Devote nästa

Hejsan! Nu mina vänner flyttar bloggen til devote, vi ses där. Jag kanske kommer tillbaka hit om jag inte trivs eller någon annan gång men jag kommer inte att radera denna. See you.

This love is feel for you

Förlåt för dålig uppdatering. Jag har haft varken tid eller lust till att blogga, det är nämligen så här att skolan skolan, tar mycket at mitt liv men sedan så håller jag på att flytta eller håller på och håller på vi ska snart flytta. Det var väl det. Men i helgen händer det grejer. Jag har bestämt mig nu. Vad det är får ni se då.

Vi ses imorgon. nu blir det duschen

090427

Hej alla! Har ni haft en bra dag? Det har jag. Visst blir man glad när vädret är så himla underbart? Jag är verkligen på världens bästa humör den här tiden på året. Men om man måste ägna tid åt plugg så kanske det inte är det roligast men nu har vi en galet roligt läxa i svenska där vi ska skriva en berättelse och det är faktiskt bland det roligaste jag vet. Jag bloggar mer snart jag ville bara berätta att jag är hemma nu.


Puss


4 saker som ökar självkänslan


Ditt leende
gör mycket skillnad. Om du går runt och jämt ser arg/sur ut så tror folk att du är det också, om du istället ler. Att le är inte ett dugg svårt. Om du ler mot en person så är det 99% chans att du får ett leende tillbaka. Om du ofta ler så kanske det tillslut är den personen som ler till dig innan dig. Man vinner så himla mycket i mängden på att vara glad.

Se livet positivt. Om du jämt går runt och klagar på saker eller om du tänker på alla negativa saker hela tiden, så kommer livet bli tråkigare och tråkigare,  u mer positivt du tänker desto gladare blir du så är det. Precis samma sak som att le du vinner så mycket på det i mängden. Säg inte rakt ut jag hatar skolan, skolan suger, alla är dumma, jag hatar blablabla, om du håller det inom dig så kommer du att må mycket bättre. Folk kommer att betrakta dig som en glad och positiv människa men för att de också ska kunna uppfatta dig som en glad människa så går det inte att du går runt och surar över provet som gick sämre än väntat, tänk istället på något roligt och tänk bort. "Tänk att alla kan inte vara alla gånger, jag gör bättre ifrån mig nästa gång". Försök även att se det som du tycker om hos dig själv. Tycker du att din näsa är ful titta inte på den då. Titta istället på dina snygga ben som du är skitnöjd över.

Ge komplimanger. Om du tycker att Stina har en skitsnygg tröja på sig säg det då! Ju mer komplimanger du ger desto fler får du tillbaka. Var ärlig du kanske inte ska säga till X att hon har en ful tröja på sig men om du tycker om Stinas tröja säg det då. Jag tror inte att det inte finns en människa som inte blir glad om man får höra att man är snygg.

Våga vara dig själv. Våga stå för den du är. Sätt på dig kläder som just du tycker är snygga. Det gör detsamma om du får konstiga blickar. Huvudsaken är inte vad X, Y och Z tycker utan vad just du tycker. Om du älskar din tröja så ska du självklart ha på dig den. Våga till 100%. Du kommer bara vinna på det själv. Sedan är det viktigt att du står för den du är. Var alltid dig själv i alla situationer vet du? Om du inte är dig själv så kommer du bara förlora så extremt mycket på det själv. För vad ska du säga när Lisa frågar om den där systern som du egentligen inte har? Så var dig själv!

Summerlove


En riktig sommar låt!

090426


Godmorgon godförmiddag(!). Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Idag så händer väl inget speciellt, jag måste sprina ut på stan och köpa lite grejer, men jag vet inte om jag hinner det. Eller hinner och hinner jag vet inte om jag kan det rättare sagt, här i huset är det packning som sker för fulla muggar och jag måste plugga lite jobbig matte bläää. Matte är varken mitt bästa ämne eller min starka sida. Usch nej. Trist att plugga en fin söndag som denna, men så är det. Ni blir sämre och sämre på att kommentera people. Jag vill inte att ni ska känna er tvingade men jag blir så fruktansvärt glad över era kommentarer. ÅHHH jag vill verkligen göra något idag.


Intervju med Febb


Hur kom du på att du ville blogga?
- Jag vet inte.. jag följde strömmen helt enkelt!
Hur är det att driva en hyfsat populär blogg?
- Det är jättejätteroligt för man får så mycket respons för det man gör varje dag och så älskar jag att blogga, vare sig jag har 40 eller 400 läsare. Det är verkligen roligt att kunna dela med sig så mkt!
Om du skulle beskriva din blogg med tre ord vad skulle det vara?
- Egen,outfits och glad!
 Berätta lite kort om dig själv, 
Dvärg på 164,hehe ehum 15 år, fyler 16 i februari. Och ja.. jag lever för gurka, salt,bubbelvatten och citron! Och alla vänner och familj såklart.. heh.
 


Summerlove


Tröja/Tunika-Lindex(Köpt på stenåldern)
Shorts-Bikbok
Kofta-BikBok (Också köpt på stenåldern)
Skor-Wedins

Nu är jag hemma efter att ha sållt bullar i 2 timnmar det gick väl inte sådär jättebra kan man säga.

Summerfeelings

Heeeej! Nu är jag hemma efter en lång och härlig promenad i det otroligt härliga vår (Sommar!) vädret. Hur hräligt som helst. Förutom att vi inte precis var ensamma utan att typ mer än halva Stockholm också var ute. (Bland annat Elin Kling). Härligt var det i alla fall. Nu sitter jag och äter lite smarrig Ben And Jerry´s caramel chew chew. Helt okej. Snart kommer det upp något trevligt. Vad tror ni det kan vara?

090425

Hej! Om jag tänker efter så har jag hunnit med en hel del sedan jag vaknade i morse eller ja det kan man väl ändå säga. Internet har inte funkat och jag har gjort lite saker som har underhållt mig. Men nu över till dagen. Om ett tag så åker jag och pappa in till stan för att ha det mysigt. Därefter så ska jag och två killar i min klass stå i centrum och sälja lite godsaker. Det blir säkert kul. Jag inviger även mina nya shorts idag som jag lovar att ni kommer att få se när jag ´kommer hem. Nu får ni se till átt världens bästa lördag i detta underbara väder.

Puss på er!

Justin Timberlake

Har jag sagt att är ett megafan av Justin Timberlake? I julklapp för några år sedan så fick jag en livedvd med just den konserten som jag var på den 19 Juni 2007. Så jävla bra! Han kan ju inte bara sjunga, han kan skriva låtar. Fasen vad bra han är. Dessutom verkar han ju verkligen ha båda fötterna på jorden också. Nu vet ni att jag är ett riktigt Justin fan. Det är vad jag ska tillbringa min ensamma kväll åt.

Hoppas ni får en bra kväll!

Musicmusicmusic

Ni som känner mig och ni som har följt bloggen ett tag, vet säkert om att jag har en otrolig passion för musik och att det är det som jag verkligen tycker är roligare än roligast. Jag har ju några gånger tipsat om musik som faller mig in. Här och Här. Så varför inte fråga er. Vad gillar ni för musik? Vem är eran favoritartist? Favoritlåt? osv. osv.

Tell me jag är otroligt nyfiken!


My Life Would Suck Without You


Kelly Clarkson så himla bra. Visste ni förresten att hon fyller år idag. Grattis till henne=)

Before he cheats

Hej! Nu är jag hemma, dagen har varit bra men mitt humör är inte riktigt på topp vilket beror på min oerhört jobbiga morgon. Men nu är jag hemma och skulle gärna behövs göra något kul med någon rolig människa, frågan är bara vem. Kan hända att jag hittar på något kul med mig själv, nej nej jag är inte mobbad även om det kanske låter så nu. Vädret gör mig hur lycklig som helst. Och vet ni vad som mer gör mig lycklig? Det är freeeeedag! Veckorna bara rullar iväg och innan jag ens vet ordet av det så är det dags för flytten. Nu ska jag hjälpa mamma att packa. Sedan blir det glaaaaaaaaaaaaasssss.

Hugs

090424


Gooooooodmoring sunshines!

Mitt rum

Har en uppgift i skolan att skriva om mitt rum. Eftersom att jag ändå inte har så mycket att skriva så tänkte jag dela med mig av den här. Här är den:

När jag kommer in rummet möts jag av en varm solstråle som lyser rakt in i mina ögon. Rakt framför mig finns också en säng, på sängen finns en massa kuddar liggandes på ett guldigt överkast. Där bredvid sängen, finns ett nattduksbord med en lampa och grejer på.  Om jag sedan vänder mig om möts jag av en brunmönstrad fondvägg. På samma sida som fondväggen står en stor garderob. På andra sidan är väggen vit.  På den vita väggen sitter en stor spegel. Där finns även en gigantisk affisch på Coldplay, mitt framför min säng. Gardinerna är svarta, i fönstret står en blomma. Då jag kollar ut genom fönstret  ser jag en vacker gård. Ja det är egentligen allt som skulle få plats i mitt pyttelilla rum.



By the way tack för fina kommentarer angående önskeoutfiten, ni uppskattar alltså sånt? Om ni har något som ni gärna vill ha mer av så säg till bara sådär, det ska inte behövas enstaka inlägg till det.


090423

Hej! Har inte så mycket att skriva så istället antar jag en utmaning. Jag blev utmanad av Ebba.

Skriv 8 fakta/vanor om dig själv. Utmana sedan 8 andra personer. 

- Jag och min syster gör en tidning som endast min familj läser.
- Jag blir väldigt lätt rastlös...
- ... och är väldigt temperamentsfull och har ett väldigt hett temperament
- Musik är mitt liv.
- Jag drömmer om att bli en journalist
- Hela min familj är musikalisk
- Jag är perfektionist
- Jag skulle gärna vara sådär 175, men nu är jag 1,68

Summer

Sitter och lyssnar på Carrie Underwoods Wasted på högsta volym. Som ni kanske ser så har jag ändrat lite här i bloggen, ny header och ny profilbild. Nu kanske jag låter helt korkad men hur får man en presentation under bilden? På tal om ingenting vart har vädret tagit vägen? Det var ju så himla härligt väder för bara en vecka sedan. Kom tillbaka jag som konstant fick lust att köpa en massa vår/sommar kläder för att jag inte hade några, när är det ju snart tvärtom känns det som i alla fall. Haha.

Tack på förhand!

I just want to closed


H&M, Asos, Cocoo

090422


Hej på er! Kom hem för några timmar sedan men ända fram tills nu har jag spenderat tid för plugg. Dagen har annars varit kort men rätt okej.

Vi ses snart jag håller på att förberda ett inlägg.

Lucky


Seriös? Of Course!;)
Hej! Oj vad min dag har varit upp och ner. Jag valde att istället försöka prioritera lite saker som kändes viktigare för tillfället. Därav orsaken till dålig uppdatering. Den började väl okej, men sedan fick jag en riktigt överraskning om att jag tydligen ska göra om en del på ett prov och ni ska veta hur otroligt chockad jag blev, arg blev jag också på mig själv. Men sån tru var så var det ingen fara efteråt. Jag överlevde och efter att skolan hade slutat så gick jag och Ninnie till kulturen för att repa till konserten som var senare på kvällen. Det gick väl okej, därefter gick jag hem eller halvägs då mamma kom och hämta mig efter ett tag. Sedan satt jag och pluggade en aning, därefter så åkte vi tillbaka till skolan för profilkonserten. Men gud vad trött man blir i benen av att stå. När vi kom hem så gick jag och mamma en promenad och nu är jag färdigduschad. Vet ni by the way vad jag har märkt att jag har fått en turing. Yes jag tror på allt det där faktiskt. Haha;). Men det gör jag faktiskt.

Godnatt!



090421

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag gjort, förutom att jag har vaknat upp på världens sämsta humör. Jag tänkte ta och njuta av en pluggfri dag vilket jag iof har men att jag sedan måste göra lite grejer... suck. Annars så är dagen ganska så okej. Men nu måste jag röra på mig.

Ha en jättefin dag!

22.23

Usch, vilken usel bloggare jag har blivit, inte så konstigt att ni inte stannar. Ni får ursäkta mig. Jag ska försöka förbättra mig jag lovar. Eftersom att jag inte har så mycket att skriva om och så nu, så lämnar jag över ordet till er. Vad vill ni se mer av? Vad är bra?

Kom hem för en liten stund sedan efter att ha varit på bio med mina kära far. Premiären av The Reader ni vet den där filmen som Kate Winslet fick en oscar för. Den var ganska annorlunda men samtidigt väldigt sorglig, dock lite svår att förstå. Men efter pappas klockrena förklaring så förstår jag nu. Men den var okej.

090420

Hej på er! Måste ta och skriva ett inlägg lite fort här, då jag verkligen måste sätta igång att plugga nu, ikväll blir det bio. The Reader. Vet inte om vi ses senare.


Puss

Intervju med Louise (Louisestyle.devote.se)


Märks det tydligt att du har ett stort antal läsare?

Tydligt och tydligt vet jag inte riktigt. Det har hänt någon gång att kompisars kompisar (som jag inte känner alltså) har påpekat att dom läser min blogg och vissa stirrar väldigt mycket utan att säga något. Så vissa blir nog lite till sig tror jag allt!

Hur kom du på att du ville blogga?  

Jag började blogga den 7 juni på devote (om jag minns rätt) förra året och jag hade bloggat innan. Men inte om mode! Eftersom att mode alltid intresserat mig kändes det bra att starta en modeblogg. Ville pröva på något nytt!
 Har du något tips om man vill bli en bra bloggerska?

Va dig själv & skriv om det du vill skriva om! Försök hitta din egen stil och kör bara ditt eget race.

Vad ska du satsa på i vår? I klädväg alltså.

Jag ska satsa på min nyinköpta mc-jacka från H&M (som tyvärr halva Sverige redan äger). Den är så fin! Och min korta, tajta jeansjacka som jag köpte på Lindex förra sommaren. Annars tänker jag köra på mina gladiatorsandaler, klackar, slitna jeansshorts, stora tischor, wayfarers & en massa blommigt!

Vad är attityd inom mode enligt dig?

Var dig själv och bry dig verkligen inte om vad alla andra tycker! Jag brukade tänka såhär: Kan jag verkligen ha den här kavajen med markerade axlar till skolan? Är dom här skorna alldeles för höga för mig? Men jag älskar ju dom, klart som fan att jag ska ha dom då! Känner du för något så våga. Våga, våga, våga! Det är attityd enligt mig.

Beskriv dig själv med 3 ord.

Glad, galen & omtänksam! Tror jag minsann.
Berätta lite allmänt kort om dig själv
Allmänt om mig själv? Jag heter Louise och är kanske jordens galnaste tjej! Näe, men helt ärligt. Jag är verkligen den skojiga och pratglada typen om man säger så! Jag har inte mätt mig på länge men jag är kortast i klassen tror jag. En liten plutt alltså!


090419


Ursäkta röran i bakrunden
Modell: Jag
Foto: Maria

Godförmiddag!
Har ni sovit gott? Det har jag gjort, snart kommer mamma, pappa och Johan för att hämta en fåtölj som J ska ha i sin lägenhet eftersom att den inte får plats i våran nya. Därefter åker vi hem till honom för att lämna den och förmodligen så stannar vi där en stund, jag hade tänkt att springa förbi lite affärer för att köpa en grej men vad får ni se då jag kommer hem. Är sugen på att göra en ny header men jag suger på att göra headers jag vet jag vill ha nya headers hela tiden, om inte så  tar jag tillbaka den som Ullis gjorde till mig. Jag ska fundera på den saken. Nu ska jag gå och ta något att äta sedan klä på mig.

Ha en strålande dag!


Love Story


Kofta-Gina
Tischa-Gina
Jeans-Puss & Kram
Skinnjacka-Ohio
Smycken-Indiska + H&M


Rösta på mig här


19.31

Nej jag har inte tröttnat på att blogga och kommer aldrig att göra heller. Det är just det här jag vill göra. Men ibland kommer saker och ting i mellan och då måste jag börja prioritera. Jag ber om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen och jag ska göra allt jag kan för att detta ska gå vägen jag ska innan det här är året är slut nå upp till minst 100 läsare det är mitt mål och att jag sedan inte går ner igen till 20 stycken, för även om jag älskar det här så är det inte alltid kul att skriva för 20 läsare om de 20 är underbara men jag hoppas att ni förstår. Nu säger jag inte att jag vill bli lika stor som Kenza, Kissie eller Blondinbella men ni förstår.

Idag har några kompisar till mamma och pappa varit här med sina urgulliga barn på 1 och 3 år. Hur söta som helst. Annars har det inte hänt något speciellt alls. Imorgon blir en bättre bloggdag.

Tack till er som läser ni är guldvärda!
Modell: Jag
Foto: Maria


090418

Hejhej, ledsen för att jag inte uppdaterade igår men jag hade inte tillgång till en dator. Har inte alls lust att blogga egentligen jag är på riktigt dåligt humör. HEJDÅ

Bedtime

Har egentligen ingenting att skriva. Under de närmaste dagarna har statistiken hållt i sig ganska bra, det gör dock ont riktigt ont att få veta att den nu sjunkt och inte bara lite utan riktigt rejält eller det beror på vad man själv tycker är rejält. Men men, jag ska kämpa kämpa, men jag har kämpat i evigheter men anyway hur sooom helst. Så är det slutpluggat för idag och önska mig nu stoooort lycka till på provet tänkte plugga lite till imorgon också. Men nu är det dags för sängen. Jag vet att jag typ gjort sjukt tråkiga inlägg de senaste dagarna men det ska det bli ändring på jag lovar. Sorry för det!

Godnatt!

Plugg


Google
Hejhej! Sitter och pluggar förfullt inför mitt engelska prov imorgon och jag ska få alla rätt på det! Annars blir jag arg okej 5 fel kanske inte gör något, min lärare ska i alla fall bli glad. That´s it! Har köpt lite grejer som jag visar senare även en outfit kanske kommer men bara om ni är snälla, nu måste jag verkligen gå till baka till mina 119 glosor som jag ska kunna.

See you later alligator!

090416

Hello! Hoppas ni har haft en bra dag än så länge min dag har varit bra. Jag tänkte bara säga en grej angående den där bloggpausen som jag igår sa att jag kanske skulle ta. Skolan tar så himla mycket på mitt liv just nu. Samtidigt ska även kunna hinna med familj och vänner då bloggen hamnar sist av allt tyvärr men så är det. Självklart lovar jag att göra mitt allra bästa.
 
Men anyway vart tog värmen vägen? Det var ju så himla skönt väder för bara veckor sedan. Kom tillbaka! Nu skiner solen i alla fall better than nothing.


Ha en fortsatt bra dag!

Broken Hearted-Girl

Nu sitter jag här med Magdalena och har precis pluggat.






Godnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatt!


Tur i oturen

Hej! ´Vill börja med att be om ursäkt för morgonens inlägg, allt blev fel. Min dag har varit helt okej. Jag har lite dåliga nyheter att berätta för er kära läsare. Det är nämligen så att skolan tar så himla mycket på min fritid och för att jag samtidigt ska kunna ägna tid åt vännerna så behöver jag en liten paus. För att kunna prioritera detta på rätt sätt. Plus att jag har det lite jobbigt just nu. Jag ska inte gå in på mer detaljer nu då det håller på att bli allt för personligt. Men jag hoppas verkligen att ni förstår. Det gör ont i hjärtat att behöva ta denna paus just nu när det går åt rätt håll och att jag får mer kommentarer än någonsin. Jag vet inte hur länge detta varar. Men vi får helt enkelt se när det blir.


Ha det kanonbra sålänge!

Många pussar och kramar

Update: Om ett schema görs så kan ska jag klara det här. Så ni blir inte av med mig trots allt. Heeeeeeeeeej! När jag ändå skriver kan jag passa på att berätta att det faktiskt kunde ha slutat riktigt illa. Vi har slöjd i en annan skola och därför så måste vi ta oss dit på egen hand, denna gången hade vi väldigt dåligt med tid och eftersom att solen skiner så var det cyklande människor varav 3 som inte cyklade och jag var en av dem. Eftersom att cykling går väldigt fort så var jag och mina 2 vänner tvungna att springa. Så iväg bar det och när vi hade kommit ungefär halva vägen så upptäckte jag att mina nycklar var borta! Så lätt irreterad som jag är sp fick jag panik och sprang iväg. Sån tur var låg dem kvar där på marken och väntade på mig. Men sedan när jag kom hem och skulle låsa upp dörren så märkte jag att nycklarna var där då heller. Jag fick ännu mer panik särskilt eftersom att det då förmodligen hade blivit stulna vilket hade varit fruktansvärt. Jag insåg att jag var tvungen att försöka roa mig å något sätt i några timmar tills jag kunde träffa Magdelena. Men sådan tur var så låg nycklarna allra längst ner i min jävla lååååånga fickor på mina jeans. Så långa som de är det inte men ni fattar säkert vad jag menar.

Har ni också råkat ut för något sådant här?

090415


Godmorgon! Jag kommer inte kunna blogga idag . Vi ses imorgon eller jag vet tusan när vi ses igen, kanske kan vi ses ivkäll men det ska ske mycket. Sorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyy! Hejdå dator!

I have to found you


Foto: Jag
Hej på er!
Just nu sitter jag och lyssnar på Coldplay samtidigt som jag försöker få upp mitt humör men Coldplay kan rädda det. Brukar de i alla fall göra. Som ni kanske märker så har min dag inte blvit så speciellt mycket bättre. Detta innebär tyvärr lite bloggtorka men jag hoppas att ni förstår. Jag lovar att göra så gott jag kan. Nu ska jag gå och ta någonting att äta i alla fall.

Puss

090414


Foto: Jag
Godmorgon! Nu är jag arg riktigt arg! För det första så känns det som att alla tekniska saker verkligem har något emot mig just nu, sjukt jobbigt ska ni veta. Vad har jag gjort dem liksom? När vi ändå pratar om tekniska saker så kan jag berätta att varken tvn eller webbradion vill sammarbeta med mig idag vilket iof inte förvånar mig med tanke på det jag sa tidigare. Idag fyller min kära pappa år! Stort Grattis till dig! Annars så slutar jag vid 16.00 idag och kommer hem sisådär en halvtimme efteråt eller ja jag slutar inte 16 men för det mesta går skolan före allt annat vet ni. Men var inte ledsna för det jag kommer hem utan att behöva göra några läxor och ni kommer att få uppdateringar. I Promise i promise. 

Ha en jättefin dag!

A Hundred Differens Ways

Hej på er! Har precis kommit hem från en 50 minuters powerwalk med min kära mor. Känner att jag egentligen inte borde sitta här men jag dras hit..... Nu kom min mamma med ett glas vatten åt lilla mig. Kände verkligen att jag behövde det. Nu ska jag bara förbereda mig inför skolstarten imorgon jag kom på att jag har en hel del att förbereda. Hade tänkt att måla naglarna nej det är inte därför utan mer att jag känner för det och för att mina naglar inte ser särksilt fina ut just nu. Men anyway. Nej nu säger jag godnatt.
Foto: Jag

Love Story

 
We were both young when I first saw you.
I close my eyes and the flashback starts:
I'm standing there on a balcony in summer air.

See the lights, see the party, the ball gowns.
See you make your way through the crowd
and say hello;

Bloggar

Usch vilka tråkiga inlägg jag har gjort idag, ni får ursäkta mig. Men är det inte typiskt att bloggtorkan ska inträffa då man verkligen har tid för att blogga? Jag tänkte tipsa er om mina favoritbloffar och det är ju alltid något.

Fatma- En tjej med samma intresse som lilla mig, nämligen MUSIK! I hennes blogg skriver hon om sitt intresse och sin vardag även film tips och kändisar. Ni musikintresserade jag tycker att ni ska ta och klicka in er på hennes finfina blogg. Har ni lust kan ni även kika in här. Men det är min blogg det, fast ja min andra blogg förstås. (Läs: Nej min blogg är inte min favoritblogg)

Louise- En söt tjej med en grym klädstil! Ja det finns inte så mycket mer att säga.

Olivia- En vacker tjej, lika gammal som mig och även hon har en grym klädstil!

Natalie- Vi fortsätter snacka grym klädstil och otroligt fina bilder.

Amalia- Fina bilder, bra klädstil!


Det där var topp 5 utan inbördes ordning. Jag har så sjuuuuuukt många fler favoriter. Ni vet vilka ni är.

11.31

Halloo! Nu har jag lust att blogga igen men ni vet ibland är allting jobbigt och man känner inte alls för att blogga. Men nu så, nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen sedan klä på mig, därefter göra matte (Läs:bläääääää), därefter ska jag och mamma ut på stan, gahhh jag måste skynda mig nu. Om jag ska hinna.

See you!

090413

Har ingen lust att blogga och tänker inte göra det heller men jag ville bara säga godmorgon. Godmorgon!

Strawberry


Foto: Jag
Nu säger jag godnatt! Hoppas ni har haft en bra dag. Nu blir det jordgubbar mums!

Godnatt!

Min Helg


Jag var på mitt underbara landställe, såhär ser utsikten ut om du står på terassen.
 
Mamma gjorde något som kan vara det godaste som finns just nu. Svartvinbärsthe med mjölk. Observera att muggen är av plast och det var för det inte fanns något vatten så vi kunde inte diska.

Vi vandrade runt i den jättelilla staden

Såhär såg brunnarna ut haha var tvungen.

Vi gick ännu mer....

Jag och mamma, jag tänkte inte riktigt när jag packade ner skor men ett par gummistövlar är ju i alla fall bekvämt. Om ni undrar kommer dem ifrån Lindex

Vackert!

Jag åt godis ifrån mitt påskägg



Blåsippor!

Sist men inte minst åt jag en härlig påskmiddag!

En annan sak jag gjort är att fylla på med lite bilder bra va?

Hoppas ni har haft en lika bra påsk som jag.


Puss

18.42

Just nu känns det som att ingenting är sig likt här, det stor flyttkartonger överallt och inga bokhyllor eller grejer finns eller jo kanske inte riktigt så men tomt känns det. Vilket beror på att vi om knappt en månad flyttar. Mamma och pappa har verkligen kommit igång själv ligger jag lite efter, men jag har egentligen inte så mycket att packa men jag gillar faktsikt att packa tro det eller ej. Men jag vågar inte hjälpa till då jag är rädd att jag ska ställa till med något. Mitt hem är oerhört vackert för tillfället ja det stämmer om man tycker svarta sopsäckar (Med kläder i) och flyttkartonger är vackert vilket jag inte alls tycker. Men det kommer bli så fint när vi väl får packa upp dessa kartonger och möblera i lägenheten. Jag vet att jag säger det många gånger men ni är underbara och ni gör min dag ska ni veta. TUSEN TACK för era underbara kommentarer.


090412

Hej på er! Nu är jag hemma efter 3 timmars bilfärd. Just nu sitter jag här i det underbara vädret och pluggar. Hur härligt är inte det? Nu måste jag återgå till plugget tyvärr men inom kort är jag tillbaka . Jag har ett inlägg som ni ska få ikväll istället för imorgon.

PUUUUUSSS!

The Wedding Date

Sitter och sneglar på The Wedding Date som min kära mor kollar på för tillfället. Just nu fattar jag inte så eftersom att jag typ missat halva filmen haha. Annars har min dag varit toppen! Jag lovar er att ni ska få bilder har nämligen ett utänkt inlägg som ska bli publicerat på måndag. Vad det kan vara för inlägg får ni reda på då. Mhuhuuhu. Just nu känns det som att ingenting går bra för mig när det gäller min kropp mina fötter och tår råkar riktigt illa ut och även mina ben börjar nu göra en aning ont. Men stunt i det. Jag tänkte egentligen bara tacka för denna dag och säga godnatt.

Godnatt! Och sov gott!

Party


Cocoo,F21, Bianco

Baby you´re worth it

Hej, har tyvärr en aning av bloggtorka just nu, men det löser sig. Eller bloggtorka och bloggtorka. Jag återkommer ikväll. Jag lovar att jag svarar på era kommentarer efter att jag pluggat lite.
Rubriken är en rad ur Alicia Keys A Womans worth


PUUUUUUUUSSS!

090411

Godförmiddag! Hoppas ni har sovit gott. Det har jag gjort, vaknade alldeles nyss upp på strålande humör. Idag ska jag njuta av solen och shoppa lite i den jättelilla stad. Jag ska försöka tänka att denna dag är den dagen som den faktiskt är. Nämligen påskafton. Jag har redan fått ett fint påskägg. Nu kom mamma och tvättar mitt ansikte haha. Nu ska jag göra mig i ordning samtidigt som jag då gör mina föräldrar riktigt glada. Lovar att svara på era kommentarer så fort jag bara kan. Troligtvis så blir det ikväll.

Ha en underbar dag!'

Hugs

Lalala

Hej på er finaste! Just nu sitter jag här och lyssnar på en massa härlig musik som min kära far har valt. Ja det är faktiskt tackvare honom jag upptäckt både Coldplay, Dixie Chicks, Justin Timberlake (om han inte hade bokat biljetter till Justin så hade jag haft en annan uppfattning av honom nu´, jag kanske hade tyckt om honom men jag hade aldrig haft denna uppfattning som jag har av honom nu) och några fler som jag inte kommer på just nu. Tack! Men hur underbart är det inte? Att upptäcka ny musik och kunna ha ett brett musikregister, ni läste väl min lista här om dagen. Jag kanske inte visade mitt breda musikregister där eller så gjorde jag det. Musik kan man lyssna på haha vilken nyhet va? Nej men anyway man dit jag ville komma var att med musik kan man verkligen variera beroende vilket humör man är på. Coldplays musik är en musikstil som man kan lyssna på i alla väder då den verkligen känns bekväm att lyssna på om man känner sig nere. Carrie Underwood är också helt fantastisk. Liksom Sahara Hotnights mfl mfl.

Har ni någon artist/grupp ni lyssnar på när ni känner er nere?
Varifrån hittar ni ny musik?


Puss!

090410

Godmorgon eller Godförmiddag! Har ni sovit gott? För ovanlighetens skull så har min stackars tå råkat illa ut igen eller den vaknade upp med att göra extremt ont. Idag är det lång fredag och dagen blir lugn. Ska snart åka in till den lilla lilla staden och ha det trevligt. Nu ska jag äta lunch och sedan klä på mig.

Ha en great dag!

Music


Broken Strings-James Morrison & Nelly Furtado, No One-Alicia Keys, A Hundred Differens Ways-Kevin Borg, The Fear-Lily Allen, Street Lights-Kevin Borg, Dance With Somebody-Mando Diao, 17 år-Veronica Maggio, Måndagsbarn-Veronica Maggio, Visit To Vienna-Sahara Hotnights, Salty Lips-Sahara Hotnights, Lost!-Coldplay, I´m In Love With A Girl-Gavin Degraw, Sweet Dreams-Beyoncé, Before He Cheats-Carrie Underwood, Life In Technicolor II-Coldplay, Om du lämnade mig nu-Lars Winnerbäck & Miss Li, Dead And Gone-T.I. feat. Justin Timberlake, Love Sex Magic-Ciara feat. Justin Timberlake, Elegi-Lars Winnerbäck, Love Love Love-Agnes, You Can´t Hurry Love-Dixie Chicks, Easy Silence-Dixie Chicks, Last Name-Carrie Underwood

Vissa har ni sätt förut och en stor del av dessa låtar har ni säkert hört också.

By the way Glad Påsk!

En varm sommardag med bra musik i öronen


H&M, Lindex, Din Sko

Chris Brown bryter ihop


I måndags i rättegången så sa Chris Brown som för 2 måndader sedan gjorde en grov misshandel, mordförsök och olaga hot på sitt ex Rihanna att han inte alls har gjort allt att det bara var någon som var lik honom. Vilket resulterar till att han har större chanser för att få ett grövre straff. Vänner till stjärnan har sagt att han nu håller på att bryta ihop men även att han har gått ner i vikt. Att om han går ut på stan så blir han själv nedslagen och tillsagd att han är en idiot. Jag vet inte om jag ska tycka synd om honom på grund av denna oerhört korkade grej som han gjort. Tycker ni synd om honom?

Ni som inte ser min header

Fick en kommentar om att headern inte syns. Konstigt.... Jag ska försöka med en annan grej för jag tror nämligen att det kan bero på en grej.

Update: Nu har jag fixat med en. Ser ni den?

090309

Godmorgon eller vad man ska säga nu. Sitter här och är på ganska så dåligt humör. Jag vet egentligen inte riktigt vad som händer, jag är skitarg för jättemånga saker ja faktiskt. Jag vill inte att det ska gå ut över er på något sätt. Ska i alla fall försöka köpa ett gott påskägg till mig själv, för om jag inte får det, då är det inte meningen att man har skärtorsdag. Fan vad kan göra ett humör bättre?

Vad ska ni göra idag?

Ny header

Som ni ser så har jag en ny header jag vet inte riktigt hur länge till jag behåller den. Kan hända att jag byter tillbaka

19.20

Hoppas ni har haft en bra dag. Min dag har varit väldigt slapp vilket verkligen behövdes efter mina låååånga promenader de senaste dagarna. Nu blir den ännu mer slapp med en god middag. Kombinerat med lite fredag ja alltså tidningen haha. Jag funderar på en grej men det tar vi imorgon.

Ha världens finaste kväll!

090408


Foto: Jag
Godförmiddag! Nu är jag mätt och nyvaken eller kanske inte nyvaken men nästan, jag har varit vaken sedan 12.40 eller 12.38 för att vara exakt. I övrigt så har jag sovit ganska gott förutom att jag legat konstigt på min nacke och axel så det gör ganska så ont nu. På tal om att göra ont konstigt att jag inte har träningsvärk efter mina promenader runt halva stan. Nej jag är verkligen inte vältränad allt annat än det skulle jag säga. När vi ända pratar om skador så kan jag berätta att min stackars stortå har fått en rejäl blåsa aj aj min lilltå har även fått en liten blåsa. Dumma skor.

Anyway idag vet jag itne riktigt vad som händer, jag börjar dagen med städning och sedan får vi se vad som händer.

Vad ska ni göra idag?

Ha en jättefin dag!

Måns Zelmerlöw och Molly Sandén- Come What May


Shit jag kan nästan inte skriva. Mina armar fylls av gåshud och tårarna börjar snart strömma. Så jävla bra! Jag har aldrig blivit såhär berörd.


Nu säger jag godnatt! Fortsätt kommentera gott folk! Ni har blivit dåliga på det igen. Tack ni som kommenterar.

Dagens


Vad snobbig jag ser ut haha. Ta därför mitt uttryck med en nypa salt.

Kjol-Gina
Linne med nitar-H&M(Nytt)
Kofta-edc
Smycken-H&M och Indiska
Det här skorna

Dagens (nödvändiga!) fynd


Indiska

Ett par solglasögon för att solen äntligen vill titta fram weiii! H&M

The City Today


Foto av mig idag
Tjenare! Nu har jag ätit en god middag efter en hel dag i stan (igen!). Jag vet jag kanske är lite besatt av stan? Eller vad säger ni? Hur som helst så spenderades den med min vän Anja. Jag är väldigt förvånad över att jag hittade i stan vilket jag verkligen inte trodde att jag skulle göra. Jag är riktigt stolt över mig själv faktiskt. Grejen är att jag själv inte riktigt visste vart jag gick heller. Men det kanske är det som är grejen egentligen? Eller? Hur trevligt som helst och shopping blev det. (Läs: Nödvändig shopping actually!). Som ni kan få se lite senare. Dagens Outfit kommer även. Jag har vandrat runt i mina gladiatorheels vilket jag senare märkte att det,  inte var någon bra idé med tanke på att jag har ett litet skavsår på mina båda lilltår.

See you later alligator!


090407

Godförmiddag! Har ni sovit gott? Det har jag gjort, jag har slagit rekord i att sova nämligen till klockan 12.30 så himla skönt! Men när det är lov så ska man njuta. Nu ska jag vakna till liv och sedan så ska jag ringa ett samtal och eventuellt åka in till stan med S & A. Annars så vätt ja tusan vad jag hittar på. Nu kommer Malena Ernman på mitt itunes biblotek haha, den är faktiskt helt okej hon kommer lyckas briljant i ESC. Men nu så ska jag gå och göra lite vettigt. See yoy later alligator!


Paret Knowles-Carter har varit gifta i 1 år!

Grattis på årsdagen Beyonce och Jay-Z!
Ingen dålig sten...
I helgen firade Beyoncé Knowles-Carter och Shawn Carter att de har varit gifta i 1 år. Beyoncé såg ovanligt snygg ut i en rutig skjorta, höga jeans dock skulle de vara snyggare utan hängslerna men Beyoncé gör det snyggare med tanke på att hon ser otroligt bra ut. Snygg var hon även i lugg och ett par stora solglasögon. Guldigt nagellack var väl inte så dumt heller? Coolt i alla fall på B. Ringen är väl ingenting att hurra åt (SKÄMT) ellerhur? Snarare tvärtom, det är väl inte fyskam att ha en sådandär giftemålsring eller vad säger ni? Stort grattis i alla fall!
I helgen fir

I wanna feel love love love

Hej! Nu är jag hemma efter en mysig fika med Magdalena efter det en lång och härlig promenad runt i typ hela stan kändes det som, vilket det säkert var också. Supertrevligt som alltid. Därefter så gick jag och mamma ut och kikade lite i affärer och visst finns det massor av saker man skulle vilja ha. Då jag köpte ett linne på H&M som ni får se lite senare. Sist men inte minst så hamnade vi i Kungsträdgården ätandes på varsin korv och glass. Trots det så blev jag oerhört sugen på något att äta kanske för att jag babblar om mat? En riktig kanondag är vad jag har haft, nu ska jag nog ta något att äta.


Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag.


Puss på er


090406

Hej! Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Gud vad härligt det är med fint väder. Idag är det 10 grader ute det ska tydligen stiga och bli 12 härligt! Idag så ska jag eventuellt och in och ta en fika med Maria och Magdalena annars så träffas Jag och Magdalena men det blir trevligt det med. Jag måste fylla på mitt förråd av bilder känner jag eller vad säger ni? Kommentera mera gott folk! Gud vad skönt det är med lov. Faktum är att inspirationen är ganska mycket på topp idag känner jag. Men nu så har jag tyvärr saker att göra. Som att ringa ett samtal, klä på mig.

Ha en jättebra dag!

Rebecca

Idag fyller min vän Rebecca 14 år. Stort grattis till dig! Hoppas du har haft en kanondag.

090405

Hej! Helt kass uppdatering jag vet jag vet men jag vet inte vad som gör att bloggen kommer i skymma undan. Nej jag har inte tröttnat men något är det. Kan vara för att jag känner mig ganska bortskämd med att få så pass många och fina kommentarer som jag faktiskt får, men när jag inte får så känns det som att jag inte orkar uppdatera och att det inte finns någon respons. Men ni ska veta hur oerhört lycklig jag blir. Bara att se att en kommentar finns där gör mig så oerhört lycklig. Ni är verkligen bäst, just din kommentar kan göra min dag och liksom fylla upp den. Så tusen tusen tack! Glöm aldrig att ni är guldvärda. Ni vet det är också det här jag brinner för och det är just det här jag vill i livet nämligen att skriva. Min högsta önskan är att jobba på en tidning. Jag ska försöka uppdatera eftersom att jag vet att det finns så många som uppskattar det jag gör. Så mina vänner jag hoppas att ni förstår att detta inte handlar om att jag är trött på att blogga eller ngåot liknande uatn snarare tvärtom. Ni är bäst<3

Om ni nu vill veta vad jag nu har gjort så kan jag berätta att jag har varit och fikat med Maria, Johan och my parents på ett jättemysigt fik och sedan gick vi hem till Johan för att fortsätta snacka lite. Hur som helst så var det väldigt trevligt. När vi kom hem så satte jag och mamma oss ner och kollade på High School Musical. Jag kanske är barnslig men jag älskar verkligen de filmerna och jag är tagen av deras otroliga talanger. Förlåt ännu en gång för dålig uppdatering.

Puss på er!

090404

Hej på er! Ja jag vet jag sa att jag inte skulle blogga idag, men nu är jag hemma. Jag har haft det så himla bra och vädret är ju verkligen på topp det kan verkligen inte bli bättre. Imorgon så är det en del saker jag ska hinna med, har två samtal att ringa + att jag ska skriva en lista för hur min vecka ser ut och en massa andra saker som jag inte kommer på just nu. Nu ska jag fortsätta kolla på robinson.

Ha en kanonkväll!

Puss på er!

Spring spring


H&M

Answers

Vet dina föräldrar om att du bloggar?

Svar: Ja det vet dem
 I sånna fall.. Läser dem den?

Svar: Yes!

Vad är det roligaste du vet?

Svar: Att få umgås med de jag tycker om. Skriva om olika saker. Mm.
Vilka serier/dvd:n ser du?

Svar: Just nu finns det ingen som jag direkt följer, men jag älskar Gossip Girl, Gilmore Girls och The O.C. weiii jag har ju en hel del kvar på den serien då vet jag vad jag ska ägna en del av påsklovet till tack för påminnelsen.
Vad är bäst av:
- vår eller höst?

Hösten för att man kan krypa ner i soffan med en mysig film och bara ta det lugnt och inte känna så mycket stress att det bara finns få saker som måste göras. Våren för att man kan kasta bort vinterjackan och ha lite mer bekväma kläder och sådant man egentligen trivs i. Och man kan sitta på ett mysigt fik utomhus och ha det skönt.
- Italien eller Frankrike?

Båda=)
- jordgubbar eller hallon?

Jordgubbar , Hallonsaft=)
- en träff med Måns Z eller Beyonce?

Nej men nej vad svårt. Båda två hihi
- HM eller Gina Tricot?

Jag är så himla dålig på att svara på sådana här frågor jag kan verkligen inte välja en. Jag tror nog ändå att jag väljer H&M

Vad vill du få ut av ditt bloggande?

Svar: Det är en väldigt bra fråga, grejen var att jag egentligen började blogga för att min syster bloggade och visste inte riktigt vad det var jag gav mig in på men sedan har jag bara tyckt att det blivit roligare och roligare. Så det jag vill nu är bara att försöka visa vad jag tycker, mina åsikter och kanske till och med kunna satsa lite mer och kanske uppnå mitt mål som är att kunna inspirera folk.  Var det något i den stilen du ville ha svar på?

Vilka är dina favoritbloggar?

Det finns så många bra bloggar. Några favoriter är Natalie, Lisaplace, Olivia, Flora, Emsedge, Louisestyle, Myfashion och Ellinorak men sedan tycker jag oerhört mycket Kenzas blogg.

Hoppas du har haft en bra dag (: Allt bra?

Min dag har varit bra men inte så speciell. Allt är bara bra tack.

Är du populär i din klass? fin blogg ;*

Jag är inte den där tjejen som alla killar vil ha och alla tjejer vill va men jag är inte mobbad jag ligger väl någonstans emellan. Tack så mycket!

Har du många vänner?
Inte sådär jättemånga kanske men jag har ett X antal vänner,  som betyder allt för mig och det är det viktigaste.

090403

Hej på er! Gud vad tiden går fort och vad vädret kan ändras på bara några dagar var det inte igår det var jul, som det låg snö på marken men det gör i alla fall inte mig något eftersom att man blir så mycket lyckligare när våren är här eller vad säger ni? Blir ni också lyckligare då? På tal om lycklig så kan man väl ändå säga att man blir ännu mer lycklig av att jag nu har påsklov! Som börjar med att jag my parents, Micke, Maria och Cissi åker till vårat landställe i en för att langa över lite grejer eftersom att vi ska flytta i maj. Därmed ingen bloggning i helgen men don´t worry jag är tillbaka på söndag eller måndag då jag hoppas att inspirationen är på topp och att ni får njuta av massa inlägg. Annars så bär det förmodligen av till Uppsala och sedan så ska jag träffa min vän Sara med flera. Vad ska ni göra på lovet?
Ha en fortsatt bra dag och ut i solen med er!

En shopaholics bekännelser

Hej, nu är jag hemma efter att ha spenderat´timmar tillsammans med my mum. Vi avslutade allt detta med att se en shopholics bekännelser som var helt okej. Nu blir det plugg har ju tusentals glosor till imorgon.

Puss!

090402

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Blev ni lurade igår? Det blev jag. Dagen är ganska så slapp då jag slutar 14.35. Efter det så blir det att göra något roligt tillsammans med mamma. Fortsätt att fråga på tills jag kommer hem vilket kan va när som helst. Så får ni svaren när jag har svarat på allt.

Ha en jättefin dag!

Puss


Broken Strings


James Morrison & Nelly Furtado-Broken Strings

Har precis kommit hem från en mycket härlig promenad härligt härligt. Nu blev jag jättesugen på en kopp the. Fortsätt fråga tills imorgon. Puss!

Britney Och Justin återförenas


Nu är det bekräftat Justin dumpade Jessica Biel för att han var kär i sin första kärlek nämligen Britney Spears. Tråkigt för Jessica men kul för Britney. De är riktigt söta ihop men Jessica och Justin var ju det "perfekta paret" suck. Men detta ska nog gå bra och det ryktas att Justin nu ska hjälpa Brintey bort från hennes elaka pappa som inte är n¨ågot bra för henne. Vilken kille han är isåfall. Superkul för Britney Grattis är allt jag kan säga.

090401

Hej! Idag är det första april har ni lurat någon? Det har inte jag, eller jo men det var så dåligt så det finns inte. Jag är så himla dålig på aprilskämt vilket iof kan bero på att jag är så himla lättlurad själv. Om jag är inne i en klädbutik så kan den ajg är med säga "Kolla ett rådjur" haha sån är jag. Men jag ska allt komma på något riktigt bra skämt. Jag är även sådan där person som kan säga att det är 1 april vilket man inte ska göra. Såg förresten att Elin Kling ska designa lite för H&M, sjukt roligt hon som alltid är så himla snygg. Jag läste en ganska så tråkig grej också. Men det får ni i nästa inlägg.

RSS 2.0