Nu har jag egentligen inte så mycket att skriva om. För nu ska jag alldeles strax ta och sammanfatta lite grejer här. Men idag ör det ju eurovision ni missar väl inte? Även kommer min mormor hit så mamma är nu och hämtar henne. Igår var jag på RIX FM festival och ja man kan ju säga att det var väldigt bra men samtidigt läskigt och smärta i benen. Bredvid oss stod några tonårstjejer som var hemskt otrevliga och planerade att börja slåss med tjejer som stod framför dem. Så jag och mamma sa att nej vi går nog härifrån. Så istället ställer vi oss precis där vakterna står. Och då kommer det extremt berusad kille fram och hotar en tjej som står framför oss. Så att hon börjar gråta. + att många svimmade. Men EMD, Måns och Snow Patrol var i alla fall väldigt bra.

090511

Hej alla! Förlåt för att jag inte skrev ett inlägg igår men jag hade inte riktigt lust och tid för det. Anyway nu ska jag inte vara för tjatig här. ANYWAY så borde jag egentligen plugga och det har jag gjort också men det är ännu mer som ska göras. Snart ska jag ta och läsa lite i svenska häftet som vi fått och sedan ska jag göra engelska och lite matte, och sedan ska jag ta det lungt. Nu måste jag fortsätta annars kommer jag aldrig bli klar.

Paljetter


H&M, Forever 21

090509

Hejhej, just nu sitter jag och är ganska så uttråkad, vad ska man hitta på. Senare ska vi dock på ett 50 års firande. Ska bli kul. Nej nu ska jag faktiskt ta och fixa en överraskning till er. Hold on!

Friday i´m in love

Hej! Nu sitter jag här tillsammans med Cissii och Magdalena och laddar inför Beyonce´s konsert på onsdag. Just nu Lose My Breath. Så sjuuuuukt bra. Nu säger jag inget mer.

Puss

Så vill stjärnorna

Hej! Jag borde egentligen plugga men istället sitter jag och kollar på en massa klipp på youtube, nu fanastiska Molly Sandén. Har egentligen inte så mycket att skriva, det är ju en himla synd att kameran ligger nerbäddad i alla kartonger, men jag håller mitt löfte om att inlägget och uppdateringen blir roligare då internet funkar på riktigt och kameran är uppackad.


Puuss


Bloggtips


Collage av mig
Jag följer så oerhört många bloggar nästan för många men det finns ju så oerhört många bra.

Men en som verkligen är på väg uppåt och någon som till och med har gått upp lagt sig på en första plats är febb. Eller Louise som hon heter. Hon har en grym stil och tipsar ofta om saker som hon själv tycker är snyggt. En grej som är bra är att hon kör sitt alldeles egna race, även fast att det kryllar av modebloggar i landet så är den här tjejen en modebloggare på sitt alldeles egna sätt, nu säger jag inte att alla andra modebloggare är dåliga för nejnej. Men Louise är verkligen sig själv. Hon har verkligen saker och ting på tensial och om hon fortsätter som hon gör så tror jag garanterat att denna tjej en vacker dag kan bli en storbloggare, det är jag helt säker på. Så Febb fortsätt köra på ditt alldeles egna sätt så kommer du att gå långt det lovar jag. Lycka Till i framtiden.

090506

Godmorgon, har egentligen ingen lust att blogga alls, för hur kul är det att blogga inför 8 läsare? Vart tog mina fina läsare från devote vägen? Jag hade ju 50 läsare i nästan 1 vecka? Vart tog ni vägen? Just nu har jag en aning dåligt samvete på grund av att jag har haft besöksrekord på 50 stycken och nu har jag haft 8 stycken, därför frågar jag er vad vill ni se mer av för jag tror att att det är mitt fel att jag inte får många trogna läsare. Vad vill ni se mer av? Ut med språket nu gott folk.



Update:
Okej, när internet kör igång så ska jag nå upp till mitt mål, jag är en målmedveten tjej och jag ska inte ge upp. Punkt slut!


Hellooo

Hej på er! Att internet inte funkar förklarar dåliga uppdateringen men jag lovar er att när internet funkar så ska ni få mer uppdatering, jag har så mycket att visa er så det så! Men tyvärr så mår jag ganska så dåligt nu. Jag håller på att åka på en rejäl förkylning tror jag. Jag får inte bli sjuk nu, det går inte det går inte! Fast jag ör iof redan sjuk haha. Har inte så mycket mer att skriva då jag har grejer i bildväg åt er och annat som jag skriver om lite senare. Men jag ville bara att ni skulle veta att jag lever.


Pussar


090504

Hej! Jajamen jag lever, har ni haft en bra dag? Det har jag eller ja till stor del i alla fall. Just nu sitter jag inbäddad  i kartonger typ. Åhh vad jag har saknat blogg.se, devote var liksom inte riktigt jag. Men vem som helst kan lyckas om man kämpar.Och jag är jävligt målmedveten ska ni veta. ´Jag ska nå upp till mitt mål punkt slut. Nog om det. Jag ska alldeles strax fixa med min säng så att jag har någon stans att sova i natt vad säger ni om det? Efter det blir det kika runt in the city och lite sånt. Nu ska väl jag fortsätta att dejta kartongerna.

Vi ses imorgon! Tjing

RSS 2.0