Faboulus

Olivia Palermo
Hur snygg är inte var inte Olivia Palermo på Elle Style Awards? Hit med hela outfiten NU!

Andra Chansen



Jessica Andersson-I dit it for love
Jessica Andersson är en tjej med mycket skinn på näsan det visade hon i sin fantastiska bok När kalla nätter pålgar mig med minnen om hur det var. Lyssnar på den här låten, på hennes röst och har läst boken är tårarna inte långt borta. Enligt mig är hon en av Sveriges bästa sångerskor det kan ingen säga emot. Jag hoppas hoppas att Jessica går vidare, det är hon mycket väl värd efter allt hon varit med om. Dock tror jag inte heller att denna låten kommer lyckas i ESC den alldeles för anonym. Men bara för det behöver den faktiskt inte vara dålig för det är en fantastisk ballad dock skulle jag vilja se henne i lite snyggare kläder om hon går vidare till globen.


Pauline-Sucker for love
Pauline är en otroligt cool tjej med röst som ingen annan har. Hennes låt Sucker for love är en riktig låt som lätt sätter sig och hennes talang lyser igenom starkt. Jag tror att denna kan bli mäktig live live. Dock vet jag inte om hon kommer lyckas utomlands, hon är känd utomlands men frågan är hur klarar pressen och nerverna, frågan är också om låten har rätt material, soul-schlager brukar inte fungera i sådana här sammanhang. Antingen går det eller inte.

 


Walk the line

Godmorgon!

Känner mig även denna dag trött efter att ha sätt på lite mer än halva Walk the line igår fram till kanske 01.00? Hur som helst så måste jag säga att jag inte är besviken så här långt. Johnny Cash är en bra sångare dock kanske inte världens bästa förebild men det är sak samma, det ska inte behöva påverka hans musik. Idag har jag hunnit kika på några avsnitt av Gilmore Girls och sedan blir det bara att ta det lungt. Det är ju ingen skola imorgon så det är bara att njuta. Jag fick en förfrågan av vem jag hejar på på i melodifestivalen och jag tänkte att nu när alla deltävlingar har varit kan det väl vara läge att avslöja det i detalj. Kanske tippar vilka som går vidare från andra chansen också vill ni det?

Ha en jättebra dag!

 


Deltävling 4


Ingen trodde att vackra Anna Bergendahl ifrån Enköping skulle kunna slå stjärnor så stora som Peter Jöback och Pernilla Wahlgren, men hon gjorde det. Hon och hennes This Is My Life fick flest röster och är nu vidare till finalen. Jag kan tycka att Anna är väl värd detta, efter att hon kommit hyfsat långt i idol och nu kört järnet och visat vad hon går för så är hon defenitivt värd det här. Nu är det bara att hoppas på att det går bra för henne i finalen vilket jag tror.

Jag har alltid haft svårt för Peter Jöback, men jag kan hålla med om att han är en väldigt duktig sångare dock är låten inte riktigt min stil. Men det är bara att gratulera.

Neo och Pernilla till andra chansen. Det var bra.

Ring of fire


Bjuder på en egobild

Är precis hemkommen ifrån Micke och Cissi, det var som vanligt mycket trevligt och ryktet hade rätt lägenheten var mycket fin. Nu blir det hemmakväll med syster, pappa och mamma framför schlagern. Det ska bli mysigt hoppas det blir en aning bättre denna veckan förra gången var säkert historisk för er som känner mig haha. Det blir en kväll med ansiktsmask och att måla naglarna tror jag eller nej det kan jag inte förresten mina tummar är inte friska nog för att ha nagellack. Ska nog sätta plåster på dem istället. Men först ska jag ladda över bilder på Facebook om det nu vill sammarbeta vilket det inte verkar vilja göra.

Update: Facebook vägrar sammarbeta jag ger upp!

Puss


Lördag

Kanske kan gårdagens curling bero på att jag sov till 14.00 idag? Jag skyller på det. Men dem tog ju faktiskt guld. Läste i Expressen att detta laget inte förlorat ett ända världsmästerskap tillsammans... inte illa. Idag är det lördag och snart ska jag nog fixa mig för att vi sedan ska åka hem till min kära bror och hans tjej för att se på deras nya lägenhet, ryktet säger att den är väldigt fin. Ikväll är det ju melodifestivalen också, har lyssnat på några fåtal låtar och alla jag lyssnat på är dåliga.

Ha en underbar dag!

Pendant le vacances


Moi

När mamma och Maria sitter och kollar på OS som jag egentligen inte vet varför jag kollar på då det faktiskt är kul, men men hur som helst så sitter jag och gör en massa onödiga saker. Om ni vill veta vad jag ska göra på lovet så fortsätt. Dock blev det inte riktigt som jag tänkt mig, men det löser sig ändå.

Måndag-Ta det lungt antar jag
Tisdag- Tripp till Uppsala för att hjälpa mormor med lite grejer och sedan åka till gigantiska Ikea där i närheten Heldag med mamma
Onsdag- Tripp til Västerås Uppsala där det blir shopping och på kvällen se på kusinens match mot Växjö
Torsdag- Ta det lungt igen Shoppa med Lisa
Fredag-söndag-Vadstena och hälsa på farmor och farfar

Så nu vet ni det om ni undrade, om ni undrar en till sak så följer kameran med hela tiden. Ska försöka blogga ganska mycket också och försöka fixa lite bilder från mina dagar låter det bra?

Puss

 

 

 

 


En perfekt fredag


Bjuder på en bild från Winnerbäck konserten

Det är fredag men ingen vanlig fredag, det är en fredag som säger att ja ginte behöver gå till skolan på en hela vecka, god vad det är skönt. Känns som att jag nästan bara pluggat och nu är NO provet också avklarat nu slipper man traggla med den där förbaskade kemin som det tog 2 år innan man förstod, tror nog att det gick okej. Jag säger som mina bröder "Ett skrivet prov är ett skrivet prov". Sedan är det bara att hoppas på det bästa. Idag har jag även kommit på ett knep på hur jag ska kunna höja mina betyg i franska (som inte är dem bästa). Nej, men usch nu ska jag inte prata om skolan efter skolan kände jag hur jag blev sjukt godissugen om ni vill veta det. Nej men nu är jag hemkommen efter en liten runda på stan, fika med mamma och hämt av Maria. Nu sitter jag med en av världens bästa låtar i öronen, ja det tycker Mariette Hansson också. Tråkig humor så här på kvällskvisten.
Nu ska jag bara slappa och njuta lite.

Ha en underbar kväll och ni som åker iväg på lovet ha ett underbart lov

 


Allt som är ditt


Du går genom parken
Det är inte ens natt än
Och två som går bakom springer ifatt och tar
Allt som är ditt

Du borde ha skrikit
Men det kommer inget ljud
Dom behöver inte ens hålla för din mun
Allt som var ditt

Åh, tänk om du hade gått en annan väg
Eller inte vart så korkad och gått ute själv
Du kanske hade fel kjol eller kanske gick för sakta
Det måste va' ditt fel
Det måste va' ditt fel

Vem skulle ha trott dig?
Du fyllde i blanketten som inget
Och sen så var det borta
Allt som var ditt

Alla sömnlösa nätter
Allt rådlöst klamrande fast till allt som är konstant
Och allt som en gång var ditt

Åh, tänk om du hade gått en annan väg
Eller inte vart så korkad och gått ute själv
Du kanske hade fel kjol eller kanske gick för sakta
Det måste va' ditt fel
Det var aldrig ditt fel

De jävlarna ska skjutas
De jävlarna ska skjutas
De jävlarna ska skjutas
De jävlarna ska skjutas

Jag vet vad han heter
Jag står med ett gevär
Jag ska spendera mitt liv
Och ta tillbaka allt som är ditt

Torsdag

Hej, åh herregud vilken dag, egentligen inte en bra dag fick vänta på en jävla buss i 35 minuter inte kul, men dagen blev bra när mamma kom hem med chicken nuggets och milkshake det innebär att jag kan plugga ända fram till att jag ska ta en fika med Magdalena klockan 19.00.

Puss

I want you back

 

Onsdag, en helt vanlig onsdag borde egentligen plugga men känner att jag hela tiden kommer på en massa andra saker som verkar roligare, till exempel att titta på massa klipp med Mariette även om datorn står en bit bort så är de roligare att leta efter klipp på youtube och fixa med spotifylistan. Vet inte om det kanske hjälper att kolla på Gilmore Girls det brukar lösa det mesta. Fast nu vet jag inte, funderar på om jag ska göra ett försök...


No one´s gonna love you



Paus från plugget nu och jag måste säga att jag faktiskt börjar förstå lite när det gäller kemi vilket känns väldigt skönt. Nej nu ska jag nog gå tillbaka, men så länge kan ni lyssna på den här låten.

Godnatt


Tisdag

Jag borde egentligen plugga men det orkar jag inte, just nu känns det som att jag hellre tillbringar kvällen med plugg än att plugga nu allt detta på grund av personliga skäl som inte är särskilt allvarliga som dem kanske låter. Hur som helst måste jag nog varva ner tror jag, sedan kan jag plugga ni kanske vet själva hur det går att plugga med en massa tankar om saker och ting som surrar runt i huvudet? För mig går det i alla fall inte särskilt bra. Snart kommer mamma och hennes kollegor hit så det betyder att jag måste röra på mig.


Please please please

favoritband/artister:
Miranda Lambert, Dixie Chicks, Wilco, John Mayer, Josh Ritter, The Swell Season, Mika, Erik Hassle, Lars Winnerbäck, Simon & Garfunkel, Johnny Cash, Hello Saferide, Lykke Li, Säkert!, Anna Maria Espinosa, The Sounds, Band of horses, Coldplay, Patti Smith, Mando Diao

favoritlåtar (någonsin):
Dead Flowers-Miranda Lambert, Lovers In Japan-Coldplay, Walk The Line-Johnny Cash, Beacuse The Night-Patti Smith, Half Of My Heart-John Mayer feat. Taylor Swift, Hurtful-Erik Hassle, Anna-Hello Saferide

favoritfilmer:
Bekännelser om killar, katter och kyssar, Step Up, Music & Lyrics,

favoritdesigner/märke:
Alexander Wang, French Connetion, Acne, Whyred, Cholé, Balmain

favorit tv-serie:
Gossip girl, OC, Gilmore Girls

stilikoner/ personer med fina kläder:
Lauren Conrad, Olivia Palermo, Ashley Tisdale, Alexa Chung, Taylor Swift, Lykke Li, Elin Kling, Amanda Jenssen, Molly Sandén, Marie Serneholt, Vanessa Hudgens, Ashley Olsen, Alexis Bledel, Whitney Port,

favoritland/stad:
Stockholm, New York, London, Paris

jag vill se listan ifrån:
alla som känner att dem vill.


Måndag

Herregud, nu får det sluta vara kallt, jag vet inte hur mycket jag längtar till våren. Hur som helst nu är det plugg som gäller, har NO prov på fredag och jag måste säga att jag verkligen fattar nada. Det är väl vad resten av min kväll kommer bestå av, följning av F s match mot Leksand också men bara det i bakgrunden eller så får mamma hålla koll på det. Nej nu måste jag nog sätta igång om jag börjar nu kanske jag får en helt ledig kväll?
För att krydda upp inlägget lite kan ni få tips på en grym låt (obs Spotify).


Melodifestivalen

Igår var det en helt värdelös omgång, inga låtar var bra och jag kända mig för allra första gången i världshistorien otroligt likgiltig till vilka som skulle gå vidare vilket reslulterar till att ni varken får någon sammanfattning eller mina åsikter. Bara så att ni vet.

Hemma

Hemma efter en otroligt mysig helg tillsammans med Erica. Det var ju ganska nära på att jag i överhuvudtaget inte skulle kunna komma hem med tågen iaf. Mamma smsar på morgonen och säger att trafiken är alldeles för kaosartad för att jag ska kunna bli hämtad och att kaoset med tågen borde släppa snart. Så vi tänker att okej vi åker till stationen för att kolla, när vi väl kommer fram är det totalkaos alla trängs i väntsalen eller vad man nu kallar det, och när vi tog en lapp var det SERIÖST 100 stycken före oss så det var bara att vänta, inga tog mot Stockholm kommer heller upp förrän efter typ 30 minuter där det står att tåget mellan Arlanda-Stockholm går med Tågkomp. och vad f*n är tågkomp tänker vi då.

När yttligare 30 minuter har gått kommer vi fram till disken där en gammal surtant tror att Erica ska försöka få mig att åka gratis men faktum var ju att hon inte ens skulle med. Tågkomp betydde enligt henne att det var ett annat bolag alltså inte SJ vilket också senare visade sig vara korrekt men när vi sedan kommer till spår nr 8 som det står att vi ska till så tar det en himla tid och vet ni vad det är för tåg som kommer då? Jo ett tog mot Stockholm med SJ. Men tydligen är det fullproppat. Men tydligen ska Tågkomp tåget komma snart, men åker tåget då? Ja efter 15 minuter. När tåget har åkt blir vill tillsagda att tåget mot Arlanda-Stockholm ankommer om cirkus 15 minuter,´och det tog som kommer innan är ett tåg till Tierp, orka stå på perrongen i kylan då tänker vi så vi går tillbaka in mot stationen men precis när vi satt foten innanför dörren säger dem att "Tåget mot Arlanda-Stockholm anländer nu perrong nr 8".

Men vad f*n tänker vi då driver de med oss eller? Men som sagt det var rätt och jag hamnade på rätt tåg och nu är jag hemma och har hunnit äta, duscha, kolla på GG och Plugga. Imorgon är det måndag och skola. Men det är bara att kämpa på, dock återstår det att se om T-banorna går eller inte.

Puss


Helg hos Erica

VARNING! För bildbomb
Tjena, jag befinne mig nu som sagt i Uppsala hos kusin Erica och hennes vän Sara, det är mycket trevligt även om vi tar det grymt "lungt". Igår var det följning av hockey för hela bunten, först Fredriks matchmot Björklöven via radio där en fullkomligt galen norrlänning kommenterade men dem vann med 4-2, därefter var det sapp mellan hockeymatchen mellan Sverige och Vitryssland och damernas längdskidor där man kan säga attvi "hjälpte" Anna Haag att ta silvret då vi hysteriskt stod och hoppade. Sedan var vi idag hos min mormor men Ericas farmor och åt lunch och fickade, där efter bar det av till Erica moster och hennes man,där även hennes mamma och Fredrik var, då ble det melodifestivalen för hela bunten. Nu är vi hemma igen och har just nu gjort samma sak med svenska herrarna i längd som vi gjorde med Anna, hjälpte även denna gång!



Erica och jag

Maaaaat











Jag och Sara

Fredag

Hej. Fredag idag, snart ska jag bege mig ut på stan för det som jag nästan sätt fram emot mest under hela veckan nämligen en hel dag för mig själv, har lite grejer att fixa, därefter bär det av till Uppsala vid sådär 17-tiden. Men nu måste jag nog röra på mig om jag i överhuvudtaget också ska hinna med allt, måste packa också det kan för min del ta ett tag, så nu måste jag röra på mig.

See you later alligators!

Torsdag

Tjena tjena! Är precis hemkommen ifrån en helt fantastisk konsert med Josh Ritter och The Swell Season. Josh Ritter är en artist jag gärna ser mer utav då han bara var förband men The Swell Season var helt otroliga. Blir nästan sugen på att se filmen Once bara för musikens skull. Tack pappa för biljetterna! Imorgon är jag ledig och det innebär en dag helt för mig själv, en runda på stan eller en runda en dag på stan på kvällen bär det av till Uppsala för att ta det lungt med kusin Erica. Vi ses då.

If you had a bad day

Idag har jag kännt mig otroligt nere, har bara varit på dåligt humör rakt av, knappt någon sekund då jag varit glad, det bara berott på en sak-hormoner. Men jag är ändå en sådan person som försöker göra något åt situatuionen att jag lite försöker undvika mitt dåliga humör och tänka på annat roligt. Snart kommer Camilla men först ska jag hjälpa Johanna att komma på ideér till hennes novell.


Mitten av veckan

Godmorgon!
Idag är det onsdag och dagen idag är ganska bekväm så det är ändå lungt, på eftermidddagen har vi antimobbningsdag vilket gör det hela ännu mer bekvämt och imorgon är sista skoldagen på den här veckan då jag är ledig på fredag. Idag när jag kommer hem är det matte och franska som gäller, Camilla kommer också. Nu ska jag äta upp min frukost och så småningom röra på mig.

Ha en underbar dag

Get the look by Rory Gilmore


Även om Gilmore Girls är mer känt för sina karaktärer och spontana konversation än för inspiration så har dem riktiga hittar särskilt Rory här är ett exempel och tyckte också att den passade bra nu när prickigt och rött är något som håller i sig hårt i vår. Inspireras av det.

Klänning Bikbok
Örhängen och röda läppar H&M
Skor Din sko

I want summer





Sitter och kollar igenom bilder på facebook och längtar totalt tillbaka till sommaren eller i alla fall vill jag att det ska bli vår, är sjukt trött på all snö eller tö som det är här in the city. Sedan att man måste ha den där förbaskade vinterjackan som gör att man bara ser dubbelt så fet ut och som hela tiden ställer till med saker (kan iof bero på att jag är extremt klumpig). Jag bara längtar efter att kunna gå runt i tights, kjolar, klänningar, min lila kappa, skinnjacka och slippa gå försiktigt för att inte gör en bananskal vurpa.


Russian Roulette

Som ni ser har det skätt (stavning?) lite förändringar, kände att den andra började bli lite trist och därför tog jag tillbaka den gamla. Nu är jag hemkommen från stan med ett par ascoola mcboots, nya svarta jeans och ett par stentvättade jeans om ni vill veta det. Här har ni min nya spotify lista. Nu blir det middag och OS.

Puss på er

Tisdag


Känner mig av någon anledning riktigt glad, vet inte varför dagen har inte varit något speciell. MEN ni måste höra om min morgon. Ni som känner mig vet att jag är otroligt självständig och hatar när det blir stressigt och vill helst bara ta det lungt. Så jag gick tidigare än vad jag brukar ner till tunnelbanan men självklart är allt försenat så två tåg efter varandra är proppfulla och på andra sidan likaså, vilket resulterar till att jag missar två tåg och då händer det som man bara kan drömma mardrömmar om. Tågen mot Mörby Centrum går på som ett vanligt tåg ska, men när ett tåg kommer in ser jag en dimma och hur brandmän börjar kuta bort mot tunneln, men jag tänkte inte så mycket mer på det utan trodde att tåget skulle komma. Därefter börjar en vakt fort vifta med händerna att vi måste bort ifrån perrongen, jag går bort ifrån perrongen och tar en lång och härlig promenad till Karlaplan för att ta ersättningståg därifrån. Under min otroligt härliga promenad ser jag en massa polisbilar och ambulanser åka mot, Östermalm och på Karlaplans station står svaret och det var att en liten mini eldsvåda inträffat. Hemskt tydligen var folk också skadade. Nu blir det lite plugg och sedan vet jag inte, men hur som helst känner jag mig ganska så taggad till plugg nu.

Provet gick förresten ganska bra tror jag.


Tisdag

Godmorgon, nu vet jag inte hur det här går då blogg.se inte verkar vilja sammarbeta. Hur som helst så hoppas jag på en grym dag so prov väntar, men det ska nog gå bra tror jag nog. Annars så häner det inte särskilt mycket denna vecka när jag kommer hem hade jag tänkt att skriva lite på min musikuppsats som egentligen ska vara inlämnad om 4 veckor men det kliar i fingrarna. På fredag är jag ledig eller jag tar ledigt rättare sagt, för att jag ska ta en tur till Uppsala (eventuellt) för att hälsa på kusin Erica. Om det blir av så kommer det hur som helst bli väldigt trevligt. Det ska bli skönt att inte behöva tänka på mycket på skolan. Nu måste jag nog röra på mig. Men ha en kanon dag, jag funderar på lite ändringar här i bloggen, men det får ni helt enkelt se.


Monday you can fall apart



Ska försöka skriva ett inlägg på en kvart men saker kommer hela tiden i vägen. Sitter och vräker i mig vindruvor i hopp om att jag ska bli piggare kommer nämligen tillbringa hela hela kvällen åt att plugga SO vilket jag i och för sej tycker är ganska kul med tanke att det handlar om massmedier sådant som intresserar mig. Men att vara pigg underlättar ju. Ska nog göra mig en kopp te lite senare också men först så kommer Amanda komma och plugga med mig. Nu känner jag helt plötsligt att min kväll kommer bli riktigt bra. Ska försöka ge mig själv en belöning också som gör det hela ännu roligare. Frågan är bara vad det kan vara? Fixa lite i min garderob kanske? Eller försöka göra en skiss på hur jag vill att mitt rum ska se ut. Eller kanske inte vet jag. Har lite andra funderingar på saker och ting som jag kanske delar med mig av lite senare.

Kanske att vi ses i någon av mina pauser.


Alla Hjärtans Dag

Jag insåg alldeles nyss att hade min dator inte laddat ur och hade inte min dator segat hade jag suttit med min kära syster nu och spelat gitarr men självklart skulle min dator sega som vanligt. Hur som helst så är det idag alla hjärtans dag och min mamma fyller år. Har haft lite släkt här och nej nu ska jag nog bege mig bort till Maria som spelar gitarr för fullt. I bakgrunden får matchen mellan Almtuna och Oskarshamn vara på. Jag måste nog ta mig här ifrån då jag är omringad av en massa kakor som känns otroligt lockande men jag har ätit alldeles för mycket sådant känner jag.
Ha en fortsatt trevlig dag.

Deltävling 2

Nu sitter jag med busungarna i familjen Tessem och har kollat klart på en grym melodifestival.

Den otroligt snygga Eric Saade kan vara de snyggaste killen i hela världen inte konstigt att han med sin dänga manboy fick allra flest röster. Jävligt cool grabb det där alltså. Molly är det okej om vi byter så att jag blir tillsammans med honom och du blir singel? Eller förresten jag hittar en annan kille till dig okej? Till Final

Vackra Pauline har en fantastisk röst och låten passade henne som en smäck. Till andra chansen

Jag tänka mig
att många äldre människor röstade på Kalle Moreus och Orsa Spelmän. Andra chansen

Andreas Johnson till final

Lördag

Hej alla läsare! Hoppas ni har haft en bra än så länge, själv har jag fram tills en halvtimme sedan ungefär varit ute på stan med min kära far och syster. Nu om 20 minuter måste jag röra på mig igen för att ta mig till Ropsten för att där bli hämtad av Familjen Tessem där jag ikväll ska vara barnvakt. Det ska bli riktigt mysigt och roligt. Med dessa små tjejer har man nämligen aldrig tråkigt. Just nu sitter jag och kollar på "Dont forget the lyrics".

Hemma

Kom inte hem förns nu. Har tillbringat en heldag på stan efter Expressen besöket. Åt lunch med Ninnie, Johanna och Amanda, det var trevligt Johanna fick mig att fullkomligt avguda Sandy´s kaffelatte. Efter lunchen gick jag runt ensam på stan det var riktigt skönt om jag ska vara ärlig, han med otroligt mycket. Köpte bland annat lite presenter till en person som fyller inom kort, sedan lite andra nödvändiga saker till mig själv, sjukt mycket kassar blev det i alla fall. Jag har också börjar förtså mig på det där med rea. Det var väl ändå på tiden? Nu hade jag tänkt att skriva lite om schlagern eller nej ni får helt enkelt vänta och se vad jag tycker och tänker. Snart kommer mina syskon och respektive på middag. Det ska bli trevligt. Ha en kanon trevlig kväll.


Fredag

Godmorgon!
Idag blir det studiebesök på Expressen min kära far ska hålla föredrag om hur det går till på en tidning. Ska bli spännande. Ska äta upp min frukost sedan måste jag fixa mig. Har bara klätt på mig än så länge. Ikväll blir det tittande på Let´s Dance och att bara slappa. Känner mig förresten lite bättre idag. Behöver nog ta det lungt idag dock men sedan kommer jag nog må prima, nu kommer jag säkert inte göra det bara för att jag säger så här, men det återstår att se. Nej nu ska jag göra någon nytta vi ses.


Beacuse the night


Jag och finfina Lisa

 

 


Amanda Seyfried och Channing Tatum



En ny film som är på G. Jag säger bara Amanda Seyfried och Channing Tatum kan det bli bättre?

Savannah står på en brygga med ett par kompisar men så tappar hon något i vattnet och skriker. Soldaten John ser detta direkt och hämtar grejen. Inte långt efteråt bli dem kära i varandra, men John måste ut i kriget så då bestämmer dem sig för att skriva brev.

Måste ses!


So sad!

Har ni hört? Alexander Mcqueen har begått självmord? Shit vad sorgligt och tråkigt, killen blev bara 40 år gammal. Det är så hemskt när folk är så olyckliga att dem begår självmord.

So sick of love songs

Okej rubriken stämmer inte riktigt men däremot så känner jag mig sjukt nere och det känns som att allt bara går fel. Gick hem från skolan tidigare med tanke på att jag verkligen kände mig nere. Nu ska jag ta och vila, kanske se några avsnitt av Gilmore Girls, vet ej om jag hänger med till Expressen imorgon, om jag inte blir bättre eller känner mig bättre är nog det bästa att stanna hemma så att jag kan sitta barnvakt på lördag. Det är verkligen helt sjukt vad det går sjukdomar hit och dit nu, i min klass går det både den där hemska vinterkräksjukan som jag inte ens vill nämna namnet på i rädsla av att få den. Sedan går det ju en hemskt förkylning, känns lite som att det är den jag åkt på. Hoppas inte det, för just nu har jag inte riktigt tiden att bli förkyld.  Hur som helst innan jag lägger mig soffan ska jag slappa framför datorn ett tag.

Hurtful

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful


Onsdag

När veckorna rullar på finns det helt enkelt inte särskilt mycket att skriva om. Ska sätta igång med pluggningen nu. Frågan är bara den om Camilla kommer hon har nämligen inte hört av sig, men jag får väl se om hon dyker upp. Annars får det väl bli plugg på egen hand hade tänkt att sätta igång med det nu! Så att jag kan göra roliga saker lite senare. Hur låter det?

Can you feel it now

Hej! Hade tänkt att lada upp en bild men självklart vill inte blogg.se sammarbeta när det gäller att ladda upp bilder. Ni får helt enkelt stå ut. Hur som helst är jag nästan precis hemkommen efter att ha köpt ett par nya skor. Är dock osäker på om jag ska spara dem med tanke på att dem kan vara en halv storlek försmå. Men det ska som sagt prövas. Nu tänkte jag kreativt lägga upp min kväll här. Har ni tänkt på en grej? Spotify reklam kommer när man INTE vill ha det. Alltså när som minst vill ha det?

NU: Svenskanovell
SENARE: Välja ut kläder eller i alla fall försöka
EFTER DET: Fixa mig
TILL SIST: Go to sleep och tänka på att imorgon kommer bli en great dag.

Måndag

En helt vanlig måndag, egentligen inte så mycket att säga. Har väldigt mycket plugg. Bloggtorkan har tyvärr kommit

 

Söndag

Ledsen för mitt förra inlägg. Min söndag har varit väldigt bra. Den började med gudstjänst och under gudstjänsten var det följning av ishockey match denna gången emot AIK som ligger tvåa. Men Almtuna vann med 0-2 dessutom allt på grund av min grymma kusin som fångade vartenda puck som kom emot honom. Annars har det faktiskt inte hänt något mer idag. Denna söndagen och helgen också för den delen har gått extremt fort. Hoppas ni har haft en bra helg för det har jag.

Puss


Lördag


Foto: Jag

Har varit otroligt trött idag, har haft blandade känslor. Dock blev allt så mycket bättre när det blev att åka på släktträff för att fira födelsedag för Inga-Lill. Nu har jag kollat på schlagern och diggar till Amanda Jenssen. Imorgon blir det plugg, gudstjänst och följning av ishockey(ändrade planer jag ska inte gå och kolla på den).

Hoppas ni har haft en bra dag


Lika som bär Jessica Andersson och Carrie Underwood


Melodfestivalen 2010 Deltävling 1

Alla svenskars favorit-tvprogram har äntligen dragit igång igen, detta år satsar vi mer än någonsin. Supersnygga Måns Zelmerlöw, sköna Christine Meltzer och världberömda Dolph Lundgren stod som 3 helt fantastiska programledare. I startfältet tävlade flickidolen Ola till den föredetta idoldeltagaren Linda Pritchard.


I fältet fanns också den otroligt musikaliska och världberömda Salem Al Fakir som jag efter ha funderat ett tag hade den bästa låten och gjorde det mest proffsiga framförandet. Tydligen var det så resten av svenska folket också tyckten för det var ju faktiskt han som fick allra flest röster. Till final


Den vackra, begåvade och jordnära Jessica Andersson framförde en otroligt vacker ballad. Hennes sminkning och håruppsättning var precis lika vacker som hennes röst och låten. Efter att ha läst hennes självbiografi kan man känna en empati att hon faktiskt är värd en plats i finalen. Men nu räckte det inte riktigt till finalen utan istället till en plats i andra chansen vilket också är riktigt bra. Nu gäller det bara för henne att möta en låt som är något svagare då hon har större chanser att gå vidare. Till Andra chansen

Flickidolen Ola var med för andra gången. Denna gången med en låt som passade hon bättre och som hade en klart starkare refräng. Dock är det ingenting som föll mig i smaken. Jag har alltid haft svårt för grabben. Okej han sjunger bra det kan jag hålla med om, men smaken är olika och det är ju otroligt roligt för honom själv att han fick en revansch sedan sist. Sedan var han inte sämst det var han inte. Till Final

Pain of salviation var ett band som aldrig tidigare hört talas om. Ett hårdrocks band enligt rykten. Ska jag vara ärlig nu? Jag tyckte inte alls att låten var särskilt bra. Han sjöng bra och det var häftigt gjort absolut men låten var långtråkig för min smak. Jag tyckte liksom inte att den lyfte riktigt. Men det var ju kul att något okänt i alla fall kunde gå till andra chansen, för jag menar hur många gånger förut har det inte varit det mest kända i startfältet som gått vidare? Till Andra chansen.

Nästa vecka tävlar:
Andra generationen & Dogge Doggelito
Andreas Johnson
Anna Maria Espinosa
Eric Saade
Hanna Lindblad
Kalle Moraeus & Orsa Spelmän
Highlights & MiSt
Pauline

Jag ser mest fram emot att se Anna Maria Espinosa just för att hon enligt mig är en otroligt begåvad tjej med låtar med en helt egen stil samtidigt som hon själv är otroligt ball. Jag gillar också att hon sjunger på svenska.
Men även Eric Saade han kanske är något för töntig för min smak, men killen är i intervjuer störtskön sedan är fruktansvärt snygg och det gör det hela en aning mer intressant....Pauline är en grym artist inom stilen R&B/Soul/pop stilen och är nog en av de absolut bästa inom den genren i alla fall i Sverige. Så henne ska det bli mycket spännande att få se. Även hon har lite sin egna stil vilket är bra.

 


Lines from Gilmore Girls by Logan Huntzberger


Han är ju faktiskt riktigt gullig ibland.

"You are beautiful. You are intelligent. You are incredibly interesting. You’re definitely girlfriend material. I, however, am definitely not boyfriend material. I can’t do commitment, and I don’t want to pretend to you that I can."

"Are you ever going to ask me out? You flirt with me. You act like you like me a little. You show up here, with a friend, not a date. I mean, aren’t you? Ever? You do like me, right?"

Torsdag

Gud vad skönt med fredag imorgon även om den här veckan har varit grymt bra. Sedan måste jag tyvärr tillbringa lite av helgen till att ta igen lite grejer jag missat pga personliga skäl, men när nu när jag mår bra känner jag att det gott och väl kan vara värt det. Imorgon har jag en fest vilket betyder att jag måste fixa mitt rum nu, känns som att allt ser ut som enda stor röra. Sitter hur som helst och lyssnar på spellistan imorgon som ni inte har hjälpt mig att kritisera, men ni är förlåtna jag tror nog att det blir bra i alla fall. Ni som hjälpt mig lite med den tack för det. Nej nu ska jag nog sluta babbla och göra något vettigt efter att ha läst igenom några bloggar till. Men förmodligen ses vi inte imorgon utan det blir nog en bloggri dag, har ni tur kanske jag hinner slänga in något ointressant inlägg;). Men förvänta er ingenting.

Ha en bra kväll (och fredag)

Sisters in arms


Jag vill ha vår/sommar NUUUUUUUUUUUUUU!

You got to help me out

Nu har jag kommit hem ifrån grupparbetet, det gick grymt och allt blev väldigt bra. Siri och Johanna informerade mig om att vi har sovmorgon till 10.30 imorgon hur otroligt skönt är inte det? Känns som att jag behöver det efter all stress som jag råkat ut för de senaste veckorna. Det innebär alltså bara 4 av 6 lektioner imorgon. Nu ska jag nog bara chilla ett tag och sedan måste jag göra klart matteläxan men just nu känner jag mig otroligt seg i huvudet. Almtuna kommer vinna mot Mora med 2-1 det låter bra.

Onsdag

Det är helt otroligt att jag som för en vecka sedan var så stressad och mådde allmänt dåligt nu kan känna en enorm lycka och knappt någon stress trots en massa läxor. Jag tänker liksom: "Jag klarar det, jag behöver inte vara stressad". Jag kan nu le och skratta mer än vad jag kunnat göra på länge tror jag. Det har sina orsaker men dem är egentligen helt ointressanta och ni vet säkert också att man hela tiden går i perioder. Så fungerar livet hela tiden. Hur som helst så väntar jag nu på att Johanna ska sms mig om grupparbete ska nämligen sticka hem till henne och göra det sista. Sedan ska jag plugga matte. Även skriva klart min läslogg som nu ser ganska slarvig ut. Det kommer bli en helt vanlig onsdag för mig.


7 snabba


- Jag kan gråta till vad som helst (nästan)
- Jag kan uppfattas som en väldigt snäll person men jag kan säga ifrån när jag väl måste och är hårdare än vad folk kan tro
- Jag har börjat spela gitarr(inte på lektioner dock utan på egen hand)
- Jag hatar spotify reklam
- Jag har svårt att tröttna på låtar
- Jag kan vara en pratkvarn
- Jag har givit upp jag ser avatar om nu är så himla bra!
I brist på inspiration får ni nöja er med detta. Med detta säger jag också godnatt.

Godnatt!


Yeah it´s make me smile, go ahead and smile

Hej,



Idag har det varit en bra dag, en riktigt rolig dag dock en dag som fått mig att bli sjukt trött.
- Jag var ovanligt seg att ta mig av tåget vilket gjorde att jag och Johanna fick vända tillbaka till Siri som stod på stationen för att vi skulle göra ett grupparbete.
- Jag glömde min påse med skridskor på tågstationen så jag fick helt enkelt hämta den och vänta i HELA 20 minuter på nästa tåg.
- Allt annat kändes riktigt kul,
- Vi ska jobba med tidningar på son och det behöver jag väl inte ens kommentera?
- Jag har rätt ut problemet svenskan och det gick kanon!

En lyckad dag med andra ord. Det gillas.

Waking up in Vegas


Bild från i somras, efter besök på manikyrsalongen

Den här låten går på repeat på min spotify lista. Andreas Carlsson är ett geni den saken är klar!


Good Monday

En helt vanlig måndag avklarad, vad som är vanlig måndag ja säg det. Ni vet dagen flyter på... Äsch snart ska jag i alla fall på utvecklingssamtal och jag känner mig lite sådär lagom stressad över skolan. Allt för mycket uppgifter att ta itu med. Fick just reda på att jag tydligen varit för långsam med mitt teknik arbete vilket beror på att vi inte blivit tillräckligt informerade med deadlinen eller så är jag bara jävligt korkad:). Men hur som helst så får jag nu IG på detta momentet i teknik skitkul verkligen! Jag som hade tänkt och satsa på VG i alla fall. Men jag kanske helt enkelt ska bli lite smartare och kanske fråga läraren när uppgiften ska vara klar om jag inte fattar? Det får bli ett mål inför detta år. Nu ska jag ta och kolla lite på min musikuppsats. Sedan ska jag kika lite på min svenska uppsats som jag stressat bort. Från och med NU ska mina uppsatser och prov vara jättebra och inlämnade i tid. Men om jag ska vara ärlig har mitt liv varit allämnt stressigt de senaste veckorna men nu börjar det peppar peppar bli bättre och det banne mig märkas. Nej jag skyller inte på något, jag är bara ärlig.

RSS 2.0