I`m In Love With You

Hej på er finaste! Hoppas ni har haft en bra dag. Min dag har varit bra och provet kändes väldigt bra, jag missade 2 frågor men det kan väl inte skada så mycket då det var ganska enkla frågor alltså frågor där man skulle skriva ner ord. På svenskan fick vi göra ordelen av högskoleprovet, jag fick 13 av 40 min svenska lärare sa att om man fick 6 rätt så skulle man vara stolt så jag är riktigt stolt! Sedan så år jag och mina föräldrar en god middag på en resturang in the city. Har även provat ett par lacktights men jag är inte säker på om jag vill ha de då det känns lite sent att köpa det nu när våren snart är här och värmen kommer stiga vad tycker ni? Skulle ni köpa sådana? gahh jag vet inte. Det är så sjukt snyggt men känns ganska fel att köpa nu. Jag funderar så det knakar. Ska göra några inlägg i musikbloggen kika gärna in där om ni har lust.


Puss världens finaste läsare!

090331

Godmorgon! Nu måste jag skriva ett inlägg lite snabbt här. Idag har jag mitt prov wish me luck. Men nu så måste jag verkligen klä på mig.

Ha en världens bästa dag!

Frågestund


Fråga på till jag säger stopp!

Slut mellan Jessica och Justin?

På väg att göra slut?
Läste på posh 24 att Justins vän sa till tidningen OK Magazin att han vill att Jessica ska flytta ut. Och att han undrar när hon ska hitta en egen lägenhet. NEJ säger jag bara. Jessica och Justin som är så söta ihop. Hoppas hoppas att detta rykte inte stämmer. Eller försöker Jessica tvinga honom att fria? Om det nu är sant så säger jag Go Jessica you can do it!
Vad tycker ni om JT och JB som par?

090330

Hej! Hoppas ni mår bra. Själv mår jag bara bra förutom att min fot gör väldigt ont då jag har lyckats ramla på en tvättkorg och mitt skinn har blivit uppskuret på ett ställe på underfoten okej det kanske låter mycket värre än vad det egentligen är. Men ont gör det alla fall haha, fråga mig inte hur jag tänkte där. Men annars så har dagen varit ganska kort men ändå bra och jag ska spendera resten av dagen till en hel del plugg. Har man svenska läxa och so prov imorgon så har man. Men nu är jag riktigt taggad till att plugga ska faktiskt bli kul. Ja jag kanske är lite utav en pluggis. Nej mina vänner nu ska jag sätta igång.

Puss

Vanessa Hudgens tog över Kids Choice Awards

Vanessa Hudgens vinner stort på Kids Choice Awards!
Jag vill bara gratulera Vanessa Hudgens som vann 2 priser på Kids Choice Awards. För bästa skådespelerska och Bästa Film (Där även grattis till de andra i HSM). Vanessa tog emot priserna i den snygga outfiten åvan. Grattis även till bland annat Will Smith och Beyoncé som tog hem priser.

Robinson 2009 vem är din favorit?


Vem är eran favorit i Robinson? Och vilket lag hejar ni på? Jag hejar på Anna och Mika. Deras lag Paranga. Hejaheja!

090329


Här snackar vi humor ;-)

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag drömde någon konstig dröm om att jag och en kille i min klass fråga mig inte hur han kom in i bilden men hur som helst så åkte vi skidor och stötte på massa konstiga bomber och grejer. Trots att vi fick allt de där på oss klarade vi oss tillsut och vi åkte hem. Just nu sitter jag här med Ida och Sara och vi har precis vaknat. Ute är det mulet och grått lyckligtvis så snöar det inte. Jag hoppas att det inte gör det något mer för nu nu ska det bli vår. Sitter och skrattar åt idas telefon som skriker ut massa konstiga ljud som "Jimmy Jimmy!" haha roligt roligt. Min humor är kanske lite konstig hahahahaa.

Hoppas ni får en strålande söndag! Tyvärr ska jag plugga lite men just nu belv jag ganska så förbannad på grund av vad min jävla söndag kommer bestå av.

Ha en jättebra söndag!

19.12 Guitar Hero

Hej på er! Just nu sitter jag i soffan medan I & S spelar Guitar Hero. Nu ska Ida försöka spela expert på trummor lycka till! Hahahahaha. Annars så har dagen varit great och vi har verkligen hur kul som helst. Ida är ju by the way väldigt duktig för att spela på expert. Ikväll så är det ju Robinson dock är den just under earth hour men vi ska nog inte släcka ner. Efter Robinson så ska vi nog ta och kolla på Kärlek På Menyn eller A Cinderella Story. Fick även en kommentar om att Sverige spelar mot Portugal självklart ska man hålla tummarna men jag ska inte kolla. Ledsen men jag får så mycket att göra under helgerna jag ska göra mitt bästa. Jag lovar. Hoppas ni får en jättefin lördags kväll i mörkret.


Puss på er världens finaste läsare!

090328

Godmorgon eller Godförmiddag?

Skönt med lördag nu är jag äntligen klar med plugget som jag annars tillbringat en timme med nu. Dock så ska jag bara läsa igenom litegrann men det är ganska lite så det räknas inte. Annars så ska min lördag vara ganska slapp och lite senare kommer Ida och hennes lillasyster hit då vi ska ha tjejkväll tillsammans ska bli kul. Så snart bär det av för att åka och handla. Sedan så ska jag inte säga vad jag planerar för då har jag märkt att jag inte gör det haha. Ni kanske kan lista ut vad det är? Men nu ska jag bara läsa bloggar och lyssna på musik.

Ha världens finaste dag!

Hope & Glory

Hej, jag har blivit en dålig bloggerska jag vet och jag är ledsen för det men jag hoppas ni förstår. Men nu mina vänner är jag lycklig kan jag berätta jag har träffat en av mina idoler=D. Måns Zelmerlöw sjuuuuuukt snygg är han och då är han snyggare i verkligheten. Sjukt trevlig är han också. Hans leende<3. Nu så ska jag nog ta och önska er en trevlig fredags kväll. By the way där har ni en dålig bild på min skinnjacka men bättre bild kommer jag lovar.
Ha en trevlig fredags kväll!

090327



Godmorgon! Hur mår ni? Jag mår illa och väljer därför att stanna hemma jag gör provet på omprovstiden istället. Men senare idag så blir det desto roligare då jag ska träffa Måns Zelmerlöw så nu så ska jag vila upp mig lite för att sedan åka till mamma för att gå vidare till Åhlens. Nu ska jag surfa runt lite på internet samtidigt som jag kollar på vakna med the voice. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör idag. Jag hoppas också att ni får en strålande dag.

Sweet Dreams

Snaaaark! Det är precis så jag känner nu jag känner att det var väldigt osmart att glömma arbetsplanen hemma men det går säkert bra ändå, eller jag vet ine nu är jag galet nervös och jag som ville kämpa så. Jag har även kris över svenskan som ska vara klar imorgon och jag har glömt att skriva ner vilka sidor det var, och ingen vill hjälpa mig nej jag är inte mobbad även om det kanske låter så. Jag har aldrig varit så här nervös inför ett prov. Nu ska jag inte låta mina läxor gå ut över er fina läsare. Sorry om jag tjatar det här ska det bli ändring på.

Så galet vacker, Beyoncé

Godnatt sunshines!


Summer


Allt från H&M

Lyckan som försvann

Haha inte riktigt lycka kanske eller vi pratar inte sådan där lycka som just lycka menar, eller ja haha komplicerat där, hur som helst så vägrar rutan som höjer volymen flytta på sig den är där och vet ni en annan sak den låter något så in i bomben så jag kan inte lyssna på världens bästa coldplay vilket är en katastrof! Annars är jag arg för att det känns som att tiden bara har runnit iväg de har resluterat till att jag nästan inte fått något gjort alls känns det somoch vet ni hur jobbigt det känns? För jag ska ha alla rätt på det där förbaskade so provet men just nu känns det som att jag kommer att ha alla fel eftersom att det känns på det här sättet. Förbaskade so prov är det inte heller men ni fattar säkert vad jag menar. ¨Stackars er som får lyssna på mig som bara klagar jag ville bara skriva av mig lite. På tal om förbaskad så tänkte jag göra er lite glada i alla fall med att hitta min kamera så att jag kan fota dagens outfit. Ta det inte som att jag inte vill det istället för att min kamera är förbaskad. Det var egentligen det jag ville säga.

My Life Suck Without You


Dagens låt:
 
Dagens låt: My Life Suck Without You-Kelly Clarkson

Vart tog tiden vägen? Var det inte nyss jag kom hem?

090326

Hej på er, det känns som att mitt liv numer består av en massa plugg men från och med nu så ska jag bege mig upp mot himlen höll jag på säaga nej till övervåningen för att ta itu med plugget men ingen verkar vilja svara på vilken svenska läxa vi har, men jag ska allt at reda på det. I alla fall så är det so plugg som gäller nu ganska lång tid framåt. Men nu är jag så okoncentrerad så jag vet inte vad. Imorgon blir det en desto bättre dag utan det minsta plugg verkligen inte plugg så långt ifrån plugg man kan komma faktiskt jag ska nämligen träffa Måns Zelmerlöw som skriver autografer på Åhléns. Funny! Nej men hörrni hä'r ska jag inte sitta utan nu, ska jag försöka bli vän med mina böcker och gå på en liten dejt med dem haha!

Puss och kram

Vår vår vår sommar sommar sommar


Valborg

Sommar



Moi

Sommarbilder, det gillar vi!

Nu måste jag verkligen plugga.


Puss


I dont´care about funny

Idag när jag och mamma åkte hem så lyssnade vi på melodifestivallåtarna i know jag är beroende lite grann då sa mamma att nu har man hört låtarna så mycket så nu börjar man fundera över texten och det är faktiskt helt sant. Det är ganska kul att översätta texter vissa är mer vackra än andra kanske eller vad säger ni? En text som är riktigt fin är Lily Allens The Fear jag kanske nämnt det förut men det handlar om att man inte ska börja banta och att man duger som den man är. Vilket är helt sant. Om man tänker efter så finns det faktiskt många texter som handlar om fina saker okej många handlar om kärlek men vem har sagt att kärlek är fult?

Godnatt!

090325

Hej, har egentilgen inte så mycket att skriva men jag tänkte bara berätta att jag lever och för eran skull kan jag väl ändå sammanfatta dagen. Den började väl inte så speciellt egentligen och fortsatte inte vara något märkvärdig sådär. Ni vet en helt vanlig dag i skolan. Efter skolan drog jag ut med mamma för att fira mitt bra resultat på matteprovet som var en stor lycka för mig eftersom att jag verkligen är sämst på matte. Så vi gick till Lindex för att köpa den förbaskade tröjan som i övrigt inte hittade men jag hittade en tröja som såg nästan lika dan ut och en till sak när vi ändå pratar Lindex så skulle jag iprinsip kunna köpa allt där eller det mesta i alla fall. På sistånde har de fått in mängder av snygga saker. Anyway så satte vi oss sedan för att äta lite tidig middag på Åhlens kycklingspett=). Fick även reda på vad jag ska ägna min fredagseftermiddag åt. Men nu så ska jag gå och ta lite gott för att sedan plugga lite.

Hugs


Lång lista

Lovar du att vara ärlig? Absolutley;)

Du heter: Sofia

Smeknamn: Soffi, sopho, soffan mm.

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Allt med Coldplay mm.
Beroende av: Familj, vänner
Vad tror folk om dig?: Det är nog ganska olika från person till person, men de flesta som inte känner mig ser mig nog som en väldigt blyg och tillbakadragen tjej. Risken för osocial finns också, men risken för att folk uppfattar mig som blyg, svårfångad och ointrsserad finns också. Men ändå rätt snäll tror jag

Stämmer det?: Båda ja och nej. Jag är blyg det är jag. Men jag är inte tillbakadragen och absolut inte osocial snarare tvärtom om jag känner en person kan jag prata på ganska rejält. Att jag är svårdfångad och väldigt svår att få kontakt med stämmer också. Men ointressead no way! Snäll är jag också väldigt snäll. Men ni ska veta att jag kan säga ifrån.
Vad får du oftast komplimanger för?: Mitt leende, klädstil, personlighet, mitt hår,
Vad säger du för att imponera på någon?: Den som bara är sig själv och struntar i vad folk tycker och tänker är den som imponerar på någon
Hur imponerar man på dig?: Den som vågar vara sig själv och står för det. Den som, vågar vara ärlig: Den som vågar säga ifrån, den som tänker på att det finns människor runt omkring en och därför visar ett glatt humör trots humör. Den som verkligen visar intresse för något. Den som vågar öppna upp sig själv och prata ut om sina problem.
Brukar du skratta för dig själv?: Ja det händer
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Mamma som frågar vad jag gör
Var bor du?: Stockholm
Trivs du där?: Yes
Äger du några converse: Ett par
Sprit, cider, vin eller öl: Jag är bara 14 år
Brukar du bli för full: Varför i överhuvudtaget dricka när man är 14?

Är du allergisk mot något: Sour Cream & Onion

Hur svarar du i mobilen: Beror såklart på vem det är som ringer.. Ibland "hallå" eller "ahh det är Sofia" :p 

Antal timmar sömn inatt: Ca 9

Brukar du komma i tid: Ja det gör jag, men självklart händer det att man försover sig eller att man stöter på något hinder någon gång ibland men ja jag håller nästan alltid tider.
När mår du bra: När jag har vänner som står mig nära och uppskattar mig för den jag är, när jag är frisk. Då mina nära och kära mår bra
När blev du fotad senast: Minns ej

Hur känner du dig nu: Trött.

Vanligaste färg på dina kläder: Svart tror jag nog att det blir, då jag brukar kombinera saker med det svarta

Vad tycker du om fötter: Tjejers fötter kan vara riktigt vackra om de är bruna och om naglarna är omskötta.

Vad saknar du: Mina närmsta vänner, sommaren, värme

Hade du en bra kväll igår: Jadå!

Favorit dryck på morgonen: The

Rakar du benen: När det behövs

När brukar du oftast gå och lägga dig: runt 22.30

Är du blyg?: Ja, om det är en grupp eller personer som sitter och har kul så ja. Men om det är någon ensam eller om alla ser uttråkade ut som kan jag börja snacka utan att jag känner den personen
Sysslar du med någon idrott: Tyvärr inte.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Har själv blivit kär vid första ögonkastet så absolut
Har du spytt offentligt: Ja det har jag, vid 9 års ålder kanske?

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Bra fråga!
Är du nöjd med ditt liv: Livet pågår ständigt och det går alltid att påverka. Jag är lycklig över att jag lever, är frisk, de flesta i min omgivning mår bra, att jag har vänner som är världens bästa. Men ingenting är perfekt.

Är du bortskämd: Vet inte... en aning möjligtvis fast på ett annat sätt fråga mig inte vilket
Vad gör du i morgon: Trycker på snooze och drar täcket över huvudet haha nejdå, går i skolan och pluggar

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Finns för många för att kunna nämna men Måns Zelmerlöw, Marie Serneholt, Agnes, Alicia Keys, Justin Timberlake och Beyoncé bara för att nämna några
Vad längtar du till?: Våren och Sommaren.

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Absolut
Vad använder du för shampoo?: Elivital

Hur gammal är du: 14

Tycker du om någon just nu: Såklart :)

Gröna eller röda äppeln: Gröna

Gillar du golf: minigolf, har aldrig prövat vanlig golf

Vilken tid gick du upp idag: 06.30

Har du sovit i din egna säng inatt: Yepp

Har du strumpor på dig nu: nix

Är det okej att gråta: absolut

När grät du senast: inte så länge  sedan om jag minns rätt

Vad skulle du göra om du vann en miljon: shoppa, köpa allt som jag drömmer om, resa, spara

Bär du glasögon eller linser: Nej.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej!

Har du piercing: nej

Vill du gifta dig: Ja,

Vill du ha barn: Ja :)

Solar du ofta: det händer

Är du bra på att laga mat: Ja
Är du flygrädd: nix

Hur vig är du: Jag är varken vig eller vältränad ska ni veta, jag har typ ingen kondition heller för den delen

Är du musikalisk?: Ja det tycker jag.

Vad dricker du helst när du är törstig: Cola.

Vilken är din favoritglass: ben & jerrys

Tror du på ett liv efter döden: Jag hoppas.

Tycker du om sushi: älskar
Vad äter du helst när du ser på film: det är olika, jag ät inte förtjust i varken godis eller chips

Har du tandläkarskräck: nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska OFC

Vilken ögonfärg har du: Grönblåbrun
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja.

Biter du på naglarna: Nej

Röker du: Nej, aldrig.

Hur ofta tränar/motionerar du: Jag tränar aldrig.
Senaste låt du hörde: Baby goodbye-emd


Om Jag Kunde Drömma


Idag har jag varit i skolan och sätt föreläsning och snackat i grupp om mobbning, haft svenska och engelska, pluggat med Cissi, suttit vid datorn, ätit en smarrig middag, köpt lite kläder på laredoute, bloggat och nu tänkte jag haka på trenden att läsa Twilight (Dock när alla har läst ut hela serien men bättre sent än aldrig?). Och sedan snacka med mamma sist men inte minst sova!

Lovelovelove och godnatt

090324

Hej, jag har blivit ganska dålig på att uppdatera och jag är hemskt ledsen för det men det är lite det jag sagt nu ett tag att jag inte har så mycket att blogga om. Jag vet inte riktigt heller om jag har lust om jag ska vara helt ärlig skolan tar en stor del och jag vill även kunna ha tid för vänner och familj. Jag ska göra så att jag funderar på om jag verkligen ska blogga lika mycket som jag gjort nu ett tag eller om jag helt enkelt ska ta en paus. Jag vet att jag kommer att tappa massa läsare men just struntar jag i det eftersom att det är så mycket som krockar med bloggen just nu. Som ni kanske märker så är jag på väldigt dåligt humör vilket inte beror på något utan bara rent ut av att vara på just dåligt humör och känna att man är tvungen att vara arg. Jag älskar att blogga det är inte det men jag hoppas verkligen att ni förstår att jag inte har tid. Men jag ska göra så gott jag kan och nu har jag bestämt mig någon paus blir det inte men jag kommer inte blogga, lika mycket som förut 2-3 inlägg per dag. 1 om jag får extra lite tid.

Sköt om er själva och era nära och kära.

17.50 Städning

Gosh, jag j blev alldeles nyss helt slut. Anyway så sitter jag i sängen medan mammar rensar lådorna då vi flyttar om knappt 2 månader. Ska bli kul. Helt plötsligt fick jag en massa inspiration jag har ett inlägg på g varav ett kanske inte är speciellt roligt att läsa eller jag vet inte det känns inte som min grej riktigt, ni kanske får en bild på dagens outfit. Om ni är snälla. Jag har bloggat tidigare idag men det verkar som att det inte riktigt kommit fram ännu är det bara för mig det är så?


090323

Hej! Förlåt för dålig uppdatering igår men inspirationen ligger verkligen inte på topp och igår så hade jag väldans kul med syster. Jag måste tyvärr meddela att inspirationen inte finns nu heller. Jag är ledsen att det inte blir något mer att läsa nu men jag har ingeting att skriva. Håll tummarna för att inspirationen kommer tillbaka.


Utmaning

Jag blev utmanad av Ebba

REGLER: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

Vad heter du? Sofia
Ett ord på fyra bokstäver? Sola
Flicknamn? Sara
Pojknamn? Simon
Yrke? Sekreterare(Stavas?)
Färg? Svart
Klädesplagg? Skor!
Mat? Sushi!
Sak i badrummet? Spegel
Plats/stad? Stockholm
En orsak att vara sen? Sängen! haha
Något man skriker? Se Upp!
Film? Slumpdog Millionaire
Något man dricker? Saft
Band? Sahara Hotnights
Djur? Snok
Gatunamn? Strandvägen
Bilmärke? Skoda
Sång? Street Lights
Aktivitet med mer än en deltagare? Simning


Jag utmanar alla som vill


Jessica Alba


Såhär skulle inte jag ha något emot att se ut idag. Självklart är det stilikonen Jessica Alba som står för denna extremt snygga outfiten.

090322

Godförmiddag sunshines! Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Just nu sitter jag och lyssnar på So What med Pink utjatad och urgammal jag vet men jag är lite efter ibland. Samtidigt som jag sitter och chattar med my friend Lovisa på msn. Är så himla sugen på att göra något idag ska nog försöka övertala min familj att kanske åka ut och ta en fika eller något. Nu så ska jag i alla fall ta och klä på mig.

Ha en superfin dag världens bästa läsare!

Skoooor!


Jag är fullkomligt kär i dessa skor. Mycket snyggare i verkligheten är de också. Det kan vara supersnyggt att piffa upp en lite tråkigare outfit med dessa eller om man helt enkelt vill ha ett par snygga skor haha. I alla fall kommer de ifrån H&M


Godnatt!


Black

H&M, Lindex, Gina Tricot, Nelly.com


Ni glömmer väl inte


090321

Godförmiddag!
Har ni sovit gott? Det har jag faktiskt gjort då jag inte mådde något bra igår, jag måste ätit något eller fått i mig någon liten bacill men nu mår jag bra tack och lov. Vad ska ni göra idag då? Jag ska bara ta det lungt och sedan så ska jag kolla på lite tapeter till mitt nya rum. Funny! Men nu så ska jag först och främst äta upp min frukost och se till att vakna ordenligt, förresten så spelas en av världens bästa låtar på mtv nämligen If I Were A Boy med Beyoncé. By the way tack för alla era kommentarer det ökar mer och mer vilket verkligen är hur kul som helst tack så mycket ni är bäst!

Vad ska ni göra idag? Jag är nyfiken!

Vad ni än gör så får ni ha en superfin dag!

Lady Gaga


Idag fyller Lady Gaga 23 år! Grattis till henne


Summer


H&M, Topshop

Beyoncé 13 Maj Globen


Den 19 Juni 2007 upplevde jag något som var så stort så stort att jag efter flera dagar var så tagen så tagen detta var min första konsert någonsin det var nämligen Justin Timberlake sedan dess har jag hunnit gå på konserter med Sahara Hotnights, Alicia Keys, Coldplay med flera. I maj är det dags för ännu en konsert. Vackra Beyoncé Knowles. Tjejen med den enorma rösten. Jag kan verkligen tänka mig i If I Were A Boy då det där lilla instrumentalet spelas och alla börjar applådera samtidigt sjunger hon "If I Were A Boy........" sjukt bra. Hennes låtar är verkligen bland dem bästa. Jag ser så himla mycket i fram emot detta. Det ska bli så sjukt kul.

Någon mer som ska gå?


090320

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag. Idag är det fredag skönt. Annars vet jag inte vad som händer går i skolan till 14.30 och vi har vanliga lektioner, fast jag tycker temadag är väldigt kul faktiskt. Funderar på att göra något när jag slutar ska försöka dra med mig mamma ut. See you!

Ha en jättefin dag!

By the way tack för alla era tips med bloggar och anmälningar till era egna bloggar! Fortsätt så.

Update: Jag mår illa och mår inte sådär jättebra så jag stannar hemma idag.

It´s my life

Sitter och lyssnar på Amy Diamonds It´s My Life jag är inte dirket något Amy Diamond fan men jag tycker att denna låten bara blir bättre och bättre men ni måste hålla med om att tjejen är duktig? Haha nu låter jag säkert som typ världens största fan av henne men jag tycker att låten är schysst och hon är duktig inget mer jag skulle hellre lyssna på något annat eller ja haha jag orkar inte förklara jag förstår om ni är förvirrade nu,sorry. Jag kände för att lyssna på den men det finns bättre låtar så nu var det överstökat. Jag tänkte egentligen bara säga godnatt och berätta att jag äntligen är klar med läxorna så himla skönt. Jag tänkte förresten starta en veckans blogg tävling. Vilket blir mitt sista inlägg idag.


Update: Jag behöver lite fler bloggar som inte har så många läsare. Skulle vara tacksam om ni kunde hjälpa mig lite. Om ni vill anmäla er själva eller någon okänd blogg som ni tycker om. Tack på förhand!

Puss på er! Godnatt!

Kevin Borg

Det kommer många nya skivor och en av de skivorna jag bara måste ha är Kevin Borgs skiva ni vet idolvinnaren. Killen sjunger ju som en gud. Det där som Katrin sa om honom i vakna med the voice imorse vadå? Kevin blir först superhyllad av allt och alla (då borde han ha blivit en diva för det första) men sedan blir han istället dissad och alla skivrecenseter ger honom betyg mellan 1-3 och det högsta han får är en svag 3:a och då är det klart att han blir arg. För jag menar om skivrecensenterna får vara elaka mot honom då får han ignorera dem, tacka nej till intervjuer, googla på sig själv istället eller säga elaka saker om dem. Om inte Kevin får vara elak då får journalisterna inte heller vara elaka. 
Om folk säger elaka grejer om hans skiva så får han säga elaka saker om journalisterna! Åh andra sidan är det ju bra att han tuffat till sig och vågar säga ifrån och visa att han är arg. Arga kan alla va och vem som helst måste ha rätt att säga ifrån och visa att man är arg. Så låt killen va! Punkt slut.


Hemma

Hej, nu är jag hemma och är på ganska dåligt humör eller dåligt humör är jag väl inte på men jag skulle mer säga att jag varken är glad eller arg. Jag känner mig okoncentrerad när det gäller läxorna jag skulle hellre vilja sitta ute i solen och njuta men det här är sista dagen denna veckan jag kommer behöva det. Så nu är det alltså plugg som gäller och jag är så sugen på att ta en mysig promenad med någon, eller helt enkelt själv men då måste jag innan jag sätter igång med plugget igen hitta min ipod. Nej nu måste jag fortsätta.

090319

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag gjort jag drömde underbara drömmer om att jag träffat drömkillen dock var det ingen jag kände. Solen skiner fortfarande ny försvann den bara för att jag sa det. Så härligt att våren äntligen kommit till oss. Snart så ska jag klä på mig och göra mig i ordning och i skolan fortsätter temadagen och jag när jag kommer hem så är det plugg som gäller funderar också på att försöka ta en liten promenad men om jag känner mig själv rätt så kommer det inte bli av. I övrigt så slutar jag 14.30. Det är ju bara idag och sedan är det fredag och vet ni det är bara 2 veckor kvar till påsklovet hur skönt? Nej men nu ska jag inte sitta och drömma om helger och lov skolan är helt okej och viktigt. Nej nu ska jag klä på mig innan mamma kommer in och tjatar en gång till. Påminn mig att jag måste kolla på wipeout på söndag.


Ha en jättefin dag!


En outfit


Kavaj-H&M
Fodral-Indiska
Skor-Sturegallerian (haha en affär där som jag inte minns namnet på)
Hårband-Gina Tricot
Halsband-H&M


Godnatt!


Nytt från Gina Tricot


I´m in looooooove!





Äntligen har jag de!

Nitar

För er som också vill veta så köpte jag en mascara från maybelline

Dagens


Klänning från stenåldern
Kofta från Urban Outfitters
En skinnjacka på det (som jag kan visa er någon gång) iaf kommer den ifrån ohio


090318

Hej! Sitter på mammas jobb och om ett tag bär det av ut i det fina vädret. Är våren äntligen här? Det verkar så. Wihiho. När vi senare går ut så ska det bli shopping jag hoppas att det blir shopping för kläder också. Men ny mascara ska iaf inhandlas. När jag kommer hem är det dags för plugg igen. Annars har det väl inte hänt sådär jättemycket idag. Vi snackade om hur många procent antalet av befolkningen det är som får mat och hur mycket mat de får. Osv. därefter pratade vi om hur viktigt det är att alla är lika mycket värda och att alla borde kunna leva och må bra.

Ha en fortsatt trevlig dag!

The Queen

Som ni kanske märker så har jag slut på rubriker. Men det får ni nog leva med jag har annars ganska bra fantasi men när det kommer till rubriker så... är det bara jag som inte känner vårkänslor? Men det kommer väl men däremot så måste jag ut och köpa lite härliga vårkläder. Mamma bad mig skriva ner lite grejer som jag måste köpa dock vet jag inte om jag har råd med allt men jag sparar isåfall. Här har ni det om ni är intresserade. Jag vettte sjutton hur jag ska få råd med det men det finns vissa saker jag hellre vill ha än andra så jag får väl köpa dem och spara till det andra eller vad säger ni?

Röd och svart randig tröja från Lindex, Vila eller Gina Tricot. Lindex och Gina Tricot: 149 Kr

Jeans Gina Tricot 399 kr

Linne Gina Tricot 129 Kr

Stentvättade Jeans Cheap Monday 400 kr?

Tischa H&M 149 Kr

Tischa H&M Divided 98 Kr

Jeansjacka H&M 298 Kr

Bikini H&M 98 Kr

Topp Indiska 249 Kr

Gladiator sandaler

Skinnjacka (Svart)


Glöm inte


Så Vill Stjärnorna

Hejhej, jag tänkte bara fråga en grej, jag läste Kellys blogg att man inte får kopiera bilder, och om man gör det numer så får man betala 2000 kronor, därför tänkte jag bara fråga vilka sidor är det man får kopiera ifrån. Får man tex.kopiera ifrån H&M? Men hur som helst hoppas ni har haft en bra dag. Min dag har varit bra. Rubriken är Molly Sandéns Så vill stjärnorna ni vet hennes schlager låt i år? Vilka enorm pipa den tjejen har alltså. Om man också kunde sjunga så bra.

Sov gott! Godnatt!

Shoes



Från Mixage, ursäkta att de ser ganska smutsiga ut, men det är dem inte, dags att tvätta linsen kanske. Ni får ursäkta det.

Frågestund


Modell: Jag
Foto: Maria

Fråga mig! Tills jag säger stopp.

Dagens Outfit



Kofta-Urban Outfitters
Skjorta-Only
Jeans-Puss & Kram
Väska-Åhlens
(Skor som jag inte hade men de gör sig så bra på bild-Mixage)
Oj vad det låter snobbigt, men nej nej, jag tänkte faktiskt inte när jag satte på mig dessa kläder de passade bara bra ihop.

090317

Hej! Har precis kommit hem efter en temadag i skolan, vilket var en temadag om rättvisa och orättvisa då vi blev indelade i grupper och skulle därmed hitta på lite utav en pjäs där man skulle behandla folk lika därefter blev vi indelade i 2 grupper där den ena gruppen blev bra behandlade och min grupp blev otrevligt behandlade. Ganska kul faktiskt, men usch vad hemskt det är att det faktsikt finns folk som är utsatta för det här och blir illa behandlade bara för att de är "fula" eller "tjocka" eller till och med har en annan hudfärg. Alla är lika mycket värda! Känner att jag måste ha lite pluggledigt idag så varför inte lägga sig ner och kika lite på Gilmore Girls? På tal om ingenting har jag fruktansvärd träningsvärk från gympan igår. Då jag också märkte hur otroligt ovältränad jag är. Usch jag måste verkligen börja träna. Har också bestämt mig för att ta ner lite sötsaker. Man mår så himla mycket bättre då. Det har jag märkt lite av.

Jag har by the way tänkt lite på det här med bloggen, nej ta det lungt nu. Jag har kommit fram till att ni ska få mer bilder, mer outfits och mer mode mm. Istället för jättelånga texter. Nu säger jag inte att jag ska sluta skriva om min vardag för det ska jag inte utan ni hajar säkert vad jag menar. Men ni som följt bloggen länge vet ju att jag är bra på att skirva just långa texter.

Puss på er i alla fall!

Rubrikrubrik

Först och främst så vill jag bara säga tack för era fina kommenterar om bilden nedan, ni ska veta att det värmer så himla mycket. Ni är guldvärda ska ni veta. Hur som helst så vill jag att våren ska komma nu nu nu jag är trött på att jämt och ständigt gå runt i varma kläder. Jag vill kunna ha snyggare kläder på mig och dessutom sådana som inte tar så mycket plats. Jag känner att jag måste börja köpa det jag verkligen vill ha för inom en kort framtid kommer det vara slut känner jag på mig. Glöm nu inte Sofia! Ut i helgen kanske? Men gosh vad det finns snygga saker, för mycket att jag nästan blir helt tokig kan ingen göra så att jag vinner en miljon? Jag skulle kunna köpa alla kläder på Bik Bok, Gina Tricot och H&M. Eller Asos eller varför inte Forever21. Nej nu måste jag sluta tjata.


Godnatt och tusen tack för idag!

Puss på er!


Neon Lights

Sorry för att jag inte uppdaterat så bra idag, men det finns en koppling mellan plugg och lite slut på inspiration jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Ibland får man hjärnsläpp och jag vill inte varje ge ut önskeoutfiter eller vad som helst. Jag vill göra bloggen så rolig för er som möjligt då det faktsikt verkar vara så att antalet besökare verkar öka sakta men säkert. Vilket verkligen är hur kul som helst. Så nu frågar jag er. Vad vill ni se mer av? Vad är bra dåligt? (långa texter jag vet men det är lite därför jag frågar er nu förutom långa texter vad är dåligt) Vad är bra?

Modell: Jag
Foto: Maria


Måndagsbarn


Kofta-Indiska
Tischa-New Yorker
Jeans-Puss & Kram

090316

Hej! Hoppas ni har haft en bra dag än så länge. Min dag har väl inte varit så märkvärdig förutom att jag har haft 2 prov som gick okej. På matten vet jag att jag kommer få lite fel men jag tror ändå att det kommer gå ganska bra. Vilket jag verkligen hoppas. Men på tal om skolan så ska jag plugga ännu mer. Men när jag är klar då blir det bloggning.


Märkte igår átt jag var ganska tjatig sorry för det, men jag... äh det tar vi någon annan gång

Puss


Love love love

I´m still standing for hope and glory loooove it´s gonna be the one yeeeehhh. Så jävla bra. Och en sådan himla bra sångare, jag har suttit funderat på att jag verkligen vill att Måns och Marie ska vara ett par de är sååå himla söta ihop. Nu säger jag godnatt och tack för idag.


Godnatt

lalalala

Sitter och väntar på ett diagram om min snälla pappa gjort åt mig. Hela förmiddagen har det varit plugg eller rättare sagt hela dagen men har man 2 prov så måste man verkligen plugga hur jobbigt det än är. Trots allt så är det ganska roliga saker att plugga tur är väl det. Nu börjar nervoisteten komma också. När jag är klar med plugget så bär det av till en resturang. Ledsen att uppdateringen inte varit den bästa nu i helgen men jag hoppas att ni förstår. Hoppas ni har haft en bra dag och att ni mår bra.

Hugs

Party nr 1


Klänning-F21
Skor-Gojane.com
Väska-Bianco

090314

Godförmiddag, har varit vaken i kanske en timme nu, men på grund av att det inte gick något bra för Sveriges bästa sångare igår så var jag bara tvungen att se när han blev tröstad av sin flickvän vilket sött par de är alltså hoppas hoppas att de hållet vilket jag tror att det kan göra, då jag också lyssnat ett tag på hans underbara låt. Och läst massa bloggar. Sist men inte minst (eller inte) suttit mig ner och pluggat har ju 2 prov imorgon. Iof ganska lätta men om man inte pluggar ökar risken för hjärnsläpp visste ni det? Det är faktiskt sant. I alla fall så sägs de det och jag känner faktiskt igen mig lite där. Men helt sant är det ju allt inte för hjärnsläpp får väl alla när som helst ellerhur? Nu måste jag återgå till plugget.

Ha en jättefin dag!

Min kväll



(Glöm saltet som står en bit bort, kvällen består av apelsinjuice och rostade nötter)
Om en timme börjar melodifestivalen och Måns ska vinna. Förlåt att jag tjatar om det hela tiden men det här blir sista gången.

Hur ser eran kväll ut?
Vem hejar ni på i melodifestivalen ikväll?

Ha en jättefin kväll!

Världens bästa syster yster


För er som letar fotobloggar och en tjej med riktigt snygg stil så ska ni kolla in in systers blogg. Förutom att hon har en strålande blogg så är hon verkligen världens bästa syster. Krya på dig Maria!

Hope & Glory

Hej på er, har precis kommit efter en mysig fika med Micke och Cissi mysigt värre. Om .jag har förstått det rätt kommer Johan och Magdalena och kikar på melodifestivlalen lite senare, ska bli kul Jag tror att jag måste coola ner mig lite när det gäller Måns chanser så mycket chans har han faktiskt inte, men jag vill att han ska vinna, förstår inte heller hur folk kan tycka att Hope & Glory är en kopia av Cara Mia den är precis som han säger själv en uppföljare men snäppet bättre och snäppet starkare refräng. Anyway så hoppas jag att han vinner. Måste plugga men är heeeelt slut. Jag skulle seriöst kunna somna vilket jag tror att jag behöver, kanske ändå ska ta och vila lite eller vad säger ni? Detta är verkligen en slapp lördag både klädmässigt och allmänt, men sådana dagar kan man väl ändå få ha right?

Ha världens bästa kväll och glöm inte bort att rösta på eran favorit i melodifestivalen eftersom att startfälltet är riktigt tufft!

Ha en jättebra kväll!

Lista

Vad är klockan nu när du börjar? 11.24Vad heter du? SofiaStjärntecken? Vattuman Har du egen dator? japp Intressen? vänner, musik, mm.  Favoritband/artist? Det varierar ganska mycket men just nu är det mycvket Coldplay, Agnes och annat svenskt (Jag vet att Coldplay är från england) Favoritlåt nu: Just nu känner jag ganska starkt för Måns schlager låt på grund av en grej men favoritlåt är Before He Cheats med Carrie Underwood eller Visit To Vienna med Sahara Hotnights Hur många är online på din msn? 2 Vem är din 5:e online? bara 2 online Har du några olästa mejl på hotmailen? ja  Beskriv ditt hår? Slitna toppar, långt och är ljusbrunettVart skulle du bo om du fick välja? NY, Hollywood eller Stockholm! Vad har du på dig just nu? Ett linne och en filt bara för att det är så kallt haha kanske inte är så konstigt att ajg tycker det med tanke på att jag bara har ett linne på mig. Vad har du gjort idag? Vaknat suttit här Hur mår du just nu? Jag ska inte klaga Vilken är din favorit dryck? Vatten Vilket är ditt favorit teve program? O.C, Gilmore Girls och Gossip Girl,mm.  Vem är din förebild? Oh, det kan variera men just nu är det väl Måns Zelmerlöw eller Agnes Vad är bäst med dig? Haha, jag är ganska galen och har enorm fantasi och att jag är snäll väldigt snäll Har du några komplex?  Ja, det har väl alla? Hatar du någon just nu? Nej,men ogillar Saknar du någon just nu? jaa! Vilken kändis skulle du gifta dig med? Måns Zelmerlöw, Chace Crawford eller Chad Michael Murray helst MånsSkulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? nej! Hur lång är du? 1,67?  Är du nöjd me dig själv? ja, det är jag väl för det mesta men alla har vi dagar då vi helst bara vill lägga oss ner med täcket över huvudet Vad är du bra på? Att skjuta upp saker, glömma bort saker och tänka på ett sätt men göra något annat.  Vad är klockan nu? 11.38 Vad har du ätit idag? Tuggummi Har du lätt för o somna? För det mesta jaBrukar du ha högtalare när du pratar i telefon? Beror på Är du osynlig? ohja haha Knarkar du? nej Röker du? nej Super du? nej Äter du? ja det är väl klart! Ni vet äta bör man annars dör man;)Snusar du? nej Röker vattenpipa? nej Skulle du kunna sjunga allsång på skansen? haha ja självklart! =D Skulle du vilja gifta dig med Amanda jenssen? nej  Skulle du tänka dig kunna dejta nån? ja Städat eller stökigt? Städat men jag är inget bra på att hålla det.Gillar du anonyma bevakare? beror på Vågar du rapa högt inför andra? NejSkriver du mer än 2 utropsteckenn? sällan Vad är klockan nudå? 11.40Vad ska du göra sen? Bli på bra humör, fika med min bror och hans tjej, plugga, heja på Måns! (I melodifestivalen) Är du inne på msn nu? aaHur ofta sitter du vid datorn? ofta Cola eller redbull? cola Vem står dig närmast, mamma eller pappa? båda. Behöver du kärlek? ofc Blir du full varje helg? nej, vad är meningen med det liksom? Natt eller dagmänniska? Både och men jag är helst klart en nattmänniksa i jämnförhet med morgonmänniska.  Är du vampyr? nej? Är du transa? nej nejVad skulle du välja, åka framåt eller bakåt i tiden? bak Vill du ha barn någon gång? någon gång :) Är du beroende av nånting? musik  Vad vill du bli när du blir stor? Journalist Är du rädd för att dö? nej, inte direkt Vad är klockan nu när du är klar? 11.43

090314

Godmorgon (Godförmiddag?) hoppas ni fick en underbar fredag den trettonde och att ni inte fick en otursdag. Min dag var väl helt okej, som ni kanske läste så mådde jag illa på morgonen, men det hände inget speciellt senare eller jo jag märkte att man inte ska gå med heels i slask då mår de inget bra efter efteråt haha. Jag var ju melodifestival genrepet eller idol som jag också kallade det nej men det beror på att jag har blivit ganska så virrig på sistånde. Ni får skälla på mig ni får bli arga ni får bli förbannade om ni vill men jag glömde kameran igår. Fyfy! Men kvällen var väl ändå ganska lyckad ändå eller jag vet inte jag är inte... fortsätt läsa i musikbloggen om ni vill läsa mer. Nu är jag på väldigt dåligt humör och vet egentligen intr vart jag ska ta vägen.

ha en bra lördag

090313

Godmorgon!

Jaha fredag den trettonde idag. Självklart vaknar man upp med illamående, det får jag inte vara det får jag bara inte! Precis som jag sa igår så kommer det inte bli någon bra bloggning idag. Men jag känner verkligen på mig att den här dagen kommer bli väldigt bra. Nej nej den kommer inte bli bra bara för att jag inte bloggar. Jag börjar med franska på morgonen följt av någon lektion har i alla fall engelska och även so idag och sedan någon mer lektion. Direkt när jag har slutat åker jag till Ida där börjar allt roliga. Nej men hörrni nu tror jag att jag ska äta lite frukost.

Ha en jättefin dag och sköt om er!

The Loniest City Of All


(Inte dagens outfit) Kofta-Gina, Tunika-Lindex, Jeans BikBok

Godnatt! Please help me till på lördag

Visit To Vienna


Foto: Jag
Gosh, jag känner mig verkligen seg just nu och det känns som att jag helst skulle vilja sova. Jäklar också nu fick jag ont i magen det där finns de inte tid för just nu eftersom att jag verkligen måste plugga och då menar jag verkligen för om det inte blir något plugg kommer jag inte att kunna göra saker som jag planerat att göra ikväll och ni kanske förstår att det inte är kul att tillbringa en hel kväll till plugg. Nejnej det är inte mycket plugg även om det kanske låter så. Jag orkar vekrligen inte plugga och jag har börjat med någon ny grej att få dåligt samvete om jag inte pluggar då jag sagt åt mig själv att göra det väldigt störande faktiskt bra också. När jag ändå skriver kan jag passa på att berätta lite om hur min morgondag kommer att se ut. Den ser ut som följer, skola som vanligt och bloggning på morgonen, efter skolan drar jag till Ida då vi senare åker iväg till the city för att träffa mamma då vi åker vidare till globen för att se genrepet. Detta innebär att jag endast skriver ett inlägg på morgonen och ett på natten i musikbloggen. Men det handlar om schlagern. Jag funderar på att underhålla er på något sätt här i bloggen men hut vet jag inte riktigt. Men det får bli något jag funderar över så länge ni inte har något önskemål och det är upp till er så är det bara att skriva en kommentar. Hur som helst som lovar jag att ta bilder och visa er. Men förvänta er inga bilder på lördagen eller söndagen ni vet hur jag är. För er som undrar så är rubriken en väldigt bra låt med Sahara Hotnights. Har ni lust kan söka på den på youtube.

Nu måste verkligen fortsätta att plugga.

Fredag nästa

Just nu vet jag inte riktigt vilket humör jag är på. Jag är superglad över att vi närmar oss fredag och jag ska göra det som jag varje år längtar efter, gå på melodifestivalgenrepet, men jag är ändå irretread över att jag inte ätit någon lunch och råd att köpa har jag inte heller jo det kanske jag har i någon affär men då måste jag lyfta på klacken och ta tåget någonstans och det orkar jag verkligen inte, affären som finns här i närhetetn är dyarare än dyrast. Kanske låter som att jag är fattig nu det är jag inte, men jag vill inte slösa massa pengar som jag fått för att göra något kul för på en dyr jävla pastasallad. Då man faktiskt kan köpa en pasta sallad någon annan stans som är tusen gånger billigare. Nej vet ni vad jag ska nog ta och hitta något att äta men å andra sidan så vill jag plugga så att jag kan bli av med det så fort som möjligt. När jag är klar med dem så ska jag berätta lite grejer angående imorgon.


Ha det bra

puss

090312

Godmorgon!

Torsdag idag, en himla slapp dag är vad det blir med 3 lektioner. Först kultur, sedan bild och sist no. När jag kommer hem är det plugg som gäller. SO och svenska plugg. Nu har jag även bestämt kläder inför imorgon så jag ska försöka hitta den där sladden så att ni kan få se. Nu ska jag gå och välja kläder som jag för övrigt inte har någon inspiration för. Men jag hittar något. Jag får heller inte glömma att ringa Ida. Angående imorgon. Vi ses senare.

Ha en jättefin dag!

Puss på er

Lay All Your Love On Me

Sitter och lyssnar på A*teens de har väl ändå ingen glömt bort? Inte för att A teens är något topp 10 val för mig precis men det kan vara riktigt kul att hitta lite gamla hits och lyssna på eller vad säger ni? Tack Spotify! Har suttit och skrivit i musikbloggen fram tills kanske 10 minuter sedan nej nej inte sedan jag bloggade sist utan i kanske 20 minuter. Förlåt att jag inte visat det där förbaskade kläderna som jag köpt men ursäkten är sann och den finns och det är att sladden som laddar över bilderna till datorn är borta! Jag som tänkte låta er hjälpa er med en grej. Men det får bli någon annan gång jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig på fredag nämligen men om jag hittar sladden kan jag försöka slänga upp bilderna imorgon bitti så har ni fram till klockan X på fredag på er att hjälpa mig. Men jag lovar inget  i värsta fall får jag väl hjälpa mig själv. Finns det förresten något värre än när halsband har trasslat in sig i varandra. Nu har alla mina halsband trasslat in sig varav jag lyckats trassla ut några och några in.

Alltså har jag lyckats trassla in de ännu mer. Vilket verkligen inte förvånar mig eftersom att jag är ganska dålig på att trassla ut halsband. Detta gör mig ganska så arg eftersom att smycken gör den där tråkiga outfiten snyggare gör den lite festligare ja you name it. Men jag ger inte upp. Det ska inte få vara intrasslade i varandra. Jag kom på att när jag flyttar hemifrån så ska jag skaffa en 3 då jag har 1 sovrum, ett vardags rum och en walk-in-closet! Har även kommit på att jag faktsikt har en hel del skor. Fler än vad jag trodde. Jag måste dock ha fler! I love shoes.

Kanske ett ganska onödigt och tråkigt inlägg men jag var bara tvungen att skriva av mig lite.

Puss på er.

House Of Harlow

 Såg att Engla tipsade om Nicole Richies nya smyckeskollektion med namnet House Of Harlow.Jag passade på att mixa ihop en liten önskeoutfit. Med inspiration från henne också.

Halsband och kuvertväska på festen
Örhängen och en mer vardaglig väska till vardags
Topp-Topshop
Jeans-Forever 21
Väskor- Forever 21
Smycken-House Of Harlow/Kyss Johanna
Skor-Bianco


Freida Pinto

Ingen har väl missat filmen som tog hem hela 8 oscar? Jag pratar självklart om Slumpdog Millionarie och en tjej som fick en hel del uppmärksamhet på galan och dessutom beröm för sin roll är Freida Pinto. Igår hade chanel visning och röda mattan var tät av kändisar en av gästerna var just Freida och snyggast var hon med denna vita klänning och massa smycken.

Är hon inte lite lik Vanessa Hudgens eller är det´jag som är lite konstig?

Plugg

Hej! Nu är jag hemma, eller egentligen har jag varit hemma i halvtimme kanske men plugget tar en hel del ni vet. Men jag tänkte passa på att blogga lite i min 5 minuters paus men direkt när jag skrivit klart detta inlägg så ska jag fortsätta. Jag ska försöka svara på era kommentarer jag lovar men det får bli när jag är klar för idag. Vill ni ha ett tips? På tal om något helt annat. Jag har kommit på en sak på tal om glass (förutom de som jag berättade igår att sorbet släcker törsten) något som är väldigt gott är att doppa choklad i hallonsorbet. Pröva det kanske inte låter så men det är det. Nej nu ska jag verkligen fortsätta att plugga.

090311

Godmorgon!

Har ni märkt något? Jag har blivit bättre på att blogga på mornarna! Denna dag är en väldigt slapp dag fast ändå den längsta dagen kanske låter som att det är svårt att koppla ihop det där. Men då kan jag säga att den består av mentorstid på morgonen (Vi har extra sovmorgon av någon andledning då vi egentligen skulle haft, kultur, råd,), efter det så har arbetspass därefter lunch sedan matte och sist slöjd. Men jag slipper inte undan för när jag kommer hem så är det matte och so. Efter det så planerar jag att åka in till mamma ta det lungt och kolla på Gilmore Girls, det där kom oväntat va? hahaha, nej man blir verkligen beroende. Det har ju by the way snöat ännu mer vilket råder att fortfarande gå runt med uggs och en stor fet jacka. Usch jag står snart inte ut mer nu får våren allt ta och komma!


Ha en jättefin dag!

Hemma!

Hej! Nu är jag hemma, Dock har jag varit hemma i 1 timme nu men iprincip direkt när jag kom hem så satte jag mig ner och kollade på Gilmore Girls, jag vill bara se mer och mer men nu måste jag leta efter boxen för att kunna fortsätta kolla. Egentligen vill jag har mer glass men det känns så himla onyttigt och jag vill dessutom försöka vara lite nyttig på tal om glass så har jag märkt en sak och det är att sorbet släcker törsten. Och på tal om ingenting så är det väl för hemskt att de snöar? För jag menar är det inte så att mars april har knopp i håret? ¨Våren kom nu! Den där glassen ropar på mig men nej jag är nyttig nog och tar äpplet som också ropar på mig och efter det blir det mera Gilmore Girls.

Hugs

090310

Godmorgon!


Idag blir det en ganska slapp dag. När jag kommer hem är jag läxfri vilket betyder Gilmore Girls, whihio. Om ni undrar varför´jag bloggar nu så är det för att jag ska skriva ut en grej och då t'nkte jag att varför inte skriva lite. Men nu så ska jag nog ta och skriva ut den grejen för er som undrar så är det en SO grej. Vi ses i eftermiddag låter det bra? Jag slutar klockan 14.30.

Pussar ha en jättefin dag!

Min dag


Min dag har bestått av skola, göra illa mig, göra illa mig en gång till, snacka i telefon, plugg, bloggning, kolla på Gilmore Girls, sitta och göra massa onödiga saker på datorn, läsa bloggar och nu åter igen sammanfattning av plugget och sedan måste jag hoppa in i duschen för att jag känner för det och för att jag har blivit så förbaskat varm av att sitta med datorn i knät, blir ni också det?

Riktigt så här finklädd har jag inte riktigt varit idag. Jag lovar jag ska bättra mig.
Klänningen kommer iaf från VILA
Tightsen från BikBok
Skorna (Spetspumps) från Skorett

Godnatt!

If you leave me now


Lars Winnerbäck och Miss Li-Om du lämnade mig

Våren i våra hjärtan


Våren närmar oss med stormsteg även om det kanske tar evigheter känns det som. Tänk vad skönt att kunna går runt i skinnjacka, converse, kjolar, heels utan att frysa. Jag tror inte att jag ensam om att längta till våren.

Källor: H&M, Nelly.com, google, forever21

Ingen är perfekt

En kändis kan verka som den perfekta människan, den personen som även då var född med silversked i mun´. För jag menar om du tänker efter hur många är det egentligen som har levt som Paris Hilton sedan barnsben? Ingen inte du heller tror jag. Om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att Paris är lycklig alls innerst inne. För om man inte kan behålla båda fötterna på jorden så tror jag inte heller att man är speciellt lycklig. Vad skulle egentligen hända om vi inte hade kändisar på jorden? Jo vi skulle inte ha några förebilder vi skulle inte ha någon musik att lyssna på. Vi skulle inte kunna ha tv-program heller. Vi skulle vara ganska uttråkade i mellan åt i alla fall vi som brinner för det här som jag pratar om.  Men hur har en kändis växt upp då kanske du tänker nu.


Till och med Leighton Meester som i tv-serien hon spelar i är född med silversked i mun´ så att det skriker om det. Har haft den uppväxten som skulle vara värsta mardrömmen enligt många. Inga kloka föräldrar som stöttar henne. Men Jessica Alba, Hayden Paniettere, Leonardo Di Carpio, Kate Vinslet, Brad Pitt, Chace Crawford, Blake Lively, Amanda Seyfried är bara några av världens stjärnor som när de var små har fått gå till skolan med en klump i halsen och få veta att man antingen inte finns eller att få höra: " Ful tröja du har". 75-85% av jordens kändisar har varit mobbade eller haft det svårt som barn.


Vet du vad jag tror jag tror? Jag tror att den personen som kämpar och kämpar, är sig själv, stannar kvar på jorden, har haft ett tufft liv som då vet vad kämpa innebär, struntar i vad folk tycker och tänker, blir varm i kroppen av komplimanger tar till sig dem och tackar, och framförallt är lycklig. Är den som kommer komma allra längst. Tänk på det för jag menar hur känd är inte Måns för sitt lika vackra yttre som inre och vem uppskattar egentligen Paris Hilton men tänk efter, vem är mest omtyckt den bitchen eller snällisen? Ställ er upp och tänk efter är det verkligen värt att beundra en person som gör folk illa genom ord, är det verkligen värt att tycka om en dålig förebild? Är det inte mer värt att tycka om någon som istället har båda fötterna kvar på jorden och istället är en bra förebild?

När jag säger att den som har haft ett tufft liv klarar sig bäst så menar jag med allt att man vet vad det innebär att kämpa för att må bra.


090309

Hej på er! Nu är jag klar med läxorna och hade tänkt sätta mig ner och kolla på Gilmore Girls men nej det går inte på frågan för skivan ligger nämligen i pappas bil och han är inte hemma buhuhuh. Jag ska försöka ta till mig era tips om hur ni vill ladda inför finalen på lördagen om ni har skrivit några det återstår att se. Annars ordnar jag det på något sätt men uppladdning kommer det att bli oavsett om ni vill eller inte. Sorry om jag tjatar om min musikblogg hela tiden men jag har mer än dubbelt så många läsare på denna som på m.bloggen besöksrekordet där är 7. Och numera är statisken ungefär 4 besökare per dag. Kul att ni gillar mina önskeoutfits på tal om ingenting. Tack tack. Kanske ska man ta och sätta på en film iaf. Så ses vi lite senare.

Ha det bra

Ny design

Har en ny design som är gjord av duktiga ullis

Nu säger jag godnatt vi ses imorgon!


Puss poch godnatt

Maybe something like this


Tischa-Forever21
Jeans+kavaj-H&M
Skor-Bianco+Aldoshoes
Smycke-Lindex

Schlager

För er som missat det så tycker jag att schlager är väldigt roligt och då menar jag inte schlager musik utan mer att jag älskar att kolla och är väldigt engagerad , jag älskar att resencera och analysera och allt det där. Dock ser jag mig inte som ett schlagerfreak för det är jag inte mer att jag bara tycker det är roligt att vara insatt. På fredag ska jag bästa vän, hennes syster och våra mammor gå på genrepet. Förutom musik som faktsikt är det som jag tycker om mest så har jag ett stort intresse för mode och kläder som kanske inte har varit så svårt att ta miste på här i bloggen men hur som helst så fick jag nu ett litet ryck av att det inte är någon schlager kväll utan snyggare kläder. Så nu så ska garderoben bli rensad och då kanske man hittar något lite snyggare att ha på sig. Frågan är bara om jag ska ha en snygg topp och mina galet snygga jeans med ankelboots eller en snygg klänning med kavaj och smycken med ankelboots. Vad tror ni? Om ni skulle gå på en konsert eller något sådant här (som man inte riktigt kanske kan kalla för konsert), vad skulle ni då ha på er av de jag sa?

Om jag ska gå på finalen blir det förmodligen samma kläder men med gladiatorsandaler. Eller kanske det som jag inte väljer? Nej usch vad svårt det blev. 

I´m Good I´m Gone

Nu är jag äntligen klar med läxorna eller ja för idag i alla fall jag har tid på mig att imorgon göra klart det sista. Nu gäller det bara att fundera ut vad filosofi är. Hm... vad kan det vara? Ska man kanske ta och ringa bästa vän om hon vill komma hit och gråta med mig, fråga mig inte varför hon ska komma hit och gråta med mig. Vi har nämligen kommit fram till att om en grej händer så ska vi gråta typ och nu har det hänt. Nej nej det är inget hemskt verkligen inte! Allt är frid och fröjd. Så ni kan pusta ut. Vad gör ni idag?

I´m Good I´m Gone-Lykke Li

090308

Hej, ledsen för att det inte blev någon jättebra upptadering igår. Idag är jag på ganska dåligt humör och jag ska nog bara stänga in mig på mitt rum och plugga. Vi ses i pausen. Men först lite avskrivning i musikbloggen.


Pussen

Wasted


Allt från H&M

Rubriken är en jättefin låt av Carrie Underwood

Esmee Denters


Den här tjejen har gjort megasuccé på youtube men live är hon tyvärr inte bra alls. Synd för hon skulle kunna vara riktigt bra. Men hoppas att hon övar till sig och blir bra.

090307

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Jag tror att den här lördagen bara blir en sådan där slapp lördag ni vet sådant som man behöver ibland. Men annars så ska jag gå och göra en liten överraskning för mon frere. Ska försöka uppdatera ganska bra idag hade jag tänkt. Ville bara säga godmorgon. Ha en jättefin dag!

Vanessa Hudgens

Lite väl flörtig nu Vanessa Hudgens?
Snygg fjäril!

H&M 39.50


So what

Heeeeeeej! Blev alldeles nyss på ett bättre humör dock måste jag plugga en hel del i helgen och ni vet skolan är faktiskt det viktigaste som finns dock inte det viktigaste av de som är roligt. Jag kanske låter som värsta pluggisen nu men ajg tycker faktiskt om skolan. De ämnerna som anses vara "de jobbiga" tycker jag är roliga. Svenska, Franska, Engelska, SO och NO. Dock inte matte vilket kan bero på att jag är väldigt dålig på det. Oj vad intressant det här blev, nämen hörrni. Jag tänkte bara önska er en riktigt trevlig fredags kväll. Min kväll kom bestå av mys med choklad och Ben And Jerrys. Ska ta och fota lite grejer. Ledsen att jag inte visat der jag köpt. Men nu så om jag hittar det haha. Sorry.

Ha en jättefin kväll allihopa!

Nicole Richie gravid igen!


Nicole Richie är gravid igen grattis till henne och Joel!

Agnes Carlsson


Idag fyller Agnes Carlsson 21 år. Stort grattis till henne!

090306

Hej! Är på ganska bra humör för det är ju freeeeeeeeeeeeeeedag! Dock måste jag spendera lite tid på plugg. Då vi har en megaläxa till på tisdag. Men okej don´t wor´ry be happy. Har egentligen inte så mycket att skriva förutom att lunchen var jätterolig, svårt stt förklara. Juste plugga var det och var viktigt.

Puss.

Long before rock´n roll

Gosh vad trööt jag blev, bara sådär liksom, måste hoppa in i duschen innan jag går och lägger mig. Nu blev det lite rock till musik istället, jag är egentligen inte något rockfan men Mando Diao är bra men hur som helst så tänkte jag säga godnatt nu. Nej hörrni, nu ska jag nog inte sitta här med då jag riskerar att falla ihop vilken sekund som helst. Nej men usch vad hemsk jag låter.

Godnatt! Kom ihåg att upptaderingen blir ganska dålig imorgon då jag ska plugga med Magdalena och senare blir det någon invignings grej för acne. Funnny!

Jag är tillbaka på fredag. Ha det så jättebra så länge.

Puss på er!

Bild från nyår, foto Maria

Whitney Port





Åhh idag fyller en av de kanske mest omskrivna och en av mina stilikoner men även lite av en förebild och dessutom  spelar hon ju i en helt grym serie vid namn The City.

Grattis till henne!

090304

Hej på er! Sitter och är ganska så arg just nu kanske så allvarligt egentligen men om man heter Sofia så är det nog en av de absolut mest störande saker. Jag såg Agnes Carlsson men självklart pratar man i telefon så nej. Jag skulle faktiskt kunna gå fram nu för tiden. Hur som helst så har min dag i övrigt varit som alla andra dagar tyvärr har inte jag därför inte så mycket mer att skriva.

Hoppas ni har haft en bra dag!

090303

Hej på er! Kom just på att jag skulle blogga om en grej och då kom jag på att jag inte bloggat alls idag. Ber om ursäkt för det. Jag vet inte om ni vill höra en av orsakenrna.... jag är verkligen ledsen för det dumma jag gjorde, ja jag glömde bort er! Förlåt. Men jag hoppas ni överlevde. Jag har hållt på med en annan grej ett tag nu. Som också ger reslutat. Annars så har dagen precis som igår inte varit något speciell. I övrigt kan jag berätta att Jessica Biel fyller år och även Johan Palm för er som gillar honom. Jag lovar att jag upptaderar bättre imorgon. Men på torsdag är jag intee hem förrens vid den här tiden något sånt.

Hoppas ni har hafy en bra dag!

Färdig!

Efter slit och ett lyckad resultat är jag färdig med läxorna äntligen! Vill ni ha ett pluggtips? Har ni fått en läxa där du ska skriva mycket kolla alltid hur mycket du ska skriva och dela därför upp ditt arbete så att du inte sitter med dessa skrivande dagen innan det ska in då det är 75 miljarder ord kvar som du ska skriva ner. Det hände nämligen mig nu. Men ni vet man lär sig något nytt varje dag. Jag blev lite gladare av att sitta och chatta med Lovisa i min 10 minuters paus. Vi pratade om så roliga grejer. Att jag lyssnade på Måns Zelmerlöw var inte så svårt att lista ut. Haha, ni som inte känner mig fattar säkert ingenting. Men jag har på sistånde börjat tycka väldigt mycket om Måns Zelmerlöw. Så nu vet ni det. Nu ska jag slita mig ifrån datorn och läsa belöningen nämligen FRIDA! Äntligen kom den då jag missat 2 nummer inte för att jag vet varför vilket jag är lite irreterad över för jag missade intervjun med Måns! Men jag lever världen har inte gått under och en himla tur är väl det eller vad säger ni?

Puss påer


Congrats stavas med c

Idag fyller världens bästa rocksångare Chris Martin 36 år. Stort grattis till honom. Är det bara jag som inte kan ladda upp bilder?
Haha förstår ni by the way mitt skämt?

090302

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag en så länge. Min dag har väl inte varit något speciell och vad jag vet kommer den inte bli det heller. Nu kommer jag säkert vinna en miljon bara för att jag sa det där. Haha men gärna för mig. Har tagit 5 minuters paus från pluggandet nu. Har en grej i engelska kvar och sedan har jag so och sedan måste jag förberda min engelska redovisning. Sitter annars och chattar med Lovisa. Jag saknar henne det var i somras vi sågs sist. Jag återkommer lite senare med lite roligare saker promise!

Puss så länge!


Läsvärt

Jag skrev ju tidigare idag att jag hade läst om hur viktigt det är att sponsra med pengar till bancancerfonden och det är så himla rätt att det faktsikt är mycket viktigare än vad man tror för vet ni det dör så oerhört många människor i cancer och det ska inte få ske. Därför är det verkligen viktigt att just du bidrar och faktiskt lägger en slant. Ni vet att en 20 lapp räcker. Likaså att tänka på barnen i afrika tänk hur många det är som dör av svält. Just nu dör en person av just svält. Det ska inte heller få hända. Se bara hur de stackars barnen ser ut, så ska de inte få vara. Det är verkligen hemskt. Just du kan faktiskt sponsra och bli fadder eller varför inte bara skicka kanske 200 kronor månaden. För detta ska inte få ske. Melodifestivalen stödjer barnen i Afrika genom att om du ringer ett lite dyrare nummer går pengarna till just det här barnen som lider av svält. Att i övehuvudtaget dö av något är hemskt. Svält, misshandel, sjukdomar detta är det absolut värsta som finns. Så snälla gör något, tyvärr kanske det inte finns så mycket att göra åt misshandel men tro det eller ej men det går att göra något åt barnen i afrika det går att göra något åt cancer. Sjänk en 20 a eller 100 kronor. De behöver just din hjälp.
 

Leona Lewis sjunger en låt som är tillägnad till barnen i Afrika. Jag får tårarna att spruta och gåshuden stiger mer och mer.

Dagens önskeoutfit

Visst var Ashley snygg i sin lediga klädsel?!
Såå snyggt, enkelt men snyggt. Det är inte första gången denna tjejen inspirerar mig. Ashley Tisdale.

090301

Hej på er! Har varit vaken i några timmar nu men har inte alls kännt för att upptadera då mitt humör inte varit på topp, men ni vet alla har vi dåliga dagar. Men nu är jag lite gladare och tänkte därför upptadera. Har precis läst ett inlägg hos Emelie där hon skriver om bloggare för världen och hur viktigt det faktsikt är att stötta barncancerfonden och även cancerfonden. Det är verkligen hemskt med sjukdomen och hon har så rätt i det hon skriver. Det behövs verkligen skickas pengar för vem vet om det är många som sponsrar så kan vi en dag hitta ett botemedel till den hemska sjukdomen. Så nu tycker jag att ni ska sponsra lite pengar precis som hon säger. Gårkvällen var förresten jättetrevlig och jag är ledsen att jag inte upptaderade mycket igår men det blev ganska tajt med tid. Gårkvällens outfit kanske kommer upp. Ha en jättefin dag!

RSS 2.0