i have a dream and you was wearing funny shoes


Ingen särskild dag om jag ska vara ärlig. Jag måste bara få lite proffshjälp med min bok och jag har en hel del saker jag måste göra. Hoppas allt är bra med er.

Slutpluggat


Nu är det slutpluggat för idag. Jag orkar seriöst inte plugga mer, jag satt i en och en halv timme utan paus och bara pluggade franska vilket var bra för jag vet att jag inte borde få det men jag får sjukt dåligt samvete när jag inte lyckas och sedan blir man ju förbannad på sig själv men nu är jag stolt över mig själv just gör att jag verkligen känner mig säker på franskan nu. Jag känner mig också stolt för att jag fick bra respons på en SOuppgift angående politik, jag som trodde att jag inte riktigt kunde uttrycka mig utförligt även om jag ville det men tydligen hade jag tillräckligt mycket vilja att jag kunde motivera svaret utförligt. Men hur som helst nu ska jag titta på idol och glömma allt plugg för ett tag.

Pusss

Make me wanna die

Jag beskriver det med två meningar:
Jag skulle börja terminen med att chocka min franskalärare och få åt minstånde VG på första uppgiften. Jag får knappt G utmärkt jobbat, jag är så grymt stolt över mig själv.

Den här veckan kommer bestå av plugg, plugg, sa jag att den här veckan ska bestå av plugg?

Så nu vet ni det.

Lördag

Tjenare! Hoppas att ni mår bra. Själv mår jag väldigt bra även om jag är lite seg på grund av en heldag på stan, men jag kom hem med tre saker som jag verkligen behövde och jag känner att jag i alla fall gjort lite nytta. Huvudsaken är väl ändå det. Ikväll blir det middag i Hagaparken hemma hos Lisa och Eva. Nu ska jag fortsätta med att kika på Gilmore Girls och mysa till det rejält innan det är dags att röra på sig. Vill ni ha ett tips? Vad det gäller musik. Tröttnar ni på en låt vänta med att lyssna på den ett tag och lyssna på den efter ett tag, det funkar alldeles utmärkt för mig. Förresten om ni är intresserade så har ni min nya spotify lista här.

Må bäst!

I´m so happy

Gilmore Girls tillbaka, och det är fredag jag känner mig lyckligast. Jag ska starta ett nyttigt liv och äta en bra frukost så att jag orkar med skoldagarna och jag ska dricka mycket vatten från och med på måndag. Nu tvingas jag städa på tal om att städa så ska jag nog fixa det sista i mitt rum nu och sen ska jag titta vidare på tidernas bästa tv-serie. Förlåt det var också jättekul att Antonina var här.

Må bäst guys,

Black dead flowers


Jag i somras foto: Maria
Tjaaaa, ska träffa Antonina om en timme ungefär men jag känner att jag har en obeskrivlig spring i benen och jag måste äta något mer än en stor macka och jag måste ut på stan och tillbringa tid för mig själv på stan vilket jag sätt fram emot i flera veckor nu men det har liksom skitit sig och nu har jag äntligen chansen i någon timme. Känns toppen. Antonina ska också få chansen att se filmen i förgående inlägg och sedan blir det säkert som vanligt en massa roligt snack. Förresten så måste jag röra på mig nu men ni får ha en kanonfredag så ses vi kanske ikväll, imorgon eller inte vet jag när vi ses, men det lär bli snart i alla fall.

Pusss

Clueless


Så här i hösten när regnet för det mesta öser ner och man helst bara vill lata sig hela dagarna passar det alldeles utmärkt att ligga i soffan och slappa framför tvn. Därför vill jag tipsa er om den kanske överlägset bästa tjejfilmen någonsin med Brittany Murphy(snyft) och Alicia Silverstone.

Cher är 15 år snyggast och populärast på hela Beverly Hills High och när hon får D på ett prov bestämmer hon sig för att rycka upp sig och ta tag i sina studier så tillsammans med sin bästa vän hjälper hon mentorn att hitta kärleken och gör om skolans nya töntiga/gammelmodiga tjej till en riktigt sockersöt tjej, hon fjäskar allt hon kan och har tal för hela skolan. När ännu en ny person kommer till klassen som nu är en kille och en otroligt snygg kille så börjar hon även ta hand om honom också men frågan är om hon gör det på rätt sätt och om hon kan lösa ut allt att både få bra betyg och vinna den här killens hjärta?

Har ni inte sett den här borde ni verkligen göra det, det är en klassiker av högsta rang och den är så sjukt rolig. Upptäckte också nu att jag ju är lika gammal som henne vilket är lite kul, hehe.

All American Girl

Okej, jag är sönderstressad! Jag vet snart varken ut eller in när det gäller skolan, det börjar bli så pass mycket att det bara surrar omkring saker i mitt huvud plus att jag sovit dåligt, ätit dåligt och att jag dricker alldeles för lite, ett tips till er kombinera aldrig det här med varandra gör inget av det helst men att göra allt på en gång och dessutom vara stressad på samma gång, känns inte riktigt bra och självklart ska jag ändra på allt det här få fort jag bara kan för det här är inte okej. Problemet är bara det att äsch vi går inte in på det. Arbetspasset idag blev bara flummigt och tro mig det var inte så kul som det låter och det ska vi inte heller gå in på. Jag borde egentligen inte tänka så mycket på det här men aja vi lämnar det nu och hur som helst så måste jag nog råplugga hela kvällen eftersom jag har tre stycken underbara läxor tills imorgon och nian är på allvar minsta lilla IG räknas sjukt mycket och det är inte okej att få något sådant och det är inte heller okej med ett G i de ämnerna som jag faktiskt uppskattar därmed svenska. På tal om det så har vi nu en ny musiklärare igen (!) den andra sa tydligen upp sig men nu ska det i alla fall bli spännande och se hur den här nya är och om jag kan få det där VG i musik som jag hoppats och tänker satsa på (mycket hänger ju på läraren).

Må bäst

Tuesday


Usch vill tillbaka till Italien, till detta obeskrivliga hus och utsikt (som bara är det ni ser på bilden)!
Sitter och spanar in bloggar och känner att jag nu på eftermiddagen inte fått någonting gjort alls. Annars har dagen varit bra, förutom vädret? Jag gillar ju som sagt hösten men det har ju snart regnat dag ut och dag in och det känns inte riktigt okej dessutom har jag inte köpt femte säsongen av OTH än så då känns det ännu tristare och nu börjar snart sakna säsong ett av Gilmore Girls så mycket att jag funderar på att smyga hem till min vän mitt och natten och hämta den om hon inte lämnar tillbaka den fort, haha nejdå. Men nej hörrni nu ska jag nog ta och ta tag och rita lite på min bild så att jag åtminstånde får något plugg gjort den här dagen, för imorgon blir det franskaplugg för hela slanten, måste även titta lite på matten men det kör vi också på en annan dag möjligtvis söndag eller torsdag. På tal om skolan måste jag skärpa mig när det gäller gympakläder, glömmer alltid det på tisdagar får skriva en påminningslapp tills det blir en vana att alltid packa ner kläderna.

Hoppas att allt är fint med er.

The show must go on


En bild från 2007 i Florida
Okej just nu känner jag mig allmänt konstig även om jag möjligtvis passar i lugg så känns det helkonstigt. Slingorna i håret känns också helkonstigt, just nu känner jag mig bara konstig men jag vänjer mig. Hur som helst så har uppdateringen varit svindålig men det har inte funnits någon inspiration eller någon lust förresten det senaste inlägget är ett inlägg min kära syster skrev helt utan tillåtelse fy skäms! Nejdå det är lugnt.
Nu ska jag försöka plugga men jag är så himla stressad och vet inte om jag ens klarar av det för att så mycket tankar snurrar runt i huvudet just nu.

För första gången är jag på riktigt insatt och bryr mig vilka som vinner valet ikväll och jag säger så här: Kommer Sverigedemokraterna in i riksdagen då skäms jag för Sverige. Vinner Socialdemokraterna blir jag förbannad för då kommer jag inte att kunna gå på det gymnasium jag vill och det kommer bli en katastrof jag kommer inte aldrig kunna smälta det, jag kommer vägra gå på gymnasiet under en period. Moderaterna måste vinna. The Show Must Go On alliansen måste fortsätta regera i Sverige enligt mig.

Förresten har jag haft världens bästa helg för er som ville veta det.

Må bäst!

hijhih

hihihihi maria är bäst

Unlucky day

Idag är det verkligen inte min dag. Har träningsvärk så in i jag vet inte vad, jag är riktigt smidig och lyckas tappa min iPhone i golvet och jaa? Vadå? tänker ni säkert då men den gick sönder inte att skärmen spräcktes utan den bara dog, hajar inte hur men den är i alla fall inne på lagning nu och nu hoppas jag bara att det här blir bättre. Ska äta födelsedagsmiddag för syster senare. Men när ska jag köpa höstkläder det skulle ju blivit idag suck...
Aja, hoppas ni har haft en bättre dag än mig.

Må bäst!

Guilty Pleasure

Tjeeeeena! What´s up?
Jag känner mig seg som bara den och jag kan lova er att jag kommer han en jävla träningsvärk imorgon ursäkta språket. Högsätraloppet gick faktiskt bra, målet var under timmen och jag klarade det med nöd och näpe kan man väl säga 59.33 för att vara exakt men jag kämpade, jag tog mig runt, jag gjorde mitt bästa dock var inte min spellista den bästa men har man en ipod med skitlåtar och en iPhone som man vill vara försiktig med så är det inte hela världen, det funkade i alla fall. Nu är även min helg klar, imorgon blir det födelsedagsmiddag med pappa och Maria, på lördag kommer jag att hänga med Gabriella några timmar vad vi hittar på kan jag inte svara på, på kvällen blir det väl att titta klart Gossip Girl och chilla, INTE sitta vid datorn påminn mig om det. På söndagen jaa då blir jag med lugg och håret blir slingat plus att jag kommer hänga med Lisa. Så nu vet ni det.

Må bäst!


Torsdag

Godmorgon Sitter i skolan och har gjort det sedan fem över åtta hade totalt missat sovmorgon och snart blir det att springa lopp. Må bäst!

Don´t stop believin


Jahapp, då har hösten kommit. Nu är det äntligen dags att ta fram paraplyet, sätta på sig gummistövlarna, rensa bort alla söta sommarklänningar och istället ta fram de mysiga tröjorna, bädda ner sig framför tvn med en kopp te och titta på något otroligt bra. Tro det eller ej men jag älskar faktiskt hösten. Förutom att skolan har mycket att erbjuda så är det på hösten som jag känner att jag kan vara mig själv som allra mest. Det är kallt men du kan ändå går runt med skinnjacka eller en annan snygg jacka, klädaffärerna har mer utbud än någon annan gång på året och dessutom de snyggaste plaggen så klädstilen är för det mesta som snyggast på hösten sedan kan jag känna att jag bara kan ta det lugnt efter att pluggandet är klart för dagen, att också sitta på fik och snacka skit med någon rolig människa är också höst eller som sagt kura ihop sig i soffan med en kopp te antingen själv eller med ett gäng härliga människor. Jag ska försöka göra en ny design jag börjar nämligen tröttna ganska rejält på den jag har nu. Ska se vad jag kan göra.

PS. Stort grattis till min syster som blir myndig idag!

Må bäst!

Tisdag

Jag vet jag är svindålig på att uppdatera men skolan går före och även vänner. Jag ska göra allt jag kan och det gör jag också och allt blir ju inte heller lättare för att man inte har ett internet som fungerar och man kan inte heller hela tiden begära att ens käre fader ska lämna sin mac med internetpuck hemma vartenda dag, det tror jag inte att mitt samvete skulle klara av. Men hur som helst jag hoppas att ni mår bra. Jag tror att sovmorgonen gjorde susen trots att jag kom precis till att vi började och vet ni? SL ljög för mig dem sa att det skulle komma fram tills jag redan jag var en kvart sen men nej dem kom fram tills jag hade fem minuter på mig att gå upp från stationen och med ett raskt tempo så hann jag mitt på minuten, men det ska inte hända igen jag ska absolut hinna till det första tåget. Men nu berodde det faktiskt inte på att jag försov mig jag skrev en lista lite för länge men jag skyndade mig och jag hann så ingen kan säga att det var fel. På tal om skolan måste jag nu fixa en grej så att jag kan sätta igång med plugget, men faktiskt är det kul plugg.

Må bäst!

Young Dad

Hade egentligen velat befinna mig på grönan för några timmar sedan för att se Hoffmaeastro men eftersom att jag var tvungen att göra min föräldrar en tjänst att sitta barnvakt mot gästernas barn imorgon så kunde jag väl ställa upp och strunta i konserten. Hur som helst så har den här dagen varit otroligt mysko, jag tror aldrig att jag har varit så här ledsen och glad på samma dag men en grej den här dagen har förändrat mitt liv och kan ingen stoppa mig ingen kan komma och förstöra mitt liv. Något som är mindre tråkigt är att jag förlorat lite viktiga ägodelar men jag hoppas att jag på något sätt får tillbaka det eller att jag fixar nytt. För övrigt har jag inte så mycket mer att säga förutom att jag hoppas ni mår bra och förresten tack för alla kommentarer i förra inlägget blev sjukt förvånad av att jag fått åtta kommentarer på ett och samma inlägg. Men det är bara en grej sluta upp med reklam för tävlingar och sånt det är bara onödigt, tack.

Må bäst!

Vändning

Otroligt att man först bara kan vilja sjunka genom jorden och sen när man tänkt och ryckt upp hakan känner sig som världens lyckligaste. Tack

In for the kill


Hoppas att ni har haft en bra dag, det kan jag väl säga att jag har. Förutom att jag MÅSTE bli av med min scenskräck nu när jag ska sjunga på musiken och grejen är att jag vill sjunga så det är bara att bita ihop. Hur som helst så har det inte hänt särskilt mycket förutom att jag tror jag snart börjar känna mig som någon One Tree Hill karaktär, saker som händer där händer ju i verkligheten. Skolfotot gick förresten bra, jag tror jag blev ganska nöjd, nu när jag tittat extra mycket på det haha.

Må bäst!

Man lär sig av sina misstag

Jag har lärt mig det stora misstaget att se fram emot saker. Fy fan vad jag ska sluta med det. Det gör ju bara att man mår dåligt!

Min bok del 2

Här kan ni läsa första delen.
För att inte göra er förvirrade så har boken flyttats till Sverige och huvudstaden så namnen och platserna är nu svenska.



Jonathan Sanchez-Lundberg kunde inte sluta titta på henne, det var något av de vackraste han sätt. Hennes bruna hår och blåa ögon gjorde honom mållös. Han hade aldrig någonsin riktigt känt att han haft känslor för någon inga starka känslor i alla fall, men nu kände han plötsligt hur han hade drabbats av kärlek vid första ögonkastet. Faktiskt kunde han undra vad det var uppfattning hon fått av honom när han inte varit särskilt trevlig än så länge. Han kunde också undra vad det var Frida hade sagt om honom, det kunde väl inte vara så att hon varit öppenhjärtig emot en tjej hon knappt känner. Han måste ta reda på vad det var hon sa om honom. Det måste han bara göra tänkte han. Han gick fram till sitt ex och ryckte tag i hennes arm.

”Vad vill du Jonathan?” suckade hon.

”Jag måste prata med dig” sa han.

”Well, prata” fick han tills var.

”Har du sagt något till Linnéa om mig?” frågade Jonathan och stirrade henne i ögonen.

”Varför undrar du?” skrattar hon.

”Skit i det du, jag vill bara veta vad du sa om mig!” säger han högre.

”Jag sa bara att du var populärast, snyggast och rikast på skolan” ljög Frida eller ja delvis.

”Sa du ingenting om att jag krossade ditt hjärta?” sa han högt.

”Jag sa inte att du krossade mitt hjärta, men jag berättade om alla dina flickvänner” sa hon självsäkert.

”Vad sa hon då?” frågade han nyfiket.

”Angår inte dig” fick han till svar.

”Snälla, jag måste få veta!” sa han.

”Varför vill du helt ärligt veta Jonathan? Jag tänker inte berätta för dig, hur mycket du än ber om det.” sa Frida självsäkert.

”Jag vill veta för att hon är ny och, och… Snygg”, stammade. Han fram.

”Ja visste det! Du är helt otrolig Jonathan. Jag kan inte förstå hur du lyckas.” sa Frida och la armarna o kors över bröstet samtidigt som hon skakade på huvudet.

Frida lämnade Jonathan bakom sig. Han kände sig konstig, det här var inte vad han förväntat sig. Frida hade vunnit över honom, det var inte det han ville. Han var van vid att det var han som vann diskussioner. Nu gick Frida stolt därifrån och inte han. Det kändes så fel. Jonathan vände sig om och såg Sebastian och Adam stå och skratta åt honom. Han skrattade för att inte visa för dem att han var besviken över att ha förlorat. Det fick de inte se, det var nog de sista de skulle få se. Han skulle hellre bada i lera än att erkänna för sina bästa vänner att han kände sig besviken och ledsen. Han kände hur han hoppade till av att han såg någon stå framför. honom.

Han tittade upp och såg långt brunt hår hänga ner och när han kommit upp till ögonen ser han två knallblåa ögon. Linnéa tänkte han.

”God, vad du skrämde mig, stå inte bara där”, sa han.

”Förlåt” sa hon med en ljus röst.

”Frida, berättade ellerhur?” sa Jonathan.

Linnéa nickade och tittade honom i ögonen.

”Oh my god, jag visste väl det. Jaa, vad ska jag säga? Du har redan fått reda på sanningen.” sa han och kände sig osäker på situationen.

”Vilken sanning?” sa Linnéa.

”Har hon inte sagt något om vad jag sa om dig?” frågade han förvånat.

”Neej, har du sagt något om mig?” frågade Linnéa lika förvånat.

 ”All right, det är nog bäst att jag bjuder ut dig på dejt, jag har redan råkat avslöja mig” sa han och tittade in i hennes blåa ögon igen.

”Ursäkta?” fick han till svar.

”Ursäkta vad?”

”Vad har du avslöjat? Ska du bjuda ut mig på dejt?” sa Linnéa frågande.

”Om jag bjuder ut dig på dejt? Vad tror du det är jag försöker säga?” svarade han.

”Oh my god!” utbrast Linnéa.


Heaven´s on fire


Den dåliga uppdateringen bor på brist på tid och personligt grejer men nu kan jag meddela er att jag mår bra och är på bättringsvägen med förkylningen. Har egentligen inte sådär jättemycket att skriva. Förutom att ni här har min nya spotifylista ifall ni skulle vilja ha den.

Må bäst!

Nackdelarna med att vara sjuk

Det värsta med att vara sjuk är att man vill göra saker men inser sedan att man inte orkar, att man sitter och tittar på en massa världelösa såpor på tvn, att man ser alla filmer man har och att man lättare blir uttråkad. Det bästa med att vara sjuk kommer jag inte på någon anledning. Allt jag hoppas på är att bli frisk till måndag eller i alla fall tillräckligt okej så att jag slipper ligga och dega framför tvn eller slappa framför datorn. Nej man kanske ska ta något att äta? Men det finns inget och jag orkar inte gå ner till affären där har vi en stor nackdel. Förresten är det någon som har lite musiktips att dela med sig av? Börjar lite smått tröttna på vissa låtar i min Spotifylista.

Må bäst


RSS 2.0