At the hotelroom

Hello guys! Ligger just nu och slappar på hotellrummet här i London och insåg just nu att jag alldeles nyss att klockan börjar lida mot att göra sig i ordning för middagsbesök. Men dagen har varit faboulos, imorgon ska det shoppas närmare bestämt. By the way insåg också att man kan beställa spa på hotellrummet how nice? Låter lockande men vågar inte kolla på priset men det skulle vara riktigt nice. Ville bara göra en liten update men självklart saknar jag er alla där hemma mycket och bilder kommer.  Nu ska jag göra mig i ordning. Ha en riktigt härlig kväll!

London Calling 29/10-1/11




Ber om ursäkt för dåliga bilder men här har ni delar av mitt och M s hotell rum från förra gången vi var i London.
Just nu sitter jag och lyssnar på en massa härlig musik och har precis kollat på Gossip Girl är jag den ända som blir deprimerad av att kolla på den serien? Men samtidigt kan man bli berörd en grym serie med andra ord. Nu hade jag tänkt och göra en massa nytta och verkligen ta tag i saker som bör göras till imorgon hinner inte alls göra det imorgon då vi måste sitta i bilen på väg till Arlanda 06.45. Mycket bilder ska tas och jag lovar er att visa dem när jag är tillbaka. Vi ses på söndag eller möjligtvis måndag.

Ha det bäst!
XOXO


onsdag


Idag blir det att förbereda sig inför resan imorgon. Det här ska göras
Fixa med kameran
Fixa med garderoben
Städa och välja ut skor och kläder som ska tas med
Springa ut på ett kort ärende och köpa en liten grej
Kanske något annat som kommer upp

Ha en underbar dag!

 


I´m just a girl

Hemmadagen som skulle bli blev inte istället hamnade jag i biomörkret med min vän Lisa då vi såg Baksmällan en sjukt skön film måste jag säga. Det var i alla fall mocho trevligt. Imorgon blir det garanterat en hemma dag då jag måste packa och fixa i garderoben eventuellt kila ner fort för att inköpa saker som verkligen behövs inför besöket i den stora staden. Inlägget är på ingång


Tisdag


Dagar kvar till London: 2 dagar!
Godmorgon! Vaknade för en liten stund sedan och trodde att klockan var minst 12 men insåg efter ett tag att den bara var 9.30 men jag orkade inte gå och lägga mig igen och det skadar ju inte att vara uppe lite tidigare än vanligt när man ska ta och rensa i garderoben och har miljontals saker att göra okej nu kanske jag tog i miljontals saker har jag inte att göra men ni förstår. Jag lovade ju er ett inlägg igår och nej jag har inte glömt bort det men just nu har jag ingen inspiration för att skriva inlägget nu. Men så fort jag får inspiration för det så ska jag skriva det jag lovar. Nu ska jag ta något att äta, sedan ska jag sätta på lite bra musik och ta itu med att rensa min garderob där jag säkert har 75 plagg som är för små. By the way nu är min ring död och mitt finger fritt från en obekväm ring. Men en ny sådan ring ska det bli den kostade inte särskilt mycket så det gör inte mig något att köpa en ny.

Before he cheats


Varsågoda jag bjuder på den här, låt den tala för sig självt.
Sitter här med Carrie Underwoods Before He Cheats i öronen och drömmer mig bort till London hade tänkt att testa tröjan som mina kära far kom hem med från Liverpool tack! Men den får ni inte se förrän ja jag vet inte. Om ni är snälla får ni se den. Ska även ta och ladda över MGMTs skiva min kära far också kom hem med. Har ett inlägg på G men hinner nog inte publicera det ikväll är hemma hela dagen imorgon så vitt jag vet än så länge så det kommer förmodligen upp då. Hold on! Det betyder att detta förmodligen blir sista inlägget idag så nu säger jag godnatt.

Dead flowers


Guys har ni något kul att berätta för mig? Vad ska ni gör under lovet?

FAMOUS IN A SMALL TOWN






Måndag


En mysig liten stad som ni hört nämnas tidigare här i bloggen
Godmorgon! Har ganska precis vaknat och ska ta och göra mig i ordning för att kanske gå ner och köpa något gått att äta till lunch senare blir det att umgås med Anja och ja det är väl ungefär det skulle jag tro. By the way anledningen till att jag inte visat mina fynd för er är att jag vill vänta till London. Men ni får ha en underbar måndag och ni som har lov se till att njuta riktigt mycket utav erat lov.

XOXO

Leighton Meester



Söndag


Det är söndag och det känns riktigt skönt att det inte är en sådan där söndag då man måste gå upp tidigt morgonen därpå just för att gå till skolan istället kan man vara glad för att man förmodligen måste gå upp för att hela dagen umgås med sin vän Anja det känns mycket bättre och det hela känns som verkligen som att jag måste ha lov det har varit grymt mycket stress men det känns det grymt skönt med lov. Idag har jag funderat på att knarka Gossip Girl och göra absolut ingenting. Have a nice day!

Idol fjol årets finalister vs årets finalister (i tippning)






 

Nu är Alice och Mariette två helt olika personer även Kevin och Erik men ni förstår.


old design

byter tillbaka till min gamla design ett tag den andra kändes inte så personlig längre och jag var ganska trött på den

Here is my remedy



Här
 har ni spotify lista och kanske inte riktigt remedy men det var den texten som passade bäst av låtarna som fanns. Nu ska jag ta och göra mig i ordning.

Önskeoutfits i 2 olika stilar


Det finns så otroligt olika många stilar ute i alla butiker och det finns så himla mycket man kan göra till en annan stil en enkel basgrej kan bli den snygga rock outfiten och sedan kanske man inte kan göra något rockigt till simpelt eller romantiskt men här har ni i alla fall 2 olika stilar i festligare outfiter men samtidigt oerhört simpla.

Lördag





Bilder från London 2008 och sista snodd från google
Godmorgon eller godförmiddag kanske man ska säga? Nu börjar nedräkningen till London och snart blir det besök av lite släkt och ikväll blir det besök av fina Lisa and her mother. Det ska sjukt kul. Funderar på att lägga ut min spotify lista den har nämligen ökat och minskat om man ser det på andra sättet, eller om jag säger så här att några låtar har försvunnit och fler har lagts till. Om ni har tid över får ni gärna skriva in några bra låtar som ni gillar. Det skulle göra mig väldigt glad. Hur som helst så får ni ha världens mysigaste och världens trevligaste lördag om ni inte har det än så länge tycker jag att det är hög tid att fixa det, haha.

Xoxo


way back in to love

Sitter och lyssnar på den här grymt vackra låten och meddelar er att tävlingens coolaste snubbe fick lämna idol extremt oväntat killen heter Nicklas Hocker han kommer lyckas ändå det känner jag på mig. Nu ska jag övertala mamma att spela kort med moi. Vi ses imorgon.

Idolerna goes Rock N´Roll

Erik
Ja vad finns det egentligen att säga om denna killen? Förutom att han är fullständigt grym! Erik! Erik! Erik! Erik!
Eddie
Yes yes yes! Där satt den! Eddie! Eddie! Eddie! Eddie!

Erika
Erika har en enorm talang och oerhört fin röst men det här var verkligen världelöst helt i fel tonart. Jag hoppas verkligen inte att hon åker för den här tjejen har talang när hon verkligen får en låt som passar hennes röst.
Idag får Erika bara ett i betyg men hon jag vet att hon kan och jag hejar på henne och verkligen håller tummarna för att hon ska vara kvar men det blir nog tufft. Men jag måste säga att hon ser fantastisk ut ikväll.
Mariette
Mariette är bara för grym, tillsammans med Erik är hon på gränsen till överlägsen. Mariette! Mariette! Mariette! Mariette!
Rabih
För att inte låta elak rock är inte hans grej, Rabih! Rabih!
Tove
Totally Amazing! Tove! Tove! Tove! Tove!
Nicklas
Killen som bara blir grymmare och grymmare för varje gång! Nicklas! Nicklas! Nicklas! Nicklas! Nick!
Reza
Inte det bästa hon gjort men ett helt okej jobb ändå. Reza! Reza! Reza!
Calle
Duktigt! Calle! Calle! Calle! Calle!

 

Tror Erika, Reza och Rabih ligger risigt till


London Calling


Jag kan inte hålla mig längre, om en vecka bär det av till London. Om internet funkar där så ska ni få bloggning direkt därifrån. Promise! Bilden ovan är en bild från när jag var i London senast vilket var för 2 år sedan.

Friday and weekend

Hello Guys! Nu är det äntligen fredag och äntligen höstlov det känns såhääääääääääääääääääääääääär bra! Med Vanilla Ninjas grymma Cool Vibes i öronen kan allt kännas som ett riktigt bra start på lovet. Likaså att planera att träffa min vän Anja under lovet. Det känns grymt.

Agnes

Jag kan inte sluta tycka om Agnes och absolut inte sluta facineras av henne. Vet ni ni vad hon är?! Hon är inget mindre än etta på billboardlistan?!!!!! Att komma upp på billboardlistan är bland det bästa man kan göra eller bland det bästa det är det absolut bästa man kan göra i musikens värld. Det finns inget annat än att gratulera henne för den otroligt stora händelsen Agnes är värd vartenda uppmärksamhet hon får och jag hoppas hoppas att fortsätter vara den otroligt jordnära och mysiga människa hon verkar vara. Här kan ni lyssna på hennes grymma album!

Torsdag


Torsdag innebär fredag imorgon och för min del NO prov och även höstlov (ja efter 12.40 då jag slutar), en helt vanlig och inte särskilt märkvärdig torsdag har det varit. Jag tror inte att ni vill veta vad jag gjort om jag ska vara ärlig, det är fullkomligt ointressant fråga mig om ni vill veta isåfall. Nu väntar plugg för hela bunten plugg av NO ocvh av en bilduppsats som ska lämnas in imorgon funderar även på att fixa med lite roliga grejer som kan kännas riktigt sköna att göra, det kallas skriva novell och bokrecension. Något som är av mitt absolut största intresse. På tal om det den som väntar på något gott väntar aldrig för länge? Hahaa egotrippat men jag tror ni förstår. Nej nu ska jag sluta babbla på och tråka ut er här.

Eleanor Tomlinson



It makes me so mad


Runt omkring i massa tidnigar kan man läsa att det vackra paret Justin Timberlake och Jessica Biel håller på att göra slut, att dem har gjort slut och att dem bråkat men löst ut det igen. Nu läste jag tydligen enligt en källa att det är slut att Justin dumpat henne men att vännerna tycker att Jessica är en toppentjej. Men snälla jag blir så himla arg kan dem inte för guds skull bara låta paret vara? Det blir inte bättre för att dem meddelar hela världen om det. Låt dem leva ett liv och lösa ut det själva. Vänta med att berätta tills någon av dem avslöjar i en intervju istället eller något. Gissa inte fram eller kolla in på bilder och bedöm det är så himla lågt.

Idol goes rock

På fredag är det dags för rocktema i idol ett tema som jag uppskattar enormt med tanke på att min spotify lista innehåller en massa rocklåtar tro det eller ej men faktiskt är det sant. Hur som helst får juryn besök i juryn av ingen mindre än sångaren i Europe som min för övrigt känner det ni! Jag tror att det blir riktigt spännande faktiskt så tror jag att alla idolerna har rock i sig. Jag tycker att många har valt riktigt bra låtar nej det har ska bli sjukt spännande om jag får tippa redan nu vem som ryker redan nu så tippar jag på Rabih då han har minst rock i sig vad jag vet. Men jag kan ha fel. Här är låtarna:

Erik: Why can´t this be love-Vanhalen
Eddie: Beutifaul day-U2
Erika: Here wothout you-3 doors down
Mariette: I´m just a girl-No Doubt
Rabih: Driving one of your cars-Lisa Miskovsky
Tove: Living in america- The sounds
Nicklas: Black hole sun-soundgarden
Reza: Don´t stop me now-Queen
Calle: Are you gonna go my own way-Lenny Kravitz

Mitt i veckan

Enligt mig är onsdagar dem allra jobbigaste dagarna dem dagarna då man verkligen längtar till att helgen ska komma. Kanske bero på att de allra tristaste lektionerna är just denna dag för min del i och för sej eller ja två roliga lektioner men 2 av 5 lektioner kanske säger ganska mycket att detta inte är den bästa dagen i veckan precis. Hur som helst så måste jag verkligen skynda mig att plugga nu nu nu. Det kliar i fingrarna att skriva min berättelse här, men var inte så säker på att det just är berättelsen som dyker upp. Haha sug på den karamellen.


Lies Beyond

Jag har fått en helt ny favorit i idol Mariette! Ni som har Spotify och gillar henne i idol sök på MaryJet ni kommer in att ångra er. Jag lovar. Nog med det. Jag funderar kort sagt att byta design till en totalrenovering inte för att jag inte gillar min nuvarande design men det känns som det är dags för en ny, problemet är bara att jag har noll inspiration, därför tänkte jag lägga över det här på er. Om ni någon gång har tråkigt får ni jättegärna hjälpa mig med att göra en grym design. Känn er inte tvingade bara. Men mejla mig på [email protected] isåfall kort sagt Geisli är en häst. Tack på förhand!


En helt vanlig tisdag

Kort sagt mitt internet går upp och ner. Men under dessa dagar har jag gått och blivit med kappa, halsduk och en nytt linne. Annars har det inte hänt särskilt mycket alls förutom att jag fått G på ett franska prov om ni ens vill veta det. Jag ska kämpa en vecka ut nu i skolan och vet inte hur bra bloggningen blir men jag har goda nyheter att det snart är lov och OM internet funkar så ska ni få en drös med inlägg och i slutet av veckan väntar en överraskning men det får ni inte se förrän på torsdag nästa vecka London är allt jag tänker avslöja!

See you

Bekännelser om katter, kyssar och killar


Georgia är 14 snart 15 år är trött på att vara i den åldern hon bestämmer sig för att vara en mogen tjej. Men när hon redan första dagen i skolan lyckas Georgia och hennes 3 bästa vänner spana in de nya gudomliga tvillingarna på skolan men snart upptäcker Gerogia att Robbie som enligt henne är klart snyggast är tillsammans med en populära och perfekta Lindsay, men hon bestämmer sig för att ändå kämpa för att bevisa att hon själv är tusen gånger bättre än Lindsay.

Denna film har ett otroligt bra budskap nu kan jag inte riktigt säga vad budskapet är med tanke på att jag i pricip avslöjar hela filmen då, men annars är det här en film som det kanske står SOFIA på med stora bokstäver det är en riktig Sofia film med andra ord. Till er som gillar kärleksproblem och vänskap blandat med en massa komedi men som ni kanske märker är detta en typisk tjej film. Men ni som gillar det jag skrev ovan så är detta en urmysig och superbra film.

I rollerna: Georgia Groome, Eleanor Thomlinson, Aaron Johnson mfl.

091013

Oj herregud vilken dag har ingen som helst lust att berätta den heller, men man kan ju säga att den har varit väldigt speciell.

hundered questions


1. Vem är du?
Sofia Ottosson
2. Ålder: 14 år.
3. Personlighet: Lojal, galen, omtänksam
4. E-post: [email protected]

5. Stjärntecken: Vattuman
6. Jag kommer från: Stockholm
7. Jag bor: Stockholm
8. Mentalitet: Vad är det?
9. Civilstatus: Singel.
10. Spel? The sims 3.
11. Mac eller PC? PC,
12. 1024*768 eller 800*600? Ursäkta vad sa du?
13. Internet Explorer eller Netscape? Internet Explorer.
14. Din bästa egenskap: Jag är en person som alltid stöttar och ställer upp för mina vänner i alla lägen
15. Din sämsta egenskap: Envis och blyg
16. Husdjur: Nepp
17. Familj: Mamma, pappa, storebröder och en storasyster
18. Kroppsdel du har mest nytta av? Händerna, maybe?
19. Kroppsdel du tycker bäst om: Mina ben kanske
20. Jag sover: Alldeles för mycket och alldeles för länge.
21. Djur jag är lik: Hahhaha
22. Tror du på något? Horoskop
23. Frisyr: Långt slitet hår
24. Hårfärg: En mörkare variant av mellanblont
25. Ögonfärg: melerade
26. Längd: 1,68 m
27. Vikt: Varför vill ni veta?
28. Skostorlek: 39
29. Gillar: Familj och vänner, bloggning, skriva, musik, mode, att vara glad
30. Ogillar: Elaka människor och människor som tror dem är bättre än alla andra, krig, svek
31. Favoritmat: All
32. Favoritglass: Ben & Jerrys..
33. Favoritdessert: Måste vara typ jordgubbar på ett speciellt sätt som jag inte kan förklara men i alla fall är det my dear father som står för det
34. Favoritpizza: Olika
35. Favoritdryck: Coca-Cola eller möjligtvis det gamla tråkiga vatten eller the!
36. Gillar du godis? Oja!
37. Isåfall vilken sort? Hallonchoklad eller surt ska det vara, lakrits går också bra.  
38. Min favoritdrink(ar): Jag dricker aldrig drinkar.
39. Min favoritfilm: Bekännelser om killar, katter och kyssar för dess otroligt kloka budskap och för att det skriker Sofia film av det
40. Min favoritdag: Friday i´m in love 
41. Mitt favoritklädesplagg: Jeans, mysiga koftor, converse, skinnjackor
42. Min favoritbok: Deluxe
43. Min favoritmusik: Indiepop och indierock kryddat med country
44. Min favoritlukt: Vanilj, eller sommar
45. Min favoritblomma/planta? Rosor, annars är jag helt ointresserad av just blommor
46. Öl eller vin? Haha
47. Liknar du en kändis? har hört att jag liknar Claire Danes, Kirsten Dunst, Mischa Barton och Blake Lively so i guess them
48. Senast köpta skiva: Don´t remember
49. Senast film på bio: Allt för min syster (Varnar känsliga tittare!)
50. Bästa låten i världen: Dead Flowers av Miranda Lambert
51. Senast lästa bok: Deluxe
52. Favoritförfattare: om det är något som jag är dålig på när det gäller kändisar så är det författare

53. Skriver du dagbok? Näe, avskyr att skriva för hand
54. Bästa årstiden: Alla
55. Älsklingsfärg: De tråkiga färgerna
56. Skulle aldrig ta på dig: Foppatofflor,
57. Vad ville du bli när du var liten? Artist eller delfinskötare och jag tror knappast att jag är ensam om det?
58. Blev du det? Jag går fortfarande i grundskolan men jag tror det ska mycket till i fall att jag blir det.
59. Brinner för: Musik, skriva, vänner och familj, mode
61. Katt eller hund? Katt!
62. Har du nån nojja? Nej men kan störa mig dock mycket på att mina fötter är så långa och smala då jag inte riktigt kan ha alla typer av skor
63. Fobier? no
64. Deppig eller glad? Vissa dagar topp vissa down men försöker ändå visa så mycket gott humör jag kan oavsett nergång i humöret i alla fall för mina vänner
65. Politiskt insatt? Insatt vet jag inte men visst politik kan vara intressant i lagom mängd 
66. Värdesätter du ärlighet? Absolut
67. Brukar du dra vita lögner? Har hänt någon gång, ja.
68. Är det ok med vita lögner? Ja, om det inte är så allvarligt eller om man verkligen måste lägga in en! Kanske.
69. Känner du en mytoman? Hoppas inte det
70. Har du pojkvän/flickvän? Nej.
71. Är du kär? Kanske det 
72. Hur tidigt stiger du upp? Kl sju eller sex när jag ska till skolan.
73. Är det bra eller dåligt? För skolan ja, om jag själv fick bestämma nej 
74. Vem/vilka vet mest om dig? Lisa, Anja, Ida, Mamma, Maria i guess
75. Gillar du att slåss? Inte seriöst men jag kan slå lite löst på mina kompisar när dem retar mig
76. Vad ska du göra ikväll? Sova  
78. När var du senast riktigt full? Har ALDRIG varit full! Thank god.
79. Är du seriös? Nu? Ja?
80. Hur många väskor äger du? Vet inte, många.
81. Hur många bilar har du/ din familj: två-ett=en
82. Hur många biologiska syskon har du? tre
83. Isåfall, vad heter de? Johan, Micke, Maria.
84. Hur många timmar sover du per natt? På vardagar, cirka 8 timmar.
85. Vem är snyggast i världen? Chace Crawford eller Milo Ventimigilia!
86. Vad är du allergisk mot? Don´t think so 
87. Ska du duscha idag? har redan duschat idag
88. Vad är det för veckodag? Monday
89. Vad är det för datum idag? 12 oktober 2009.
90. Vad gör du nästa år? Jag går ut åttan
91. Är du likgiltig? inte ofta, ytterst sällan 
92. Hårdrock eller synth? Hårdrock av dessa men inget egentligen
93. Är du uppväxt i stan eller på landet? inget av det.
94. Har du utländska föräldrar? Nej.
95. Gillar du att laga mat? Det funkar
96. Märkeskläder eller secondhand? Jag förerdrar hellre H&M etc. men ibland kanske man kan drömma om den där skitsnygga väskan från Chanel eller den där skitsnygga klänningen från French Connetion eller den där assnygga skon från Balmain
97. Hur många par skor har du? 10?
98. Är du sexuellt frustrerad? Hahhaha
99. Vem är snällast just nu? Mina nära och kära 
100. Var har du ont? ingenstans


Viva la diva


För kanske ett år sedan recenserade jag Expressen Fredag som då var alldeles ny det ni! Då fick jag som tack av de urgulliga tjejerna på tidningen en hel stor låda med bara olika sortes ögonskuggor men vet ni vad? Den är borta! Det är en katastrof! Hoppas den bara inte försvunnit i flytten, denna lilla vackra sak ska bli upphittad om den inte blir det vet jag inte vad jag gör....

Fan inte okej

Okej så här är det: Karolina har fått GRYMT mycket kritik för att hon anses vara för mycket "wanna be" Christina Aquilera, men det är inte lungt, visst jag håller med om att man ska vara unik men Karolina ÄR unik man måste kunna få inspiration eller? Jag tror att Karolina sjöng sådär bara för att det var enklast för henne att sjunga rent då, men vem vet dem kanske påminner om varandra? Sedan kanske hon inte var bäst idag, men nej jag funderar på att sluta titta på det här. Nej jag skoja, men det jag vill säga är att jag är besviken på svenska folket.

Idol 2009: Första fredagsfinalen

Nicklas
Nicklas är en grymt cool kille som kommer komma långt i denna tävlingen dessutom är han oerhört charmig. Men jag skulle inte säga att detta riktigt är hans tema, men han behöver inte vara dålig för det. För duktig är han det kan ingen säga emot. Nicklas! Nicklas! Nicklas!

Rabih
Rabih är en mycket speciell kille, jag är ledsen men jag stör mig grymt mycket på honom och hans röst. Låten passar honom inte heller. Jag tror tyvärr att han ligger risigt till. Rabih! Rabih!

Karolina
Jag kan inte sluta imponeras av denna extremt coola tjej, låten passar inte henne nej det gör den inte men hon är fullständigt grym i rätt låt. Karolina! Karolina! Karolina! Karro!

Erika
Erika är grymt duktig och grymt cool men jag insåg under snabbgenomgången att jag helt glömt bort henne, det är lite tråkigt men hon är grymt duktig. Erika! Erika! Erika!

Calle Foto:
Jag tror att jag börjar förstå storheten med denna killen, fast det känns pinsamt att han glömmer texten. Guys jag tror han ligger en aning risigt till pga att han tappade texten. Calle! Calle! Calle!

Reza
Tjejen är grymt duktig och söt för jag menar hur gulligt är det inte med: "Vakna mig!". Dock är hon inte riktigt min typ av artist. Reza! Reza! Reza!

Erik
Om jag var kille skulle jag gärna ge min högra arm för denna killens röst precis så som Andreas sa. Killen är grym. Erik! Erik! Erik! Erik!

Camilla
Camilla sjunger visserligen bra men jag är hemskt ledsen men hon är ingen idol hon är en schlager stjärna! Nej det här funkar inte för mig. Camilla! Camilla!

Eddie
Snygg snygga Eddie är inte bara snygg han är också en fena på att sjunga, det här låter inte surt i mina öron? Men aja Eddie är en grymt duktig kille, han kommer gå långt. Det finns inget snack om att  Eddie! Eddie! Eddie!
Eddie!

Mariette
Jag tror att jag har hittat tjejen som jag i efterhand kommer lyssna mest på. Tjejen är fantastisk, men hon är inte den bästa det är hon inte. Men hon är väldigt väldigt duktig. Mariette! Mariette! Mariette! Mariette!

Tove
Jag blir nästan tagen av denna extremt söta tjej, hon gjorde ett fullständigt grymt framförande. Denna tjejen kommer att vara i topp 3 utan tvekan. Bäst idag. Grymt klädval till en Katy Perry låt också. Tove! Tove! Tove! Tove!

Räkna hur många gånger jag säger grym eller grymt och så tippar jag att Rabih åker ut.



Friday i´m in love

Hade hoppats på en kväll tillsammans med min vän Anja men hon bangade den lilla svikaren inte lungt (läs: nu är allt löst och allt är okej). Istället får jag väll ha en helkväll med mina föräldrar vilket kan vara ganska skönt då jag får besök av kusiner imorgon 3 stycken störtsköna killar. Jag har tappat lite inspiration angående det där med idol, jag är grymt laddad för att recensera men inspirationen ligger på noll. Så ni har nu fram till klockan 21.35 på er att hjälpa mig. Nu vet jag inte alls vad som händer. Har ingen som helst lust att sitta här. Hallå det är fredag? Man ska göra något kul inte sitta och glo på en dataskärm. Men det finns inte så mycket mer att göra än att bara slappa. Har ni tråkigt kan ni lyssna på denna låten (endast med spotify).

Ha en underbar fredagkväll, see you later!

Torsdag

Hej alla fina och tack till alla jag har på sistånde fått ett mycket ökat läsarantal som dessutom hållt i sig relativt bra, jag som trodde jag skulle tappa läsare på grund av otroligt tråkiga inlägg tusen tack i alla fall. På grund av detta känns det ganska jobbigt att behöva säga något som att jag funderar på en bloggpaus men vi har ju sett hur länge dem varar så jag är tveksam om det är en bra idé. Hur som helst så börjar jag nu tycka att ett VG i en engelska uppsats är riktigt bra, kanske för att det belönas med en Gossip Girl dvd. Men ändå det är bra, det är hårt och man måste inte vara bäst på allt hela tiden, vi kör nästa gång!


Okej Maria?

 


onsdag

Tog en bloggledig dag på grund av en dålig dag igår och ingen inspiration alls. Men nu är jag här igen och ska alldeles strax återgå till pluggandet. Om ni kan över sätta denna stycke är ni bäst: Aujourd'hui, le jeudi est la première court de math, les math sont difficiles, mais la prof est sympa. Après les math, il est temps pour le suédois qui est un de mes sujets préférés. Alors il est temps pour la session finale d'aujourd'hui, car je n'ai que 3 classes en ce moment. Qui est anglais, je suis bien on anglais et c´est chouette.

Här har ni min spotify lista ifall ni är intresserade ja det är ny. Några är samma men de flesta är nya.

See you later alligators!


Måndag


Minne av högsta hugg, hoppas du inte skäms över denna bild Anja och hoppas det var okej att jag lånade denna bilden Anto.
Åter igen måndag och jag måste bara börja med att slänga iväg ett stort grattis till Kenza även om hon säkert i inte ser det här men hur som helst så har tjejen nu slagit Blondinbella i antalet läsare då det nämligen är så att igår var denna grymma tjejen den första att stiga över 100 000 läsare. Grattis grattis! Det är hon värd. Mitt trista liv fortsätter och vet ni vad gott folk nu får ni inte ge mig mer förslag om idol. Hoppas ni gillar det som nu ska göras. Klick för en grym låt.

XoXo

Happyland

Hello! Nu är jag hemma från Vadstena och imorgon är det ny vecka, nya tag varför inte köra på den attityden som Amanda Jenssens låt heter Happyland? Att vara glad hela veckan? Haha, på tal om Amanda imorgon kommer jag att träffa tjejen som ska plugga med mig 2 gånger i veckan eller den andra tjejen som ska plugga med mig. Det känns riktigt skönt att ha 2 tjejer som pluggar med mig men hur som helst så ska jag träffa den andra imorgon som just heter Amanda jag ser fram emot att träffa henne. Annars blir det plugg för resten av veckan, därav blir jag av med skolstressen genom att på fredag umgås med mina fina vän Anja och på lördag blir det att träffa mina härliga kusiner. Juste imorgon är det utvecklingssamtal också, jag hoppas att det går bra. Jag har inte precis gjort något dumt.... vad jag vet haha. Nejdå.

Godnatt people!

Christina Aquilera vs Karolina Brånsgård



Jag tycker faktiskt inte att hon härmar speciellt mycket, inspiration syns det klart att hon har fått men nej nej hon har inte härmat Christina. Karolina är egen och det är bra att hon hämtar inspiration. You go Karolina!

Idol 2009 resonemang


Jag har funderat oerhört mycket på vad det egentligen är som krävs för att vara en bra idol och vad som krävs för att vinna idol. År efter år har jag varit otroligt engegerad i idol och har storbölat varje gång min favorit har åkt ut då det ytterst sällan har varit så att mina favoriter har åkt ut tidigt. Förutom förra året då den charmiga maltesen lyckades charma hela svenska folket. Men annars har jag tydligen hejat på fel människor haha. Nej men om jag ska vara helt ärlig så faller jag nästan alltid för deltagare med en lite annorlunda stil som egentligen är dem som går hem mest hos de lite äldre, alla flickidoler har jag totalt dissat och inte kunnat lyssna på. Som person är jag extremt analytisk och jag har oftast ganska stor resonemang om varför jag hejar på personen. Detta år är det Karolina som enligt mig tillsammans med Erik är den mest överlägsna. Karolina för att hon verkligen har en jääääkligt bra röst med andra ord en jääävla pipa. Men inte bara det hon har även en grym stil, hon verkar vara en sjukt skön person och hon ger verkligen allt på scenen. Jag blir inte berörd om jag verkligen inte tycker att det är bra och jag blir genast berörd av det. Karolina är riktigt överlägsen jag skulle säga att hon är en blanding mellan Anna Bergendahl, Amanda Jenssen och någon mer men att hon samtidigt har en alldeles egen stil och en grym röst. Karolina och Erik är tillsammans de absolut bästa deltagarna någonsin. Erik kommer komma långt det är det inget snack om men frågan är om folk verkligen ser Karolinas storhet? Men jag hoppas hoppas hoppas att topp 5 ser ut så här (inbördes ordning).
1. Karolina
2. Erik
3. Tove
4. Eddie
5. Nicklas

Sedan är jag en aning orolig för Karolina och Erik just för att dem är dem bästa sångarna i tävlingen och för att det finns stor chans att folk tar dem för givet. Det får inte hända. Så pass bra deltagare ska inte behöva åka ut för att folk tagit deras platser för givet. Det får bara inte hända.

Saturday evening

Hello Guys! Hoppas ni har haft en bra än så länge, jag är inte på världens bästa humör idag, men jag har hunnit vara inne i Motala för att köpa välbehövliga grejer som 3 mössor och en kofta sedan 2 vanliga tråkiga basplagg. För er som undrar så befinner jag mig nu i Vadstena och ute öser regnet ner men då kan göra det som just är det bästa med hösten sitta inne och mysa.

 


11 Finalister klara i idol

Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Nu är de 11 finalisterna i idol klara.
Rabih
Nicklas
Mariette
Erik
Karolina
Erika
Reza
Camilla
Tove
Eddie
Calle

Ett grymt starfällt med andra ord, detta kommer att bli det starkaste startfältet någonsin. Men också det tuffaste. NI vet säkert redan vilka som är mina favoriter.
Nicklas
Erik
Karolina
Erika
Eddie
Tove

Nu har ni bara helgen på er att hjälpa mig komma med förslag hur jag ska göra det här,

H&M



Dessa plagg i min garderob och jag är redo för hösten

I´m home

Oj oj vilken dag, kanske inte ska berätta det här. Nu ska jag i alla fall sätta mig ner och plugga, sedan ska jag belöna mig själv med något det känns som att jag behöver en belöning som jag verkligen är en belöning. Frågan är bara vad det ska vara. By the way jag får tillbaka min engelska uppsats nästa vecka ist. Men tack till alla lycka till. Kom ihåg att det nu är sista chansen att hjälpa mig här på måndag tar det stopp!

Ses senare


The girls

Karolina, Camilla, Nicolle, Tove och Reza tävlar i torsdagens kval. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Ikväll är det dags för det sista gänget av tjejer och sista gänget i allmänhet att tävla om de 2 sista kvalfinalplatserna, enligt mig är det dessa tjejer som är klart starkast förutom att jag skulle ha velat byta ut Erika mot en av dessa tjejer. Men jag tror även att det kan vara dessa tjejer som kan utvecklas allra mest och kan visa sidor som ingen av oss tidigare tänkt på eller kanske sätt. Karolina och Tove är mina klara favoriter i hela tävligen och jag hoppas av hela mitt hjärta att dem går vidare, om de inte går vidare idag så hoppas jag att de går vidare imorgon. Hur som helst, det ska bli sjukt spännande för jag har ingen, det känns som att man verkligen måste höra dem innan man kan bedömma.

Här är låtvalen:
Nicole: Simple The Best av Tina Turner
Reza: Listen-Beyoncé (Tufft låtval)
Camilla: My Heart Will Go On av Celine Dion (Tufft låtval)
Karolina: This it´s a mans world av James Brown
Tove: All the things that i´ve done av The Killers

Torsdag


Vintern är på väg, en bild från förra vintern

Godmorgon mina vänner!
Har ni sovit gott? Det har jag, vi ses senare.

 


RSS 2.0