Gossip Girl

Imorgon är det dags för andra säsongen av Gossip Girl därför tänkte jag skriva lite om serien.

Tv-serien handlar om 5 personer varav 4 av de är rika och lever ett lyxliv. Med märkeskläder, Kashmikläder och mycket mer. Men Daniel lever ett helt vanligt med normalt med pengar. Hela serien handlar om skillnaden mellan rik och inte rik (inte fattig), samtidigt om allt som rör 15-17 åringar.

Personerna:


Blair Waldorf (Spelas av Leighton Meester)
Blair är en snobbig och bitchig tjej, hon är för det mesta bästa vän med Serena van der Woodsen, Blair är ihop och kär i Nate. Blairs mamma äger ett eget klädmärke vid namn Eleanor Waldorf. Leighton Meester är en utmärkt skådespelerska för rollen som Blair.


Serena van der Woodsen (Spelas av Blake Lively)
Vilken människa i Manhattan som helst skulle beskriva Serena van der Woodsen som perfekt. Hon är vacker och har en perfekt figur. Samtidigt som hon är en bra vän och en trevlig tjej. Serena är tjejen som alla vill ha och även den som alla vill vara. Hon är kär i Daniel men Nate är kär i henne likaså Daniel och många fler. Blake Lively glänser som Serena.


Nate Archibald (Spelas av Chace Crawford)
Nate är killen som alla dras till på grund av att han har Manhattans snyggaste utsida, men insida är envis och saknar självförtroende. Samtidigt som Nate är ganska snäll. Han är kär i Serena men ihop med Blair. Chace är en grym skådis!


Daniel Humphrey (Spelas av Penn Badgley)
Daniel är en kaffeberoende, mycket trevlig, klok och humorristisk kille. Som är den enda bra killen i serien. Daniel är kär i Serena. Penn glittrar.


Vanessa Abrahams (Jessica Szhor)

Med ett normalt liv kan Vanessa beskrivas som en trevlig och självsäker tjej. Egentligen är inte Vanessa en av de viktigaste personerna men jag kände att det är värt att nämna henne. Vanessa är Daniels bästa vän hon är även kär i Daniel. I böckerna är Vanessa rakad och en lite mer cool tjej.


Jennifer Humphrey (Taylor Momsen)
15 åriga Jennifer Humphrey är för det första Daniels lillasyster. Jenny är en kaxig tjej som drömmer om att en dag bli som Manhattans populäraste tjej- Serena van der Woodsen. Hon gör allt för att bli som Serena, men eftersom Jenny egentligen är en helt vanlig manhattantjej är det ända som funkar att gå på alla fester och köpa kläder från Barnéys.


Chuck Bass (Ed Westwick)
Chuck är en riktigt otrevlig och snobbig kille, som gör allt för att krossa flera tjejers hjärtan. Han är extremt kär i Blair. Ed är klockren! Eftersom han (Ed Westwick)  tydligen ska vara en riktigt trevlig kille.

Övriga personer:
Eric van der Woodsen (Serenas lillebror)
Lily van der Woodsen (Serenad mamma)
Eleanor Waldorf (Blairs mamma)
Cyrus Rose (Blairs pappa)
Rufus Humphrey (Daniel & Jennys pappa)
Isabel ( Blairs kompis)
Kati (-||-)

Boken är en helt annan sak. Imorgon börjar det klickan 20.00 på kanal 5.

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0