Clueless


Så här i hösten när regnet för det mesta öser ner och man helst bara vill lata sig hela dagarna passar det alldeles utmärkt att ligga i soffan och slappa framför tvn. Därför vill jag tipsa er om den kanske överlägset bästa tjejfilmen någonsin med Brittany Murphy(snyft) och Alicia Silverstone.

Cher är 15 år snyggast och populärast på hela Beverly Hills High och när hon får D på ett prov bestämmer hon sig för att rycka upp sig och ta tag i sina studier så tillsammans med sin bästa vän hjälper hon mentorn att hitta kärleken och gör om skolans nya töntiga/gammelmodiga tjej till en riktigt sockersöt tjej, hon fjäskar allt hon kan och har tal för hela skolan. När ännu en ny person kommer till klassen som nu är en kille och en otroligt snygg kille så börjar hon även ta hand om honom också men frågan är om hon gör det på rätt sätt och om hon kan lösa ut allt att både få bra betyg och vinna den här killens hjärta?

Har ni inte sett den här borde ni verkligen göra det, det är en klassiker av högsta rang och den är så sjukt rolig. Upptäckte också nu att jag ju är lika gammal som henne vilket är lite kul, hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0