Nya skor

Jag och mamma åkte in till Fältöversten för att kolla på en dator to moi, Men istället blev det skoproving för hela bunten. Gud vad svårt det är att bestämma sig! Gud vad mycka snygga skor det finns! Om inte allt vore så himla dyrt skulle jag köpa alla av de 5 olika skor jag provade. Men istället blev det ett par sjukt snygga skor (bild kommer imorgon). Min stora inspiration av Elin Kling får mig att jag har ett måste av att köpa en kofta från H&M, som hon tipsade om den är väldigt snygg, jag bara måste ha den! Jag och mamma skulle fixa så att ettan funkade eftersom det var fel på den, och då gjorde vi en kanalomställning och vi får väldigt många nya kanaler till exempel, 3:an, kanal 9 och 8, norska kanaler och även danska. Och radiokanaler inte typ Rix FM eller The Voice utan mer dancefloor, rockklassiker och dagens hits. Sjukt kul! Nu ska jag nog ta och ladda kameran och det kanske leder till att ni får bilderna på skorna redan ikväll. Men det är inte säkert. Maybe.

Puss!

Blake Lively & Penn Badgley

Söta!
Titta bara så söta Blake Lively och Penn Badgley är tillsammans! Och Blake har btw en riktigt snygg outfit på sig, vad säger ni hiss eller diss?

Tisdag

Hoppas ni mår bra, själv mår jag bara bra. Dagen började med att jag höll på att missa tåget men jag hann precis. På svenskan såg vi Huckleberry Finn den var faktiskt läskig men helt ok.  När jag åkte hem träffade jag Mikaela som gått i min klass och min prarell klass i sexan och som nu till sjuan bytte skola. Det var trevligt att träffa henne eftersom jag inte träffat henne på evigheter. Jag har inte riktigt fattat på riktigt hur det är att ha en riktigt stilikon, men nu fattar jag precis varför man har det. Min nya stilikon är Elin Kling så himla cool tjej. Och snyggt kläd är hon också.

Puss!

Måndag

Tjo bloggen! Just nu sitter jag och äter en apäcklig grapefrukt. Ska ta óch slänga den, om ett tag (dvs om 10 minuter) så måste jag göra mig i ordning och gå till tåget, som går 11.59. Då jag ska tröffa min bästa vän och hennes lillasyster. Ikväll blir det plugg, fast väldigt roligt plugg tro det eller ej men faktiskt, ska göra en powerpoint presentation om Coldplay. Sjukt Kul! Sedan blir det mys framför idol med min kära syster. Nej nu måste jag göra mig ordning om jag ska hinna.

Ciao! Ha en jättefin dag!<3


Emma Roberts


En otroligt vacker bild på vackra Emma Roberts. Denna bild får bli Dagens bild.

Och i och med "Dagens Bild" och låten "Stronger Every Minute" säger jag Godnatt!


Sweet Dreams!

Avundsjuk

VARNING! Detta inlägg visar mycket känslor.

Tydligen så var Vanessa Hudgens och Zac Efron på Hötrorget idag, jag är så himla avundsjuk om jag inte hade missat det hade jag kanske kramat två av världens mest framgångrika artister nu! Jag är så himla avundsjuk! Varför ska det just hända mig, hur kunde jag missa det! Men med mitt fiskminne så skulle jag inte förvåna mig om jag fått vetat det. Jag är så himla förbanad på mig själv i alla fall. Detta kan man ju bara vara med en gång per årtionde. Jag är så himla förbannad. Ni kanske tolkar mig nu som ett stort fan av Vanessa och Zac men faktum är att jag vet hur det känns att träffa stora stjärnor och dessutom så tycker jag inte illa om Z & V, utan det är bra, fast jag är inget fan av de. Jag har träffat några av Sveriges största stjärnor och varit överöverlycklig efteråt då kan man ju bara fantisera om hur det är att träffa 2 av världens största stjärnor. Men men,=), fast att suttit så nära Justin Timberlake så att jag nästan kunde ta på honom är inte illa det heller. Fast nu ska jag försöka att lunga ner mig lite och tänka positivt imorgon blir det i alla fall en dag med bästa vän Ida och hennes urgulliga lillasyster Sara och mot kvällnigen ska jag och Maria parta, haha najdå! Vi ska plugga och ha det mysigt. So Well nu är jag kanske inte så avundsjuk längre, allt kan hända, ingenting är omöjligt. Okej jag kanske överdriver lite nu. Men jag menar att jag är glad över de jag har träffat och de kändisarna som jag träffat är inte det sista jag träffat.

Puss!

Gwyneth Paltrow

Idag fyller vackra Gwyneth Paltrow som är gift med snyggot Chris Martin 35 år!


Även söta Hilaty Duff fyller 21 år!

Sunday

Hej! Just nu fick jag ett ryck av trötthet kände jag. Idag har det varit lägenhets-look, för hela bunten. Har inte ngåot att hitta på jsu nu, sitter och lyssnar på Fight med Natalia Barbu, är så himla arg, för att mina högtalare har pajat så jag får lyssna på min cd-spelare. Sjukt störande. Jag kom på en sak att eftersom min kamera inte är laddade så kom jag på den briljanta idén att säga vad jag har på mig!

Dagens Outfit:
Linne från Cubus
T-Shirt från H&M
Lång Kofta från edc
Jeans från Puss & Kram

Dagens Låt:

 
Natalia Barbu-Fight

Utråkad

Blev just sjuuukt utråkad, vad kan man göra en dag som denna? Skulle kunna lägga mig i sängen men det kan jag ju inte göra, m&ps kompis kommer tydliegn inte, då blir det bara lugn och ro och just nu massa tråååååååååååååååååååååk. Nej nu ska jag nog ta och lägga mig i soffan och se om det är något kul på tv.

Ciao!

Lördag

Idag mår jag bättre än vad jag gjorde igår, igår mådde jag verkligen dåligt är stolt över mig själv för att jag ens orkade gå till skolan och ha svenska och matte. Sov till 13.00 idag, så sköönt! Senare kommer mammas och pappas kompis och hans urgulliga lilla 2 åring. Imorgon blir det att kolla på lägenheter och på måndag blir det studiedag, kom på att jag kunde kolla med bästa vän Ida om hon också har studiedag vilket är väldigt rimligt trots att vi inte går i samma skola haha, jo men det är sant fast vi går i samma rektorsområde så att vi har lov, studiedagar och sådant samtidigt. Jag förstår om ni inte hänger med det är väldigt komplicerat, jag skulle inte fatta om jag inte gick i denna skola. Det var i alla fall väldigt länge sedan som jag träffade Ida, (känns det som) det kanske inte var länge sedan. Kom på igår att jag ville tipsa henne om att hon kommer att få en skitsnygg och skitbra musiklärare men det är ju inte sant, han är ju bara vikarie. Men jag kan tipsa om att hon kommer få andra bra musiklärare men det blir inte samma sak. Fast det viktigaste är ju faktiskt att en lärare är bra, men det jag menar är att det är plus med ögongodis. Men det finns inga dåliga lärare i min skola, det finns mindre bra (ok) och riktigt bra, så att det är ju alltid något att locka med. Gud vad detta inlägg blev konstigt haha, btw om ni inte har något att göra och redan har läst mina inlägg i denna blogg så får ni jättegärna kika in i min musikblogg, där jag just nu angagerar mig på Idol.

Ciao!

Fredag-Sjuk

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör idag, jag har överdriven mensvärk. Jag känner att jag nästan inte kan göra mågot. Var tvungen att gå hem efter andra lektionen eftersom det var dubbel gymnastik vilket innebär att det var gympa som vanlig lektion och Lidingö-stafetten. En stafett som hela Lidingö deltar i. Jag var med i elitlaget och det går inte att vara så här och kubba. Gick via affären och löpte en sallad, en dricka och lite choklad. Ska nog gå upp och ta en alvedon eller någon känner att jag behöver det. Efter det ska jag fortsätta att bara chilla lite i soffan. i ihelgen blir det bara lungt schema antar jag juste vi har studiedag på måndag, skönt! Nej nu ska jag nog ta och slappna av lite.

Ciao! Ha en fortsatt trevlig dag!

Catherine Zeta-Jones-35!

Idag fyller skådespelerskan Catherine Zeta-Jones (som du kan så i bland annat "Kärlek på Menyn") 35 år!

Torsdag

Är det bara jag som tycker att det känns som fredag idag? Men rackarns vad veckorna drar iväg. Och Ida som började igår, det känns som hon har gått i vår klass helas tiden. Helt Sjukt, i alla fall så hade vi uppspel på musiken idag, det gick okej, jag hörde inte mig själv bara, men helt seriöst min musiklärare är fullständigt grym på att spela gitarr och det menar jag  verkligen. En gitarrgud! Men nu är vi 'äntligen klara med den där jädrans låten som jag spyr på bara jag tänker på den. Ett tips till er alla som har musikprofil, välj aldrig en låt som ni gillar! Vi hade även SO-prov som gick desto bättre. Missade prejudikat bara, men annars är jag nöjd! No-provet gick uselt (enligt mig). När skolan var färdig höll ajg på säga, så åkte jag till mammas jobb och mötte henne där efter ett tag åkte vi hem till hennes jobbar kompis, mamma och hennes jobbarkompiosar hade lurat en annan jobbarkompis. Så då var vi där en stund och nu sitter jag här, och måste förbereda lite saker inför imorrn, bland annat min redovisning, utskriving av novell och inget mer. Jag satsar på svenska nu känner jag=). Bytte från en av mina favorit låtar till Madonnas "Jump" men jag ville ha lite mer uptempo eftersom jag måste hålla mig vaken inte för att jag är särskilt trött men jag vill inte bli trött, nu blev jag det bara för det.Gud vad jag kan babbla om tråkiga skämt ibland. Ni får stå ut med mig! Haha!

Puss!

Sweet Dreams!

Onsdag

Hej! Hoppas ni har haft en jättefin dag. Själv är jag nöjd med min dag. Jag ska inte säga vad som var med dagen. btw vi har fått en ny tjej i klassen och det roliga sakerna är att vi har en skandinavisk klass haha! 2 danska tvillingar, en finländare och nu den nya norska tjejen haha! Skjukt kul! En annan rolig sak är att jag nu känner två norskor och båda heter Ida (Okej dena heter Ida-Helen) men det är nästan Ida, kul va? Ida populärt namn i Norge? I alla fall så verkar nya "Ida" jättesnäll. När jag kom hem så gick jag och mamma en härlig promenad, nu bär det av till ridningen Ciao!

Godnatt

Det är inte riktigt än tid för mig att krypa ner i den sköna sängen men jag vill ändå säga godnatt, jag vill inte och har inte så mycket att säga om denna dag förtuom att jag fullkomligt får gåshud till Beyoncés Listen. Nu ska jag fixa lite saker innan sängen börjar skrika på mig.

Puss och Godnatt!

Sweet Dreams!

Tisdag

Hej Allihopa! Just nu sitter jag och äter lite lunch, som bestod av Lasange, en nektarin, ett äpple och en smarrig yogurt. Idag slutade vi 11.45 kändes inpricip som att jag gick skolan och sedan hem igen. Vi hade SO och Franska. Senare idag vet jag inte vad som händer tänkte kolla om jag och mamma. Jag sa ju igår att GG skulle börja(Förlåt) men jag bara skojjade det börjar om en vecka sorry!
Ha en jättefin dag!

Puss!

Gossip Girl

Imorgon är det dags för andra säsongen av Gossip Girl därför tänkte jag skriva lite om serien.

Tv-serien handlar om 5 personer varav 4 av de är rika och lever ett lyxliv. Med märkeskläder, Kashmikläder och mycket mer. Men Daniel lever ett helt vanligt med normalt med pengar. Hela serien handlar om skillnaden mellan rik och inte rik (inte fattig), samtidigt om allt som rör 15-17 åringar.

Personerna:


Blair Waldorf (Spelas av Leighton Meester)
Blair är en snobbig och bitchig tjej, hon är för det mesta bästa vän med Serena van der Woodsen, Blair är ihop och kär i Nate. Blairs mamma äger ett eget klädmärke vid namn Eleanor Waldorf. Leighton Meester är en utmärkt skådespelerska för rollen som Blair.


Serena van der Woodsen (Spelas av Blake Lively)
Vilken människa i Manhattan som helst skulle beskriva Serena van der Woodsen som perfekt. Hon är vacker och har en perfekt figur. Samtidigt som hon är en bra vän och en trevlig tjej. Serena är tjejen som alla vill ha och även den som alla vill vara. Hon är kär i Daniel men Nate är kär i henne likaså Daniel och många fler. Blake Lively glänser som Serena.


Nate Archibald (Spelas av Chace Crawford)
Nate är killen som alla dras till på grund av att han har Manhattans snyggaste utsida, men insida är envis och saknar självförtroende. Samtidigt som Nate är ganska snäll. Han är kär i Serena men ihop med Blair. Chace är en grym skådis!


Daniel Humphrey (Spelas av Penn Badgley)
Daniel är en kaffeberoende, mycket trevlig, klok och humorristisk kille. Som är den enda bra killen i serien. Daniel är kär i Serena. Penn glittrar.


Vanessa Abrahams (Jessica Szhor)

Med ett normalt liv kan Vanessa beskrivas som en trevlig och självsäker tjej. Egentligen är inte Vanessa en av de viktigaste personerna men jag kände att det är värt att nämna henne. Vanessa är Daniels bästa vän hon är även kär i Daniel. I böckerna är Vanessa rakad och en lite mer cool tjej.


Jennifer Humphrey (Taylor Momsen)
15 åriga Jennifer Humphrey är för det första Daniels lillasyster. Jenny är en kaxig tjej som drömmer om att en dag bli som Manhattans populäraste tjej- Serena van der Woodsen. Hon gör allt för att bli som Serena, men eftersom Jenny egentligen är en helt vanlig manhattantjej är det ända som funkar att gå på alla fester och köpa kläder från Barnéys.


Chuck Bass (Ed Westwick)
Chuck är en riktigt otrevlig och snobbig kille, som gör allt för att krossa flera tjejers hjärtan. Han är extremt kär i Blair. Ed är klockren! Eftersom han (Ed Westwick)  tydligen ska vara en riktigt trevlig kille.

Övriga personer:
Eric van der Woodsen (Serenas lillebror)
Lily van der Woodsen (Serenad mamma)
Eleanor Waldorf (Blairs mamma)
Cyrus Rose (Blairs pappa)
Rufus Humphrey (Daniel & Jennys pappa)
Isabel ( Blairs kompis)
Kati (-||-)

Boken är en helt annan sak. Imorgon börjar det klickan 20.00 på kanal 5.

Ciao!


Måndag

Hej, hoppas ni har haft en bra dag hittils, jag har egentligen ingen lust att blogga, men jag kände mig ändå tvungen. Men jag kom på att jag istället kan berätta vad som hände igär. Så igår firade vi Maria och efter det så spelade vi sims hela dagen kollade även på bilder från sims 3 så himla coolt alltså. Det verkar vara värt 500 kr. Nu ska jag ta och plugga lite till provet som vi har på torsdag.

Ha en fortsatt härlig dag!
Puss!


Lördag

Just nu sitter jag hos Cissi och Micke. Ha inte kunnat blogga på det senaste dagarna, eftersom internet bråkar med mig. Men i l alla fall så var Coldplay konserten fantastisk, Chris Martin är min nya idol! Helt seriöst. Nu börjar det lukta smaskens här. Idag har jag varit i stan och köpt en väska som jag fick inspiration av sveriges näst populäraste bloggerska Kenza Zo. Den fyndades på Shestore i PK-Huset. Av märket Jofama. Tror dock inte att det är äkta. Jag är i alla fall grymt stolt över att jag köpte den, den är väldigt snygg. Även så köpte jag presenter till min kära syster. Vad kan jag inte säga. Ni får kolla in hennes blogg. Imorgon.Nu ska jag gå coh äta av den undert doftande efterätten som serveras.

Ciao & Godnatt

Onsdag

Den här dagen har varit väldigt bra, men jag känner mig lite virrig för när jag kom till t-centralen så träffade jag min gamla ridkompis Maja, men det var inte det virriga i alla fall så går jag och letar efter uppgång till kungsgatan men efter ett tag kommer jag fram till att det var t-centralen, så jag fick gå på tåget mot hötorget. Ikväll blir det Coldplay konsert, ska bli väldigt roligt! Nu ska jag plugga lite inför NO provet.


Måndag

Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag bara bra. Dagen har varit ok, just nu sitter jag på mammas jobb och ska egentligen plugga och det ska jag göra, men att blogga börjare bli beroende framkallande för mig. Konstigt nog jag har börjat få ett måste av att blogga det är en tradition. Innan jag kom hit höll jag sällskap med Rebecca, det var trevligt, fast nu är jag väldigt trött och då kan min humor bli knäppare än knäppast. Haha! Nej nu måste jag ta tag i plugget.

Ciao!


Söndag

Hoppas ni har haft en underbar dag. Själv har jag inte så mycket att säga om min dag eftersom jag har suttit framör sims hela dagen. Tills jag kände att jag var tvungen att känna mig lite nyttig att hänga med på mamma & pappas promenad. Men jag har faktiskt bestämt mig för en sak, jag ska ha godis och läskförbud, börja motionera och leva lite sunsare överhuvudtaget. Och det är inte för att jag är missnöjd med min kropp eller så utan mer för att jag har en väldigt dålig kondition och drömmer om att ha en väldigt bra kondition. Och vem kan få få bra kondition genom att sitta och blänga framför datan eller tvn hela dagar. Ingen! Men nu måste jag sätta igång och plugga lite NO!
'
Puss!


Lördag

Hej Allihopa! Hade fullt upp igår så jag hade tyvärr inte så mycket tid att blogga, igår hade jag min fest, kändes skönt att det inte var fler än vad det var. Men lyckat blev det:-), är väldigt glad över det. Grattis till vinnarna! Det var lyxigt och mycket dans jag är inte riktigt en tjej som brukar dansa men det kändes som att jag inte hade något val var tvungen att göra något att kunna tvinga upp allihopa. Och jag lyckades! Jag är riktigt stolt! Inte bara överhuvudtaget, (Bilder från kommer upp här senare) men okej idag kommer min mormor hit. Trevligt! Abnnars vet jag inte vad som väntar, förmodligen blir det bara ta det lungt har massor av flaskor med en hyfsat äcklig hallonsoda kvar, men jag vat tvungen att köpa det eftersom många tycker om det, men självklart så köpte jag för mycket, jag köpte 3 flaskor men det hade räckt med en! Vet inte vad jag ska göra av den riktigt, eftersom jagtycker att det är alldeles för sött. Nu ska jag göra mig in ordning.

Ha en jättefin dag! Puss!

Tjo!

Tjo alla läsare, just nu sitter jag och fixar det sista inför min fest imorgon, det ska bli grupper och tävlingar och nu ska spellistan göras. Allmänt så har dagen varit ok. Skönt att det är fredag imorgon nu börjar idol. Så inlägget blev inte det längsta im so sorry, nlir ett längre inlägg imorgon.
Kram!

Tjo!

Tjo, hoppas ni har haft en bra dag. Jag tror att det spökar i mitt skrivaren började skriva ut en sak av sig själv helt seriöst! Eller okej men i alla fall sättas på. Men okej dagen har varit väldigt bra, är stolt över mig själv. Frågade Amanda om hon ville plugga med mig. Och det ville hon och det var trevligt. Just nu sitter jag och lyssnar på ´Never Never-Brick & Lace. Funderar på att gå och hämta lite vindrovor. Ska jag eller inte? Det är frågan! Jag gör det jag går och hämtar vindruvor. Då säger vi hejdå,

Hoppas ni haft en bra dag!


Ciao!

Bjuder på en bild


Godmorgon!

Hoppas ni har drömt söta drömmar inatt. Själv drömde jag om att, min syster och Lovisa och tydligen hade hon fått en storebror hur det gic´k till har jag  ingen aning om, och vi gick i alla fall vilse och det var vinter och när vi hade gått en bit till var det plötsligt höst. Och jag fick en häst av någon muslim. Jag fattade ingenting av konstiga dröm. Idag vet jag inte riktigt vad som händer funderar på att ringa min vänner som skulle pröva mina klännigar. Eller så blir det någonting med bästa vän Ida. Nu så ska jag nog ta och göra mig i ordning.

Ciao!

Eurovision Dance Contest

Jag och Maria sitter och kollar på Eurovision Dance Contest och jag kan söga att detta verkligen inte är sveriges år, det är inte menigen att det ska gå bra för oss iår. För jag menar om inte ens Danny Saucedo kan charma Europa på grund av sin enorma popularitet så kan ingen svensk göra, det. Norden är elaka mot oss iår, 7 och 8 poäng räcker inte! Lycka Till!!!!!!!!!!!

Lördag

Hoppas ni har haft en härlig Lördaf trots det urusla vädret. Själv har jag väl haft en ok dag, fast den har bara rusat iväg. Har varit och shoppat med min egna Elin Kling, (min egna Elin Kling menas med att det är min syster som skulle kunna vikariera för Elin Kling eller bli lika stor och att hon är minst lika duktig på mode som Elin), vi hittade en klänning som var EXAKT en sådan vi letade efter på French Connetion men vet ni vad den kostade? 1.3 (1.300 kr) och då kan man lika gärna köpa tre klänningar på H&M. Dessutom hade jag inte råd, och hade mer saker att köpa. Funderar på att ha en annan från French Connetion om jag inte hittar en silver klänning. Hittade i alla fall et perfekt läppglans, lösögonfransar och lösnaglar. Och prioserna fast kom på att jag köpt ett pris för lite, typiskt, måste köpa en till så fort som möjligt eftersom jag behöver den på Fredag (På fredag hinner jag inte). Men det är ju inga problem. Jag fullkomligt avgudar Coldplays Viva La Vida. Bättre låtskrivare än Chris Martin får man leta efter! Han är en av världensbästa sångare och låtskrivare! Ser verkligen fram emot att få se Coldplay den 17:onde. Jag har världens bästa pappa! Som fixar sånnt här, han har ju fixat biljetter till Justin Timberlake, Alicia Keys och Sahara HotNights och även Idol och Melodifestivalen! Jag vill inte skryta med det.


Dagens Låt



Viva La Vida-Coldplay

I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sleep alone
Sweep the streets I used to own

I used to roll the dice
Feel the fear in my enemies eyes
Listen as the crowd would sing:
"Now the old king is dead! Long live the king!"

One minute I held the key
Next the walls were closed on me
And I discovered that my castles stand
Upon pillars of salt, and pillars of sand

I hear Jerusalem bells are ringing
Roman Cavalry choirs are singing
Be my mirror my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For some reason I can not explain
Once you know there was never, never an honest word
That was when I ruled the world
(Ohhh)

It was the wicked and wild wind
Blew down the doors to let me in.
Shattered windows and the sound of drums
People could not believe what I'd become
Revolutionaries Wait
For my head on a silver plate
Just a puppet on a lonely string
Oh who would ever want to be king?

I hear Jerusalem bells are ringing
Roman Cavalry choirs are singing
Be my mirror my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For some reason I can not explain
I know Saint Peter won't call my name
Never an honest word
And that was when I ruled the world
(Ohhhhh Ohhh Ohhh)

Hear Jerusalem bells are ringings
Roman Cavalry choirs are singing
Be my mirror my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For some reason I can not explain
I know Saint Peter will call my name
Never an honest word
But that was when I ruled the world
Oooooh Oooooh Oooooh

Torsdag

Just nu känner jag mig faktiskt ganska duktig, jag har bestämt mig för att plugga efter blogginlägget. Och att jag skriver blogg inlägg:-D. Den här dagen var kanske inte lika bra som den igår, men alla dagar kan inte vara drömdagar, bara jag inte är missnöjd med de. Jag lovade att lägga ut dagens outfiter men jag har faktiskt en ursäkt, att kameran är urladdad och laddaren är ute vift;-), men jag ska ta tag i det och leta efter den eller vad säger ni? Apprå på städa så hittade jagf mitt älskade I♥NY kort och jagf kan säga att jag älskar verkligen New York! Take Me Back! Nej nu måste jag ta tag i läxan.

Hoppas ni har haft en fin dag och fortsätter att ha det!

Onsdag

Hej allihopa! Hoppas ni har hsft en kanondag! Själv har jag haft en så kallad "drömdag". Om ni inte vad jag menar med det så skrolla ner. Jag är riktigt nöjd med min dag! Tidigare idag så var vi och kollade på en lägenhet. Jag vet inte om min dag kunde varit bättre faktiskt! Om jag ska vara helt ärlig. Jag är dessutom stolt över mig själv, så som jag var mot de som jag var med idag så ska jag vara. Nu kanske det låter som om jag inte är mig själv eller har dåligt självförtroende. Nej, grejen är att jag har inte vågat ta steget och riktigt visa vem jag är eller jag har liksom inte vågat vara del aktiv i en konversation. Så det är så. Jag är mig själv och är självsäker! Jag var väl inte den ända som kollade på världens bästa program idol? Nu ska jag börja göra en spellista med lyx och glamour låtar, fråga mig inte vad det är för jag har inte riktigt någon förklaring haha! Efter det ska jag sticka upp till my Bedroom och plåta min tunika/klänning från French Connetion, som en av mina underbara vänner ska få låna.  Har även plåtat min klänning från Vila och även mina finaste NY-Klänningar.

Sweet Dreams!

Måndag 1/9-08

Ciao! Hoppas ni har haft en bra dag, jag vet inte riktigt om jag ska kalla min dag bra. I och med morgonen. Den började med att mamma väckte mig klockan 8 och jag tänkte att jag sover till 5 över. Men istället somnar jag om och vaknar 19 över för att vara exakt. Så jag for upp och sätter foten i mammas syskrin. Efter det så går jag för att klä på mig och när jag har klätt på mig så  upptäcker jag att jag inte hittar mina nycklar. Så jag letar på alla tänkbara ställen. Så jag missar tåget och när jag kommer till rätt station så träffar jag Arne som också försovit sig. Jag kommer 5 minuter försent då har provet precis börjat. Men annars så har dagen varit bra. Just nu sitter jag på mammas jobb.


RSS 2.0