The Holiday


Det är snart jul. I en liten by 40 minuter från London bor den självständiga, romantiska och försiktiga Iris, hon jobbar på en tidning där hon är helt förälskad i en kille och ni gissade rätt han jobbar också där. Men när Iris sedan upptäcker att han utan att säga något till Iris förlovar sig med en annan tjej. Iris vill bort ifrån byn långt bort. Därmed lägger hon ut sitt hus på nätet. Hon kan känna sig lycklig när en rik tjej med ett hus långt borta får tag på henne eller?

Samtidigt får den rika, galna, ganska oromantiska, klumpiga Amanda reda på att mannen i hennes liv har varit otrogen det finns bara en återvändo: Slänga ut honom! Så det gör hon, men tror ni hon mår bättre för det? Nej självklart inte. Hon försöker få fram tårar men det går inte. Amanda vägrar fira en jul hemma i sitt lyxhus mitt i Hollywood. Hon söker på google efter hus långt bort i Europa och blir förälskad i Iris hemtrevliga lilla mysiga stuga strax utanför London. Hon tar kontakt med Iris och dem bestämmer sig för att byta bostad. Men hjälper det verkligen? Kan hon komma över sitt ex otrohet?

The Holiday är en otroligt mysig och romantisk film med härliga skådisar och en otroligt härlig story. Det här är en sådan där typisk amerikansk kärleksfilm. Ni vet en tjej blir kär, killen inser lite försent att hon är den rätta, en massa telefonsamtal som misstolkas och ja ni vet. Hur som helst så är detta en riktigt sevärd film för er som gillar feelgood filmer.

Kommentarer
Postat av: Anonym

filmen är dålig, kate är bäst

2009-11-24 @ 19:25:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0