Friday i´m in love

Idag har det varit -1 grader och hur i hela fridens dagar det nu gick till har jag iiiingen som helst aning om, med tanke på att det var 7-8 grader ute typ igår. Självklart tog jag förgivet att man kunde ha skinnjacka idag också så jag frös ju som en idiot så fort jag tog ett steg utanför dörren. Nej hörrni vad hände med den globala uppvärmningen och med våren i överhuvudtaget? Vadå mars månad? Aja nu ska jag sluta klaga, det är faktiskt fredag och en bra sådan dessutom. Gjorde en liten nostalgi grej med Amanda idag, jag gjorde henne sällskap halvägs till tåget idag, precis så som jag alltid gjorde i sexan haha, det var faktiskt väldigt kul och nostalgiskt. Sen har jag fikat med Antonina och mamma samt ätit middag på gordot med mamma och pappa. Nu sitter jag och lyssnar på The Cure och funderar på vad jag ska hitta på. Tror att nästa vecka blir mycket roligare med tanke på att vi inte har sådär sinnesjukt mycket i skolan plus att vi är lediga på fredag och då blir det förmodligen att hitta på något med Johanna S och Siri och på lördagen ska jag hänga med Caroline sen är det en rätt så slapp vecka som jag nämne så det blir nog awesome men nu ska jag njuta av helgen.
Ha en jättebra fortsatt fredagskväll vänner och likaså helg. Pusss

Kommentarer
Postat av: HAIDI HELÈN JAKOBSSON

SVAR: vad kul att du är med och tävlar! :D nu är det bara att hålla tummarna ;D

2011-03-28 @ 00:11:33
URL: http://haidis.se
Postat av: HAIDI HELÈN JAKOBSSON

SVAR: Nu är måndagens blogg utsedd! Kika in för att se om det blev du :D OM du inte vann så har du nu dubbelchans att bli tisdagens blogg, Jag drar nämligen TVÅ vinnare :D hihi kram!

2011-03-28 @ 12:09:30
URL: http://haidis.se
Postat av: Julia.

Hello gorgeous! Du som verkar ha koll på vad som är snyggt skulle väl kunna hjälpa mig att välja avslutningsklänning till sommaren, vore jättegulligt!

2011-03-29 @ 17:41:07
URL: http://heydudess.blogg.se/
Postat av: LISA

SVAR: Tackar tackar :D

2011-03-29 @ 20:27:12
URL: http://blogofmine.blogg.se/
Postat av: HAIDI HELÈN JAKOBSSON

SVAR: Nu har jag dragit två onsdagsbloggar! Kika in och se om det blev du, Om du inte vann så är du välkommen att anmäla dig idag igen! hihi

2011-03-30 @ 10:32:49
URL: http://haidis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0