Agnes Carlsson


Alla vet vi vem Agnes Carlsson är som fick hela Sverige att storböla då hon trots köttelfeber sjöng sig ända till en seger i idol 2005. Då var Agnes endast 17 bast idag är hon 21 och är Agnes med hela svenska folket. Ett tag efter sin seger var tjejen superhet därefter tog det stopp för henne. Men när vi vi som minst anade det och då vi började tro att Agnes var bortglömd tog hon oss med storm igen och släppte singeln On And On. Det var inget tal om saken Agnes var tillbaka och inte bara lite hon var hetare än någonsin. Hennes karriär flöt på och efter hennes stora comeback släppte hon singeln Realese Me som fick alla Agnes fan och även andra människor i det avlånga landet att tappa hakan då hon verkligen fick fram sin röst. Det märktes att är det något denna tjejen gjort under de sabbats år hon tog så har hon sjungit. Nu säger jag inte att hon sjöng dåligt förut för då hade hon ju inte ens kommit final i idol. Men hennes röst hade mognat och Agnes öppnade sig i intervjuer och ja man kunde gått och väl säga att Agnes är en av våra hetaste artister just nu. Inte helt oväntat fick vi se henne i schlagern med låten Love Love Love som passade Agnes som en smäck och slutade på en sjunde plats i finalen. Nu spelas låten mycket flitigt på radio och inte mindre än att hennes stora hit Relase Me ligger trea på Englandslistan och då ska ni veta att det är riktigt svårt att komma upp dit. Så vi ska vara stolta över våran Agnes.

Förutom att tjejen sjunger riktigt bra och har en så kallad pipa. Så har för det första en grym stil, ni som missat hennes stil har verkligen missat något. Sedan är hon ju sjukt snygg, jag har sett henne 2 gånger på stan och hon är lika snygg som hon ser ut att vara i tv. En annan grej är att denna tjej inte verkar vara en tjej, som bara går runt och tro att hon är bäst i världen och kan räknas som en sådan där diva. Utan tvärtom, hon verkar vara en oerhört smart och klok tjej som fortfarande står kvar med båda fötterna stadigt på jorden. Men att hon samtidigt vet vad hon vill och har attityd men inte alls för mycket. Lite sådär lagom mycket. Jag tror också att oavsett om denna tjejen erövrar världen så kommer hon alltid att stå kvar där hon är och alltid vara samma Agnes Carlsson.

Kommentarer
Postat av: NATALIE

Fin bild!svar: Tack snälla! Så glad jag blir! :)

2009-06-16 @ 15:27:36
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: Erik

Bra skrivet, och en fin beskrivning av Agnes!Vi var några stycken som lyssnade efter varje tecken under 2007-2008, visste att nytt skivbolag och nytt album var på gång, och inte var så förvånade när On And On slog ner.

Men ingen hade väl kunnat förutspå vad som just har hänt i England. Nu ligger världen öppen för Agnes.

2009-06-17 @ 01:33:00
Postat av: MISSEXTRA

Allt bra idag?:)

2009-06-17 @ 12:04:13
URL: http://carrosfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0