Young love

Oj herregud, känns som att timmarna bara flugit iväg, kom hem för kanske två timmar sedan eftersom att vi hade halvdag i skolan, dock känns det som fler. Har läst ut en utav böckerna jag fick igår, en på två dagar det måste vara rekord, men hur som helst var den väldigt bra. FAAAN juste, måste fixa med min utvecklingssamtals lapp. FAN. Haha aja, hur som helst så har dagen varit bra och gårdagen var mer än bra. Dock finns det en grej som gör mig lite orolig, en grej som inte är en så stor grej egentligen men det är bara en liten oro som jag vill ska försvinna och det tror jag att det kommer göra också.

Update: Simon och Sophie var fantastisk boken alltså!

Sweet Sixteen


Idag fyller jag som sagt 16 år, om två timmar kommer min kära släkt hit. Blev uppvaktad på morgonen med finfina presenter från min föräldrar. Hahah jag drömde att jag fick helt hemska presenter, tack och lov var det bara en dröm och jag fick istället jättefina presenter som jag sa och tur var väl det. Nu ska jag ta och slita mig härifrån och fixa lite grejer.

Sista timmarna som 15 åring


Idag, är det min sista dag som 15 åring. Detta år som 15 åring har varit helt fantastiskt det kanske ni har märkt. Jag har utvecklats enormt som människa, blivit av med min blyghet, konfirmerat mig, lärt mig spela gitarr, skrivit en egen låt, fått otroligt många nya vänner, skapat oförglömliga minnen jag kommer minnas för livet, haft fantastiska människor omkring mig, blivit en nörd av One tree hill, fått ett nytt motto "Look at yourself in the mirror and remind yourself to be happy beacuse you deserve to be, bealive that" Peyton Sawyer 06.24, jag har helt enkelt haft ett helt fantastiskt liv som 15 åring. Tack alla som har funnits här för mig och gjort mitt år fantastiskt. Nu är det 16 nästa och det ska banne mig bli lika bra om inte ännu bättre, kanske kan jag klara två jobbiga saker som kommer hända nu snart? Jag hoppas det.

Må bäst!


Secret CrowdsJag har haft ett liv som känts förvirrande och jag har haft svårt för vissa saker. Jag har haft svårt för att få vänner, acceptera mig själv, skita i vad folk tycker och tänker om mig osv. Men idag har jag lärt mig en sak tackvare motgångar, och tackvare människor som stått upp för mig och framförallt trott på mig. I Guadeloup föll alla pusselbitar på plats, jag insåg att den där blyga tjejen, hon finns någonstans så fort stämningen känns osäker och personerna omkring henne inte känns bra, men överlag så känner jag mig inte som den tjejen längre. Jag känner mig inte heller som tjejen som tvivlar på den jag är för jag är bra det har jag lärt mig, jag har insett att om en person inte tycker om mig är det inte mitt fel för jag kan inte vara mer än mig själv, det kan jag inte. Jag är så tacksam över allt som hänt mig och jag är så glad, jag är lyckligare än på länge. Det ska ni också få se, den här bloggen ska bli roligare att läsa, jag ska försöka sprida med mig glädje och inga bildlösa inlägg får förekomma. Det betyder att jag nu mer är en tjej med kameran i handen.

Må bäst!

Torsdag

Torsdagar för min del brukar kännas långa och trista och även om dagen varit en sådan där seg dag när allt gått fel typ, så har den faktiskt gått ovanligt fort. Som jag sa här om dagen så börjar allt kännas konstigt, jag söker till gymnasiet och allt tar liksom slut, känns som att de här veckorna måste gå långsamt (vilket de inte kommer att göra), känns som att det här året måste gå långsamt. Ska ta och skriva en krönika nu, men om jag ska vara ärlig har jag ingen jävla aning vad jag ska skriva om, jo jag har massa ämnen men det är ämnen som känns lite utpekande och jag kom mest på ett utav ämnerna för att jag irriterad för att det var en sådan dag och jag störde mig på allt och alla. (Så om ni som går i min klass och som läser det här uppfattade att jag var sur, var det alltså inte ni som gjort något fel). Sen finns det ett ämne jag är sjukt inspirerad till, men det handlar om lärare och det känns ju jättepassande att skriva en krönika om lärare när man ska lämna in den till sin lärare. Nu syftar jag visserligen inte på min svensklärare i artikeln men det kan ju liksom inte han veta...

HUR SOM HELST imorgon ska jag träffa Antonina, blir väl allmänt häng och massa skratt. Nej, hörrni nu ska jag försöka påbörja en debattariktel men problemet är att den typ ska vara lika lång som hälften av det här inlägget och DET är helt fullkomligt omöjligt för mig att skriva en debattartikel, ni som känner mig vet nog vad jag snackar om. Eller låt oss säga så här: Har man skrivit något på 147 sidor så kan man inte skriva något med så mycket känslor på 170 ord eller vad det ska vara.

When you look at me

Finns ingenting att säga om denna dag, stannade hemma idag för att jag hade ont i magen och allmänt hängig idag, men imorgon blir de skola. Jag kom på en ska idag, eller nej det gjorde jag inte det är en sak jag vetat länge men som jag verkligen noterat idag och det är att snart, söker jag in till gymnasiet, det skrämmer skiten ut mig. Var på Jensens öppna hus och jag fick faktiskt ett riktigt bra intryck och jag tackar Gud för att de verkar ha full koll på dyskalkyliker eller hur det nu stavas, kul att jag träffade på Lisa också haha. Annars jamen vad finns det att säga när en dag liksom bara flytit på, jag har städat mitt rum är dock inte riktigt klar än men det ska jag se till att bli. Har bestämt två datum att ses med Antonina ett på fredag och ett nästa lördag för att se Melodifestivalen, för övrigt fick jag nyss ett sjukt sug att lyssna på nostalgimusik och vilken dålig musiksmak man hade som liten alltså, men det är ju nostalgi så det är ändå bra... Denna är iof ganska bra men också en av mina första favoritlåtar minns faktiskt att jag satt i bilen en gång när jag hörde, kan ha varit första gången jag hörde den. Hahah den här kan ju få tala för sig själv, och jag tror ni fattar att det inte var en låt jag satt och lyssnade på men jag tror ni fattar varför den skapar nostalgi.

Må bäst!

Viva la vida


Hej! Söndag idag och jag hänger knappt med så fort som veckorna går. Det här året har fått en bra start även om det kanske inte märkts tidigare men det är raderat nu. Tackvare extremt kloka ord. Kloka ord är egentligen allt som krävs för att jag ska vara lycklig(läs: Nej nu ljög jag fantastiska männsikor krävs också), för jag är lycklig. Det har jag varit enda sedan förra terminen. Nu när jag vågar tro på att jag är lycklig, när jag vågar tro på mig själv och vara den jag är så ska jag också försöka leva efter det. En dag, vill jag förändra en persons liv precis så som mina konfirmationsledare och som fyra personer förändrat mitt liv, det är vad jag hoppas på med att gå ledarutbildningen för konfirmation. Självklart finns det också en mycket personlig historia bakom detta som jag inte riktigt tänker berätta. Med tanke på att jag inte vet vilka som läser detta. Men dit jag vill komma med detta inlägg är att man ska ta vara på VARJE bra stund man har i sitt liv. Man brukar säga att motgångar gör än starkare och även om det inte känns så just då så är det just så det är, tro på det och tro på att du är lycklig, tro på att du är bra som du är. Den personen som inte tycker om dig precis som du är, den personen är inte värd dig. I hela livet oavsett vart man befinner sig så kommer man alltid att stöta på människor som bara får än att må dåligt, men det gäller att se bort ifrån just det och tro på den man är, för så länge man är sig själv så är det inte dig som det är fel på.

Jag tycker också att man ska ta vara på de vänner man har, man ska hålla hårt i dem och alltid finnas där så fort de behöver dig, vara lika mycket där för dem som de finns där för dig.

"You are lucky, beacuse you deserve to be, believe that"
Peyton Sawyer, One tree hill, säsong 6, avsnitt 22

Helg


Hade en fantastisk fredag igår stan med Victoria, bio med Saina och födelsedagsmiddag för Eva. Ikväll kommer familjen Zetterlund som vi åkte till Guadeloup med.

When you´re down and trubbled and you need some loving care

Hej!
Har haft en sjukt bra dag med mycket skratt och all den där oron och frustrationen är borta nu. Allt för att jag nu har rätt ut saker med min musiklärare och det var ett mycket bra snack orkar inte skriva ner vad han sa här men nu känns det i alla fall väldigt bra och ledarutbildningen gick väldigt bra trots att jag inte kände en enda människa, men istället fick jag väldigt bra kontakt med en tjej framförallt än så länge. Annars har jag idag bestlutat att jag ska tillsammans med Victoria och Maryam uppträda på vårkonserten i skolan. Mest för att övervinna min scenskräck och nu när jag fått så konstruktiv kritik och gott självförtroende vad det gäller mitt spelande så har jag styrka nog att göra det, sedan är det av en massa andra stjäl men detta är väl det största. Jaa annars har det inte hänt så mycket, dagen har flutit på.

Må bäst!

Rock N Roll Nigger


I brist på bilder får ni denna

Har pluggat klart för idag. Ska nog ta och gå till sängs snart men först ska jag fundera ut varför spotifyreklamen alltid lyckas komma när jag som minst önskar att den kommer (vilket är hela tiden jag vet men när jag skriver/börjar skriva) (Läs: Vilket också är hela tiden) Nej usch det där var bara tråkig kvällshumor. Inte ens kul liksom... Har egentligen ingenting att skriva fick bara ett enormt sug. Känns egentligen inte heller som att jag borde fortsätta eftersom att jag ändå bara kommer prata massa ointressnat strunt om jag fortsätter.

Må bäst!

Just like heaven


Saknar värmen, saknar skrattattackerna man fick när man blev drängt av vågor ingenting kan beskriva den känslan haha. Saknar att veta att man inte har någonting att göra för resten av dagen, saknar att få en hel frukostbuffé, saknar att allt är gratis, saknar att bara behöva slänga på sig kläder och inga ytterkläder utan att frysa, saknar att kunna springa runt på stranden och hoppa i plurret när man själv ville. Jag saknar Guadeloup helt enkelt!

Nu tror ni kanske att jag ska skriva världens mest deppiga inlägg...

MEN det ska jag faktiskt inte, för jag är glad. Riktigt glad och jag kan äntligen känna mig som jag gjorde innan vi åkte till Guadeloup (Som är en klass för sig). Jag har pratat med min musiklärare och jag tror inte att det är helt omöjligt att kompletera mitt betyg ändå om man ska tro hans reaktion och dessutom skulle han läsa mitt mejl och prata med mig om betyget så fort som möjligt, det låter ju mer än bra! För i övrigt har dagen inte varit särskilt speciell ska äta nu och sen ska jag plugga hela kvällen. Där har vi möjligtvis det som är mindre bra med denna dag. Men det är bara att bita ihop.

Må bäst!

It´s gonna be this one you dont have to fake it


Måndag, vilket innebär en ny start på veckan. Ska väl inte säga att veckan börjat dåligt, men den har inte börjat jättebra heller. Ikväll blir det idrotts och grammisgala tittande. Mer än så här har jag inte att säga, förutom att jag nu har mejlat min musiklärare och väntar på svar, så då återstår det att se vad han svarar. Ska jag förvänta mig på det värsta? I värsta fall...

Må bäst!

Sunny afternoon


Nu sitter jag och försöker avsluta kvällen med lite skön musik. Imorgon är det fredag sedan två dagars ledighet. Imorgon ska jag träffa min vän Antonina en stund och sen blir det besök av Lisa och hennes mamma Eva eller i alla fall Eva men det är trevligt det med. Hoppas att ni har haft en bra dag. Nu ska jag gå till sängs.

Pusss

Stay Away


Bjuder på denna även om jag ser typ halvt vindögd ut

Har spenderat mesta dels av dagen med plugg eller ja kanske inte men en stor del i alla fall, sov länge och tittade lite på skidor. Vet inte om jag ska fortsätta plugga vi får se hur det blir. En sak är säker i alla fall nu ska jag börja vända tilllbaka dygnet.

Rubrik

Musikalen var bra även om handlingen enligt mig är astöntig. En del av släkten är fortfarande kvar och jag känner att jag håller på att somna snart men det skulle kännas fel att gå och lägga sig. Ska ta och fixa med några grejer istället och imorgon ska jag plugga plus ta en tripp ut på stan för att använda julklappspengar. Känner att jag har en hel del att inskaffa.

Lalala

Det blev inget vända på dygnet istället hamnade jag hos Gustaf och Anna för filmkväll inte bra med tanke på att jag måste upp tidigt imorgon. Men jag överlever och får börja med min plan imorrn eller på söndag.

Fredag


Har varit vaken i några timmar nu och suttit framför yttligare några One Tree Hill avsnitt, mest för att jag läste på baksidan att åldersgränsen var 15 år, fast nu när jag tänker efter kanske jag förstår varför med tanke på gårdagens avsnitt särskilt när jag igår blev uppskrämd av en spökhistoria baserad på en tavla och så avslutas hela säsongen med att två personer blir skjutna och man vet inte om de dör eller inte. Inte okej, verkligen inte. Nu ska jag städa här och sen plugga lite. Fast först måste jag nog ta en dusch känns som att jag måste fräscha upp mig lite. Från och med imorgon blir det inte att lata sig hela dagen, (gårdagen var lat men rolig). Imorgon blir det Romeo och Julia med mina fina vänner Ida och Antonina därefter släktträff och min släkt är världens härligaste men vara trött är ingen bra idé därför måste jag ta en dusch och ta hand om mig själv dvs att jag också måste gå och lägga mig tidigare än halv tre. Nu ska dygnet vändas tillbaka.

Må bäst!

Din sol har landat i mitt knä och gått sönderTorsdag idag och jag gick upp för en timme sedan, det gick inte så bra det där med att vända tillbaka dygnet, vad det gäller dygnet är jag fortfarande i Guadeloupe... Måste ändra lite planer inför ikväll men det ska nog gå bra ändå. Amanda, Johanna och Ninnie kommer över och vi ska ha en tjejkväll för hela bunten... Gårdagen var trevligt med mina fina syskon på middag. Nej nu måste jag fixa mig.

Må bäst!

Dancing on my own

Har haft en slapp dag med plugg och tårar framför One tree hill så jäkla sorgligt men så jäkla bra. Snart kommer mina kära syskon och Magdalena.

Måndag
Sitter och tittar på termometern och ser att den visar över 10-. Sitter och tittar på bilder från Guadeloup och längtar tillbaka, känns som att det var igår som vi var där.

Har spenderat ett dygn ungefär med min fina vän Antonina och det blev en massa skratt, nu sitter jag och försöker få tag på biljetter till Romeo och Julia men det går inget vidare, det finns bara biljetter på fredagen och Ida som jag liksom bestämde att jag skulle gå med rider under den tiden som föreställningen går och det finns ju typ inga andra tider, men jag ska fortsätta leta. Snart är det dags för hockey, JVM.

Hoppas att ni har haft en bra helg och njut nu av det som är kvar av lovet.

Må bäst!

Twist and Shout


Heartbeats


Det finns en sak som man behöver i livet och det är kärlek. Då menar jag inte att man måste ha en pojkvän, flickvän, fru, man eller vad man nu har, jo självklart om man är kär men om man inte är kär. Med kärlek menar jag vänner och familj som alla tycker om än precis så som man är. Jag har gått igenom jobbiga saker i mitt liv men alla dessa jobbiga saker har gjort mig så mycket starkare, ibland kan jag tro att hade inte jag gått igenom det jag gått igenom hade jag inte varit den personen jag är idag. Men sen finns det en sak till hade inte jag haft de människor jag har omkring mig hade jag definitivt inte varit den personen jag är idag. Om jag tittar på det liv jag har idag och på hur 2010 har varit så ser jag motgångar men mest av allt så ser jag positiva saker. Jag ser framgångar och så mycket funnen styrka. Jag har alltid varit en blyg tjej, men detta år tändes ett ljus jag kan säga att den där blyga tjejen inte finns längre. Eller jo inte helt, men den blygheten är jätteliten och den kommer bara finnas i stora grupper där jag inte känner mig trygg även om styrkan och självsäkerheten fortarande kommer att finnas där. Jag finner inga ord hur bra 2010 har varit förutom att jag aldrig varit lyckligare.

Men nu jävlar ska 2011 bli bättre och det känner jag mig taggad till att se till.

RSS 2.0