Test: Vem är du i Gilmore Girls?1. Du får reda på att en vän till dig har snackat skit om dig, vad gör du?
A: Säger åt henne att det var dumt, men att di inte bryr dig om det och att de inte sårar dig ett dugg, sedan snackar du inte med henne.
B: Säger åt henne att hon är dum, sedan springer du raka vägen till någon som du vet lyssnar på dig för att snacka om det.
C: Hon förtjänar inget annat än att få höra att hon är dum och det ser du till att hon får höra också fast lite mer utförligt och på annat sätt
D: Struntar i henne
E: Surar

2. Du har en ledig stund helt ensam, vad händer?
A:
Sätter dig på en bänk eller under ett träd och läser en bra bok
B: Letar upp första bästa Kaffeshop och köper dig en kaffe sedan är dagen räddad!
C: Pluggar, vad annars?
D: Går till mitt hemliga ställe som bara min bästa vän vet om
E: Är för mig själv och gör inte så mkt


3. Vad stämmer mest in på dig
A.
Du är dig själv i alla lägen, du står för din åsikt och tycker dem inte om dig så so what? Jag är jag och det är inget jag kan ändra på eller hjälpa
B: Du är den som jämt kommer med de mest klockrena kommentarerna kanske inte alltid i rätt tillfälle och inför rätt personer men vad vore en vardag utan lite skämt?
C: Du är sällan på gott humör, pratar gärna, mycket och fort, överanalyserar allt så långt det går
D: Musik är mitt liv, förutom min bästa vän och kärlek är musik det som jag brinner mest för och älskar mest.
E: Du är trött på det mesta, orkar inte lägga ner så mycket tid på att dagen ska bli bra. Du lever efter mottot "Carpe Diem"


4. Beskriv dig själv med ett ord
A:
Självständig
B: Humorristisk
C: Pratglad
D: Musikalisk
E: Osäker

 

Flest A: Du är Rory!


Rory är tjejen som hela tiden är sig själv och står för den hon är. Hon är mån om sina medmänniskor och gör allt för att dem ska må bra. Hon älskar att umgås med dem som behandlar och accepterar henne för den hon är men har absolut inget emot att sitta ensam någon gång, hon kan till och med tycka att det är skönt att få vara ensam någon gång ibland. Rory har inte heller svårt för att säga vad tycker ärlighet är något som är oerhört viktigt i Rorys liv. Hon har inte heller svårt för att säga ifrån om det skulle behövas.

Flest B: Du är Lorelai!


Lorelai är tjejen som ung var en tjej som vägrade lyda sina föräldrar och kom hem sent på kvällarna. Hon kanske är inte är den mest jordnära människan som finns men en sak är säker ingen blir uttråkad i hennes sällskap. Bara för att hon inte är helt jordnära behöver inte det betyda något negativt. Lorelai är alltid snäll emot dem hon älskar, är alltid ärlig och har för det mesta ett hjärta av guld. Men ibland vet hon inte riktigt vad det är hon gör och vad det är hon säger.

Flest C: Du är Paris!

Du är Paris, tjejen som tror det värsta om folk, som har lätt för att bli avundsjuk och drömmer om att en dag bli skolans it-girl. Skolan är det som betyder allra mest, hon skulle aldrig komma försent till en lektion, missa en skoldag eller strunta i att plugga. Ibland kan hon tänka för mycket på sin egen framgång att det kan såra folk i hennes omgivning. Hennes pratgladhet och ilska gör att folk lätt stör sig på henne.

Flest D: Du är Lane!


Utan vänner, musik och kärlek skulle inte livet kunna fungera. Du är bra på att bevara hemligheter och är en vän som alltid stöttar och ställer upp. Dock kanske du ibland är lite för snäll och är lite väl mån om dina medmänniskor. Du är rädd att såra folk i din omgivning. Din dolda talang är att du har en grym taktkänsla och faktiskt är en naturbegåvning när det gäller musik.

Flest E: Du är Luke!


Luke är trött på livet och har helt enkelt bara givit upp, det finns ingen idé att försöka eller ens anstränga sig för att göra dagen bra enligt honom är allt bara carpe diem och hoppas på att det blir en bra dag. Han är lättsårad och är långsint när han blivit sårad, ibland kan det dock gå ut över andra även om han inte menar illa. Han är osäker och vet inte riktigt hur han ska hantera saker och ting.

Berätta gärna vem du blev:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Antonina

Haha, NÖRD xD Haha, men jag gillar dig iaf;)

2010-02-15 @ 22:27:24
URL: http://fotografbloggen.blogg.se/
Postat av: felicia

rory

2010-09-05 @ 21:52:10
URL: http://efji.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0