Dead Flowers


Hittade en gammal outfit som jag inte visat men bättre sent än aldrig ni vet.

Kofta-H&M
Tisha-H&M
Linne-Gina
Jeans-PK
Skor-Mixage
Halsband-MQ

 

 


stronger


Landet, sommar, påsk, stranden, sola, bada
Shit, vilken dag. För kanske 6 timmar sedan tyckte jag att jag min dag var skit, men nu när jag tänker efter skulle jag kunna sammanfatta min dag som bra, jag har lyckats övervinna mig själv och jag kan känna mig glad. Men shit vad nervös jag är inför imorgon. Men det ska säkert gå bra. Nu innan idol som jag knappt tror jag vågar titta på så ska jag fortsätta skriva på min berättelse funderar även på att läsa en grymt bra bok. Har man kollat på Gilmore Girls har man förstått att läsa kanske inte är så tråkigt och framförallt så har man märkt hur mycket det faktiskt påverkar ens betyg och allt. Idol by the way, fasen vad Erik är överlägsen! Men om ni vill ha honom vidare tänk för gud skull inte att han är given för då vet ni säkert vad som kan hända. Jag tror jag kan vara lite kär i honom haha. Nejdå, för gammal för mig. Men lite på skoj sådär kan man vara eller?

Amanda Jenssen


Idols coolaste brutta någonsin(förutom Karolina iår) har släppt en ny singel efter ett års uppehåll, jag måste säga att den får klart godkänt.

Mitt i veckan

Hej förresten, nu är jag hemma efter en lång dag, ska ta mig något att äta och därefter blir det pluggning för hela bunten, jag ligger lite efter i ett arbete nu med tanke på sjukdom. Men inte överdrivet efter, bara kanske så mycket efter att jag kunnat missuppfatta uppgiften och så mycket att jag inte är klar. Haha nej nej låter värre än vad det är. Detta är inget avancerat, enligt mig är det mocho enkelt. Gaaaah by the way jag får tillbaka min engelska berättelse imorgon, jag är sjukt nervös, alla har fått tillbaka den till mig och 2 stycken i klassen har fått MVG och om jag ska avslöja en hemlighet så vill jag oftast i mina tankar vara bäst i just engelska med tanke på att jag faktiskt kan ha chansen att vara det, nej men usch vad självgod jag lät, men engelska är mitt klart bästa ämne och den här berättelsen har jag verkligen gjort med känsla och med engegemang ni kanske också har märkt här på bloggen mitt stora intresse för att skriva. Önska mig lycka till gott folk!

Nej nu ska jag plugga.


The guys

Fem killar tävlar om två kvalfinalsplatser på onsdag. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Patrik- With or Without you-U2
Rasmus-I´m yours-Jason Mraz( Svårt och tufft låtval)
Carl- Keep This Fire Burning-Robyn
Rabih-With You-Chris Brown (Är det bara jag som missat denna killen?)
Erik den bästa-Is it true?-Yohanna

Även detta kommer bli en tuff kväll Erik och Carl borde gå till final enligt mig, jag tror även att det kan stå mellan dem två och Rasmus eller hur bra är den där Rabih som jag missat totalt, ni som vet vem är han? Är han bra?
By the way om ni undrar varför jag inte meddelar vilka som gått vidare så är det för att jag tänka köra en annan grej istället för att meddela en efter en såhär. Ni glömmer väl inte?.


Vackrast i kväll

Ni trodde väl inte att jag missat det roligaste? Nej nej då har ni fel.
Sabina
Sabina
Jag måste säga att både frillan och klänninge klär tjejen och låten mycket bra. Skorna skulle jag gärna inte ha något emot att hitta i brevlådan någon dag.
Moa Foto:
Moa
Enligt mig har tjejen inte riktigt någon personlig röst (Jag säger inte att hon är dålig) men man kan ju gått och väl säga att hon har en riktigt cool stil som klär henne riktigt bra.

Clara
Clara
Det kanske bara är jag, men när jag ser denna outfit tänker jag direkt på Elin Kling, varför gör jag det? Det låter ju ologiskt;), nej men man ser direkt att det är Elin som stylat denna vackra tjej och det är verkligen inget fel med det för stilen klär Clara perfekt och jag måste nog säga att hon får stå för kvällens snyggaste outfit.

Mariette
Mariette
Det här är inte alls min stil, men den klär Mariette och hennes coola hår riktigt bra.
Erika
Erika
Jag håller med om att Erika är strålande vacker och kläderna känns väldigt rätt inte bara på henne utan även något jag skulle kunna tänka mig att ha på mig. Till skillnad från Claras kläder som passar grymt bra på henne men inte på mig så skulle jag lätt kunna kopiera Erikas outfit rakt av.

In my dreams


Allt från H&M

Dancing in the dark


Bruce Springsteen-Dancing in the dark en solklar favorit efter att ha sätt honom 2 kvällar i rad, observera att tjejen han tar upp på scenen någon gång i låten inte är någon mindre än Courtney Cox!

moaerikaclaramariettesabina

Idol kvalvecka tisdag Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Dessa coola tjejer tävlar ikväll och dessa låtar sjunger dem:

Sabina: Ain´t no other man-Christina Aquilera (Tufft och svårt låtval)
Moa: The Story-Brandi Carlile
Clara: Realese Me-Oh Laura
Mariette: Dr. Mr President-Pink
Erika: Bless the broken road-Rascal Flatts

Clara och Erika till final tack!

 

 

 


I can´t speak french so let the funcky music to taking taking now

Det finns inget bättre än att lyssna på en massa låtar som bara skapar en massa minnen ovan har ni en låt som skapar ett stort minne för mig, ett minne från när jag och min halva min familj var i London, just för att den vi den tiden typ spelades sönder på MTV. Det säger ganska mycket right? För er som undrar är låten en låt ifrån den engelska popgruppen Girls Aloud som ni kanske hört talas om? Vet inte vad dem har haft för hitar här i Sverige. I alla fall är denna låten med i Wildchild om det skulle vara så att ni känner igen den.

Hej förresten! Nu är det plugg paus i några minuter sedan, blir det att översätta en recension av Lars Winnerbäcks skiva till engelska. Ointressant det där kanske och även en ointressant dag har nyss avslutats i skolan. Förutom att jag diskuterat om det är skillnad på upplänska och stockholmska svaret är ja enligt mig. Jag har båda vartenda dag och det är stooor skillnad haha. Vad tycker ni? Är det skillnad på upplänska och stockholmska?

Hold on ni vet vad som väntar!

Idol 1:a kvalet

Idol kvalvecka Foto: TV4
Dessa grabbar tävlar i kvällens idol och om det blir Piotr eller om det blir Calle återstår att se.
Dessa låtar sjunger de:

Calles låt: Highway to hell av ACDC
Piotr: I wish av Stevie Wonder

Nicklas Hocker
Låt: Blood is thicker than water av Black Label Society
Andréas Johansson
Låt: Hurtful av Erik Hassle
Eddie
Låt: Man in the mirror av Michael Jackson
Jon Sindenius
Låt: Mama I'm coming home av Ozzy Osbourne

Go Eddie!


090928


En bild från London 2008 by the way 2 veckor kvar wohoooo!
Tjoho! Hoppas ni har haft en bra dag, min dag har en så länge varit bra det finns egentligen inte så mycket att säga om den. Jag lovar att återkomma med desto intressantare inlägg och denna gången kan jag verkligen lova det. Gissa vad jag då kommer blogga om trooooo. Ni får 3 chanser på er.

Dancing in the dark

Hello Guys!
Innan jag skriver något vill jag bara säga tack för superfin respons i inlägget 2 snäpp under detta, ni är underbara det ska ni veta och jag hoppas ni förstod budskapet med inlägget. Nu ska jag försöka tjata om detta så lite som det går och försöka ta åt mig av eran otroligt fina konstruktiva kritik. Tack!

Hur som helst så kanske ni märker att jag är tillbaka en dag tidigare än vad egentligen skulle men det beror på er. Nej nu sa jag det igen förlåt, men hur som helst så kände jag att jag faktiskt kunde slänga upp inlägg. För att jag hade inspiration. Men jag hoppas att ni inte lider av att jag är tillbaka en dag tidigare än väntat. Hur som helst så har jag tillbringat helgen tillsammans med Erica som nu har skaffat en blogg check! och Sara. Det var grymt mysigt och kul. Nej nu ska jag sluta babbla.

See you later alligator!

Idol 2009 Kvalet

För varje år som går så blir alla deltagare bara bättre och bättre, konkurransen blir hårdare och hårdare, men även nu i år känner jag att det kan vara ganska klart vilka två som står och fightas om segern nämligen Erik och Carl. Men en sak är också klar att detta kommer bli den tuffaste idol säsongen någonsin. I kvalet finns det en mängd bra sångerskor och sångare 3 stycken är tipsade nämligen Karolina, Tove och Carl.

Karolina Brånsgård Foto:TV4
Karolina Brånsgård 25 år
Hon har fått kritik för att anses vara för "tantig" men om jag ska vara ärlig så tycker jag att tjejen är riktigt cool. Hon har sin egen stil och en sjukt grym röst. Jag tror att hon kan gå långt om verkligen ger gärnet men då måste hon kunna visa sin egna stil och inte vara så som hon var nu på slutaudition då kan hon nog ha risk att ryka. Men Karolina är en av mina klara favoriter.
Erik Grönwall Foto:TV4
Erik Grönwall 21 år
Erik är ju precis som Kevin i fjol den klara vinnaren, han har allt. Det finns inget snack om saken.

Tove Östman Styrke Foto:TV4
Tove Östman Styrke 16 år
Den här tjejen är riktigt duktig för sin otroligt unga ålder och jag tror att hon precis som Laila sa kan utvecklas enormt. Den här tjejen har allt hon kommer gå riktigt riktigt långt.

Eddie Razaz Foto:TV4
Eddie Razaz 20 år
Den här killen är bara för imponerande, han är snygg och en grym sångare han kan gå riktigt långt.
Clara Hagman Foto:TV4
Clara Hagman 18 år
Den här tjejen har jag sett i många talangtävlingar och jag blev grymt glad när jag såg att hon sökte. Men nu kan man ju säga att hon utvecklats enormt. Den här tjejen kan om hon hittar rätt taktik går riktigt långt.

Där har ni mina favoriter. Men även dessa har gått vidare:
Camilla
Andreas
Carl
Erika
Jon
Moa
Mariette
Nicklas
Nicolle
Sabina
Rabih
Reza
Patrik
Rasmus
Piotr/Calle


Årets
Kevin: Erik!
Johan: Svårt, att säga vem som är årets flick idol. Det finns inte någon som är sådär snygg på det sättet som just Johan Palm, Danny och alla flickidoler har varit men antingen är det Eddie eller så är det möjligtvis Erik. Det ska bli spännande att se i alla fall har jag redan blivit lite förälskad i Eddie. Eller förresten Nicklas han kanske har en potential?
Alice: Möjligtvis Tove eller kanske Clara. Det beror på vem som tar fram den där kaxigheten först vilket jag faktiskt tror att dessa två brudar kan göra. Men jag tror mest på Tove misstolka inte det där.
Amanda: Karolina!
Sibel: Mariette och Erika

Återkommer med mer sådantt här när jag hört dem i kvalet. Ni har 1 vecka på er att hjälpa mig här. Annars hittar jag på något eget och då får ni stå ut med det;)

 

 

 


VARNING! En aning personligt

Det känns inte kul att skriva för 11 läsare när man vet att man känner vartenda en och att man vet att ytterst sällan får en kommentar så länge man inte skriver om något speciellt eller har svarat på en kommentar i en annan blogg eller något liknande. Inte ens när jag ber om saker får jag någon respons och det gör ont. Faktiskt tappar man lusten att blogga när det är så få som läser samtidigt så kan jag känna att inspirationen påverkas av hur många som läser. Nu är det inte så att jag på något något sätt tycker illa om er som läser tvärtom, ni är alla underbara som går in och läser bara det är beundransvärt, jag ska faktiskt tacka er för att ni är så pass trogna läsare som ni faktiskt är och för att ni trots att bloggen verkligen under en period är helt värdelös tack för det. Men sedan tror jag att ni förstår att det gör ont att när man har gjort vad man kan för att det ska öka, inte ser det öka eller att det ökar samma kväll, samma dag men nästa dag har man sina 11 läsare det är det som gör ondast det gör att man tappar sitt självförtroende på det här.

Jag är en fighter en jäkla fighter ska ni veta, jag ger verkligen inte upp i första taget och kanske inte ens i andra taget och nu är det verkligen just det här jag vill. Jag vill kunna dela med mig av mina åsikter, tankar och annat med kanske 200 läsare. Jag planerar inte att bli en ny Kenza, Foki eller någon stor bloggerska men 100-500 läsare räcker för mig. Det enda jag vill är att lyckas med det enda jag vill i livet och det är att bli en journalist och att få skriva, jag vill verkligen ingenting annat. Det är jag det är min dröm det är jag i ett nötskal. JAG ÄR EN JÄKLA FIGHTER OCH EN JÄKLIGT MÅLMEDVETEN tjej jag ska banne mig klara det här och jag ska inte ha 11 läsare om dagen när det här året är slut. Det ska jag bara inte. Jag tror inte att ni läser förstår hur himla mycket det betyder. Många bloggerskor skulle ha sagt att de inte vill se bloggen som ett intresse och att när man får dåligt samvete för att man inte bloggat på länge så har det gått för långt men jag kan inte känna så, visst jag får dåligt samvete om jag inte bloggat men jag kan aldrig känna att nu har det gått för långt. Okej i got varför.

Tack till er som tog er tid att läsa detta egentligen otroligt tråkiga inlägg men jag var bara tvungen att skriva av mig. Med det här säger jag nu godnatt och att jag nu under fredagen och resten av helgen tar en bloggpaus och drar iväg till Uppsala för att få byta luft som min mamma skulle ha sagt. Men se nu till att ha en underbar helg så ses vi på måndag!
XOXO


H&M Exlusive

Eftersom att H&M Divided Exulsive släpps idag så gör jag som alla andra bloggerskor(!) och visar er mina favoriter. Men varför så dyrt, hallå det är H&M? Fast hahahaha i got it! Men jag är seg jag vet.

Torsdag


Hellu Guys! Hoppas ni mår bra, själv mår jag väldigt bra jag vet inte varför, kanske för att det är fredag imorgon, för att vi inte har så många lektioner, kanske för att jag ska få en trevlig helg kanske för att jag.... inte vet jag. Jag är bara på bra humör, don´t ask me more. Eller så kan det möjligtvis vara för att jag sitter och lyssnar på Regina Spektor som min snälla broder Johan har fixat biljetter till den 6 e december om jag uppfattat det hela rätt. Tack tack tack igen för det! By the way min Spotify beter sig konstigt, om jag lyssnar på ett album, en artist en spellista ja you name it, så kan den efter en låt byta till en helt annan låt, som nyss bytte den till en Tokio Hotel låt till exempel, varför? Det kan möjligtvis bero på att jag har på blanda men den ska väl inte blanda hela spotify den ska väl ändå blanda det man valt att lyssna på eller har jag missuppfattat allt?

XOXO

090923

Godmorgon! Idag har jag vaknat upp på jävligt dåligt humör. Hejdå

Måndag

Hej, förlåt för dålig uppdatering men skolan tar över mitt liv nu för tiden och då ska jag kunna klämma in att ta det lungt, vänner och även familj där emellan och det är tufft det är det, men jag ska kämpa för att bloggen ska komma med på ett hörn den också jag lovar. Men det kanske inte blir flera inlägg per dag möjligen 2-3. Men jag hoppas ni överlever det. Nu vet ni i alla fall att jag lever och nu vet ni att jag snart kommer publicera något som ni förhoppningsvis uppskattar ni hittar lösenord här och här.

See you later alligators!

Music and fashion


I lägenheten spelas en massa schyssta låtar till festen ikväll och jag kan avslöja att jag gått och förälskat mig i skorna här ovan, jag är kär. Kan ingen göra mig en tjänst? Så att jag vinner typ 30 miljoner så kan jag köpa alla snygga skor som finns. =)

IdolfavoriterMin totalt absoluta favorit är de 2 sista.

Saturday


Låt bilden tala för sig självt

All right, lördagen den nittonde det betyder 50 års fest och att jag måste fixa lite grejer eller en grej som jag måste ha och jag kom just på att den grejen är i skolan och jag MÅSTE ha den idag annars är kvällen förstörd.

Ha en trevlig lördag!
Glöm inte att hjälpa mig här by the way angående det där var inte rädda för kritik det är precis det jag vill ha men konsturktiv kritik.

 


I need your help


Ni som följt mig länge eller ni som känner mig bör nog tillläggas har läst min musikblogg och vet att jag under tiden att idol gick i fjol kommenterade idolernas framträdanden och sådant. Nu behöver jag VERKLIGEN eran hjälp den hjälpen kan ni hjälpa mig med genom att svara på 2 enkla frågor. Men innan ni svarar skulle det vara bra om ni gick in här
Vill ni att jag gör det här i år igen?
Om ni svarar ja vad kan jag göra bättre till i år?

Jag behöver verkligen eran hjälp var ärliga! Ut med språket gott folk! Det skulle betyda sjukt mycket om ni hjälpte mig.


Beat It Just Beat It


Foto: Maria
Modell: Moi

Hellu Guys! Nu är jag hemma efter en liten kort tripp på stan, det blev klänningen jag snackade om 2 stycken tröjor som jag kanske visar er, men jag lovar inget kom ihåg det!

NU: Middag´

Ha en underbar fredagkväll!


Party


På lördag ska jag på en stor 50 års fest och jag letar för fullt efter en klänning. Den här skulle inte sitta helt fel.

When love takes over


Jag har totalt fastnat för den här låten, inte alls min typ av musik och jag brukar inte kunna lyssna på sådana här låtar men det här är sjukt bra.

Fredag

Godmorgon! Jag känner mig fortfarande inte 100% för att gå till skolan. Usch det är inte kul att vara sjuk. Just nu har jag tagit en pluggpaus för ni vet bara för att man är sjuk slipper man inte undan från skolan, även om det hade varit väldigt skönt så är det tyvärr inte så. Men har man prov på tisdag så har man pch det finns inte så mycket mer att göra än att bara försöka banka in allt. Just nu har jag inte så mycket att skriva men jag önskar i alla fall er en trevlig fredag!


090916

Godmorgon!
Jag stannar hemma idag också, det känns bekvämast så. Hoppas bara att jag bli frisk innan lördag då jag ska hjälpa till på en stor 50 års fest. Hur som helst, så sitter jag nu och funderar på om jag ska ta och köra på ett filmarathon eller kanske lite O.C. Marathon eller varför inte Gilmore Girls, hmm vad svårt det blev nu. Senare ska jag även göra en engelska berättelse. Men jag känner att jag måste vakna lite innan jag drar igång med den. Nej hörrni, jag blev sjukt sugen på att göra det jag funderade på igår nämligen att titta på lite filmer på engelska med engelsk text, hahaha låter kanske sjukt. Nej vet ni vad? Det blir så.

Ha en underbar dag!

Syster ysterGrattis världens bästa syster! Hoppas du har haft en underbar födelsedag becuase you worth it!


Tisdag

Jag har spenderat hela dagen hemma förutom på morgonen då jag åkte till skolan för att hämta lite skolböcker för att ingen stackare ska behöva åka ända in till stan för att lämna dem åt mig. Hur som helst så är jag svinförkyld. Så min dag har spenderats med en massa bråk med internet och lite fixade grejer samt se på Systrar i Jeans 2. Det var väl en helt okej film, lite rörig för min smak. Dessutom gillar jag skådisarna i filmen väldigt mycket. Alexis Bledel, Blake Lively, America Ferrera och den andra tjejen som jag inte minns namnet på. Men anyway nu ska jag inte sitta här och babbla. Juste jag har sätt High School Musical på svenska för er som vill veta det. Det är ingenting jag kan rekommendera om jag säger så. Ska man se på den ska man enligt min åsikt se den på original språk den blir grymt mycket bättre då vilket jag tror att ni förstår. By the way har ni hört det otroligt sjuka som Kanye West gjorde på VMA i helgen?

Taylor Swift får pris för bästa female video när hon berättar att hon är mållös och säger "Thank You So Much" kommer Kanye West ut på scenen, tar micken ur Taylors händer och säger att: "Beyoncé är mer värd priset, hon förtjänar det mycket mer än vad Taylor gör" och? Tänker jag då. Det är klart att man får ha åsikter men inte säger man det rakt ut och verkligen inte till personen som fått priset. Det kallar jag oförskämt nu var det visserligen så att snälla Beyoncé säger att hon inte vill ta emot priset för att det just var Taylor som vann det och inte hon. Men så här som Kanye gjorde gör man bara inte. Vad tänker han med seriöst?


Gilmore Girls


Med tanke på att jag och min kära mor just nu knarkar succéserien Gilmore Girls tänkte jag göra en sammanfattning av den. Enjoy!

Gilmore Girls handlar om familjen Gilmore där 35 åriga Lorelai som 16 åring är en tjej som gör annat än att lyda sina föräldrar och hon kommer hem sent på kvällarna och det slutar med att hon som 16 åring blir gravid. Då ska det också tilläggas att Lorelais föräldrar äger varsit företag och är snorförmögna. Under sin graviditet flyttar hon ifrån sina föräldrar utan att berätta något, för hon ska absolut inte göra abort. När hon såsmåningom föder kommer det ut en liten tjej, som också får heta Lorelai men hon kallar henne för Rory.

När serien börjar har Rory hunnit bli 16 år precis så gammal som Lorelai var när hon fick Rory.

Rory Gilmore spelas av Alexis Bledel
Rory är en tjej som vet vad hon vill, det sista hon skulle göra i livet är att skada en annan människa. Hon vill óch ser också till att människorna i hennes närhet mår bra. För mig så är Rory som en förebild man inspireras hela tiden av hennes goda hjärta och hennes bra attityd. Men samtidigt som Rory har ett mkt gott hjärta kan hon ändå säga ifrån och är inte den där mesiga "snällisen". Sedan är hon emellan åt väldigt rolig.


Lorelai Gilmore spelas av Lauren Graham
När Lorelai fick Rory och började jobba på hotellet Independence Inn bestämde hon sig för att skärpa sig. Hon blir fort vän med den galna Sookie och fransosen Michel. Lorelai gör som hon sagt åt sig att göra nämligen blir en bra människa och framförallt blir hon en fullkomligt galen människa fast på ett väldigt roligt sätt, för den som oftast kommer med de mest klockrena kommentarerna så är det just Lorelai.

Emily Gilmore spelas av Kelly Bishop
Emily är mamma till Lorelai och mormor till Rory. Man kan väl säga att Emily är lite "fin i kanten" och oerhört snobbig varje gång hon pratar med Lorelai ska hon bråka och ibland råkar hon slänga lite olika förolämpningar hit och dit. Med tanke på att hon betalar Rorys skola så ska hon alltid vara engegerad i vartenda liten detalj som händer i skolan.Sookie spelas av Melissa McCarthy
Sookie är den galna kocken som egentligen är lite svår att förklara men hon har varken ett sinne för design eller trender och vet tänker nästan bara på mat och sina vänner. Är bästa vän till Lorelai.


Luke Danes
Luke driver det lilla cafét Luke´s i den lilla staden Stars Hollow där alla dessa människor(förutom mamman till Lorelai) lever cafét där Lorelai och Rory tillbringar all sin tid. Luke är för det mesta sur, men är egentligen väldigt snäll och menar egentligen inget illa med sin surhet. Förmodligen är han som alla andra i staden trött på att alla känner alla.

Andra karaktärer som är bör nämnas:
Michel(Lorelais jobbarkompis)
Dean(En kille i Rorys gamla skola)
Paris(En tjej i Rorys skola som tror det värsta om folk)
Jackson(Lorelais vän)
Kirk(En kille i stan som ingen gillar)
Lane(Rorys bästa vän)
Även andra karaktärer finns.


Gilmore Girls skiljer sig oerhört mycket ifrån serierna som går på tv nu, då menar jag serier i stil med Gossip Girl och sådana på så att den inte går ut på att man ska vara störst bäst och vackrast, få är så där groteskt rika, ingen är "Perfekt" alla råkar ut för sina problem, det är inte själva modet och hur man ser ut som är viktigast. Det roliga med Gilmore Girls är att dem har sina grejer som att dem äter hela hela tiden och då menar jag verkligen hela tiden. Sedan är det hela relativt verkligt visst vissa saker kanske är overkliga men till en stor del så skulle ett liv kunna se ut på det här sättet. Men det är gjort på ett väldigt bra sätt. Gillar du feelgood filmer och att kunna skratta åt filmer och har missat Gilmore Girls så tycker att du nu nu nu ska springa till närmaste affär och köpa den. Du kommer inte att ångra dig jag lovar!


så nära hårdrock du kan komma


Som från den otroligt musikintresserade familj jag kommer så har vi kommit på en musiktävling där en person efter en annan får välja låtar efter ett tema som man på egna händer kommer på och dem som inte väljer låtar ska sätta betyg på låtarna som spelar, senaste gången vi körde denna grejen hade lilla jag bland annat temat "Country" och spelade denna grymma låten som amerikanskan Miranda Lambert sjunger. Då utbrister mamma: "Det här är så nära hårdrock du kan komma" och det stämmer nog. Ni som gillar country musik borde verkligen spana in Miranda Lambert och när ni ändå håller på kan ni också spana in Ashton Shepherd.

Söndag

Finns det något värre än förkylning och sega datorer? Jag tror inte det va? Hur som helst så har nu åkt på en jobbig förkylning med ont i halsen. Jag tror banne mig att jag nu ska lägga mig ner i soffan och kolla på någon mysig film. Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör och jag kan lova att så fort internet funkar som det ska så kommer jag att kunna blogga precis som vanligt igen. Åh nu blev jag sjukt sugen på att kolla på Eva och Adam men tyvärr så ligger andra säsongen gömd på ett bra ställe, första säsongen kan jag alla repliker utan till i det ni! Ha en underbar söndag kväll!

Lika Som bär


Min vän Ninnie tjatar ofta om att jag är lik skådespelerkan Claire Danes, nu kanske inte det här är den mest självklara bilden på mig på hur jag ska jämföra. Men eftersom att blogg.se vägrar ladda upp mina bilder får det bli denna bild på mig. Vad tycker ni håller ni med henne?


090910

Hej! Jag vet inte vad jag ska säga, internet vill inte sammarbeta, min inspiration vill inte heller sammarbeta och jag är inte riktigt i den tiden då jag mår som bäst. Men jag ska göra allt jag kan även om jag inte riktigt vet om det kommer att fungera. Men en grej räkna inte med bra uppdatering. Jag älskar att blogga det är inte det, men dels så känner jag inte att jag någonstans får respons i det jag skriver och tro mig det är tråkigare än vad de flesta kanske tror. Sedan finns det en massa grejer som vi inte ska gå in på. Jag ska fundera på om jag vill ha en bloggpaus eller hur vi gör.

Kevin Borg

Eftersom att idol börjar om exakt 9 minuter så tänkte jag att varför inte lägga upp ett klipp den grymma vinnaren från fjol. Hur som helst har ni honom i alla fall. Med en låten jag tycker att han gjorde allra bäst. Självklart då han sjöng den första gången annars blir det inte samma sak ju.

Tisdag

Hej! Jag tänkte skriva ett inlägg om att jag lever och nu måste jag plugga. Men jag måste starta om datorn. Så nu vet ni att jag lever, förlåt för ett astråkigt inlägg, jag kanske möjligtvis raderar det här och skriver ett nytt om internet funkar när jag ästter på datorn igen. Puss

Elin Kling stylist för idol!


Nu är det klart att snygga fashionistan Elin Kling blir huvudstylist för årets idol. Jag kan inget annat än att gratulera!

Sunday

2. Societetstjejen Kim Kardashian satsar på en riktig 80-tals stil med stentvättad jeansjacka, kort tajt kjol och solisar nedstoppade i toppen. Så här vill vi också se ut när vi ska ut och shoppa!
Grym inspiration a la Kim Kardashian! Den här outfiten skulle jag lätt kunna kopiera rakt av.

Idag har jag pluggat för hela bunten har prov nästa vecka. Annars åker jag snart hem om en timme eller så. Nu guys ska ni få bloggning här. Jag vet i detalj precis vad jag ska blogga om.

Veckans Kändis: Carrie Underwood


Vi kör igång redan på en gång! Here we go hope you like it.
Jag tänkte börja med en av mina absoluta favoritartister just nu nämligen drottningen av Country eller ja nu tidens drottning av country.
Vi kanske känner igen henne bäst som exflickvän till snyggingen Chace Crawford men egentligen är denna blondin en större stjärna än vad vi kan ana. För 4 år sedan fick tjejen ett besked som så många så många drömmer om att få nämligen att just hon vunnit världens största musiktävling American Idol överlägset. Hela Usa grät när hon skulle sjunga vinnarlåten Inside Your Heaven. Direkt efter att hon vunnit tävlingen klättrade hon upp högt upp på listorna och singeln sålde Platina. Men det var inte förrän hon senare släppte sin skiva som hon verkligen fick sitt megagenombrott. Skivan slog ut alla artister och hamnade överlägsen etta på billboardlistan och sålde multiplatina, recensenterna hyllade henne och det var ingen snack om saken Carrie Underwood var USAS nya stolthet, nya conutrydrottning och hela USAS mest överlägsna artist. Ingen hade någonsin varit så överlägsen förut. Men ingen kunde ta Carries lysande karriär ifrån henne. Hennes karriär flöt på som ett rinnande vatten, efter ett års framgång och hyllning fick hon på den stora galan MTV Music Award hela 5 priser, men inte nog med det på country galan var det även dör Carrie som var den stora drottningen då hon kammade hem 6 priser. Hon var den första stjärna som kammat hem över 3 priser på en ända gala. 

Varje singel Carrie släppte sålde någonting med platina. Hennes andra skiva gjorde också succé och sålde trippelplatina. Tror ni inte att tjejen fortsatte kamma hem priser? Jo självklart gjorde hon det. När succéserien Gossip Girl startade var det Chace Crawford allt ljus riktades emot och när Carrie sedan sågs gå hand i hand med den vackra människan då var de båda tvugna att erkänna vad sanningen var och sanningen var att de var ett officellt par. Därmed var de det paret som fick allt ljus på sig. Carries karriär fortsatte att flyta på och hon vann ännu fler priser. Men hösten 2008 hände något som Carrie inte ens vågade tänka på, det kom nämligen en ny tjej, en tjej som gjorde total megasuccé och gjorde det som ingen människa på 3 år lyckats med hon slog Carries otroligt överlägsna skivförsäljning och listetta. Tjejen hette Taylor Swift. I samband med detta blev Carrie även hårt dumpad av sina drömkille men trots det så kunde Carrie ändå klara sig igenom livet. Idag när Carrie i snart ett år har varit en lycklig singel säger hon i intervjuer att hon är så glad för Taylors skull. Men Carrie har faktiskt inget sörja över för hennes senaste singel All-American Girl sålde faktiskt dubbelplatina och det är verkligen ingenting att vara ledsen eller sörja över. För vem har sagt att ens guld är dåligt? Carrie Underwood är och kommer alltid att vara en av mina favoritartister inte minst för att hon dels också är en bra förebild då hon har sagt att hon är emot allt som bara skandalkändisar gör ni vet jag menar right? Sedab verkar tjejen stå med båda fötterna på jorden och skita i vad folk tycker och tänker. Om ni har missat Carrie Underwood är det synd om er och då kan redan nu genom att klicka på denna länken få höra en av världens bästa låtar observera att det är Carrie själv som skrivit den. Glöm inte att spana in videon det kan vara en av världens vackraste och en av de bästa viderona någonsin och Carrie så sjukt vacker hon också!


Ny kategori: Veckans Kändis

Ni som känner mig vet att jag är oerhört kreativ och att jag verkligen inte ger upp i första taget. Ni kanske förstår att det är kul att skriva för 11 läsare om dagen och inte få några kommentarer osv. Därför tänkte jag nu ett tag framöver testa en grej för att se om det ger resultat nämligen att varje vecka skriva om en kändis det kan vara vilken kändis som helst.  Det kan variera vilken sorts kändis det är jag skriver om och vad jag skriver om den. Ibland kanske ni även får musiktips på köpet yes you name it!


Most


De här grejerna ska bli mina! That´s it! Funderar även på denna jackan

Little Boots

Hej! Det blev uppdatering även fast jag inte trodde det, applådera eller sucka för det, vad ni vill göra är erat eget val. Hur som helst så befinner jag mig nu i den lilla staden Vadstena. Jag undrar hur många gånger jag har nämnt att jag befinner mig i den staden, många gånger om jag tänker efter. Min inspiration är tillbaka hurra för det! Innan ni får ett inlägg kan jag berätta att jag har totalt fastnat för låten Remeny med stjärnskottet Little Boots. Ni har den i förra inlägget, klippet med grönt. Ha en underbar lördag vänner!

I´m back and it´s friday

Oj vad det har hänt mycket på 2 dagar så mycket grejer att ni knappt kan ana. Men innan jag berättar det vill jag be om ursäkt för dålig uppdatering, men internet har inte funkar och det kan vara den bästa ursäkten. En del saker är saker som är för personliga men det jag kan berätta är att det nu är bestämt att under Höstlovet åker jag till Uppsala och därefter till LONDON! Hur kul är inte det?! Sedan är det också bestämt att jag under jullovet kommer åka iväg till PARIS! Jag kan inte vänta! Tyvärr ligger min inspiration på noll och under helgen kommer jag tyvärr att vara väldigt upptagen. Så länge kan ni njuta av låtarna här nedan.

 

Första September

Första september idag vilket betyder att hösten är på väg. Men det gör inte mig något. Även om jag nu bara kommer tänka på vad som hände den 17 onde September förra året, jag kommer aldrig att glömma det. Den helt otroliga Coldplay konserten. Men anyway nu ska vi inte prata om det. Vi kör på en dagens fråga och sedan ska jag göra en skivrecension. På vilken skiva blir en överraskning. By the way har ni hört att allas vår egna stolthet Agnes har fått skriva på miljonkontrakt i USA?! Sjukt kul! För både henne och svensk musik. Har inte den tjejen kämpat och är hon inte grym på att sjönga så säg mig. Hon är med andra ord riktigt grym!

So long!


RSS 2.0