Hemma

Hemma efter en otroligt mysig helg tillsammans med Erica. Det var ju ganska nära på att jag i överhuvudtaget inte skulle kunna komma hem med tågen iaf. Mamma smsar på morgonen och säger att trafiken är alldeles för kaosartad för att jag ska kunna bli hämtad och att kaoset med tågen borde släppa snart. Så vi tänker att okej vi åker till stationen för att kolla, när vi väl kommer fram är det totalkaos alla trängs i väntsalen eller vad man nu kallar det, och när vi tog en lapp var det SERIÖST 100 stycken före oss så det var bara att vänta, inga tog mot Stockholm kommer heller upp förrän efter typ 30 minuter där det står att tåget mellan Arlanda-Stockholm går med Tågkomp. och vad f*n är tågkomp tänker vi då.

När yttligare 30 minuter har gått kommer vi fram till disken där en gammal surtant tror att Erica ska försöka få mig att åka gratis men faktum var ju att hon inte ens skulle med. Tågkomp betydde enligt henne att det var ett annat bolag alltså inte SJ vilket också senare visade sig vara korrekt men när vi sedan kommer till spår nr 8 som det står att vi ska till så tar det en himla tid och vet ni vad det är för tåg som kommer då? Jo ett tog mot Stockholm med SJ. Men tydligen är det fullproppat. Men tydligen ska Tågkomp tåget komma snart, men åker tåget då? Ja efter 15 minuter. När tåget har åkt blir vill tillsagda att tåget mot Arlanda-Stockholm ankommer om cirkus 15 minuter,´och det tog som kommer innan är ett tåg till Tierp, orka stå på perrongen i kylan då tänker vi så vi går tillbaka in mot stationen men precis när vi satt foten innanför dörren säger dem att "Tåget mot Arlanda-Stockholm anländer nu perrong nr 8".

Men vad f*n tänker vi då driver de med oss eller? Men som sagt det var rätt och jag hamnade på rätt tåg och nu är jag hemma och har hunnit äta, duscha, kolla på GG och Plugga. Imorgon är det måndag och skola. Men det är bara att kämpa på, dock återstår det att se om T-banorna går eller inte.

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0