Jessica Andersson När kalla nätter plågar mig med minnen om hur det var


Jessica Andersson är en av våra mest framgångsrika artister.  Vad vi alla vet är att hon år 2002 ställde upp i det då helt nya programmet Fame Factory men att hon sedan inte gick till final var på grund av hennes graviditet. Och att hon ett år senare oväntat vann Melodifestivalen tillsammans med sin Fame kollega Magnus Bäcklund då de också senare slutade på en femte plats i eurovision. Därefter flöt hela deras karriär på och Jessica Andersson var en mycket populär sångerska tillsammans med sin kollega Magnus i duon Fame.

Men vad vi inte vet är att denna vackra tjej har haft en madrömslik uppväxt. Vad vi inte vet är också att artisterit inte alls är lika glamoursöt som vi kanske tror, en sak lär man sig av denna bok och det är att en stjärna är inte den allra lyckligaste och behöver inte alltid ha varit den där populära tjejen eller föräldrar som visar på alla sätt att dem älskar sina barn. Tro inte att denna boken handlar om hur bra Jessicas liv har varit och hur lycklig hon är. Läs inte denna boken om du vill kunna skratta i alla fall är det verkligen inget skratt man får när man läser denna boken. Emellan blir man helt gråtfärdig och tycker riktigt synd om henne. Om du som jag har Jessica som lite utav en idol finns risken att du kan bli fastslukad av boken. Även fast boken var nästintill hemsk så var det en mycket bra bok. Som jag verkligen tycker att alla som gillar Jessica borde läsa. Boken får SSSSS i betyg.

Look at the stars and they are shine for you

Hej! Under tiden att jag har varit borta har jag:
Tagit mitt första dopp eller snarare tredje dopp men det tog sin lilla för den enorma badkruka jag är. Läst ut en hyfsat tjock bok på en dag När kalla nätter plågar mig med minnen om hur det var där Jessica Andersson skriver om sitt otroligt tuffa liv, om ni i sommar vill läsa en bok där ni kan skratta så ska ni inte välja denna. Ett tips bara. Vad har jag mer gjort? Jag pch pappa har haft besök, vi har varit på vernisage(stavas det så?) och fler saker som jag säkert kommer på efter att jag skrivit klart detta inlägg.

Hoppas ni har det bra och att ni njuter av sommaren!


Jag ska försöka göra en bok recension på boken.


23.38

Förlåt för den urusla uppdateringen men jag har helt enkelt inte så mycket att skriva om nu och med tanke på att vi inte har något internet nu att vi får koppla upp oss via modem så är inte det hela riktigt lika kul, men jag hoppas att ni förstår. Men jag ska försöka att göra mitt bästa. Nu har jag äntligen eller tyvärr läst ut Gossip Girl för ovanlighetens skull slutade den på sätt och vis lyckligt. Men det kanske var meningen. NU vill jag läsa nummer 4. Men innan ska ja börja på boken Jessica Andersson med hjälp har skrivit om sitt liv, om jag vågar. Roligare dag har jag inte haft. Men gud jag förstår om ni vill sluta läsa min blogg. Förlåt!

R.I.P. King Of Pop

Igår satt vi alla och gjorde helt olika saker. Pappa låg och sov men plötsligt kom han ut och sa något till mamma som reagerade på ett ganska starkt sätt av det pappa sa, jag som satt med hörlurarna var ju tvungen att ta av mig dem. Då sa pappa: "Michael Jacksson är död" och det kan inte vara sant. Det är ju helt sjukt. Men det är som Madonna säger:
"His music will live on forever!"


Rest In Peace!

Minne för livet

När jag hör denna låten tänker jag på i somras (Sommaren 08), då vi var på Diggiloo. Det finns verkligen minnen av denna låten och då menar jag inte många minnen utan ett minne som lyser så starkt så strakt att det nästan är lika stort som när jag träffade såg Kevin Borg. Men på konserten så värmde Måns upp hela publiken med denna låten och han gjorde det så himla bra ska ni veta. Han fick verkligen igång publiken och det är just det som krävs för att en publik ska gå igång i alla fall för mig. Fler minnen under kvällen kom och det var Måns verision av Et maintenant och hans duett med Molly Sandén då de sjöng Come What May och ingen slår det, inte på det här sättet, detta var första gången jag blev berörd på riktigt occh efteråt var jag tagnade än tagnast och kom på att han sjunger lika bra som han är snygg och då är han fruktansvärt snygg. Han verkar ju dessutom vara en riktigt trevlig och härlig kille som vågar bjuda på enormt mycket på sig själv. I like it! Ville bara att ni skulle veta detta.

Friidrott

Hej! Jag vet kass uppdatering och jag vet att jag måste kämpa mer för mitt mål. Förlåt! Nu ska ni i alla fall få ett inlägg ifrån musikbloggen om ett tag. Idag har jag i alla fall haft en bra dag, trots att det blåst galet mycket så har det ändå varit rätt mysigt. Malin Åkerman som sommarpratare, det verkar vara en jordnära och trevlig tjej det. Därefter åkte jag och mamms in till Linköping för att först gå runt i det enorma köpcentrumet för att sedan hämta papi som kom ifrån Göteborg tror jag. By the way så köpte jag ett par lacktights och en bikiniöverdel. Om ni undrar varför jag bara köpte en bikiniöverdel så kan jag säga att jag köpte en hel bikini för ett tag sedan men överdelen var för liten. Jag måste berätta en grej som var helt sjukt haha inte då, av dessa två saker som jag köpte så var de dem allra sista i butiken och båda två var exakt i min storlek bra va? Ja jag kollar på friidrott förresten därav rubriken.

Rubrik rubrik rubrik rubrik

Hejsan, tack för era kommentarer men ni kan kommentera mer det vet jag. Kom igen! Ni ska bara veta hur glad jag blir när jag ser att jag har fått en ny kommentar. Egentligen har jag inte så mycket att berätta. Förutom att jag idag har sovit till 12, spelat kort med min mormor, kommit in i halva boken av Gossip Girl, ätit middag med mamma, mormor och farmor på en mysig resturang, spelat spel och nu druckit the. Imorgon är det Malin Åkerman som sommarpratar mm.
Klänning från Ellos
Kofta från edc
Ring från H&M
Ballerinas från stenåldern


Puss!

It´s gonna be the one yeeeahhh


Nu sitter jag och har för 2 timmar sedan sutit och kollat på Allsång På Skansen med Måååååååååns. Vilken kille det är! Om ni vill veta så har jag gjort ingenting alls idag, bara varit ute på en härlig promenad och snackat vilka som är de snyggaste hunkarna bland annat. Chace Crawford, Måns Zelmerlöw och Zac Efron är oslagbara. Bilden ovan togs på promenaden idag.

Puss

The Perfect Summer



Sommar är när man kan göra precis vad man vill, inte ha tankarna på någonting annat än att bara kunna slappa, när man känner doften av solkräm, nyklippt gräs, nytvättade kläder, när man bara kan gå runt i kjolar shorts och klänningar, man kan bada och känna att man bara kan lägga sig i solen och torka, när man kan lägga sig i solen med en tidning eller en bra bok med bra musik i öronen, när man på kvällarna sätter på sig sköna kläder och tar det lungt och hoppas på att nästa dag ska bli minst lika fin, man gör saker som man annars inte gör, (man går på en mängd av mysiga konserter),man kan äta hur mycket glass man vill, man kan gå på härliga promenader antingen kvällpromenader eller på dagen, eller det kanske absolut bästa med hela sommaren: Man kan umgås ännu mer med familj och vänner, det är från sommrarna man har som mest minnen ifrån.

Så ska en sommar tillbringas. Eller vad tycker ni?

Sommar på riktigt

Hej! Just nu sitter jag och gör ingenting alls egentligen eller ja försöker få en bra ställning i stolen då jag har så förbaskat ont i den. Idag ska jag bara ta det lungt. Gårdagen var by the way jättetrevlig. Jag ska försöka fixa så att ni ska få mängder av bilder, de kommande dagarna. Bara så att ni vet. Nej nu ska inte jag tråka ut er genom att bara skriva en massa ointressant.

Ha en underbar dag! Jag hoppas att solen skiner hos er alla,

090618

Hello! Oj vilken jobbig dag eller jobbig kanske jag inte ska säga. Men vilken otroligt konstig dag kanske är det rätta ordet, jag vaknade och kände att jag var tvungen att gå upp. Jag var helt säker på att klockan var typ 10 men nej, klockan var så mycket som 13.40, goood just då fick jag världens chock. Så hela min dag i pricip spenderats framför sims. Snart får vi gäster. Jag tänkte påbörja ett inlägg till er nu.

Flickvänner från förr


Colin Mead är en världsberömd modefotograf. På sitt jobb är han mycket proffsig och framgångsrik. Alla tjejer dras till honom och han dras till dem. Colin kan få vilken tjej på fall. Men när han sedan blir medbjuden på sin lillebrors bröllop händer en mängd av grejer som han inte ens kunde fantisera om. Samtidigt som han också upptäcker en massa grejer som han annars inte skulle ha upptäckt.

Filmen var väldigt overklig men extremt bra gjord. Det var bra skådisar och egentligen en ganska rolig story. Men det hela blev lite för mycket. Det blev liksom lite småtöntigt. Så om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att filmen inte var särskilt bra. Men det var grym koregrafi och bra skådisar och det kan få filmen att ändå få bättre betyg.
I Rollerna: Mattew McMcounagey och Jennifer Garner

090617


Inte helt seriös kanske, för det andra ser jag 3 år yngre ut.
Foto: Maria

Hej på er! Jag har varit urusel och inte uppdaterat idag öven om jag faktiskt hade kunnat, men ibland har man helt enkelt inte lust. Egentligen skulle jag ha varit barnvakt men så blev det icke. Istället satt jag och syster framför sims i några timmar. Därefter mötte jag upp mamma, då vi fikade, bestämde oss för att gå på bi, gick till H&M där jag hittade fynd(läs:kamera kom fram kom fram, eller vad är du för det första?), åt middag på East, gick på bio Flickvänner från förr som ni ska få en resesion på later eftersom ni så snällt ber om att få mer sådant. Det var i pricip min dag det. Jag ska försöka leta efter den där förbaskade kameran som måste ha något emot mig. Nej jag tror inte att kameran lever även om det kanske låter så.;)

Rändajad


Vandraren

Agnes Carlsson


Alla vet vi vem Agnes Carlsson är som fick hela Sverige att storböla då hon trots köttelfeber sjöng sig ända till en seger i idol 2005. Då var Agnes endast 17 bast idag är hon 21 och är Agnes med hela svenska folket. Ett tag efter sin seger var tjejen superhet därefter tog det stopp för henne. Men när vi vi som minst anade det och då vi började tro att Agnes var bortglömd tog hon oss med storm igen och släppte singeln On And On. Det var inget tal om saken Agnes var tillbaka och inte bara lite hon var hetare än någonsin. Hennes karriär flöt på och efter hennes stora comeback släppte hon singeln Realese Me som fick alla Agnes fan och även andra människor i det avlånga landet att tappa hakan då hon verkligen fick fram sin röst. Det märktes att är det något denna tjejen gjort under de sabbats år hon tog så har hon sjungit. Nu säger jag inte att hon sjöng dåligt förut för då hade hon ju inte ens kommit final i idol. Men hennes röst hade mognat och Agnes öppnade sig i intervjuer och ja man kunde gått och väl säga att Agnes är en av våra hetaste artister just nu. Inte helt oväntat fick vi se henne i schlagern med låten Love Love Love som passade Agnes som en smäck och slutade på en sjunde plats i finalen. Nu spelas låten mycket flitigt på radio och inte mindre än att hennes stora hit Relase Me ligger trea på Englandslistan och då ska ni veta att det är riktigt svårt att komma upp dit. Så vi ska vara stolta över våran Agnes.

Förutom att tjejen sjunger riktigt bra och har en så kallad pipa. Så har för det första en grym stil, ni som missat hennes stil har verkligen missat något. Sedan är hon ju sjukt snygg, jag har sett henne 2 gånger på stan och hon är lika snygg som hon ser ut att vara i tv. En annan grej är att denna tjej inte verkar vara en tjej, som bara går runt och tro att hon är bäst i världen och kan räknas som en sådan där diva. Utan tvärtom, hon verkar vara en oerhört smart och klok tjej som fortfarande står kvar med båda fötterna stadigt på jorden. Men att hon samtidigt vet vad hon vill och har attityd men inte alls för mycket. Lite sådär lagom mycket. Jag tror också att oavsett om denna tjejen erövrar världen så kommer hon alltid att stå kvar där hon är och alltid vara samma Agnes Carlsson.

090616

Hello! Idag blir det inget tittande framför youtube kan jag lova. Snart ska jag och pappa nämligen ut och träffa syster för att äta en smarrig lunch. Efter det vet jag inte vad som händer, är sugen på att gå på bio eller ngt men självklart skiner solen. Så då kanske man ska ta en fika i solen med någon eller vad säger ni? Ni ska i alla fall få ett till inlägg ifrån musikbloggen, men ´medan kan berätta för mig vad är ni intresserade av. En skivrecension? Något om schalgern? Något annat? Annars hittar jag på något. Ha nu en kanonfin dag!

Powerwalking


Om det bara kunde bli sommar!
Hellooo! My god vilken dag, jag sitter som en datanörd och nördar framför youtube i tusentals timmar och det känns som att hel dagen bara runnit iväg. Pappa kommer hem och vi äter en mycket god middag, mitt under middagen ringer min telefon och vem skulle ringa till mig tänker jag. Ingen brukar ringa till min mobil, om folk vill prata med mig skickar de sms eller tar kontakt på annat sätt. Men telefonen ringer och det är Magdalena som ringer. Hon undrade om jag ville ta en promenad plus fika med mig. Vilket verkligen var superkul, det behövde jag verkligen då jag kände mig helt utmattad av dagens date med youtube, vi gick runt i typ hela stan. Efter ett tag gick vi även runt i typ halva stan för att leta efter ett mysigt café. Men alla var stängda och då menar jag verkligen alla. Espresso House stängde typ mitt framför ögonen på oss ja nästan i alla fall, det slutade med att vi hamnade på Kungstornet på Kungsgatan. Men det är precis som vi sa: Det är sällskapet som räknas. Tack Magdalena för att du ringde det gjorde mig verkligen glad!

Nu får ni sova gott.

Godnatt!

What goes around comes around

Oj vad den här dagen har runnit iväg. Det är farligt det där youtube, man kan verkligen sitta i flera hundratals timmar och bara kolla på en massa klipp. Tur att mamma kom hem om hon inte hade gjort vet jag knappt om jag hade varit på benen idag. Men sådana här dagar behöver vi väll alla? Men det här är sista dagen på det här lovet jag tillåter mig själv att sitta så här. Här får ni några låtar från den kanske bästa producenten och en av de bästa sångarna i världen observera att de två sista är live dessutom från hans konsert 2007 vilket är den bästa konserten jag någonsin varit på och den är svårslagen och då ska ni veta att jag varit på ganska många konserter.
 
 


Chanser i Moskva

När en artist är med i melodifestivalen så är det inte bara låten som påverkar utan även artisterns sånginsats sjunger du dåligt så minskar chansen. Minns ni 2003 när stackars england var segertippade och när sångerskan kom in så tappade hon kontrollen helt, prickade inte en ända ton och de kom sist med 0 poäng trots segertippning stackarna! Så min överraskning till er är att jag tänkte fundera och analysera lite av vad våra finalister skulle prestera i ESC. Deras chanser låtmässigt, hur de skulle klara att sjunga, och kanske något tillägg. Here we go!

Måns Zelmerlöw-Hope & Glory
Våran älskade Måns. Finns det egentligen något som denna kille inte kan göra? För att lyckas tror jag att man måste kunna charma alla typer av människor dvs. unga som gamla, kvinnor som män, you name it! Om Måns skulle sjunga en ton falskt i Moskva så skulle helt seriöst min haka lossna bokstavligt talat ja. Måns sjunger som en gud och är ruttinerad som gatan. Det finns ingen tvivel om att han skulle charma sönder hela Europa med sitt fantastiska ýttre, charm, sång och ja låt.
Sång: SSSSS
Låt: SSSS
Charm: SSSSS
Summa: 14/15

Caroline Af Ugglas-Snälla Snälla
Jag är ledsen över mina ord, men det här är väl ändå väldigt mycket typsikt svenskt? Men inte vet jag vad Europa kan överraska med. Men nej det här hade inte funkat är jag helt säker på.
Sång: SSS
Låt: SS
Charm: SSS
Summa: 7/15


Agnes-Love love love
Med sin enorma pipa och erfarenhet är chansen för falsksång ganska liten. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka låtmässigt jag älskar låten och tycker att det är en riktigt bra låt men jag vet inte riktigt hur det skulle gå. Discodängor brukar inte gå hem i ESC. Men denna låt är lite balkan inspirerad och påminner en aning om Rumäniens bidrag. Det känns lite samma tanke bakom låten på något sätt. Nej detta kanske skulle funka. Nu är hon ju dessutom stor i England och inom kort lovar jag att hon kommer vara stor i Europa.
Sång: SSSSS
Låt: SSSS

Charm: SSSSS
14/15


HEAT-1000 Miles
Låten är faktsikt riktigt bra och då är jag inte alls ett fan av hårdrock. Sångaren sjunger riktigt bra men jag tror att det krävs erfarenhet och mycket vad ska man säga erfarnehet och HEAT är ett nytt band som vad jag vet inte har stått så mycket på scenen och uppträtt inför många människor. Tidigare, men han skulle möjligtvis kunna klara det här med tanke på att faktsikt sjunger riktigt riktigt bra.
Sång: SSSS
Låt: SSSS
Charm: SS
10/15

Emilia-You´re my world
Låten sitter och skulle möjligtvis klara balkan. Men Emilia sjunger inte tillräckligt bra vilket är väldigt trist. Nej tyvärr men detta skulle inte funka jag är ledsen.
Sång: SS
Låt: SSSS
Charm:SSSS
7/15


Alcazar-Stay The Night
Det här är jag däremot helt säker på att det är alldeles för svenskt/nordiskt för att det skulle kunna funka. Möjligtvis  skulle de kunna charma och sjunga bra.
Sång: SSSS
Låt: SS
Charm:SSSS
10/15


Sarah DF-Moving On
Låten är ju en riktig schlager, påminner om Serbiens vinnarlåt från 2007 och fick dessutom 12 poäng från int.juryn och det bådar väl gott eller? Men skulle Sarah klara sina nerver är denna 27 åriga tjej tillräckligt ruttinerad det kanske hon är. Jag är inget SDF fan så jag vet inte.
Sång: SSSS
Låt: SSSSS
Charm:SSS
12/15


EMD-Baby Goodbye
Här snackar vi ju nästan hela paketet inklusive förspårng. Det är samma sak som jag sa om Måns, chansen att grabbarna skulle sjunga falskt skulle, vara lika konstigt som att en apa skulle gå på kungsgatan. Försprång  att Danny är megasuperstar i balkan, norden och baltikum vem vann i fjol ju nämligen världskände Dima Bilan. Popularitet spelar roll. Erik och Mattias gör ju inte detta sämre på något sätt eller?
Sång: SSSSS
Låt:SSSSS
Charm: SSSSS
15/15


Sofia-Alla
Låten är ju balkan inspirerad så att det sjunger om det. Men Sofia har inte tonsäkerheten och hon saknar erfarenheten. Tyvärr!
Sång: SS
Låt: SSSSS
Charm:SS
9/15


Molly Sandén-Så Vill Stjänorna
Vi svenskar sitter helt tagna och storbölar. Chansen är att folk då sitter och storbölar med denna enorma talng. Hur i hela fridens dar kan man vara 16 år och sjunga så här bra(var bara tvungen att skrivs det). Molly skulle få hela Europa att tappa hakan under dessa 3 minuter. Men skulle hon starta mellan två fartiga låtar skulle det vara ganska kört. Men nej detta skulle funka. Se bara hur bra det gick för Island som jag tror vann en hel del på deras obeskrivligt duktiga sångerska och England då låten faktiskt påminnde om "Så Vill Stjärnorna" och jag tror att denna låten hade blivit grym på engelska
Sång: SSSSS
Låt: SSSS
Charm:SSSSS
14/15



Vinna skulle: EMD eller Måns göra
Top 10: Molly, Agnes, HEAT, Sarah DF


Youtube

Nej jag orkar inte byta, det ska inte behövas något extra för att lyckas jag ska fixa det ändå, visst så jag exakt såhär förra gången? Jag trodde väl det haha. I alla fall har jag suttit och kollat på tusentals youtube klipp medan tiden har runnit iväg som en jag vet inte vad. Jag hade tänkt att lägga in lite inlägg ifrån min musikblogg här, men bara så att ni vet så kommer det att var mycket schlager men jag ska försöka att inte lägga in för mycket av det.

090615

Hej! Hörrni, jag funderar verkligen på att försöka på devote en gång till, för om man vill ha fler läsare så fungerar inte blogg.se alls för mig. Jag vet att vissa av er tyckte att bloggen blev sämre då, men jag ska göra allt för att den inte ska bli det jag lovar. Eller jag ska i alla fall försöka. jag kör ännu en testvecka där så får vi se om jag känner mig mer hemma där den här gången. Vi ses där.

090613

iHola! Just nu befinner jag mig på mitt landställe och sitter och lyssnar på P3 Star där Salem Al Fakir är gäst. Nu i helgen ska jag bara ta det lungt lungt lungt, jag vet inte heller hur bra uppdateringen blir. Men vi hörs på måndag, då jag är hemma och har planerat lite grejer att göra. Ha en kanon helg! Och hoppas ni hittar på något kul trots det urtrista vädret.

Kramar

Bloggtips

Ni som säger att Sverige inte har talanger när det gäller sång, har fel fel fel för det finns så himla många se bara på systrarna Sandén. Men det finns en annan tjej med en mycket speciell men underbar röst en tjej som kan gå hur långt som helst, bara hon kämpar. Hon har redan fått en stor blogg. Jag lovar er att inom en kort framtid kommer denna tjej vara en stor sångerska. Förutom att hon sjunger som en gudinna så har hon en grym stil, så om ni någon gång har tråkigt så tycker jag att ni ska kika in på hennes blogg för att både inspireras och både lyssna på hennes fantastiska röst.


Olivia Palermo




oliviapalermo_shoes.jpg image by socialitegazette





Olivia Palermo 2009 års stilikon? Enligt mig är hon utan tvekan det oavsett vad alla andra säger.

Summer summer summer

Andra dagen på lovet, men det känns som att hela sommarlovet har gått. Haha, men tack gode gud så är det bara andra dagen. Jag har absolut inga planer inför sommar förutom att bästa vän kommer hit till Sverige och sedan flyttar hem åhh vad jag är glad, jag som saknat henne så himla mycket och att träffa henne en gång om året har varit på tok för lite. Men äntligen ska hon flytta hem. Men annars har jag inga planer alls, förutom att kanske vara med en annan vän vid namn Lovisa. Men vi får bara hoppas att vi är där samtidigt. Möjligtvis ännu fler vänner men det återstår också att se, oj vad det verkar som att jag är populär nu, men det kan man väl ändå inte säga att jag är. Även om mobbad är helt fel ord. Nu ska jag hålla tyst angående det där om jag känner mig själv rätt så, kan jag hålla på att förklara i evigheter och för varje ord så kan mer och mer misstolkas. Så vi slutar där eller vad säger ni? Någon som vet om Mando Diao har någon mer konsert under sommaren, skulle vara så himla kul att se dem. Men ni som åker iväg och kanske inte kikar in här under sommaren, ha en kanon sommar lova mig det!

Puss på er.

Love love love

Hello! Hoppas ni mår bra, jag har blivit världens sämsta bloggare på senare tid förlåt för det! Men nu mina vänner ska ni få se på bloggning kan jag lova. Jag är himla sugen på att göra något men ingen kan snyft snyft. Fast jag får skylla mig själv som är ute i sista minuten haha. Nu ska jag banne mig försöka få tag på någon.

Förlåt men just nu är jag en blandning av trött och uttråkad därav ett urtråkigt inlägg, men jag ville bara berätta att jag lever. Ska försöka att blogga lite senare då jag förhoppningsvis har fått upp lite mer grejer i huvudet.

See you later alligator!

090610


SOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOVVVVVVVVVVVVVVV!

Baring

För det första ursäkta förra inlägget var bara tvungen att skriva av mig en aning.

1. Hur gammal är du om fem år? 19
2. Vem var den sista du träffade? Mamma
3. Hur lång är du? 165-168
4. Vilken var den senaste film du sett? oj, gud det var länge sedan, minns ej
5. Vem ringde du senast? anja
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Då gör jag det" till Anja
7. Vad är dagens planer? inget speciellt
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? varken eller
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta + sambos
10. När såg du senast din mamma? nyss
11. Vilken ögonfärg har du? blå, grön, brun, yes jag har 3 ögon;) haha nej då
12. När vaknade du idag? 0630
13. Har du någon gång hittat en katt? ja
14. Vilken är din favoritplats? new york
15. Vilken plats föredrar du minst? vet inte....
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? jaa du
17. Vad skrämde dig som barn? minns ej
18. Vem fick dig att skratta senast? anja,
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja, antagligen
20. Har du stationär eller bärbar dator? en bärbar,
21. Sover du med eller utan kläder på dig? med en jävla massa kläder
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? har aldrig varit full så nej
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Ja det är jag med dem jag känner, menn annars är jag väldigt blyg
27. Vilken är din favoritglass? ben and jerrys
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? köpa allt jag ville ha,
29. Tycker du om kinamat? Helt ok!
30. Tycker du om kaffe? chai latte
31. Vad dricker du till frukost? thee
32. Sover du på någon särskild sida? jag vet inte hur många gånger jag vänder och vrider mig på nätterna
33. Kan du spela poker? Nix
34. Tycker du om att mysa? jadå
35. Är du en beroendemänniska? nej eller jo ibland
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja,
37. Vill du ha barn? Ja!
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja,
39. Har du någonsin åkt ambulans? ja fast det var inte jag som råkat illa ut
40. Föredrar du havet eller en pool? Haha vilken passande fråga den diskuterade jag och några tjejer idag och jag föredrar utan tvekan havet! Man vet aldrig vilka som badar i en pool, fy fan
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder
42. Äger du dyra smycken? öhh, jag vet inte
43. Har du någon gång testat narkotika? Absolut inte
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? tuggummi
45. Vem är den roligaste människan du känner? anja tror jag, fast jag känner så himla sköna människor men om jatg måste säga 1.
46. Välj ett ärr på din kropp? på min läpp då jag ramlat framlänges på en lös spik i en trappa
47. Vad har du för ringsignal? Lost!-Coldplay
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? ja
49. Flirtar du mycket? Nej, jag är blyg när det gäller sånt :)
50. Vart togs din profilbild för din blogg? där jag bodde förut
51. Kan du byta olja på bilen? Haha, nej
52. Har du fått fortkörningsböter? hahaha, ofta man ens har en bil när man är 14
53. Vilken var den senaste bok du läste? gossip girl
54. Läser du dagstidningen? det händer väl
55. Prenumererar du på någon veckotidning? jo
56. Dansar du i bilen? inte vad jag vet;)
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? the Voice
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? min namnteckning till ett collage till min lärare som kommer vara mamma ledig nästa termin.
59. När var du i kyrkan senast? några helger sedan
60. Vilka personer utmanar du? de som vill

I´m good i´m gone

Hej, oj oj oj, vilken dag! Idag är det verkligen en sådan där dag där allting blir fel och då menar jag verkligen allt. Imorgon är det skolavslutning, men SJÄLVKLART så MÅSTE jag göra något som är så tråkigt att jag dör, nämligen matte. SKITKUL VERKLIGEN. Hellre att jag går i skolan än att jag måste göra det under ett lov, jag trodde att sommarlov innebar, ingen skola, inga läsxor utan bara slapp, men så fel man kan ha. Så nej inget riktigt sommarlov för min del nej. Men så är det med det och de kan inte hjälpas, nej det kan det faktiskt inte. Så jag är inte glad att vi får "sommarlov" imorgon, nej det är jag inte.

Hejdå!

090609

Godmorgon! Jag har inte bloggat på länge och jag har inte riktigt haft tid flr det eller jo kanske det men sims är beroendeframkallande. Imorgon har jag skolavslutning och därefter så ska ni få bloggning kan jag lova. Var inte oroliga, det finns så himla mycket att skriva om. Idag när jag kommer hem får ni ltie av det.

Ha en underbar dag!

Nationaldag


Hellooo guys! Bruce Springsteen konserten igår var bra, lite annorlunda jämfört med konserter jag annars brukar gå på, men det kan vara kul det med. Det var i alla fall bra=). Idag blir det 22 års firande av min kusin. Grattis till dig! Nu ska jag klä på mig. Ha en great dag! PUSS!

Friday i´m in love




Foto:Papi
Det är freeeeeeeeeeeeeeeedag gott folk! och snart ska jag på konsert. Ha en kanon fredag!

This is my life

Vet nu hur otroligt kul det är att hitta sin gamla ipod där man har en massa gamla låtar, som man en gång älskade men att man inte har kunnat lyssna på dem på evigheter? Det är nog något av det bästa som finns. Har inte haft tid för bloggning idag, har varit upptagen med massa annat, jag är ägare av sims 3 jag är överlycklig, dock hajar jag kanppt något än, men det löser sig. Sedan tycker jag att det är lite overkligt att bilarna åker igenom varandra, fast det kan ju vara fel på min dator också. Imorgon väntar en friluftsdag och en mycket trevlig fredagskväll. Hoppas ni  har haft en underbar dag.

Puuusss

090603

Rent ut sagt det här är inte min dag! Tackvare tunnelbanan imorse och att jag brände mig på teet och det var så varmt att koppen ramlade i golvet, jag kunde inte hantera det. Nej inte min dag bara, men alla måste få ha dåliga dagar. Nu ska jag plugga. Men jag orkar inte, men jag måste. 1,5 skoldagar kvar!


090502

Hello, hoppas ni mår bra. Just nu sitter jag och gör allt möjligt. Jag kan inte fatta att det bara år 1,5 skoldagar kvar, vart tog sjuan vägen liksom? Idag har jag "praoat" på Expressen tillsammans med Marie och Siri då vi fick träffa en massa trevliga människor vilket då var reportrar och redaktörer och allt vad det nu var. Tack pappa för att vi fick komma! Nu hade jag tänkt att planera ett inlägg till er. Hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag har haft trots det urtrista vädret, kan inte någon av er trolla? Det skulle vara en lycka för vem som helst eller håller ni inte med?

Puss, jag ska bli bättre på att blogga promise men jag har inte riktigt kommit igång än, med bloggen alltså men nu är jag full av inspiration så från och med i imorgon så kör vi.

Skivrecension: Molly Sandén- Samma Himmel


Ingen har väl missat den lilla 16 åringen med den enorma rösten? Nu har Sveriges alldeles egna stolthet släppt sin första skiva. Inte nog med att hon är en av våra yngsta stjärnor så ör hon också än av våra mest tonsäkra. På skivan finns hennes egna cover av Hallelujah och är det inte bra så sig mig, jag tror banne mig att det är något speciellt med Molly hon får än att gråta om man bara pratar om henne eller i alla fall får en att få gåshud och att gåshuden stiger när man hör Hallelujah och Gabriellas Sång. Man blir för varje låt mer och mer imponerad. Molly blandar ballader och pop förutom låten Mitt liv är mitt som är en rocklåt och handlar om och det finns inget mer att säga än att det är sjukt bra. Den som inte säger att Molly sjunger bra är konstig för den här tjejen har talang så att sjunger om det på långa vägar.


090601

Hej! Shit vad skönt det är att det är 1 juni, jag och min vän Ninnie räknade idag ut att det bara är en och en halv vanliga skoldagar kvar, då vi har jobbskuggning, mentorsdag och friluftsdag på schemat. Så himla skönt, synd bara att det inte ska vara så här fint väder som det var idag, men det är inte hela världen. Nu måste jag plugga även om jag inte fattar det minsta.


Bye


RSS 2.0