Tic Tac

Hoppas ni har haft en underbar dag, själv har min dag varit väldigt kul. Den började med klippning klockan 11.00. Direkt efter klippningen bar det av till kungshallen eller först gick vi fel. Men när vi kom fram så krylla de av folk, så vi ångrade oss och gick till Souk och satte oss på Coffehouse bu George, jag beställde en nachos tallrik och Maria bakadpotatis. Så vi gick och satte oss vid ett bord tog sallad och snackade och hade det trevligt, efter ett tag sa jag "Jag har en känsla av att de har glömt osss". Vi väntade säkert 15 minuter efter att jag sagt det. Sedan gick vi till disken och frågade vad våran mat var. Då sa experditen säger man så när det är en kille? Att kocken inte fått någon sådan beställning av nr 44. Så på grund av det fick jag och M gratis fika efteråt, men sådan tur var fick vi våran mat inprinsip i samma tid som vi satte oss vid bordet igen. Efter att vi hade ätit klart coh fått våran fika eller rättare sagt Marias the och min smoothie, gick vi en runda i Topshop och Monki i Souk, sedan gick vi till H&M då jag köpte en mössa, och den var inget märkvärdig en vit sak bara. Vi avslutade våran runda med ett besök på BikBok. Sedan bar det av till tåget. Eftersom det var 15 minuter kvar till att tåget skulle komma så fick jag ett ryck av att jag blev sugen på något så jag gick i den där, ja vad man nu ska kalla den, i Ropsten, och skulle köpa en Läkerol men när jag tittar snett mot disken ser jag sånna där Tic Tac askar, det har inte funnits i Sverige förut, minns bara att jag köpte sånna inprinsip varje gång vi åkte utomlands. Bra att de kommit till Sverige. BTW Maria har en jätteläskig sak på sin mobil, som går till så att man ställer en fråga till mobilen (Helt seriöst till mobilen) och sedan skakar man mobilen och då ger den ett svar ja eller nej eller kanske, jag ställde frågan "Heter jag Sofia" och den svarade "Absolut". Coolt va?

Nu ska jag gå och fiska upp mitt braiga humör som jag hade för en liten stund sedan vet inte vad som hände, med det.

Ha en jättefin kväll!

Kiss & Hugs!

Fredag

Godmorgon! Nu sitter jag och äter frukost samtidigt som jag kollar  på Top Model. Om ett tag det vill säga om 40 minuter måse jag och M dra oss mot tåget, då vi ska klippa oss, jag ska bara toppa håret lite det har ju blivit så slitet. Efter det blir det en tripp på stan, för att leta efter lite grejer som behövs, en sladd som laddar över bilderna till datorn till exempel. Så att ni kan få se vad jag lovat. Kanske till och med det jag köpte på stan åker upp här. Eller vad säger ni?
Tell me, vad ska ni göra idag?


Ha en jättefin dag!

Kiss & Hugs!

Ny Design

Glömde fråga vad ni tycker om min nya design. Så well vad tycker ni?

Hemma igen!

Hoppas ni har haft en bra dag, just nu sitter jag här med Maria i soffan, båda sitter med varsin dator. Ska på något sätt försöka muntra upp henne så att vi får lite kul. Blev lite utråkad, här kan man ju inte sitta hela kvällen. Ellerhur? I min itunes lista spelas just nu Natasha Bedingfields How Do You Do? Riktigt bra låt! Imorgon kommer det upp massor av bilder, bland annat på min outfit från igår och min nya klänning. Nu så ska jag visa M min recesion som jag gjorde igår minns ni? "Pappas uppdrag"? Eftersom hon ska göra samma sak. Om ett tag.


Ciao!


Önskeoutfit någon av dem


Klänning-Ellos
Skor-Ellos/Mixage
Halsband-H&M

(Halsbandet för "röda outfiten" är ingte så tydligt, om du vill se i bättre kvalité klicka här)


Nu ska jag göra mig i ordning!


Kiss & Hugs!


Torsdag

Godmorgon mina vänner! Har ni sovit gott? Det har jag i alla fall gjort. Just nu sitter jag coh äter frukost/lunch. Efter att jag är mätt och belåten så ska jag göra mig i ordning för en tripp på stan. Sedan blir det ringa Maria, nu har mamma åkt till USA. Den lilla lyckosten. Nu är det bara 4 dagar kvar av lovet kanske bäst att njuta av det lilla som är kvar eller vad säger ni? Eftersom det blev lite krångel med gårdagen när jag skulle fika med C & M så har vi bestämt att vi ses idag istället. Trevligt! Men det är ett problem, vädret! Det är grått och tråkigt, men vi ska inte sitta ute precis. Det går nog bra ändå.
Vad ska ni göra idag? Nu ska jag fixa lite saker innan jag går och gör mig i ordning.

Ha en jättefin dag!

Kiss & Hugs!

Hittar man en ska hittar man inte det andra!

Hoppas ni har haft en underbar dag, min dag har ni kanske redan fått en uppfattning om eftersom jag bloggat mig genom denna dag, men bra har den varit i alla fall. Har egentligen inte så mycket att skriva, ville bara titta in. Med rubriken så menar jag att kameran är laddad men jag hittar inte sladden som laddar över bilderna. Men jag ska göra en god insats att leta rätt på den.

Ciao! Kiss & Hugs!


Ingen träff

Det blev ingen träff med M & C pga lite saker. Så då får det bli att vänta på Mamma och Pappa och mysa med dem, jag vet inte om jag hade vågat åka in till stan när det är kolsvart ute heller så det var väl lika bra att det inte blev av på grund av det, men självklart synd att vi inte sågs. Så nu blev det lite ändrade planer och jag vet inte vad som händer. Det blir säkert bra ändå. Men nu ska jag ta och leta efter den där mokafjonken som laddar över bilder till datorn. Ville bara upptadera så att ni vet att jag inte åker iväg.

Kiss & Hugs!


Senare

Hoppas ni har haft en bra dag än så länge, min dag har varit väldigt slapp. Senare blir det att träffa M & C på stan. Då vi ska ta en fika, men innan dess så ska jag måla på mina svarta naglar. Fota dagens outfit, lägga ut bilder på min nya klänning. Få samtal av Maria. Fräscha till mig lite för en kort tripp på stan. Dricka upp med the, vill ni veta en sak? Jag ahr druckit fyra koppar the idag. Haha,så för en gångs skull ska jag inte beställa en chailatte när vi fikar. Det får bli något annat. Är rätt så trött på varma drycker idag, på tal om the, om ni inte har testat mango the gör det, jag lovar det är grymt gott, ni kommer inte att ångra er. Jag måste försöka pigga upp mig själv lite, blev så himla trött av att kolla på filmen, nej det var inte filmen det var fel, på tvärtom men faktum var att film verkligen är det bästa sömnmedlet när man är trött. Men kolla ut det är ju snart kolsvart ute, klockan är liksom 15.15! Helt sjukt! Nej nu ska jag slita mig från datorn och göra lite sakerr som borde göras.

Kiss & Hugs!

High School Musical

Nu är jag klar med min uppgift som jag fick av pappa. Så nu ska jag ta det lungt, kanske sätter mig och kollar på någon av filmerna jag och mamma hyrde/köpte igår. Eller vad säger ni? Dagens outftit ska för ovanlighetens skull fotas. Fast först måste alla bilder raderas. Vad ska ni göra idag? Tell me, jag är nyfiken. Well, om man ändå ska gå ner och mysa ihop sig där nere framför tvn.

Kiss & Hugs!




Onsdag

Godmorgon! Just nu sitter jag och dricker gott varmt the. Smaskens! Imorse väcktes jag av Cissi som ringde mig vid 10-tiden, det gjorde inget eftersom det ändå var bra för mig, att inte sova till typ 12.00. Jag låg vaken kvar i sängen i en timme. Direkt när jag gick upp hoppade jag in i duschen för att tvätta håret och fräscha till mig allmänt. Efter detta in lägg så ska jag ta i tu med det som min kära pappa bad mig om i går kväll. Eller nej först ska jag klä på mig och fixa det sista. Men sen ska jag ta itu med de som pappa bad mig. Efter det ska jag ringa till Maria eller det kanske jag borde göra först av allt, jag gör det sedan den andra ordningen högre upp. När tiden som jag och M har bestämt närmar sig bär det av till tåget för några timmar shopping eller rättare sagt någon titt. Sedan blir det eventuellt en fika med Cissi, trevligt! Nej nu måste jag sluta om jag ska hinna få det viktigaste gjort innan det blir försent!

Ha en jättefin dag!

Kiss & Hugs!

Inte utmanad men...

Jag har inte blivit utmanad av denna utmaning, men jag tänkte göra den ändå och utmana Maria.

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem

1. Jag är urusel på städa och har det nästan alltid stökigt, men jag avskyr när det är stökigt.
2.Jag är galen i musik
3. Jag är expert på kändisar
4. Om jag är intresserad av något fokuserar jag mig väldigt mycket på det och analyserar det noggrant
5. Jag kan inte knäppa med fingrarna
6. Jag kan bara vissla ibland
7. Jag är lite smått beroende av Chailatte

Jag  utmanar
Amilia
Amanda
 
Amanda S
Kenza

Maria
Lin
Lisa

My Lovely Day

Tjo! Hoppas ni har haft en bra dag än så länge, jag borde egentligen inte sitta här. Dels för att jag suttit här hela dagen och för att jag har mitt nattlinne på mig, haha! Förlåt för den urusla upptaderingen idag. Men min ursäkt är att jag har kollat på tusentals klipp. Helt seriöst tusentals. Jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva jo BTW eller nej det var inget, jag kikade in här för att undra hur ni mådde och att ni vet att jag lever. Min dag har varit så underbar! Är det inte så här det ska se ut en höstlovsregnigdag? Haha, Nu ska jag gå och klä på mig! Eller vad säger ni? Om ni har tråkigt läs min musikblogg. Det var allt!

Kiss & Hugs!

Godmorgon!

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott, det har i alla fall jag. Det är väldigt konstigt att jag är uppe, ni som känner mig vet att jag är en riktig sömntuta. Jag ångrar lite att jag gick upp så här tidigt, men men, idag vet jag inte vad som händer, städning och samtal och kanske göra något med Mikaela om hon kan. Men först blir det Elin Kling på tv och efter det ska jag göra en skiva, nej jag ska inte göra en skiva där jag sjunger, utan en skiva med härliga låtar av riktiga sångare. Bloggar mer senare när jag har mer att skriva om. Eftersom jag är sådär typiskt morgontrött.

Ha en jättefin dag!

Kiss & Hugs!


Misslyckad design

Jag har gjort en design som jag är sjukt nöjd med, men den blir halv som ni kanske ser. Ska försöka fixa detta så fort som möjligt eller rättare sagt så fort jag får instuktioner hur man gör den där mokafjonken större. Min profil bild ska även försöka bli stor. Imorgon btw, ska jag ringa Maria och Mikaela, Maria för att fråga hur hon haft det och Mikaela för att göra något. Nu ska jag fixa lite saker, hörs kanske senare genom att säga godnatt.
Ciao!

22.09

Halluuu! Hoppas ni har haft en uuunderbar dag. Själv har min dag varit ovanligt kort måste jag säga, haha det kanch inte är så konstigt? Eftersom jag satt inne i en biograf i 2 timmar. När jag kom hem fårn min mormor, och skulle göra något i köket minns inte vad, så låg FRIDA på bordet, haha nej, tidningen FRIDA. Vem är på framsidan? Jo Zac Efron, är det inte det i de mest passamde tillfälle, så säg mig. Men snygg är han i alla fall, galet snygg. Nu ska jag övergå till min musikblogg, vad jag skriver om där? Let us see!


Kiss & Hugs!

High School Musical 3

Hoppas ni har haft en bra dag, själv har väl min dag varit ok, filmens manus var bra, men det är bland det jobbigaste jag vet när en film är dubbad. Men helt seriöst vilka otroligt duktiga dansare och s¨ångare de är alltså. Zac Efron är faktiskt snygg. Det ända som saknades var att det skulle vara de riktiga rösterá eftersom de är så himla grymma skådisar också. Men men som jag sa man måste ställa upp för en 8 åring. För vad har man för val egentligen? Inget. Det är bättre att jag garvar och tycker filmen blir långtråkig på grund av dåliga skådisar än att en 8 åring inte hänger med på grund av hon inte hínner läsa texten. Nu bärd et av till Uppsala.


Kiss & Hugs!

Måndag



Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott, själv har jag sovit gott, jag drömde världens tråkigaste dröm om man tänker efter, jag drömde att jag mamma, Maria och Ida skulle gå på idolfinalen och vi träffade alla idolerna. Nu blir det snart bio, fast det är just den här jag inte vill gå på, bio-på Lidingö, Bio-på dagen, och High School Musical på svenska dvs dubbat. Men har man en "lillasyster" på 8 år måste man faktiskt ställa upp, men jag gör det här för den här gången, hon är dessutom värd det. Jag kommer ändå har väldigt roligt eftersom det är dubbat och jag brukar alltid ha roligt när kollar på dubbade filmer, för har ni tänkt på hur sjukt det ser ut? Det är ju alltid något men jag ska ändå se om den på origianlspråk senare. Känns konstigt att sitta här klockan 11.55 och inte vara i skolan men det är ju trots allt lov! Så himla skönt för min del är det lov för hela bunten inget plugg, ingen ridning bara slapp. Nu ska jag nog äta upp min "frukost" eller rättaresagt lunch, sedan ska jag nog gå och göra mig i ordning eller nog jag ska göra mig i ordning. Vi ses senare.

Ha en jättefin dag i det fina vädret!

Kiss & Hugs!

Godnatt

Imorhon blir det bio igen, HSM 3 med svenskt tal, haha nej det är inte så att jag måste se med svenskt tal, tvärtom om jag är jättearg att jag ska se med svenskt tal, men jag och min bästa vän ska ju trots allt gå med hennes 8 åriga lillasyster, well well, det blir säkert bra, fast jag kommer börja garva på grund av att det ser himla sjukt ut att när filmen är dubbad. Efter det kan det bära av till staden, jag ska allt få de att hänga med. Nej jag ska inte tvinga dem. Men något kul ska vi i alla fall göra det kan jag garantera det blir inte bara bio så långt kan jag förvänta mig. Nu hör jag sängen skrika efter mig. Så varför inte ta och stänga datorn, säga godnatt.


Sweet Dreams!


Start

Hoppas ni som läser detta nu har haft en underbar dag trots det urtrista vädret. Själv har min dag varit väldigt rolig.  Min bästa vän kom hit och det brukar ju alltid bli väldigt oseriöst när hon är här. Våran humor tillsammans är speciell.  Hon fick förrsten en hel ny garderob och då menar jag en hel garderob. Nu mina vänner hade jag tänkt starta en ny grej här på bloggen, en ny kategori. Jag kommer dels fokusera mig mycket på kändisar och vad som jag tackar ja och nej till. Men idag börjar vi med en kändis. Då innebär det alltså att jag kommer skirver lite om kändisen och även lite kort små fakta om personen. Vi börjar med en tjej som nu är väldigt aktuell. (Se inlägg högre upp)



 


Sunday forts

Just fick jag en sådan där gud vad utråkad jag blev tillfälle, jag sitter och väntar på att Ida ska komma, jag har klätt på mig och känner mig fräsch. Usch vilket väder det är ute! Kan ingen ta mig till något varmt ställe?  Eller göra så att det i alla fall är sol ute det behöver inte vara varmt, bara det är sol? Jag skulle önska själv att jag skulle kunna byta väder bara sådär. Förlåt nu har jag blivit lika dålig som jag var förut med att ladda upp bilder men den där förbaskade kameran ska laddas! Hör du det Sofia kameran ska sitta i laddaren inte ligga på spegelkarmen, hör du det? Svar: Ja, jag ska sätta den där så fort detta inlägg är slut. Så varför inte avsluat detta inlägg och gå och hämta kameran, gå upp för trappen och sätta i laddaren.

Many Kiss & Hugs

En helt vanlig söndag!

Hej, alla fina läsare! Vad ska ni hitta på idag då? Själv blir det en helt vanlig söndag för mig, först blir et städning och efter det en massa koll på lägenheter. Resten av dagen vet jag inte vads om händer förmodligen bara ta det lungt. Eftersom dagen inte har så mkt innehåll så har jag inte så mycket att skriva om, jag har själv inget innehåll. Jag är hemskt ledsen, juste den där mannen som hittades med Jennifer Hudsons mamma var Jennifers bror så hennes bror är alltså också död. Nu är det bara att hålla tummarna för Jennifers brorson att han lever alltså. Jag tycker inte att denna vackra och duktiga tjej inte är värd detta för vartenda lilla öre.

Ha en jättefin söndag mina vänner!

Kiss & Hugs!

2005-2007

Eftersom jag ändå sitter vid stora datorn med mängder av bilder sedan 2005 så varför inte upptadera lite bilder från 2005-2008?


2005, jag som 10 åring.Shit, jag minns denna dag så himla väl. Den där tröjan
var min bästa vän haha, vart är den förresten?


Haha, en rätt så galen bild på mig som 11 åring och min nya bästa vän-tunikan.


Jag som 12 åring i Italien.

Jag har inga bilder på mig som 13 åring på denna dator men jag lovar att upptadera någon bild på mig så som jag ser ut idag. Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att jag ser ganska annorlunda ut bild för bild. Jämför den första med den sista?


Desto mer gladare besked om Katy Perry och Ciara

Jennifer Hudson är olycklig, men två brudar som nog är två världens lyckligaste idag, borde vara Ciara och Katy Perry. Som fyller år idag! Grattis säger vi till de!

 
Katy Perry fyller 24 år                                                               Ciara fyller 23 år

Jennifer Hudson

Den vackra vackra oscarbelönade Jennifer Hudson. Jennifer fick idag det hemska beskedet som hon aldrig någonsin kunde fantisera om att det skulle hända, idag hittades Jennifers mamma och en annan persons döda kroppar i lägenheten där Jennifers mamma bodde. Det är oklart vart Jennifers bror och hans son är, det ryktas om att de också blev mördade. Stackars stackars Jennifer, henne som det började gå så bra för! Hoppas allt löser sig och att de hittar hennes bror och brorson levande.


Ren och fräcsh

Nu är jag ren och fräsch inför besöket av J & M. Ska ta och borsta håret, sminka mig. Ha en jättefin dag!


En asgammal bild på mig och Magdalena.

Kiss & Hugs!


Lördag

Hej! Godmorgon höll jag på säga, men det är ju inte rikigt morgon längre. Idag är det lördag och det blir en härlig lördag att se fram emot. Först blir det bara att chilla och ha det skönt, efter ett tag vid 6 tror jag det var så kommer min bror Johan och Magdalena hit. Trevligt, de ska äta middag, efter det ska jag och mamma skjutsa J, M och Pappa. till Globen för att de ska gå på någon konsert. Då ska jag och mamma gå och se filmen Patrick 1,5 någon som har sätt den? Är den bra isf? Då blir en stoooor  popcorn och förmoldigen blir det en hel del saker som bara jag och mamma brukar göra. En riktigt mysig Lördag med andra ord.

En dag på lovet klart om vad som händer och det är på måndag. Då jag ska på bio med Ida och hennes lilla söta lillasyster Sara, filmen blir High School Musical 3. Det blir i alla fall ögongodis i rutan kan jag garantera;-), och det är ju extremt duktiga och proffsiga, skådisar och framförallt dansare och sångare. Någon som har sett den förresten? Resten av dagarna är oklart om vad som händer eller jo juste på torsdag blir det stan och mys med Maria. Men resten av dagarna hittar jag säkert på något härligt, det kan hända att jag träffar Mikaela. Självklart blir det bloggning.

Just nu sitter jag och kollar på Gilmore Girls med vackra Alexis Bledel har aldrig sätt det förut det är faktiskt rätt så bra. Trots att jag har hoppat in i ett avsnitt från säsong 3. Sitter också och lyssnar på tracks listan. Nu ska jag väll fortsätta ta det lite lungt.

Ha en jättefin lördag och en fortsatt trevlig helg!

Kiss & Hugs!

23.27

Min förmoga att blogga denna dag har inte varit speciellt bra denna dag, jag ber om ursäkt nu förstår jag inte ens varför jag var ledsen. Det var så typiskt mig men nu är jag glad! Jätteglad faktiskt, vet inte varför fick ett ryck av gladhet på något sätt=). Men jag har ju trots allt höstlov, när jag pratade med min kära bror Johan i telefon så var det lite kul för Johan i idol hade precis sjungit och våran konversation såg ut så här:

Jag: Hallå!
Johan: (Härmar mig, precis så som jag låter)
Jag: (skrattar)
Johan: Ja hör du vem det är?
Jag: Ja! det är Johan.

Ni kanske inte fattar det roliga men min humor när jag är trött har ni säkert hört talas om..... Nu ska jág röra lite på mig nej inte så röra mig från datorn.

Godnatt och sov gott om vi inte ses senare.


Kiss & Hugs!

Lauren Conrad

Sorry för dålig upptadering, men jag tänkte försöka muntra upp mig själv lite för det är ju faktiskt fredag, det känns lite trist att vara på dåligt humör på en fredag innan lovet. Men det går inte.... Jag kom på en sak eller lite halvt jag vill göra någonting för bloggen på just fredagar eller vad säger ni? Har ni något förslag skriv jättegärna ner det då, det kan vara vad som helst, om det har med musik att göra kan jag tyvärr inte ta emot det i denna blogg så länge ni inte vill skriva det i musikbloggen. Men det kan vara allt från att skriva om en kändis. Men nu har jag kombinerat ihop lite outfits från stilikonen Lauren Conrad. Sp här kommer de enjoy:

Vi älskar Lauren Conrads stil!


Snyggt va?

Fredag!

Hoppas ni har haft en bra dag, jag är hemskt ledsen men jag har ärligt talat inget att blogga om, min dag har varit ok, eller jag ska egentligen inte utrycka mig här, jag vill så gärna göra det för er men det går inte det kommerv liksom inte ut. Bloggar lite mer ikväll då jag förmodligen är på lite bättre humör i värsta fall bloggar jag imorgon vilket är väldigt troligt att jag gör eftersom min dag inte är på topp. om ni har lust kan ni gå in på min musikblogg och läsa om idol vid sådär 10-tiden men det har också med att göra vilket humör jag är på. Blir upptadering där imorgon också isåfall.



Ha en fortsatt trevlig dag! Och ni som har lov njut av det!


Kiss & Hugs!


Bättre nu

Först vill ajg be om ursäkt för ett rätt så trist inlägg tidigare idag och för en urusel upptadering. Men ibland finns det dagar man bara vill stryka ett sträck över och glömma bort som ni kanske läste i mitt förra onlägg så floppade  humör ur. Men nu har jag kommit på att det är inget att sörja så mycket över, när man ändp själv vet att man kan och vet att man måste göra det liiiite extra till nästa gång. Just nu har min mascara säkert runnit ut och jag är säkert rödögd. Nu ska jag bara ta det lungt och skämta lite med Johanna på msn. Kanske säger godnatt lite senare.


Kiss & Hugs!

Torsdag

Har varit hemma i ungefär en timme nu, (shit är det inte mer än så) men har inte haft humöret uppe för att vilja blogga eftersom jag kom på en sak och det är lite för personligt för att ta upp men jag kan säga att det sänkte mitt toppenbra humör till besviken och arg. Nej det har inte med någon av mina vänner att göra, mer än så säger jag inte. Men nu är mitt humör fortfarande besviket och argt (säger man så?), men det är ok för att kunna blogga. Som ni kansek läste nyss så var min dag först bra men sedan vände den, en motsvarighet på min usla måndag för två veckor sedan, ni som läser kommer få leva med den måndag ett tag till, och det är absolut inte för att skryta eller något sådant. Men jag är så himla glad, men jag är sådan ni får stå ut med mig. Att jag skriver om den dagen alltså. Jag är hemskt ledsen för att detta inlägg inte blev så jätte intressant av hur min dag har sett ut och inte säger er så mycket, men faktum är att mitt huvud är ganska tomt och jag vill inte skriva så värst mycket om denna dag, eftersom den inte har varit så kul nu till mitten av dagen. Fast okej jag kan skriva fram till det som hände. Den började med musikprofil och det gick riktigt dåligt helt seriöst, för det första så spelade min grupp efter min vän Ninnie och hennes grupp men eftersom Ninnie är väldigt duktig på att spela trummor och jag är en nybörjare så blev jag väldigt nervös så när jag började spela lät det väldigt illa och ajg hittade inte takten i låten så jag kunde inte spela och hi-haten var uppem och eftersom den var det kunde jag inte hitta tillbaka igen och jag spelade därför inte:-). Men jag blir avundsjuk på alla som kan spela trummor riktigt bra, som min än Ninnie och sedan min musiklärare som jag tidigare skrev var fullständigt grym på gitarr och han är fullständigt grym på trummor också! Jag skämdes lite efteråt att inte jag kunde spela.

Efter profilen var det bild och det är väl egentilgen inte så mycket att säga till om. Efter bild NO, detsamma där. Vi håller på med magnetism. Efter NO lunch och efter lunch Arbetspass och det var där så nu hoppar vi till sista lektionen som var engelska där vi skulle läsa upp en spökhistoria.

Kiss & Hugs!

Godnatt

Hola, Salut, Ciao! Hoppas ni har haft en bra dag. Min dag har varit väldigt bra, fick intte den där hästen jag skulle haft, jag fick en annan häst som var bra den med. Detta blir mitt sista inlägg för dagen och det innebär att jag säger godnatt.

Godnatt








Sweet Dreams!

Onsdag

Är det bara jag som tycker att denna dag känns som om det är tisdag, eller just nu kändes det som att det var torsdag, helt galet (not!) nu är jag i alla fall hemma från att ha varit ute på en kort promenad med min granne. Det var trevligt. Snart kommer min bästa vän, hit vi ska chilla lite och sedan bär det av till ridningen. Jag ska hoppa en av det bästa hopphästarna! Wish me luck! Vi fick tillbaka matte provet idag btw. Jag säger bara så här gud vad jag är dålig på matte! Jag hajar inte hur jag själv tänker. Ibland.... men jajaja, till nästa prov så ska jag få min lärare att tappa hakan. Så himla skönt egentligen skulle inte jag varit hemma nu, eftersom min träslöjdslärare hade skurit upp sina fingrar så han skulle till läkaren och vi fick sluta 1 timme tidigare än vanligt.



Jag är så himla avundsjuk på Maria vet ni vart hon är imorgon vi den här tiden? Jo hon är på väg till London, gud vad avundjuk jag är jag hoppas hon har en stor resväska så jag kan hoppa ner där imorgon, haha nej jag skojja bara. På höstlovet blir det ta det lungt X miljoner. Förutom att jag och Maria möjligtvis tar tåget till Uppsala för att träffa min kusin. På onsdag hade jag tänkt ta det lungt, orkar inte med ridningen känner att jag behöver pusta ut riktigt ordenkligt. Fick ett ryck av att jag msåte ha chailatte men faktum är att jag inte kan springa upp efter det, eftersom jag väntar på finfint besök haha nejdå, bara Ida. eller bara och bara hon är faktiskt min bästa vän. På fredag nrä jag kommer hem blir det bloggande och så blir det bara att falla ner i soffan och njuuuta av att jag lov! Vad långt det här inlägget blev för att vara mig, men jag kom på att jag ville blogga fram till Ida kom. Fast då måste blogga ett tag till visst det har jag inga problem med. Vad ska ni göra på lovet?


Förutom Uppsala blir det väl antagligen vänner och slapp för mig. Funderar lite på vad jag ska göra fortfarande, men det blir säkert bra. Jag måste ladda min ipod men innan dess måste jag hitta den där förbaskade ladddaren, hihi laddare försvinner ifrån mig. Det kan ni som varit med länge här vittna. Letade ju i en månad efter min förbaskade kameraladdare och jag har letat länge efter ipodladdaren också, men jag har inte kollat på det mest ologiska ställerna men om jag känner mig  själv rätt så skulle jag inte förvåna mig själv om den låg i typ en av kökslådorna haha, nej men faktiskt! Jag är sådan jag lägger saker på ställen som inte går att förklara hur de har hamnat där och ställen som är hur konstiga som helst. Nu har jag bloggat i en kvart. Snart tror jag att jag får besök, desstuom börjar mitt lilla huvud bli tomt på ideér att skriva här. Men ni får ha en fortsatt jättefin dag!

Kiss & Hugs!


Godnatt

Nu säger mamma att det är dags att glida ner i sängen ja precis så glida ner, det är just det som krävs eftersom jag redan sitter i sängen, just nu har jag förbaskat ont i min tå. Hoppas den blir bättre till imorgon. Fast det väldigt liten chans att den blir det, men faktum är att jag knappt kan gå, nej den är inte bruten det nageln som krånglar och har ni tänkt på att om nageln krånglar så påverkas hela tån av det? Det kanske i och för sej inte är så himla konstigt men, sak samma. JAg är som sagt inte så smart ibland. Men nu måste ta och GLIDA ner i sängen och stänga datorn för idag.
Godnatt!


Sweet Dreams!

Oops! I Did It Again!

Hej allihopa! Just nu är jag ensam hemma, mamma är på föräldrarmöte och pappa vet jag inte vart han är, sitter och kollar på något program jag fattar noll av, vet bara att de handlar om två tjuvar faktum är att det inte säger något, utan bara "aahh". Riktigt dåligt faktiskt! Imorgin blir det ridning och vara med Ida, på torsdag vet jag inte vad som händer och helgen blir en sådan där vanlig helg förhoppningsvis hittar jag på något riktigt kul. Men nästa vecka är det höstlov känner verkligen att jag fötjänar det. Idag på engelskan tittade vi på spökfilmer idet var faktiskt inte så himla läskiga, samtidigt skulle vi skriva stödord på det. När jag skulle göra lite middag åt mig vad gör jag då? Jo självklart öppnar jag grejen fel så innehållet sprutar åt alla håll! Men gott blev det i alla fall tillslut. Sån tur var. Nu ska jag ta och ringa ett samtal.

Ha en jättefindag!


Kiss & Hugs!


Tisdag

Hej allihopa! Hoppas ni mår bra och att ni har haft en bra dag, själv har min dag inte varit på topp men jag ska inte klaga den har inget med sådant att göra det har med mitt humör att göra. Jag är så himla trött, gårdagen kändes som en typisk måndag denna dag känns också som måndag, dagen böjrade med att vi hade prov det gick dåligt. Efter franskan hade vi SO och vi gick igenom det jag alltid undrat över, varför blir det olika årstider och hur? Väldigt intressant faktiskt. efter det hade vi svenska och engelska fast de lektonerna är oftast roliga men tackvare mitt humör kändes de inte så roliga även fast vi höll på med teater på svenskan. Men men, jag hoppas att mitt humör är på topp imorgon, dagens outfit vill ni inte se den är tråkig och faktiskt väldigt obekväm. Men ni kan få den utan att se på den så här kommer de:

Tröja från H&M LOGG
Munkjacka från Gul & Blå
Jeans från BikBok
UGGS från Vagabond



Kiss & Hugs


Godnatt!

Nu säger jag godnatt snart kommer sängen börja skrika på mig men inte ännu, innan dess tänkte jag säga godnatt och slänga in en bild på JTs vackra vackra fru Jessica Biel.


Godnatt!

Sweet Dreams!

Plugg

Hej allihopa, jag hoppas verkligen ni har haft en underbar, dag min dag fick inte någon spark i baken men på något sätt blev jag ändå tillslut på rätt så bra humör, inte för jag vet hur det gick till men men. Nu sitter jag och försöker banka in det sista inför provet. Det är banka som är det rätta ordet det finns inga knep det finns ingenting som hjälper att tänka på, det är bara att lära sig, annars har jag väldigt lätt för språk, men jag hajar inte ett dugg med regelbundna verb och er-verb. Även fast jag kämpat med det ända sedan vi började. Det måste ju sitta eftersom jag har prv på det imorgon. Nu måste jag försöka banka banka in det.

Kiss & Hugs!

Måndag

Hej! Hoppas ni har haft en bra dag, själv känner jag att jag har än så länge haft en sådan där typisk måndag, jag skulle behöva någon riktig spark upåt och bli lite extra glad. Vet inte riktigt hur jag ska få det, men men. Shit! Har franska prov imorgon och det finns saker som jag inte kan. Efter plugget bär det av til Fältöversten där jag ska träffa min pappa för att köpa lite saker. Men jag känner att jag verkligen måste få en uppfriskning kan inte Måndagen bli som förra måndagen, då skulle jag vara riktigt lycklig kan jag säga, men en sak kan jag glädja mig åt det är höstlov nästa vecka, visst skolan ör ok men jag känner att jag måste slappna av lite nu efter som att det är så himla mycket att göra i skolan nu. Ska försöka få ihop så att jag kan träffa någon i veckan för det känns det värt det. Men frågan är vem? Det löser sig. Men varför inte sätta igång att plugga eftersom jag inte kan allt och provet är liksom imorgon.


Ha en fortsatt jättefin dag!

Kiss & Hugs!

Söndag=Plugg

Hej allihopa! Jag är hemskt ledsen för ursuel upptadering, men jag har inte fått tillgång till någon dator det två senaste dagarna elller så kanske man inte kan säga jag har inte varit hemma så länge och har haft en massa plugg att göra plus att vi hade gäster igår. Just nu sitter jag och pluggar, försöker banka in all himla grammatik, men franska är kul så det är inte det, det är bara så himla svårt med grammtik och uttalet + stavelsen. Jag ska verkligen försöka att vara lite mer aktiv att blogga men, skolan, vänner och annat, går liksom lite grann före själva bloggen, men jag lovar att jag ska göra allt jag kan för att det ska gå att blogga så mycket som möjligt. Lite bilder kommer upp senare, bland annat bilder på gårdagens outfit och mina nya assnygga klänning från Indiska. Nu ska jag gå och klä på mig och sedan återgå till plugget.





Ha en jättefin dag!

Kiss & Hugs!


Lista

Skulle du kunna tänka er att delta i en dokussåpa?
Tror inte det.
Vilken årstid tycker du bäst om?
Det beror på ibland tycker jag vintern är jättemysig, hösten och det andra årstiderna detsamma men ibland klagar jag och säger att jag vill ha en speciell årstid.
Brukar du sjunga i duschen?
sällan
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Absolut, har varit med om det=)
Vad är viktigast för dig?
Familj och vänner
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor?
Shoppa, spara och åka på en resa med med familj och bästa vän
Vad är det bästa med julafton?
Oj, mycket. Det är så mysigt tycker jag. Snöstorm i mörkret, jullunch, paketen och ja allt!
Tänker du mycket på ditt utseende?
Ja, absolut! Det är ju viktigt att man är snygg, men jag är inte fåfäng.
Bär du glasögon eller kontaktlinser?
Nej. Hoppas att jag inte kommer behöva det heller..
Vilken färg är snyggast?
Olika beroende vad det är på, men till exempel, brunt, svart
Tycker ni matte är svårt?
Lässtal och det som man aldrig stött på tidigare är svårt
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling?
Något fint pris, som betyder något dvs något som är väl uttänkt.
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon?
Ojojoj, vill nog aldrig gå upp...men helst vid 12.00 - 13.00 nån gång:)
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska?
Jag försöker ruska av mig det på mig själv, oftast går det men det händer någon gång ibkand att jag råkar ryta mot någon utan att tänka mig för. Men jag försöker verkligen vara ensam vid ilska och låta det går ut över mig själv, men då brukar mina stackars möbler råka illa ut=)
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen?
Ja, igentligen tänk efter varför slösa pengar på något man dessutom kan Dö av..smart? Svar: Nej.
Hur många gånger har du fuskat på ett prov?
0 tror jag
Bor du utomlands?
Nej, men åker gärna utomlands.
Hur länge varade ditt längsta förhållande?
Om jag ska vara helt ärlig: Har aldrig varit ihop med någon.
Har ni piercing?
Nej, men snart i öronen
Vart skulle ni helst vilja ha piercing?
Öronen. Ingen annan stans.
Bråkar ni och era syskon ofta?
Inte så jätteofta faktist bara så kallad syskonkärlek, Jag älskar mina syskon!
Vem är den viktigaste personen i ditt liv?
Familj och mina vänner
Läser ni ofta böcker?
Har börjat läsa rätt så mycket, men läser tidningar oftare.
Vad föredrar du för sorts filmer?
Riktiga tjejfilmer, kärlek + komedi.även vissa action typ pirates of the caribain (stavas?)
Vad slösar du mest pengar på?
Vet inte riktigt, kläder?
Vill du gifta dig?
Ja, när jag har hittat den absolut rätte för mig.
Vill du ha barn?
Ja, självklart!
Låser du toalettdörren även om du är ensamma hemma?
Nix.
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för?
Gossip Girl, Idol och Nöjesfredag (tro det eller ej men Nöjesfredag är INTE barnsligt)
Favorit land?
USA och England
Vilka ställen har du bott på?
Lidingö
Vilka husdjur har du haft innan?
Katt(Pussel) 
Vad förknippar du ordet skolstart med?
Träffa alla kompisar och börja om på nytt.
Solar du ofta?Jag är en vampyr, haha nejdå, men jag är faktist inte en "solmänniska" jag föredrar hällre att ligga i skuggan eller inomhus=)
Är ni bra på att laga mat?
Bestäm du. Jag tycker iaf om att laga mat:)
Var badar du helst?
I min pool, havet eller vättern!
Vad dricker du för alkohol?
Inget, jag är bara 13.
Vilken kändis är hetast?
Kevin Borg (i Idol) och Chace Crawford
Vad dricker du helst när ni är törstiga?
Vatten, såklart.
Vilken är din favoritglass?
Ben & Jerry's och yogurtglass
Vilket kaffe sörplar du helst?
Chailatte
Vill du gå ner i vikt?
Nej, inget viktigt fast skulle gärna ha bättre kondition
Tycker du om sushi?
I löv it!
Lever dina föräldrar tillsammans?
Japp
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport?
vet inte
Har du tandläkarskräck?
Nej, har en sån bra tandläkare!
Vad heter du i mellannamn?
Karin och.....
Är ni morgon eller kvällsmänniskor?
Kvälls utan den minsta lilla tvekan, du skulle inte vilja träffa mig på morgonen kan jag säga.
Biter ni på naglarna?
Om de är långa (Fast jag borde sluta)
Vilka hemsidor besöker du varje dag?
-blogg.se
-Bloggar
Sportar ni?
Rider
Framtidsdrömmar?
Tar en dag i taget. Att alla mår bra och att alla mina nära och kära mår bra och lever.

22.24

Klockan är 22.24 om 1 minut börjar Idol igen, ville bara be om ursäkt för en usel upptadering det senaste dagarna, men att det är plugg som gäller. Men nu börjar det, puss!

Friday

Tjeeeenare! Hoppas ni har haft en bra dag. Just nu sitter jag och Maria här med varsin dator, mitt humör är inte det bästa, det finns en töntig andlednin´g till det som jag egentligen inte behöver vara arg för, nej mitt humör är good. Eller hyfsat kunde varit bättre.=), skönt med fredag. Ikväll blir det idol tittande och imorgon kommer min bästa vän och hennes family hit. Vilken blandning av svenska och engelska jag gör btw. Imorgon blir det även fika med Magdalena. För er som vill veta så såg jag Zara Larsson i Gallerian. She´s cute!

Ha en fortsatt trevlig dag! Sköt om er!

puss!


Onsdag

Hej Allihopa! Hoppas ni har haft en bra dag, jag har egentligen inte så mycket atts säga om min dag. Men allmänt så har den varit ok. Hade 3,5 lektioner, vi hade himla chill dag idag. Först Kultur där jag spelar drums;-). Efter sista lektionenen kom  Sara fram till mig och frågade om vi kunde gå till tåget tillsammans, självklart svarade jag ja! När jag klev av tåget köpte jag en sallad och så klumpig som jag är har jag spillt dressing i soffan. Just nu håller jag på att försöka banka in alla glosor vi har till imorgon, och den där texten ska kunnas utan till. Även matteprov imorgon. Har just tagot en pause, dagens outfit kommer upp senare. Blev lite utårkad, jag och A satt och diskuterade min snygga musiklärare på msn för en liten stund sedan. Haha! Det var lite kul för att han heter samma ska som min bror kallas och även kallas lika dant som min bror. Så det var lite kul och det allra roligaste var att pappa frågade kallas han för det som Johan (min b´ror) kallas? Kuligt värre, nu ska jg nog gå upp och äta något.

Puss!


Emma Watson-Godnatt


Med denna ursnygga Emma Watson bild, säger jag Godnatt! Ett tips drick ALDRIG chai latte fort!
ville bsara säga dert,


Godnatt och Sweet Dreams!


Lista


Höger- eller vänsterhänt? Jag är högerhänt.
Humör just nu:? Bra men trött
Favoritgodis? Choklad
Är det nåt du absolut inte äter? Nej
Kläder just nu?Min nya ellos klänning
Musik just nu? Ooops! I Did I Ir Again-Brtiney Spears
Vad sa du senast? "Det är inte trumman som är värdefull"
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då? Bra fråga
Sommarplaner? Lite allt möjligt.
Fisk eller badkruka? Badkruka
Saft eller alkohol? Saft^^
Hur många kuddar sover du med? 3
Favoritväder? Varmt, kallt, både och:P
Om du var fast på en öde ö, tre saker att ta med? Kompis, mat och något kul
Spelar du nåt instrument? Just nu på músiken trummor!
Morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska. ofc!
Sparare eller slösare? Sparare och slösare
Vem är viktigast för dig? Familj och vänner
Tror på liv på andra planeter? Nja, vem vet.
Har du några homosexuella vänner? Inte vad jag vet:P
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? Absolut
Hur många barn vill du ha när du blir stor? 2-4 kanske.
Bio eller promenad? Promenad bio ibland
Är du kittlig? Nej!
Snarkar du? Nej, men jag pratar i sömnen ibland
Stjärntecken? Vattuman
Äckligaste insekten? Alla....
Det här är jag bra på? Analysera och skriva texter
Bästa bok: Gossip Girl
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att kunna trolla eller spola tillbaka och fram och stoppa tiden.
Vad vill du jobba som? Journalist
Chips, morötter eller godis? Alla tre, olika tillfällen.
Pizza eller hamburgare? Pizza!
Skriver du dagbok? Blogg!
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Vill ha hål i öronen.
Stökigt eller välstädat? Vill väl ha välstädat, men är själv inte så bra på att städa.. och jag hatar det! (När det är stökigt)
Gungar du på stolen? Ibland, hihii.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? nix
Vilken hand håller du gaffeln i? vänster
Hur många syskon har du?Tre brosor och en syster
Är du rädd för blod? Inte på mig själv kanske, men jo eller nej eller jo, äckligt är det.
Saltar du på maten? Om det behövs.
Gillar du att sjunga? älskar
Anser du att du är stark? Det beror på vilket sätt man meenaar.
Brukar du sola? ibland
Vad gör du om du får hicka? Klagar på att jag hickar.
Använder du knark? Verkligen inte.
Kaffe, te eller inget? Chailatte!
Vad längtar du mest efter just nu? Nästa dag! (vill spela trummor)

Of Course I Did It!

Jag hade gjort mig själv en riktigt smarrig Chai Latte och satt mig till rätta och hade det faktiskt väldigt mysigt, men när Johan ber mig hämta hörlurarna och jag kommer ner igen så vad är det första jag gör, när jag sätter mig i soffan? Jo självklart väljer mina fötter att deckoera golvet med HELA min goda Chai. De ville altså intr dekorera min mage utan mitt golv, jag börjar tycka synd om mitt golv, så klumpig som jag är har jag vält något varje gång jag suttit här, kanske ställa koppen på ett bord? eller vad säger ni? Yuuuwww nu är mitt golv alldeles klibbigt! Najs! Måste nog torka upp lite nogrannare så att inte nästa person, sätter foten i klibbet. Stackarn i såfall, nu håller jag helt ärliogt talat börja tröttna på "I Turn To You" Med Melanie C som går om och om och om igen på min dator.

Ciao!

Del 2



London del-1


Maria på Arlanda


Marias och min Garderob innehöll detta när vi kom och i lådan under the grejen låg BIBELN!


Jag äter frukost på Carfanke´ls


Min och Marias otroligt "vackra" utsikt från hotellrummet.


Maria lokk at shoes. Med klackar som är minst 16 cm


HJÄÄLP! Spöket Maria anfaller. (Badrumsdörren)


Tvn, (Jordin Sparks-Tattoo)


Min Middag, en dag, mouchooo gott.

En långtråkig tisdag

Mitt humör är inte det bästa idag, fast som jag sa in tidigare inlägg är mitt humör ändå okej. Just nu är jag lite utråkad funderar på att ta och ringa mín kära bror som kommer hit med Magdalena, trevligt trevligt. Är det någon som förresten vet om det går något kul på tv ikväll? Det är så himla typiskt mig att bestämma mig för att angagera mig påm franska och sedan glömma den! Tro det eller ej, men ibland är jag faktiskt ganska korkad, ska inte säga alla mina tankar. Jag lo´vade ju lite London bilder men faktum är att det är så himla många bilder att ladda upp och det tar ven himla tid men jag ska försöka i värsta fall får ni en bild varje dag.

How Do You Do?


Dagens låt-How Do You Do-Natasha Bedingfield

Tisdag

Hej! Hoppas ni mrå bra och att ni har haft en lika bra dag som mig, är inte på topphumör men är i alla fall på ett ganska gott humör, dagen började ok, när jag kom hem fick jag ett sms av min granne som frågade om vi kunde ta en promenad, så vi gick en härlig promenad, nu måste jag ta och plugga lite men faktum är att jag är väldigt hungrig och det finns inget gott hemma, känns lite konstigt att gå tillbaka till affären. Men nu måste jag sätta igång med plugget, Dagens outfit kommer upp senare.

Puss!


Om man försöker på går det!

Här är dagens outfit:


                                                              Kofta-Gina Tricot
                                                              Tröj/Tunika-Lindex
                                                              Linne (Det vita man ser lite av)-BikBok
                                                               Jeans-BikBik


Dagens outfit?

Lovade ju att lägga in dagens outfit men faktum är att jag inte har lärt mig hur den där komplicerade kameran fungerar, jag vet inte hur man sätter på självutlösaren, Sorry! men ni ska få bilder från London resan i april.

Vilka är ni?

Jag har alltid undrat vilka som läser min blogg, och enligt statistiken är det 30 läsare per dag. Men jag kom på att fäör att få en hint av vilka det är som läser så tänkte jag ställa frågan, "Vilka är ni?". Om ni vil ge er till godo och vill svara på frågan gör gärna så här:
1. Gå in på samma sätt som om du ska skriva kommentar.
2.Skriv ditt namn, hur gammal du är och vart du bor (i vilken stad eller ort, förort det är kul om det skriver vart i staden du bor,)

Om ni inte vill säga vad ni heter räcker det bara med kön.
3. Skriv gärna också hur ofta ni läser min blogg
Ex. "Emma 15 år, Kiruna. jag läser din blogg så ofta  jag kan
Ni får gärna kommentera mer allmänt, det är kul att läsa vad ni skriver.

Sitter här ...

Sitter här ock skrattar konstant, får hela tiden lust att skriva om något, men jag har inget intressant kvar att skriva om, för om jag känner mig själv rätt så kommer inläggerna bestå av min lycka i en oseriös form, typ tralalala, men istället bjuder jag på "Dagens Bild"

 


Lycklig som ett litet barn

När sådant här händer blir jag lycklig som ett litet barn blir när han/hon precis fått en ny leksak. Haha nej men faktiskt om ni skulle se mig nu skulle ni få se mig skratta hela tiden, eller i alla fall le stup i kvarten. Ville bara säga att ikväll kommer det äntilgen bilder på min outfit och även bilder från mycket annat. Nu ska det bli fotoverkstad här, haha!


Dålig Måndag blev glädje måndag

Hej! Just nu sitter jag på mammas jobb och funderar ut en bra höstdikt som ska lämnas in imorgon. Hela dagen har jag varit nere och på ganska dåligt humör, men det fanns faktiskt en grej som vände hela dagen till rätta, okej kanske låter lite töntigt att denna sak skulle förändra min dag. Men jag kan inte tänka på något annat och den underbara tanken får mig att le. Är ni nyfikna på vad det är? Det förstrå jag om ni är, okej det är nämligen så att när jag stod utanför mammas jobb så kollar jag en bit bort och då ser ajg Idol-Johan komma och tänker jaha kommer han coolt att jag har sätt honom, men jag brydde mig inte så mycket om det, men vet vem han går med, okej nu kanske jag skriver som om det Justin Timberlake, men det var KEVIN, min absolut största favorit. Han är snyggare i verkligheten, jag tycker han ser ut att vara ganska lång eller i alla fall normal lång, men vet ni? Han är jättekort! Fast oerhört söt. Nu måste jag plugga lite.

Ha en fortsatt trevlig dag!
Puss!

Viva La Diva

Har precis kommit ut ur duschen, just nu sitter jag och kollar på One Tree Hill, efter det är det dags för Gossip Girl. Ska alldeles strax måla om mina naglar. Nu sitter kameran på laddning! Nu måste jag fixa mina naglar. Ciao!


Killar, kompisar och snobbiga prinsessor

Hittade en bok igår som jag letat efter i hela Stockholm och jag skojjar inte seriöst hela Stockholm. Men faktum är att den hade slutat sälgas men när jag på skoj eller bara var inne i en bokaffär, vilke´n bok är det som står i där och väntar på att bli köpt? Jo den boken! Jag är nu en lycklig ägare, den ska läsas efter Elena-Krigarflickan. BTW jag har lagt en påmminelse på min mobil nju om att jag ska ladda kameran hur fåmigt det än låter så är jag tvungen för med mitt fiskminne så skulle jag bryta mitt årliga löfte för en 74:e gång, ni som känner mig vet att jag lovar och även ni som följt bloggen men nu lovar jag attjag ska skärpa mig för 18.00 kommer mobilen påminna mig att den där kameran behöver bli laddad, nu ska jag gå ut och göra min kära mor en tjänst.

Ciao!

Söndag, dagens fråga.

Hej! Hoppas ni har sovit gott! Just nu sitter jag och kollar på reprisen av idol, just nu är det Johan och förlåt för mian ord men det är fruktansvärt falskt, ingen kommer någonsin kunna göra degt bättre än den bästa sångaren någonsin Chris Martin är så himla överlägsen och med det menar jag att ingen kan sjunga låten lika bra som Chris. Men okej jag hakade upp mig på Chris nu. Nu ska vi gå till rubriken, jag vet´egntligen inte vad som händer idag. Men okej jag tänkte fråga en sak omvad ni tycker, jag skrev ju i några inlägg igår och frågan är om ni tycker jag ska skriva skvaller om artister i denna blogg eller i min musikblogg, men om ni väljer att jag ska skriva skvaller om artister i min musik blogg så kommer jag alltså skriva skvaller om skådisar och andra sortes kändisar i denna blogg. Dessutom så ska jag börja skriva mer om mode, mer om kändisar mer om mycket med andra ord. Fast om ni vill läsa om musik så gå in på min musikblogg.

Ha en jättefin dag!
Puss!

I can only love it!

Jag kan inget annat än att älska denna fantastiska klänning som vackra vackra Jessica Alba har på sig. Skulle inte bli arg om det låg en sådan klänning i mitt paket på julafton eller den 30 Januari. Inte helt fel, den passar dessutom Jessica utmärkt. Över lag skulle jag absolut inte ha något emot att besöka Jessicas garderob, man kan ju bara drömma om den.


Jessica Biels liv och stil

Jessica Biel är tjejen som verkligen har gått från att ha varit en rätt så okänd skådespelerska till att vara nu vara en av världens mest framgångsrika Hollywood stjärnor. Jessica blev ju så här känd på grund av att hon är tillsammans med en av världens största artister. (Behöver jag nämna vem det är?). Jessica har aldrig varit hetare, hon har aldrig fått lika många erbjudaden som nu, hon har aldrig blivit skriven som en stilikon, men Jessicas liv har vänt upp och ner på sig boch idag är hon en populär, lycklig, lyckligt kär stilikon och skådespelerska tackvare denn där snygga mannen som står henne närmre än någon annan i hennes 26 åriga liv. Men som sagt hon rä en stor förebild och stilikon för många unga tjejer. Vad är hennes stil då? Jo hennes stil är lite annrolunda hon har ofta sätts med en t-shirt och ett par jeans men i själva verket är faktsikt Jessica en tjej som följer trenderna nu säger jag inte att en tröja och ett par jeans är otrendit för det är det ju verkligen inte! Men hon klär sig lika gärna i en hög kjol som i en söt klänning. Jag har plockat ihop några favoriter med Jessica Biels outfiter.

 

Hittar ingafler för tillfället men självklart finns det mängder med fler snygga outfitter från tjejen. Jessica får kamma hem "Dagens kändisoutfitt"(outfitter) och även "Dagens kändis#

Biel goes Timberlake

Nu är det bekräftat,  ett av hollywoods hetaste och sötaste par. Planerar inte bara att fira Justins time-out med att resa runt tillsammans utan det är även bekräftat och paret har även fått tillåltelse till att gifta sig. JT skapade ju stora rubriker i våras när han friade till sin blivande fru. Men nu är det alltså klart att det även planerar ett stort drömbröllop på väst-indiska ön Mostique. Där det privata bröllopet ska firas med nära och kära. Man kan ju bara drömma om hur vackert allt kommer vara eftersom både Jessica och Justin har ett stort sinne och intresse för stil. Och då menar jag inte bara bröllopets utseende och planer. Utan även det vackra kläderna, så vacker som Jessica är skulle hon kunna se ut som en gudinna i en riktigt vacker bröllopsklänning och så snygg som Justin är skulle en riktigt stilig kostym sitta som en smäck. Paret har inte avslöjat det riktigt ännu, men det går ryckten om att inom 2009 års mitt kommer JT & JB var två lyckliga föräldrar. Men ingen vet riktigt om det är sant. Jag hoppas i alla fall att paret ska leva lyckliga tillsammans i alla sina dagar och att det nu håller sitt gemensamma löfte.

Lördag

Hej Allihopa! Hoppas ni mår bra, sjölv mår jag ok, nej jag är inte sjuk, jag mår alldeles utmärkt på friskhets fronten, det är bara det att jag inte är på det där "perfekta humöret". Men det är bara för att jag inte riktigt har hunnit fixa mig ännu. Så just nu är jag ganska så orfäsch, i alla fall sitter jag och lyssnar på tracks, jus nu spelas Rihannas "Disturbia" första gången jag hörde den tyckte jag inte att den var "Så himla bra" som alla säger att den är,fast den växer, den är faktiskt bra. Men däremot har jag fastnat för Leona Lewis nya låt, "Forgive Me" tror ja att den heter. Även fast det inte är min musikstil så har jag fastant för den, likaså Agnes "On And On". Vet inte varför men jag kan inte något annat änatt tycka jättemycket om det. Men Leona sjunger ju som en gudinna. Vet ni vad jag är just nu? Just nu sitter jag på mitt landställe, lika fint men lika kallt som det alltid är på hösten, fast det finns faktsikt en nackdel med att sitta här nu och det är att jag tänker tillbaka på den fantastiska sommaren som jag och Maria hade tillsammans. Det var ju till stor del underbart väder i Juli månad. I förr går (tror jag) köpte jag hem Chailatte grej, jag smakade det nu på morgonen, med kaffe det blev ok, fast jag måste nog testa mig fram lite av vad som smakar bäst kaffe eller the? Hmm....

Ha en jättefin dag! Trots det trista vädret!

Puss

Pluggpluggplugg



Jag vill bara meddela er alla en sak att det är så att min fritid kommer bestå av en hel del plugg nu framöver så om jag inte bloggar så är det därför, ville bara att ni skulle veta om det. Men självklart ska jag försöak upptadera här så gott jag kan. Jag ska försöka vara lika duktig på blogga som jag varit i i denna blogg. Ha det bra! Och i och med detta inlägg säger vi även Godnatt!


Onsdag

Hej Alla! Hoppas ni mår bra och att ni har haft en underbar höstdag. Nu är det verkligen höst, löven är röda, oranga, blå höll jag på skriva, haha, nej men det är alla möjliga härliga färger på träden. Ig¨r var jag faktiskt duktig att fota dagens outfit, men såklart laddar datorn ur precis när jag ska publicera inlägget, så himla typsikt! I alla fall ¨så har denna dag varit bra, det har egentligen inte hänt så mycket, förutom att jag var med Ida, och efter det åkte vi till ridningen. Vi hade teori och när ridläraren skulle visa hur man gör skänkelvikning så stegrade hästen och höll på krångla allmänt. Sjukt läskigt, fast när vi red var hon snäll. Men shit vad vi har mycket och göra, det känns som om mina veckor framöver kommer bestå av plugg. Fast det är det värt, eftersom vi har kanonbra lärare och då vill man ju överraska de lite. Idag var jag tvungen att skriva klart lite om den där rättegången som går dåligt, det känns som om ingenting funkar, jag ska inte sitta och säga mina känslor rakt ut. Men det är kul med rättegång! Nu måste jag göra ett exakt manus´om vad jag ska säga.

Ciao!

Tisdag-Dålig upptadering

Hej! Sorry för min urusla upptadering men jag har haft fullt upp hela dagen, och det är faktiskt sant, jag var tvungen att plugga och efter det vart det hyfsat bråttom iväg till NK eftersom vi hade visning på huset. Skulle titta efter lite nagellack men självklart fanns inte det. Får åka in till stan lite senare för att köpa det. Imorgon blir det ridning. Om inte Sara ringer i veckan så´bör jag höra av mig till Mikaela. Juste på fredag bär det av till mitt landställe så upptaderingen kommer bli dålig. Men jag lovar er att jag kommer ladda upp massor av bilder av helgen. Även berätta lite vad jag gjort. Just nun sitter jag coh kollar på desprete housewiwes (stavas?) jag hajar ingenting, eftersom jag aldrig sätt ett ända avsnitt. Jag har egentligen i´nte så mycket mer att skriva, hoppas ni mår bra och att ni har haft en underbar dag. Nu ska jag gå upp och ta en nektarin.

Ciao!

Måndag

Halluuu! Hoppas ni har haft en bra dag, själv hsr jag inte så mycket att säga om min dag, måste förberda lite saker inför snacket om rättegången till imorgon, nej! Det vi har inte varit överdrivet busiga eller råkat ut för något, vi har nämligen en rättegång i son, shit! kom just på att det engelska redovisning imorgon också. Ska fixa det också. BTW! Kom min klänning som ajg beställt från Ellos, men gud vad jag fick dåligt samvete! Jag måste verkligen leta rätt på den där förbaskade laddaren. Nu ska jag upp och äta!

Ciao!

Lauren Conrad

Klicka f?tt st䮧a bilden

Vilken stilikon! Efter Elin Kling ligger helt klart denna tjej.


Gossip Girl

Har precis kollat på Gossip Girl. Den där Dan alltså man blir ju trots allt lite småförälskad i honom. Han är ju så himla  bra. Jag tycker faktiskt att Penn Badgley är snygg. Vilken otäcking Chuck är. Jag diggar faktiskt Serena coh Dan mest. Fast Blair har helt klart snyggast stil. Och Chace Crawford (Nate) är sjuuuuuukt snygg! Åhh vad jag älskar Gossip Girl, har börjat följa The Hills också. Båd två serierna är grymt bra.

XoXo;-)

Puss!

Höst!

Salut! Sitter och pluggar lite franska nu samtidigt som jag lyssnar på Kate Ryans "Libertine". Haha! Fråga mig inte varför det var kul, okej hon sjunger på franska. Idag har vi haft visning på huset. Så vi var först i stan och åt lunch på Wayne´s efter det åkte hem till ön igen för att se min kusin spela ishockey (han är målvakt) var faktiskt roligare att kolla på än vad jag trodde. Kul men läskigt var det att se på. Vi lyckades hamna på rätt sida tillslut. Min kusins lag vann i alla fall kul för dom. Efter det åkte vi och handlade och nu ska jag nog gå in och skrämma Maria och sedan fortsätta med franskan. Men gud vad det har blivit höst ute btw. Hösten hasr verkligen kommit!


Puss!

Goodnight!


Eftersom idolfinalerna har dragit igång kände jag att det passade bra att lägga in en bild på den första idolvinnaren någonsin! Kelly Clarkson. Och i och med den säger jag Godnatt!


Sweet Dreams!

3-oktober 3 födelsedagsbarn

Den tredje oktober föddes dessa kändisar:


Gwen Stefani


Ashlee Simpson fyller 25 år!




Fredag

Hoppas ni har haft en jättefin dag, själv har jag haft en jättefin dag. Just nu sitter jag och lyssnar på youtube klipp med idol-Kevin och jag har sagt det många gånger och jag säger det ännu en gång charmigare och skönare kille ¨får man leta efter. Jag ska seriöst börja hylla Malta även fast jag aldrig varit där. Ikväll blir det idol och annat mys. Annars har jag inga speciella planer för helgen.

Puss!

Sweet Dreams


Med denna bild på Amanda Seyfried, säger jag godnatt.

Sweet Dreams!

Torsdag

Hoppas ni mår bra, själv mår jag bara bra. Just nu sitter jag med min nya bärbara dator och kollar på idol. Kevin kan man något annat älska honom? Läs mer i min musikblogg. Annars har dagen varit bra, jag har egentligen inte så mycket att säga om denna dag. Nu ska jag fortsätta kika lite på idol. Ciao!

Onsdag

Hoppas ni har haft en bra dag, min dag har varit okej. Just nu sitter jag och inte gör så mycket. Kom hem för sisådär 30 minuter sedan. Har egentligen inte så mycket att säga om min dag. Kände ändå för att höra av mig här i bloggen. Haha vad konstigt det. Ikväll blir det riding och idol, vem hejar ni på? Jag hejar på Anna, Yasmina, Alice och Sepideh. Ni kan läsa mer om mina åsikter om idol i min musikblogg. Apprå på musik hade vi musikprofil idag och jag kom i samma grupp som förra gången, men det är inga problem för mig. Vi har bara inte kommit någon vart eftersom musikläararna var upptagna hela lektionen. Jag tycker synd om dom! När jag och ågra till givk till slöjden och till tåget ösregnade det. Jag var bara lite blöt när jag kom hem, (not). Ser att regnet öser ner nu också. Kan ingen göra så att det blir sol, det behöver inte vara varmt bara det inte regnar eller snöar? Nu ska jag ta och ringa Mikaela men först ska jag sätta min telefon på laddning. 

Ciao! 

RSS 2.0