Christmas Eve


Idag är det dagen som för många är den stora höjdpunkten på hela året eller jag förutom födelsedagen då, men hur som helst är det då man får julklappar, hela familjen och en stor del av släkten är samlad, man har ingenting att tänka på, man äter härlig julmat och många kanske kollar på Kalle Anka jag pratar självklart om julafton. Med lite julmusik av Sufijan Stevens i bakgrunden önskar jag er en riktigt god jul!


Dagen före dopparedagen


Bild från förra julén

Imorgon är det självaste julaftonr det ska firas med besök hos min gudfar och midnattsmässa i Hedvig Eleonora på under natten, dagen efter det blir det besök av syster, bröder och deras Cissi och Magdalena. Nu spelas det julmusik och senare bli det julskinka och titt på Love Actually.

Om vi inte hörs imorgon ha en riktigt god jul!


2009


När jag såg denna tjejen första gången var jag skeptisk och tyckte att hon var alldeles för trist och en aning överskattad av juryn men när efter ett tag började jag inse vilken otroligt talang hon är och det var in förrän jag lyssnade på hennes egenskrivna låtar som du hittar på Spotify som jag verkligen fick upp ögonen för henne. Tjejen är fullkomligt grym och man kanske inte kan nämna henne som årets stjärna med tanke på att hon knappt slagit igenom ännu, men jag tycker att hon förtjänar det då jag är övertygad på att tjejen har en grym framtid framför sig. Ni gillade henne under idol och har missat hennes "album" klicka här



Stilikon: Felicia Frithiof!


00.02


Idooooool!

Imorgon blir det en heldag med mami, Gilmore Girls dag blir det med frukost ute och en massa stress shopping det gillas!

Lika som bär

Är det bara jag som ser likheter mellan svenska idolstjärnan Tove Styrke och amerikanska Hollywood stjärnan Scarlett Johansson?


Måndag

Shit vad skönt det känns med jullov även om det känns en aning konstigt med tanke på den otroliga skolstressen jag hade nu i slutet men nu känns det verkligen som att jag kan slappna av. Gårdagen kändes verkligen som en sådan där dag då jag verkligen kunde slappna av, gå upp sent känna ett lugn, hela dagen ta det lugnt, ha roligt och känna att nästa dag väntar ingen skola det är en riktigt härlig känsla och det tror jag knappast att jag är ensam om eller har jag fel? Jag kan knappt fatta att det är jul, jag har en riktig julkänsla men det var ju alldeles nyss det var sommar?

 


Fjärde advent


Är ni medvetna om att det är fjärde advent idag? Och utomhus snöar det som bara den, helt sjukt vad tiden går fort. Hur som helst så ska fjärde advent för mig firas först med ishockey match mellan Almtuna och Malmö min kusin som står i mål igen och därefter blir det att fira med släkten, det kommer bli kul.

091712


Syster yster et Moi

Ja ni ser väl? Jag och Marie Serneholt tihihihii

Jag är hemskt ledsen för helt kass uppdatering men det är nämligen så att datorn min har åkt på virus så internet har pajat helt. Men nu ska jag försöka ta mig tillbaka med hjälp av min kära mors dator. Snart är det ju jullov också så det passar ju bra.

Men shit vilket väder det varit i dag då?! Trodde knappt jag skulle kunna komma hem men sådan tur var la det sig senare, när jag tagit tunnelbanan mötte jag upp mamma för att sedan ha gått till Kungsan för att kika lite på "Rädda Radion" och lite utav kungsans fantastiska julmarknad fick lite Gilmore Girls känsla haha. Men hur som helst så var denna "konsert" mycket bra det var grymt kul att få se EMD och Erik Grönwall på scen igen. Duktiga killar det. Därefter blev det titt på NK och middag på grodan och julklappsköp till mina lärare.

Vet nì? Imorgon är det skolavslutning jag finner inga ord av lycka!

 

 


Blä

Men gud vad störande jag kan inte göra några som helst inställningar i inläggen, är det bara jag som har så eller är det flera? Även om jag verkligen spyr och då menar jag verkligen spyr på alla jävla läxor nu måste jag ändå sätta mig ner och nej jag vill inte ens nämna ordet fy fan. Hejdå!

Idolfinal

Min dator är konstig detär ursäkten men hur som helst var det bra kväll, förutom att jag tappade min telefon men min snälla far hittade den och allt var bra igen. Jag träffade en massa kändisar har faktiskt bevis på att jag kramade Marie Serneholt det ni! Men det får ni se en annan gång. Stämingen var grym och rätt idol vann i alla fall tillslut. Lovar att det blir mer konkret sammanfattning under veckan men det kräver att internet funkar, annars får jag fixa det på annat sätt för jag kan gissa mig till att ni vill se bilder som jag faktiskt är stolt över om jag får säga det. Ikväll blir det gäster. Have a nice evening!

Empire State of mind

Helst av allt skulle jag vilja ladda ipoden med grym musik och gå på en lång, mysig promenad och fullkomligt rensa skallen med tankar på skolan när jag kommer hem bara lägga mig i soffan med stor kopp varm choklad och köra ett one-tree-hill marathon, men det är det sista jag kan göra nu. Istället måste jag hela kvällen fokusera mig på plugg, för hela bunten. Så här i slutspurten av skolan tar skolan i pricip över mitt liv vilket innebär att jag inte kommer ägna mig åt något annat än plugg dagarna fram till tisdag nästa vecka då alla prov äntligen är över(!). Det innebär alltså en bloggpaus fram till dess. Men i och med att det är idolfinal på fredag så ska jag inte svika er och ni kommer få inlägg om det då kan jag lova och ta i hand på. Men ha det så bra tills dess! Update: Idol är redan avgjort! Kolla bara in: http://www.tv4.se/1.1384178/2009/12/09/idolfinalen_2009_nu_smaller_det Btw: Är det bara jag som inte kan redigera saker och ting?

Mary Kate Olsen




Ms Biel och Mr Timberlake

Jessica Biel bär sin Triwa-klocka med Justin Timberlake vid hennes sida!
Hur snygga på en skala 1-10 är inte Jessica Biel och Justin Timberlake tillsammans?

Ändringar i designen

Har gjort lite ändringar i designen dock inga stora, känner dock för att ha en riktigt stilren men samtidigt ganska vintrig design jag vet inte. Ska försöka mig på en ny, jag vet jag är världelös på att bestämma mig när det kommer till design. Haha

You are my sweetest

Hemma från skolan, svenska och no plugg prio ett, senare Regina Spektor konsert (Jag tjatar jag vet). Ha en great fortsatt trevlig dag!

18 and life



Borde verkligen plugga men sitter och drömmer mig bort och läser en massa bloggar. Nej nu måste jag återgå till plugget!

Regina Spektor







Regina Spektor imorgon sjukt taggad!


High School Musical



Jag har funderat över en grej. Många säger att High School Musical bara är till för småbarn men om jag ska vara ärlig så tycker jag att detta inte är det minsta barnsligt det handlar om människor high school som råkar ut för vardagliga problem och skådisarna är på topp och det är otroligt fixat och noggrant gjort. Visst vissa roller kanske är en aning mesiga men det behöver inte betyda att hela filmen och låtarna är mesiga. Nu säger inte jag att ni som säger att HSM är mesigt har fel för visst ni får tycka precis vad ni vill det ska inte jag lägga mig i absolut inte. Men det känns ändå som att det finns många som utesluter det just för att det blir tittat på av så många unga och att det sänts på disney channel och dit jag vill komma är att det finns så otroligt mycket mer mesigt än detta. Jag är otroligt imponerad av det hela, innan jag såg det var jag också extremt kritisk och var säker på att allt var oerhört mesigt och barnsligt men detta är inte det minsta barnsligt och till och med musikalen är bra. Grymma skådisar och det är långt ifrån mesigt och barnsligt okej det finns mesiga roller det kan jag hålla med om men inget mer.

Missförstå mig inte nu, detta är bara vad jag tycker och ni får tycka precis vad ni vill jag skiter fullkomligt i om ni tycker att det är mesigt eller inte. Bara så att ni vet.

Fairytale of new york


Fråga mig inte vad jag gör på bilden
Då var det alltså söndag igen, det är helt sjukt vad veckorna går fort nu ska jag alldeles strax sätta igång med lite plugg en uppsats om cdspelaren(!). Som belöning blir det High School Musical senare. Någonting säger mig att nästa vecka kommer bli lätt lugn förutom alla grejer som ska in i sista minuten och sådant självklart men samtidigt finns det en massa grejer att se fram emot Regina Spektor på tisdag. (jag skrev måndag förut) Idolfinal på fredag funderar på något inlägg om det men det är bara om jag har tid och lust så räkna inte med det.

Erik och Calle i final

Så här glad kan man bara va när man gått till final i Idol. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Att Calle skulle slå både Erik och Tove i antalet röster trodde ingen, men det gjorde han och nu står han tillsammans med snygge Erik Grönwall i final av idol 2009. Erik har under hela resan varit min favorit medan jag aldrig riktigt gillat Calle förrän några veckor tillbaka men jag har hela tiden i alla fall tyckt att det har funnits bättre än honom. Om jag skulle gått välja mellan dessa tre som nu var kvar hade jag hellre sätt Tove i final dels för att det hade varit mer spännande då, för Calle är chanslös i´m sorry men så är det.

Sedan för att jag tycker att Tove är mer värd att stå i final än vad Calle är. Calle är en helt gorgeous singer men Tove är mer min typ av artist om jag säger så. Enligt mig rör sig Tove mycket bättre hon har något unikt hon sticker liksom ut och vågar bnuda på sig själv medan Calle inte utsrålar någon energi om du ska fråga mig, han skulle kunna vara vilken artist som helst och låter precis som alla andra, enligt mig har han ingen egen stil, känns verkligen som vilken artist som helst. Om ni förstår vad jag menar.  Fast helst av allt hade min drömfinal varit att vackra Karolina hade stått vid Eriks sida det hade blivit grymt men men, det finns inte så mycket mer än att önska båda grabsen varmt lycka till och önska dem grattis!

BTW Förlåt för att jag har slutat med att recensera idolernas insatser varje fredag men jag har inte riktigt kännt att jag har haft inspiration för det. Sedan har det inte känts rätt på något sätt då det liksom kändes som att alla har varit så pass bra vartenda gång och att jag skulle sagt samma sak om alla vartenda gång. Det hade liksom blivit lite tråkigt för er i mängden i guess. Jag vill ju göra allt så intressant som möjligt för er.

sweet, little, beautiful, wonderful, perfect all american



London rubrik=All Amercian Girl med Carrie Underwood

 


Torsdag


London London London!

Torsdag idag inget speciellt funderar på att fixa med en grej men vad får ni se;)


In new york new york

Jag brukar aldrig gilla rappmusik och därmed brukar ajg inte gilla Jay-Z logiskt huh? Men jag vill så gärna göra det just för att han gjort så mycket grejer som är vettiga men hans nya singel med Alicia Keys tycker jag faktiskt är bra.

Anyway så kommer jag resten av kvällen sitta dränkt i franskaplugg för jag ska banne mig få bra på det där förbaskade provet på fredag. Jag ska banne mig slå min lärare med häpnad! Tråkigt men defenitivt värt det

Onsdag

Har en otrolig mensvärk kände mig alldeles för hängig för gå ut dagen i skolan så jag gick hem. Men jag hade nu tänkt att sätta mig ner och skriva en labrapport och sedan funderar jag på att fortsätta knarka lite Gossip Girl. Eller så kanske det blir att sätta på någon mysig film. Påminn mig om att jag ska skriva en uppsatts på Tekniken i skolan men det får bli i helgen. Nu måste jag börja med non så jag har det gjort. Vi ses kanske senare.


första december

Det känns helt sjukt att det idag är första december, det känns som att det var igår som jag njöt av sommarlov och nu är det inom kort jul hur sjukt känns inte det? Hur som helst så är jag precis hem kommen från en fika med Cissi kände att jag var tvungen att snacka om annat än skolan ett tag då det verkligen känns som att det är just det ända som jag snackar om just nu dessutom känner jag mig otroligt skoltrött och kom just på att jag har en grej att fixa på förmiddagen innan no lektionen men då finns det ett problem men aja vi tar det imorgon det löser sig. Funderar att bara lägga mig och glo på Gossip Girl ett tag men innan dess är det lite grejer jag måste fixa. Dessutom tror jag att jag ätit för mycket pepparkakor.

Ett plus med denna månad är att en massa grejer händer och det känns peppar peppar som att jag är värd det om jag får säga det själv för jävlar vad jag har slitit i skolan nu i åttan. Vissa saker har inte riktigt gått som jag förväntat mig där har jag blivit ganska så skoltrött men dett glädjer mig enormt:

7/12-Söndag: High School Musical Göta Lejon med mamma
8/12-Måndag: Regina Spektor Konsert med Pappa, Maria, Johan och Magdalena
11/12 Fredag: Idolfinal live
14/12: Lars Winnerbäck konsert

RSS 2.0