Veckans Kändis: Carrie Underwood


Vi kör igång redan på en gång! Here we go hope you like it.
Jag tänkte börja med en av mina absoluta favoritartister just nu nämligen drottningen av Country eller ja nu tidens drottning av country.
Vi kanske känner igen henne bäst som exflickvän till snyggingen Chace Crawford men egentligen är denna blondin en större stjärna än vad vi kan ana. För 4 år sedan fick tjejen ett besked som så många så många drömmer om att få nämligen att just hon vunnit världens största musiktävling American Idol överlägset. Hela Usa grät när hon skulle sjunga vinnarlåten Inside Your Heaven. Direkt efter att hon vunnit tävlingen klättrade hon upp högt upp på listorna och singeln sålde Platina. Men det var inte förrän hon senare släppte sin skiva som hon verkligen fick sitt megagenombrott. Skivan slog ut alla artister och hamnade överlägsen etta på billboardlistan och sålde multiplatina, recensenterna hyllade henne och det var ingen snack om saken Carrie Underwood var USAS nya stolthet, nya conutrydrottning och hela USAS mest överlägsna artist. Ingen hade någonsin varit så överlägsen förut. Men ingen kunde ta Carries lysande karriär ifrån henne. Hennes karriär flöt på som ett rinnande vatten, efter ett års framgång och hyllning fick hon på den stora galan MTV Music Award hela 5 priser, men inte nog med det på country galan var det även dör Carrie som var den stora drottningen då hon kammade hem 6 priser. Hon var den första stjärna som kammat hem över 3 priser på en ända gala. 

Varje singel Carrie släppte sålde någonting med platina. Hennes andra skiva gjorde också succé och sålde trippelplatina. Tror ni inte att tjejen fortsatte kamma hem priser? Jo självklart gjorde hon det. När succéserien Gossip Girl startade var det Chace Crawford allt ljus riktades emot och när Carrie sedan sågs gå hand i hand med den vackra människan då var de båda tvugna att erkänna vad sanningen var och sanningen var att de var ett officellt par. Därmed var de det paret som fick allt ljus på sig. Carries karriär fortsatte att flyta på och hon vann ännu fler priser. Men hösten 2008 hände något som Carrie inte ens vågade tänka på, det kom nämligen en ny tjej, en tjej som gjorde total megasuccé och gjorde det som ingen människa på 3 år lyckats med hon slog Carries otroligt överlägsna skivförsäljning och listetta. Tjejen hette Taylor Swift. I samband med detta blev Carrie även hårt dumpad av sina drömkille men trots det så kunde Carrie ändå klara sig igenom livet. Idag när Carrie i snart ett år har varit en lycklig singel säger hon i intervjuer att hon är så glad för Taylors skull. Men Carrie har faktiskt inget sörja över för hennes senaste singel All-American Girl sålde faktiskt dubbelplatina och det är verkligen ingenting att vara ledsen eller sörja över. För vem har sagt att ens guld är dåligt? Carrie Underwood är och kommer alltid att vara en av mina favoritartister inte minst för att hon dels också är en bra förebild då hon har sagt att hon är emot allt som bara skandalkändisar gör ni vet jag menar right? Sedab verkar tjejen stå med båda fötterna på jorden och skita i vad folk tycker och tänker. Om ni har missat Carrie Underwood är det synd om er och då kan redan nu genom att klicka på denna länken få höra en av världens bästa låtar observera att det är Carrie själv som skrivit den. Glöm inte att spana in videon det kan vara en av världens vackraste och en av de bästa viderona någonsin och Carrie så sjukt vacker hon också!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag blir så förbannad.visst,detta handlar inte just om ditt inlägg...

Men att Kissie sitter och skriver en MASSA kränkaden saker till allt och alla

på sin patetiska blogg är någonting som flera inte borde respektera.Det dära

betandet är så himla onödigt.Jag läste en blogg för några dagar sedan

som är så jäkal bra!! Den handlar om verkligen vettiga saker.. ( Det är en läsare

som skickar detta ) Hon som skriver den har full upp med bloggen..

Hon gör egna intervjuer med läsare,går själv på intervjuer (pga bloggen ) och har fått mycket uppmärksamhet den senaste tiden tack vare sin blogg ..Denna blogg handlar om Självkänsla och självförtroende . Jag Ville bara tipsa om den,eftersom vi behöver en sån hära blogg.Hon kommer gå om kissie,det är de flera som tror. Hoppas bara de,för de kissie gör är inte okejbloggen heter ialf http://jjuno.blogg.se

2009-09-05 @ 18:17:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0