Inspiration

Jag såg dessa klänningar hos Nette Nesta och blev förälskad i dem.




Om ni letar efter en bra modeblogg så kan jag verkligen tipsa om nettenesta.com som drivs av en norsk tjej med en riktigt snygg stil. Vet inte hur gammal hon är men, väldigt snyggstil har hon iaf.

Fashion i Sverige

Lauren Conrad, Jessica Biel, Jessica Alba, Blake Lively, Leighton Meester, Rachel Bilson, Mischa Barton är exempel på några av världens största stilikoner. De är de är just de man jämt och ständigt får se bilder på outfiter och se reportage om deras stilar. Ibland kan jag tycka att de kan få lite väl mycket uppmärksamhet för sin stil, visst jag älskar dessa tjejers stilar men det är bara Hollywood Hollywood och Hollywood hela tiden och dit jag ville komma med detta var att det faktiskt finns en hel del modemedvetna svenskar och jag skulle önska att även dessa personer skulle få mer uppmärksamhet. Elin Kling, Kenza, Ellinorak, Lisa, Caroline Lundh är stilikoner men det är inte det jag menar jag menar att jag skulle gärna se mer av kändisars stilar, precis så som vi ser Hollywoods stilikoner. Marie Serneholt, Molly Sandén är två exempel.


4 Minutes to save the world


Sitter här och lyssnar på en hel del med blandad musik, just nu är det 4 Minutes med JT och Madonna på tal om Madonna så ska ju hon i sommar komma till Ullevi i Göteborg och spela, det är perfekt med tanke på att jag har landställe 2 timmar bort, men vet ni hur mycket en biljett kostar jo nämligen 12 000 och är det verkligen värt det när Madonna inte ens är världens bästa sångerska fast det är sant hon har ju många fruktansvärt bra låtar, men 12 000 ärligt talat, det är ju lika mycket som att köpa en säng från ikea haha nej men ni förstår. Jag vet inte om jag skulle vilja köpa biljetter för 12 000. Dessutom har jag inget att vara ledsen över eftersom att en konsert med Beyoncé väntar i Maj och Beyoncé är ju helt ärligt talat en av världens bästa sångerskor.


Filmer jag vill se


Bröllopsduellen med Anne Hathaway och Kate Hudson
Emma och Liv har varit bästa vänner hela livet och delat allt,
även drömmen om det perfekta bröllopet. Men när det sker en
dubbelbokning som gör att båda deras bröllop råkar hamna samma dag,
samma tid, på samma lokal är det bara en sak som gäller - catfight!
SF Bio: I taket lyser stjärnorna
Jenna är fjorton år och borde bara behöva oroa sig för brösten som aldrig växer, varför hon inte är lika populär som Ullis-Knullis och hur hon ska få Sakke snygg snygg snygg
att bli kär i henne, eller åtminstone upptäcka att hon finns.
Men hemma hos Jenna finns en jobbig mormor och
en älskad cancersjuk mamma.
Och i Jennas ficka ligger en bortglömd dikt: Om du dör mamma, då tar jag livet av mig.

I taket lyser stjärnorna är baserad på Johanna Thydells bok som 2003 belönades med Augustpriset och som sålts i över 100 000 exemplar i Sverige.


Wildchild med Emma Roberts
En rebellisk tonårstjej från Malibu i Kalifornien skickas av
 sin far till en strikt privatskola i England där hon får lära sig att värdesätta äkta vänskap.

The Duchess med Kiera Knightley
Vid slutet av 1700-talet lever den vackra och glamorösa Georgiana Spencer, en av den tidens mest fascinerande kvinnor. Hon blev berömd för sin skönhet och karisma, men blev även ökänd för sin extravaganta smak och stora aptit för spel och kärlek.
Georgiana var gift med den äldre och frånvarande Duke of Devonshire, som rörde sig i samma kretsar som ministrar och prinsar. Hon kom att bli en modeikon, en älskvärd mor, en slug politisk aktör och folkets älskling, men i hjärtatav berättelsen finns även en desperat jakt på kärlek.

Twilight är baserad på Stephenie Meyers succéroman Om jag kunde drömma. Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington, Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv enoväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.

Maria Karlsson vackrast i fredags

George Scott och Maria Karlsson. Foto: Thorleif Robertsson/TV4

Sååå vacker klänning. Hon är vacker, klänningen är vacker allt är vackert! Läskigt det där med Magdalena att hon fick en hjärnblödning, vad är det egentligen med Let´s Dance, först får Mojje en hjärtattack och sedan får Magdalena en hjärnblödning. Riktigt läskigt! Stackars Magdalena och Mojje!


JT


Idag fyller världens bästa sångare, dansare, och en av världens snyggaste män 28 år. Kan ni tänka er att han är 30 år om 2 år. Jag pratar självklart om Justin Timberlake som dessutom är lycklig tillsammans med sin Jessica Biel som jag faktiskt tycker väldigt mycket om. Visst hon är vettig och göra endast vettiga saker men de det jag gillar. Jag gillar faktsikt inte Lindsay Lohan om jag ska vara helt ärlig det ända jag gillar är hennes stil. Hur som helst så tycker jag att världens bästa artist är värd att få världens bästa födelsedag! Grattis!

090131


Bild från google
Godmorgon eller godförmiddag kanske man ska säga nu?

Gårdagen var jättelyckad, det verkade som att alla hade kul och jag hade roligt och fick massor av superfina presenter, tacktacktack igen! Kanske att jag fotar de senare. Idag ska jag försöka vara aktiv. Innan jag börjar med en timmes plugg så ska jag klä på mig och fixa mig. Sitter och lyssnar i mina nya WESC hörlurar som mina kära bröder och Magdalena hade köpt to moi. Ett par gröna i specialdesign riktigt snygga! Imorgon blir det ännu mer presenter då min släkt kommer hit. By The Way så är mitt smyckesförråd väldigt brett just nu, men jag har blivit beroende av smycken så det är bara bra. Lovar att jag ska försöka vara aktiv idag. Men nu så ska jag ta och sätta igång med det som jag sa för annars kanske det inte blir en massa inlägg och det vore ju trist eller vad säger ni?

090130


Hej på er, idag är det ingen vanlig för idag är det nämligen min födelsedag, helst så skulle jag vilja vara aktiv här för att få en bra födelsedagspresent av er läsare men tyvärr eller tyvärr ska jag verkligen inte säga för nu ikväll så ska jag ha en fest för mina vänner så det blir en hel del förberedelser inför den. Så snart är det alltså lite städning och planer som ska göras. Måste även fixa mina naglar som jag kan berätta inte är särskilt snygga för tillfället nagellacket sitter kvar på ett fåtal naglar och på ena handen är de jättelånga och på den andra tvärtom fråga mig inte hur det gått till. Nej hörni nu ska jag fixa lite här det är 2 timmar kvar. Hur som helst önskar jag er en trevlig fredags kväll!
Om ni vill veta så fyller jag år på samma dag som Daniel Lindström.

Sweet 14 next



Var bara tvungen att skriva mitt sista inlägg som 13 åring och säga godnatt till er med en bild på vackra Carrie Underwood!

Mischa Rocks


Wow, vilka klackar!
Var bara tvungen att lägga ut denna grymt snygga outfit på Mischa.

Vanessa Hiss eller Diss?

Vanessa är alltid en sötnos!
Vad tycker ni om Vanessas klänning? Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska tycka om den eller inte. Hon är söt som socker i den och det är ju så att när Vanessa har på sig något blir allt snyggt! Men klänningen är den snygg det är frågan? Skulle den vara snygg på en skyltdocka i affären? Jag kan inte bestämma mig. Hiss och Diss, vad tycker du?

090129

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag än så länge, min sista dag som 13 åring har väl varit okej ingen drömdag kanske men den duger. Fick Amanda till ett skrattanfall när jag slog mig själv med min linjal så att den pajjade. Haha. Sitter med tandkräm på min förbaskade finne (jag har hört att det ska hjälpa) som jag fått på det stället som nog är det sämsta att få en finne på. Nämligen mellan munnen och näsan. Har ingen inspiration alls idag men ni vet hur jag är det kommer säkert komma upp inlägg i alla fall. Ha det bra så länge! Imorgon fyller jag år!
Puss!

Laredoute



Bild lånad av Engla

Veckans blogg

Vi kör på en veckans blogg, som går till denna söta tjej med en grymt cool stil.

Puss!

Sweet Dreams




Nu säger jag godnatt och tack för idag!

Godnatt! Puss

Dress


Åh vad jag älskar Cameron Diaz klänning. Är det något förutom att filma som Cameron är bra på är det att hitta snygga kläder en riktigt snygg stil är vad hon har!

090128

Hej på er! Har ni haft en bra dag? Min dag har varit jättebra! Har jag berättat att jag går i samma klass som min gamla dagiskompis? Det gör hur som helst i alla fall, det är så himla kul att komma på det och kunna prata om minnen som man har. Direkt efter skolan bar det av till stan då jag träffade mamma inne på Kungshallen där vi satte oss och fikade ett tag efter det köpte vi säkert 1 kg godis nej men det kändes så, inför på fredag. Så nu är det sweeeedish som gäller och efter det så är det förberdelser inför på fredag.


Såå söta tsm!

Ha världens finaste onsdagkväll!


Dagens lista

Humör: Sämst
Gjort: Varit arg, pluggat, gått på stan, pluggat
Planer: plugga, sova, lämna allt som hänt idag bakom mig
Ser på: min so papper
Lyssnar på: Coldplay
Läser: SO
Dricker: Chai latte
Äter: Ris
Kläder: Tröja H&M, Jeans BikBok, kofta Only
Bästa: Egentligen ingenting alls men stan med mamma
Sämsta: Allt! Förutom det jag skrivit ovan
Önskar mig: Att det blir fred på jorden, att morgondagen blir great, en resa till NY
Blogg: Ellinorak.blogg.se

Hitt eller miss?


Sjukt roliga!
Såg denna bild på Mischa då de som skrivet om henne dissat hennes outfit. Vad tycker ni hitt eller miss?
Jag tycker så här: Mischa ser fräschare ut en vad hon gjort på länge. Skorna var framifrån helt fantasiska. Klänningen är annorlunda men den är ju väldigt trendig och hon kombinerar outfiten häftigt med en päls sjal och en svart kuvertväska. Det är ingen miss. Men det är inte heller det snyggaste hon haft på sig klänningen hade kanske blivit snyggare om hon inte hade haft pärlorna, men en miss är det inte. Mischas stil är riktigt snygg (alla har vi dåliga dagar). Jag tycker att detta är en hitt. Dock tycker jag att klackarna på hennes skor är en miss.

Warwick Avenue


Bild Google
Nu ska jag ta i tu med plugget, efter att ha återhämtat mig efter min otroligt dåliga dag som jag hoppas är på bättringsvägen. Det är Coldplays förtjänst att jag mår bättre, ja faktsikt. Jag fick en fråga om jag kunde lägga ut fler outfits. Och självklart kan jag göra det, jag ska verkligen försöka fixa så att jag kan göra det. Men här om dagen så funkade det inte att ladda över bilderna till datorn, men så fort jag bara kan så ska jag försöka fixa det. Kanske kräver en annan dator? Men jag lovar er att så fort jag har fixat med bildöverförningen så ska jag bli bättre på det. Promise! Bra att du frågade btw. Ni får gärna skriva om det är något mer ni vill att jag ska ha mer av, i och med att jag fixar med överförningen kommer fler bilder.

Nu ska jag börja plugga för att inte behöva sitta med senare och så fort som möjligt kunna gå ut och shoppa.

Hugs


090127

Idag är det en sådan där dag man helst vill glömma och lämna bakom sig. Men det absolut bästa med en sådan här dag är att man kan gå in på världens bästa Spotify och lyssna på det bandet som glänser upp en dag, de som verkligen har text som inte innehåller bla bla nu ska jag ut och handla tack och hej leverpastej! Utan riktiga texter som betyder något. Det bästa bandet ever. Jag pratar förståss om Coldplay. Chris Martins röst är ju dessutom lika bra som låtarna.
Nej nu ska jag försöka göra något åt den här dagen genom att plugga i en timme för att åka till mamma och sedan shoppa lite.

Puss!
 
Den här har ni väl inte missat?

Miley Cyrus

Jag har aldrig gillat Miley Cyrus men en sak som jag faktsikt börjar gilla med henne på sistånde och det är hennes stil. Riktigt snygg stil ät vad hon har. Här får ni en outfit ala Miley Cyrus
Aj då Miley, du får nog lära dina kompisar hur man beter sig när fotograferna ser er!


090126

Hej på er! Har ni haft en bra dag? Min dag har varit bra. Nu är jag hemma och ska ta tag i läxorna medan jag hör hur tet skriker på mig så nu så ska jag hämta lit the och sedan så ska jag plugga för att så fort som möjligt kunna få titta på världens bästa serie. Just nu har jag ingen inspiration alls, men det kommer väl. Ha det bra så länge!

Ciao!

The Best Country Artist Ever

Sure ni får det redan nu kunde inte vänta. Enjoy!


I Sverige är desto mindre okänd vi kanske känner igen henne mest som att ha ett förhållande med superhunken Chace Crawford men i själva verket är hon superstjärna i sitt hemland så stor att det inte går att nämna någon som hon är lika populär som här i Sverige. Men andledningen till att hon inte släppt någon skiva i Sverige är att hon knappast vet om Sverige och därför vill hon släppa skivor i länder hon hört talas om. Men jag varnar er inom en kort framtid kommer Carrie komma med en skiva och ni som gillar Country kommer inte bli besvikna. Hur blev hon känd då? Jo hon vann nämligen American Idol år 2005. Efter det har allt som sagt flutit på som ett rinnande vatten, hon har vunnit 5 Grammy Award. Samtidigt som hennes debutplatta sålde multiplatina även hennes andra plattor har sålt platina. Enligt rykten ska hon ha gjort slut med Chace på sms men enligt de båda i intervjuer så är det trots allt en myt. Den 25 åriga snart 26 åriga stjärnan har aldrig varit hetare och hon är den idolvinnaren som lyckats allra bäst av dem alla. För vad hände med Kelly Clarkson? Hennes tredje platta sålde inte ens guld. Medan Carries alla plattor har sålt platina. Plus kanten får hon att hon skriver alla sina låtar helt själv och hon gör det riktigt bra också! Carrie Underwood är namnet.


The Queen Of Country

Hej, sorry för typ världens tråkigaste inlägg i det förra men jag hade en sådan himla lust att skriva något det där ska inte få hända igen haha. Hur som helst så har jag nu kommit ungefär halvägs in i Gossip Girl, den där Ed Westwick vilken otroligt bra skådepelare han är alltså. Han är väl värd priset som "Bästa tv-skurk" för det är ju vad han är. Kul att veta vad som kommer hända , jo men faktsikt. Rubriken ja juste, ni kanske tror att det är Dolly Parton jag pratar om men nej det är det inte kan jag tala om. Det är nämligen Carrie Underwood vilken otroligt bra sångerska hon är! Om ni håller ögonen öppna så kanske det möjligtvis kommer upp info óm henne ni vet så som jag gjorde med Whitney Port minns ni?
Så länge får ni nöja er med en av hennes bästa låtar att lyssna på.

We Live In A Beutifaul World

Hej på er!

Hoppas ni har haft en bra dag, min dag har varit slapp men bra. Förutom att jag sprang runt som en galning från affär till affär folk måste ha trott att jag var tokig. Nu så ska jag fortsätta med att kommentera lite bloggar och sedan så ska jag fortsätta med en grej.
Puss!

Willa Holland i Gossip Girl?

Alla minns vi The O.C. i serien finns bland annat Katilin Cooper som spelas av Willa Holland ingen har väl missat det? Men när jag går in på wikipedia och går till Willa Holland ser jag att där det står vilka filmer hon medverkat i så ser jag att det står Gossip Girl " Agnes". Har jag missat något eller är det så att hon möjligtvis kommer dyka upp såsmåningom? Kul isåfall hon är ju så bra i O.C.

Alicia Keys


Idag fyller denna vackra tjej 29 år. Om ett år firar hon 30 år. Kan ni tänka er det? Alicia Keys är en av världens bästa artister, förutom att hon är väldigt vacker och en grymt bra artist så kan man ju inte ta miste på hennes fantasiska röst. Enligt mig så står Alicia riktigt högt upp på världens bästa sångerskor. Ingne har väl missat låten No One?
Grattis säger vi i alla fall till henne! Sagt av Alicia: " Man kan ha det snyggaste kläderna och skorna men fel intställning ger det ingenting med rätt attityd kan man rocka världen!"


090125

Godmorgon!
Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Förkylningen sitter kvar men sån tur är ås är det bättringsvägen. Min dag består inte av några planer alls, hade jag varit frisk så skulle jag behöva åka ut och shoppa lite grejer, men är man sjuk så är man det kan inte hjälpas. Kanske att jag möjligtvis orkar hänga med mamma och pappa att skika på lite lägenheter, men då måste jag göra mig i ordning först. På tal om ingenting så skulle jag ladda över bilderna från min kamera men den där makapären funkade inte, så i´m so sorry jag har försökt. Jag ska göra ett nytt försök. Nu ska jag fortsätta med lite saker. Kommentera lite bloggar och lite sånt.

Vad ska ni göra idag? Tell me jag är nyfiken.  Ha en jättefin söndag vad ni än gör!

Sno Stilen Av Blake Lively


Produkter-H&M
Känning-Indiska
Skor-Halens

Mischa Barton


Idag fyller en av de vackraste personerna och en av de största stilikonerna på denna jord 23 år. Hoppas Mischa blir på bättringsvägen. Grattis säger vi i alla fall till henne!
Förlåt Magdalena att jag sa att du fyllde år på samma dag som Mischa.

Hehe, glöm det där med ingen inspiration jag skojjade bara eller den kom tillbaka:-)

Ashleys väska


Gillar ni Ashleys bruna Prada-väska?
Ashley kan vi byta väska du kan få en annan jättesnygg?

The Music By Sofia

Sitter och ska göra spellistan inför min fest så då kom jag på den brilianta idén att dela med mig lite av vilka låtar mina öron oftast fylls av den mesta tiden.
With Every Beat of Me- Kevin Borg, Good Girl Gone Bad-Rihanna,Single Ladies (Put A Ring On It)-Beyoncé,Sweet Dreams-Beyoncé, To Win My Love-Anna Maria Espinosa, A Little Moonlight-Anna Maria Espinosa,4 Minutes-Madonna feat JT, Give It 2 Me-Madonna,What Have I Done-Anna Ternheim,Womanizer-Britney Spears,Circus-Britney Spears, Viva La Vida-Coldplay,Lovers In Japan-Coldplay,Lost!-Coldplay,I´m Good I´m Gone-Lykke Li, Love Lockdown.Kanye West,Girl In The Band-Haylie Duff,Rockferry-Duffy,Delayed Devotion-Duffy,Window Blues-Lykke Li, Take A Bow-Leona Lewis, Misses Glasses-Leona Lewis, Footprints In The Sand-Leona Lewis, Jennie Let Me Love You

Det var de bästa låtarna just nu enligt mig.

Puss på er!

If I Hade A Little Moonlight

Idag ligger inspirationen på noll, har egentligen ingen lust att göra något alls, tänkte ta och sätta på Step Up, titta klart på Gossip Girl, kommentera lite bloggar, fixa en spellista, shit är klockan redan halv fyra?! På tal om ingenting synd att Isabella åkte ut ur Let´s Dance. Nej ville bara säga att upptaderingen inte kommer bli den bästa idag.
Foto: Jag

090124-Serena van der Woodsen

Godmorgon mina vänner! Eller Godförmiddag kanske man ska säga nu?
Kan ni gissa vad jag gör just nu? Haha jag sitter och kollar på en av världens bästa tv-serier (den bästa efter O.C.) nämligen Gossip Girl. Man kan ju inget annat än att beundra tjejernas klädstilar helt underbara. Dan är ju också en riktig drömkille jag skulle nog säga att om jag fick välja hur min drömkille skulle vara och se ut så skulle jag säga Dans personlighet och Nates utseende men det är ju trots allt personligheten som räknas och då skulle jag helt klart välja att min kille ska vara som Dan. Anyway idag vet jag inte vad som händer det ända jag vet är att det inte händer något haha, jag ska nog bara ta det lungt för att få bort min förkylning jag drabbats av det ska jag göra med att spela GH och njuta av bra filmer.  Vad ska ni göra idag? Tell Me jag vill veta!


I love her dress

Tack för denna dag!

Nu är Let´s Dance över och just nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på tjejen med en av världens bästa röster. Nämligen Leona Lewis. Tack och lov mår jag snäppet bättre såhär på kvällskvisten. Min fredags kväll bestod av chips och cocacola ett riktigt bra botemedel mot illamående faktiskt. Dock inte mot ont i halsen. Tyvärr är jag allergisk mot Sourcream And Onion chips och stuff med sådant ämne i. Synd för jag älskar sådana chips. Nu säger tusen tusen tack för denna dag. Sov så gott!

Gossip Girl vs Let´s Dance

Nu är katten borta, det ända i princip händer att GG fortfarande rullar, snart blir det Let´s Dance. Jag tänktr bara önska er en riktigt trevlig fredags kväll!
Foto:Mikael Schulz/Agent Bauer/TV4
Puss!


Gossip Girl

Hej på er!
Hoppas ni har haft en bra dag, min dag har varit bra och slapp. Har suttit och kollat på en massa avsnitt av Gossip Girl. Chace Crawford måste vara den snyggaste människan som någonsin skapats.



Amy The Hero


Idag kan man läsa på Posh24 att Amy Winehouse som annars är känd för att ha beroende av knark och alkohol att hon för några dagar sedan spenderade en tid på stranden med sin nya kille, då hon såg en tjej vara i fara ute i vattnet Amy reser på springer ner i vattnet och räddar denna tjej från sin fara. Hur bra är inte det? Amy kanske inte trots allt är en elak tjej, det ryktas också om att andledningen till att hon är på semester är just för att bli av med beroendet och koppla av.
Bra gjort Amy!

Personlig Almanacka

Nu är beställningen klar på personligalmancka.se. Är riktigt nöjd kan inte vänta tills den kommer!


'
Bilder lånade från hemsidan ingen av almanckorna är lik min.

Summer



Den här bikinin ska beställas garanterat! En favorit från H&M

Ashley Tisdale

Snygg Fendi-väska!
Ashley Tisdale leker kurragömma!

En riktigt snygg outfit från vackra Ashley Tisdale. Personligen tycker jag att det Vanessa som tar hem priset för snyggast stil från girlzen i HSM. Men ibland kan det hända att Ashley har snygga outfits, då hon misslyckas (läs: vilket iof är sällan) så kan hon ha rätt konstiga outfits. Men denna är ju bara så snygg, älskar koftan! En sådan vill jag också ha! Någon som vet vart jag kan hitta en liknande? Så som Ashley såg ut när hon kom ut från gymmet sådana träningskläder vill jag också ha! Träning blir ju roligare med snygga träningskläder right?

090123

Godmorgon!

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Jag mår inte alls bra vaknade av att jag hade extremt halsont och nu mår jag illa också. Någon som har lite tips om vad man kan göra när man ligger hemma och är sjuk? För vanlighetens skull ligger jag i sängen och lyssnar på musik. To Win My Love-Anna Maria Espinosa. Nu så ska jag fixa ihop lite saker åt er  läsare. Puss på er! Ha en jättefin dag!


Jessica Biel


Nu är det snart dags för sängen outfiten för morgondagen är klar och jag är redo inför provet imorgon, franska glosorna ska repeteras ni innan jag går och lägger mig. Lägger in en bild på vackra Jessica Biel. Som är ihop med en av världens bästa artister. Morgondagens outfit är inspirerad av Ellinor vilken Ellinor får ni veta imorgon. Ni får självklart se outfiten imorgon också. På tal om ingenting så kände jag mig nu lite risig i halsen inte bra, hoppas det försvinner till imorgon. Innan blir det örtthe, förhör av mamma på glosorna.

Puss!

Single Ladies (Put A Ring On It)

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag min, dag har varit bra förutom att jag i princip dejtat mina so papper fram tills nu men annars har min dag varit väldigt bra, skönt att det är fredag imorgon då blir jag äntligen ledig eller i alla fall på lördagen och fredagskvällen. Nu så ska jag njuta av pausen genom att plugga vidare haha, ja jag har två läxor kvar förstår ni. Nej men det tar inte särskilt lång tid men efter det så ska jag njuta lite av min lediga stund och fixa med en rolig grej. Men först ska jag tvinga mig själv att sätta kameran på laddning. Ledsen men tyvärr blir det ingen önskeoutfit istället ska ni få en kändisoutfit. Som sockersöta Mandy Moore bär. Coolt att hon handlat på Barneys där har jag också varit. För er som by the way tycker om Mandy så kan jag meddela er att hon kommer till Mars ungefär släppa sitt nya album då hon nu också kommer släppa sin singel inom kort, väldigt kort.

Nu: Kameran
Om fem minuter: Plugg

Ciao!


090121

Hej! Sitter och försöker få bukt på ljuset ovanför bordet men självklart har lampan gått, men men det finns inte så mycket att göra åt eftersom att jag inte orkar byta lampan ska jag vara helt ärlig vet jag inte heller hur man gör. Nu har jag tagit en 5 minuters paus ifrån so pluggandet. Efter so är det dags för franska plugg men först ska jag angagera mig på son. Innan jag fortsätter ska jag gå och kolla vad katten som vi är kattvakt för gör. Bloggar mer senare jag lovar då ska ni få en önskeoutfit. Puss!

Stiligt par



Kanske trodde du att det var Vanessa som var stilikonen och den modemedvetna och att Zac var den som bara var snygg och hyllades för sin talang, men icke sa nicke, Mr Efron & Miss Hudgens är lika modemetvetna och det har lika snygga stilar och är lika mycket stilikoner som de är förebilder.

To Win My Love

Eftersom att skolan och vänner är det som stöter emot mest just nu vilket jag verkligen hoppas att ni förstår för det finns ingenting som går före det. Jag tycker jättemycket om er som läser min blogg och er som ger underbara kommentarer men ibland måste jag anpassa saker före bloggen och jag lovar er att jag kommer fortsätta blogga det är inte det, grejen är så här att jag kommer ´från och med nu satsa på skolan vilket innebär en massa plugg och jag kommer alltså blogga i mina pauser för plugget och när jag är klar. Jag hoppas verkligen att ni förstår. Jag ska göra mitt allra bästa.

Hur som helst så har det varit en bra dag för mig. Det var i prinsip en helt vanlig onsdag för min del vilket betyder favoritämnet profilval/musik, klassråd, mentorstid, Arbetspass, matte och slöjd. Vi bytte platser idag by the way jag sitter bredvid min vän Rebecca vilket är bra. Nu ska jag göra ett collage av 1 pars olika stilar. Jag kan säga att de nu är ett av Hollywoods hetaste par och att people valde de till årets par 2008, fundera på det tills jag är klar då ni får se resultatet.


The Way I Are

Hej på er! Jag måste tyvärr meddela er att upptaderingen här på bloggen inte kommer att bli den bästa eftersom att det är så himla mycket i skolan just nu. Men jag ska försöka så gott jag kan.2-3 inlägg per dag kanske. Nu är jag hemma, det ah ravrit en bra dag hoppas ni har haft en lika bra dag som mig.

Puss på er!

Tråkig lista

OM DIG
1. Namn - Sofia
2. Bor - Stockholm
3. Syskon - Två bröder och en syster
4. Skola  - Hemligt
5. Född - 30 Januari 1995
6 Ögonfärg - Melerade
7. Längd - 1,67
8. Sko storlek - 39
9. Höger eller vänsterhänt - Höger
10. Stjärntecken - Vattuman
11. Hårfärg - Mörkblond
12. Födelseort - Stockholm

DAGENS..
1. Låt - Har faktiskt inte lyssnat på musik idag. (Ovanligt, väldigt ovanligt)
2. saknad - Lisa, sommaren
3. Kläder - Tischa-Coldplay fan tischa, Kofta-edc, Jeans-Puss&Kram
4. Smink - mascara
5. Underkläder - H&M
6. Mat - olika
7. Köp - inget
8. Göra sen - Sova
9. Godis - Inget
10. Pinsammaste - inget..


SVARA ÄRLIGT
1. Tycker du om att plocka svamp - aldrig prövat
2. Tycker du om godis - nej
3. Hur många gånger i veckan äter du godis - inga
4. Äter du oftast nyttig mat - nix
7. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - ingenstans, i huvudet kanske haha
8. Tycker du att du själv är söt/snygg - Ibland och ibland inte, alla har vi dagar då vi känner oss nere
10. Du ger mycket komplimanger till andra - Om jag tycker om det, så ja
11. Är du nöjd med ditt förnamn - Jaaao
12. Du tycker att du själv är smart - Sure
13. Vad är det sämsta hos dig - Envis och
14. Vad är det bästa hos dig - Att jag är em bra vän som alltid stöttar och ställer upp
15. Har du bra självförtroende - Ja det har jag väl
16. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - 2-4
17. Du tycker om att vara med killar - aa
18. Känner du dina grannar - bara sara
19. Vad har du för färg på dina underkläder idag -olika färger
20. Använder du BH varje dag - ja
21. Svär du ofta - nej.
22. Gillar du skolan - ja
23. Har du någon gång skolkat - nej
24. Spelar du något instrument - Nej
25. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - ridning
27. Har du några tatueringar - nej
28. Har du några piercningar - nej
29. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - få
30. Tycker du om djur - beror på vadf för djur men de flesta ja

BRUKAR DU...
1. Sova - ofc
2. Ta mediciner du inte borde ta - Nej
3. Röka - of course not
4. Snusa - Nä
5. Dricka - japp
6. Skada dig -ibland
7. Klä dig i svart - det händer
8. Hata folk - aldrig hata, men inte gilla
9. Lita på folk -  De det ghår att lita på
10. Skada dig med flit - aa
11. Drömma mardrömmar - aa
12. Gå i skolan - ja
13. Gå i kyrkan - Nej, bara på julafton
14. Ljuga - nej
15. Vilja dö - nej

NÄR...
1. Åt du senast - minuter sedan
2. Läste du ut en bok senast - nyligen
3. Köpte du något senast -i lördags
4. Svor du senast - minns ej
5. Sjöng du senast - minns ej
6. Klagade du senast - -||-


HAR DU...
1. För många vänner - nej
3. Någon annan psykisk sjukdom - nopp
4. Skadat någon - absolut inte, skulle inte falla mig in
5. Färgat håret - nej
6. Några piercnings - nej
7. Några tatueringar - nej
8. Egen dator - japp
9. Gjort bort dig rejält - nej

ÄR DU...
1. Snäll - aa det är jag, väldigt snäll
2. Snygg - Helt ok
3. Söt - -||-
4. Lång - aa
5. Kort - se ovan
6. Klantig - ohja
7. Tönt - nej
8. Tjock - nej nej
9. Smal - japp
10. Romantisk - aa

090120

Godmorgon på er!

Idag är det tisdag jag har sovmorgon till klockan 10.35 skönt, vilklet betyder att jag har 3 lektioner idag istället för 4. Idag kommer min mormor hit. Nu ska jag gå och ta något att äta efter det så ska jag klä på mig. Idag har jag lektionerna so, svenska, engelska. Ha en jättefin dag!

Puss på er!

Selena Gomez


I really love hers outfit! Vad tycker ni?

090119

Hej på er finaste!

Hoppas ni har haft en bra dag, min dag har varit bra. Förutom att jag tappade bort mig helt på musiken haha. Hoppas att inte det märktes (vilket jag tyvärr tror), jag tror också att den nya tjejen i min klass gått på mitt dagis, skumt men ändå rätt så kul. Världen är ju liten så är det bara. Ni ska få veta en rolig nyhet min kamera är hittad och snart laddad! Applåder! Nu så ska jag göra min svenska läxa. Äntligen är jag även klar med min ´SO läxa. Jag är stolt, jag gjorde quizer i Facebook på olika karaktärer i olika tv-serier. Och jag blev precis de jag ville få och dessutom de allra bästa i serierna. The Hills-Whitney och i Gossip Girl-Vanessa. Jag är såå stolt! Haha!

Puss på er!

Hemma

Hej, nu är jag hemma efter en jätterolig men kort resa till Nice. Andledningen till att jag inte berättade vart jag skulle var att jag inte vet vilka som läser för detta var nämligen en överraskning till en person. Men nu vet ni det. Väldigt härligt att träffa Lisa igen vi hade inte träffats på 1 år och 1 månad. En ska som var desto mindre rolig var hemresan den började med att jag vaknade och mådde illa därefter var jag väldigt trött och hänig men när såsmåningom planet från Nice till Zurisch skulle landa så blåste det något så in bomben så planet åkte upp och ner. Eftersom att vi var försenade så hade vi 20 minuter på oss att gå till gaten men då fick vi problem med att lista ut var det var för gate, sån tur var så hittade vi rätt men det tog som sagt ett tag och det blev goda skratt när vi pratade om olika gater. haha, men hur som helst så på planet hem mådde jag väldigt illa, men jag hade tur att det var 2 supergulliga flygvärdinnor, jag fick tuggummin som hjälpte mot illamående. Trevliga flygvärdninnor gör ju att man blir glad eller det kanske bara är jag?

Hugs

Zac Efron

Hej på er! Tänkte bara säga att detta kan bli mitt sista inlägg fram till på söndag. Hur som helst så vill jag bara säga att Zac Efron är min nya idol haha, nej men seriöst killen har allt! Gjorde ett collage på hans stil som inte går att få upp och där med spara det. Nu så ska jag fixa lite!

Puss på er! Glöm inte att ni kan ställa vilka frågor ni vill medan jag inte skriver under dessa dagar en frågestund för att göra det hela enkelt haha.

Ta hand om er och era nära och kära!


Viva La Diva



Nu så tänkte jag göra mina naglar snygga och måla de svarta. Nagellacket jag använder kommer från Viva La Vida som jag kan rekommendera varmt dock inte det billigaste men det är väl värt sitt pris i och med sin hållbarhet. Men först ska nagalrna filas annars så är det ändå fula när nagellacket är bort så varför inte ta bort det innan jag lägger på nagellacket.

Sno Stilen av Lindsay Lohan för budget


oj lite liten bild men Linne Ellos(129kr) , Jeans Cheap Monday (399kr), Skjorta Topshop (315kr)

Inspiration By Lindsay Lohan

Lindsay vet fortfarande hur man posar!
Gosh så snyggt, detta får bli dagens önskeoutfit. Lindsay Lohans stil är i helthet inspirerande men om jag ska vara ärlig så går den lite upp och ner men det är sant alla har vi dagar då vi verkligen inte orkar okej så är det nog. Hur som helst så är i alla fall det här riktigt snyggt!

Inte illa Brittan!




Ett sådant här hus skulle man ju inte dirket tacka nej till. Britney Speras hyr nu denna 172 miljoners vilja medan hon letar efter ett hus i närheten. I månaden får hon endast betala 152 000 okej det är väääääldigt mycket men Paris hilt betalar 200 000 i månaden. För att vara ett sådan här extermt fint hus så är det väl rätt så billigt eller jag vet inte, betsäm du. Jag skojade sjävklart, detta är extremt mycket pengar men har man så mycket pengar så just brittan har så har man ju råd med så mycket pengar.

090115

Hej på er!

Hoppas ni har haft en bar dag. Min dag har varit väldigt bra, dne började lite knackigt men sedan så blev den bra. Förutom en sak som inte gjorde min dag sämre på det sättet men hur som helst så när jag hade stått och väntat på tåget i säkert 10 minuter så kom alla för det första och då skulle tåget komma men det visade sig att tåget var 10 minuter försenat så ja då stod vi där i kylan och frös som bara den, mina händer var istappar seriöst. Nu har jag känt att det är lite stela dvs att det går sådär att skriva jag kan inte skifta fingarna framåt tillbaka eller vad man säger haha, lite krångligt där. By The Way så kommer det att bli dålig upptadering nu i helgen tyvärr, har ni tur så blir det ett inlägg tidigt i morgon bitti men det är ganska liten chans. Vi kan göra så att ni får ställa vilka frågor ni vill till mig. Så ska jag svara på de jag fått in när jag kan upptadera  igen då ska ni också få veta vad jag gjort.

Tusen pussar och ta väl hand om er och era nära och kära!

Plugg

Hejsan,

Just nu sitter jag på mammas kör och måste sätta igång med plugget, hoppas ni har haft en bra dag. Nu så ska jag ta och sätta igång men detta blir det sista inlägg och därför säger jag godnatt med detta klipp från tre riktigt trevliga killar säger inte vilka det får ni lista ut själva. Trevliga är de i alla fall så långt kan jag meddela er.


Godnatt!

What Have I Done

Hej på er!

Hoppas ni har haft en bra dag, min dag har varit bra. Har väldigt mycket att göra nu. Både roliga och mindre roliga saker men de mindre roliga sakerna är lika viktiga som de roliga (aa faktiskt). Hur som helst så ska jag försöka fixa lite saker till er. Men det kommer nog ta ett tag. För nu så ska jag dejta word, dejta min so bok och hitta min förbaskade kamera.  Haha, ska försöka bli bättre med bilder och outfits lovar!

Puss!

Three Days


New York New York,
Nej jag ska tyvärr inte till New York. Men längtar gör jag något så enormt till helgen och till nästa NY resa som jag inte har en aaaaaaaning om när den är. Som ni kanske märker så har jag svårt att lämna bloggen men nu säger jag godnatt med New York och Brooklyn Bridge.

Godnatt, sweet dreams och många pussar!

Congrats


Idag fyller en av de största hunkarna i Hollywood 32 år! Kan ni tänka er honom som 32?! Heeelt sjukt!


Patrick Dempsey fyller 43 helt sjukt det också eller hur?

Grattis säger vi i alla fall till dem!

Home

Hej, nu är jag hemma, blev inte direkt någon shopping endast ett oerhört enkelt baslinne från H&M som är lika välbehövligt som det är tråkigt att köpa. Men hur som helst så ska jag tyvärr fortsätta på min soläxa i´m so sorry men jag har inget val. Tidigt i säng ska det bli också, börjar 08.10 imorgon (ja för att ha haft ett långt lov och sovmorgon till 09.30 2 dagar i rad så är det tidigt) nej hörni, nu så måste jag verkligen sätta igång med plugget innan det blir för sent. Imorgon tar vi nya tag och med alla hopp så finns det chans att det blir mer bloggning imorgon.

Puss!

090113

Hej! Sitter just nu på mammas jobb och ska alldeles strax dejta mina anteckingar från son om jag ens kan läsa vad jag skrivit haha. Dagen har i alla fall varit bra. Har ganska mycket att göra dessa 3 dagar jag har på mig kanske händer det att jag iaf måste göra något på fredag men det beror på hur duktig jag. Snart bär det´av till stan då en sak av dessa saker är klara. Men vet ni vad vi gör? Vi gör så att jäg tar och gör läxan nu och sedan kan ni få hur många inlägg ni vill. Japp då säger vi så då.

Puss!

With Every Beat Of My Heart

Först vill jag bara tacka er för all enormt fina respons har fått höra att de jag skriver känns kopierat från en tidning så bra är det och det värmer mig ¨något så enormt. Tack igen även om jag redan tackat dig flera gånger. Ni är verkligen bäst!
Har precis kollat klart på Guldbaggegalan och helt seriöst kan det inte någon gång vara så att lite olika filmer vinner priser för jag menar, Låt Den Rätte Komma In och Maria Larsson tog ju hem hela galan. Gustaf Skarsgård som är en sådan himla bra skådis fick inte ens pris och jag måste faktiskt erkänna att jag tycker han är bättre i Patrik 1,5 än i Förortsungar. Men hur som helst så tänkte jag nu säga Godnatt!

Once upon a time
I had a dream I had a vision
Of that someone that was missing
In my life
Here I am, looking back
On the road I used to travel
Through the darkness
Through the times of sacrifice
I can't believe how things can change so fast
I can see it in your eyes
We're gonna last

With every bit of me with all my heart
With every single breath I'm gonna love you
Fall into my arms tonight
Let's make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me

Love will come and go
But as long as you are with me
I am happy to be someone
In this world
You're the day
That changed it all
You're the nights I will remember
For as long as I am walking on this earth


With every bit of me with all my heart
With every single breath I'm gonna love you
Fall into my arms tonight
We're gonna love you free

If can dream it
If you believe me
Like I believe it
Standing here with you
You brought me something
Right out of nothing
You are the one thing
That makes it all come true
I can see it in your eyes
We're gonna last

With every bit of me with all my heart
With every single breath I'm gonna love you
Fall into my arms tonight
Let's make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me

Ohh baby
Fall into my arms tonight
Let's make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me


Favoriter från Urban Outfitters

Silence & Noise Knit Tulip Tube DressBetsey Johnson Sequin Jersey DressSilence & Noise Bowtie DressCoincidence & Chance Shawl Collar CardiganBDG PE CardiganBDG Between the Lines CardiganBDG Pleated Knit Pull On SkirtSilence & Noise Flapper SkirtSilence & Noise Lace LeggingSilence & Noise Super Shiny Legging

With Every Beat Of Me

Hej!

Just nu sitter jag och lyssnar på With Every Beat Of Me av Sveriges bästa sångare nämligen Kevin Borg den killen kan man aldrig bli trött på. Bara så bäst. Ville bara säga det och att ni är bäst! Haha nej men jag försöker få inspiration men ingenting finns om jag får tillbaka den så blir det nog ett inlägg till. Men imorgon tar vi nya tag!
kevin jublar! Foto: Daniel Ohlson/TV4
Bara så bäst!
Pussar!


Min musikblogg

Min musik blogg har endast 3 läsare som besöksrekord och denna blogg har 46 så jag tänkte därför göra lite reklam för min musikblogg haha. Här får ni en recension eller rättare sagt varför jag hejade på Kevin i idol haha. Kände för att lägga in det om ni inte vill läsa det så bläddra ner för lite längre ner gör jag på riktigt reklam.

Jag har aldrig någon gång under idols gång hejat på en kille och andledningen tilldet har jag ingen aning om. Det har nog bara blivit så. Men efter att ha fått upp ögonen för Justin Timberlake och varit lite smått förälskad i hans musik och dessuyom beundrat honom på olika sätt. Så kan man gått och väl säga att han var min första manliga idol. Idag vet jag inprincip allt om charmtrollet. Men i idol 2007 fick jag trots min förälskelse i JT ingen förälskelse till någon idol de året eller jo på sätt och vis men jag hejade inte på honom. Vem hejade jag på förresten? aa juste Patrizia men anyway, så var jag ju tvungen att heja på Mattias i slutet. När jag hade några kvinnliga favoriter ibörjan och inte hade någon koll alls på killarna så fick jag upp ögonen för en charmig kille i en intervju på idolsajten. Det var en kille som verkligen tog tag i mig, jag lyssnade på hans audition och kom fram till att han sjunger riktigt bra! Men Anna och Yasmina stod fortfarande på topp. Men det räckte med att denna kille gjorde sitt framträdande och jag var tagen och jag menar tagen!

Jag kände en enorm lycka när han utvecklades för varje gång och dessutom visade att han redan är en etablerad artist. Och jag måste säga att det finns ingen i idol någonsin som har kunnat göra alla dessa teman så fruktansvärt bra. Jag vet tusan om någon dessutom skulle ha klarat att sjunga Hot In Here. Nu är det denna kille och Alice i final och alla tror och svär på att vinsten kommer stå för talangen. Att flytta från ett varmt, ensamt pyttelitet land i medelhavet och flytta längst upp i stoooora Sverige (ja för en maltes) och se snö för första gången att ha i hela sitt liv pratat sitt egna språk och sedan behöva lära sig ett helt främmande språk som man aldrig ens kunnat ett ord på. Nu har det gått 10 månader sedan denna kille stod i Arvidsjaur och idag talar han inprincip flytande franska höll jag på säga nej självklart svenska. Sedan ställa upp i svenska idol, sjunga på svenska och dessutom bli så hyllad av ett sådant stort land i jämförelse med sitt egna. Det är imporenade.

Oavsett vem som än kommer ställa upp i idol så kommer namnet Kevin Borg alltid stå allra högst. Det är av 2 andledninar till att börja med. Dels för att han är den absolut första maskulina deltagaren under idol någonsin som jag verkligen hejar på. Dessutom den deltagaren som jag verkligen förstått hur det ska se ut för att gå från en kille som inte ser så märkvärdig och bakom scenen vara en väldigt godhjärtad och ödmjuk kille till att på scenen förvandlas till en extremt självsäker och fullkomligt äga scenen. Denna kille kan en dag bli något stort och jag menar att om han verkligen vill och satsar så kan han erövra världen. Trust me! Sverige ni fattar inte vilken kille vi har fått. Vi borde vara stolta över honom. Lycka till nu!

Okej lite reklam för den då. I min musikblogg skriver jag om Musik som rör mig, nu ska jag från och med 7 Februari då Melodifestivalen börjar fokusera mig på det. Men jag skriver även mycket om Idol då jag recenserar alla uppträdaden och även så kommer det upp en hel del skivrecensior i mellan åt. Tips på musik och ja det är väl det. Musik a la Sofia helt enkelt. Och glöm inte att ni kan kolla i kategorierna där det mesta finns samlat dvs. Det som jag skrev om idol, det som jag skriver om Melodfestivalen alla skivrecensioner bla. Enjoy! och här har du den. Självklart så kommer jag inte angagera mig bara på Melodifestivalen i Februari.

Nytt i Garderoben



Denna fina klänning har min snälla mamma beställt åt mig utan att jag ens visste något. Tack Mamma! Om ni tycker att den klänning är snygg men är osäkra på om den är lika snygg i verkligheten så kan jag säga att jag i alla fall tycker att den ät snyggare i verkligheten och dessutom är det en perfekt sommarklänning. Jag rekommenderar att du funderar på att köpa den men är osäker. För er som inte vet vad den kommer ifrån så kommer den ifrån Ellos

Måndag

Hej på er!

Har precis kommit hem från skolan. Även fast jag bara har varit i skolan i en dag känns det precis som att allting är som förut igen och detta år ska bli ett bra år det har jag bestämt mig för, jag kämpa i skolan, jag ska kämpa med bloggen och med vännerna. I höst får jag betyg och då ska jag sträva för VG och MVG. VG är väl ändå det man bör satsa på först men men. Hur som helst så älskar jag skolan allt blir dessutom så mycket roligare när man verkligen vill något och satsar på att göra något. Tyvärr så har jag nästan ingen inspiration idag alls. Sitter o´ch beundrar Zac Efrons utseende och i HSM blir man ju verkligen kär i honom. Fast nu är det Hairspray vi talar om den rollen är väl inte riktigt lika bra som HSM eller är det jag som bara fått för mig det? Nu ska jag förberda lite grejer.

Puss!

Lista

Nu kommer jag att testa lite olika saker vilket kan vara allt från listor till lite allt möjligt haha, nej men andledningen till att jag gör det är för att jag vill att ni ska vara nöjda med det ni läser och jag vill känna mig nöjd med vad jag gör och jag blir endast nöjd med det jag gö´r om ni tycker om det. Så tell me nu framöver om ni ser någonting som är nytt vad tycker ni om det var ärliga var inte rädda för kritik om ni inte tycker om det så säg det. Då slutar jag skriva om det. Önskeoutfits och berättelser vet jag att ni tycker om så det kommer ni inte få bli av med. Musik vet ni väl att ni har här?

Innelista: (Design kommer om ni tycker om det)

EMD Om du skulle fråga mig för ett år sedan vad jag tyckte om EMD så skulle du få svaret mesiga och töntiga, men hur i hela fridens dar kunde jag tycka att de var töntiga och mesiga? Den 21 Maj stod jag i kungsan och beundrade dessa tre killar tillsammans för första gången och jag tänkte redan då att nej de är inte töntiga ändå. Det roliga var att jag kom på att närmare en så här kan jag inte komma och jag har alltid velat träffa Mattias men hur glad blev jag när han som höll i det kom fram och frågade om vi ville gå backstage. Gissa bara hur glad jag var efteråt, inte för att skryta men hur glad blir man när en sådan stor artist som Erik Segerstedt säger att man är söt. Men shit, dessa 3 killar är verkligen inne och det är mycket värda priset som årets låt. Det är dessutom proffsiga och riktigt riktigt bra förebilder för unga människor.  Dessutom har den här händelsen och deras låtar hjälpt mig en hel del genom en jobbig period.

Justin Timberlake Nej, JT är inte ute han är väldigt inne för vet ni? Han håller nu på att producera Rihannas nya skiva. Justin är en riktigt rutinerad artist ´som verkligen vill något med musiken. Han är en riktigt artist och han kommer alltid att finnas som ett stort minne för mig för han är den första artisten som fick mig att bli berörd och då menar jag verkligen berörd. Det är sant man kan bli berörd av R&B när Justin sjunger så kan man det. Om du har tid så kan jag verkligen rekommendera att lyssna på JTs texter för det är det värt han menar vartenda ord. Känns det som och det är det jag menar med att visar att vill något med musiken.

Kevin Borg Sveriges nya stjärnskott är ett riktigt charmtroll den saken är det ingen frågan om inte om du frågar mig iaf. För jag kan inget annat än att tycka om Kevin och han är också en väldigt bra förebild för unga människor och han ska ju dessutom släppa en R&B platta om Kevin verkligen satsar så kan vi ha en blivande världsstjärna framför oss observera världsstjärna trust me! Det gäller bara för grabben att satsa men om jag har förstått hans repliker rätt i intervjuer så ska han göra det också. Come On grabben!

Stentvättade Jeans Gah, vad snyggt det är om det finns kvar i veckan så kommer jag äga ett par innan denna vecka är slut. Jag har länge kännt att jag verkligen vill ha ett par och nu ska jag äntligen ta mig an och köpa ett par. För er som undrar så finns det ett par på Gina Tricot för 299 kronor de ska bli mina.


Utelista:

Vintervädret
Nu är jag verkligen trött på att varje gång jag går ut tvingas sätta på mig lager av tröjor och en bigbig dunjacka oavsett vad jag har på mig så fryser jag, det är riktigt jobbigt. Jag fryser jämt. Nej nu måste sommaren eller iaf våren komma bara så att jag slipper frysa och ha på mig en förbaskat stor vinterjacka som bara tar all plats och som bara väger flera kilo.

För små kläder: Ut med allt som är för litet! Visst det är jättesnyggt med tajta saker det kan vara jättesnyggt på andra och jag tycker till óch med att det kan vara snyggt på mig själv men grejen är den att jag inte känner mig ett dugg bekväm i det. Nej, det är hur jobbigt som helst. Men snyggt är det det kan jag hålla med om.

Saker som sticks: Jag älskar koftor jag skulle kunna gifta mig med en kofta haha, nej men faktiskt men varför sticks alla koftor kan någon förklara det för mig? Jag avskyr när saker sticks verkligen avskyr. Ush vad det är jobbigt om inte alla koftor sticks så skulle nog jag äga miljontals av koftor. Har ni några tips på snygga koftor som inte sticks? Så säg gärna till.


Nej ni blev inte av med mig för att idag men om jag ska vara helt ärlig så tycker jag om er alldeles för mycket för att kunna lämna er redan runt klockan 18. Tell me nu vad tycker ni om det här, vill ni se mer av det? Vill ni bli av med det? Berätta era åsikter. Puss!

4 Minutes

Ja det är sant det är 4 minuter kvar tills klockan är fem över 6, haha.

Hej på er!
Haft en bra dag? Det har jag fast just nu precis just nu blev jag så fruktansvärt trött. Vet inte vad som hände här. Nu började jag frysa också. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk, nej för guds skull jag måste måste måste vara frisk! Jag FÅR INTE bli sjuk, haha anyway så såg min ut så att jag och syster började ladda ner en massa roliga låtar till Singstar, tur att jag har 4 dagar helt själv här hemma så att jag kan öva extra för denna ska jag klå det där singstar proffset. Efter det bar det direkt över till att hämta bilen där vi var igår. Sedan Täby Centrum och därefter Centrumet här i staden. Shit har jag inte gjort mer det känns som hela dagen har runnit iväg och imorgon börjar skolan. Har inte tänkt ett dugg på det, men ändå känner jag ganska laddad och tycker att det ska bli kul, men är det bara jag som tycker att jullovet har runnit iväg? Nu så ska jag fortsätta njuta av lite bra musik och försöka värma upp mig lite. En kopp mangote skulle sitta finfint. När jag pratar om bra musik pratar jag självklart om Justin Timberlake.

Ha en jättefin söndags kväll! Så ses vi imorgon.

Hugs!

The City Star

Nu mina vänner ska ni äntligen få lite information om en kändis enjoy!

Den 4 Mars 1985 föddes denna 1,79 m långa tjejen i Los Angeles. Ända sedan barnsben har hon på grund av sin längd och unika men vackra utseende jobbat en hel del som modell eller i alla fall fått plåtas för olika saker. Vi har kunnat se henne som Modell för bland annat märket DKNY. För ett antal år sedan. Vi känner förmodligen igen henne somm mest för hennes medverkan i sin vän Lauren Conrads tv-serie The Hills. The Hills har ni haft 3 säsonger här i Svergie om jag inte minns helt fel. För er som inte viiste det så är The Hills en realitysåpa (Det är en dokusåpa men har mer ett budskap som en "riktig" tv-serie om ni förstår vad jag menar) som handlar om 22 åriga Lauren Conrad och hennes vänner och pojkvänner. Som ni kan se på Lördagar klockan 18.00. En av Laurens bästa vänner som faktiskt var den som jag ska  ängna mig åt, har som sagt även i denna dag hållt på en hel del med mode. Och sökte därför ett modejobb som Diane Von Fürstenbergs medhjälpare, och fick det jobbet i och med att hon fick det var hon tvungen att flytta till New York. Därmed startar Whitney tv-serien The City där hon själv är huvudperson tillsammans med sina nya vänner Erin och Olivia även hennes nya pojkvän Jay och hans rumskompis Adam. Serien går nu i USA. Men du kan se det första av snittet här och här kan du se det andra här och de tredje har du här.

Hoppas ni är nöjda, precis som jag sa igår så har jag några kändisar på ingång men om det är någon särskild som ni vill att jag ska skriva om så gör jag självklart det först. Jag är öppen, var inte osäker på att jag inte något om kändisen för det är hur enkelt för mig att ta reda på fakta om kändisen. Don´t Worry.

Söndag

Godmorgon!

Var tvungen att tänka är det söndag idag? Håller inte riktigt koll på dagarna nu längre. Kanske har det med 3 veckors ledighet att göra? Fick ett enormt ryck av att jag måste shoppa. Måste ändå ut och shoppa i veckan så jag kanske sparar det tills då. Fast man vet aldrig vad lilla jag kan hitta på. Idag måste jag posta en grej, jag måste verkligen det. Vad det är och till vem det är är hemligt. Du vet vem du är. Hur som helst så funderar jag på att ringa till finaste Ida. Jag har inspiration idag det har jag men grejen är bara den att jag inte har den blekaste aning om vad jag ska göra idag. Men som lovat så ska ni få lite kändisfakta idag. Jag kan ge er en ledtråd redan nu jag kan säga min nya favorit "skådespelerska". Fundera på det tills jag är klar med inlägget.
Vad ska ni göra idag?
Ha en jättefin dag!

Hugs

Vi kör imorgon

I´m sorry men jag måste göra en del andra grejer vi kör imorgon istället hoppas det är ok.

Vad ska ni göra ikväll?

Puss!


Guitar Hero

Hej på er sötaste!

Hoppas ni har haft en bra dag en så länge, min dag har väl varit okej jag ska inte klaga, det blev en kort men härlig promenad även fast jag helst bara ville ligga här och hoppas på att min smärta skulle försvinna. Men det finns inte så mycket att göra åt den så länge man inte vill gå på massa piller vilket är väldigt jobbigt men hur som helst, så tänkte jag starta en grej och testa hur ni tycker om det. Vad är det då? Jo jag tänkte nämligen börja skriva om kändisar. Vad sägs om det. Jag har några kändisar på lager men om det är någon speciell som ni vill att jag ska skriva om så får ni gärna säga till. Sitter och lyssnar på mamma som spelar GH. Blir lite sugen på att anta trummorna. Hur ska jag göra tänk tänk. Jag tror ändå att jag ska göra det. Imorgon tänkte jag starta det där med kändisar. Eftersom att jag inte har så mycket tid på mig och för att jag blev så förbaskat sugen på att spela GH. Men okej det lär ju gå ganska fort att skriva om en kändis så eftersom att jag känner mig ganska snäll idag så får ni en kändis i nästa inlägg.

Puss!

Intervju med Natalie

Bloggen har krånglat ändå fram tills nu, så nej jag har inte glömt bort mitt löfte. Men här kommer det i alla fall.

Hur kom du på att du ville blogga?
 - Oj, hmm. Det var länge sedan jag startade min första blogg. Något år sedan och det måste nog ha varit för en kompis till mig hade en blogg. Sedan har jag haft någon liten blogg. Men det är först nu jag verkligen satsar och när det ger resultat blir jag toppenglad, verkligen!

Vad säger din familj och vänner om att du har ett hyfsat antal läsare av din blogg?
 Min familj tycker att det är jätte kul att den tid jag lägger ner ger resultat och så. Mina kompisar tror att också tycker att det är roligt och jag får höra en del fina ord då och då. Men en så länge är min blogg  ganska så liten.

Hur skulle du beskriva din blogg för folk som inte har hittat din blogg ännu?
 En blogg som skrivs av en glad tjej med ett mål att inspirera folk! Bloggen bjuder på min vardag, mode och inspiration, en hel del bilder har det också blivit på senare dag. Ni kan alltså läsa om allt som intresserar mig och en del knasigheter finns med på ett hörn.

Finns det några kända bloggar som du läser?
Jag läser många bloggar men en favorit av de stora bloggarna är Lisaplace!
 
Berätta lite kort om dig själv.
Natalie heter jag. En liten och glad tjej på 16år. Som föredrar mysiga filmkvällar i stället för festligheter. Tycker om att sy, mode, fotografering, dans och annat kreativt! Går just nu första året på barn och fritid och stormtrivs!

För er som inte läst hennes blogg så varsågod här har ni henne Natalie alltså.

Lördag

Hej på er!

Har ni sovit gott? Det har jag gjort,fick just ett ryck av att jag måste ut på stan och shoppa lite men det vet jag inte ens om det går i och med att jag ska på middag ikväll, hoppas hoppas att det går dessutom måste jag ändå shoppa lite grejer. Om det inte blir av idag så måste hur som helst ut i veckan ändå. Alldeles strax ska jag bege mig till garderoben för att sätta på mig lite kläder och sedan så måste jag ta och leta efter min kamera. För först och främst så ska jag ladda över lite bilder och sedan så kan det ju vara bra att veta vart den är och för det tredje så blir allting mycket roligare för er om jag har massor av bilder som jag laddar upp här för hur kul är det med samma bilder om och om igen. Right? Nej mina vänner nu ska jag ta och klä på mig. När jag kommer tillbaka ska jag informera er om en grej. Kanske att jag har hunnit fota dagens outfit innan jag kommer tillbaka men lovar inget.
Ha det bra så länge!

Hugs

Tack!

För det första måste jag börja med att tacka er som kommenterar ni är underbara, det betyder så himla mycket för mig. Tusen tusen tack, fortsätt kommentera. Men eftersom att ni nu blir bättre och bättre på att kommentera coh att anatalet besökare ökar så tänkte jag fråga er en grej vad vill ni se mer utav här? Är det för mycket av något? Och vad vill ni se mer av? Ut med språket. Ni är bäst glöm aldrig det!

Puss på er!

Brudens Bäste Man


Klockan är sisådär 2.00 och Tom är på en fest på hotellet som han bor på men tröttnar och ska därför gå till hans rum där hans flickvän befinner sig men när han lägger sig ner i sängen så märker han att det inte är Monica utan istället så är det den vackra Claire. Sedan så får man se 10 år senare då Claire och Tom är kompisar observera bara kompisar. Tom upptäcker massor av olika saker som han aldrig upptäckt tidigare. När Claire senare åker iväg på en resa till Skottland så planerar Tom något för att överraska sin vän, men när hon sedan kommer tillbaka så har hon en oväntad överrasking med sig.......
Jag tycker att Brudens Bäste Man är en jättebra och urgullig film det är en sådan där typisk amerikansk kärleksfilm. Känslig som jag är så kan man inte låta bli att fälla en tår i den. Storyn är bra och jag ska inte berätta slutet för då avslöjar jag hela filmen. Men tycker du om amerikanska kärleksfilmer så kan jag rekomendera denna film varmt. Dessutom är det riktigt bra skådisar. Filmen får SSSSS.
Har du inte sätt den se den!

Summerlove

Nu kör vi lite sloooooowly här haha, nej men jag sitter och lyssnar på Anna Bergendahl. Har precis kollat klart på Brudens Bäste Man som vi hyrde tidigare idag, det var andra gången för mig. Tänkte göra en recension på den så håll ut om några minuter så kommer en recension på den promise! Let´s Dance förresten, Isabella var jätteduktig absolut men jag måste säga att Laila var helt klart bäst. Från och med nu så hejar jag på Blondinbella, Laila och Magdalena. Åhh nu spelas Summerlove med Justin Timberlake(På min spellista) gud vad jag längtar till sommaren. Fast först är det nästa helg och sedan är det min födelsedag men efter det får det gärna bli sommar. Eller vad säger ni visst ska sommarn komma hit? Eller det kan väl förresten vara sommar nästa helg och på min födelsedag det är ju fortfarande Januari. Vet ni förrseten på tal om sommar mitt i vintern för sisådär 2 år sedan befann vi oss i New York för 2 dagar sedan och då var det 21 grader varmt haha. Hur konstigt det än låter så är det faktiskt sant. Nej Hörni nu ska jag sluat annars kommer jag bara underhålla er med en tråkig text. Nu kör vi på en recension istället.

Hugs!

I´m Good I´m Gone


Bjuder er läsare på en schysst låt. Visste ni förresten att denna (svenska) tjej låg på plats nummer 24 i amerikanska People (En tidning för er som inte visste det) på 2008 års bästa låtar. Lite coolt tycker jag. Vad tycker ni? Och vad tycker ni om henne? Vem det är får ni lista ut själva.

Let´s Dance

Ikväll är det ju förresten Let´s Dance, vem hejar ni på? Själv hejar jag faktsikt på Blondinbella. Jag tycker faktiskt om henne. Vem hejar ni på? Tell Me.

Fredag

Vet ni? Det är något konstigt med mig ibland har jag alls lust att skriva och har inte en enda inspiration att komma med. Men som nu vill jag läsa alla bloggar fort som bara den för att skriva ett inlägg och jag har en massa inspiration i hubudet. Konstigt det där. Känner ni igen er? Hur som helst så vaknade jag vid sådär 12 tiden av att mamma hade ropat på mig ett antal gånger. När jag äntligen gick upp eller så ska jag inte säga om jag hade fått välja skulle jag kunna ha sovit hela dagen, när jag i alla fall gick upp så satte jag mig ner och spelade Guitar Hero det gjorde jag inte alls det jag gick runt och letade som en galning efter Singstar eftersom att det äääääääääntligen går att ladda ner låtar. Maaaaaariiiaaaa har du någon aning om vart skivan är? När jag sedan märkte att det inte var någon idé att leta då satte jag mig och spelade GH. Klarade en låt på medium *stolt*. Sedan satt jag där tills det var dags att åka och ta min spruta för livmoderhalscancer. Lite ont gjorde det allt men jag är inte så rädd för sprutor måste jag säga. Och helt plötsligt satt jag och mamma på Tössebageriet och stirrade in på deras semlor. Samtidigt som vi gissade vilka som skulle köpa hur många och vilken storlek på semlorna. Såg förresten den här tjejen tror jag i alla fall en blogg som jag följt ett tag nu. Åhh jag kan inte sluta tänka på filmen. Zac Efron är ju så himla snygg, och i HSM blir man ju verkligen kär i honom. Okej nu ska jag försöka lämna den nu. Hoppas ni har haft en riktigt bra dag.
Hugs

High School Musical



Hej på er!

Nu sitter jag och försöker torka tårarna och ska snart resa på mig. Nej det har inte hänt något jag är på great humör. Men fram tills nu ungefär så satt jag och kollade på High School Musical 2. High School Musicla kan låta osm världens mest gladaste film där alla jämt och ständigt lver lyckliga i alla sina dagar. Men nej, faktsikt så finns det en hel jobbiga perioder i filmen. Shit vad jag grät under en period. Först grät jag ett bra tag då en av karaktärerna inte mådde något bra, och sedan grät jag för att just alla levde lyckliga i alla sina dagar. Jag klarar inte av kärleksfilmer speciellt inte sådana som ska hålla på att krångla till det hela tid. I love it, men det är så himla jobbigt och ni ska vara glad att ni inte finns i mitt sällskap när jag kollar på kärleksfilmer för då skulle ni dels få se mig storböla och sedan så skulle ni få höra mig skrika: "NEJ NEJ" "GÖR INTE SÅ" "NEEEEEEJ" "Men åhhh varför gjorde du så nu då" "GÅ DIT DÅ" GÅ DIT" JA BRA GÅ DIT NU". Ja ni fattar haha, ungefär så låter det när jag kollar på kärleksfilmer som innehåller kärleksproblem. Egentligen borde kärleksfilmer inte vara något för mig med tanke på detta. But i can only love it! High School Musical, Gossip Girl ja alla filmer med kärleksproblem. Nu ska jag hämta mig lite.

Godnatt!

Update: Har ny design förretsen, jag vet att den ser lite konstig ut där uppe men det ska fixas inom kort promise! Tycker ni om den. Är ganska nöjd men jag tycker att paint är ganska dåligt att jobba med när det gäller design, men vad gör man?

Ändrade planer

Hej igen!
Sa ju i mitt tidigare inlägg att jag skulle åka och möta syster för att sedan gå och klippa oss, men jag måste säga er att jag mår väldigt dåligt. Så vi ställer in klippningen det får bli en annan gång! Nu så ska jag kolla klart på The City och sedan så ska jag se om det är något kul på tv. Om det inte är det så blir det kolla på O.C., Gossip Girl eller Gilmore Girls. Svårt val. Tillslut ska jag nog hitta något att kolla på.

Ciao!

Torsdag

Hej! Sorry att det inte blev något inlägg på morgonen och fram till nu, men ni vet ibland har man helt enkelt ingen lust att skriva ner någonting. Istället för att blogga och mixa ihop önskeoutfiter så satt jag och kollade 2 och ett halvt avsnitt av The City, ni vet Whitney Port från The Hills som startat en ny tv-serie som handlar om att hon fått modejobb i New York. Riktigt bra serie faktiskt, jag som är ett stort fan av The Hills måste faktsikt erkänna att The City är bättre. Så gillar ni The Hills och inte har sätt The City se det! För det värt. Hur som helst så ska jag snart äta lite lunch efter det måste jag hoppa in i duschen därefter göra mig i ordning för att sedan träffa syster och gå till frisörsalongen. För att klippa topparna. Nu ska jag få lite mat i mig. Förhoppningsvis beroende på hur jag mår (nej jag mår inget bra har svinont i magen och mår illa, hormoner you know;-)) så ses vi senare.


Vad ska ni göra idag? Tell Me jag vill veta. 

Vad som än händer och vad ni än gör så ha en jättefindag!

Grammis 09

Hej!
Innan grammisgalan började så hade jag fått ihop ett en vinst till den jag ville skulle vinna, (läs: alltså trodde jag att det bara var en av mina favortiter som skulle vinna) För att göra något komplicerat enkelt. Men hur som helst så blev det inte alls så utan Anna Ternheim tog hem de priser som hon var nominerad i vilket var väldigt kul eftersom att hennes skiva har stått högt upp önskelistan och för att jag bara älskar "What Have I Done". Och årets kvinnliga artist var hon lika värld som årets album. Och inte mindre än att pojkgruppen EMD som kanske inte sjunger mitt första handsval i musik men det spelar ingen roll för jag har träffat dem. 3 riktigt trevliga killar för er som vill veta. Även här så var jag helt säker på att Amanda Jenssen skulle få priset för sin låt Do You Love Me. men när hon bara kom 2:a och det stod mellan EMD, Veronica och Kleerup så tänkte jag att det var Kleerup men icke sa nicke utan det blev EMD. Hur som helst tycker jag att de var väldigt mycket värda detta pris och jag måste faktiskt erkänna att "Jennie Let Me Love You" är riktigt bra. Kan det förresten bli bättre med 3 riktigt trevliga killar så sjunger väldigt och som har framfört Sveriges bästa låt 2008? Kul för dem. En sak till så vann Anders Widmark pris som min familj känner så det var också kul att han vann och självklart kul för honom. Grattis till alla i alla fall.

Så här skrev jag i min förra blogg då jag träffade EMD:
"Det är himla konstigt att jag känner mig på det här sättet som jag känner mig nu, med tanke på hur arg jag var i morse. Det behöver vi inte ens prata om, det var ett omprov som jag verkligen inte ville göra om. Men jaja jag orkar inte prata om det. I alla fall så var dagen rätt okej i alla fall, jag följde det Johanna"Jojjo" och Ninnie till stan. Det var jättekul! Efter det så åkte jag tunnelbana till mammas jobb. Så efter ett tag så sa mamma att EMD skulle spela i kungsan. Jag tvekade eftersom jag har tyckt att dom var lite mesiga. Men jag bestämde mig ändå för att gå och titta. Så jag och mamma gick dit. När vi skulle köpa middag så stod vi för det första bakom Mattias och Dannys flickvänner i kön. Men efter ett tag började EMD spela och dom var hur bra helst! Dom förvånade mig verkligen! Efter ett tag kom en som höll i det hela som mamma kände och gissa vad han frågade? Jo om jag och mamma ville följa med i Backstage! Såklart att jag ville det! Så då gjorde vi det, det roliga var att man såg när Erik,Mattias och Danny sprang in och ut. Dom stod vääääldigt nära mig. Men det är ju ingenting jämfört med när mamma frågade om Autograf. Det började med att jag fick Dannys,jag fick ett leende av honom! Han var supergullig! Sedan fick jag Eriks, och vet ni vad han sa? Han sa "Hej sötnos" till mig! Och sedan frågade han hur jag mådde. Men sist men inte minst fick jag Mattias autograf han log också. Men shiiiiit! Jag är överlycklig! Alla sa Ha det bra! Men Mattias sa det när vi gick men det tog tag i mig ännu mer! Jag ändrat uppfattning helt nu! Dom är inte ett dugg mesiga! Dom är superdupergulliga! Till och med Erik tog tag i mig som jag aldrig har gillat! Gud jag skrattar hela tiden, jag kommer inte kunna somna! Hiiiiiiiiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiii"


Kram och godnatt!

Christina Ricci ny stil?


Inte har väl Christina Ricci alltid varit såhär snygg och trendig. Åh vad jag älskar hennes outfit, dock skulle jag ha valt ett par stuprörsjeans. men annars är det verkligen pricken över iet. Skinnjacka, matchat med en enkel svart tischa och en snygg Louis Vitton väska och ett par converse. Kom igen Christina det är såhär du ska se ut!


Grammisgalan 09


ÅRETS ALBUM

ANNA TERNHEIM - LEAVING ON A MAYDAY
HELLO SAFERIDE - MORE MODERN SHORT STORIES FROM HELLO SAFERIDE
HÅKAN HELLSTRÖM - FÖR SENT FÖR EDELWEISS
KLEERUP - KLEERUP
VERONICA MAGGIO - OCH VINNAREN ÄR...

BARNALBUM

ADOLF FREDRIKS MUSIKKLASSER & KUNGLIGA FILHARMONIKERNA - SÅNGER UR MAJAS ALFABET
BLANDADE ARTISTER - NU SKA VI SJUNGA 2
BRÖDERNA KNÄCK - MEKA MED KNÄCK ETT
LONGKALSONG - DJUR PÅ SVENSKA
TRAZAN & BANARNE - SWINGTAJM! TRAZAN & BANARNES 30-ÅRSSKIVA

ÅRETS DANS/HIP HOP/SOUL

AFASI & FILTHY - FLÄCKEN
CHORDS - THINGS WE DO FOR THINGS
LAZEE - SETTING STANDARDS
LOOPTROOP ROCKERS - GOOD THINGS
PETTER - X - GREATEST HITS

ÅRETS DANSBAND/SCHLAGER

CHARLOTTE PERRELLI - HERO
LASSE STEFANZ - RALLARSVÄNG
LINDA BENGTZING - VILD & GALEN
RONGEDAL - RONGEDAL
SAREK - I NATT SKA MARKEN SKÄLVA

ÅRETS FOLKMUSIK/VISA

ABALONE DOTS - TRAVELER
ANDRA GENERATIONEN - EXTRA ALLT
DETEKTIVBYRÅN - WERMLAND
JONAS KNUTSSON & JOHAN NORBERG - SKAREN: NORRLAND III
MELISSA HORN - LÅNGA NÄTTER

ÅRETS GRUPP

BACKYARD BABIES - BACKYARD BABIES
BO KASPERS ORKESTER - 8
KENT - KENT - BOX 1991 - 2008
THE HELLACOPTERS - HEAD OFF
THE SOUNDTRACK OF OUR LIVES - COMMUNION

ÅRETS HÅRDROCK

IN FLAMES - A SENSE OF PURPOSE
MESHUGGAH - OBZEN
MILLENCOLIN - MACHINE 15
OPETH - WATERSHED
SABATON - THE ART OF WAR

ÅRETS JAZZ

E.S.T. - LEUCOCYTE
NINA RAMSBY & LUDVIG BERGHE TRIO - DU HAR BLIVIT STOR NU (EN KAMP!)
PETER ASPLUND QUARTET - AS KNIGHTS CONCUR
STEVE DOBROGOSZ & ANNA CHRISTOFFERSSON - RIVERTIME
VIKTORIA TOLSTOY - MY RUSSIAN SOUL

ÅRETS KLASSISKA

ALLMÄNNA SÅNGEN & ANDERS WIDMARK - RESONANSER: SWEDISH CHORAL MUSIC - NEW PERSPECTIVES
ANNE SOFIE VON OTTER & GÖTEBORGS SYMFONIORKESTER - BOLDEMANN/GEFORS/HILLBORG
ERIC ERICSON & RADIOKÖREN - TREASURES
ERIC ERICSONS KAMMARKÖR - TREASURES
MARTIN FRÖST & GÖTEBORGS SYMFONIORKESTER - CRUSELL: CLARINET CONCERTOS

ÅRETS KVINNLIGA ARTIST

AMANDA JENSSEN - KILLING MY DARLINGS
ANNA TERNHEIM - LEAVING ON A MAYDAY
HELLO SAFERIDE - MORE MODERN SHORT STORIES FROM HELLO SAFERIDE
LYKKE LI - YOUTH NOVELS
VERONICA MAGGIO - OCH VINNAREN ÄR...

ÅRETS LIVEAKT

HÅKAN HELLSTRÖM
IN FLAMES
LARS WINNERBÄCK
ROBYN
THE HELLACOPTERS
-
ÅRETS LÅT

AMANDA JENSSEN - DO YOU LOVE ME
E.M.D. - JENNIE LET ME LOVE YOU
KLEERUP FEAT. TITIYO - LONGING FOR LULLABIES
MARKUS KRUNEGÅRD - JAG ÄR EN VAMPYR
VERONICA MAGGIO - MÅNDAGSBARN

ÅRETS MANLIGA ARTIST

HÅKAN HELLSTRÖM - FÖR SENT FÖR EDELWEISS
KLEERUP - KLEERUP
MARKUS KRUNEGÅRD - MARKUSEVANGELIET
TIMBUKTU - EN HIGH 5 & 1 FALAFEL
TIMO RÄISÄNEN - ...AND THEN THERE WAS TIMO

ÅRETS NYKOMLING

AFASI & FILTHY - FLÄCKEN
AMANDA JENSSEN - KILLING MY DARLINGS
DETEKTIVBYRÅN - WERMLAND
KLEERUP - KLEERUP
MARKUS KRUNEGÅRD - MARKUSEVANGELIET

ÅRETS KOMPOSITÖR

ANNA TERNHEIM - LEAVING ON A MAYDAY
ANNIKA NORLIN - MORE MODERN SHORT STORIES FROM HELLO SAFERIDE
E.S.T. - LEUCOCYTE
FRIDA HYVÖNEN - SILENCE IS WILD
KLEERUP - KLEERUP

ÅRETS PRODUCENT

ANDREAS MATTSSON - MORE MODERN SHORT STORIES FROM HELLO SAFERIDE
BJÖRN YTTLING - YOUTH NOVELS & LEAVING ON A MAYDAY
JARI HAAPALAINEN - SILENCE IS WILD
KIHLEN - OCH VINNAREN ÄR...
KLEERUP - KLEERUP

ÅRETS TEXTFÖRFATTARE

ANNIKA NORLIN - MORE MODERN SHORT STORIES FROM HELLO SAFERIDE
FRIDA HYVÖNEN - SILENCE IS WILD
HÅKAN HELLSTRÖM - FÖR SENT FÖR EDELWEISS
JASON DIAKITÉ - EN HIGH 5 & 1 FALAFEL
VERONICA MAGGIO/KIHLEN - OCH VINNAREN ÄR...

I Am A Guitar Hero


Tunika-Forever 21
Halsband-Asos
Benvärmare-Topshop
Jeans-CheapM
Converse

090701

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Halva natten sov jag som en stock men andra halva av natten kunde jag inte sova. I och med att jag inte kunde somna somnade jag säkert vid 2 så jag är väldigt trött nu. Det kanske ni förstår. Idag har jag ganska mycket som måste göras. Jag ska fixa en spellista, lägga ut önskeoutfiten från igår, göra en ny, spela ett spel, klä på mig, bli hämtad av mamma, åka och köpa något gott att äta, kolla på grammisgalan och det kanske inte var sådär jättemycket men om jag känner mig själv rätt så kommer jag under dagen komma på något, det skulle inte heller förvåna mig om jag glömt något men det lär visa sig. Nu ska ni få önskeoutfiten.


22.27

Hej! Sorry för urusel upptadering. Men om jag ska vara helt ärlig så har inte inspirationen funnits där förutom imorse och jag ska säga er att jag fick ett ryck att göra massor av önskeoutfiter. En blev det och den tog 1 timme att göra. Trust me en timme, men jag är väldigt petig med önskeoutfiter. På tal om önskeoutfiter, kul att ni gillade önskeoutfiten från imorse "en sko tre outfits". Och sedan på tal om ingenting så har jag på sistånde fått dåligt minne eller så kanske man inte kan säga eller jo det med för den delen. Men hur som helst så skulle jag gå upp för att hämta en film (High School Musical) som by the way inte funkar, anyway så när jag går upp för trappan så kommer jag på att "Åh Juice skulle sitta fint". Så då går jag dirket till köket för att hämta juice, men då är jag tvungen att gå och pudra näsan. Efter det går jag till köket,hämtar juicen och går ner för trappen därefter till vardagsrummet. När jag har suttit mig ner och börjat njuta av juicen så kommer jag på det! Jag glömde filmen. Så då blir det att gå upp igen då. Haha. Känner ni igen er? Imorgon så får ni min önskeoutfit funderar även på att göra något extra. Har ni något önskemål?
Dagens låtar står Beyoncé, Anna Ternheim och Anna Mara Espinosa för.
- Sweet Dreams
-What Have I Done
-To Win My Love
Vem som har gjort vilken får ni lista ut själva.

Puss och Godnatt!

Update: En ny design ska göras imorgon, på tal om design ser ni min design? faktum är att jag inte ser den. Ville bara säga det.

Intervju med Liene


Märker du ofta att dina läsare känner igen dig? På stan och så?
Nej, ingen har känt mig igen hitills, utom mina kompisar som läser min blogg. Jag bor helt enkelt inte på ett så stort ställe.
 
Hur kom du på att du ville blogga?
Det är faktiskt en ganska lång historia, men ska försöka förklara det kort. Eftersom jag är ett fan av tokio hotel så sökte jag på dom på google och jag kom fram till lite olika bloggar där man skrev om dom och det var bara då första gången jag fick reda på att det fanns bloggar. Därför ville jag också starta en men den gick inte så bra så jag slutade. Efter nåt halvt år började jag inspireras mer och mer av Kenzas blogg och startade en ny blogg, alltså den bloggen jag har nu. Jag tyckte det skulle va kul om jag också kunde inspirera andra på samma sätt som hon inspirerade mig.
 
Har du några tips till de som inte har någon enfarenhet av att blogga?
Kommentera mycket hos andra och leta upp bloggar som bloggar om samma saker som dig eftersom då fastnar man lättare. Bilder och en fin design på bloggen är en extra poäng och sen så gäller det att skriva bra, inte om samma saker varje dag. Men vissa har det lilla extra utan att ens tänka efter vad de ska skriva, det kommer nog av sig självt.
 
Varför tror du att dina läsare fastnat för din blogg?
Jag brukar ofta höra att jag är bra på att skriva, att min blogg är speciell så det är väl det och att jag lägger ut bilder, musik, mina egna låtar och outfits gör det så att det blir ännu mer spännande för dom att klicka in på min blogg.
 
Om du skulle beskriva din blogg för de som ännu inte har hittat din blogg?
Jag skulle nog beskriva den som rolig att läsa, att den handlar om mitt liv, mode, musik och drömmar.
 
Berätta lite kort info om dig själv, (Namn, ålder, längd, & något intressant att veta)
Jag heter Liene och kommer från Lettland, men jag flyttade hit när jag var 8 år och nu är jag 16. Jag är 1.58 m lång så därför blev jag aldrig modell, annars skulle jag sökt till det. Men jag insåg att musiken var det som stod mig närmast så jag satsar på att bli sångerska. Jag är en mycket mode intresserad människa, men inte som följer jätte mycket efter modet utan gillar att skapa min egen stil. Jag lyssnar jätte mycket på rock, men jag även gillar annat musik.

Tisdag

Hej!

Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Nu ska jag ta och klä på mig och sedan så ska tydligen jag och pappa ta en promenad. Dagens outfit blir enkel men snygg. Jag ska säga er en grej bara jag försöker fota dagens men jag har inget bra ställe att fota den på men jag försöker. Hur som helst annars händer det inget speciellt idag. Tror jag. Jag ska nog bara ta det lungt. Fast nu så ska jag slita mig ifrån datorn.

Vad ska ni göra idag?

Vad ni än gör ha en jättefin dag!

Kisses!


En sko, tre outfiter


Kläder+skor från Ellos
Smycken från Cocoo.se

Just Dance

Tjing pling kling!

Just nu sitter jag här med Ida båda två är väääääääldigt trötta i armarna efter kanske 2 timmars spelande av GH. Särskilt trummisen som då var Ida. Sitter även och förhör Ida på vilka låtar hon känner igen och inte. Nu spelas Just Dance med Lady Gaga som hon känner igen. Haha. Nu så MÅSTE Ida skriva ett inlägg i sin blogg. Så nu är det över till den och den har ni här.

Ha en jättetrevlig måndagskväll!

Puss på er!

VS


Om ni kollar på dessa 2 snygga brudar vem har snyggast stil.
Jag tycker nog Rachel men jag älskar outfiten som Michelle har på andra bilden.
 Vem har snyggast stil?

090501



Bild från NY 2006

Hej på er!
Borde egentligen inte sitta vid datorn och jag har lovat mig själv att inte göra det heller men innan jag gör något annat s måste jag bara säga Hej till er och ni ska få veta att jag lever ni fick ju bara svaren på frågestunden tidigare och det var av olika själ. Hur som helst så är jag på ett bra humor just nu och om en timmr kanske kommer Ida hit för att spela GH World Tour. Fun fun fun! Nu ska jag fixa lite grejer och sedan så kommer hon.

Kram!

Svaren

Varför bloggar du?

För att jag tycker att det är kul och sedan tycker jag att det är ännu roligare när ni ger alla fina kommentarer.

Vilken/vilka klädaffärer handlar du mest i ?

Det kan variera ganska mycket men BikBok, H&M och Gina Tricot är väl de som jag shoppar mest i. Men jag skulle gärna shoppa mer på Zara jag har faktiskt ingen aning om varför det inte blir av och det är inte för att det är för dyrt. Det är nog snarare att jag inte brukar handla där och glömmer därför bort att den finns.

Favoritbloggar?

Svår fråga, det finns ganska många bra bloggar, men Kenza, Lisaplace, Ellinorak, Liene och Natalie
Vilken musik lyssnar du på?

Jag lyssnar på allt förutom hårdrock. Men nu på senare månader så har det blivit väldigt mycket R&B. Som tex. Leona Lewis, Beyoncé, Justin Timberlake, Britney Spears. Men även så är Carrie Underwood, Dixie Chicks och Coldplay favoriter. R&B, Country och Rock/Pop mest just nu=)

Vad är din dröm och vad vill du bli när du blir stor ? :)

Min dröm oj, det är faktiskt en väldigt bra fråga, jag har faktiskt funderat en hel del på det. Och jag har fortfarande inget svar. Men om jag tänker efter så blir det att alla ska må bra och att det blir fred på jorden. Tråkigt jag vet. Vad jag vill bli när jag blir stor? Det har jag också funderat väldigt mycket på och där har faktiskt ett svar och det är journalist. Jag tycker att det är så himla kul att analysera saker och intervjua folk det är faktiskt typ det jag gör.


Love Lockdown

Hej på er!
Nu säger jag godnatt och jag hoppas att ni har haft en bra dag. Det har jag har varit hemma i en timme nu ungefär efter att ha varit på familjemiddagen jag berättade om tidigare minns ni? Det var i alla fall jättetrevligt. Alla var på plats och det var inte igår jag träffade min kusin. Men hur som helst så får ni ha en jättetrevlig natt i sängen haha. Och glöm nu inte att frågestunden avslutas idag klockan 11.00.

Nya bilder kommer inom kort. Promise!
Godnatt!

Dagens Låt

Lady Gaga, Fame 2008
Lady Gaga-Just Dance


Wasted

Hej på er!

Innan jag gör någonting annat så vill jag bara tacka er för en jättefin respons för allt. Från och med i slutet av November har jag fått ett antal besöksrekord och dessutom väldigt många kommentarer och det tackar jag er enormt för. Ni är underbara och jag menar det verkligen. Är det något ni saknar, är det något ni vill ha mer/mindre av. Tell Me! Var inte rädda för att berätta era åsikter om vad ni vill ha mer/mindre av. Men anyway nu ska jag ta och hoppa in i duschen och efter det så bär det av till pappas bror för middag med hela familjen. Ni får tills imorgon klockan 11.00 på er att ställa era frågor till frågestunden. Så ska jag svara på de då.

Jag har vekrligen börjat gilla Nicole Richies stil. Hon är stor stilikon för mig. Vad tycker ni om hennes stil?

Frågestund


Förra gången blev det inte alls som jag trott men nu så ska jag försöka igen med en litenf rågestund och så svarar jag på de på Måndag då jag har en helt ledig dag framför mig. Vad säger ni om det. Fråga på nu i 2 dagar.
Kisses
STOPP!

Anna Maria Espinosa


Ända sedan jag såg denna filmen så trodde jag att det var självaste Anna Ryrberg som spelar Rosa som sjöng men min syster berättade för mig att det var Anna Maria Espinosa som sjöng och på hennes skiva finns "To Win My Love" ni vet den låten som startar Rosas konsert. Den finns med på Anna Marias skiva och jag kom på att det faktsikt låter som att det är hon. Så det är inte Anna Ryrberg som står för sången i filmen utan det är Anna Maria Espinosa.

Nicole Richie och nyårslöften

Balla skor!
Jag bara älskar denna outfit på Nicole, helst skulle jag vilja ha allt ifrån outfiten och gärna  nu med detsamma.
Vad tycker ni hiss eller diss?

*Jag har inte kommit på några nyårslöften och jag har heller inte viljat ha några nyårslöften i och med att jag inte håller de. Men nu, det är att satsa på bloggen. Det vill säga försöka hitta det jag verkligen vill blogga om eller det har jag redan gjort. Men i och med det så ska jag försöka upptadera oftare och komma med mest aktiva listan, jag ska helt enkelt satsa på bloggen.
*Sedan så ska jag bli mer ordningsam.
*Och sedan satsa på skolan

Fredag

Imorse när jag vaknade hade inte jag någon blekaste aning om vad det var för dag. Men läser man bloggar så är det lätt att bli uppmärksam av det. Ni har fått lite annorlunda inlägg idag och det beror på att jag inte har haft något att skriva om. Men jag hoppas att ni tycker om inläggen ändå. Om en timme halvtimme något sådant så bär det av till Micke & Cissi. Där vi ska äta middag och ha det trevligt. Så nu har vi varit och handlat en massa mat till ikväll. En massa god mat, nudlar,couscous,ris smaskens! Besöksrekord igår förresten, vilken otroligt bra start på det nya året så tusen tusen tack! Ni är bäst! Jag håller på med en ny design som jag ska göra klart någon dag. Nu ska jag gå och fota dagens outfit som  ni ska få se senare möjligtvis blir det imorgon.

Ha en jättetrevlig fredags kväll!

Sno Stilen Av Rachel Bilson


                                                              

                                                               *Tee-H&M
                                                               *Jeans-Ellos
                                                               *Väska-Asos
                                                               *Halsband-Ellos
                                                               *Hårband-Asos

Kate Bosworth


Idag fyller Kate Bosworth 25 år! Grattis säger vi till henne!

Liiiiiiiiiiiiiiiiiisaaaaaaaaaa


Jag saknar dig! Snart ses vi.

2008

Jag är osäker på om det blir bilder fårn 2008 eftersom att jag inte vet hur jag ska lägga upp allting och om jag ska vara helt ärlig så har inte 2008 varit ett bra år. Så att jag kan inte inte riktigt göra en sammanfattning. Jag är hemskt ledsen. Det finns dessutom inte så många bilder. Men ni ska få bilder ifrån idolfinalen. Här och nu!


Jag tar mat i från buffén inne på Ambassadeur


Min mat


Glasunderlägg med bild av Kevin (Som jag snodde) haha¨


En fönstervägg med bilder på Idolerna


Jag på väg till Globen


Min biljett + en broschyr


Scenen


Idol skylten eller vad man nu kallar den


Carolina Gynning värmde upp publiken


Likaså Robin Ericksson med " I Surrender"


Kevin & Alice har anländt scenen


Först ut var Kevin med You´re The Voice


Efter Kevin var det Alice tur med So What


Kevin sjunger Livin On A Prayer


Himlar Av Eld av Alice haha




Kevin sjunger sin underbara verision av vinnarlåten


Jag i långa pausen


Robin Bengtsson sjunger i pausen


Vinnarna av Årets

Årets Blogg: Liene, megastort grattis till dig, själv tycker jag att du är väldigt mycket värd detta.

Årets Låt: Viva La Vida-Coldplay

Årets Film: Sex And The City

Årets Artist: Rihanna

Årets Stilikon: Blake Lively

Stort grattis till alla vinnare!


2009

Godmorgon på er!
Hoppas ni hade underbar dag igår, min var helt okej. Idag hade jag tönkt att hinna med mycket. Jag ska försöka få lite bilder av pappa eftersom att han har alla bilder fårn året som gått och självklart ska ni få lite bilder ifrån igår.
Vi ses i nästa inlägg.

RSS 2.0